Autumn Leaves 33.

autor: Catherine
Tom se opřel zády o vanu a přivřel oči, spokojeně vydechl. Břicho měl momentálně alespoň dvakrát tak větší než normálně, jak se přejedl. Snědl svoji porci, kterou mu Bill nandal, plus si ještě přidal. Billova večeře mu vážně chutnala, přestával litovat, že černovlásek nekývl na jeho nápad objednat jídlo z restaurace, protože by se ošidil o něco tak skvělého, jako byl Billův kuchařský um. Tak rád by si ukrojil ještě kousek bábovky, ale k tomu nedostal svolení – byla přeci jenom ke snídani. Billovi bylo jasné, že kdyby si jeho přítel kousek dal, určitě by nezůstal u jednoho a na ráno by jim toho moc nezbylo. Byl ale nesmírně potěšený tím, jak Tomovi chutnalo. Hned po prvním ochutnání a slastném zamručení z něj opadly obavy, že mu nebude chutnat a sní to jen ze slušnosti. A jakmile si Tom přidal, byl neskutečně šťastný, přestože se naoko čertil.

„Bille, řekni mi, proč všechno děláš tak moc dobře?“ usmál se Tom a pohladil svého přítele po štíhlé noze, olíznul si rty. „Myslím tím úplně všechno. Jsi prostě… Dokonalý,“ přikývl a oči pootevřel, trochu našpulil rty. Bill se k němu naklonil a o rty se mu otřel svými, spokojeně vydechl.

„To si jenom myslíš. Nemusíš mě pořád chválit,“ zakroutil hlavou a pokrčil rameny. Tom mu dal ruce kolem pasu a usadil si ho na klín, hlavu si mu položil do prohlubně mezi krkem a ramenem.
„Musím, protože je to vážně neskutečný. Umíš skvěle vařit, povahu máš nejlepší, jakou můžeš mít, jsi úžasný, hodný a hlavně…“ naklonil se mu k uchu a párkrát ho na něj políbil, mezi zuby stisknul jeho lalůček. „Je s tebou úžasný sex,“ zašeptal a víc ho obejmul. Bill se jen zachvěl, olíznul si rty a trochu naklonil hlavu. Našpulil provokativně rty a pohladil Toma po týle.
„Jo? Sex se mnou se ti líbí?“
„Miluju sex s tebou,“ vzdychnul a dlaněmi sjel na jeho zadek, který jemně promnul. Bill se mu do dlaní opřel a políbil ho, trochu se zhoupnul.
„To bychom měli jít ale do ložnice,“ uculil se černovlásek a pohladil Toma v klíně. Ten cuknul boky a trochu zaklonil hlavu, když na svém penisu cítil černovláskovu útlou dlaň. Prsty mu přejížděl po páteři a potichu vzdychal, aby příliš nerušil atmosféru mezi nimi.
„To měli,“ přitakal Tom, když se vzpamatoval. Vzal do ruky červenou houbu a mýdlo, které vonělo po vanilce. To byla z dalších věcí, jakou na Billovi miloval – jeho vůni. Pokaždé, když se umyl, voněl jako vanilková zmrzlina. Kam se na to hrabaly všechny možné voňavky. Vytlačil si trochu mýdla na houbu a začal jí přejíždět po útlém těle. Bill se mu ochotně nastavoval a usmíval se, naklonil trochu hlavu.

„Miláčku, líbí se ti… Dělat mi tohle?“ trochu se zasmál a prohrábnul si vlasy. Tom ho políbil na nos a hodil houbu do vany.
„Moc se mi to líbí, jinak bych to přeci nedělal, hm?“
„To je asi fakt,“ přitakal černovlásek a pohladil Toma po paži. „Taky bych tě měl omýt…“ podíval se mu do očí a zajel rukou pod vodu. Párkrát pohladil Toma po stehně, než se dostal dlaní k jeho klínu. Prsty ho pohladil po penisu, stále s ním udržoval oční kontakt. Svou nejoblíbenější část Tomova těla vzal do ruky, udělal pár rychlých pohybů, tisknul ho u toho. Tom zavzdychal a trochu zaklonil hlavu. Cuknul boky proti Billově ruce, potřeboval víc, mnohem víc.
„Bille…“ zavzdychal Tom, když mu Bill stisknul mezi palcem a ukazovákem špičku. „Chtěl jsi mě umýt, ne udělat.“
„Tyhle dvě věci se nevylučují, ale… Jak chceš,“ uculil se černovlásek a ruku stáhnul. Z okraje vany vzal Tomovo mýdlo, vymáčknul si ho do dlaně a vzal si ho z ní i na druhou. Mazlil se s jeho kůží, mydlil celé jeho svalnaté tělo. Prsty obkresloval linie jeho svalů, fascinovaně si je prohlížel. Tom mohl sotva dýchat, vzrušovaly ho i takto obyčejné dotyky. Absolutně své tělo nezvládal, bylo pro něj naprosto cizí. Nedokázal předvídat, jak bude v další minutě reagovat.
„Pojď, půjdeme do postele. Odnesu si tě,“ zamručel Tom. Párkrát černovláska políbil na krk a rychle se postavil. Z poličky vzal svou osušku, rychle se otřel a omotal si ji kolem pasu. Vystoupil z vany a prohlížel si Billovo nahé tělo. „Jsi neuvěřitelně krásný,“ vydechnul a rozložil i jeho osušku, aby ho do ní zabalil a vyndal z vany. Vyhoupnul si ho do náruče a políbil ho na čelo, ignoroval jeho nadávání a jen se smál. Byl opravdu šíleně šťastný!

Tom hodil černovláska do velké manželské postele, odhodil svou osušku a nalehl na jeho tělo. Chtivě ho líbal, rty svíral ty jeho. Hladil ho po boku, pomalu ho svlékal z osušky a ještě víc se k němu tiskl. Billovy prsty putovaly po Tomových nahých zádech, vzrušeně mu vzdychal do rtů. Otřel se o jeho rozkrok svým a zalapal po dechu. Oba mladíci byli opravdu vzrušení, jejich penisy byly tvrdé jako kámen. Tom Billovi stisknul bok, nehty mu do něj trochu zaryl.

„Tome…“ zavzdychal černovlásek a zvrátil hlavu dozadu. „Začni něco, sakra, dělat, jinak mi pukne tělo,“ zasténal a otřel se o Tomův klín. Tom se trochu zasmál, naklonil hlavu a vsál do pusy svůj piercing.
„A když nezačnu?“ ušklíbnul se a sklonil se, aby svého přítele párkrát políbil na rty. Sáhnul pod polštář, aby vyndal tubu s lubrikačním gelem – místo do šuplíku ho teď schovávali sem, přeci jen, byl k němu snadnější přístup, když ho potřebovali tak rychle jako teď.
„Ty dost dobře víš, že začneš,“ pokrčil Bill rameny a nevinně zamrkal. Tom zalapal po dechu a kývl, takovému pohledu nemohl odolat. Cítil, že jeho penis tvrdl ještě víc, pokud to vůbec bylo možné.

Tom si vytlačil trochu gelu do dlaně a kolenem dal Billovy nohy víc od sebe. Druhou rukou vzal svůj polštář a položil mu ho pod zadek, aby k němu měl lepší přístup. Prstem obkroužil jeho vstup a hned do něj pronikl. Podíval se mu do tváře, olíznul si rty a sklonil se, aby ho mohl políbit. Bill mu přejel po spodním rtu zuby a jemně ho mezi nimi stisknul. Pohladil ho po tváři a podíval se mu do očí, spokojeně vydechl. Zbožňoval pocit, kdy v sobě něco cítil. Měl rád, když měl v sobě prsty, ale penis… To bylo pro něj mnohem lepší! Nikdy se toho pocitu nemohl nabažit a litoval, když už bylo po všem a on byl zase prázdný. Tom přidal další dva prsty, odplatou mu bylo Billovo zasténání. Spokojeně se usmál, pokroutil je, prsty se otřel o jeho bod a černovlásek zasténal znovu, akorát hlasitěji.

„Uh… Tome, to bylo přesně tam. Prosím, už pojď do mě ty!“ zavzdychal a přirazil se na jeho prsty. Nasucho polknul, olíznul si rty a prohnul se v zádech. „No tak, nenech se přemlouvat,“ zaúpěl, když se na něj jeho přítel jen nevinně podíval.
„Nechce si Bill ještě chvilku počkat?“ zasmál se a políbil ho na krk, jemnou kůži skousnul mezi zuby. „Víš… Určitě by se mu to pak líbilo mnohem víc,“ pohladil ho druhou rukou v klíně, prsty semknul kolem jeho penisu a rukou párkrát pohnul. „Je to pro tebe takhle dobré?“
„Je to úžasné, ale vážně… Ošukej mě,“ zavzdychal Bill a skousnul si ret. Přivřel oči, trochu se zavrtěl a stáhl se kolem jeho prstů. „Tome, prosím!“ zaúpěl.

„Na tohle jsem čekal, lásko,“ usmál se Tom nevinně a prsty ze svého přítele vytáhl. Nanesl si na ně další dávku gelu a pomazal si jím svůj penis. Chytil Billa kolem boků a na jeden pomalý příraz se dostal do jeho útlého těla. Zalapal po dechu, přivřel oči a zavzdychal. Ještě pořád si nezvykl na to horko a úzko, které kolem jeho penisu bylo, když byl v Billově těle. Bylo to něco tak neskutečného, co opravdu nesmírně miloval. Dokázal si to zamilovat již po prvním spojení jejich těl.

„Zbožňuju to,“ zašeptal černovlásek a omotal své štíhlé paže kolem Tomova krku. Cuknul proti němu boky a vzdychnul mu do ucha – to Toma vyprovokovalo ještě o něco víc. Přirazil do těla pod sebou a zasténal Billovo jméno. Od doby, co s Billem měl sex, byl přesvědčen, že nic lepšího v životě nezažil. Přišlo mu to naprosto neskutečné – nikdy neuvažoval nad tím, že by mohl být gay. Netoužil po tom, aby byl s klukem, dělal s ním tyhle věci, ale teď, když tomu tak bylo, bylo to to nejlepší, co kdy dělal. Byl s Billem opravdu nejšťastnější, jak jen mohl být.

***

Mladíci procházeli parkem, ve kterém se mezi nimi toho odehrálo víc úplně poprvé. Bill se tiskl k Tomovu boku, byl prosinec a už vážně přituhovalo. Pohladil ho po boku a spokojeně vydechl, když se k němu Tom otočil tváří a políbil ho na rty. Spokojeně mu to oplatil, hlavu si položil na jeho rameno. Cítil se plný energie, štěstí a lásky – tak jako ještě nikdy ne. Víc a víc mu bylo jasné, že tohle je přesně ta láska, po které vždycky toužil. Magická, krásná, romantická, úžasná – ta, která mu dávala křídla. Připadalo mu, že každou minutou je víc a víc zamilovaný, pokud to bylo vůbec možné.

„Tome, opravdu jsem s tebou nejšťastnější. Hrozně moc tě miluju,“ zašeptal a olíznul si rty. Tom se zastavil, opřel si svoje čelo o jeho a propletl s ním prsty na obou rukách. Bill mu je na oplátku stisknul.
„Já vím, miláčku. Miluju tě,“ zašeptal Tom a svého přítele políbil. „A až budu rozvedený, bude to ještě hezčí. Budeme jen my dva… Napořád,“ obejmul ho kolem pasu a natiskl si ho k sobě tak blízko, jak to jen bylo možné. Bill mu omotal své štíhlé paže kolem krku a přikývl. Líbilo se mu, jak z Tomových úst znělo, že spolu budou napořád, jen doufal, že to tak opravdu bude a nic ani nikdo jim tohle už nepokazí.
„Těším se, až budeš rozvedený,“ přiznal černovlásek a pohladil Toma po týle. Neměl důvod skrývat svoji natěšenost, proč taky? Každý by uvažoval stejně, kdyby byl na jeho místě. Tom se trochu zasmál a políbil ho na nos.
„Já vím, zlatíčko. Doufám, že Ashley nebude dělat problémy a zbytečně si vymýšlet, protože… Chci to mít za sebou.“
„Čeká miminko, myslím si, že to taky bude chtít mít co nejrychleji za sebou,“ zakroutil hlavou černovlásek a olíznul si rty. Díval se do Tomových očí, které byly o něco málo světlejší než ty jeho. Přesto nemohlo být pochyb o jejich sourozeneckém poutu. Pořád si všímali věcí, které ten druhý dělá stejně, jak moc podobní si jsou… Oba to děsilo, ale ani jeden o tom nemluvil, jak si slíbili. Bylo to pro ně takhle mnohem lepší a také míň nebezpečné. Kdyby si jejich podobnosti začal všímat někdo jiný, byl by to mnohem větší problém, než když to viděli jen oni dva… A jejich společná matka.

Mladíci ještě tak chvilku stáli, užívali si přítomnost toho druhého, nemluvili. Jen si vyměňovali pohledy, letmé dotyky a polibky. Obloha se zatahovala a lampy pomalu začínaly svítit. Z oblohy se začaly pomalu snášet první sněhové vločky. Pomalu zakrývaly trávník a cestu, jakmile ale dopadly na jakoukoliv část lidského těl, hned se rozplynuly.

„Nemám rád sníh,“ zamrmal Tom a poplácal černovláska po zadku. „Pojď, měli bychom jít domů, než ten bordel bude padat ještě víc…“
„Ale no tak,“ zasmál se Bill a zakroutil hlavou. „Sníh není vůbec špatnej, je pěknej. A jak tu stojíme a sněží na nás… Nepřijde ti to alespoň trochu romantické?“ téměř zazpíval a Toma párkrát políbil na rty. Odtáhnul se a začal se točit na místě – přesně tak, jako malá holčička, která si hraje na princeznu. Tom ho jen nevěřícně sledoval, ale musel se začít smát. Bill byl pro něj kouzelný, ať dělal cokoliv, a teď tomu nebylo jinak.
„Jsi blázen, miláčku,“ namítl.
„Možná ano, ale pořád mě miluješ,“ vyplázl Bill jazyk a znovu se rozesmál. Tom se musel začít smát s ním – dodával mu neuvěřitelnou energii a chuť do života.
„To máš pravdu, šíleně tě miluju.“
„Tak vidíš,“ přikývl si černovlásek, spokojený s Tomovou odpovědí. „Teď mě ale musíš chytit!“ začal se smát nanovo a dal se do běhu. Neběžel moc rychle, přeci jen, sníh klouzal, ale Tom ho přesto nemohl dohonit. Nebo to alespoň dělal pro Billovo nadšení z výhry. Za dobu, co spolu byli, dost dobře věděl, že když ho nechá v čemkoliv vyhrát, bude nadšený jak malé dítě a on v jeho očích uvidí ty kouzelné jiskřičky. A za to to přeci stálo, ne?

„Mám tě,“ zasmál se Tom a chytil Billa kolem pasu, přitáhl si ho k sobě. Odhrnul mu vlasy a párkrát ho políbil na krk. Černovlásek se pod dotykem rtů zachvěl a přivřel oči. Kývl a pohladil Toma po ruce, kterou ho držel.

„Jo, prohrál jsem,“ zašeptal Bill a olíznul si rty. Pootočil na svého přítele hlavu a otřel se rty o ty jeho. Tom spokojeně vydechl.
„Vyberu si výhru, až zas budeme spolu. Opravdu musíš dneska domů? Víš… Můžeme zajít pro učení a dám ti čas u nás…“
„Oba víme, že bych se toho moc nenaučil, kdybych tam měl tebe,“ zakroutil hlavou a otočil se. „Ale slibuju ti, že se zítra uvidíme, ano? Počkám na tebe, než přijdeš z práce.“
„S večeří?“ naklonil Tom hlavu a našpulil nevinně rty.
„Jo, s večeří, miláčku,“ zasmál se Bill a naoko protočil oči. Těšilo ho, že Tomovi chutnala jeho kuchyně a byl rád, že má konečně pro koho vařit, a tak mu to ani v nejmenším nevadilo. Jen vymýšlel, čím by tak mohl svého partnera nejvíce potěšit. Samozřejmě, mohl by se zeptat, ale to by pak nebylo žádné překvapení, o které šlo nejvíc.
„Už teď se těším,“ zašeptal Tom a víc si k sobě partnera přitiskl. Pohladil ho po tváři a za bradu si zvedl jeho pohled ke svému. Chvíli se mu díval do očí, načež se k němu naklonil a párkrát se mu o rty otřel svými. Začal ho jemně líbat, užíval si pohodu, která mezi nimi panovala. Opravdu, nemohl být šťastnější, než právě teď.

autor: Catherine

betaread: J. :o)

5 thoughts on “Autumn Leaves 33.

  1. Celou dobu jsem se při čtení usmívala, kluci jsou spolu tak sladcí 🙂 Jen aby jim to vydrželo…

  2. Užila som si túto krásnu kapitolu s úsmevom na tvári. Aspoň na chvíľu je pokoj a pohoda, dokým tá krava zase niečo nezačne vymýšľať.

  3. To se tak krásně čte, tyhle krásné díly plné lásky! 🙂 Toma mám hnedka zase raději, ale je pravda, že čím větší pohodu kluci mají, tím větší problém čmuchám. 😀 Fakt mám z Ashley celkem strach, protože netuším, zda zase něco nechystá. Upřímně doufám, že ne. 🙂

    Moc děkuji za další díl! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics