Autumn Leaves 22.

autor: Catherine
Tom zaparkoval své drahé auto kousek od zastávky MHD, o které věděl, že z ní Bill jezdí. Stáhl okýnko a zapálil si. Potáhnul z nikotinové tyčinky a šťastně přivřel oči. Vydechl kouř ven a sám pro sebe se usmál. Bill nevěděl, že tady na něj čeká. Měl za ním přijet do práce s tím, že pojedou odtamtud. Tom měl hotovo ale dřív, tak proč by je zdržoval? Cesta hromadnou dopravou by Billovi trvala alespoň půl hodiny, takhle budou mít víc času sami na sebe. Snížil hlasitost rádia a prsty si ťukal do volantu. Kouknul na hodinky a znovu si potáhnul. Bill musí přijít každou chvíli.

Vystoupil z auta a opřel se o dveře pro spolujezdce. Ignoroval pohledy dívek, které ho míjely a mlsně sjížděly očima. Jednu holku měl doma a zrovna teď o ni moc nestál. Jeho zájem patřil jen a jen Billovi. Podíval se do dálky a skousnul si ret. Šel tam jeho černovlásek po boku s jiným klukem. Nakrčil obočí. Ten kluk rozhodně nevypadal jako ňouma Gustav a také se určitě spolu moc dobře bavili. Zakroutil nad sebou hlavou a ušklíbnul se. Vážně žárlil?

Tom se odlepil od auta, když se Bill přiblížil ještě víc a trochu naklonil hlavu. Provokativně si skousnul ret, když si ho všiml a usmál se. Bill se na něj nechápavě díval a zrychlil svůj krok. To, co mu právě teď říkal Damién, šlo kolem něj. Jako by se dostal do jiného vesmíru – do vesmíru, kde existoval jen on a Tom.

„Tome, co tady děláš?“ Bill mu padnul šťastně kolem krku a pořádně ho obejmul. Tom se kousek odtáhnul a políbil ho na rty.

„Čekám na tebe,“ pokrčil rameny a zahodil nedokouřenou cigaretu. „Skončil jsem v práci dřív, tak jsem přijel, abys nemusel cestovat ty za mnou,“ vzal mu z ruky větší tašku a nechápavě zamrkal. „Bille, sakra, ty si vezeš s sebou cihly?“
„Jsi vážně moc hodný,“ pousmál se Bill a políbil Toma na tvář, trochu se zasmál. „Jasně, až se budem hádat, budu se jima bránit.“
„Dobře, píšu si na seznam, ať se s tebou nehádám,“ zasmál se Tom a pohladil Billa po zádech. „Nastup si, hm? Já tu tašku dám do kufru.“

Bill poslechl a nastoupil na místo spolujezdce. Připoutal se a hodil si svou kabelku pod nohy. Zavrtěl se a položil hlavu do opěrátko – auto bylo opravdu pohodlné. Podíval se na Toma, který se posadil na místo vedle řidiče a pohladil ho po ruce.
„Dej mi ještě pusu…“
„Jednu?“ usmál se Tom a naklonil se k němu. Jemně ho políbil na nabízené rty.
„Klidně dvě, zlobit se nebudu,“ zamumlal černovlásek a přitáhl si Toma za týl. Pomalu ho začal líbat a propletl s ním prsty na druhé ruce. Vzájemně si vydechli do rtů a Tom Billa pohladil po boku. Stisknul mu ruku na znamení, že tam jsou spolu a jemně mu skousnul ret. Bill mu spokojeně zamručel do rtů a trochu se zavrtěl.
„Zlato, měli bychom jet,“ zašeptal mu Tom do rtů a spodní mu skousnul. Bill zaúpěl a zakroutil hlavou.
„Moc se mi po tobě stýskalo… Ještě jednu pusu, prosím,“ zaúpěl Bill a dlouze Toma políbil. „Máš dokonalé rty a skvěle líbáš, víš?“
„To říká ten pravej,“ zasmál se Tom a dal Billovi malou pusinku. „Umírám touhou po tvých polibcích, když je nemůžu mít.“
„Teď je budeš mít, kdykoliv budeš chtít…“
„Ta představa se mi opravdu líbí,“ pousmál se a ještě ho políbil. „Ale vážně bychom měli jet, hm? Ať tam jsme včas. Vaši vědí, že budeš pryč celý víkend?“
„Ano, mami!“ zasmál se Bill a zakroutil hlavou. „Jsi stejný jako Gustav, ten mi ale ještě po telefonu kontroloval, jestli mám zabalené všechno.“

„A máš?“ vytáhl Tom obočí a také se začal smát. Nastartoval své auto a vyjel na silnici. Položil ruku na řadicí páku a Bill na ni položil svou.

„Myslím, že mám všechno, co bych měl potřebovat,“ odsouhlasil a s Tomem propletl prsty. „Kdyby se ti řídilo špatně, řekni mi to. Byl bych nerad, kdybychom se kvůli mně vybourali, víš…“
„Naopak, myslím si, že tvoje ruka mi tady pomůže…“ pokrčil Tom rameny a zavřel své okýnko a pustil topení. Byl by nerad, kdyby mu Bill nastydl. Teklo by mu z nosu a měl by kašel, takže by z celé romantiky krásně sešlo.
„Dobře. Doufám, že řídíš opatrně.“
„Bille, pojedu nejopatrněji, jak dokážu, dobře?“ zasmál se Tom a zakroutil hlavou. „A ty máš řidičák?“
„Jo, ale moc neřídím,“ pokrčil Bill rameny a zakroutil hlavou. Tom zamrkal a spokojeně se usmál, dostal skvělý nápad! Přibrzdil u krajnice a odepnul si pás.
„Myslím, že je správnej čas na to, abychom si vyměnili svá místa.“
„Tome, ne…“ zakroutil Bill hlavou a pohladil ho po paži. „Není to dobrej nápad, pokud nechceš o auto přijít.“
„Bille, nic se nestane, hm? Budu sedět vedle tebe. No tak…“ Tom naklonil hlavu a trochu našpulil rty. Dostal na ně od Billa pusu, ale ničeho jiného se nedočkal.
„Příště, ano? A nešpul rty, na mě to neplatí,“ zasmál se černovlásek a pohladil Toma po paži. „Opravdu se necítím na to, že bych chtěl sedět za volantem. Navíc se tam chceme dostat včas… A kdybych řídil já, byli bychom rádi, kdybychom se tam dostali v neděli večer,“ zasmál se sám sobě a zakroutil hlavou. Opřel se o okýnko a koukal na Toma, který ho prosil očima.
„Prosím, Bille,“ naklonil se k němu a políbil ho. „Jenom kousek.“
„Tome, opravdu ne…“ vydechnul černovlásek. „Nemám to rád, dobře? A teď prosím jeď…“

*

Asi po dvou hodinách Tom zaparkoval na parkovišti u hotelu, ve kterém měl zamluvený pokoj. Podíval se na Billa a pohladil ho po tváři. Usnul a byl… tak šíleně sladký. Naklonil se k němu a jemně ho políbil. Černovlásek sebou okamžitě cuknul a otevřel oči – skoro jako Šípková Růženka, pomyslel si Tom.

„Jsme na místě,“ řekl Tom potichu a pohladil Billa po paži. Ten kývl a dal si ruku před pusu, zívnul si.

„Jo, nějak jsem usnul, promiň,“ nakrčil nos a zakroutil hlavou. Prokřpnul si prsty a znovu si zívnul, Tom se potichu smál.
„Můžem se prospat v pokoji, hm? Pojď už,“ popohnal ho a sám z auta vystoupil. Z kufru vzal svoji i Billovu tašku a oblékl si bundu. Bill ho ven následoval, ze zadního sedadla vzal svůj kabát a nasoukal se do něj.
„Myslím si, že mě ta únava přejde. Chci aspoň trochu poznat město… Ne prospat celý víkend,“ pokrčil Bill rameny a chytnul Toma kolem pasu. Pohladil ho po boku a políbil ho na tvář. „Nebo ty se chceš celej víkend válet?“
„Moc rád bych se válel celej víkend s tebou,“ zamručel Tom a políbil Billa na rty. Tak rád by ho chytil kolem pasu taky, ale měl obě ruce plné, takže měl celkem smůlu. Takhle se k němu mohl akorát víc přitisknout, aby bylo všem jasné, že oni dva patří k sobě.
„Tak uvidíme, jak dlouho vydržíme válení se,“ zasmál se Bill a zakroutil hlavou. Vstoupil s Tomem do hotelu a nasucho polknul. Všechno vypadalo tak… Šíleně luxusně! Až z toho měl mžitky před očima.

Tom na recepci vyřizoval svoji rezervaci, zatímco Bill zůstal stát opodál. Tom se domlouval s mladou recepční a ignoroval její snahu o flirtování. Nestál o nikoho jiného než o černovláska, kterého měl kousek dál. Konečně dostal kartu od pokoje a postavil se k Billovi, který užasle zíral na nábytek a všechno kolem sebe. Pohladil ho po zádech a políbil na tvář.

„Bille, pojď, už mám kartu od pokoje,“ usmál se a plácnul ho trochu po zadku. Přehodil si svou tašku přes rameno a Billovu vzal do ruky. Mělo ho napadnout dřív, aby vzal zavazadla takhle! Mohl by se Billa dotýkat celou cestu z parkoviště.
„Jasný, jdem to tam prozkoumat,“ pousmál se Bill a přikývl, přivolal výtah. „Tomi, víš, že jsi blázen?“ zakroutil hlavou a chytl Toma za ruku. „Muselo tě to stát strašně moc peněz, cítím se… vážně hloupě,“ vydechnul a trochu se pousmál. „Vůbec nevím, jak bych ti to mohl oplatit, víš… Je mi z toho divně,“ kouknul se mu do očí. Tom jen zakroutil hlavou a k Billovi se naklonil.
„Nemusíš se cítit hloupě, udělal jsem to… Protože jsem chtěl. Zasloužíš si to, vážně,“ řekl potichu a políbil ho. Bill mu polibek oplatil a nechápavě se podíval.
„Za co si to zasloužím?“
„Bille, jsi se mnou, přestože nemám vyřešenej život s Ashley. To pro mě je celkem dost, opravdu.“
„Budeš to mít někdy vyřešené?“ odpověděl a podíval se mu do očí, Tom přikývl a stiskl Billovu štíhlou dlaň.
„Jo, brzo. Ashley je těhotná, tak…“
„Ashley je… Co?!“ zakřičel černovlásek a vyškubnul ruku z Tomovy, začal přecházet sem a tam. „Ashley je těhotná a ty… Kurva, já jsem takovej idiot!“ nadával sám sobě a opřel se o stěnu za sebou, přivřel oči, aby mu z nich netekly slzy, ale marně. Tom šokovaně zamrkal a postavil se před Billa, otřel mu slané kapky. Ten ho ale do ruky praštil a cuknul sebou. „Nešahej na mě!“ téměř vykřiknul.
„Bille, nech si to-…“
„Mám si to nechat vysvětlit?“ ušklíbnul se Bill a potichu vzlyknul, otřel si slzy. „Ty jí celou dobu se mnou podvádíš, mě necháš udělat si k tobě nějaké city, pozveš mě na romantický víkend… A teď mi řekneš, že sakra čekáte dítě? Tome, jestli si myslíš, že ti budu gratulovat, tak se pleteš. Jsem ten poslední, kdo ti popřeje. Sbohem,“ všechno řekl na jeden nádech, než se mu zlomil hlas a znovu se rozbrečel. Otočil se, že půjde pryč. Potřeboval vypadnout a vrátit se domů. Srdce se mu rozpadalo na milion malých kousků, chtělo se mu zvracet, bylo mu vážně zle.

Tom se na Billa díval a kousal si ret. Jemně si ho přitáhl za paži a stulil si ho do objetí. Chytl ho pevně, aby se mu nevyškubnul, měl rozhodně víc síly. Pohladil ho po zádech a otřel mu slzy. Nelíbilo se mu, že Billa svou blbostí rozbrečel. Měl to říct rozhodně jinak, takhle to opravdu vypadalo, že on bude nastávající otec.

„Bille, prosím, uklidni se,“ zašeptal konejšivě a měkce ho políbil na čelo.
„Jak se mám uklidnit, když…“
„Já nejsem budoucím tatínkem,“ chytl jeho obličej do dlaní a přerušil ho. „Říkal jsem ti, že nemůžu mít děti. Mám to potvrzené od dvou doktorů a zázrak se opravdu nestal,“ zakroutil hlavou a palci mu otřel rozmazané líčení. „Prosím, věř mi.“
„Ale jak jinak by se to… mohlo stát?“ zašeptal Bill a podíval se Tomovi do očí „Nelžeš mi, že ne? Protože… pokud ano, bylo by mi ještě hůř. Víš, pokud to dítě je tvoje, klidně to můžeš přiznat. Jsi její manžel, chcete dítě… A já se s tím časem smířím. Bude to těžké, ale zvládnu to,“ znovu se rozbrečel a sám si otíral slzy. Cítil se šíleně slabý. Teď by se nejraději stulil na posteli do klubíčka a pořádně se vybrečel, ovšem to nemohl.
„Billi,“ podíval se mu do očí. „Opravdu ti teď nekecám, klidně se nechám znovu vyšetřit od doktora, kterého vybereš ty. Ashley mě podvedla… Možná pořád podvádí se svým nejlepším kamarádem. Jmenuje se Christián, je gay… Teda, alespoň to vždycky tvrdila. Mě nikdy neměl rád, měl hloupý narážky ohledně mé neplodnosti… No a teď jí udělal dítě. Prej mu to řekne a když s ní on zůstane… bude ráda. Mně vlastně tak nějak naznačila, že bychom se měli co nejrychleji rozvést, že se stejně už nemáme rádi.“
Bill kývnul na souhlas a o Tomových slovech chvíli jen přemýšlel. Pohladil ho po paži a ztěžka vydechl. Pořád mu část těla říkala, že může Tom lhát. Ta druhá, silnější, tvrdila opak. Jak se Tomovi díval do očí, nikdy neviděl upřímnější výraz. Kdyby někdo s takovým výrazem ve tváři lhal, tak by už vážně nepoznal ani ťuk. Pohladil ho po rameni a líbnul na bradu. Nic víc ale neřekl. Pouze znovu zmáčkl tlačítko na přivolávání výtahu, který se zavíral, jelikož do něj nenastoupili, hned jak přijel.

***

„Bille, prosím,“ vydechnul Tom a pohladil Billa po boku. Ležel k němu otočený zády už dvě hodiny a snad i potichu plakal. To nemohl tak dobře posoudit, protože objímal polštář. Pokaždé, když se ho snažil trochu dotknout, okamžitě cuknul celým tělem a odtáhnul se ještě dál, jako by měl Tom snad nějakou infekci.

„Hm?“ řekl Bill potichu. Bylo to poprvé, co za celou dobu promluvil. Na Toma se ale neotočil, protože byl stále smutný. Ačkoliv věděl, do čeho jde, ani zdaleka netušil, že to bude až takhle těžké! Počítal s nějakýma překážkama, ale ne s takovýma. Tomovi věřil, věřil mu, že dítě není jeho. Proč jinak by si totiž ve svém věku chtěl adoptovat cizí a nemít vlastní? Pořád ho ale tak nějak divně bolelo u srdce. Nepřál si ubližovat těhotné Ashley… A pokud měla o Toma pořád zájem, měla na něj právo.
„Prosím, už se na mě nezlob. Nebo se klidně zlob, zasloužím si to, ale neplakej. Nechci, abys kvůli mně plakal…“
„Nebrečím,“ zakroutil Bill hlavou a na Toma se otočil. Otřel si oči a přitulil se k němu, hlavu mu položil do klína. „Jen mi je… Trochu smutno,“ přiznal a polknul další vzlyk.
„Ššššš, Billi,“ zašeptal Tom a prohrábl mu dlouhé vlasy, které byly smáčené slzami. „Z čeho ti je smutno?“ pohladil ho po paži.
„Tome, pokud Christián nebude Ashley a miminko chtít… Neměla by zůstávat sama. Bude to pro ni moc těžké. Já jí nechci ubližovat, když je těhotná. Dokud nebyla… Bylo to něco jiného. Nehrozilo jí žádné riziko,“ zakroutil nad tím hlavou a pohladil Toma po stehně. „Já jsem s tebou moc rád, opravdu. Pořád na tebe myslím… A to všechno. Ale nechci, aby kvůli mně trpělo ještě nenarozené dítě.“
„Kvůli tobě? Zlatíčko, ty jsi nic neudělal, opravdu. Já to celý podělal. Měl jsem ti to říct úplně jinak,“ propletl s ním prsty. „Víš, nerad bych přišel o náš vztah. Moc se mi to s tebou všechno líbí…“

„Počkej… Řekl jsi o ‚náš vztah‘?“ Bill zpozorněl. Otočil se v Tomově klíně tak, aby se mu podíval do očí. Ten jenom usykl, přeci jen, byl chlap, a co mu Bill dělal v klíně… Umíral uvnitř svého těla. Doufal, že chvilku vydrží a nepůjde to na něm hned poznat.

„Jo, přesně to jsem řekl,“ pokrčil rameny a pousmál se. „Nebo tomu tak nemám říkat?“
„Znamená to, že spolu… Uhm, chodíme?“ černovlásek se při vyslovení toho slova trochu začervenal. Nestyděl se při sexu, vůbec ne. Tohle pro něj bylo mnohem, mnohem intimnější. Možná kvůli tomu, že to nešlo s každým? Sám nevěděl. Každopádně ho červeň pálila nepříjemně v tvářích.
„Pokud tomu chceš tak říkat, tak ano. Chodíme spolu, Bille,“ Tom ho pohladil po tváři. Bill se posadil a jemně ho políbil. Tom mu to oplatil a spokojeně mu vydechl do rtů. „Už si nepřeju, abys kvůli mně plakal. Nikdy, ano? Křič na mě, mlať mě, nadávej mi. Ale hlavně, prosím, neplakej. Bylo to šílený, úplně mě to lámalo,“ zakroutil hlavou a přitulil si Billa k sobě. „Co kdybychom město poznávali až zítra? Teď můžem tady zůstat ležet, objednat si spoustu jídla a povídat si. Co ty na to?“
„Jo, zní to dobře,“ přitakal Bill. „Já jenom půjdu něco udělat se svým obličejem, dobře?“ trochu se zasmál a zvedl se z postele. Vyndal ze své cestovní tašky kosmetickou taštičku a odešel do koupelny, aby upravil své líčení.

*

Tom vyndal z krabice poslední trojúhelník pizzy a dal ho Billovi nad rty. Ten se zasmál a zakroutil hlavou, pusu otevřel a trochu si ukousnul. Sousto rozkousal a spolknul, pohladil Toma po paži a zakroutil hlavou.

„Už nechci, vážně bych jinak prasknul,“ zasmál se a olíznul si rty. Tom pokrčil rameny a ukousnul si sám, sklonil se a políbil Billa na rty.
„Zas tolik jsi toho nesnědl, kecko,“ pohladil ho po boku a trochu si na něj lehnul. „Proč se nechceš odlíčit? Určitě by ti bylo líp,“ líbnul ho na bradu a pousmál se. „A já taky nemusím líbat tvůj make up, chtěl bych líbat tebe,“ řekl potichu a políbil ho. Bill mu polibek dlouze oplatil a pohladil ho po tváři.
„Jsem nerad odlíčený, cítím se pak nahý… A tak. Prostě mi to není příjemné.“
„Už jsem tě párkrát odlíčeného viděl… A nemáš proč. Jsi pořád šíleně krásný,“ pokrčil Tom rameny. „Ale dobře, nebudu tě do toho tlačit, hm? Když se na to necítíš, tak dobře, zůstaň nalíčený,“ pohladil ho po stehně. „Budeš se ke mně v noci tulit?“
„Budu,“ usmál se Bill a cvrnknul Toma do nosu. „Musím být u tebe co nejblíž, protože ta postel je tak velká, že bychom se na ní jinak hledali.“

Tom se zasmál a jen zakroutil hlavou. Raději mlčel, aby neplácnul nějakou kravinu. Pohladil Billa pod tričkem a sledoval jeho reakci. Čekal, zda ucukne, nebo si to nechá líbit. Moc rád by ho pomiloval, ale pořád tady bylo to, co se stalo před výtahem, hned jak přišli. Byl by nerad, kdyby se to opakovalo znovu. Bill neucuknul, ba naopak. Do dotyku se opřel, podíval se na Toma a laškovně našpulil rty. Tom byl tak blízko a vypadalo to tak dobře, že nasucho polknul.

„Bille,“ těžce vydechnul a znovu ho pod tričkem pohladil.
„Myslím, že bychom měli uklidit postel, co na to říkáš?“ mrknul na něj černovlásek a on si musel skousnout ret. Kývnul a zároveň se přemáhal, aby Billa nepřitlačil více do matrace a hned si ho nevzal.
„Rozhodně,“ řekl po chvíli a začal věci vyhazovat na zem. Bill se zasmál a zakroutil hlavou, trochu protočil oči.
„Tome, já myslel… Opravdu uklidit. Ne to vyházet na zem,“ Bill protočil oči a poplácal Toma po tváři. „Ale… Bylo to rychlejší, to musím uznat. Takže teď? Když jsme v posteli jen my dva?“ nevinně zamrkal a Tom spolknul sten. Bože, jak ho tenhle kluk dostával… To snad nebylo ani možné!
„Mám moc dobrej nápad, pojď si hrát,“ řekl Tom potichu, ale jasně. Billovi ztmavly oči vášní a přikývl. Představa hraní si s Tomem nebyla vůbec špatná.

Oba mladíci se vzájemně pomalu svlékali a nepřestávali se u toho líbat. Pořád vyhledávali rty toho druhého, jako by to byl jejich kyslík. Těžce dýchali, končetiny měli vzájemně propletené. Výsledkem jejich snažení bylo to, že se jejich erekce o sebe vzájemně otíraly přes tenkou látku boxerek. Sténali si do rtů a všude možně se hladili. Oba dost dobře věděli, kam tohle všechno vede a že to vážně potřebují. Ani jeden se ale neodvažoval překročit pomyslnou hranici a svléknout je úplně. Bylo to tak jiné než tehdy v klubu! V klubu to bylo naléhavé, vášnivé, rychlé. Teď si užívali jeden druhého, každé sekundy a přáli si, aby takhle spolu mohli být napořád.

„Tomi,“ zasténal Bill a zmiňovanému skousnul jemně ret. Zahákl prsty za gumu boxerek a stáhnul mu je. Nechal se políbit na krk a potichu vzdychnul.
„Ano?“ naklonil Tom hlavu a opřel se do dotyku Billových prstů, které přejížděly po jeho páteři.
„Už… Prosím. Oba jsme strašně vzrušení, cítíš to snad, ne?“ zavzdychal černovlásek a přirazil svými boky proti Tomovi. Ten se jen usmál a přejel svou dlaní po jeho boku.
„Musíme si to užít, nespěchej, ano?“ zašeptal a párkrát ho políbil na rty a pak na bradu. Jel rty níž, dotýkal se Billova rozpáleného hrudníku. Palcem mu přejel po bradavce a opatrně ji stisknul. Jazykem ji obkroužil a poté se věnoval druhé. Zuby zatáhl za kovovou ozdobu, až Billa donutil zase zasténat. Sám pro sebe se pousmál… Takže tohle se mu líbilo? Nebyl problém. Jemně ho do bradavky kousnul, odpovědí bylo Billovo šťastné zakňučení.

„To je tak…“ zavzdychal Bill, zatímco ho Tom líbal na celém hrudníku. Tom k němu jen zvednul oči. Díval se mu do jeho, zatímco mu stahoval boxerky. Poté se podíval na vzrušený penis a v jeho mu zacukalo. Pořád to ale nebylo všechno! Konečně si mohl prohlédnout celé Billovo tetování – hříšnou hvězdičku na podbřišku. Vtiskl malý polibek do každého jejího cípu a poté ji obkroužil jazykem. Vzal kůži mezi zuby a Bill zasténal. Erekce mezi jeho nohama ještě více narostla a Tom pochopil, že už je ten pravý čas, jinak pod ním exploduje.

„Máme někde něco…?“
„V šuplíku. Dal jsem to tam, když jsi šel na záchod,“ vzdychnul Bill a pohladil Toma po tváři. Spokojeně vydechnul a srdce mu zaplesalo. Konečně přijde ten okamžik!
„Jsi prostě skvělý, Bille,“ zašeptal Tom a sklonil se, aby Billovi olízl rudou špičku penisu. Ten se pod ním jen zavrtěl a zavzdychal. Rozhodl se tedy, že nebude více provokovat, ale bude konat. Navíc, už to sám potřeboval, penis ho od samého vzrušení bolel. Natáhl se do šuplíku u nočního stolku, vyndal z něj tubu s lubrikačním gelem a prezervativ. Prezervativ položil na polštář a rozechvělými prsty otevřel lubrikační gel. Cítil se, jako by měl před prvním sexem. Měl pocit, že všechny své dovednosti, které získal za ta léta praxe, úplně ztratil. Vymáčkl si trochu gelu do dlaně a chvíli ho jen tak držel, aby ho zahřál. Políbil mezitím Billa párkrát na rty a dostal se mu mezi nohy svým tělem.

„Těším se,“ zašeptal mu do rtů.

„Budu moc opatrný a něžný…“ řekl potichu a Bill mu to odsouhlasil kývnutím. Přesto se ale trochu zasmál a jemně ho šťouchnul.
„Zlato, není to moje poprvé…“ připomenul mu a políbil ho na rameno.
„Já vím, ale… Přál bych si, aby… Aby bylo,“ zamumlal Tom potichu a volnou rukou pohladil Toma po tváři. „Takže budu dělat, že jsem tvůj úplně první a tak se k tobě budu chovat, ano?“
„Ano,“ pousmál se Bill a přivřel oči. Vlastně se mu ta představa celkem líbila. Na svůj první sex nevzpomínal moc rád, takže to také často nedělal. Věděl, že si to příliš neužil, protože byl opilý a druhý den ho k tomu všemu jako bonus neuvěřitelně bolel zadek. Nechtěl na to ale myslet, ne teď, když byl s Tomem, který se k němu choval jako k porcelánové panence.
Bill ucítil na svém vstupu do těla prsty, které mu kolem opatrně mazaly lubrikační gel. Tom se mu díval do očí a hned do něj jeden zasunul. Pohladil Billa po stehně, ten zavzdychal a propletl s Tomem prsty na druhé ruce. Konečně se cítil vyplněný, alespoň trochu. Po chvilce v něm přibyl druhý i třetí prst a Tom je roztáhl trochu od sebe. Přirazil je a pokroutil, Bill hlasitě zasténal, protože se dotkl přesně jeho místa – prostaty. Cuknul proti němu boky a on jen zakroutil hlavou.
„Ještě ne, zlatíčko,“ vzdychnul Tom vzrušeně a podíval se do svého klína, ve kterém mu vzrušením penis téměř hořel.
„Prosím,“ zavzdychal Bill toužebně a Tom se pousmál. Políbil Billa na čelist a prsty z něj vyndal.
„Když tak pěkně prosíš… Tak co mám s tebou dělat,“ trochu se zasmál a pomalu rozbaloval prezervativ. Černovlásek ale zakroutil hlavou a ještě nerozbalený čtvereček mu vzal.
„Tomi, pokud chceš… Uděláme to bez toho, ano? Pokaždé jsem se chránil, tak alespoň… V tomhle můžeš být první, pokud chceš,“ usmál se a Tom zalapal po dechu. Byla před ním nabídka, aby byl v Billovi naprosto bez ničeho? Už jen když si představil tu úzkost a horkost, tak neměl daleko od vyvrcholení.
„Děkuju,“ zašeptal a dlouze políbil Billa na naběhlé rty.

Vymáčkl si do dlaně další dávku gelu a podíval se Billovi do očí. Ten mu do dlaně sáhl s tím, že mu penis namaže sám. Jakmile si trochu gelu vzal a dlaní se přibližoval k Tomovu penisu, byl trhnutím ruky zastaven. Nechápavě vytáhl obočí.

„Chci to udělat…“
„Jsem si jistý, že nechceš. Koukej, jak po tobě touží, udělám se hned, jestli se ho jenom dotkneš,“ Tom se trošku ušklíbnul a vrátil Billovi ruku k jeho tělu. Sám si na penis nanesl dávku lubrikantu. Musel u toho párkrát vzdychnout, nešlo to jinak, když pod ním ležel někdo tak sexy, jako byl Bill. Opřel si čelo o jeho a propletl s ním prsty. Vzájemně si stiskli ruku a Tom se na jeden pomalý příraz dostal do jeho úzkého těla. Okamžitě hrdelně zasténal a přivřel oči. Tak dokonale úzký pocit si rozhodně nepředstavoval! Snažil se krotit své tělo, chtěl si celý okamžik náležitě vychutnat, ale jakoby se rozhodlo ho neposlouchat. Párkrát za sebou do Billa přirazil. Oba spokojeně zasténali a Tom hladil Billa všude možně po těle, stejně jako on jeho. Otírali svoje těla o sebe a vzrušeně u toho vzdychali.

Tom strčil ruku mezi jejich upocená těla a vzal do ruky Billův penis. Přetáhl mu předkožku a jemně stisknul bolavý žalud. Bill automaticky cuknul boky, takže se do něj Tom dostal ještě víc. Zavzdychal a políbil Billa na krk. Pomalu rukou pohyboval, cítil, že on sám už dlouho nevydrží. Skousnul mu ret a párkrát do něj tvrdě přirazil. U toho pořád tisknul jeho penis, který mu v dlani cukal. Tak moc si přál, aby vyvrcholili společně! Bylo by to přeci krásné, nebo ne? Bylo by to dokonalé zakončení nejhezčího milování, které kdy zažil!

„Zlato… Já už moc dlouho… nevydržím,“ dostal ze sebe mezi vzdychy Bill. Tom přikývl a dlouze ho políbil na rty.
„To je dobře, já totiž…“ zasténal a okamžitě z Billova těla vystoupil. Nerad by udělal něco špatně a tak se rozhodl, že raději vyvrcholí mimo jeho tělo. A jelikož měl dvě ruce, tak do té volné uchopil svůj penis. Oběma rukama pohyboval ve stejném tempu, takže vyvrcholili ve stejném okamžiku.

Bill ležel na boku přikrytý peřinou a spokojeně oddychoval ze spaní. Tom seděl vedle něj a šťastně se usmíval. Spokojeně vydechl a sklonil se, aby ho políbil na čelo. Neměl to srdce, aby ho budil kvůli odlíčení se. Usnul hned potom, co se zase uklidnili… A teď už potichu chrápal. Nebyl tedy ani odlíčený ani umytý. Rozhodl tedy, že sprcha počká do rána, ale odlíčit ho chtěl. Strašně moc se mu líbil nenamalovaný a přál si, aby ho tak mohl vidět. Zvedl se, šel do koupelny a z Billovy kosmetické taštičky vyndal odličovací mléko a pár vatových polštářků. Vrátil se zpátky, pomalu vlezl do postele, hlavně, aby se moc nehýbala. Jemnými tahy mu setřel všechny špinky z obličeje a políbil ho na rty. Ještě chvilku si ho potichu prohlížel, než se vrátil do koupelny vyhodit špinavé tampónky. Srdce se mu zastavilo, jakmile se podíval sám na sebe do zrcadla. Vypadal naprosto stejně jako… On. Nejen ty pronikavě hnědé oči, ale i obličej! Jak si toho nemohl všimnout dřív? Nebo spíš… Nechtěl?

„Ne… Ne,“ zakroutil hlavou a opláchl si obličej ledovou vodou. Opřel se o umyvadlo a znovu se na sebe podíval. Podoba nezmizela, byla tam pořád. Znamenalo to snad, že byl Bill ten druhý flek na snímku z ultrazvuku? To by ale byli… Bratři, dvojčata! Nasucho polknul a pevně k sobě přitiskl víčka. Rozhodl se, že své obavy neřekne zítra, až se probudí. Nebude jim kazit společný čas, řekne mu to… Někdy. Nebo snad nikdy? Jak moc zlé by bylo, kdyby to nikdy neřekl? Určitě ne tolik, třeba to ani nebyla pravda. Ušklíbnul se a protočil oči. Šel zpátky do ložnice a k Billovi si přilehl. Objal ho kolem pasu a víc se k němu přitiskl. Šíleně ho u sebe potřeboval.

autor: Catherine

betaread: J. :o)

7 thoughts on “Autumn Leaves 22.

  1. Tohle byl bezkonkurenčnè nejkrásnější dìl z celé povídky 🙂 Celě to bylo strašně milé a já  jsem se při čtení usmívala jako blbeček. Tom mě moc potěšil, jsem ráda, že už je Ashley mimo hru a že teď chodí s Billem a nikdo jiný mě nezajímá, o jejich milování ani psát nebudu, protože nemám slov. Kdo by to do toho Tomana řekl… 🙂
    Ale ten závěr to pokazil. Je to strašná škoda.. Neumím si představit, jak bude Bill reagovat, až zjistí, že Tom je jeho bratr. Bratr, kterého si rodiče nechali, zatímco on musel pryč…
    Díky moc za skvělou kapitolu

  2. Krásný díl! Bylo mi Billa líto, když se rozplakal, ale naštěstí to Tom napravil a pak už všechno pokračovalo nádherně! 🙂 Až se mi nechce veřit, že by se vše ohledně Toma a Ashley vyřešilo tak jednoduše…
    No, ale objevil se druhý problém. Až mě překvapilo, jak si Tom rychle vydedukoval zřejmě správné závěry. Ani si neumím představit, jestli to jeho mlčení bude dobrý nápad, nebo ne…
    Ale vypadá to, že Tom by ten fakt, že má vztah se svým dvojčetem, snad nebral tak tragicky… No, když je člověk zamilovaný… 🙂

  3. Tak v tomhle díle byl Tom jako vyměněný! 🙂 Přesně takový by mohl zůstat a ať se už nevarací ten rozpolcený Tom, který neví, zda chce Billa a nebo Ashley. Díly bez ní jsou strašně hezké, takže opravdu doufám, že se brzy dočkám momentu, kdy bude s Ashley konec a kluci tak budou moci být už jenom spolu! 🙂

    Začínám se maličko bát toho, jak dopadne celá ta věc s dvojčaty. :-/ Nevím, zda je dobrý nápad, aby to Tom Billovi říkal, ale ani nevím, zda je dobrý nápad muto neříkat. 😀 V takové situaci bych fakt nevěděla, co dělat, ale jak se znám, tak i přes to, že bych se snažila udržet tajemství, stejně bych to musela nakonec říct, protože moc neumím před lidmi předstírat. Rozhodně jsem zvědavá, jak to nakonec To vyřeší a jak tovezme především Bill, protože na jeho místě by mě to asi dost zranilo a upřímně bych si asi přála, aby stále žila spíše ve sladké nevědomosti než vědět tu krutou pravdu, že Toma si roidče nechali, zatímco mě děli pryč. Budou to mít kluci ještě asi dost těžké, no.

    Moc děkuji za krásný díl! 🙂

  4. Vypadá to že Tom už vy koho chce a to je fajn jen nevím jak se zachovaj až zjistí že jsou bratří.

  5. Teda, uz jsem se lekla, ze Bill utece a Tom ho bude nekde nahanet. Jsem rada, ze ac mu to sdelil dost nesikovne, vsechno zachranil a Bill zustal. To, co se delo pak se asi ani nemusi moc rozebirat, hezky si to spolu uzili. Jen si rikam, jestli to vazne bude s Ashley tak snadne, ze mu sama pujde z cesty. No uvidime 🙂 kazdopadne to Tomovo nahle zjisteni, ze si jsou podobni me trochu rozesmalo. Vsak ho videl odliceneho uz tolikrat… asi ty hormony a mozek v poklopci, ted mel cistou hlavu 😀
    Diky za dil 😉

  6. Bolo mi Billa ľúto, ale páčilo sa mi, že ho naštvalo, že je Ashley tehotná a trochu to Tomovi dal vyžrať, aj keď si to teraz práve nezaslúžil:D mal mu to povedať inak, trubka ale dopadlo to krásne.
    Tomove zistenie, že sa podobajú je zvláštne, ale tak… nejako to zistiť musel…

  7. Bill je trdlo 😀 Vzdyt prece vedel, ze je Tom neplodny nebo ne? Ale chapu, ze byl spatny z toho vseho, situace se pro nej hold musela zmenit, kdyz je ted Ashley tehotna. Co kdyz ji nebude Christian chtit? Pokud je gay, tak s ni asi nebude. :O Co pak? Co pak? :O
    Nebudeme predbihat 😀 Ale Tom uz Billa nenamalovaneho videl. No jo… Vziju se do jeho situace 😀 V te dobe o ultrazvuku jeste nic nevedel, takze ho nemohlo vubec ani napadnout, ze nekde po svete pobiha mozna jeho dvojce, takze se tolik nesoustredil na to, aby zkoumal, jestli jsou di podobni. Ted to ma v hlave, dva flicky… Takze si dal dve a dve dohromady. Pravda je, ze i kdyz je Bill odmalovany, s Tomem jsi nejsou prilis podobni, teda nebyli, pac no vsak vime, jak Bill vypadal jako holcina 😀 Kazdopadne ted to Tom poznal a je na nem, co bude dokud to Bill nezjisti. Ale nemel by si kazit romanticky vikend 😀 Kdyz uz to muselo stat hromadu penez :O Navic, porad je tu moznost, ze je to hrozne velika nahoda! :O Nebo spis nein 😀 Ale … Co ted? CO TED? :O Ja byt Tom tak driv nez delam poplach, zasla bych si za mamkou a vyslechla ji! Co ty dva flicky tam, kam se ten druhej flek podel a proc mu o tom nikdy nerekla.
    No uvidime, jak se s tim kluci poperou 🙂 Dekuju za dil a tesim se na pokracovani 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics