Die Umerziehung 8.

autor: Saline A.

„Dnešní show byla zatraceně úžasná!“ Billovi samým nadšením div nesvítily oči. „Bože můj, fanoušci byli perfektní, jak křičeli… Oh a Gustave, skvělá práce. Dneska jsi válel.“

„Jo, víš… Taky jsi nebyl úplně k zahození,“ Gustav se vděčně zazubil.

Celá skupina, a Bushido, byla právě na cestě na afterparty. Jediná věc, kterou David odvedl skutečně kvalitně. Podle toho, co Bill našel o klubu na internetu, šlo o vysoce vážený podnik určený pro lidi z vyšší vrstvy, kam nepustili jen tak někoho a na celebrity byli zvyklí.

Bill se nemohl dočkat. Noční klub, kde z nich nebudou vyloženě vyšilovat. Spousta alkoholu a naprosto žádná kontrola od Davida nebo bodyguardů, což si vyloženě vydupal. Znamenalo to jediné. Příležitost k sexu. Z představy sexu na záchodcích sice nebyl nijak odvázaný, ale pořád to bylo lepší, než žít v celibátu vedle věčně nadrženého Bushida. Tohle mu mohlo pomoct zvládat ho.

Samozřejmě skutečnost, že Bushido se držel celé skupinky, z níž jediný, kdo držel s Bushidem, byl Gustav, to mírně komplikovala, ale zpěvák byl pevně rozhodnutý, že mu to plány nijak nenaruší. Dokonce si vzal kalhoty, které mu téměř praskaly ve švech, což je co říct vzhledem k jeho postavě, jen aby vynikl jeho malý, pevný a sexy zadek. Každý, kdo by se na něj mohl podívat, měl dostat jasnou zprávu: Jsem tady, a pokud jsi ty dost sexy, zabíráme si kabinku. Očividně to fungovalo, protože Bushido se na něj při sebemenší příležitosti vehementně tisknul a osahával ho víc než častěji.

Každopádně, Billovi to pálilo a Bushida, alespoň prozatím, vždy bravurně odpálkoval.


„Billy, máme s tebou dneska vůbec počítat?“ Tom ho pobaveně objal kolem ramen, jakmile po vstoupení do klubu zamířili najít nějaká volná místa.
„Myslím, že bych se za váma na chvíli stavit mohl,“ potěšeně se Bill zazubil, koketně vrtíc boky. „Nicméně, vy si jděte někam sednout a JÁ jdu na bar,“ bleskově bratra políbil na tvář, načež pohodil vlasy a „taneční“ chůzí zamířil na bar, kde zmerčil svou první oběť.

*

Bill nikdy nebyl žádný pijan. Už od mladších let, kdykoliv měl možnost pít, usrkával výhradně sladké koktejly nebo likéry, načež v dospělosti to omezil jen na jeden koktejl za večer – nemohl si dovolit, aby ho někdo vyfotil opilého. Maximálně si k tomu dal dva panáky, výjimečně si dal něco víc. Stačilo mu opravdu málo.

Nicméně tento večer byl jiný, a to hned několika věcmi. Zaprvé, Tom se za žádnou cenu nedokázal opít, a nutno říct, že v sobě měl alkoholu víc než za celý měsíc dohromady. Zadruhé, Bill byl úplně opilý a nepřestával pít. Zatřetí, už v první půlhodině byl plně nasycen sexu díky nějakému třicátníkovi, který to do něj bušil na záchodě. Stihli dvě kola, která pro něj byla uspokojující víc než některá celonoční souložení. Začtvrté, téměř celý večer nevěděl nic o Bushidovi. Zpočátku byl lehce nervózní, že zmizel, ale s postupujícím alkoholem v krvi… Kdo je Bushido?

Bill zhoupl boky do rytmu, na baru si, za doprovodu chichotání, objednávajíc dalšího panáka tequily. Příjemně hřála v bříšku. S táckem, na němž měl naskládané veškeré přísady, se odebral zpátky k boxu, který se zbývajícím členům skupiny podařilo ulovit. Překvapeně zamrkal, když spatřil i Bushida.

„To je moje místo,“ škytl.
„Můžeš si přisednout,“ Bushido pobaveně poplácal na svá stehna. Bill se zoufale rozhlédl po ostatních, ale dokonce i jeho opilý mozek věděl, že tam prostě další místo není. S otráveným bručením jednoho nesrozumitelného slova za druhým se usadil, nepohodlně se vrtíc. „Být tebou, moc se nevrtím, nebo tě na záchodě tentokrát budu nakládat já,“ zamumlal mu Bushido do ucha, přičemž nezapomněl chlapce pohladit po stehně a skousnout mu ušní lalůček.
„Tys tam byl?“
„Celou dobu,“ zajel mu rukou až nebezpečně blízko k rozkroku. „A přísahám, že tě znovu donutím sténat díky mně.“
„Možná by sis neměl tolik věřit,“ otočil se k němu Bill čelem. „Zklamání bolí.“
„Nebojím se, že bych neuspěl,“ Bushido odfrkl a tentokrát už bouli v chlapcově klíně pohladil. „Už jednou jsem uspěl, pamatuješ?“
„To neznamená, že dovolím, aby se to stalo znovu,“ Bill se ušklíbl a s širokým úsměvem se otočil k zírajícímu Tomovi. „Copak?“

„Ty jsi s ním spal?!“

„Ne, jen mi ho vykouřil,“ pokrčil Bill rameny bez zájmu, zatímco si na zápěstí sypal skořici. Georg vyprskl obsah celé své pusy na Gustava, přičemž oba na Billa a Bushida v šoku pohlédli. „Nedělejte z toho vědu. Kouření, a navíc celkem průměrné, zažil každý z nás,“ zahučel, načež do sebe kopl panáka a zakousl se do pomeranče, spokojeně se culíc. Cítil, jak Bushido zatnul svaly, určitě měl i naštvaný výraz podle toho, jak se Georg chechtal.
Škytl, ale okamžitě se zarazil, když ho píchlo v hrudníku. Au. „Jsi v pořádku?“ Tom se k němu okamžitě naklonil, starostlivě si ho prohlížejíc.
„Uh, jo. Jen…“ zhluboka se nadechl, když ucítil další drobné píchnutí. „Mě tam trochu píchlo. Ale to je dobrý,“ usmál se nepřesvědčivě. „Možná bych měl jít do hotelu.“
„Půjdu s tebou!“ Tom se hned začal zvedat, ale Bill ho zastavil.
„Zvládnu to, je to jen kousek. Půjdu chvíli doprava a jsem tam,“ s úsměvem vstal.
„Doleva.“
„To přesně jsem myslel,“ zavrávoral lehce. Na všechny přítomné zamával, a poté, následován jejich pohledem, neohroženě (vrávoravě) vyšel z klubu. Neušel ani deset metrů, když mu na rameno dopadla teplá dlaň.

„Jdeš špatným směrem,“ oznámil mu Bushido stručně.

„Jdu na procházku,“ Bill sebevědomě odvětil.
„Jo, no, myslím, že nejdeš,“ s protočením očí Bushido chlapce otočil správným směrem, a i přes jeho protesty ho chytil kolem ramen.
„Moje chůva má ale dneska dovolenou.“
„A právě proto jdu s tebou já. Co kdyby tě někdo přepadl a chtěl ti ublížit?“
„Proč by mi měl někdo chtít ublížit?“ Bill k němu vzhlédl, nevinně zamrkal.
„Protože já bych to udělal,“ Bushido se usmál. Nechal Billa jít v naprostém šoku, zatímco procházeli hotelovou halou. Jen co se dostali do výtahu, Bushido chlapce prudce přitiskl na zeď a silně ho chytil za zadeček. „Přimáčknul bych tě na zeď, až by se ti zaryla do kůže,“ syčel mu vzrušeně do obličeje ze vzdálenosti pár milimetrů. Bill ho vyděšeně a vzrušeně sledoval. „Chytil bych tě za vlasy a pořádně ti zaklonil hlavu, abych ti ukázal, co je to líbání. Stisknul bych ti ten tvůj rozkošnej krček, a pak bych si tě předklonil, ale jen malinko, abys byl pořád slisovaný na té zdi, a na jeden jediný příraz do tebe proniknul, abys mě cítil až ve své hlavě,“ zblízka vydechl na Billovy pootevřené rty. Prstem kroužil po Billově vstupu přes látku jeho kalhot, ale jakmile cinklo poschodí jejich pokoje, už způsobně stál stranou, s nadmíru spokojeným úsměvem na tváři. Bill zatím jen stál a zíral před sebe, jelikož jeho opilecká mysl mu celou scénu velmi detailně přehrávala. „Jdeš?“ Bushido na něj pobaveně kouknul, ale když Bill jen omámeně vzhlédl, se smíchem ho objal kolem boků a odvedl ho do jejich pokoje.

Jakmile Bill rozpoznal známé prostředí, popadl malý vějíř ,co si koupil, a hned se začal ovívat. Nevěděl, jestli mu je horko z alkoholu nebo Bushidových slov, ale cítil, jak se mu na krku tvoří kapičky potu.

„Je ti horko?“ Bushido si k němu zezadu těsně stoupl, jazykem slízl kapičku. „Potíš se,“ zamumlal, z čehož v tu chvíli Billovi naskočila pro změnu husí kůže. „Něco se děje?“
„Bushido…“ vydechl Bill chraplavě, přivřel oči. V hlavě mu zuřila válka dvou stran, přičemž Bill si jasně uvědomoval, že by neměl věřit ani jedné. Na to byl moc opilý.
„Ano?“ zamručel s úsměvem oslovený, jazykem zkoumajíc chlapcův krk. Oba byli vzrušení, o tom nebylo pochyb.

V jediné sekundě se Bill prudce otočil a přitiskl rty na jeho v dravém vášnivém polibku, přičemž dlaní ho tvrdě dráždil v klíně. Bushido hlasitě zasténal. A přesně v tu chvíli se Bill, zadýchaný, ale pyšný, s širokým úsměvem odtáhl. „Dobrou noc,“ zacvrlikal, než zamířil do ložnice, kde se nezapomněl zamknout. Opilý nebo ne, tohle se mu povedlo.

autor: Saline A.

betaread: J. :o)

5 thoughts on “Die Umerziehung 8.

  1. Bille, ty slizky hade! To snad nemysli vazne, chudak Bushido a jeho rozkrok… kdo mu pomuze ulevit si? Eh, Tom? Bavila jsem se, ale teda ta predstava Billa souloziciho na zachodku s nejakym typkem a zaroven Anis sedici na prkynku vedle a… Co asi delal, kdyz Bill vzrusene stenal a zajiste se celymi zachodky ozyvalo pleskani kuze o kuzi… Uf. Tezce dnes litaly hormony 😀 a opravdu mi dnes bylo Anise lito, ze mu Bill zase frnknul. Po tom oznameni od Billa, ze mu ho Anis jen vykouril a Gecka sla malem do kolen mi z oka i slza ukapla. No co, jako kdyby to zrovna oni dva neznali… 😀
    Dekuji za super kapitolu 🙂

  2. Super díl, smála jsem se celou dobu a ten konec to už jen dorazil 😀 Překvapuju sama sebe, když zjišťuju, že mi Bushida bylo snad i malinko líto… 😀

  3. Tak tenhle dil byl naprosto,naprosto dokonalej! ♥ Sice jsem jeste necetla zadny dil, ktery by nebyl dokonalej, ale tenhle teda 😀 3:D Chudatko Bu 😀 a opily Bill 😀 to je neco sladkeho,nadrzeneho a vtipneho 😀 no j nemuzu 😀 kdo je Bushido? 😀 😀 ten. Ktereho libas a drazdis a pak ho nechas uhnit bez orgazmu kdesi na druhe strane hotelu :DBu, pamatuj si. Ze dostat nekoho ospaleho nebo opileho do postele neni zadna vyhra! 😀 chudak Gustav,ten to zchytal 😀 a Tom 😀 chudaci vsichni, ze jim Bill takhle nesetrne rekl,jqj si kdysi uzili 😀 Bille,  nelzi 😀 Jak prumerne? 😀 Jdu n prochazku :D…. Ale Bu vi, co rict! Doufam,ze k tomu pouzil hlubokej chraptak, no uz jn z toho bych vypustila dusi 😀 A3:D moc dekuju za dil ♥

  4. Výborné, jak se Bushido pomalu, ale jistě dostává Billovi pod kůži.. 😀 Jen tak dál, Bushido, jen tak dál.. Těším se na další díl.. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics