Just admit it 10.

autor: Gabby


Takže dnes jsem si vybrala píseň Love who loves you back, na jejíž zakomponování do příběhu jsem se hrozně moc těšila. Snad se vám díl bude líbit a jako minule se nezapomeňte nejdříve podívat na VIDEO. 🙂 Všímejte si těch Tomových reakcí, haha.
Vaše Gabby

„Davide, tohle nemůžete myslet vážně.“ Tom zděšeně pročítal scénář ke klipu písně Love who loves you back. „Odkdy bys zrovna ty nechal Billa udělat něco takovýho?“ Se zoufalým pohledem pohlédl na svého manažera a dlouholetého přítele v jedné osobě, přičemž se nepříjemně ošil.
„S tímhle ale přišel Bill sám.“ Opravil jej David a upil ze svého šálku velice silné kávy. Už se docela těšil, až bude celé nahrávání a natáčení u konce. Únava ho zmáhala více než před několika lety.
„Cože?“ Vyjekl Tom. „Teda, chci říct…“ Najednou začal panikařit a nevěděl, co říct. Davidův zaražený výraz mu v tom zrovna nepomáhal. „Kdybych něco takového měl dělat já, asi by to všichni přijali lépe, ale Bill?“ Můj malej, nevinnej, úžasnej a téměř neposkvrněnej bráška? Dodal si Tom ještě sám pro sebe uvnitř své hlavy.
„No, ale vlastně proč ne?“ Udivil se najednou David a odložil hrnek s teplým nápojem zpátky na stolek, který byl mezi sedačkami v nahrávacím studiu. Hodil si nohu přes nohu, pohodlně se uvelebil v pro něj pohodlné sedačce a zahleděl se zkoumavým pohledem na Toma. „Bill je už dospělý. Nemusíš ho pořád tak opatrovat jako dřív.“ Dodal a zahleděl se na bubeníka, který tiše, téměř zakřiknutě, seděl vedle kytaristy. Gustav byl divnej; Pomyslel si David. Poslední dobou jen posedával okolo a zaraženě všechny pozoroval svým výrazem bez emocí. „Navíc,“ pokračoval David. „Billův nápad s takhle sexy klipem je naprosto brilantní. Myslím, že by to mohlo přilákat spoustu nových fanoušků. Je to svěží, nápadité a skoro až erotické!“ Tom se zhluboka nadechnul a poté hlasitě vydechl.
„Jasně, Bill poslední dobou takovými nápady jen srší.“ Zamumlal si spíš sám pro sebe a zakroutil hlavou, snažíce se tak vymanit ze své mysli nedávnou vzpomínku.

What’s underneath the moon and stars

What’s underneath our clothes we are
Hidding what we wanna share
Take my hand, I’ll take you there

To, co je pod měsícem a hvězdami,
To, co skrýváme pod naším oblečením, jsme my.
Skrýváme to, co chceme sdílet,
vezmi mě za rukou a já ti vše odhalím.


Tom se nadšeně usmíval a pozoroval, jak se dnes všichni v teamu baví, i přesto, jaké dnes bylo horko. Natáčení klipu Girl got a gun byla opravdu skvělá zábava. Jen litoval herce, který v dnešním vedru musel nosit kostým modrého plyšáka, ale i ten se nakonec poddal okolní atmosféře.
„Ta scénka s motorkou byla fakt dobrá.“ Ozvalo se najednou za Tomem, když zrovna bral od asistentky vychlazenou vodu v bílém kelímku.
„Díky.“ Tom se usmál na svého bratra, ale okamžitě mu úsměv ztuhnul. „Bille? Co to máš na sobě?“ Zaraženě civěl na své mladší dvojče, které na sobě mělo jen barevné, upnuté kalhoty, žádné tričko, nespočet náhrdelníků a přívěsků a na nohou boty na vysokém podpatku. V ruce držel jakousi tmavou masku a vlasy měl rozcuchané do všech možných směrů. Působilo to na Toma docela sexy. Vlastně docela hodně.
„Dohodli jsme se s režisérem, že budu mít v klipu taky menší scénku.“ Odpověděl Bill s laškovným úsměvem a poté už bratra obešel a připravoval se jít na scénu. Tom na něj bezdechu dál civěl. Co tohle mělo znamenat?

Avšak o několik minut později pochopil. Seděl na malé rozkládací látkové židličce zaražený do jejího opěradla a s vyvalenýma očima civěl na svého bratra, který se směrem k němu plazil. I když to bylo spíše ke kameře, Tom se téměř nemohl nadechnout. Jen pozoroval bratrovo štíhlé tělo, jak se pohybuje, jak se mu zatínají svaly a připadal si najednou jako ve snách. Bill se z ničeho nic zvednul ze země a začal dělat zvláštní pohyby, u kterých Tom cítil, jak mu vysychá v krku. Hned na to Bill udělal něco, co Toma donutilo odvrátit zrak a nakonec úplně odejít z natáčecího placu.

„Jsi v pohodě, Tome?“ Kytarista sebou cuknul, když do něj manažer lehce drknul.
„Co? Co? Jasně, jsem.“ Odpověděl vylekaně. V hlavě mu pořád běhal obrázek polonahého, sexy bratra.
„Hmm.“ Zabručel si sám pro sebe významně Gustav s přimhouřenýma očima.

*

Pár dní na to se opravdu uskutečnilo natáčení klipu k písni Love who loves you back. Tom už od brzkého rána musel vnímat Billovu přes míru natěšenou náladu a kontrolovat sebe, aby na sobě nedal nic moc znát. A i když si to moc nechtěl přiznat, námět klipu mu vlastně docela vadil. Nebo ne, to nebylo ono. Vadilo mu to, co se v něm mělo odehrávat, přesněji to, kdo má být hlavní aktérem.
Zrovna, když postával opodál a pozoroval, jak se Georg snaží vecpat mezi skupinku mladých, dobře vypadajících slečen, k němu přišel Bill jen v upnutých kalhotách a rozepnutém bílém kožichu. Pumba za ním rychle utíkal, aby mu snad páníček neutekl.
„Tomi, tak co na to říkáš?“ Bill zasněně vydechl a pozoroval natáčecí plac a komparz, který se všude hemžil. „Bude to paráda!“ Dodal Bill a vytáhnul si psíka do náruče.
„Jo, vypadá to dobře.“ Odpověděl téměř nezúčastněně Tom, snažíce se nepozorovat tetování na bratrově hrudi. Nechápal, co se to s ním zase děje. Byl z Billa hrozně rozhozený.
„Strašně se těším na další scénky.“ Brebentil dál zpěvák a zářící úsměv nemizel z jeho tváře.
„Hmm.“ Tom už nic jiného neřekl a raději se šel přidat ke Georgovi, který se zrovna opíral jednou rukou o zeď a zažitě vyprávěl několika slečnám o svých basskytarách. Nevypadaly tím moc zaujaté, ale jejich znuděné obličeje se poměrně rozjasnily, když se přidal i pohledný kytarista.
„Jak chceš…“ Zamumlal Bill, když pozoroval svého bratra, jak od něj odchází. Asi budu muset přitvrdit; pomyslel si ještě a poté se už vracel před kameru. Kožich zanechávaje hozený na nejbližší židli.


Yeah, I like it like that
When you’re feeling lonely
go help yourself
Do whatever you desire

Jo, takhle se mi to líbí,
když se cítíš sám,
běž a pomoz si,
dělej cokoliv, po čem toužíš

„To je tak brutální, kluci. Nemůžu tomu uvěřit, že děláme něco takovýho.“ Georg omámeně stál před scénou a i s Gustavem a Tomem pozorovali, co se děje. Samozřejmě on jediný z toho byl tak moc mimo. „Dal bych cokoliv, abych tam mohl být místo Billa!“ dodal ještě. Jeho oči vypadaly jako dvě zářivé hvězdičky.
„Seš z toho jako nadrženej nebo co?“ Tom se zatvářil lehce zhnuseně. On se na scénu díval s opravdu velikou nelibostí.
„Ty snad ne?“ Ptal se basák, aniž by od všeho odtrhnul pohled.
„Je to můj bratr a cicmá se tam už asi s desátou holkou a hrabe na něj už asi padesátej kluk! Takže opravdu ne.“ Vysvětlil Tom a pohoršeně zamračil obličej.
„Zajímavé.“ Ozval se Gustav.
„Že jo?“ Přizvukoval mu okamžitě nadšeně Georg. „Kéž bych mohl být na Billově místě! Koukněte na všechny ty žhavý holky!“ Jenže mu nedošel pravý význam bubeníkových slov, ale to ani Tomovi, který po chvíli raději odešel ven, aby si zapálil cigaretu. Také se totiž chtěl vyhnout mladíkovi, který okolo pobíhal s kamerou, aby natočil novou epizodu pro Tokio Hotel TV.

*

Tom už asi hodinu seděl na židli a nic nedělal, jen pozoroval Billa, jak se nechává osahávat cizími lidmi, které viděl první den. Sem tam něco musel říct do kamery pro Tokio Hotel TV, které se nakonec přece jen nevyhnul, ale stejně většinu času trávil tím, že pozoroval bratra, který byl bezpochyby hvězdou celého dne. Tom měl špatnou náladu a netušil, jak dlouho se ještě zvládne schovávat za svou masku naprosto vyrovnaného bratra, pod kterou se vlastně skrýval totální chaos. Tom se pomalu nedokázal vyznat sám v sobě. Od té doby, co se mu Bill vyznal, si na každém kroku vzpomínal na to, když spolu ještě byli. Jak krásné to vlastně tenkrát bylo a v podstatě i to, že mu to chybělo, ale nedokázal říct, jestli by se k tomu ještě chtěl vrátit. Možná ano, možná ne. Možná se Tom jen bál…

Znovu se podíval směrem, kde se zrovna natáčelo. Bill seděl na bílé kožené sedačce obklopen chumlem líbajících se lidí. Ty však Tom pořádně nevnímal. Soustředil se jen na své polonahé dvojče a cítil, jak se jeho dech zjemňuje, možná snad až na chvíli zapomněl dýchat, a jen vnímal Billovu dokonalost a to, jak se mu němě otevírají ústa přesně do tvarů slov písně, která hrála jakoby z povzdálí.

The perfect storm
What turns you on
You can have all that
Love who loves you back

Je to bezchybná bouře,
která tě nažhaví,
můžeš to vše mít,
když budeš milovat toho, kdo tě miluje zpět.

Cut!“ Křiknul postarší režisér a na všechny se povzbudivě podíval. „Perfektní! Dejte si pauzu a mně doneste pořádný kafe!“ Dodal a slézal z přístroje, na kterém byla přidělaná velká kamera.
V tu chvíli, kdy Bill přestal hrát pro kameru, se jeho a Tomův pohled na malý moment setkaly. V ten moment se jím prohnala vlna téměř nepojímatelné směsice emocí. Najednou mu bylo líto toho divadla, které hraje, a toho způsobu, jak se snaží bratra připomenout o jeho citech.
Podobný chaos pociťoval i Tom. Jen jej nedokázal pořádně rozeznat. Jednoduše byl ve stávající chvíli naprosto zmatený.
O pár sekund později Tom mohl pozorovat, že se Bill zvedá z kožené sedačky a míří k němu. Moc nepočítal, že by šel za ním, jelikož bratrovo chování poslední dobou bylo opravdu zvláštní, avšak k jeho překvapení si nakonec přece jen přisednul.

„Tak co na to říkáš? Užíváš si to?“ Z jeho hlasu šlo poznat, že už není natolik nadšený jako před pár hodinami. Tom se nadechnul a s pootevřenou pusou kouknul na bratra. Nic však neřekl. Na moment nastalo zvláštní ticho.
„Určitě ne tak,jak ty.“ Odpověděl nakonec Tom neurčitým hlasem. Nechtěl se s bratrem hádat, ale nedokázal ze sebe dostat nic jiného.
„Jak to myslíš?“ Avšak Bill to pochopil a utvrdil se v tom, že jeho plán vychází, proto se v něm znovu začal probouzet hráč.
„Já jen, že-“ Jenže Tom už nestihnul nic říci, jelikož se k nim přiblížil mladík s kamerou, tudíž rychle nasadil svůj hraný úsměv a snažil se vypadat přirozeně.
„Co je teď dalšího na řadě?“ Zeptal se hlas za kamerou.
Tom pozoroval, jak se Billova tvář opět projasnila a nadšeně odpovídá do kamery. „Nemůžu se dočkat. Dostanu svůj úplně první blowjob!“ Zpěvák se okamžitě rozchechtal a Tom nedokázal věřit vlastním uším. Byť se na kameru pokusil lehce usmát, měl chuť se zvednout a rozmlátit židli, na které zrovna seděl.
První? Aha, Bille. Pomyslel si a raději od bratra na moment odvrátil pohled.

Po několika minutách se kameraman zvednul a odcházel natáčet někam jinam. Pravděpodobně šel vyhledat Géčka, jelikož s nimi tolik záběrů neměl.
„O co se snažíš?“ Zeptal se nakonec Tom. Už to nemohl vydržet. Cítil se jako v pasti, avšak nebyl si jistý, jestli v Billově nebo ve své vlastní.
Bill se zamračil. „Co tím myslíš?“ Poposedl na židli a opřel si ruce o její úzká postranní opěradla.
„To, co děláš, Bille, tohle všechno. Snažíš se mě naštvat nebo co?“ Vyjel po něm Tom a nenápadně se podíval okolo, jestli je náhodou někdo neposlouchá. Taktéž se natočil k bratrovi a zlostně očima mapoval jeho obličej.
„Proč bych to dělal?“ Odpověděl suše Bill.
„No to já právě nevím!“ Tomův hlas byl plný hněvu a rozezlení. „Všechno je to teď úplně divný, Bille a mě to hrozně štve! Copak se k sobě nemůžeme zase chovat normálně?“ Dodal ještě a zahleděl se na Billa pohledem, který nutně vyžadoval odpovědi.
„Nevím, jak si představuješ pojem normální, ale já své chování teď určitě měnit nechci. Nechci se chovat jinak k člověku, který mě tak hrozně zklamal.“ Poté Bill otočil hlavu na druhou stranu a zahleděl se do neznáma.

Tom cítil, jak jeho srdce utržilo jednu dobře mířenou ránu. Opravdu mohl Billovi tolik ublížit? Ano, jistěže mohl, ale dělal to jen pro jeho dobro. Po chvíli sklopil hlavu a zahleděl se na Billovu potetovanou ruku, kterou měl položenou na opěrce. Stačilo jen natáhnout své prsty a dotknul by se jí. Jen o kousek natáhnout a… Jenže než se Tom mohl dotknout bratrovy ruky, Bill prudce vstal a s úsměvem mířil za někým, kdo se zrovna objevil na natáčecím place. Zvednul tedy hlavu a začal pročesávat okolí, kdo byl ten narušitel takto intimní chvilky, která se však nikdy nestala skutečnou.
„Co ty tady děláš?“ Uslyšel Billův zvonivý hlas a poté viděl to, jak mizí v něčí náruči.
„Přišel jsem se podívat na natáčení. Potřebuji taky nabrat nějakou inspiraci.“ Slyšel odpovídat známý mužský hlas, avšak zatím si ho nedokázal připojit k obličeji. Teprve až když se Bill dostal z narušitelova objetí, Tom pochopil. Nebyl to nikdo jiný, než Gianluca Fellini.

What’s real we have to squint to see
Lean in closer next to me
Count to three and lose control
If you like it let me know

Musíme přivřít oči, abychom viděli, co je skutečné,
nakloň se blíž ke mně,
pak počítej do tří a ztrať kontrolu,
a pokud se ti to líbí, dej mi vědět.

autor: Gabby

betaread: J. :o)

8 thoughts on “Just admit it 10.

  1. Tom by měl urychleně začít jednat, nebo se své šance chytí milý pan režisér Gianluca! 😀
    Strašně se mi líbi, jak Tom žárlí! A taky šťoural Gustav! 😀 Nemůžu se dočkat co bude dál! Už nám zbývá jen pět písniček 🙂

  2. Strašně mě dnes bavil Gustav 😀 To je taková vtipná sympatická postava 🙂
    Hm… A začíná mi být líto Toma… Možná… trošku 😀 Ale zároveň Billovu hru chápu a fandim mu v ní… Snad brzo přinese kýžené ovoce 😛
    Moc se těším na další díl a díky za ten dnešní, tvoje povídka je vždycky takový rozjasnění celýho dne 🙂

  3. Gabby, dnes si totálne bodovala!!! Ako si napísala na začiatku, že si treba pozrieť video a zamerať sa na Tomove reakcie.. no tak tie som ja sledovala už hneď pri zverejnení videa 😀 A touto kapitolou si totálne vystihla to, čo som si o tom videu myslela. Hlavne o Tomových pohľadoch a reakcii na poznámku o blowjobe 😀 To akoby si mi čítala myšlienky 😀
    Ale inak Tom – no mal by začať urýchlene niečo robiť, ak nechce, aby sa Gianluca chytil šance 😀 Strašne sa mi dnes páčilo, ako na Billa žiarlil a takmer sa nemohol na to natáčanie pozerať! A aký bol podráždený 😀
    No a Gustav – tak ten je úplne super. Skvelý detektív a jeho nenápadné pozorovanie 😀
    Ďakujem za časť.

  4. To video som si pozrela a Tom sa správal nervózne… možno si to namýšľam, ale pôsobil tak a keď Bill povedal, že ho prvý krát v živote niekto vyfajčí, tak mal v tvári taký vševediaci výraz, ale snažil sa udržať kamenný ksicht. Kto vie čo musel prežívať keď to všetko videl:)
    Klip k Love who loves… je krásne erotický, ale to plazenie v Girl gun alebo ako to je, bolo strašne trápne. Billovi to tam vôbec nešlo, bol skôr smiešny než zvodný. Ale telíčko má neskutočne sexi, to je fakt.
    Tie texty sa k tomu klipu a tomuto príbehu nádherne hodia. Je to tak uveriteľné, že sa mi to vrýva do hlavy ako skutočnosť. Akoby to naozaj písal niekto kto im vie čítať myšlienky…
    A potom všetkom napätí, ktoré bolo z Toma cítiť a z toho ako som bola nervózna z tej Billovej hry, povedal Bill tie slová: „Nechci se chovat jinak k člověku, který mě tak hrozně zklamal.“ A to tak strašne zabolelo. Zase mi slzia oči. Tak veľmi nechcem aby si ubližovali:(
    Wow, Gianluca Fellini? Ten chlap je tak krásny a má tak úžasný hlas, keby ho Bill zbalil, tak toho by som mu odpustila, niečo také by som si pri ňom vedela predstaviť:) Chudák Tomi, ale dobre mu tak…

  5. to video je boží mohla bych na něj koukat pořád dokola 😀 🙂 první sem teda viděla samotnej klip, ale to, co se doopravdy dělo za kamerou, snad ani nechci vědět 😀 ale každopádně tady je to taky moc hezky vykresleno! 🙂 skvělej další dílek <3

  6. Tak teď jsem si znovu pustila to video a to je prostě jasná věc! Tom byl fakt celej divnej v tom videu a kvůli čemu asi, ha? 😀 A ten jeho pohled, když Bill říkal, že bude mít první blow job v životě… Taaaak vědoucí 😛
    No, myslim, že se nám twincestní důkazy v poslední době jen hromadí 😀

  7. Gusťa je v téhle povídce jednoznačně úžasný! To jeho pozorování je fakt něco! 😀 🙂

    A na jednu stranu Tomovi přeju, aby se pěkně užárlil a díky tomu tak přišel na to, že nemůže bez Billa být, ale na druhou stranu i jej při tomhle déle přišlo až trochu líto. Koukat se na něco takového pro něj muselo být dost těžké a já mu to tedy ani trošku nezávidím! Třeba to ale konečně popožene věci trochu dopředu! 🙂

    Moc děkuji za další skvělý díl, ráda si tuhle povídku čtu, protože mi přijde tak reálná! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics