Smile

No není ten úsměv nakažlivej. 🙂 Tlemim se s nima… 😀
Dík Allce za poslání fotky, a vy ostatní, když si něčeho podobnýho všimnete, posílejte taky… já už to pro oči ani nevidím. J. :o)

12 thoughts on “Smile

  1. Tak na to cucim 5 min. a rikam si 'divaji se na sebe takhle brachove?' Nein. 'A dvojcata?' Ne. Tak to asi bude laska :DDD Az za hrob ♥♥♥ ja sem taky idiot, psat o hrobu pri tak krasny fotce…. -_-

  2. Oni sa tak krásne na seba pozerajú  skoro v každom rozhovore. Milujem ako sa do seba vpijú očami a tie úsmevy… sú úplne rozkošní.

  3. [4]: To video miluju :))) Jsou tam jak manželé 😀 Prej: Bill mi nedovolí víc než tři motorky najednou 😀 A jak se Tom tak pěkně opíral za Billem… Prostě páreček k pohledání :))
    No, a samozřejmě Tom a jeho: Zajímalo by mě, proč si lidi myslí, že jsem tak atraktivní? 😀 To jsem odpadla 😀

  4. [8]:  Ne, nejlepší je to Billovo: I look like a weird prostitute from Thailand :DDD

    Ale to s těma motorkama…fakt jak staří manželé 😀

  5. [4]:Thajská prostitutka :DDDDD Tak tu fotku bych chtěla vidět! :O Jako to Tom chce jezdit na třech motorkách najednou nebo zase něco nechápu? :O Já sem vždycky chtěla jezdit na dvou skateboardech na jednou, ale když jsem zjistila, že to nepůjde ani na jednom, vždy jsem si vyrazila dech, tak jsem si řekla, že to asi nepůjde no 🙁 ale za to jde bruslit s jednou bruslí :DDD  No to video bylo boží :DDDDD Doufám, že udělají víc takových odpovídacích videí 😀 I Geo a Gusťa by mohli 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics