Já nejsem já 30.

autor: Janule
Los Angeles, pátek odpoledne 7. února 2014
Tom sjížděl svým bílým Land Roverem po úzkých klikatých silničkách Los Angeles, zatímco Bill s Andym vyrazili taxíkem na poslední nákupy před kamarádovým odletem. Zítra ráno ho odvezou na letiště a stejně tak, jako se Bill na tuhle událost těšil, Tom se toho okamžiku bál. Celý týden používal Andrease jako štít proti Billovu nátlaku na cokoliv intimnějšího než líbání. Od záchodové scénky v Soho už nedovolil, aby s Billem zůstali spolu dlouho sami, protože si dovedl představit, jak by to mohlo skončit. Andreas v domě byl pro něj pojistka, kterou ale za pár hodin ztratí. Nebál se sexu, to v žádném případě, měl ho rád, užíval si ho, ale pořád mu ještě dělala problémy představa, že bude něco mít se svým mladším dvojčetem. Bylo to iracionální, protože čím víc na něj Bill dorážel, tím víc ho vzrušoval, to nemohl popřít, ale v hlavě to měl pořád ještě nastavené jinak. Pořád byl technický zasnoubený s Riou, a to pro něj byla jedna z překážek, kterou nechtěl ignorovat, dokud existovala.
Ačkoliv byl kytarista kvůli své pestré minulosti fanynkami vnímán jako ten, kdo si se závazky absolutně neláme hlavu, skutečnost byla jiná. Tom byl velice spořádaný typ člověka, a pokud s někým o čemkoliv uzavřel dohodu, vždycky ji do puntíku splnil. Potřeboval mít všechno uspořádané tak, jak se má. Byl úzkostlivý, když nevěděl, co se stane druhý den, neměl rád situace, kdy se musel rozhodnout z minuty na minutu. Pro něj byl závazek k Rie skutečný, a protože nevěru nesnášel stejně jako Bill, chtěl tu věc nejdřív vyřešit. K těm dívkám, které prošly jeho postelí v dobách největší slávy, nikdy žádný závazek neměl. Netvrdil jim, než s ním šly do postele, že je miluje, byla to jen oboustranná dohoda o sexu, a tu splnil. Co se ale týkalo Rii, měli vztah. Ač to bylo i pro Toma zvláštní, za celých těch pět let jí nebyl nevěrný.
Když o tom teď přemýšlel, nebyl si jistý proč vlastně, ale bylo to tak. Ze začátku do ní byl blázen, odmítala ho, což se mu nikdy předtím nestalo, proto pro něj byla tak atraktivní, ale pak se z ní postupně stala jeho jistota, klidný přístav, díky němuž nemusel shánět sex po hotelích a přišel na to, jak je pohodlné usínat hned poté a nemuset čelit zklamaným očím holky, která si – jako všechny ty před ní – myslela, že na něj udělá dojem, že se do ní na místě zamiluje a zrovna ona bude ta jediná výjimečná, kterou nechá přespat. Bylo to prostě pohodlné. Sice ho to stálo peníze, Ria byla náročná, ale pro něj to byla přijatelná cena za něco, co si jako slavný člověk mohl bez problémů koupit. Když chtěl být slavný, viděl v tom jen to příjemné, ale nepočítal s tím, že se z toho po nějakém čase stane past, že přestane věřit lidem, kteří se mu snaží zalíbit, jen aby si utrhli něco z jeho bohatství a přiživili se na jeho slávě, že ty peníze, které se slávou přišly, bude používat na zajištění něčeho, co všichni obyčejní a anonymní lidé mají zadarmo. Byl to paradox, ale nemohl s tím nic dělat. Tušil, že kdyby nebyl slavný a bohatý, nejspíš by Riu nikdy neulovil, takže to neřešil a platil všechno, čím jí mohl udělat radost. Říkal si, jestli mu Ria nebude chybět, ale vzápětí si vzpomněl na Billa. Ne, nebude. Bill ji v tomhle perfektně nahradí. Ale vlastně… nebylo to obráceně? Ano… to Ria nahradila Billa. To on byl jeho první bezpečný přístav, který svou vlastní hloupostí ztratil, když jim bylo patnáct. To kvůli tomu se Tom utrhl ze řetězu a stala se z něj neřízená, z mola utržená bárka zmítající se na divokém moři života a až teď se vracela zpátky do domovského přístavu k mateřské lodi jménem Bill. Tom se musel usmát. Tak proto mu Ria celý ten měsíc nechyběla…

Momentálně jel na tajnou schůzku. Tajil ji hlavně před Billem, ale věděl, že kdyby o ní řekl Andymu, mohl to dát rovnou vyhlásit zdejším rozhlasem, takže si to radši nechal pro sebe. Zavolal Rie, když byli ti dva spolu na procházce se psy, a domluvili se, že ji vyzvedne ve dvě hodiny a někam spolu půjdou. Byl rád, že se Ria nijak zvlášť nevyptávala a schůzku odsouhlasila. Nejspíš se domnívala, že mu chybí sex, což byla sice pravda, ale to už se Rii netýkalo.
Pomalu se blížil k jejímu dočasnému domovu u Katie a čím blíž byl, tím menší dušička v něm byla. Nejradši by to otočil a jel zpátky, ale věděl, že jakmile Andy opustí Ameriku, Bill už se nenechá odbýt ničím a on bude postavený před hotovou věc. Věděl, že Billovi nebude schopen odolat. Už poslední dva dny pro něj byly utrpením, protože čím víc mu Bill každou možnou chvilku šeptal do ucha, jak ho miluje a co všechno s ním udělá, až ten zpropadený Andy konečně vypadne z baráku, tím víc ho vzrušoval a lákal. Když konečně odboural ve svém mozku bariéru, již si tam před deseti lety dobrovolně postavil, viděl Billa úplně jinak, a dokonce došel až tak daleko, že byl ochoten před spaním, když si byl jistý, že je sám a Bill ve své ložnici s Pumbou spokojeně spí, hledat na internetu montáže, kde spolu dělali všechno to, co mu Bill tak barvitě líčil. Někdy se mu dokonce víc líbily kreslené obrázky, zvlášť od autorky jménem Allegator, která jim dle Tomova názoru co do velikosti nádobíčka hodně nadržovala, čímž ale způsobila, že se Tom nemohl Andyho odletu dočkat stejně jako Bill. Měl ovšem tu jednu zásadní překážku, za kterou se teď právě vypravil.
~*~
„Jsi tady přesně,“ usmála se na něj Ria, když nastoupila k němu do auta, automaticky se naklonila, líbla Toma na tvář a pak se připoutala. „Kam pojedeme?“ zeptala se, sklopila horní zrcátko a zkontrolovala, jestli je všechno ok. Dělala to vždycky, byla to automatika a Toma to pokaždé znovu pobavilo. Byla krásná, ale jako každá žena o tom neustále pochybovala a domnívala se, že čím víc makeupu a líčidel na sebe naplácá, tím líp. Přitom on ji míval nejradši co nejmíň namalovanou… ale to už teď bylo jedno.
„Máš hlad?“ zeptal se.
„Ne, ty?“ mrkla na něj a usmála se. Věděl, že to řekne, jedla jako vrabec, aby nepřibrala.
„Bill udělal skvělý lasagne, jsem nacpanej jako žok,“ odvětil spokojeně, div si nepohladil břicho. On na rozdíl od ní jedl velice rád a díky svému bratrovi se teď měl jako král, skoro se bál, aby nepřibral. „Tak pojedeme někam, kde nás nikdo nebude rušit,“ šlápl na plyn Tom. Vyhovovalo mu, že nejedou do restaurace, kde by je mohl kdokoliv poznat. Takhle to bude aspoň malinko jednodušší.
„Dobře,“ kývla Ria, natáhla se a zapnula rádio. Pohodlně se opřela a zadívala se na Tomův profil. Slušelo mu to, ostatně jako vždycky. Byl sice mladší než ona o pět let, ale vypadal mužně, zvlášť od té doby, co nosil vousy; o tom nemohl nikdo pochybovat. Trochu se zamračila, když si vybavila jeho úsměv, s jakým před chvilkou mluvil o svém mladším dvojčeti. Už něco slyšela o tom, že Bill doma vaří. Alex se několikrát zmínil a nešetřil chválou. Nemohla pochopit, jak se to kuchařské kopyto mohlo zničehonic takhle změnit. Nevěděla, co si o tom má myslet.
„Už si na něco vzpomněl?“ ztlumila Ria rádio, když dohrála písnička a moderátor začal sdělovat, jaké bude počasí.
„Bill?“ zeptal se Tom jen tak pro ujištění. „Ne, nevzpomněl.“
„A co říká doktor?“
„Nic, pořád to samý. Je možné, že si nikdy nevzpomene,“ pokrčil rameny. Zapomněl se zmínit, že on už na tom ani nijak zvlášť netrvá. Takhle mu to náramně vyhovovalo.
„Kam jedeme?“ zeptala se po chvilce mlčení Ria, když si všimla, že míří ven z města. Očekávala, že ji Tom vezme do nějakého diskrétního motelu, jak se minule domluvili, protože u Katie v domě mu to nepřipadalo moc pohodlné.
„Nevím, někam se projít,“ odpověděl k jejímu překvapení Tom.
„Projít?“ udiveně zvedla obočí. „Ty to chceš dělat v přírodě?“ nechápavě odhadovala, co tím Tom mínil.
„Co?“ otočil Tom na chvilku hlavu k Rie. „Ježiš ne, to by mě ani nenapadlo. Víš, co je tady všude divoký zvěře?“ naznačil rukou lesnaté kopce všude kolem. „Myslel jsem, že se jen trochu projdeme a nadýcháme čerstvého vzduchu,“ vysvětlil. Poslední, co chtěl, by bylo mít zadek pokousaný od mravenců. Nechápal, jak tohle Riu mohlo vůbec napadnout.
„Tos nemohl říct dřív?“ Nemusela bych se sprchovat a depilovat jako idiot, dodala už jen v duchu Ria.
„Neptala ses,“ pokrčil rameny Tom a zahnul na příjezdovou cestu k parku, kam občas jezdili venčit psy. Byly tam pohodlné lavičky a většinou touhle dobou liduprázdno.
„To jsem s sebou mohla vzít Lady,“ uštěpačně poznamenala Ria, když vyrazili po parkové cestě. „Proč nemáš Barona?“
„Chtěl jsem mít klid,“ popravdě přiznal Tom. „Potřebuju s tebou něco důležitýho probrat,“ začal, když vcházeli do zalesněné části parku. Nebylo zrovna krásně na procházku, po jindy čisté obloze se honily mraky, foukal větřík a Tom trochu litoval, že si nevzal něco teplejšího než slabou mikinu s kapucou. Ria na tom byla líp, nejspíš se podívala na předpověď, než vyrazili. Když byli spolu, vždycky mu říkala, jak bude a co si má vzít na sebe.
„Tak to vyklop,“ vzdychla si Ria. Nějak začínala tušit, že věci nepůjdou tak, jak si je na dnešek naplánovala. Tom se od začátku tvářil divně, trochu provinile, měla dojem. Teď měli podle jejích předpokladů skotačit někde v motelu, a poté chtěla Tomovi navrhnout, aby se nějak domluvili na společném bydlení. Věděla, že to bude těžké, hodlala Toma přesvědčit, aby se odstěhovali někam spolu… bez Billa, protože tohle odloučení mělo na jejich vztah špatný vliv, a pokud s tím co nejdřív něco neudělají, skončí to špatně. Jenže překážkou všemu byl ten zatracený novopečený kuchař.
„Víš,“ začal nesměle Tom. „Já vím, že za to nemůžeš, ale to, co je mezi tebou a Billem, se nejspíš nikdy nezmění.“ Ria už se nadechovala, že něco namítne, ale Tom radši hned pokračoval. „Je celkem malá šance, že si vzpomene, a i kdyby se to stalo, bude vůči tobě mít určitě pocit viny, že tě tak napadal. Ale něco z toho mezi vámi zůstane, to je jasný,“ žmoulal Tom nervózně tkaničku od kapuce, zatímco vedle sebe kráčeli parkovou cestou.
„Já bych mu to odpustila, kdyby se zase začal chovat normálně,“ namítla Ria, „ale musel by s tím přestat. Nenechám se takhle ponižovat, to je přece logické,“ dodala, aby bylo jasno. Lhala. Nikdy mu tu starou ošklivou ženskou neodpustí, ale to Tom nemusel vědět, ona už si to s Billem vyřídí po svém.
„No, jenže já mám obavy, že tohle se prostě nikdy nestane. Bill nejspíš zůstane už takový, jaký je teď, a ty moc dobře víš, co jsem ti říkal, když jsme spolu začínali chodit, že jo?“ mrkl na Riu a hned dodal. „Moje dvojče je pro mě vždycky na prvním místě.“
„Tím chceš říct přesně co?“ zastavila se Ria v tu chvíli, když jí došlo, co se jí tu Tom snaží naznačit. Do prdele! Nechala to dojít moc daleko! Byla chyba se odstěhovat, nebojovat, teď už to věděla, ale bylo nejspíš pozdě. Myslela si, že prstýnek jí zaručuje bezpečí, ale teď se to začínalo jevit jinak. Na Tomovi bylo přesně vidět, jak to myslí, ale nehodlala mu to ulehčovat.
„No…“ zastavil se Tom a zhluboka se nadechl. „Že bych rád zrušil to naše zasnoubení,“ vypadlo z něj konečně to hlavní. „A taky si myslím, že bychom měli ukončit náš vztah, protože to nikam dál nepovede.“
Ria stála proti němu, na tváři mix vzteku a ponížení, jak jí ta katastrofa postupně docházela, vráska uprostřed čela, kterou tak nesnášela, nabyla neuvěřitelných rozměrů a zbarvila se do červena. „Takže kvůli tvému idiotskému dvojčeti, co neumí chodit ze schodů, se my dva rozejdeme?“ zlostně zasyčela, do očí jí málem vyhrkly slzy vzteku, ale dělala všechno pro to, aby se to nestalo. „Co si o sobě myslíš, ty… ty…“ honem nevěděla, jak ho co nejvíc urazit, aby si vybila svou frustraci z toho, co se právě dozvěděla.
„Rio!“ chytil ji Tom v tu chvíli za ruce, které už se napřahovaly proti jeho hrudi, aby ho praštily. Čekal to, taky proto nechtěl u téhle scény mít psy, jim by se to určitě nelíbilo. „Nech toho a chvilku mě poslouchej, prosím,“ dodal už smířlivěji. „Není to moje vina, to tys mě opustila. Díky tomu jsem zjistil, že to celý s žádostí o ruku byl prostě omyl. Mám tě rád, ale nemiluju tě, promiň,“ snažil se ji zklidnit, s tímhle výbuchem víceméně počítal. Ale znal Riu, věděl, že je schopná vybuchnout a po chvilce se zase zklidnit, jen musí mít dostatek trpělivosti, což on měl. Proto ji objal a přitáhl k sobě do náruče, ačkoliv se mu vší silou vzpírala. Tak trochu konejšivě ji v pevném stisku paží kolíbal, když konečně povolila a zabořila mu tvář do mikiny. „Miláčku, vážně jsem to netušil. Myslel jsem, že manželství je pro nás dva to nejlepší, co můžeme udělat, ale nejspíš to bylo jen zbožný přání. Nejsem typ na manželství. A to s Billem mi jen otevřelo oči. Dopadlo by to s námi nejspíš špatně. Nechci tě blokovat, určitě si najdeš někoho lepšího, než jsem já, a budeš s ním mít děti,“ snažil se ji uchlácholit, nechtěl, aby utekla někam do lesa a on ji hodinu hledal, aby ji odvezl zpátky domů.
„Parchante,“ zahučela mu Ria do hrudi. „Zatracenej, mizernej parchante,“ nadávala, aby si aspoň trochu ulevila od vzteku a potlačila slzy. „Tos na to nemohl přijít dřív? Víš, kolik mi je?“ vyškubla se mu konečně z náručí a prskala na něj. „Bude mi třicet, ty pitomečku,“ štěkala, jako by to byl důchodový věk. „Pět let svýho života jsem s tebou ztratila, ty ignorante!“
„Prosím tě, jsi krásná holka, můžeš mít na každým prstě deset chlapů. Já jsem proti tobě jen štěně, vždycky jsi to říkala.“ S opatrností sobě vlastní nezmínil několik plastických operací, které jí k té přirozené kráse ještě trochu půvabů přifoukly, to by ho zřejmě na místě rovnou zastřelila.
„Jsi idiot, blbej, nafoukanej,“ dál chrlila nadávky, aby si ulevila a nezačala brečet, urazil její hrdost, a to mu jen tak neodpustí. Neponíží se tady před ním tím, že se rozbulí. Měla se mu vysmát, když za ní běhal a snažil se ji sbalit, měla se vykašlat na něj i tu jeho podělanou slávu a prachy, mohla tušit, že to takhle dopadne. Ale byla pitomá, lichotilo jí, že slavný Tom Kaulitz se zamiloval zrovna do ní, zatímco by mohl mít tisíce krásných holek, a teď to má. Byla tak naštvaná!
„Já vím,“ uznal Tom, chápal, že to pro ni musel být šok, byl připravený vyslechnout si daleko horší věci a předpokládal, že to teprve přijde. Ale měl připravených pár triků, o kterých věděl, že na jeho ex-budoucí manželku tutově zaberou. „Ten prstýnek si nech a třeba ho prodej,“ ujistil ji o tom, že ho nebude chtít vracet. „Auto taky, samozřejmě… a když budeš potřebovat finanční pomoc, postarám se o tebe, neboj.“ Ria se zarazila, chvilku mlčela, ale netrvalo dlouho, než se vzpamatovala.
„No ještě abys to chtěl vracet!“ vyhrkla nevěřícně. „To je samozřejmý, že si nechám auto, a ten prstýnek si strč třeba do prdele,“ stáhla ho rázně z prstu a mrskla ho po Tomovi, jako by byl z drátu. Taková chudinka zase nebyla, aby ho šla někam do klenotnictví prodávat a přiznat tak, že jí to nevyšlo. Ještěže to krom Katie a Alexe nikdo jiný nevěděl, že se udržela a nikomu o jejich silvestrovském zasnoubení nevykládala. Měla dobrý čuch. V Hollywoodu se všechny takové věci okamžitě roznesly. Ale až vyjde katalog, který s Katie nafotily, nebude mít o nápadníky nouzi, to bylo jisté.
Tom se jen ohlédl za letícím prstýnkem, který se od něj odrazil směrem do hustého lesního porostu, a jen nevěřícně zíral. Tohle od Rii vážně nečekal. Vždycky měla ráda peníze, a tohle teatrální gesto ho překvapilo. Nejspíš na něj byla vážně hodně naštvaná a později toho bude litovat, tím si byl jistý.
„Tos nemusela,“ kývl směrem, kam prstýnek dopadl. „Byl pěkně drahej.“
„To je mi fuk,“ trhla rameny Ria naštvaně a okamžitě, přesně jak Tom předpokládal, začala svého činu litovat. Ale bylo pozdě. Nehodlala se před Tomem trapně plazit po zemi a hledat jeho pitomý prstýnek. „Odvez mě domů, ty… štěně,“ pohrdavě prskla, otočila se na patě a vydala se ostrou chůzí směrem k autu. Tom ji poslušně následoval, v tak snadný průběh rozchodu vlastně ani nedoufal. Vážně čekal, že uteče vzteky do lesa, že bude brečet, nejen nadávat, možná ho i přemlouvat, aby to vyřešili a nerozcházeli se, ale to se nestalo. Když o tom tak uvažoval, nejspíš ho Bill zachránil před opravdu nepovedeným životním krokem. O lásce totiž z Riiných úst neslyšel ani jediné slovíčko, což bylo vzhledem k situaci poměrně překvapivé. Vždycky si myslel, že ho aspoň trochu miluje, že to celé nemůže být jen o slávě a penězích. Asi byl fakt štěně. Hodně naivní a blbé štěně.
Když nasedli do auta, Ria se automaticky zkontrolovala v zrcátku, jestli si o Tomovu mikinu nerozmazala líčení, usoudila, že je všechno v naprostém pořádku, připoutala se, už poměrně v klidu zapnula rádio a celou cestu ke Katie nepromluvila ani slovo. Nebylo vlastně už ani co řešit. Viděla na Tomovi, že nemá cenu věci protahovat, znala ho za těch pět let a poznala, když něco myslí vážně. Těch pár drobností, co u Toma a Billa v domě zůstalo, klidně oželí, tolik hrdosti v sobě ještě má. Zatracenej Kaulitz, tohle vážně nečekala… ale on už se najde někdo, kdo si jí bude vážit víc než tohle zpovykaný bohatý mládě. A možná bude ještě bohatší a slavnější, probírala v hlavě vhodné kandidáty, o kterých věděla, že po ní za ty čtyři roky zdejšího života kdy mlsně koukali. Nemá už moc času, musí si pospíšit, než se k té vrásce na čele přidají další. Katie jí určitě pomůže někoho vhodného najít. A alespoň se zbaví těch idiotských fanatických fans, kterých se celých pět let bála jak čert kříže. V podstatě se jí ulevilo, konstatovala, když vztekle zabouchla dveře Tomova auta a bez rozloučení odešla středem. Brečet bude až doma, aby si o sobě moc nemyslel. Idiot!
~*~
Když Andreas druhý den před polednem konečně zmizel v odbavovacím prostoru letiště, vrátili se bratři k autu a vyrazili domů. Bill se choval až podivuhodně slušně, nedorážel, jen se každou chvíli otáčel, aby zkontroloval psy v zavazadlovém prostoru, ale malý Pumba spokojeně ležel Baronovi na břiše a chrněl.
„Stavíme se je vyvenčit, souhlas?“ zeptal se Tom, a když Bill nic nenamítal, sjel z dálnice na stejném místě jako včera, jen v opačném směru. Když vypustili nadšené psy z auta, vydali se do parku.
„Včera odpoledne jsem tady byl,“ pronesl Tom, aby zahájil konverzaci. „S Riou,“ dodal, když Bill na první informaci nijak nereagoval.
„Co?“ zastavil se mladší z bratrů na místě a otočil se k němu. Místo aby cokoliv dalšího říkal, udělal jen všeříkající škleb. Zase ta zatracená Ria.
Pokračovali v chůzi a mlčeli, ačkoliv Tom přesně věděl, jak to v Billovi vře. Cítil, že poslední týden Bill nesnáší Riu ještě o dalších pár levelů víc, než když mu Tom odolával, a ani se mu nedivil. Taky mu při poslední angličtině Alexovy mlsné pohledy a letmé doteky vadily víc, než si byl ochotný připustit. Po pár metrech tiché chůze se zastavil, přivolal Barona, vytáhl z kapsy růžové dámské tílko, nechal psa, aby si ho očuchal a zavelel: „Hledej.“
Bill na něj nechápavě zíral, zatímco malinký Pumba se mu motal kolem nohou a očichával všechno v dosahu, jako by taky dostal od Toma rozkaz něco najít. „Nechala ho pod postelí,“ pokrčil rameny Tom, když vyčetl v bratrových očích nevěřícný dotaz, kde to vzal.
„Co hledá?“ kývl k čmuchajícímu Baronovi Bill akorát ve chvíli, kdy se pes kousek od cesty posadil a dvakrát štěkl. Tom bez odpovědi vyrazil k ohařovi, sehnul se a něco chvíli hledal v hluboké lesní trávě. Pak Barona podrbal za ušima, pochválil ho, dal mu pamlsek, který vytáhl z kapsy, a vrátil se k Billovi.
„Tohle,“ ukázal mezi prsty platinový kroužek s diamantem. „Byl moc drahej na to, abych ho tu jen tak nechal. Mrskla ho po mně, když jsem se s ní rozešel,“ pokrčil rameny a usmál se tak nevinně, jak to jen dokázal.
Během další vteřiny měl na krku pověšeného totálně nadšeného kňučícího Billa. Jo, tak za tohle ta zajížďka vážně stála…
autor: Janule
betaread: Allka

14 thoughts on “Já nejsem já 30.

  1. No konečně… 🙂 Už bylo načase, aby Tom poslal Riu kam patří. Zlatokopka jedna… Ne že bych ji měla nějak ráda, ale zdála se mi docela rozumná, když poté Billově nehodě nechala kluky v klidu a odjela. No, ale vyklubala se z ní pěkně vypočítavá megera, které je Tom úplně ukradený a je s ním jenom kvůli pěnezům. Nemrzelo ji, že se s ní Tom rozchází, ale jenom její zraněná hrdost a dřív než vystoupila z auta, už plánovala, jak sbalí dalšího, pokud možno ještě většího pracháče… Asi nejlepší a nejuvěřitelnější povídková Ria… A teď už se v L.A. začnou dít věci 🙂
    Díky za skvělý díl

  2. Ja mam takovou radoooost 😀 naprosto luxusni dil s uzasnym rozchodem s Riou. Ach, konecne jsme se ji jakztakz zbavily a klukum nic nestoji v ceste. Opravdu se mi libil cely dil, jaky to uzasny relax po dni stravenem behanim v praci. Obrovske diky za nej 🙂

  3. Zeru tuhle Riu:) fakt jsem se nasmála 😀 a v dalším díle nějaký ty nahotinky, jo? Vis, cos mi slibila:D

  4. Hurá!
    A já se tak bála, že Ria Toma nakonec ještě nějak svede a přemluví. Ješté, že to dopadlo tak, jak to dopadlo. Z Rii se vyklubala pěkná zlatokopka, to by to Tom teda chytnul, kdyby si ji vzal. Dobře jí tak, ať si najde jiného chlapa, ze kterého bude tahat peníze.
    A ten Bill na konci! Já mám takovou radost i za něj 🙂 Teď už má Toma jen pro sebe, tak doufám, že to večer pořádně oslaví, když už se zbavili i Andyho! 🙂

  5. Přesně na tohle jsem čekala už několik dílů!!!
    Jsem na Toma tak pyšná! Konečně si uvědomil, že vlastně Riu vůbec nemiluje a že všechno tohle bylo jen proto, že potlačoval svoje city k Billovi. No, hned mám tohohle Toma zase o něco víc ráda! 😀

    Ačkoli jsem Riu neměla ráda :-D, protože mě prostě v povídkách děsně štve, tak jsem si celou dobu říkala, že je ještě relativně fajn a nebýt Billa, tak bych ji i Tomovi přála. Ovšem tímhle dílem veškeré mé sympatie k ní ztratila, protože jsem si dřív fakt myslela, že Toma miluje, ale ono to nakonec asi tak žhavé nebylo. 😀 Upřímně jsem se musela strašně smát, jak Tomovi nadávala a jak po něm mrštila tím prstýnkem. Tom měl vážně štěstí, asi jsem také čekala nějakou větší scénu, takhle to bylo vážně v pohodě. 🙂 Ale i tak jsem se u toho zasmála a ke konci jsem se jen přesvědčila o tom, že Tomovi vůbec nemusí být líto, že ji opouští. Ona jej z velké části stejně chtěla jen pro peníze a hezkou tvářičku, ale nějaké hlubší city v tom nebyly, což by se stejně asi v průběhu dalších let ukázalo.

    A Barona chci doma! 😀 Taky chci psa, co mi takhle dokáže vyčmuchat věci. 😀 Často něco ztrácím a tenhle čmuchací pes by se mi fakt hodil. 😉 Stejně by mě zajímalo, jestli tohle umí i Tomův skutečný pes. 😀

    A Bill byl strašně rozkošný! ♥ Jak na Toma skočil, když se dozvěděl o tom, že se s ní rozešel! ♥ Škoda, že v ten moment povídka končila, protože teprve pak bychse začala rozplývat ještě více. Úplně to Billovo nadšení vidím! Musel mu spadnout pořádný balvan ze srdce, že už má brášku jen a jen pro sebe. 🙂 No, budu jim držet palce a snad se už Tom ničeho nezalekne a Bill na Toma nebude až moc hrrr… 😀

    Strašně moc za tenhle nádherný, pozitivní, vtipný a roztomilý díl děkuji! Udělal mi neskutečně velkou radost! ♥

  6. Rozchod opravdu proběhl překvapivě snadno. Doufám, že tím to pro Riu skončilo a nebude v budoucnu dělat nějaké problémy. Zhrzená ženská je horší než ďábel. 😀 No, snad se víc soustředí na hledání pana Dokonalého. Moc času jí opravdu nezbývá, pokud nehledá lásku, ale peníze a blahobyt.
    Díky, těším se na pokračování.

  7. V tomhle dílku se mi líbilo, do jaké nálady byl vsazený. I přes Riin plán do budoucna o hledání někoho jiného, mi celý díl přišel takový pohodový a úsměvný. Jsem zvědavá na to, jak to mezi Tomem a Billem bude teď pokračovat, když už Ria i Andreas zmizeli. 🙂

  8. Ja som tak šťastná♥♥♥ Tom to urobil úplne dokonalo. Ria ma pobavila s tým svojím, že sa nemusela odchlpovať keby vedela, že nič nebude:D ale naštvala ma, že ten prsteň zahodila. Mne to bolo tak strašne ľúto, a potom keď ho Tom dal psovi pohľadať, uľavilo sa mi akoby bol ten kus zlata s diamantom môj:D Mňa vždy strašne štve keď sa v príbehoch alebo vo filmoch ničia drahé veci:D
    Koniec bol nádherne sladký:) a to som sa bála, že Tom sa bojí Andreasovho odchodu, lebo Billa stále nechce za svojho milovaného partnera:) Ďakujem za krásnu a zábavnú kapitolu.

  9. Wuaaaaaaaaaaa!!! Dokonalost!!!

    Konečně konečně konečněěěěěěě se rozešel s Riou, ulevil tak svědomí i Billovi a budou se moct oddat tomu, po čem oba tak zatraceně touží!

  10. tak ten konec dílu neměl chybu. úplně vidím, jak Tom nevinně mrká a čučí na Billa, když mu oznamuje, že Riu nechal. 😀 úžasný. musím přiznat, že to byl velmi elegantní rozchod. spíš jsem si myslela, že se tam Ria vrátí dřív a bude jako doslova zlatokopka ten prstýnek hledat sama. 😀

  11. Opravdu super rozchod. Ria me pila krev, takze kdybych vedela ze se objevi jen ve dvou nebo trech dilech, tak bych tohle zacala cist driv. 😀 ale vazne. Je to kravka, byt s Tomem jen diky penezum nebo slabe "ze chodi s celebritou" je kravina a dobre ze se ji Tom zbavil.
    Jen si rikam jak tohle skonci … Oba deje jsou podle myho ve trictvrte a vsechno co mam v hlave nemuzes nacpat do 5ti dilu… No uvidim.
    Kazdopadne ted jsem se do toho tak zabrala ze se zacnu ucit na test z AJ az to doctu. Takze az to nenapisu tak vim na koho to svalit 😀 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics