Rough 17.

autor: mohanrocks
Basy duněly celým klubem a Bill do sebe hodil svého pátého – nebo možná šestého panáka za ten večer. Noc byla mladá a Bill se cítil svobodněji než za celou dlouhou dobu. Tom trénoval, jako téměř neustále v poslední době, a Bill zázračně našel čas k dokončení úkolů do školy, které měl příští týden odevzdat. A tak, aniž by ho cokoliv drželo zpátky, souhlasil s tím, že si vyrazí se svými neodbytnými přáteli.
K jeho velkému zklamání jej Tom požádal, aby nechodil na jeho tréninky. Za prvé proto, že trénoval s Bushidem a asi by to vypadalo docela podezřele, kdyby se tam Bill objevil a zíral na Toma se zbožňujícím výrazem, jako to poslední dobou často dělal. A za druhé, Tom odmítal nechat Billův zadek, aby ho rozptyloval, což prokazatelně dělal.
Kromě skutečnosti, že se vzácně dostal k tomu, aby Toma viděl, se Bill cítil téměř jako jeho staré já. Každý večer zalezlý ve svém pokoji s domácími úkoly a ven se odvážil, jen když jej jeho spolubydlící hodně otravoval, nebo když mu v žaludku kručelo hlady. Bylo to pěkné, ale definitivně se to zdálo být nehorázně nudnější, než to bývalo dříve.

„Hej!“ Georgův hlas zahřměl vedle jeho ucha a on na obranu zvedl ruku.

„Vole, mluvíš o dost hlasitěji, než je nutné,“ Bill nakrčil nos a pohlédl svému kamarádovi do tváře.
„Ne ne, brácho!“ Georg opět promluvil nahlas a nakoukl do své náprsní kapsy. Bill uskočil, když ven vykoukla Larryho hlava.
„Geo… Tys vzal svou ještěrku do klubu. Opravdu?“
Georg se široce zašklebil a přikývl. „Jo, chlape! On zatraceně miluje tu hudbu a světla. Je naprosto pro dobrou párty.“
„Určitě tu jsou nějaká pravidla proti ještěrkám tady…“ Bill zavrtěl hlavou a našpulil rty.
„COŽE?“ Georg zařval ještě hlasitěji a Larry vklouzl zpět do kapsy.
„Nemusíš tak řvát!“ Bill se rozesmál a protočil oči.
„Ale ta hudba je zasraně hlasitá!“ Georg se uchechtl a zastrčil si vlasy za uši.
„Já vím, ale ty řveš na naprosto nepatřičné úrovni, chlape,“ Bill se pousmál a strčil Georgovi do ramene svou pěstí v rukavici.
„Au, máš v posledních dnech nějaký silnější úder…“ Georg si promnul rameno a Bill se napjal.
„Ehm, jen jsem posiloval, co víc k tomu říct. Sorry, “ poplácal Georga po rameni s hranou jemností.
„Já myslel, že je to proto, že jsi teď rváč,“ Georg nonšalantně pokrčil rameny a zkroutil obličej, když se zakousl do limetky po panáku Tequily.


Bill vytřeštil oči a srdce mu začalo prudce bušit. „O čem to, sakra, mluvíš!“ Vykoktal ze sebe.
Georgův smích se rozezněl kolem. „Vole, dělám si prdel! Jako bys snad někdy mohl někoho přeprat. Jen jsem přemýšlel o tom, jak jsme tu byli minule a viděli jsme vzadu ten boj a tys z toho byl naprosto unešený.“
Bill pocítil úlevu ale také rozhořčenost. „Nebyl jsem tím unešený a totálně bych MOHL někoho přeprat, kdybych musel, “ překřížil si ruce na hrudi.
„Jo, jo, proč ti raději místo toho nenajdeme někoho žhavého k tancování,“ Geovy oči skenovaly dav a Bill si v duchu povzdechl. Georg stále nevěděl o Tomovi a Bill nebyl připravený mu to říct.
Na rtech se mu pomalu objevil úsměv, když spatřil svou blonďatou kamarádku, jak k nim míří. „Hele koukej, našel jsem někoho sexy k tanci,“ Bill zavrtěl obočím a natáhl ruku směrem k Natálii. „Chceš?“
Natálie se ušklíbla a usrkla si ze svého ovocného drinku, který jí Bill tak svědomitě střežil. „Jdeme.“

Na tanečním parketu je obklopovala těla, každé pohybující se svým vlastním způsobem, ale ve společném rytmu vytvářející vlnu pohybu. Bill rozhodně nebyl střízlivý a bylo to více než dobré dostat se na chvíli ze své hlavy. Když si Natálie odešla dát pauzu, Bill zůstal a pohyboval se s davem. Měl zavřené oči a barevná světla zářila na jeho bledé pleti, kde mu pot kapal na odhalený krk. Když ucítil, jak se k němu někdo zezadu přitisknul, vůbec nad tím dvakrát nepřemýšlel a prostě se přizpůsobil a začal pohybovat boky, když jej uchopily silné ruce. Jejich těla se pomalu pohybovala s hudbou a Billův žaludek se trochu zatřepotal nad známým pocitem toho, jak s ním cizinec nakládal a jak jeho ruce přejížděly nahoru a dolů po jeho bocích. Otevřel ústa k protestu, když jedna ruka začala klouzat ke spodní části jeho žaludku.

„Vždycky necháváš cizince, aby se tě takhle dotýkali?“ Tomovo tiché zavrčení jej udeřilo do ucha a Bill rychle otočil hlavu.
„Vlastně jsem se tě zrovna chystal zastavit…“ Billovy rty ozdobil potěšený úsměv. „Co tady děláš?“
„Ochmatávám tě na veřejnosti, co myslíš?“ Zašklebil se Tom a Bill se k němu plně otočil a rukama vklouzl kolem Tomova krku, zatímco si prohlížel jeho jemné, ale silné rysy v tlumených světlech.
„Hmm, nemyslel jsem si, že tě uvidím dřív než zítra,“ Bill se kousl do spodního rtu a uniklo mu zalapání po dechu, když proti němu Tom náhle zatlačil své boky.
„No, měl jsem něco, o co potřebovalo být dnes v noci postaráno,“ Tom si otíral své oblečené vzrušení o Billův bok.

Bylo vzrušující mluvit o něčem takovém na veřejném místě, kde byli lidé jen kousek od nich. Byli chráněni bublinou hudby a temných světel, takže to bylo téměř, jako by byli sami.

„Co tě dostalo do takového stavu?“ Bill pohupoval boky do hudby a záměrně se s každým pomalým pohybem otíral o Toma.
„Sledování tebe, jak tancuješ… Kurva, je to skoro tak sexy, jako sledovat tě při boji,“ zasténal Tom a krátce zavřel oči.
„Ty jsi nemocný…“ Ušklíbl se Bill a bojoval s ruměncem, který hrozil, že se mu objeví na tvářích. „Jak dlouho jsi mě sledoval?“
„Tak dlouho, dokud jsem dokázal odolat tomu, abych za tebou přišel. Takže, asi dvě minuty,“ zasmál se Tom a Bill protočil oči.
„Možná bychom odsud měli vypadnout,“ protáhl Bill a lehce nadzvedl obočí.
Tom stiskl své plné rty a očima skenoval prostor kolem nich. „Nebo možná…“ Rozepnul si svou příliš velkou bundu, omotal jednu otevřenou stranu kolem Billova těla, jak jen mohl, a ukotvil ji svou paží, kterou jej chytil v kříži.
„Co to děláš?“ Zamumlal Bill zmateně, ale nechal Toma, aby s ním manévroval.

Na Tomových rtech hrál malý úsměv, když Billovi rozepnul kalhoty a bunda a jeho tělo blokovaly výhled na cokoliv, co se mezi jejich těly dělo.

„Nechystáš se na…“ začal Bill a skončil se zasténáním, kdy Tomovi zabořil obličej do krku, jak se Tomova ruka omotala kolem jeho penisu.
„No, myslím, že ano,“ zachraptěl mu Tom do ucha a těžce dýchal, když svou rukou pohyboval do rytmu hudby.
„Jdi do prdele, opravdu,“ chtěl Bill říct tvrdě, ale jeho hlas vyzněl čistě sexuálně a Tom jej místo odpovědi kousl do ušního lalůčku a silně ho sál.
„Líbí se ti to,“ zašeptal a Bill to nemohl popřít s rostoucím důkazem v Tomově kvalifikované dlani.
„Jsou tady, kurva, moji přátelé, Tome…“ uvědomil si najednou Bill přes opar své touhy, zatímco svými boky přirážel do Tomovy ruky.
„Tak to by ses měl raději udělat zatraceně rychle, že?“ Ušklíbl se Tom a začal pohybovat zápěstím rychleji, až bylo pro Billa téměř nemožné chovat se normálně.
„Oh… Bože…“ Bill hlasitě zasténal do Tomova krku, vděčný za hudbu, která ho chránila před ostudou.
„No tak…“ Tom přejel jazykem přes okraj Billova ucha. „Když se teď uděláš, tak tě dnes v noci tvrdě ošukám. Já vím, že to už dlouho chceš.“

Bill zavřel oči. „Kurva, opravdu?“ V poslední době neměli příležitost k sexu, protože Bill vždy tvrdě spal, když se Tom dostal z tréninku. Někdy Tom přišel a vplížil se k němu do postele, ale většinou šel domů. Tom bral svůj trénink velmi vážně a opravdu to tak myslel, když řekl, že by se neměl rozptylovat sexem.

Bill byl téměř sexuálně frustrovaný, takže příslib sexu stačil na to, aby jej dostal přes okraj.
Udělal se tvrdě do Tomovy ruky sevřené do kornoutu, aby všechno zachytila. Tom se jen lehce ušklíbl, když jej Bill kousl do ramene, aby zadržel výkřik rozkoše. Koneckonců, býval zraněný mnohem hůře.
„Bože, Bille…“ zamumlal a vytáhl si z kapsy kapesník, aby si otřel ruku, než Billovi zpátky zapnul kalhoty a s uznáním mu lehce stiskl zadek.
Bill se zhoupl na svých nohách, ale tentokrát proto, že mohl sotva vidět rovně. Na tváři měl připitomělý výraz a Tom se zatvářil pobaveně.
„Měl bys z obličeje odstranit ten výraz, než najdeš své přátele, jinak si budou myslet, že sis s někým užil na záchodech nebo tak něco,“ rozesmál se a oči mu zářily v blikajících světlech.

Bill byl tím vším téměř uchvácen. Alkohol, hudba, skutečnost, že se právě udělal uprostřed plného klubu. Ale hlavně, byl uchvácen Tomem.

„Poslouchej, já teď půjdu domů a dám si sprchu, ale…“ Tom mu dal rychlý polibek na rty. „Myslím, že bude v tvém nejlepším zájmu, když později přijdeš.“
„Půjdu s tebou,“ našel Bill svůj hlas, i když lehce ochraptělý. „Nech mě, abych jim to řekl.“
„Ne, ne, užij si trochu zábavy. Nechtěl jsem to přerušit. Nevidíš se s nimi moc často,“ nabídl mu Tom a nenuceně si zapnul bundu, jako by ji jen před chvilkou nepoužil jako zástěnu pro ruční práci.
Bill proti tomu nemohl nic namítnout, věděl, že i kdyby se snažil, tak by Tom vyhrál. Vlastně to Billa docela štvalo, že Tom by v argumentování lepší než on. „Hej…“ zatahal za Tomovu ruku, když odcházel.
„Jo?“ Tom se na něj tázavě podíval.
„Proč jsi mi prostě nenapsal, že mám později přijít… Proč jsi přišel?“ Bill si nestěžoval, byla to jen jeho přirozená zvědavost.
„Myslím, že jsi mi prostě chyběl,“ pokrčil rameny Tom, vyklouzl rukou z Billova sevření a věnoval mu úsměv, který říkal, ´a to je vše, co ze mě dostaneš.´ „Uvidíme se později.“
„Jo, uvidíme,“ Bill se zašklebil, nechopen dalšího slova, projel si rukou skrz vlasy a zavrtěl hlavou.

Sledoval, jak Tom mizí v davu a přestal zírat ve chvíli, kdy do něj Natálie ze strany strčila a podala mu další drink. „Kdo byl ten zatraceně nádherný chlap?“

Bill usrkl z nápoje a vyfoukl tváře. „Nemám tušení.“
Gustav se postavil vedle Natálie a tvrdě protočil oči, ale držel jazyk za zuby. Bill se na něj vděčně usmál, byl to opravdu úžasný kamarád.

Tom Billa vpustil do svého bytu bez trička pouze v boxerkách, což bylo shodou okolností přesně tak, jak ho Bill chtěl vidět.

„Co se ti stalo?“ Všiml si Bill čerstvé odřeniny na Tomově hrudi, která vypadala, jako by kůži poškrábal prsten a byla obklopena modřinou ve velikosti pěsti. Když se jeho oči setkaly s Tomovou tváří, spatřil purpurový nádech kolem jeho oka. Něco, čeho si v tmavém klubu nevšiml.
Tom sklopil hlavu s lehkým pokrčením ramen a poté pohlédl zpět na Billa, aniž by mu podal nějaké vysvětlení. „Nebolí to, zrovna jsem se chystal si na to něco dát.“
„Ne, opravdu, kdo ti to udělal?“ Bill se zamračil a přejel prsty nad zraněním na Tomově hrudi, takže se Tom lehce otřásl, zatímco Billovy zkoumavé oči cestovaly přes jeho obličej.
„Pokud se mě chystáš ptát na každé škrábnutí, které kdy budu mít, bude to brzy dost ohrané, Bille,“ Tom se odtáhl a zamířil do koupelny. Bill jej následoval a opřel se o rám dveří, když Tom vytahoval nějakou antibiotickou mast, obvaz a náplast.

Bill nesouhlasně zamručel a převzal od něj všechny věci s pevným sevřením rtů. Jeho mysl závodila, zatímco pečlivě nanášel mast. Tom se posadil na pult a poslušně držel, když jej Bill ovazoval. „Bushido ti to udělal?“ Zeptal se Bill tiše po chvíli. Tom jen zamrkal a pohlédl krátce na Billovu tvář, než odvrátil pohled. „Já to nechápu… Z jakého důvodu by tě takhle zmlátil? To není jeho zasraná práce,“ zamumlal Bill a uhladil náplast s něžným zatlačením, aby se ujistil, že drží pevně. Jeho rty poté přejely lehce pod jeho okem, až sebou Tom škubnul a odtáhl se s konfliktním výrazem ve tváři.

„Můžeme prostě nemluvit? Právě teď to nepotřebuju,“ zavrtěl Tom hlavou tvrdě a přitáhl si Billa k sobě dřív, než mohl protestovat. Bill si opřel bradu o Tomovo rameno, vdechoval slabou vůni jeho mýdla a rukama mu přejížděl po zádech.
„Omlouvám se…“ zamumlal. „Mám jen problém neptat se na věci, kterým nerozumím. Strávil jsem roky ve škole, kde jsem se učil právě tohle dělat,“ řekl s trpkým úsměvem.
Tom mlčel, ale jeho ruce měly spoustu práce, protože stáhly Billovu bundu a přetáhly mu tričko přes hlavu. Bill uvolnil celé své tělo, jeho končetiny se pohybovaly takovým způsobem, jakým chtěl Tom a brzy před ním stál jen ve spodním prádle. Nemohl si pomoct, ale otřásl se nad způsobem, jakým se Tomovy oči vpíjely do jeho odhalené kůže, jako by byl jen občerstvení, které potřeboval. Žaludek mu zavířil očekáváním, když jej Tom popadl za ruku a vedl do ložnice.

„Tome…“ zasténal a padl na postel s Tomem nad sebou, když se o sebe jejich boky začaly okamžitě třít. Jejich rty se nejprve hrubě srazily, ale později se polibky proměnily v hluboké a malátné a jejich jazyky se zamotaly tím pravým a ozkoušeným způsobem.

Bill si povzdechl nosem, rukama pohyboval nahoru a dolů přes Tomova silná záda a roztáhl nohy, aby vytvořil maximální kontakt mezi jejich slabinami. Tom pohyboval boky v opakovaných kruzích a tření vyvolávalo víření v jejich žaludcích.
Tom natáhl ruku dozadu a stáhl si boxerky ze zadku a dolů přes nohy, takže jeho nahá erekce narazila do Billovy oblečené a Bill zasténal. Snažil se být opatrný a nedotýkat se Tomova zranění, ale to byla jediná jeho myšlenka na toto téma, když jej Tom začal líbat na hrudi.
Vsál špičku Billovy bradavky, odborně ji mnul jazykem a lehce za ni zatahal zuby, než se dostal i k piercingu. Bill zakňučel a nadzvedl boky, když se ten pocit rozšířil přímo do jeho penisu.
Tom se hrdelně uchechtl nad jeho reakcí a přitiskl ruku k Billově kyčelní kosti, aby jej zatlačil k posteli, zvedl hlavu a podíval na jeho tvář. „Bože, ty jsi nedočkavý.“
„To je tvoje chyba, když se ke mně chováš takhle,“ Billův hlas byl tichý a zabručel, když se opět snažil zvednout své boky.
Tom držel ruku pevně na svém místě a olízl si piercing ve rtu, zatímco sklopil řasy a pohlédl na Billovy břišní svaly a na vzrušení napjaté v jeho spodním prádle. „Myslím, že… ty opravdu moc chceš, abych tě ošukal, že?“ Tom zastrčil prsty za okraj Billova spodního prádla a stáhl ho dolů opravdu pomalým mučícím tempem. Konečky svých prstů přitom přejížděl přes kůži.
Bill se kousl do rtu a vyzývavě povytáhl obočí, na rtech se mu usadil malý úšklebek a pokrčil rameny. „Je mi opravdu jedno, jakým způsobem to bude.“
Tom na něj zazíral a štípnul jej do vnitřní strany stehna, až sebou jeho noha škubla. „Řekni mi, že to chceš…“
„Chci co?“ Škádlil jej Bill, ale jeho chraplavý hlas podváděl jeho nenucenost.
Tom vzal do ruky svůj penis a šťouchl s ním Billovi do stehna, až Bill těžce polknul. „Pokud to nechceš, postarám se o sebe sám a ty můžeš jít ošukat sám sebe,“ pokrčil rameny Tom a dál na Billa zíral svýma tmavýma očima, zatímco začal rukou pomalu pohybovat dlouhými tahy.
Bill to sledoval s pootevřenými rty, tváře mu zčervenaly a jeho vzrušení už téměř bolelo. Náhle se jeho škádlící hra zdála jako ten nejhorší nápad na světě. Ano, definitivně. „Ne, přestaň,“ rychle zavrtěl hlavou a plácl Toma po ruce.
„Proč? Je to zatraceně dobré…“ Tom přirazil svými boky dopředu, zasténal a zavřel oči.
„Tome, přestaň, uděláš se,“ zavrčel Bill, zvedl se na kolena a položil ruku na Tomovo zápěstí, aby se pokusil zastavit jeho pohyby.
„Myslím, že to je pointa toho všeho,“ zasténal Tom a přitiskl čelo k Billovu, aniž by se obtěžoval přestat s pohyby své ruky.
„Chci, aby ses udělal ve mně, ty kreténe,“ Bill mu zatlačil do břicha a Tom pootevřel jedno oko s potěšeným úšklebkem na rtech.
„Co chceš, Bille?“
„Chci, abys mě ošukal,“ řekl Bill rozzlobeně a Tom se rozesmál a zastavil svou ruku.
„To je všechno, co jsem chtěl slyšet, ty tvrdohlavý spratku,“ povzdechl si a zatlačil do Billovy hrudi, aby jej jednoduše shodil zpět na postel. „Proč se s tebou vlastně zahazuju?“ Škádlil jej Tom s úsměvem a otevřel šuplík nočního stolku, aby vytáhl tubu lubrikantu a kondom.
Bill nakrčil nos. „Musíme, uh… Musíme ho použít?“
Tom povytáhl obočí při pohledu na zlatou fólii ve své ruce. „Raději bych ho použil, Bille.“
„Já nic nemám a nemůžu otěhotnět,“ shrnul Bill a zarazil se, když si uvědomil, že vynechal jeden faktor. „Proč… Ty si myslíš, že něco máš?“
„Bože, ne,“ Tom protočil oči. „Jen…“ vsál spodní ret a sklopil hlavu. „Byl jsem na testech, ale byl jsem s mnoha lidmi… Co když něco proklouzlo, co test nezachytil? Prostě bych byl raději opatrný, než později litoval. Nechci riskovat, že ti ublížím,“ vydechl Tom a Bill cítil, jak mu srdce buší trapně nahlas v reakci na Tomovy obavy.
„Jo, tak to potom okay,“ poslal Tomovi pokřivený úsměv a Tom zavrtěl hlavou.

„S tebou je vždycky tak těžké pořízení kvůli každé zasrané věci, co?“ Zeptal se a vklouzl Billovi mezi nohy, než se sklonil, aby jej políbil, zatímco jej připravoval s pečlivou pozorností.

Když si Tom nasadil kondom a nastavil se do své pozice, Bill už byl velká koule bzučící sexuální energií, prakticky na pokraji orgasmu. Tom definitivně věděl, co dělá a měl, jak sám řekl, spoustu zkušeností. V jiné situaci by tou informací byl možná trošku vystrašený. Ale s Tomem to vypadalo jako zatracené požehnání. Bill byl odměněn za všechny ty roky nedobrovolného celibátu.
Tom do něj pomalu vklouzl a s rostoucím tlakem jej chytil za stehno a napnul se, jak se snažil zachovat klid. Bylo neuvěřitelné sledovat, jak se Tom snaží udržet pod kontrolou, i když byl evidentně přemáhán rozkoší. Svaly a žíly na jeho krku vystoupily a jeho dech se zrychlil proti Billově čelisti, kde byl okusován a líbán.
Bill hluboce zasténal nad tím tlakem uvnitř sebe. Zhoupl boky vstříc Tomovým hlubokým přírazům, jeho penis byl stisknutý mezi jejich žaludky a na těle se mu objevovaly kapky potu. Tom byl k němu přitisknutý tak blízko, že Bill mohl cítit jeho nestabilní srdeční tep a to dělalo ten moment ještě intimnější a vzrušující.

„Kurva, Bille,“ zakňučel Tom pokorně, když zasáhl bod hluboko uvnitř a přinutil tak Billa se kolem něj pevně sevřít. Natáhl se mezi ně a zoufale začal hladit Billův penis, když cítil, jak se jeho vlastní orgasmus začal rychle blížit.

Bill byl otrokem všech těch pocitů a jeho boky se pohybovaly v souladu s přírazy a tahy Tomovy ruky, jejich dýchání a sténání ještě zvyšovalo jejich vzrušení. Bill Tomovi zaryl nehty do spodní části zad a rychle přikývl. „Už budu…“
Tom ze sebe vydal zasténání a pokračoval v tempu svou rukou, zatímco zrychlil přírazy, když už déle nemusel držet svůj přicházející orgasmus. Bill se k němu přitiskl, jeho tělo se napjalo a zadržel dech, než se tvrdě udělal mezi jejich těla a škubnutím svých boků do sebe Toma zasunul ještě hlouběji.
„Kurva, ahhh,“ Tom vypustil uspokojivý sten a tlačil své boky dopředu s trhanými pohyby s každým výbuchem svého orgasmu. Jeho penis stále ještě pulzoval uvnitř Billa, když se na něj opatrně zhroutil a jejich rty se setkaly ve vlhkém polibku.

Bill líně přejel jazykem přes Tomův, vsál jeho špičku a snažil se nosem popadnout dech. Tomovo tělo se ještě jednou lehce otřáslo a Bill se do polibku usmál. Bylo to ještě lepší, než poprvé.

Nicméně když Tom své rty odtáhl a dál šířil vlhké polibky podél Billova krku, Bill zůstal s volnými ústy a příliš mnoho myšlenkami drženými zpátky. „Tome… Musím vědět, co se dnes večer stalo… Prosím, řekni mi to.“
„Bože, zatraceně, Bille,“ zavrčel Tom a zvedl opatrně hlavu, ale náhle z Billa vyjel a zůstal klečet mezi jeho nohama. Bill se vzepřel na loktech s omluvně nakrčeným čelem.
„Nemůžu se právě teď soustředit na odpočinek, když mám o tebe, kurva, strach, Tome,“ zamumlal Bill a natáhl se pro Tomovu ruku, aby za ni jemně zatahal.
Tomova ruka v té jeho ležela nereagující jen chvíli a na jeho tváři se objevilo zděšení. S povzdechem omotal prsty kolem Billových, zatímco si druhou rukou stáhl kondom a hodil jej do odpadkového koše, než si lehl na záda po Billově boku. Bill jeho ruku stisknul, zíral do stropu a čekal, jestli nepokoušel štěstí až příliš.

„Možná bychom mohli mít problém…“ zamumlal Tom a Bill k němu otočil hlavu. „Bushido on…“ Tom si olízl rty, zavřel oči a sevřel čelist. „Ten kretén mi vlezl do mobilu, když jsem šel na záchod.“

Billovi se zastavilo srdce na dobu, kterou vnímal jako minuty. „Co viděl?“
„Myslím, že jsme docela dobří v tom, že o takovýchhle věcech nemluvíme ve zprávách,“ pokynul mezi nimi Tom. „Takže to není nic z toho, co četl, co ho tak naštvalo… Je to to, jak často si voláme a píšeme. Říkal, že tady pro to není důvod, když spolu teď netrénujeme.“
„Myslím… Z jeho pohledu to dává smysl… Co z toho teda vyvodil?“ Zeptal se Bill roztřeseně, nejistý, jestli chce znát odpověď.
„Co myslíš?“ Tom zvedl obočí vysoko. „I když nečetl nic usvědčujícího, automaticky předpokládá, že s tebou šukám.“
„Sakra…“ začal Bill panikařit a rychle se opřel o loket. „Co jsi mu řekl?“
„No, začal se do mě navážet,“ Tom pokynul ke svému oku a hrudi, „dřív, než jsem se mu to vůbec pokusil vysvětlit. Není tady nic, co nenávidí víc, než když si lidi kolem něj s ním zahrávají.“
Bill chtěl Tomovi říct, co o Bushidovi věděl, chtěl jít k němu domů a dát mu pěstí, ale než to všechno mohl zahájit, Tom promluvil znovu.

„Musel jsem mu něco říct, abych ho dostal ze svých zad, a to doslova i obrazně…“ Tom se na Billa podíval s čistě provinilým výrazem.

„Co jsi mu řekl, Tome…?“ Zeptal se Bill váhavě.
„Hele, je mi líto, co z toho vzešlo, ale zdálo se to být jako jediný způsob, jak zchladil jeho podezření…“ Tom se zamračil a zavřel oči a Bill potichu čekal.
„Tak nějak jsem mu řekl, že ke mně něco cítíš a já jsem si z tebe jen vystřelil… Protože tě potřebujeme v týmu, víš?“ Zamumlal Tom a posadil se na postel. „A cítím se jako ten největší kretén, omlouvám se,“ zasténal Tom.
Bill zamrkal a zpracovával všechny informace. To bylo přesně to, co Bushido předpokládal, když spolu mluvili před jeho bojem. Obvinil Billa, že má pro Toma slabost a řekl mu, že je to ztráta času, protože Tom ho nikdy takhle chtít nebude. Dávalo to smysl, že by mu to Tom řekl. Ve skutečnosti by to Bushidovi pravděpodobně řekl taky, kdyby ho zahnal do kouta. Ale nějak ze skutečnosti, že to Bushidovi řekl Tom jako svou bezprostřední reakci, bylo Billovi špatně.
Pomalu se posadil a přitiskl si kolena k hrudi a kousal se do rtu.

„Bille, prosím, řekni něco… Je mi to opravdu líto,“ Tom jej chytil za ruce a jeho hlas zněj opravdu kajícně.

„Nejsem naštvaný, Tome,“ Bill pomalu zavrtěl hlavou. „Já jen… Myslím, že je tomu docela snadné věřit.“
Tom svraštil obočí a lehce sklopil hlavu, ale udržel svůj pohled na Billově tváři. „Co tím myslíš?“
„Myslím tím…“ Bill nafoukl tváře a rukou si projel vlasy. „Proč bys mě chtěl? Je snadné uvěřit, že je to z mé strany jen jednostranné.“
Tom spustil ruce do klína a zmateně naklonil hlavu. „Proč bych tě chtěl? To nemyslíš vážně,“ Tom protočil oči. „Poslouchej… Děkuju, že nejsi naštvaný. Řekl jsem jedinou věc, která mě napadla a, no, pro teď se stáhl,“ povzdechl si Tom a pomyslel si, že konverzace je u konce.
„Říkal mi něco podobného před mým bojem…“ pokračoval Bill dál a Tom se odmlčel. „Obvinil mě z toho, že po tobě jedu a řekl mi, že bys mi to nikdy neoplatil. Řekl mi, že lidi pouze šukáš a opouštíš. Že to tak děláš vždycky…“
„Okay, vydrž vteřinku…“ Tom zvedl ruce. „Opravdu nevěříš něčemu, co vyšlo z úst toho kreténa, že ne?“

Bill lehce pokrčil rameny. „Já nevím… On tě zná mnohem déle než já a já se nechystám předpokládat, že jsem odlišný případ. Nejsem tak egoistický.“

„Ne, máš pravdu, jsi jen hloupý,“ vyprskl Tom a vstal, aby si trhaně nasadil boxerky.
„Já jsem hloupý? Protože o sobě nepřemýšlím tak zvysoka a nemyslím si, že bys kvůli mně změnil své zvyky? Jsme realista, Tome. To je to, co jsem,“ Bill se zamračil a popadl své spodní prádlo, „takže, prosím, uklidni se.“
„Ty tady sedíš a říkáš mi, že věříš více Bushidovi než mně! Jak se mám uklidnit? Víš, jak moc toho kreténa nesnáším a co sakra udělal s mým životem. Nenapadlo tě, že to mohl říct jen proto, aby se tě pokusil ode mě odehnat? On nechce, abych byl šťastný, Bille! Nechce, abych měl jiný život kromě bojování za něj, bože. Přemýšlej dřív, než něco řekneš, protože tohle mě sere,“ zavrčel Tom a chytil se rukama za zadní část svého krku.
Uvnitř Billa vzplanul hněv a postavil jej na nohy. „Tak proč jsi právě přiživil jeho posrané vnímání celé situace, že jsi to na mě celé navlíknul? To je přesně to, co chce slyšet, Tome! Jen jsi mu dokázal, že má pravdu!“
„A co jsem mu, kurva, měl jiného asi říct, Bille?“ Tom se na něj podíval nevěřícně. „Řekl jsem to nejlepší, co jsem mohl vymyslet, abych zachránil nás oba.“
„Jo, tím, že jsi ze mě udělal posedlého a ubohého chlapa, který ti jen podlézá. Prosím tě,“ Bill se protáhl kolem Toma do koupelny a sbíral své další oblečení, zatímco Tom šel frustrovaně za ním.

„Myslíš, že by bylo lepší říct mu pravdu a všechno riskovat? Wow, myslel jsem, že jsi chytřejší, Bille.“ Tom zkřížil ruce na prsou a pevně sevřel čelist.

„Já ani nevím, co je pravda! Já nevím, co to všechno je. Nemám tušení, jestli je to jen šukání nebo co. Já nevím, jestli všechno, co cítím, je jen v mé hlavě a jsem jediný, kdo to cítí!“ Přiznal Bill se svěšenýma rukama a tváře mu zčervenaly nad těmi nejistými slovy, která nikdy nechtěl říct nahlas.
„A já si myslel, že jsi dobrý ve čtení lidí, idiote,“ Tom si hlasitě povzdechl, ale tón jeho hlasu se zdál být klidnější.
Bill pokrčil rameny a podíval se na Toma s mírně zlomeným výrazem. „Pokud jde o tebe, tak nikdy nevím. Ani nevíš, jak moc mě to frustruje, ale zároveň i vzrušuje…“
Tom se opřel o zeď na chodbě a podíval se na Billa zvědavě. „Proč to na tebe takhle působí…?“
Bill si prohrábl vlasy a lehce si zatahal za konečky, než ruku s odevzdaným povzdechem svěsil. „Jsem zvyklý vědět, co si lidé pravděpodobně myslí, a jsem schopný předvídat, co udělají. Může to být opravdu nudné, ale je to něco, na co se můžu spolehnout. S tebou… Šílím z toho, že nevím, co si myslíš, ale taky se díky tomu cítím naživu,“ Bill se ironicky usmál. „To asi nedává smysl, že?“
„Moc ne…“ Na Tomových rtech se objevil náznak úsměvu. „Ale já tě chápu. Myslím, že jediná matoucí část pro mě je, jak to můžeš nevědět?“ Přistoupil k Billovi blíž, jemně jej vzal za ruku a těžce polknul.
„Vědět co?“ Zamumlal Bill a nechal svůj pohled cestovat po Tomově tváři, všiml si jeho napjaté brady, která už nebyla způsobená hněvem.
Tom se pomalu setkal s Billovým pohledem a promyšleně si olízl rty, než promluvil s roztřeseným, ale jistým hlasem. „Že tě zatraceně miluju.“

autor: mohanrocks

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

original

9 thoughts on “Rough 17.

  1. To byl dechberoucí díl! Jedno z nejlepších vyznání, jaké jsem kdy četla. Úžasná povídka a skvělý překlad. Vážně, díky. 🙂

  2. To byla zase dneska jízda 🙂 Ale moc nechápu, proč Bill neřekl Tomovi co zjistil o Bushidovi ? Myslím, že kdyby Tom věděl, jak moc ho Bu ve skutečnosti potřebuje, nemusel by se ho tak bát a nechat si od něj všechno líbit. Jak se asi Tom bude tvářit, až zjistí, že to Bill věděl a neřekl mu to ?
    Díky moc za překlad

  3. Uf tak tomu sa hovorí vyznanie:) Bill k tomu Toma takmer akoby donútil:D ale bolo to nádherne dych-berúce. Strašne zlaté bolo ako Tom prišiel za Billom do klubu a to čo sa tam udialo tiež svedčí o Tomových citoch. Keby ho chcel iba na zábavu asi by nemyslel predovšetkým na to aby si užil Bill a ešte ho tam nechal s kamarátmi:) Bill je fakt v Tomovom prípade nanič psychológ:D ale je to pochopiteľné keď je z neho totálne mimo. Bolo to krásne, ďakujem za preklad.

  4. To bylo krásné Bill by měl Buu poděkovat aspoň  v myšlenkách jinak by Tom asi neřekl tu poslední větu.

  5. Fuu, tak toto bola parádna časť!
    Najskôr vášnivá chvíľka na parkete a to, ako Bill bránil Tomovi, aby si pomohol "ručne" 😀
    Potom zas musel vstúpiť (aj keď nie fyzicky) na scénu Bushido a prekaziť atmosféru! Na jednej strane chápem Toma, že použil práve takú výhovorku, lebo Bushido jej ľahko uverí. Ale na druhej.. zas chápem aj Billovu reakciu, pretože počuť také niečo od toho, koho miluje (aj keď pozná okolnosti) – proste to zabolí. 🙁 Ale nakoniec to Tom tým svojím vyznaním lásky pekne vyžehlil, teraz som zvedavá na Billovu reakciu.
    Ďakujem za preklad.

  6. Ouuu Tomi, to bylo to nejkrasnejsi vyznani :))) naprosto nadherne! Samozrejme, ze Billa miluje, o opak at se ani nepokousi. Jsem rada, ze se pohadali, vzeslo z toho neco uzasneho. Cel dil byl perfektni. Nejdriv to tancovani a rucni prace uprostred parketu xD myslim, ze lidem v jejich blizkosti stejne muselo byt jasne, co spolu provadeji. Potom me trochu vydesila Tomova zraneni, ale doslo mi, ze za ne muze Bushido. Jen bych necekala, ze udela takovou svinarnu a vleze Tomovi do mobilu. A moc se mi nelibi Tomova vymluva, ale pokud jim to pomuze… aspon si uzili krasny vecer 😀 a my s nimi! Moc dekuji za preklad tehle povidky, je uzasna 😉

  7. Já to věděla, že Tom Billa miluje! ♥ Bylo to tak očividné! I když jeden nikdy neví, že..:-D

    Tenhle díl byl naprosto báječný! Tahle povídka se hned v prvních dílech vyšoupla na můj TOP žebříček a stále z něj nesešla, naopak ji mám čím dál raději a raději! A to i přes to, jak moc mi vadí celé to bojování okolo! 😀 Má v sobě úžasný šmrnc, jiskření a nebezpečí, v kombinaci s naprosto úžasným Tomem a Billem, takže tuhle povídku prostě nelze nemilovat! na každý díl se těším jako malá, protože se těšívám na celé to jiskření okolo kluků a jak moc se jejich vztah zase posune dál! 🙂 Ale nepopírám, že se zároveň i každého dalšího dílu bojím, protože tady se může kdykoli, cokoli podělat a toho se tedy šíleně bojím!

    Strašně moc jsem se musela smát, když jsem zjistila, že si Georg vzal s sebou Larryho do klubu! 😀 😀 Tenhle Georg posedlý svou ještěrkou je prostě komický! 😀 Ale rozhodně jsem za něj v téhle povídce ráda, protože se díky němu vždycky bezvadně zasměju! 😀

    No a to jiskření mezi klukama! ♥ Já k tomu prostě nemám co dodat! Jsem z toho úplně paf!!! I když mi bylo na chvilku líto, jak se začali hádat, ale nakonec to bylo zakončeno nádherným ´miluju tě´, takže jsem si dokázala užít i tu jejich hádku! Navíc jsem při té hádce chápala oba dva, takže jsem nebyla ani přikloněna k ničí straně, což se po většinu času nestává. 😀 Vždycky více sympatizuji s jedním z kluků, ale tady souhlasím s oběma! 🙂

    Děkuji za báječnou povídku a její překlad! ♥

  8. Co to ma ten Tom za zvrhle napady? 😀 Handjob mezi lidmi :O Ale tak… ja si nestezuju, Bill taky ne, takze vsechno v pohode 😀
    Ale proc Nath nerekl, ze to byl jeho pritel Tom? :O Vzdyt to ji rict muze, ne? :O
    Ale ten Bushido me sere, tohle delat nemusi! Neni jedno, kdo s kym pece? Homofob jeden! O co mu porad jde? Penize ma! Tohle nijak neovlivnuje kvalitu boje, Tom je prece neporazitelny.. i kdyz.. to neni nikdo… bojim se jeho budouciho zapasu :/ ale k veci, Bu je idiot! Jiste, jde o jeho dceru, ale nic se nesmi prehanet! Uklidni se, jsou to taky lidi!! Stejne jako ty a tvoje dite!! Do krapu!
    Mensi posexova hadka 😀 Tak jeste ze to nebylo o tom, ze ta souloz stala za *** 😀 To by bylo zle. Ale.. vedla k milostnemu priznani :3 Proste ňuňu konec :3 ♥
    Nemyslim si,.ze mel Bu pravdu, Tom mozna zametal s ostatnimi, netusim, ale Bill je Bill! Jejich laska, at uz v realu nebo v.povidkach nakonec vzdy, at se deje co se deje, musi byt prava! :O :3 ♥
    Dekuju moc za preklad! :3 Mohanrocks by meli davat jako povinnou cetbu do skol :DDD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics