How to train your twin to fuck you hard

autor: Catherine


Po dlouhé době vás zdravím s jednodílkou! Chtěla bych jí věnovat Gabby, která vlastně za ní tak nějak může – použila v naší konverzaci její název. Jsem strašně ráda, že jsem tě poznala a myslím si, že všechno je teprve začátek a opravdu se spolu máme na co těšit! 😀 ♥ Mám tě ráda!

Vy ostatní si taky povídku užijte, nečekejte žádné náročné téma, nad kterým byste museli přemýšlet, ale to je už asi jasné i z názvu, ne? 🙂 Ještě bych vám chtěla popřát krásnej rok 2015, samozřejmě plný twincestu! ♥

„Tome, bylo to skvělý,“ usmál se Bill a slezl ze svého dvojčete. Pohladil ho po boku a přitulil se k němu. Dal si přes něj svou paži a také se nechal obejmout. Párkrát ho políbil na hrudník, než zavřel spokojeně oči. Tom zakroutil hlavou, pohladil ho po zádech a zívnul si.

„Normálka, bráško,“ nakrčil nos. Štvalo ho, jak moc normální sex spolu už nějakou dobu měli. Vytratila se z toho ta počáteční vášeň, kdy objevovali něco nového, zakázaného. Už to byly tři roky, kdy spolu spali poprvé, ale pamatoval si to, jako by to bylo dnes. Oba od té doby změnili svůj vzhled – Bill měl napletené pseudo dredy a Tom černé copánky. Tohle by nebylo to nejhorší, Tomovi se vážně líbilo, jak jeho o deset minut bráška vypadá, zbožňoval ho, miloval, když se mohli sami sebe navzájem dotýkat, ale chybělo mu, jaké to bylo mezi nimi dřív.
„Dobrou noc,“ zašeptal Bill, pomalu usínal. Trochu našpulil rty, dělal to tak pokaždé. Tom se usmál, sklonil se a jemně ho políbil na připravené rty.
„Dobrou.“

Jakmile si byl Tom jistý, že jeho bratr už spí a nevzbudí ho ani výbuch atomovky, opatrně se posadil. Muselo tady snad být něco, co by vše vrátilo do starých kolejí, ne? Rozsvítil lampičku na nočním stolku a raději ještě zkontroloval, jestli bratr opravdu spí. Naštěstí tomu tak bylo, Bill ležel na druhém boku, takže viděl jen jeho záda a černé vlasy. Olízl si rty, po vlasech ho pohladil a zakroutil hlavou – nemohl ho teď probudit, kvůli tomu neseděl. Otevřel šuplík u nočního stolku a vyndal zelený zápisník i s propiskou. Vždycky měl nějaký sešit v šuplíku, protože když s Billem jen tak leželi, občas je zničehonic napadaly texty, které chtěli zaznamenat a promyslet je, až nebudou unavení. Tom otevřel sešit přesně v polovině a jeden papír vytrhl. Zápisník zase zavřel, vytáhl si polštář tak, aby ho měl pod zádama a pokrčil nohy – bude se mu mnohem lépe psát. Zamyšleně našpulil rty a trochu nakrčil nos; jak měl asi tak začít? Promnul si bradu a zakroutil hlavou, nesměl nad tím tak moc přemýšlet, protože zas tak vážné to nebylo. Nakonec si papír alespoň nadepsal, znamenalo to úspěšný začátek, ne? Za poslední slovo namaloval maličké srdíčko, aby to vypadalo alespoň trošku romanticky.


How to train your twin to fuck you hard

1. Moc mluvení. – Špatně
2. Spánek v oblečení. – Vážně moc špatně!! Noční sex, je nejlepší!
3. Žádná odměna za výhru v playstationu. – Nejšpatněji, jak může být! Proč dřív mohla být a teď následuje jen posměšný smích?

4. Provokování, které završí bolest hlavy/únava. – Vždycky tě mám chuť přetrhnout!

Tom přelítl čtyři body očima a olízl si rty. Vlastně ani nevěděl, co by měl všechno sepsat, štvalo ho tolik věcí, ale… Možná si měl o tom s bratrem raději promluvit, než si psát dětský seznam. Ovšem v tomhle Bill byl jako holka. Kdykoliv mu někdo něco vyčetl, cítil se strašně uražený a prskal na všechny strany kolem sebe. Oh! V souvislosti s tím ho napadlo dalších pár věcí.

5. Vylívání si vzteku na svém hezčím a hlavně starším dvojčeti. – Proč? Proč má to lepší dvojče trpět kvůli ostatním blbcům?!
6. Moc neprotahovat předehru. – Ano, je to pěkný, ale všeho moc škodí. Bratříčku, když jsem nadržený, moc mi nepomáháš, když si chceš jenom hrát.

7. Když máš v puse moje péro, koukni mi do očí. – Ah, poplácám tě po tváři a věř mi, že to bude pak nejlepší sex, který jsme kdy měli.
8. Co si nadrobíš, taky si sám sníš. – Znamená to, že když mě vyprovokuješ při rozhovoru/focení/koncertě, nepůjdeš sám do backstage, ale najdeš si se mnou nějakou místnost, kde ti to budu moct krásně udělat!
9. Pouta. – Skvělý vynález, opravdu. Je jedno, kdo je spoutaný, bude to úžasné tak jako tak!
10. Nečekané překvapení. – O tom nemusím ani mluvit, ne? Komu by se nelíbilo, že ho jeho sexy dvojče prostě mile překvapí? Kdekoliv, kdykoliv.

Tom zakroutil hlavou a protočil oči. Znovu si svůj seznam přečetl – bylo to opravdu trapné. Papír zmuchlal do kuličky s tím, že na to zapomene a vyhodí ho ráno do koše. Mnohem lepší bude, když si o tom s Billem promluví, je možné, aby to cítil stejně, ne? Pokud ano, tím lépe pro něj. Hlavně jak ten svůj seznam pojmenoval… Bill v sexu nebyl špatný, vůbec ne! Nepotřeboval nic učit, spíš odnaučit. Vztekle hodil zápisník zpátky do šuplíku a zhasnul lampičku. Opět si lehl do postele a přitiskl se k horkému bratrovu tělu. Pohladil ho po břiše a spokojeně vydechl – Bill byl úplně nahý. Párkrát ho políbil na krk a po jemné kůži přejel zuby. Olízl si rty, skousnul si ret a zakroutil hlavou. Někdy, vlastně celkem často, litoval, že jsou slavní a musí si tedy dávat pozor, jak moc přitlačí, protože jinak by mu parádně zadělal na problémy s vysvětlováním, kde se na jeho krku vzaly otisky zubů. Pod peřinou nahmatal jeho ruku a vklouzl do ní svou dlaní. Stiskl mu ji a hlavu si opřel o jeho rameno, pomalu usínal.

***

Bill uklízel ložnici. Zbytek domu měla na starost hospodyně, ale sem jí z jistých důvodů nepouštěli. Konec konců, byla to jen jedna místnost, nic, co by nezvládli uklidit. Bill hodil na hromadu špinavého prádla Tomovy boxerky, které ležely pod postelí. Pomyslel si, jaké je jeho starší bratr prase a protočil nad tím oči. Sehnul se, aby sebral ještě ponožky, jeho pozornost ale upoutalo něco jiného – zmačkaná kulička papíru. Vážně ho zajímalo, co to asi tak může být. Vzal papír do ruky, opravdu ho lákalo podívat se, co se tam ukrývá. Napadla snad Toma nějaká písnička, o které on nevěděl? Ale proč by mačkal text? Ne, to muselo být něco jiného. Podíval se na dveře, jestli se náhodou neotevírají. Posadil se na Tomovu polovinu postele a skousnul si ret, protože ať už byl zvědavý jakkoliv, stejně se bál toho, co tam najde.

„Blbost, nemá přede mnou co ukrývat,“ zamumlal si pro sebe a papír opatrně rozložil. „Cože?“ zasmál se a vytáhl obočí, když si přečetl nadpis. Teď už nechápal absolutně nic, proč si Tom psal takové kraviny? Pomalu si seznam četl, dusil v sobě smích, bylo to opravdu vtipné.

Černovlásek si papír přečetl raději několikrát, také se štípnul, kdyby se mu to náhodou jenom zdálo. Bolest od štípnutí ale cítil a seděl stále na stejném místě. Co s tím měl teď udělat? Nemohl jít za bratrem a říct mu, že to našel a přečetl si to. Vzhledem k tomu, že to bylo zmačkané, neměl na to nikdy přijít. Trošku se ušklíbnul a nakrčil nos, strčil papír do kapsy u tepláků. Nemohl o tom svému dvojčeti povědět, ale mohl udělat snad všechno, co tam bylo napsáno. Postavil se na nohy, upravil peřinu, kterou pomačkal tím, jak na ní seděl. Šel k hromadě prádla, sklonil se a vzal ji do náruče, aby ji odnesl do prádelny. Ještě pohledem zkontroloval již uklizený pokoj a spokojeně si pokýval hlavou. Na týden mají zase uklizeno.

Tom seděl před televizí a hrál nějakou hloupou hru na playstationu. Na rozdíl od Billa tyhle věci zbožňoval, kolikrát dokázal hrát celý den. Bill si s ním občas zahrál, aby se neřeklo, a ukázal tak svou dobrou stránku. Nejlepší na tom bylo, že ačkoliv nehrál moc často, tak když chtěl, vyhrál. Tom to nazýval štěstím začátečníka, Bill tvrdil, že je přirozený talent, který nad hrou nepotřebuje trávit hodiny, aby se ji naučil hrát pořádně. Navíc, když šlo jen o závody v autech.

„Jeď, jeď!“ zakřičel Tom, aby popohnal svého závodníka a zběsile mačkal tlačítka na herním ovladači. Bill byl opřený v otevřených dveřích a s vytaženým obočím pozoroval staršího brášku. Zasmál se a zakroutil hlavou.

„Chceš, abych tě zase rozdrtil?“ založil ruce na hrudníku a odpíchl se od futer. Pomalou chůzí, při které se trochu pohupoval v bocích, šel za svým bratrem. Posadil se vedle něj na pohovku a dal nohu přes nohu. Tom se na něj podíval, přikývl.
„Stejně vyhraju já, bratříčku,“ zasmál se a mrknul na něj. „Hraju už od rána, to by bylo, abys vyhrál ty.“
„To si povíme za pár minut. Dones mi ovladač,“ pousmál se černovlásek a pohodil svými vlasy. Poslal Tomovi vzdušnou pusu a zuby si přejel po spodním rtu. Tom se na něj díval, sledoval každý pohyb, který udělal. Polívalo ho horko, trochu mu cukalo v rozkroku. Už zase ho provokoval! Otázkou bylo, jestli schválně, aby si zajistil výhru, nebo to už dělal nevědomky.
„Jasně, hned to bude,“ přikývl Tom a zvedl se. Šel k televizi, kde byl položený druhý herní ovladač a vzal ho. Podal ho Billovi, zpříma se mu podíval do očí. „A neprovokuj, pokud vyhraješ, mělo by to být čestné,“ pohrozil mu. Začal připravovat dvouhru, Bill se trošku ušklíbnul. Mohl si myslet svoje, do hlavy mu Tom neviděl, naštěstí.
„Neprovokuju.“

Tom se radoval ze svého vítězství. Bill jen seděl na gauči, na bratra se díval, trochu naklonil hlavu. Samozřejmě, že se sám moc nesnažil, protože potřeboval, aby Tom vyhrál. Chtěl mu snad dát tu odměnu, o kterou si říkal v tom svém trénování, ne? Odložil ovladač vedle sebe a postavil se. Nad hlavou sepnul ruce, protáhnul se a trochu se zaklonil v zádech. Pohlédl na svého bratra, který by si s obrovskou radostí tančil i vítězný taneček po celém obýváku.

„Tak se zase uklidni, bratříčku. Já tě nechal vyhrát,“ zasmál se Bill a protočil oči. Stoupnul si před bratra, trochu se sklonil a pohladil ho po rameni. „A možná bys měl dostat odměnu, co myslíš?“ naklonil hlavu a provokativně zamrkal. Tom nasucho polknul a přikývnul. Tohle bylo přesně to, co chtěl!
„Rozhodně bych měl dostat odměnu,“ dal ruce na bratrovy boky a zlehka mu je promnul.
„V tom případě…“ Bill se usmál a líně se mu usadil na klín. Otřel se svými rty o Tomův krk a vydechl mu na něj horký vzduch. Prsty mu přejel po lemu tepláků a trochu se zavrtěl. Podíval se mu do obličeje, pohladil ho po paži a jazykem mu přejel přes čelist. Tom sebou cuknul a prohrábl mu vlasy.
„Bille, nechceš se nejdřív trochu… Pomazlit? Máš to rád,“ zavrtěl se Tom a podíval se do Billových očí. Dlouze ho políbil a pohladil ho po tváři.
„Nemluv tolik, zlato,“ ušklíbnul se černovlásek a sundal mu tričko. Nehty mu přejel po bocích, Tom jen zalapal po dechu. Tohle bylo přesně to, co chtěl! Překvapit, a aby vzal Bill celou iniciativu do svých rukou.

Bill oba svlékl. Seděl svému dvojčeti na stehnech, rty ho laskal na krku a trochu se vrtěl. Pohladil ho v klíně a spokojeně vydechl, jakmile cítil Tomovu erekci. Už se těšil, jak bude mít jeho penis v sobě, miloval to. Uchopil ho do ruky, kterou pohnul a nevinně se usmál. Odtáhl se od Tomova krku, olízl si rty a zasunul si do pusy dva prsty druhé ruky, které ihned začal olizovat. Tom ho sledoval, neschopen slov. Dokonce se nedokázal ani pohnout, aby něco udělal sám! Podíval se do svého klína, ve kterém pracovala bratrova útlá ručka. Hlasitě zasténal, když se palcem dotkl jeho špičky. Trochu zaklonil hlavu a přivřel oči, přirazil proti Billově ruce. Chytil ho za ruku, která mu dělala tak moc dobře a zakroutil hlavou.

„Zlatíčko, chvilku toho nech, jinak se hned udělám,“ pohrozil mu a podíval se mu do očí. Bill mu pohled opětoval, zatímco pořád olizoval své prsty. Tom zalapal po dechu a vytáhl mu prsty z pusy.

„Co to…?“
„Už si je tam strč, bože, já tě potřebuju, Bille,“ zaúpěl Tom. Proč si tyhle věci Bill tak moc užíval? Dělalo mu snad radost, jak ho mučí? Nebylo to fér, ani trochu! Bohužel, příprava byla důležitá, pokud nechtěl bráškovi ublížit, to oba věděli moc dobře.
„Jak myslíš, bráško,“ uculil se Bill. Pomalu do sebe prsty zasunul. Roztáhnul je od sebe, zavzdychal a Tom byl opět v sedmém nebi. Díval se mu do očí, které byly tmavé vášní. Pohladil ho po boku a vytáhl se k němu, aby se rty otřel o jeho. Bill mu ret skousnul a znovu do sebe prsty zasunul, načež táhle zasténal. Tom ho hladl po paži a zakroutil hlavou.
„Já to už potřebuju, Bille. Prosím,“ zaúpěl. Bill se trochu zasmál, prsty ze sebe vyndal a dal ruce kolem Tomova krku. Nadzvednul se, opřel se o něj a přivřel oči. Pomalu se sunul po jeho břiše dolů, sám se těšil na to, jak se v něm bude pohybovat bratrův penis, ale nechtěl mu to dát jen tak zadarmo. Ne po tom, co si přečetl ten hodně divný seznam. Měl teď také právo trochu ho mučit.

Tom přirážel do útlého těla svého dvojčete. Ani jeden z nich se nekontrolovali, aby byli potichu. Proč taky, když byli v domě sami? Užívali si to, nemohli se nabažit jeden druhého. Co chvíli se Bill sehnul, aby se rty otřel o ty bratrovy. Za spodní ret ho zatáhnul, Tom zasténal. Zapletl své prsty do Billových vlasů, za které mu trochu zvrátil hlavu dozadu. Trošku se ušklíbnul, rty se otřel o jeho krk, jazykem přejel po pulsující tepně. Bill vzdychnul a sám se přirazil na bratrův penis. Trochu hlavou škubnul, ale Tom ho zas donutil zaklonit jí. Hlasitě zasténal, tohle se mu opravdu líbilo! Tom to věděl dost dobře, znal svého bratra mnohem lépe než sebe. Věděl, že zbožňuje tahání za vlasy, proto je také nosil dlouhé. Otřel se svými rty o jeho čelist a tvrdě přirazil.

„Jak jsi na tom, miláčku?“ vzdychnul mu do ucha. Bill se zachvěl a pohladil se v klíně. Uchopil svůj penis do ruky, začal jí rychle pohybovat.
„Chvilku…“ vzdychnul a přirazil si do ruky. Tom přikývl a soustavně do bratrova těla přirážel. Chlapci se o sebe otírali, naléhavě sténali. Po těle jim stékal pot, lepili se k sobě. Bill se prohnul v zádech jako luk, přivřel oči a hrdelně zasténal, když vyvrcholil. Tom ho přidržoval, uvolnění se dočkal ve stejný okamžik.

„Proč jsi mi neřekl, že toužíš po tomhle? Místo toho si píšeš hloupý papíry,“ zamumlal Bill do Tomovy kůže na krku. Měl přivřené oči a užíval si svůj doznívající orgasmus. Tom se napřímil, kousek se odtáhl a podíval se do bratrových očí.

„Kde jsi to… vzal?“ polknul a v duchu se proplesknul. Však on to jen zmuchlal a nevyhodil. A dneska, když Bill uklízel, narazil na to.
„Neumíš věci moc dobře schovávat,“ uculil se Bill a pohladil Toma po boku, dlouze ho políbil. „Příště mi takové věci řekni, ano? Stejně jako já ti říkám, že bych si teď potřeboval dát sprchu… S tebou.“

autor: Catherine

betaread: J. :o)

8 thoughts on “How to train your twin to fuck you hard

  1. oh… wow… 😀

    Takže prvně bych ti hrozně ráda poděkovala za tak krásné věnování a tak úžasnou povídku! Opravdu se mi líbila a asi budu muset plácat takové blbosti častěji, aby přibývaly povídky. 😀
    Tak ještě jednou děkuji! Jsi úžasná a já jsem šťastná, že jsme se poznaly! Konečně mám stejně pošahanou kamarádku… ach <3 😀 Těš se na březen, bejbe! 😀 <3 <3 <3 <3

  2. Super jednodilka 😀 takze Tom, ac byl zbabely to svemu milackovi ukazat a radeji to chtel vyhodit, nakonec dostal spoustu z toho, co si pral… dostal pak i zbytek? 😀 snad jo, protoze si to dozajista zaslouzi :))) jesteze ma tak ochotneho bratricka.
    Moc hezke, dekuji ^^

  3. Název Tomova seznamu a jeho body mě fakt pobavily! 😀 😀 Byly strašně vtipně napsané a naprosto perfektně jsem si dokázala představit, že by tohle Tom doopravdy sepsat. 😀

    Povídka byla moc hezká, vtipná, svižná. Prostě se mi MOC líbila! 🙂 Díky za ni! 🙂

  4. To je skvelá poviedka:) Páčilo by sa mi "vidieť" aj ostatné body ktoré si Tom na ten zoznam napísal:) Bolo to skvelé:) Usmievam sa ako blbeček.

  5. Hihi, ty role jim tady naprosto sedí.Dost jsem se u toho nasmála 😀 Snad se Tom nakonec dočká všeho z toho svého seznamu 😀

  6. Tak toto bola paráda 😀
    Ten Tomov zoznam a jednotlivé body na ňom 😀 A ako krásne sa mu nakoniec splnili 🙂
    Je to proste úžasná poviedka na odreagovanie. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics