The Hitchhiker 14.

autor: Zarlina
Děje se něco?

Trvalo to nějakou dobu, než se Bill pořádně probudil z toho divného snu, ale když se konečně dostal zpět do reality, pomalu otevřel oči a posadil se v malé posteli, cítil se trochu zmatený tím, jak prázdná se zdála být. Necítil Toma vedle sebe, vždy leželi tak blízko, že měli neustále nějaký kontakt.

Promnul si unavené oči a rozhlédl se, rychle si uvědomil, že je ve skutečnosti sám, Tom tam nebyl, a trochu se zamračil, když jeho pohled padl na digitální hodiny vedle postele.
Několikrát zamrkal, aby se ujistil, že vidí správně, ale ano, bylo to správně, bylo brzy. Příliš brzy. Ještě ani ne pět hodin ráno, měli ještě několik hodin před tím, než se budou muset dostat zpátky na silnici, a s malým povzdechem si Bill znovu lehl a snažil se vzpomenout si na sen, který měl.

Byl o Tomovi, podivný sen, kde mu ten muž říkal věci, o kterých Bill věděl, že by je nikdy neřekl. Sladké věci, ale stále neskutečné. Tomův hlas byl tichý, jako by se je snažil říci, aniž by je Bill slyšel, a jeho hlas byl plný něčeho, co Bill opravdu nedokázal popsat. Bylo to, jako by starší muž nechtěl říkat to, co řekl, ale přitom se nedokázal zastavit.

Bill se zamračil, netušil, o čem ten sen ještě byl, všechno, co si pamatoval, byl Tomův hlas, říkající věci, které by neměl říkat, ale které si Bill ve skutečnosti tajně přál slyšet.
Povzdechl si znovu a pohlédl na místo, kde by měl Tom spát, lehce se zamračil.
Kde je? Jistě, už dříve vstával před Billem, ale v pět ráno? Kde, sakra, mohl být v pět ráno?


Bill potlačil zívnutí a snažil se zůstat vzhůru, asi po deseti minutách čekání na Toma vypustil hluboký povzdech a posadil se na posteli, trochu se otřásl, když se jeho nahé nohy setkaly se studenou podlahou. Mnohem raději by šel spát, ale spatřil slabé světlo pod koupelnovými dveřmi a chtěl se ujistit, že je Tom v pořádku.
Přešel ke dveřím a zvedl ruku k zaklepání v naději, že Tom nebude naštvaný, že jej ruší, zatímco je v koupelně, ale těsně předtím, než se jeho zaťatá pěst dotkla dřeva, ztuhl a zmateně svraštil obočí.

Co to, sakra, bylo za zvuk?

Zamračil se, uslyšel to znovu a jeho oči se rozšířily v šoku, když si uvědomil, že to, co slyšel z druhé strany dveří, byl tlumený sten. Ale to nemohlo být… Nebo mohlo?
Soustředěně přimhouřil oči a naklonil se blíž, přitiskl ucho na dřevo a zvedl ruku, aby si zakryl ústa, snažil se ztlumit své vlastní hlasité dýchání, aby slyšel lépe, a přemýšlel, jestli vážně mohl mít pravdu.

Nejdříve neslyšel nic kromě tekoucí vody ze sprchy, ale pak to uslyšel znovu, zvuk jak někdo, Tom, zasténal. Nyní to bylo mnohem jasnější, hlasitější, a zdálo se, že dlaždice vytvářejí ozvěnu. Pomyslel si, že Tom zní trochu, jako by se dusil, nebo dokonce škrtil, a Bill na chvíli zadržel dech, nejistý, co si myslet, nebo co by měl dělat.

Nebylo to tak těžké přijít na to, co Tom dělá, a Bill věděl, že by měl poodstoupit a dát mu soukromí, které si zaslouží. Ale nemohl, prostě nedokázal přestat poslouchat tiché vzdechy, napjaté sténání nebo měkké naříkání, které putovalo k jeho uším a vyvolávalo mu malé mrazení v zádech. Cítil se jako ochrnutý, nemohl se pohnout, ani kdyby chtěl, bylo to, jako by jeho mozek, který mu opakovaně říkal, že by měl odejít, neměl žádnou kontrolu nad jeho tělem, a nutil jej zůstat bez ohledu na to, kolikrát si říkal, že by měl couvnout.

Nikdy předtím takhle Toma neslyšel, vlastně nikdy předtím nikoho takhle neslyšel, a i když věděl, jak špatné to je ho poslouchat, nemohl si pomoc, aby nezůstal tam, kde byl, a zadržoval dech, aby slyšel lépe. Bylo to pro něj všechno tak nové, poslouchat takhle někoho, a srdce se mu rozbušilo, až mohl téměř slyšet svou vlastní krev proudící mu tělem.

Bylo mu trochu špatně ze sebe samotného, že poslouchal něco takového, ale Tomovy zvuky, když se dostával blíže ke svému vyvrcholení, způsobovaly, že mu vyschlo v ústech, srdce se mu roztlouklo víc než kdy předtím a cítil, jak jeho vlastní vzrušení hoří hluboko v jeho žaludku, stejně jako steny se stávaly rychlejšími a zoufalejšími. Zvuk vody dopadající na vanu se zdály být utopený ve zvucích Tomova lapání po dechu, bylo to tak hlasité, že Bill přemýšlel, jestli by to slyšel i v posteli, a odráželo se to od vydlážděných stěn, což dělalo ten zvuk ještě hlasitějším.

„Kurva,“ Bill náhle uslyšel Tomův napjatý hlas. „Kurva, Bille!“

Bill udělal krok zpět a srdce se mu téměř zastavilo, jak jeho mysl začala závodit, snažíce se přijít s nějakou záminkou k tomu, co dělá. Netušil, jak jej Tom mohl slyšet přes vodu a zvuky rozkoše, které vydával, ale nějak musel vědět, že tam Bill stál a jeho tvář hořela hanbou, že dělal něco tak hloupého, jako je odposlouchávání.

Pak zaslechl další zasténání a uvědomil si, že Tom jej nepřistihl, stále byl uprostřed své činnosti a Billovo jméno muselo znamenat něco jiného.

Až poté jej zasáhlo, co Tom vlastně dělal, na co při tom myslel, na koho při tom myslel, a ustoupil od dveří se zalapáním po dechu, zíral na dveře s očima rozšířenýma šokem. Jeho srdce tlouklo téměř nemožnou rychlostí a jeho dech byl rychlý a hlasitý, jak pořád ustupoval od dveří, až se dostal k posteli. Klesl na ni, vděčný, že byla tak blízko, celé jeho tělo se chvělo a nebyl si jistý, jestli by jej jeho nohy dokonce mohly nést ještě déle.

Tom na něj stále myslel takhle? Ale on nemohl, on prostě nemohl. Nemohl chtít Billa, ne takhle. Bill mu tohle nikdy nemohl dát a myslel si, že Tom se už přes to dostal, že byli v pohodě i bez toho. Začal Tomovi věřit, že by jej o to nikdy nežádal a že říkal pravdu, když řekl, že ho takhle nechce.

Okay, Tom vlastně nikdy neřekl, že by jej už nechtěl, ale Bill předpokládal, že starší muž jej vůbec nechtěl z nějakého zvláštního důvodu, že hledal někoho, s kým se lehce dočká sexu, a když Bill dal najevo, že to nechtěl, tak to vzdal.

Protože Bill nebyl nic zvláštního, tak proč by ho Tom chtěl z nějakého jiného důvodu? Nevypadal moc hezky, byl příliš hubený, příliš bledý a jeho jizvy jej hyzdily, takže Toma nemohl nijak přitahovat, ani v nejmenším.

Ne. Tom musel stále jen hledat někoho, koho by mohl ohnout, a nějak si zřejmě stále musel myslet, že se Bill vzdá. Ale to by v žádném případě neudělal, nebyl takový, nikdy by nikomu nedovolil, aby jej měl tak snadno, jako nějaká laciná děvka.

Ale bylo tam ještě riziko, že Tom nebude akceptovat ne. Možná jen předstíral, že je milý, aby získal to, co chtěl, a pokud mu to Bill ještě nedal, pravděpodobně si to prostě vezme, jako už tolikrát říkal, že by to udělali jiní.

Slyšel, jak Tom zastavil vodu, snažil se zhluboka dýchat a uklidnit své tlukoucí srdce. Musel se přestat třást, nemohl Tomovi ukázat, jak vystrašený byl, nemohl mu dát vědět, že jej celá tato věc děsí. Musel se mu postavit a to nemohl udělat, když se ještě takhle třásl, jeho hlas by ani nebyl dostatečně silný, aby jej slyšel, a skončilo by to tak, že by se mu Tom vysmál a ignoroval by to, co mu Bill musel říct.

Znova se zhluboka nadechl, když se koupelnové dveře otevřely, a připravoval se na to, co mělo přijít, než zvedl pohled k Tomovi, který vstoupil do místnosti jen s ručníkem kolem pasu.

„Oh,“ řekl Tom zmateně, když jej spatřil. „Jsi vzhůru.“
Bill přikývl a nervózně polkl, snažil se rozhodnout, co na to říct.
„Děje se něco?“ Zeptal se Tom, vypadající trochu ustaraně.
„Myslím, že…“ začal Bill a olízl si své suché rty, byl rád, že hlas se mu už netřásl. „Myslím, že si musíme promluvit.“

autor: Zarlina

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

original

15 thoughts on “The Hitchhiker 14.

  1. Ou tak tohle je opravdu zvláštní dílek 😀 čekala sem kdy tam Bill padne a ono nic 😀 reagovala bych asi úplně stejně 😀 jenom sem docela zvědavá co mu řekne takhle to utnout , dost na zamyšlení 🙂 tak moc děkuji za dnešní zvrušující díl a hrozně se těším na další! 🙂 moc pěkné 🙂

  2. Uz jsem se lekla,ze Tom odjel bez Billa a pak jsem se lekla, co to byl za zvuk :O Porad se tenhle dil lekam 😀 Po videoklipu k Feel it all jsem se lekla, ze si tam Tom picha :O Na drogy jsem citliva no…. Vlastne jsem citliva na vsechno… Ale Drogy… Brrr, lidi neberte to! Nekurte, nechlastejte, neni to dobry.
    Tak nakonec se z tech zvuku vyklubalo neco naprosto ocekavatelneho 😀 Ja to ale necekala, i kdyz ted mi to tak prijde, chudak Tom, dlouho bez sexu s kocourem po boku a nesmi si nic dovolit, jelikoz stale nevime, co se Billovi stalo, nebudu se divit, ze mu to neprijde normalni, a ze se toho desi. Musi byt porad ve stresu a plny strachu, takze ho tohle hold vydesilo a ted jsem extremne napjata, co chce Tomovi rict 😀 "Ja si nepreji, abys onanoval, kdyz pri tom myslis na me!" 😀 Ok, to mu asi nerekne…
    Dekuju za preklad a nemuzu se dockat dalsiho dilu, skoda ze byl tenhle tak kratky

  3. Billova reakce je trochu nečekaná, ale pokud uvážíme, z jakých podivných poměrů pochází a co už zažil, je možné, že za vším vidí jen to špatné.
    Tahle malá příhoda zřejmě otřásla s křehkou důvěrou, kterou si zatím k Tomovi vypěstoval. Jsem napnutá, co mu chce vlastně říct.
    Díky, těším se na pokračování.

  4. Bill by se mel naucit duverovat Tomovi. Nepochybuji, ze myslel naprosto vazne to, ze si ho nevezme nasilim. Nicmene Bill ma zjevne duvod neduverovat lidem. Ale abych rekla pravdu, culila jsem se a rikala si, jaky je Bill spion perverzak 😀 divim se, ze se mu nepostavil… myslim jeho ten… ech. Protoze ja slyset Toma takhle, tak to asi nevydycham xD moc hezky dil, opravdu. Jen se trochu bojim te rozpravy s Tomem. Snad se nepostekaji nebo neco.
    Dekuji za preklad :)))

  5. A já se Billovi tedy nedivím ani trošku. Už když mě docvaklo, co to Tom dělá v té koupelně, bála jsem se Billovy reakce. Podlě me je pochopitelná. Když od Toma stále dokola slyší, jak jsou někteří řidiči nelítostiví a prostě si člověka vezmou, i když sám nechce, tak se prostě nedivím, že v tuhle chvíli má Bill strach, že to zkusí Tom i na něj, ačkoli se k němu do teď choval hezky. Já mám taky problém důvěřovat cizím lidem a i když se už kluci pomalu sbližují, neznamená to, že se znají a že by Tom nemohl využít Billovy důvěřy. Tomovi už věřím, dokázal si mě získat, ale z Billova pohledu se prostě nedivím. Na jeho místě bych asi reagovala podobně. Na to všechno to vzal ještě docela dobře, protože já jsem se bála, že byse mohl hnedka sbalit a odejít raději pryč, aby mu Tom v nečekanou chvíli neublížil. Proto hodnotím velice kladně to, že si chce o tom Bill nejspíše promluvit i přes veškerý strach, co cítí.

    Tom bude pravděpodobně pěkně koukat, co mu Bill poví. 😀 Stejně jsem strašně zvědavá na celý ten rozhovor, co je čeká. Pokud k němu tedy dojde a Bill se v poslední chvíli nestáhne. 😉 Jen doufám, že to Billovu důvěru k Tomovi spíše jen posílí, než aby se zase dostali k bodu nula, kdy bude Bill vyklepaná z každého Tomova slova a hezkého gesta. 🙂

    Moc děkuji za báječný díl a překlad! ♥

  6. Přečetla jsem to na jeden hluboký nádech a nemohla jsem přestat. Tento dílek byl poněkud zvláštní, ale přesto napínavý. Billovi se nedivím, že se cítí tak zmateně, protože, sice nevíme odkud pochází, ale nic dobrého to určitě není, nedůvěřuje lidem a s Tomem má velmi křehký vztah a k tomu zřejmě zatím ani nepoznal, co je to láska a chápu jeho strach, že Tom přátelství může přestírat, aby jsi Billa mohl vzít násilím…což určitě Tom udělat nechce…Taky si myslím, že Billův sen mohl mít spojitost s tím, jak tam k němu Tom mluvil, když už spal…a nakonec chci říct, že Billa obdivuji, protože já bych neměla od odvahu říct někomu, že jsem ho slyšela, jak si to dělá….teda předpokládám, že k tomu se Bill chystá…a jsem také zvědavá na Tomovi reakci… Snad Bill nepřestane Tomovi důvěřovat a dovolímu mu ukázat mu, jaká láska může být…ať už ta přátslská a nebo snad i milenecká. Díky za překlad a netrpělivě očekávám pokráčko, honem další díl.

  7. No… tak… zajímavý díl. 😀 Asi se to teď pokazí, řekla bych. Bill se asi bude bát, no, ale uvidíme. Už se těším na další díl. 🙂

  8. Vôbec si nedokážem predstaviť, čo to s Billom je. Má z Toma strach, pretože ho chce tým spôsobom… nikdy by nikomu nedovolil… pretože nie je šlapka… ale vie o čo ide, no ešte nikoho v takej situácii nepočul, to by mohlo znamenať, že nebol sexuálne zneužívaný, ale prečo premýšľal, že nikdy by to Tomovi nemohol dať? Som zmätená a Bill je veľmi tajuplný. Dúfam, že tým rozhovorom Toma nenaštve, a že sa možno posunieme niekam ďalej a dozvieme sa nejaké ďalšie Billovo tajomstvo. Ďakujem za kapitolu:)

  9. Teda, takhle to utnout.. 😀 Ještěže tu povídka bývá hodně pravidelně, jsem strašně moc zvědavá na to, co Bill Tomovi řekne.. Stejně jako Tom Billovi.. Protože Billovy myšlenky, že je ošklivý, zjizvený a nemůže se někomu líbit, jsou úplně mylné.. 🙂 Moc moc se těším na další díl a děkuju za překlad.. 🙂

  10. V prvej chvíli som sa zľakla, kam sa Tom podel, ale keď prišlo vysvetlenie 😀 Chudák Bill 😀
    Je pochopiteľné, že sa bojí, že by Tom po ňom mohol nakoniec vyžadovať platbu. Je jasné, že mu ešte naplno nedôveruje, aj keď by sa to mohol pomaly naučiť 🙂 Ale zaujalo ma, že ho vôbec nenapadla možnosť, že sa proste Tomovi páči… a celkovo má o sebe strašne nízku mienku, takže som fakt zvedavá, čo za tajomstvá sa skrývajú v jeho živote, že je takýto.
    A tiež som zvedavá na ten ich budúci rozhovor.
    Ďakujem za preklad.

  11. Ježišmarjá, šmarjá, mam infarkt!!! Nejdřív jsem měla radost, že Bill Toma slyší, pak mě napadla bláhová myšlenka, že by za ním mohl jít, pak jsem měla radost aspoň z toho, že zůstal a poslouchal, pak jak se lekl, že ho Tom slyšel, jsem se lekla taky… A nakonec jsem byla v šoku z toho, jak si Bill celou situaci přebral 😀 To je neskutečný, kolik emocí může vyvolat jeden krátkej díl…
    No, a teď budu počítat minuty do neděle a nemůžu se dočkat jejich rozhovoru! Obávam se ale, že to nebude dobrý :/
    Díky za překlad a těším se na pokračování 🙂

  12. [5]: Naprosto s tebou souhlasím. Být já v Billově kůži tak nevím, co dělat 😀 Ale bála bych se to jo, i přes to jakej je Tom sexouš a dobrák od kosti, je cizí a to je fakt.To já jsem se tak bála, když si ke mně sedl v busu nějakej děda na cestě do školy, páč jsem nechápala, proč to udělal, když všude byla volná místa :O Naštěstí vystoupil zastávku přede mnou, jsem chytala infarkt, ano vystupoval u blázince… normálka… 😀 Už na mě jde spánek, tak se mi chce vykecávat někde… Krásná povídka toto jest, taková vtipná a roztomilá a zároveň smutná a drsná :O Nemůžu se dočkat dalšího dílu a asi je to vidět 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics