Rough 24. (2/2)

autor: mohanrocks
„Takže co, najednou mizíš z města?“ Melissa měla své paže zkřížené na hrudi, zatímco Bushido narychlo balil své věci a Sasha sledovala pohádky ve vedlejším pokoji.
Bushido vzdychl. „Říkal jsem ti, mám své důvody. Není to jen pro mou ochranu, ale taky pro ochranu tebe a Sashi.“
„Nemůžu uvěřit, že jsi mě přiměl, abych ji sem přivedla, když tě bude muset jen sledovat odcházet. Opět,“ Melissa nesouhlasně zavrtěla hlavou a pohlédla skrz dveře na jejich dceru.
„Podívej, tohle není jako minule. Nechystám se zmizet beze slova. Budu stále v kontaktu a budu vám posílat věci, když budu moct. Pointa je, že když tohle neudělám, tak jí možná hrozí nebezpečí,“ Bushido hrubě zapnul tašku.
„Od koho? Vážně, vůbec nic jsi mi neřekl,“ zašeptala Melissa ostře.
Bushido sklopil hlavu a polkl. „Viděl jsem Bleaka před pár dny… Vypadal nasraně.“
„No a? Vy dva se nemáte rádi už dlouhou dobu, nevidím důvod, proč by to mělo být něco nového, čeho by ses měl bát,“ pokrčila Melissa lehce rameny.
„No, byl předtím ve vězení a… Prostě nechci riskovat, okay?“ Zamumlal Bushido a položil tašku na zem.


„Vůbec nechápu, jak to, že utečeš, by mohlo celou tu situaci zlepšit. Kromě toho, říkala jsem ti, že se změnil. Nechystá se tě ohrožovat a určitě nebude ohrožovat ani mě nebo Sashu,“ podotkla Melissa neústupně. Bushido stiskl rty do tenké čárky a pohlédl na Melissinu tvář s přimhouřenýma očima.
„Ty ubohá, naivní ženská… Ty nikdy nedokážeš čelit realitě celé té situace, nebo ano?“
„Možná, že to je důvod, proč jsem tak dlouho zůstala s tebou, zatímco jsi mě podváděl a emocionálně týral,“ řekla Melissa chladně.
„Už o tomhle znovu nezačínej, Mel. Už jsme se kvůli tomu za náš život hádali dost,“ řekl a promnul si dlaněmi oči. „Musím už jít. Musím se ještě postarat o pár věcí, než odjedu z města. Slibuju, že se vrátím, okay? Jen potřebuju čas.“
„Ty jsi neuvěřitelný…“ zamumlala Melissa. „Co mám Sashe asi tak říct, hm?“
„Řekni jí, že jsem musel jet na služební cestu a že se vrátím,“ pokrčil rameny Bushido, sáhl do kapsy a vytáhl balík peněz. „Tady, tohle je víc než dost na dobu, než se vrátím.“
Melissa zírala na peníze s konfliktním pohledem a pomalu zavrtěla hlavou. „Nepotřebuju to.“
„Tohle není jen o tobě, tohle je pro Sashu a ty si to vezmeš, protože to potřebuješ, aby ses o ní mohla postarat,“ Bushido strčil peníze do Melissiny ruky.
Melissa se zamračila, ale zastrčila si hotovost do kabelky. „No, běž se rozloučit se svou dcerou a potom ji přiveď k autu. Nemůžu zůstat a dívat se na ni, jak brečí.“

Bushidova zpráva přišla v 8 večer s textem, že tam brzy bude. Bill a Tom strávili zbytek dne balením Tomových věcí a přenášením je k Billovi a také líbáním a dotýkáním, jak jen co nejvíce mohli.

Tom stál se sbalenou taškou u svých nohou a s Billem před sebou. „Pamatuj si, tohle je jen ´brzy se uvidíme´ a ne ´sbohem´,“ zavrtěl Tom hlavou a při tom držel Billovu tvář.
„Já si to pamatuju…“ zamumlal Bill nazpět slabě.
Tom přitiskl své čelo k Billovu a láskyplně je spolu promnul, když promluvil. „Víš… jsi mnohem silnější, než si myslíš, že jsi. Tohle zvládneš.“
„Já se vůbec necítím silně,“ odfrkl si Bill a zavřel oči, než svými rty našel Tomovy s měkkým polibkem. „Ale ty, ty jsi jako definice síly. Prošel sis tolika věcmi jako nikdo, koho znám a prostě jsi to všechno vydržel,“ Bill se na Toma podíval ohromeně. „Já vím, že se přes tuhle další část dostaneš sakra lépe než já. Já budu troska a ty si s tím poradíš jako profík.“

„No, já jsem profík,“ ušklíbl se Tom lehce, ale v očích měl něžný pohled. „Pro mě to taky bude těžké, Bille. Ale když pomyslím, kvůli čemu všemu tohle dělám, tak to za to stojí,“ povzdechl si Tom a přejel palci přes Billovy tváře.

„Miluju tě…“ zamumlal Bill proti Tomovým rtům.
„Já miluju tebe víc, než jsem si myslel, že je možné,“ řekl Tom téměř se zbožnou úctou a věnoval Billovi pořádný polibek na rty, než mu dal pusu na tváře a čelo a přitáhl si jej do těsného objetí.
„Napíšeš mi později, prosím? Nemyslím si, že bych mohl spát, dokud bys to neudělal,“ Bill promnul nos o Tomovu tvář, políbil ji a přitiskl si Toma k sobě téměř v naději, že si ten pocit vštípí do paměti.
„Ty víš, že ano,“ Tom jej s povzdechem poplácal po zádech. „Musím jít. Určitě ti nevadí zanést klíč domovníkovi?“
„Postarám se o to,“ Bill se smutně usmál. „Brzy se uvidíme.“
„Ano, uvidíme. Dříve, než si myslíš, doufám,“ Tom pohlédl na Billa, chytil jej za bradu a dal mu poslední polibek, než se vydal ke dveřím s taškou přes rameno.

Bill jej sledoval, jak odchází, než pohlédl na klíč ve své ruce a uvědomil si, že ho čeká nepříjemný úkol, jak vysvětlit domovníkovi, že jeho nájemce musel náhle opustit město.

Život se nezastavil jen proto, že byl Bill smutný, a Bill si na to musel zvyknout.

Tom seděl na předním sedadle Bushidova auta a rukama překříženýma a zíral z okna.

„Oh, přestaň se chovat jako děcko, když není po jeho,“ Bushido obrátil oči v sloup. „Je pro tebe lepší, že neuvízneš tady kolem a nenecháš Prisse dál kurvit s tvou hlavou. Nebyl nic jiného, než jen kus hovna plného lží.“
„Kurva, nemluv o něm se mnou,“ procedil Tom skrz zaťaté zuby a zhluboka se nadechl. „Prostě jen… Projděme si tímhle s co nejméně mluvením, jak jen to bude možné.“
„No nejsi ty zábavný společník na cesty?“ zabručel Bushido. „Zastavíme na noc v jednom malém městě a pak zamíříme k našemu cíli, tak proč si to nesnažit trochu zpříjemnit, když spolu budeme muset nějakou dobu vycházet.“
„Nemám žádný důvod být k tobě příjemný, Bushido,“ odpověděl Tom pevně.
„Ne? Co třeba ten, že jsem tě dostal od fotříka a mohl sis najít pěkné místo ve městě a-“ začal Bushido.
„A všechno, cos udělal, abys můj život posral, to vyrovnalo. Tys pomohl mně, já pomohl tobě a tys všechno zkurvil. Nedlužím ti ani hovno, a pokud bys mi pořád nevyhrožoval mým otcem, tak už bych tady nebyl,“ zavrčel Tom.

„Hele, ty nerozumíš tomu, co můžu ztratit, kluku. Mám doma dceru, která se mnou počítá, a já ji nechci nechat na holičkách. Pokud si myslíš, že jsi jediný, kdo ví, jaké to je, opustit někoho, na kom ti záleží, tak se pleteš,“ řekl Bushido hrubě.

„Ona tě ani ve skutečnosti nezná. Kdyby znala tohohle chlapa, tak by s tebou nechtěla mít nic společného. Každopádně, skončil jsem s mluvením, okay? Bav se,“ Tom si nasadil kapuci přes hlavu, zkroutil se na sedadle a nasadil si sluchátka. Litoval, že si před odjezdem nenabil svůj telefon. Nemohl Billovi napsat, dokud si někde nebude moct zapojit nabíječku.
Bushido sevřel volant tak pevně, až mu zbělely klouby, ale držel jazyk za zuby. Potřeboval, aby Tom spolupracoval a tak bude nejlepší, když nebude píchat do vosího hnízda.

Bill byl stočený do klubíčka na pohovce s balíčkem chipsů, lahví coly a různými obaly od sladkostí kolem sebe. Dalo by se říct, že se užíral svými vlastními pocity.

„Ty vole, proč jsi nás nepozval na večírek?“ Ozval se ode dveří Georgův hlas, když spolu s Gustavem vstoupil do bytu a spatřil, jak Bill vegetuje.
„Protože je pěkně ubohý,“ pousmál se Bill. „Ale jste srdečně zváni. Myslím, že jsem koupil všechno, co je v obchodě v uličce se sladkostmi.“
Gustav si promnul ruce. „Tomu teda říkám večírek,“ skočil přes opěradlo pohovky a přistál na polštářích méně než elegantně a okamžitě se natáhl pro balíček chipsů.
Georg se posadil do křesla, vytáhl z kapsy Larryho a posadil si ho na rameno, kde se ještěrka okamžitě stočila a usnula.
Bill ještěrku ostražitě sledoval, zatímco se napil své coly a ucítil uspokojující pocit pálení bublinek, který procházel jeho hrdlem.

„Už víš něco o Tomovi?“ Zeptal se Gustav s plnou pusou.

„Ještě ne,“ Bill stiskl rty. „Jsem si jistý, že o něm uslyším později,“ pokrčil rameny, opravdu o tom nechtěl příliš přemýšlet.
„Buď prostě vděčný, že tamten děsivý chlápek je pryč z města,“ Georg si opřel nohy o stůl a přikývl.
„Jo, ale je s Tomem,“ Bill zavrtěl hlavou.
„Tom je tvrdý chlap a zná Bushida dlouhou dobu,“ Gustav si posbíral drobky z košile a snědl je. „Ty víš, že bude v pořádku.“
„A co ti náhodní lidé, se kterými bude muset bojovat?“ Bill zavřel oči a zhluboka se nadechl. „Nemám ponětí, jestli bude v pořádku.“
„Dobře, dobře, uklidni se,“ Gustav jej poklepal po rameni. „Nemá cenu vyšilovat, když tady jen sedíš a nic neděláš.“
„Nemám jinou možnost, Gusi,“ zašeptal Bill beznadějně.
„Vlastně máš. Můžeš nenechat svůj život rozpadnout a zaměřit se na školu a být ten Bill, kterého všichni milují za to, jak jsou rozčilení jeho chytráckými způsoby. Vážně chceš, aby se Tom vrátil k břídilovi, který se stále jen cpe a u toho sleduje Dawsonův svět?“ Gustav zvedl vysoko obočí.
„Hej… nevěděl jsem, že jsi mě viděl, jak jsem to z toho přepnul,“ zčervenal Bill.
„Vole, všichni víme, že se ti to líbí,“ uchechtl se Georg. „Když se opiješ, tak máš tendence se o tom zmiňovat.“

Bill sroloval rty a hodil po Georgovi chipsem, který ale zachytil svým jazykem Larry, protože se okamžitě vzbudil. Bill to sledoval s vykulenýma očima, zatímco Larry žvýkal a poté opět usnul. „Co to…“

„On miluje chipsy, chlape,“ pokrčil Georg rameny se smíchem.
„Ale vážně, nehodlám tě sledovat, jak se kvůli tomuhle ničíš. Vrať se do svého života a až se Tom vrátí, může se do něj zařadit, a ne naopak,“ Gustav si očistil kalhoty od drobků a hlasitě říhl.
Bill nakrčil nos. „Nemůžu ověřit, že přijímám rady od někoho tak nechutného, jako jsi ty.“
„Nemůžu uvěřit, že rád sleduješ romantické drama pro teenagery,“ čelil mu Gustav se zíráním.
„Lidi, potřebujete se uklidnit,“ usmál se Georg a vytáhl z kapsy jointa. „Nějací zájemci?“
Bill pohlédl na Georga a poté na Gustava, než pokrčil rameny. „Sakra, proč ne.“

Tom se usadil ve svém zpustlém, hotelovém pokoji, který dostal na noc. Zaplatil si svůj vlastní pokoj, protože nechtěl čerpat z Bushidových prostředků víc, než musel. Čím méně měl Bushido peněz, tím delší dobu s ním Tom bude muset zůstat. To znamenalo, že se musel vypořádat se zchátralými závěsy a zaprášeným povlečením, ale už viděl i daleko horší.

Ozvalo se zaklepání na dveře a Tom zabručel, když se zvedl, aby otevřel.

„Co je?“ Podíval se na Bushida, který stál na druhé straně dveří.

„Já…“ Bushido polkl a vypadal upřímně vyděšeně.
„Co se děje?“ Tom svraštil obočí a pootevřel dveře víc, aby mohl vstoupit.
Bushido kolem něj prošel a začal přecházet po pokoji. Tom si sedl na okraj postele s ustaraným výrazem, nikdy dříve takhle Bushida neviděl.
„Právě jsem měl hovor s matkou od Sashy…“ Promluvil konečně Bushido otupěle. „Zřejmě Bleak našel ji i Sashu a vyhrožuje jim, pokud se neukážu s penězi. Ten zasraný kretén.“
„Počkej… jak mohl Bleak vůbec vědět, kde jsou?“ Zeptal se Tom zmateně.
„Strikere…“ povzdechl si Bushido frustrovaně, „je zřejmé, že Melissa je matka.“
„Říkal jsi, že není,“ argumentoval Tom a zavrtěl hlavou.
„Řekl jsem to, aby ses zatraceně staral o své vlastní věci,“ zavrčel Bushido. „Melissa byla s Bleakem stále v kontaktu, zatímco byl ve vězení a byl pro ni opět naprostá hvězda, protože jí řekl, že se změnil. Ale ukázalo se, že je to pořád ten nesnesitelný kus hovna.“ Bushido se posadil na druhou postel a vložil si obličej do dlaní.

Tom poslouchal a lehce přikývl, zatímco zpracovával všechny informace. „Takže… chce peníze. No, to je to, o co se snažíme, získat peníze.“

„Až na to, že je chce v příštích několika dnech, idiote,“ odplivl si Bushido. „Ty víš, že nikdy nebyl moc trpělivý.“
„To je nemožné,“ Tom zavrtěl hlavou. „Nemůžeme získat peníze jen tak přes noc. Potřebujeme čas.“
„Nemáme čas. Musíme udělat něco drastického a já prostě nemám ani ponětí, co, kurva… Melissa říkala, že jí vyhrožuje, že jí vezme Sashu, protože to prý měla být jeho dcera,“ řekl Bushido rozzlobeně a znovu vstal, než přistoupil k oknu a zíral ven s překříženými pažemi.
Tom se kousl do spodního rtu a zíral na náhodnou skvrnu na koberci, zatímco si nechával hlavou projít různé myšlenky. „Myslím, že… Myslím, že bych mohl mít plán, ale nebude se ti to líbit,“ Tom vzhlédl k Bushidovi.
Bushido se k němu otočil a bezmocně zavrtěl hlavou. „Je mi to jedno, udělám cokoliv.“

„Člověče… Co kdyby ještěrky byly lidé, a my jsme byli ještěrky?“ Zamumlal Georg ze své shrbené pozice na gauči, zatímco Larry přecházel líně z jedné jeho ruky do druhé.

„Huh?“ Bill nakrčil nos a zíral na Georga zamlženým pohledem.
„Jako, co kdyby ještěrky byly velké jako my a měly by malé, lidské domácí mazlíčky,“ uchechtl se Georg.
„Dobře, nikdo to nejezte, musím jít čůrat,“ upozornil Gustav na obří sendvič, který právě vyrobil z několika plátků chleba, dvěma druhy masa a třemi druhy sýrů a několika dalšími, tajemnými látkami.
„Nikdo nechce tvůj sendvič, kámo,“ zavolal Bill, zatímco jeho spolubydlící šel podél zdi, směrem ke koupelně.
Bill se líně usmál na televizi, kde hrál Dawsonův svět. Když už jeho přátelé věděli o jeho lásce k tomuto seriálu, rozhodl se, že by si mohl užít svůj sjetý stav na plný potenciál.
Bill si sotva všiml, když mu Larry vlezl do klína. „Aww, prcek tě má rád,“ zavrkal Georg.
„Co?“ Bill na něj zamrkal a pak se podíval na svůj klín a ztuhnul. „Uhh…“ Larry se uvelebil v dolní části Billovy košile a okamžitě usnul.
„Nikdy nespí na nikom jiném!“ Vykřikl Georg v úžasu.

Bill zíral na spící ještěrku a stiskl rty. Rozhodně by s tímhle nebyl v pohodě, pokud by nebyl pod vlivem trávy, ale pro teď, Larry vlastně vypadal trochu roztomile. „Řekni mi… Pomáhá ti Larry dostávat holky, anebo ti to ztěžuje?“ Zeptal se Bill pomalu zvědavým hlasem.

„Larry je jako úžasná příloha k už tak skvělému jídlu,“ mrkl Georg. „Opravdu, všechno, co musím udělat, je hodit si vlasy přes rameno a holky šílí.“
„Prosím tě, neříkej to Gustavovi, jinak se bude snažit nechat si narůst vlasy tak dlouhé jako ty,“ rozesmál se Bill, položil si hlavu na Georgovo rameno a zavřel oči.
Gustav se hlučně vrátil, narazil přitom do několika věcí, než se posadil před svůj sendvič se vzrušeným pohledem. „Tohle bude tak dobré.“
„Co je ta hnědá věc, chlape?“ zamžoural Georg na sendvič.
Bill široce zívl a mluvení jeho přátel se stalo tlumeným, když začal upadat do pokojného stavu polo-vědomí. Zavibroval mu telefon a on pohlédl jedním okem na obrazovku. Bylo to od Toma.
„Tom je v pořádku, lidi!“ Prohlásil Bill ještě předtím, než si zprávu přečetl. Georg se vesele zasmál a Gustav jedl nadále sendvič, ale s úsměvem na tváři.
Bill se musel opravdu tvrdě snažit, aby se zaměřil na obrazovku, a když si přečetl slova, nerozuměl jim.

Máme nový plán. Nebudeš tomu věřit, Bille.

„Plán na co?“ Zamumlal Bill nahlas a pak se jeho oči rozšířily s uvědoměním. „Do prdele, plán!“ Náhle vyskočil a pohlédl dolů, kde byl Larry stále zachycený o jeho košili. „Oh, kurva, sorry, kámo,“ řekl a opatrně Larryho zvedl, aby jej předal Georgovi.

Odepsal Tomovi zpátky a otřepal se, když si uvědomil, že se právě dotkl Larryho, což bylo něco, čemu se vyhýbal od té doby, co toho malého zeleného chlapíka poznal.

Jaký plán? Napsal Bill.

Můžu ti zavolat? Odpověděl Tom a Bill se omluvil, než zašel do svého pokoje a do koupelny, kde se postříkal vodou a snažil se co nejrychleji vystřízlivět. Poplácal se po tváři ručníkem a odepsal Tomovi Ano.

Bill se napil vody a cítil se více sám sebou, když zazvonil telefon. Zvedl jej s tichým hlasem. „Ahoj.“
Ahoj.“ Bill mohl slyšet v Tomově hlase úsměv. „Bože, tak rád tě slyším.“
„Taky tě rád slyším. Měl jsem takový strach,“ přiznal Bill a s úlevou se posadil na svou postel.
Můj telefon byl vybitý a byl jsem hodiny zaseknutý v autě s Bushidem … Bylo to peklo a já jen chtěl být tam, s tebou,“ povzdechl si Tom a Billovo srdce zrychlilo tempo.
„Taky bych si přál, abys tady byl. No, ne tady právě teď, protože mí přátelé jsou právě totálně zhulení,“ Bill se tiše rozesmál.
„Ty jsi taky hulil?“ Zeptal se Tom pobaveně.
„Trochu, jo. Ale nejsem nijak super sjetý nebo tak něco,“ zalhal trošku Bill, než změnil téma. „Co je to za plán, kterému nebudu věřit?“

Tom se pustil do vysvětlování, jak Bleak vyhrožoval Melisse a Sashe a jak chtěl co nejdříve peníze.

„Ale… nemůžeš jen tak získat tolik peněz z jednoho boje, a to je tak asi vše, na co budeš mít čas, jestli chce ty peníze tak brzy…“ Bill si starostlivě skousl spodní ret.
Přesně tak… Takže jsem přišel s plánem, který nám přinese dost peněz, a který přinutí Bleaka být okay s čekáním, než zapracujeme na detailech a přípravě, protože to je něco, co bude chtít vidět,“ informoval jej Tom tichým hlasem.
„To je skvělé… Co je to?“ Zeptal se Bill zvědavě.
Bushido a já budeme bojovat.“

autor: mohanrocks

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

original

9 thoughts on “Rough 24. (2/2)

  1. Bushido touzi po nakopanem zadku! To bude podivana,  jaka tu jeste nebyla. A ja se na ni zatracene moc tesim 😀 Melissa je krava, ale ona Bua nesnasi, urcite ji necini potize pomahat Bleakovi, kdyz se spolu tahali i behem jeho vezeni. Chudak je snad jen Sasha. Ale myslim, ze ji nikdo nic neprovede.
    Tom je roztomile kouzelny, jak se loucil s Billem, to bylo opravdu sladke. Nakonec i ta vyznani po mobilu 🙂 a Larry je husta potvurka, ktera zboznuje Billa 🙂 konecne si na ni sahnul. Me se jesterky na dotyk libi a nepochybuju, ze i Bill si casem zvykne 😀
    Moc dekuji za preklad ^^

  2. Bushido a Tom budou bojovat? Jako spolu? A to je dobře nebo špatně? Za předpokladu, že by Tom mohl být volný a vrátit se k Billovi, když Bushida porazí, tak by to asi bylo dobré. Bill mu dokázal zadek nakopat, takže pro Toma by to měla být hračka… Ale Bu není zrovna férovej týpek a jeho skutečný bojový potenciál se asi v tom boji s nováčkem Billem, který ho odrovnal tím, že ho nakopal do koulí, neprojevil.
    V každém případě má teđ Tom příležitost, jaká se nemusí opakovat, tak snad z toho vytěží, co se dá…
    Díky za překlad

  3. Já jsem nesnesitelně hrozná a nenapravitelná, protože mi v dnešním díle bylo Bushida zase líto! 😀 Já jsem fakt hrozná, jednou jej nenávidím a po druhé mi jej je tak líto, že doufám, že se mu nic hrozného nestane a že jej Bleak nechá napokoji. Ve finále Bushida pořád ráda nemám a myslím si, že si zaslouží nějaké zadostiučinění, ale na druhou stranu je mi jej líto kvůli jeho dceři a kvůli tomu, že mu Bleak už vyhrožuje i přes ni.tahat do něčeho takového i děti je dost ubohéa chápu, jak bezmocně se teď Bushido musí cítit. Kdyby měl trpět jen on, tak prosím, ale vzhledem jeho dítěti mi jej je fakt líto.

    A pokud jsem to pochopila správně, tak Tom a Bushido budou bojovat proti sobě? :-O Oh, no. Nevím, jestli se toho bát nebo ne. 😀 Ačkoli Tomovi věřím, tak jsem ještě neměla moc možností poznat Bushidovu sílu, protože věřím, že ten chlap se umí sakra dobře prát. A navíc víme, že by pro peníze udělal cokoli, takže se trošku bojím, jak to celé dopadne. Třeba budou jen ten boj hrát jako Tom s Billem? 😀 Asi ne, co? 😀 No, každopádně tohle bude ještě asi hodně zajímavé!

    Loučení kluků, k mé radosti, naštěstí neprobíhalo nějak srdceryvně, za což jsem neskutečně šťastná. Jen je mi líto chudáka Billa. 😀 Jeho soukromý večírek s jídle mě fakt pobavil. 😀 😀 Byla jsem strašně ráda, že Georg a Gustav přšli za Billem a promlouvali mu do srdce, protože měli samozřejmě ve všem pravdu! Ha, a v téhle povídce jsem si Larryho zamilovala! 😀 Tady je takový nevinný slaďouš, ne jako ve Work Out! 😀 Ale tak, možná to bude proto, že z tohoto Billa nikdy necítil panickou krev. 😀 Každopádně jsem se musela usmívat nad představou Billa a spokojeně spícího Larryho na něj. I když, no, nedivím se Billovi, že se jej nikdy nedotýkal. Mě taky plazi a ještěrky děsí k smrti. 😀

    Strašně moc děkuji za další báječný překlad a budu se těšit na další část! Snad všechno dopadne dobře! 🙂

  4. Páni!! Velmi povedený díl. Děkuji autorce i tobě za výborný překlad. Začíná to nabírat obrátky a už se těším na pokračování, ale na jednu stranu mám i strach, protože se to komplikuje. 🙂 Ale rozhodně nepřestanu čekat na další díl a velmi s nadšením si ho přečtu a další a pak další a další také. DL

  5. No, to není úplně špatný tah.. Tom nejspíš plánuje boj s Bu předstírat tak, jako s Billem. Mohlo by to fungovat… ale stejně o něj mám strach.

  6. No, dúfala som, že bude bojovať Tom s Billom, bola by to akože odveta… ale Tom s Bushidom… asi nebudú predstierať, že? Ale Bu dostal po vajíčkach už aj od Billa, tak verím, že Tom mu nakope prdel:) a potom sa bude môcť vrátiť k Billovi:)
    Ďakujem za kapitolu:)

  7. Bu bude bojovat s Tomem?? To jsou hrozný zvraty během pár dílů, až se mi z toho motá hlava!
    Doufám, že bude všechno v pořádku a že konečně budou kluci spolu a všechno bude v pořádku… A hlavně že Bu dá konečně Tomovi pokoj. A nebo že mu Tom nakope zadek a Bushida to z provozu vyřadí na hodně dlouhou dobu 😛
    Moc se těším na další díl a díky za překlad, zuzu 🙂

  8. Mozna ze Tom myslel spolu proti nekomu jinemu, ne? Ale pochybuju, ze jim to vydela tolik, no podle toho, kolik Bleak chce, ze jo. Ale stejne, tohodle by mohl Tom vyuzit, ne? Nejak? Proste se k Bleakovi "pridat" nebo tak neco. I kdyz… Bleak je asi peknej smejdik… Ale ja tusila, ze Bleak pujde po Bushidove dceri! Jestli je to vubec jeho dcera 😀 No kazdopadne dalsu dil bude muset pocjat nazitra pac ja skoro neudrzim oci 😀 Vicka… Moc dekuju za orekla zuzu 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics