Autumn Leaves 16.

autor: Catherine
Bill pořád běhal do koupelny a pak zase zpátky do pokoje. Tak, jak dlouho se připravoval dnes, se snad ještě nikdy jindy nepřipravoval. Potřeboval vypadat, co nejlépe to šlo. Opět měl vlasy trochu natupírované – myslel si, že tak vypadají mnohem lépe, než když mu splývají podél obličeje. A taky, že to tak bylo. V kombinaci s výrazným líčením a tím nejupnutějším oblečením, které jeho skříň nabízela, byl neskutečně sexy. Při pohledu do zrcadla se téměř sám ze sebe vzrušil. Měl štěstí, že byl večer doma sám, protože maminka by se určitě zajímala, kam a s kým jde, když vypadá takhle. Ne, byl doma sám a měl být až do příštího rána.
Černovlásek se podíval na hodiny – za pár minut bude devět. Spokojeně se usmál, protože mohl už jen čekat. Ještě se nastříkal parfémem a olízl si rty. Byl doslova neodolatelný. Jen doufal, aby tak přišel i Tomovi. Byl k sobě naprosto upřímný – takhle se chystal jen kvůli němu, kvůli nikomu jinému.

*

„Tome, vole, jdeme snad na konec světa?“ zahuhlal nespokojeně Andreas. Podíval se na svého kamaráda, který se pobaveně zasmál.

„Ne, už tady jsme. Jdeme pro Billa.“
„Billa?“ vytáhl obočí blonďák. „Pro jakého Billa, kurva? Žádného neznáme.“
„Já jednoho znám… Pro toho jdeme,“ pokrčil Tom rameny a zazvonil na zvonek. „Je to můj kamarád a teď může být i tvůj, hm?“
„No fajn. Je aspoň pěknej? Pokud je to nějakej vousatej motorkář… Nechápu, proč marníš náš čas, který bychom už mohli dávno trávit v klubu.“
„Hm…“ řekl Tom zamyšleně a po chvíli kývnul hlavou. „Je hezkej a to… dost. Uvidíš sám, že nebudeš mít co říct.“
„Nemáš snad Ashley?“ zasmál se Andy a podíval se na dveře, ze kterých právě Bill vycházel. Párkrát nasucho polknul. „No kurva… Ten je,“ vydechnul a olíznul si rty. Rozhodně přestal litovat. Dokonce přemýšlel, čím chlapce asi tak opije, aby mu padl ke kolenům. Doslova.
„Co jsem říkal,“ zasmál se Tom a zakroutil hlavou. Usmál se na Billa, když se u nich zastavil. Prohlédl si ho a olíznul si rty. Skousnul si ret a sklonil se k němu. Pohladil ho po tváři a jemně ho políbil.
„Moc ti to sluší,“ řekl potichu a nechal si oplatit polibek.
„Děkuju,“ odvětil černovlásek a usmál se. Hned na to si všimnul muže vedle nich, který jen stál a koukal. V duchu se zasmál – asi o něm nic nevěděl.
„A já nedostanu?“ ozval se Andreas a pobaveně se na oba podíval. „Nějak ses nezmínil, že bys měl někoho nového.“

Tom protočil oči a zakroutil hlavou. Typický Andreas. Přešel jeho poznámku a chlapce raději seznámil.
„Andreas, kamarád, který mě štve už od dětství,“ zasmál se a podíval se na Billa. „A tohle je Bill.“
„Těší mě,“ usmál se černovlásek a potřásl Andymu rukou. Prohlédl si ho. Nebyl ošklivý, ale také ani příliš hezký. Na Toma rozhodně neměl. Možná to měl Tom s výběrem přátel stejně jako on – zásadně si vybíral ošklivější, aby vynikla jeho krása.
„Mě také. A co pusa?“ vytáhl Andy obočí. Schytal za to ránu do zad. Všichni tři se rozesmáli a podívali se na sebe.
„Ty žádnou pusu nedostaneš, blonďáku. Nech si zajít chuť.“
„A ty můžeš?“
„Přesně tak, já můžu. Jsme kamarádi,“ pokrčil Tom rameny. „A kamarádi si občas dají pusu.“
„Jo, jasně. Kamarádi si většinou dávají pusu, když se zdraví. Je zajímavé, že my jsme si jí nikdy nedávali.“
„A taky s tím nezačnem,“ zasmál se Tom a zakroutil hlavou, načež se rozesmál i Andy. Ve skutečnosti mu bylo jedno, s kým se Tom kdy a proč líbá. Vždycky mu přišlo divné, že se chtěl ženit tak moc brzo a nepoznat život. Věděl, že on by to tak mít rozhodně nechtěl. Nechtěl se vázat, dokud si nic neužil.

„Skončili jste? Já jen… Mohli bysme jít,“ zasmál se Bill. „Je celkem zima a nechtěl bych rozmrzat celou dobu, než zase půjdeme zpátky.“

„Tom tě zahřeje, neboj se. Když jste ti kamarádi…“ blonďák se znovu začal smát. Ať mezi těmi dvěma bylo cokoliv, utahovat si z kamaráda chtěl. Kdyby ne, byl by nemocný.
„Vtipnej jako vždy, že?“ protočil Tom oči a přitáhl si Billa kolem pasu. Pohladil ho po boku a spokojeně se usmál. Nechtěl se ovládat. Ne, když mu tohle všechno dělalo tak dobře. Navíc, ani Bill se netvářil, že by mu to vadilo. Dokonce si to nechal líbit a už nebyl tak odtažitý jako ze začátku. Pořád tady ale byla Ashley. Nebylo správné, že ji tak vodí za nos a lže jí. Měl ale na výběr? Měl za ní přijít a říct, že mu je s Billem dobře a tak se v jeho přítomnosti nehodlá nijak ovládat? To rozhodně nešlo. Trochu si povzdechnul a zakroutil hlavou. Jeho tělo se opět dělilo na dvě poloviny. Jedna pro Ashley a druhá pro Billa. Děsivé na tom však bylo, že ta větší půlka toužila po Billovi.

Bill se svým bokem tiskl k Tomovi, bylo mu opravdu skvěle. Pusa ho překvapila, příjemně. A hlavně ulehčovala celé jeho plány. Pokud to takhle půjde dál, nebude se muset téměř snažit. Ale nechtěl ještě předbíhat.

„Jak Ashley nesla, že zítra nemůžete mít Lauru?“ prolomil ticho svým hlasem a podíval se na Toma.
„No… Byla naštvaná, hádala se i se mnou,“ nakrčil obočí. Vlastně když nad tím tak přemýšlel, dokud se adopce takhle nerozjela, nehádali se tolik. Nehádali se vlastně vůbec, když ano, byla to výjimka. Otázkou bylo, zda za to může holčička anebo on sám tím, že hledal na Ashley chyby, které dřív neviděl. Nebo je spíš nechtěl vidět?
„A přesto jsi šel ven,“ zasmál se Andy a zakroutil hlavou. „Říkal jsem ti, že je blbost ženit se. Ale ty že ne, že jí miluješ a já nevim co ještě. A teď kolem pasu držíš jinýho kluka. Tome, spali jste už spolu?“
„Idiote,“ zasmál se Tom a protočil oči. „Říkal jsem ti, že jsme kamarádi.“
„Moc blízcí kamarádi,“ opravil ho blonďák.
„Říkej si tomu, jak chceš,“ pokrčil Tom rameny a podíval se na Billa. „My víme svoje, že?“ usmál se a políbil ho na čelo.
„Jo, víme svoje,“ přitakal Bill a spokojeně vydechnul. Kdyby mohl, zastavil by čas, vystoupil by ze svého těla a podíval se, jak s Tomem vypadají. Je možné, že vypadali jako pár? Možná… Možná trochu. Usmál se nad tou myšlenkou. Líbilo by se mu, kdyby spolu tvořili pár. A také na tom pomalu pracoval.

***

Bill pil již několikátý alkoholický drink. Přesněji řečeno, u pátého to přestal počítat. Jednou donesl pití pro všechny on, pak Tom a nakonec Andreas – prostě se střídali. Seděli sami v boxu, kam nebylo vidět, a povídali si. S přibývajícím alkoholem v krvi se také zmenšovala vzdálenost mezi Tomem a Billem. Už snad stačila jen jedna sklenička a Bill by seděl na Tomově klíně.

„Bille, měl bys jít tancovat, jinak tě potáhnem domů na zádech. Potřebuješ pohyb,“ zasmál se Andreas a zakroutil hlavou. Prohlédl si chlapce, kterého oslovil. Rty měl zrůžovělé, přímo k zulíbání.
„Nabízíš se?“ naklonil Bill hlavu a podíval se na Andyho. Opravdu nechtěl jít s ním, chtěl jít s Tomem. Ale potřeboval vědět, jestli o něj Tom vážně stojí, nebo si s ním je tak hraje. Jasně, že kdyby nepopíjeli, zjistil by to mnohem lépe… To mu ale momentálně těžko mohlo dojít.
„V žádném případě, jdem spolu my dva,“ zvedl se rychle Tom a chytl Billa za ruku. Podíval se mu do očí a usmál se. „Přeci bys mi nedal košem, ne?“
„To rozhodně ne,“ usmál se černovlásek co nejsladčeji dovedl. Vysloužil si tím spokojené zamručení a úšklebek od Andrease. Ten mu byl ale někde. Celý Andreas mu byl jedno, dokud o něj bude Tom stát. Pak by musel začít totiž plán B, ve kterém by byl blonďák hlavní hrdina.

„Tome… Nerad vám kazím romantickou chvilku, ale doma nejsi sám,“ vytáhl Andy obočí a zakroutil hlavou. Štvalo ho, že nemá nad kamarádovým chováním téměř žádnou kontrolu. Také nevěděl, zda se takhle chová jen následkem alkoholu, nebo by to dělal i bez něj. Ale ta pusa… Nakrčil obočí. Možná nebylo všechno zapříčiněné alkoholem, protože když pro Billa šli, přísahal by, že je Tom střízlivý.

„Ale tady jo. Nekaž mi to,“ naklonil se Tom k Andymu a slova mu zlostně syknul do ucha.
„Nedělej něco, čeho bys zítra litoval.“
„Neudělám nic, čeho bych litoval, hm? A taky se jdi bavit, leze ti to na mozek,“ zasmál se Tom a poplácal Andyho po rameni. Víc si k sobě Billa přivinul a podíval se mu do očí.
„Jdeme?“ otázal se Bill a trochu našpulil rty. Ne schválně, prostě jen tak… Ze zvyku.
„Jdeme.“

Bill se tiskl na Toma, Tom na Billa. Byli v dokonalém spojení, vypadali skoro jako jeden člověk. Bill upustil svou skleničku s pitím, která se okamžitě rozbila. Všem kolem to bylo jedno, stejně tak jim. Tancovali spolu tak, jako kdyby to byl jejich první a zároveň poslední tanec. Každou chvíli přejely Tomovy rty po Billově krku a naopak. Bill měl své hubené paže omotané kolem Tomova krku, on si ho držel u těla za pas.

„Tome…“ zašeptal černovlásek vzrušeně a polknul. Pohyby, které dělali, mu dělaly až moc dobře. Měl zatemněnou celou mysl. Potřeboval ukojit svou touhu.
„Hmh?“ zamručel mu Tom do prohlubně mezi krkem a ramenem. Pohladil svého přítele po bedrech a stisknul mu zadek. Hned na to si skousnul ret – bože, byl tak malý a pevný! Nasucho polknul a zakroutil hlavou. Víc si k sobě Billa přitáhl a líbnul ho na rty. „Co jsi chtěl?“
„Líběj mě…“ Bill se podíval do Tomových očí a spokojeně se usmál. Pohladil ho po tváři a přitiskl své rty na Tomovy. Ten začal okamžitě plnit Billovu prosbu. Tvrdě ho líbal, co chvíli se otřel svým klínem o jeho. Billovi utekl tichý sten a Tom hned příležitosti využil – vklouzl svým jazykem do Billovy pusy a vyzval jeho jazyk k malému souboji. Tom zajel dlaní do kapsy na Billově zadku. Ten se mu o ni hned otřel a kousek se odtáhnul. „Tome, pojď se mnou…“ zašeptal černovlásek. Tom ho hned políbil na rty a kývl.
„Moc dobrý nápad,“ bylo mu celkem jasné, kam asi tak může chtít Bill jít. Chytl ho za ruku a táhl ho směrem k toaletám. Prorážel jim cestu skrz lidi druhou rukou, jejich nadávky neposlouchal – byly mu totiž jedno, teď měl mnohem lepší program, než se hádat.

„Tome, jak jsi mohl vědět, kam chci jít?“ zasmál se trochu černovlásek a zakroutil hlavou. Olíznul si rty a po spodním si přejel zuby.

„Bože, nedělej to,“ sykl Tom vzrušeně a přitáhl si Billa za bradu. Párkrát ho políbil na rty. „A jak jsem to věděl? No… Jednoduše. Bylo mi celkem jasný, že ven jít nechceš, na to jsi nevypadal,“ trochu se zasmál a zakroutil hlavou. Bill se trochu ušklíbnul a zopakoval olíznutí svých rtů a i skousnutí spodního. Rád provokoval.
„Co nemám dělat?“ zeptal se a nevinně zamrkal. Znovu si skousnul ret.
„Bille, kurva, já tě varuju,“ polknul Tom. Oči měl opravdu tmavé vzrušením, stejně tak Bill. „Nekousej si ten ret.“
„Nekoušu se žádnej ret,“ zasmál se černovlásek a zakroutil hlavou. Pohladil Toma po břiše a přejel prstem po opasku. „A nemluv. Teď je to zbytečné.“
„Moc zbytečné,“ přikývl Tom a rychle vtáhnul Billa do kabinky. Zamknul je tam a přitiskl svého přítele na zeď, aby ho začal znovu líbat.

Mladá těla se o sebe naléhavě třela, oběma mužům bylo jasné, že chtějí víc. Ale mohli si to dovolit? Vážně po sobě tak moc toužili… Nebo byl na vině alkohol? Ať tak či onak, bylo jim to oběma jedno. Tedy… alespoň Billovi ano. Ten nedokázal racionálně uvažovat, jen chtěl ukojit svůj chtíč, jako pokaždé, když byl opilý. Rozepnul Tomův opasek a jeho kalhoty poslal k zemi.
„Bille, nechceš to,“ zakroutil hlavou Tom. Bill se ušklíbnul a poslal svou ruku pod Tomovy boxerky.

„Mýlíš se. Myslím, že to chceme oba,“ přejel svou štíhlou dlaní po Tomově penisu. Spokojeně se usmál a naklonil hlavu. „Jinak by ti nestálo péro.“
„Bille, jsi opilý. Moc opilý,“ zakroutil hlavou Tom a pohladil Billa po boku. Potichu vzdychnul. Ačkoliv nechtěl, musel si přiznat, že už jenom jak ho takhle dělá rukou, že je moc šikovný. Přesto všechno ale nechtěl udělat nějakou hloupost, které by mohli druhý den litovat. Byl si jistý, že on by nelitoval, byl pořád při vědomí a věděl, co dělá. To se ale nedalo říct o namol opilém Billovi.
„Tome, míň mluv, víc dělej,“ zamumlal Bill a stisknul Tomův penis víc. Jeho tělo ho viditelně chtělo, ale… Co ten zbytek? Dokud byli v klubu, tvářil se naprosto jinak, ničemu neodporoval.
„Bille, sakra,“ Tom polknul a pohladil Billa, který před ním klečel, po vlasech. Vlastně si ani nevšimnul, kdy černovlásek padal na kolena. Kousal si ret, snažil se přemýšlet. Marně. Ať bojoval, jak chtěl, bylo mu jasné, že boj sám se sebou stejně prohraje. Rozhodl se, že se všemu poddá. Konec konců… Na sex přeci musejí být dva, ne? Tedy, přinejlepším. A Bill se rozhodně netvářil, jako by byl znásilňovaný. Tím pádem nemusel mít Tom žádné výčitky.

Tomův penis mizel v Billově puse. Byl opřený o stěnu kabinky, proplétal své prsty v Billových vlasech a potichu vzdychal. Opatrně přirazil Billovi do pusy a nasucho polknul. Zachvěl se, když se místo penisu začal věnovat Bill jeho varlatům. Zatnul si nehty do dlaně a zakroutil hlavou. Bylo mu jasné, že takhle dlouho nevydrží. Bill byl jako ďábel. Už jenom tím, jak dneska vypadal, si o to říkal, ale nikdy by si nebyl pomyslel, že to bude umět až takhle dobře. A to byli teprve na začátku.

„Bille, pojď nahoru, moc dlouho nevydržím,“ zavzdychal Tom a trochu zaklonil hlavu. Bill se jen trochu ušklíbnul a zakroutil hlavou, palcem mu přejel po špičce penisu.
„Nevydržíš? To je špatné,“ zamumlal si spíš jen tak pro sebe černovlásek a špičku olízl, krátce ji vsál mezi rty. Podíval se nahoru na Toma a ten se mu podíval do očí. Donutilo ho to znovu zasténat.
„Bille. Já. Tě. Kurva. Varuju!“ Tom odsekával každé slovo, nemohl skoro už ani mluvit.
„Ach, Tome. Jsi tak sladký, když jsi ohleduplný,“ zasmál se Bill a zakroutil hlavou. Postavil se a opřel se proti Tomovi. Líně si rozepínal opasek a ještě pomaleji kalhoty. „Víš, že je to tady vlastně celkem romantické místo k prvnímu sexu?“
„Bille,“ zasténal Tom a zakroutil hlavou. Kalhoty mu strhnul zároveň i s boxerkama. „Nevím, co je kurva romantickýho na tom, že tě šukám na hajzlu, ale fajn,“ stisknul mu teď už nahý zadek. Zalapal po dechu, byl tak… skvělý! Lepší než zadek manželky. Ta měla mnohem větší. Ne tlustý, to rozhodně ne, ale větší. Billův se mu téměř vešel do obou dlaní naráz.
„Nešukáš mě. Mačkáš mi zadek.“
„To proto, že ho máš tak skvělý,“ ušklíbnul se Tom a párkrát políbil Billa na rty. „Máš kondom?“
„V kapse v kalhotách.“

Tom nekladl další otázky, dost dobře věděl, že jsou zbytečné. Vážně se mu líbila černovláskova živočišnost. Překvapovalo ho, že je i takový. Měl rád, když si jeho partnerka dokázala říct, co chce a nenechávala vše na něm. U Billa to bylo úplně stejné – sám dělal, co má rád, takže měl Tom opravdu jednoduchou práci. Sklonil se, aby vzal z Billových kalhot prezervativ. Opatrně roztrhl obal a nasadil si ho na svůj vztyčený penis.

„Bille, ty… Potřebuješ nějak… Chápeš, viď?“
„Připravit?“ naklonil Bill hlavu. „Jo, můžeš mi tam nejdřív strčit prsty, užijem si to mnohem víc,“ pokrčil rameny a chytl Toma za ruku. Začal mu olizovat ukazovák a prostředník, u toho se díval do Tomových očí. Trochu se o něj otíral.
„Stačí,“ vzdychnul Tom a zakroutil hlavou. Bylo možné, aby ho přiváděl do extáze naprosto vším, co dělal? Přejel jedním prstem po Billově vstupu a pomalu ho do něj zatlačil. Nevěděl, co všechno si smí dovolit a jak, bylo to poprvé, co spal s klukem. Ta představa ho vzrušovala snad ještě víc, navíc, když to bylo s Billem, který byl už jen tím, že dýchal sexy.
„Nemusíš se bát přitlačit,“ zakroutil Bill hlavou a trochu se proti prstu pohnul. Tohle pro něj bylo opravdu málo.
„Jo, jo… Fajn,“ zamrkal Tom a hned přidal druhý prst. Trochu je pokroutil a roztáhl od sebe, načež Bill zasténal. Tom se spokojeně ušklíbnul a zasunul do černovláska ještě prsteníček. Olíznul si rty a pohladil ho druhou rukou po noze. Políbil ho párkrát na krk a naklonil se mu k uchu.
„Dej mi nohy kolem pasu a ruce dej nahoru,“ syknul mu do něj. Bill nasucho polknul a kývnul. Svlékl si kalhoty s boxerkama úplně a chytl se Toma kolem krku. Tyhle věci zvládal celkem dobře, takže ani teď neměl moc velký problém. Tom z něj hned vyndal prsty a pousmál se.
„Tak se mi to líbí,“ zašeptal a znovu uchopil svůj penis. Trochu mu pomohl, aby se dostal do útlého těla. Hned, jak se tak stalo… lapal po dechu. Ještě nic neudělal a už mu bylo báječně. „Tohle je tak…“ zasténal a přivřel oči, pomalu přirazil a chytl Billovy ruce, které mu dal nad hlavu. Svým tělem ho víc přišpendlil ke stěně.

Tom přirážel do Billova těla, steny vzájemně tlumili ve svých ústech. Absolutně nevnímali svět kolem sebe, byl jim úplně jedno. Hlavně, že právě teď byli spolu v jedné kabince – to bylo nejdůležitější.

„Tome, jste tady, viď?“ Andy zaklepal na dveře kabinky, ze které slyšel podezřelý zvuk. Bylo mu jasné, kdo se za zavřenými dveřmi ukrývá.
„Umh, neruš,“ vzdychnul Tom a zakroutil hlavou. Přivřel oči a troch ji zaklonil. Byl už na pokraji vrcholu, ale pořád tady byl… Bill. Skousnul si ret, nevěděl, co má udělat, aby si to taky užil. Tedy… Bylo mu jasné, že si to užívá celou dobu, ale nemohl být tak sobecký, aby se udělal jen on, ne?
„Jsi fakt příšernej,“ zasmál se blonďák a zakroutil hlavou. „Jak dlouho?“
„Kurva, sklapni, chlape,“ zasténal Bill a nasucho polknul. Podíval se na Tomovu ruku, která se pomalu sunula do jeho klína. Pousmál se a konečně pustil své ruce podél těla – už ho vážně bolely. Párkrát Toma políbil a pohladil ho po tváři. „Myslím, že moc dlouho už nevydržím,“ vzdychnul, když se Tomova dlaň dotkla jeho penisu.

Stačilo málo a oba chlapci vyvrcholili. Téměř ve stejný okamžik, jako kdyby byli jeden. Bill měl opřené své čelo o Tomovo rameno a vydýchával se, stejně tak Tom. Ten hladil černovláska po zádech a víc si ho k sobě tisknul. Nechtěl, aby tenhle okamžik skončil, protože se mu to celé moc líbilo. Pousmál se a pohladil Billa po vlasech.

„Bille, půjdem?“ zašeptal a políbil ho na krk. Nerad ten okamžik rušil, ale… Věděl, že stejně budou jednou muset odejít.
„Jo, jasný,“ kývl Bill a pomalu se Toma pustil. Hned ale, jak se postavil na zem, podlomily se mu nohy. Tom ho naštěstí včas chytil, jinak by si dal Bill parádní perdu do hlavy.
„Jsi v pohodě?“ zamrkal Tom a kleknul si. „Napiješ se čisté vody, dobře?“ pohladil Billa po tváři a opatrně ho obléknul. „To jsem ti dal tak do těla, že jsi to neustál?“ trochu se zasmál a zakroutil hlavou. Oblékl si své kalhoty a pomohl Billovi zvednout se. Použitý prezervativ spláchnul do záchodu a ještě Billa políbil na tvář. „Zvládneš cestu?“
„Tome, jen se mi udělalo trochu slabo z toho, že jsem najednou měl stát. To je v pohodě,“ usmál se černovlásek a zakroutil hlavou. Tomova starostlivost byla sice moc příjemná, ale naprosto zbytečná. Byl si jistý, že během chvilky mu bude zase dobře.

Tom odemknul dveře a otevřel je, srazil tak blonďáka, který tam na ně čekal. Jen se zasmál a zakroutil hlavou. Jo, Andy si za to mohl sám. Kdyby tam nestál, nic takového by se mu nemohlo stát.

„Tome, otevírej příště opatrně,“ zasmál se Andy a nakrčil nos. „Kotě se ti unavilo?“
„Ty příště nešpehuj,“ zakroutil hlavou Tom a pohladil Billa po paži, podíval se na něj. „Jsi unavený?“ kouknul na něj a vytáhnul obočí. Ještě před pár minutama byl naprosto svěží a teď? Byl zralej na to, aby šel akorát tak do postele a usnul.
„Možná… Možná trochu,“ zasmál se Bill a zakroutil hlavou. „Ale to bude dobrý, domů zvládnu dojít,“ mávnul rukou a zívnul si.
„Dovedu tě domů,“ pousmál se Tom a pohladil ho po boku. Ochranitelsky si ho k sobě přitisknul a podíval se na Andyho. „Ty to domů zvládneš sám, ne?“ naklonil hlavu a rty naznačil, že chce být s černovlasým ještě alespoň chvilku a hlavně sám.
„Jasný, už tu skoro ani nejsem,“ zasmál se blonďák a ukázal Tomovi zvednutý palec nahoru a vypařil se jako pára nad hrncem.

*

Bill byl opřený o nízkou zídku před domem, proti němu stál Tom. Stáli tak už alespoň půl hodiny, koukali si do očí a mlčeli, jen se občas políbili. Bill pohladil Toma po paži, o kterou byl zapřený u jeho hlavy a co nejjemněji ho líbnul na tvář.

„Tome… Myslím, že bychom oba měli jít,“ zašeptal a přivřel oči. Nechtěl tohle rušit, ale… Jeden z nich to udělat musel, to bylo jasné.
„Bille…“ zašeptal Tom a zakroutil hlavou. „Já chci být teď jenom s tebou.“
„To je hezké,“ usmál se černovlásek a propletl s ním prsty. Spokojeně vydechnul a přivřel oči. Tak moc rád by s Tomem strávil celou noc, ale bylo mu jasné, že to není tak jednoduché, protože pořád měl doma manželku. Polknul a přivřel oči, pomalu mu docházelo, co se stalo a že to tak vlastně nechtěl.
„Co se děje?“ vydechnul Tom a víc si k sobě Billa přitáhnul. Poznal, že něco není v pořádku. Viděl v jeho očích bolest, nebyly tak krásně toužebně hnědé, ale… Smutné.
„Tome… Jdi domů. Jdi za Ashley.“
„Nechce se mi,“ zakroutil Tom hlavou a jemně Billa políbil. „Stejně je už pozdě… Co kdybych…?“
„Ne… Nemůžeš nahoru, to se nehodí. Ne, zatím ne,“ zakroutil černovlásek hlavou a usmál se, pohladil Toma po tváři. „Dobrou noc. A děkuju za dnešek, líbilo se mi to, opravdu,“ jemně ho políbil a spokojeně mu vydechl na rty.
„Dobrou,“ pousmál se Tom a polibek Billovi oplatil.

autor: Catherine

betaread: J. :o)

11 thoughts on “Autumn Leaves 16.

  1. No nevím, jestli to Bill trošku nepřepísknul. Fakt si myslí, že ožrat se a nechat se přefiknout na záchodě, je ten správný způsob, jak získat Tomovo srdce? A navíc ještě před Andreasem…
    Tom je taky pitomec, vážně. Nejenže je teď už naprosto regulérně nevěrný své ženě ale navíc si ještě na rande dotáhne svědka. Copak už úplně ztratil všechnu soudnost ? Nedivila bych se, kdyby se ukázalo, že Andreas zas až tak dobrých kamarád není…jak si Tom může být jistý, že tenhle jeho "poklesek" jednou nepoužije proti němu ? Popravdě bych mu to i přàla, vážně si zaslouží aby ho už někdo pořàdně chytil za koule. A nejenom on…Skoro všechny postavy se v téhle povídce chovají jako lobotomizovaní kreténi…
    Díky za kapitolu

  2. No, co na tohle říct? Rozhodně se mi moc nelíbí, jak se věci mezi klukama vyvíjí, ale s tím asi nic neudělám. Prostě nezbývá než doufat, že se Tom brzy rozvede a nebude pořád oba dva tahat za nos. V Tomovi se pořád nevyznám, čekám, jestli opustí Ashley a nebo Billa, protože u něj opravdu nevím!
    Díky za díl!

  3. Tak Tom si konečně začíná uvědomovat, že mu je s Billem lépe, než s Ashley… To je pro mě asi jediná pozitivní zpráva z tohohle dílu. Ashley je mi pořád líto, ale s tím už asi nic nenadělám. Všichni prostě být spokojení nemůžou…

  4. No 😀 takže 😀 můj názor už znáš, ale protože sis vydupala komentáře, tak to sem ještě napíšu 😀 😛 Moje první reakce byla šokující a myslela jsem si, že Bill udělal blbost, ale pak jsem názor musel a změnit. Hrozně se mi líbí, že tvoje povídka je poměrně realistická v tom, že se vyhýbá cukrování a v tomto případě například něžnému milování. Být tohle v reálu, rozhodně by se to stalo takhle a ne někde při svíčkách s kvalitním vínem! 😀 Takže za mě jedno velké plus! 🙂

  5. jsem docela zklamaná z toho jejich poprvé, myslela jsem si, že ještě chvilku počkají a hlavně to bude na mnohem lepším místě… možná si to Bill nebude ani tolik pamatovat, což je ještě horší…

  6. Proc muzi schovavaji sve milenky? Protoze se to osvedcilo, mily Tome. Mam pocit, ze on proste musi vsechno delat jinak. Ale dobre mu tak, nasledky si ponese on. Sex na zachodcich byl paradni, aspon  neco se delo. Trochu me mrzi, ze Ashley prisla o navstevu Laury a jeste k tomu si jeji povedeny manzel soustal s jinym, ale tak co. Je to povidka 🙂 mimochodem, kondom jde splachnout do zachodu? To jsem jeste nikdy nezkousela, vsude jsou jen cedule "vlozky a tampony do kose" xD aby tam pak neplaval a tak… muhehe xD oooooukej, jinak me Tom stval mene nez obvykle, ani nevim proc.
    Diky za kapitolu.

  7. Bill vytiahol poriadnu muníciu na love Toma. Neviem, neviem, či by si ho takýmto lacným spôsobom dokázal naozaj získať. Skôr som čakala, že na chlapa zaberie keď by robil drahoty. Ale tak možno dostane Toma práve na sex na záchode. Čo ja viem ako rozmýšľa taký mladý ženatý chlap?

  8. No tí na to teda pekne vlietli. Síce neviem, či bol Billov ťah – prvý raz mať s Tomom sex na toaletách a keď bol opitý – najrozumnejší, ale tak bol no 😀
    Ale zase to vyzerá, že si Tom začína uvedomovať, že mu je s Billom lepšie a začína vidieť na Ashley chyby.
    Teraz len dúfam, že Andy je fakt kamoš, ktorému sa dá veriť (teda že nikde náhodou nič neprezradí) a že sa Billovi ten ťah vyplatil, aby získal Toma len pre seba 🙂
    Ďakujem za časť.

  9. Tak tedy…  Jak jako Andreas jako hlavni hrdina?  To snad ne,  vyuzit ho,  aby ziskal Toma,  to me teda nastval :/ ach jo… A to je Tom tak hloupy?  Vzit Andrease s sebou?  :O

  10. Tak ma napadlo… Keď je Bill takýto – keď mu stačí poriadne sa opiť a vyspí sa s každým, kto ho dokáže trochu rozrajcovať… To nie je dobré. To sa mu môže ľahko stať, že podvedie aj Toma, keď ten nebude nablízku…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics