New Teacher 2.

autor: Bína
Tohle bude průser! Cinkly dveře od výtahu a Tom mě vytlačil na chodbu, přitiskl jsem ho na mé dveře a hledal klíče v kapse, trvalo to, ale podařilo se mi i odemknout. Vtlačil mě do bytu, nohou zabouchnul dveře a už mi svlíkal bundu. Vedle mé bundy na zemi skončila i jeho bunda a tričko, moje tričko leželo o kousek blíž k ložnici a v ložnici na zemi byly odkopnuty dvoje boty a rifle. Ležel jsem na posteli, Tom seděl na mně a zuřivě jsme se líbali. Rukama jsem pátral po jeho dokonalém těle ve snaze si ho co nejvíce zapamatovat. Převalil jsem ho pod sebe a svléknul mu boxerky. Srdce mi zběsile tlouklo až v krku a v hlavě mi hučelo, nevím, jestli za to může alkohol, ale dlouho jsem se s nikým takhle necítil. Dlouho mě nikdo tolik nevzrušoval a nepřitahoval. On je jako magnet. Svléknul mi boxerky a přitáhnul si mě blíž k sobě. Převalil mě pod sebe a vtěsnal se mezi mé nohy. Šílím z tebe, Kaulitzi. Líbal mě na ruku, jednou rukou mi tisknul bok a druhou přejížděl po stehně. Hravě mě kousnul do klíční kosti a dlaní mi přejel po penisu.

„Bože, Tome.“ Napnul jsem se a zasténal. Nehty jsem mu přejel po zádech a druhou rukou mu drtil bok. Moc dobře věděl, co se mnou dělá a přejel mi po penisu znovu, ale divočeji. Skousnul mi ret a dlouze mě políbil.
„Tak strašně moc chci, abys křičel moje jméno.“ Zašeptal a zoubky mi přejel po uchu. Položil se na mě a začal třít svůj penis o ten můj. Pokud jsem do teď pochyboval, že bych se mu snad líbil nebo že by mě chtěl, teď už nebylo pochyb. Byl snad vzrušenější než já. Zrovna když jsem otevíral pusu, začal mu zvonit telefon.
„Neber to.“ Celé moje tělo křičelo po něm.
„Musím, Bille, mohla by to být máma.“ Svalil se ze mě a vzal to. Díkybohu za ten hovor, Bille, co to děláš? Jsi učitel, sakra! Jeho učitel. Bože, já jsem vůl.
„Jasně, dej mi 20 minut. Zatím.“ Típnul to a upřel na mě oči.
„Jen jdi.“ Usmál jsem se.
„Bille, kdyby to nebylo nutný.“ Přilezl zpět ke mně a políbil mě na nos.
„Možná to byl osud.“ Usmál jsem se a políbil ho. Naposledy.
„Na osud nevěřím.“ Začal se hned oblíkat, já na sebe navlíknul aspoň boxerky.
„Uvidíme se v pondělí.“ Usmál se na mě ode dveří.
„Jasně, budu ten před tabulí.“ Zasmál se a vrátil se ke mně. Chytnul mě za pas a přitáhl k sobě.
„Tohle nebylo nic.“ Podíval se mi významně do očí a políbil mě, pak odešel. Zhroutil jsem se na postel a snad za to mohl i alkohol, ale usnul jsem.


Ráno mě čekal nepříjemný Andreas a ještě nepříjemnější bolest hlavy. Co bylo nejhorší, byly vzpomínky. Jestli se tohle někdo dozví, zavřou mě. Andy ještě vyspával na gauči, tak jsem se rozhodl pro velmi lehkou snídani a celkem tak nějak klidný víkend. Už žádné večírky a hlavně alkohol. Hned potom, co jsem vykopnul Andyho, jsem si konečně mohl užít víkend. V posteli. No opravdu, celý víkend jsem spal a koukal na filmy. Jo a ještě se děsil pondělí. Jestli to Tom někomu řekne nebo jestli nás někdo viděl. Ach jo, možná mi to bude slušet i jako uklízečce.
V pondělí ráno jsem byl už dost nervózní, vlastně od 3 jsem byl vzhůru od 4 se chystal a už v sedm jsem byl ve škole. Seděl jsem v kabinetu a dodělával poslední písemky. Dneska mám u Toma ve třídě dokonce dvě hodiny.
Nervózně jsem se už po páté během deseti minut podíval na mobil, když jsem si všimnul zprávy.

Deny

Ahoj zlato, vůbec se mi nelíbil ten tvůj nový přítelíček. Vypadá dost mladě, není to tvůj student?

Bože, jestli tohle odhalí. Ale jak by vypátral Toma? Byla tam dost tma, a i kdyby nás sledoval až ke mně, tak mu nemohl vidět pořádně do obličeje. Tohle se už víckrát nemůže opakovat.

Bill

Deny, dej mi laskavě pokoj. S kým se bavím nebo ne, je moje věc a byl to jen kamarád.

Zrovna zazvonilo a normálně bych si začal balit věci, ale já už je měl půl hodiny přichystané. Jsem šíleně nervózní, žaludek mě strašně bolí a já se vlastně strašně těším, až ho uvidím. A ještě víc se těším na dnešní doučování.

Deny

Bille, komu lžeš? Viděl jsem vás, jak spolu odcházíte. Opravdu to je tvůj student? Z toho by mohl být malér.

Ježiši, tak teď mám stáhlej žaludek z tohohle. Co když půjde do školy? Druhé zvonění. Ok, teď je bezpečné jít do třídy. Popadl jsem učení a rozešel se. Než jsem došel do třídy, trvalo mi to deset minut, ne že bych se ztratil, ale prostě jsem se musel projít po chodbě. Neuvěřitelně jsem se klepal a vypadalo to, jako kdybych měl každou chvíli omdlít. Zhluboka jsem se nadechnul a vešel do třídy. Jako vždy tu byl hluk, s hlavou sklopenou jsem došel ke svému stolu, položil věci a čekal, než se ostatní zvednou. První, co jsem vyhledal, byl Tomův pohled. Řekl bych, že byl stejně vyplašený a nervózní jako já.
„Sedněte si.“ Podařilo se mi to říct celkem v klidu. Napřímil jsem se a mírně se usmál nad svojí sebejistotou, když jsem spatřil něco, díky čemu mi vynechalo srdce jeden úder. Tom držel Jessicu kolem ramen a něco jí cukroval do ucha. Ten hajzl. Rozčíleně, a abych zahnal slzy, jsem na vteřinu zavřel oči, nadechnul se a povolil pěsti.

„Tak, dnes si projdeme novou látku. Bude to dost těžké a budeme z toho psát písemku v nejbližší době, takže dávejte všichni pozor.“ Raději jsem se mu vyhýbal.

Následujících patnáct minut jsem jim vše vysvětlil a pro kontrolu, zda to pochopili, jsem napsal pár příkladů na tabuli. Tom mě ignoroval, celou dobu nedával pozor, nahlas se vybavoval, a dokonce se s ní i olizoval. Nejraději bych se rozbrečel a utekl.
„Počítejte všichni!“ Upřel jsem na Toma tvrdý pohled.

Deny

No tak Billí, lásko spolu budeme šťastní. Nikdo ti nedá to, co já.

Bill

Bože, Deny dej mi už pokoj. Nikdy se to už nespraví

Deny

Chápeš, že to nikdy nevzdám? Miluju tě!

Bill

Na to jsi měl myslet dřív, než jsi šukal jiný.

Deny

Spravíme to. Spolu. Omlouvám se, šíleně mě to mrzí.

Bill

A co tě mrzí konkrétně? To že jsi chrápal s polovinou města, nebo mi lhal?

„Ehm, pane učiteli? Mohl byste nám věnovat trochu pozornosti?“ Zvedl jsem polekaně oči k Tomovi. Párkrát jsem zamrkal, abych rozehnal slzy. Tohle je na mě už moc.
„Víte co. Zkontrolujeme si to příště, stejně za pět minut zvoní.“ Posbíral jsem urychleně svoje věci a vypadl. Jen jsem zabouchnul dveře kabinetu, zhroutil jsem se na zem a rozplakal se.

Opravdu jsem si myslel, že už to je za mnou, že Deny je za mnou. Jenže dva roky života jen tak nevymažete a ani lásku jen tak nevymažete. Vím, že ho nemiluju, ale nemůžu přeci tvrdit, že k němu nic necítím, když jsme si byli tolik blízcí a on se tak snaží. Po zazvonění jsem si vzal věci na další hodinu a vydal se do další třídy. Tam se opakovalo vesměs to samé, vysvětlil jsem látku, dal pár příkladů a doufal, že to bude brzy za mnou. Ani nevím jak, ale najednou byla poslední hodina, kterou jsem měl učit „ve své“ třídě, kde byl Tom. A potom doučování. Opravdu doufám, že nepřijde.

„Sedněte si.“ Kývl jsem na ně už u dveří. Když jsem procházel kolem poslední lavice, koukal jsem po Tomovi, ale on nikde. Nechce mě vidět. Položil jsem věci a usadil se, zapsal jsem do třídnice a zvedl oči. Z první lavice na mě koukala dvě hnědá kukadla.
„Tome? Co děláš v první lavici?“ Ušklíbnul se a mrknul dozadu na kluky.
„Jen chci pochopit látku, pane učiteli.“ Skoro až nevinně se usmál, a to mě řádně vyděsilo. Ten parchant něco plánuje.
„Dobře. Tak tedy budeme pokračovat. Minule jsme se dívali na film o porodu, což je řekněme jedna z nejpřirozenějších věcí pro ženské tělo. Celý život se vyvíjí k tomuto úkonu. Jenže než k porodu dojde, plod se vyvíjí, a to 9 měsíců. My si dnes ale nejdřív musíme říct, jak vůbec plod vznikne.“ Tohle téma je dost zajímalo, aby taky ne, že. Dokonce i Tom si dělal poznámky.
„Pane učiteli, takže mi chcete říct.“
„Hlásíme se, Tome.“ Napomenul jsem ho.
„Jo, chcete mi říct, že to vajíčko čeká celý měsíc?“ To snad nemyslí vážně?
„Ono nečeká, Tome.“ Nadechoval jsem se k další odpovědi, ale.
„Jo jasně, tak nečeká. A co když spí chlap s chlapem? Co se jako pak stane se spermiemi?“ Co?
„Co by se s nima mělo dít? Nic. Pokud spí muž s mužem, nemůže dojít k oplodnění.“ Bože, je mi horko. Červenám se? Tohle byla sebevražedná mise.
„A to jako mu jen umřou v prdeli?“ Zaculil se.
„Tak za prvé nebudeme vulgární a za druhé, když masturbuješ, spermie také nemají využití a umírají nevyužity.“ Je mi to jasný, chce mě ponížit před celou třídou. Jsi kretén, Bille, korunovanej kretén.

Na to už nic neřekl, jen pokrčil rameny a já mohl pokračovat ve výkladu.

„Ve čtvrtek si napíšeme test až po tuhle hodinu, tak se na to připravte. Teď už můžete jít.“ Urychleně jsem se vyhrnul ze třídy spolu se studenty, aby Tom neměl šanci mě odchytit. Jen jsem slyšel, jak se něčemu tlemí s tou svoji partičkou. Oběd jsem dnes raději vynechal, nejsem si jistý, zda bych ho vůbec udržel. Seděl jsem za stolem a koukal z okna na studenty. Byl tam i Tom, vedle něj seděla Jessica, něčemu se smála a sem tam ho políbila. Kráva jedna. Ježiši, já už žárlím na svoji studentku. Jsem nemocný. Vstal jsem a pootevřel okno, seděli celkem blízko, takže jsem mohl zachytit, o čem se bavili.
„Viděli jste jeho výraz?“ Smála se Jessica.
„Jo, Tome fakt jsi to zmáknul.“ Poplácal ho Tony po rameni. Co zmáknul?
„Příště ho musíš ještě rozbrečet, to bude k nezaplacení.“ Švitořila Jessica.
„Na první hodině k tomu neměl daleko, určitě se nám to povede.“ Přitakal Mark.
„Třeba se mu něco stalo.“ Promluvil konečně Tom.
„No jasný, nebuď srab. Je to jen zasraná buzna, ten nás nemá co učit.“ Odseknul mu Richard. Oni mluví o mně? Tom chtěl, abych se rozbrečel před třídou? Tak proto za mnou šel v tom klubu. Zabouchnul jsem okno a zlostně kopnul do stolu. Nervózně jsem pochodoval po kabinetě sem a tam, občas do něčeho praštil nebo kopnul. Vždy v určitém úhlu mi zasvítilo sluníčko do očí, což mě rozčilovalo ještě víc. Nakonec jsem přešel k oknu a zlostně zatáhnul žaluzie, strašně jsem si přál, aby pořádně práskly. Ozvalo se zaklepání a vstoupil Tom, zavřel za sebou dveře a usmál se.

„Ahoj.“ Jen jsem vykulil oči, on se chová, jako kdyby se nic nestalo.
„Sedni si.“ Zavrčel jsem na něj. To zase vykulil oči on.
„Děje se něco?“ Natáhnul ke mně ruku, ale setřásl jsem ho.
„Ne, vůbec nic se neděje! Ujasněme si pár pravidel.“ Naklonil jsem se k němu. „Pokud se hodláš s někým olizovat, tak mimo vyučování, přestaneš být arogantní a přestanete se se spolužáky sázet, kdo mě nasere víc.“ On se jen usmíval.
„Ty žárlíš?“ Zhluboka jsem se nadechnul.
„Ne, Tome, já nežárlím.“ Zase jsem nervně pochodoval po kabinetě.
„Takže ti nevadí, když se líbám s Jess nebo když se s ní vodím za ruku?“ Nadzdvihnul obočí.
„Je mi u prdele, s kým se cucáš nebo vodíš za ruce, pokud to neděláš v mých hodinách.“ Musím se uklidnit, nemůžu se nechat takhle vyprovokovat. Tom se rozvalil v křesle a podíval se na mě.
„Mně přijde, že pěkně žárlíš, Bille.“
„Žádný Bille, jsem tvůj učitel a budeš mě tak taky oslovovat.“ Tom se zvednul a přešel ke mně, přitisknul mě na zeď a rty přejel po těch mých.

„Dobře, pane učiteli.“ Znovu mi přejel po rtech.
„Přestaň, Tome.“ Zavřel jsem oči a vdechoval jeho vůni. Je tak úžasný.
„Proč mám přestat? Nelíbí se vám to, pane učiteli?“ Zrychleně jsem dýchal a snažil se být myslí co nejdál. Jako by to šlo v jeho blízkosti. Mysli Bille, pane bože mysli.
„Tome, prosím. Z tohohle bude průser.“ Zašeptal jsem a pohlédl mu do očí.
„Já to nikomu neřeknu.“ Chytnul jsem ho za zátylek a políbil ho. Ty rty jsou dokonalé i bez alkoholu. Chytnul mě za boky a přitáhl ještě blíž, hladově mě líbal a třel boky. Odtáhnul jsem se.
„Tohle nejde, Tome.“ Raději jsem odešel na druhou stranu kabinetu.
„Bille, dost. Já to chci, ty to chceš. Já to nikomu neřeknu a ty taky ne. V čem je problém?“ Přešel zase ke mně.
„V čem je problém? Tak za prvé, já jsem učitel, potom tu je Jessica a ti… od vás ze třídy. Nehodlám tu všem být pro smích.“ Zlostně jsem na něj hleděl.
„Bille, to že jsi učitel, mi je u prdele. Pokud jde o Jessicu, ona si myslí, že spolu chodíme, ale líbí se mi, že na ni žárlíš, tak si ji možná chvíli ještě nechám.“ Už jsem se nadechoval, že mu řeknu něco hezky od srdce, ale políbil mě.

„Nechám ji být, ona mi za to nestojí. A co se týče kluků, tak potom, co jsi tak utekl z první hodiny, se vsadili, kdo tě rozbrečí. To jsem nemohl dovolit, proto jsem se nabídnul, že tě vyprovokuju já. Oni jsou hodně zlí a vím, že by ti hodně ublížili.“ Takže teď je to ještě hrdina a zachraňuje chudáčka Billa.
„Tome, já nejsem žádnej chudáček, co potřebuje zachraňovat.“
„Já vím, ale byl jsi fakt mimo. To ti psal ten tvůj ex?“ Podíval se s nadějí v očích. On taky žárlil.
„Ty jsi žárlil?“ Ušklíbnu se.
„Jo. Trochu.“ Dal mi pusinku na nos.
„Psal mi Deny, chce se ke mně vrátit, ale já ho nechci.“ Políbil jsem ho.
„Strašně moc chci pokračovat v tom, co jsme nedokončili u tebe.“ Zašeptal mi do ucha a jemně ho stiskl mezi zuby.
„Jo, jenže my teď budeme pokračovat v matice, Tome. Opravdu to nechápeš.“ Tom jen protočil oči a snažil se odvést pozornost jinam líbáním mě na krku.

„Tome! Sednout.“ Ukázal jsem na židli.
„Dobře, pane učiteli. Ale víte, mám mezery i v tom rozmnožování.“ Nevinně se zaculil, to už jsem nevydržel a zasmál se.
„Potom, teď tu máš tyhle příklady. Nandej jim to, Kaulitzi.“ Zasmáli jsme se, Tom se vyhrnul na matiku a já na přípravu písemek.

Většinu času mě Tom pozoroval a vůbec nepočítal.
„Nepočítáš.“ Napomenul jsem ho.
„Jo, přemýšlím, jaký by to bylo si to tady s tebou rozdat.“ Zazubil se.
„Dokud to nebudeš umět, nerozdáš si to se mnou nikde.“ Zazubil jsem se na něj nazpět.
„To bylo ošklivé!“ Zabručel Tom a pokračoval.
„Co kdybychom spolu strávili víkend?“ Nadhodil jsem. Je to risk, ale pokud bychom se nikde nevystavovali veřejně, proč neriskovat.
„To by bylo úžasné, Bille. Strašně rád.“ Nahnul se ke mně a políbil mě.
„Ukaž, vysvětlím ti to.“ Přisednul jsem si blíž k Tomovi a doopravdy jsme se pustili do matiky.

Když jsem odcházel ze školy, bylo šest hodin. Doučování s Tomem se protáhlo, protože jak jsem zjistil, Tom toho moc nechápal a opravdu špatně se doučuje, když ho každou chvíli líbáte. Doma jsem sebou unaveně prásknul do peřin a vzbudil se až ráno. Zaspal jsem.

autor: Bína

betaread: J. :o)

8 thoughts on “New Teacher 2.

  1. Pokračuje to parádně!! 😀 Jsou rozkošní. Je vidět, že je to jen Tomova póza…což předpokládám, že se změní. Jinak spolužáci jsou kreténi. A myslím, že nás čeká těžké chvíle s Billovým bývalým…až se do sebe zamilují a praskne to…jsem zvědavá na změnu, kterou v povídce plánuješ oproti My student. Sice jsem ji četla, ale asi si ji musím připomenout. 😀 Díky za díl.

  2. Divím se, že to doučování vůbec dokončili 😀 Ale hádám, že ten Dany způsobí ještě hodně problémů…

  3. Líbí se mi, že Tom není žádný nesmělý žáček, ale pěkně sebevědomý frajer. Nenechá se panem učitelem odradit, což je fajn. Natahování se spolužáky je v tuhle chvíli asi nezbytné, ale Tom by je mohl začít pomalu zpracovávat. Přece jenom mu většina z nich zobe z ruky. 😀 Blbci jsou však bohužel všude.
    Díky, těším se na pokračování.

  4. Z toho kouká průser jak vrata 😀 Ale přesně tak se mi to líbí 😀 Mě už se nezbavíš 😉 😀

  5. Super dil, začíná to moc hezky:) bavi me tvůj styl psaní. Jen tak dal:) tesim se na pokračování.

  6. Tomu se rika fofr! Jakypak s tim sr**i xD  Billuv ex je zrejme dost nechapavy debil, zato Tom je silne pubertalni kopyto. Ty provokace, nechapu. Chudak slecna, mysli si, jak spolu maji vztah a zatim "chodi" s gayem… 😀 nezavidim ji to.
    Dekuji za dil 🙂

  7. Neviem, či mám byť za to zvonenie telefónu na začiatku vďačná alebo nie 😀 Na jednej strane im prerušila taký moment, ale na druhej je to asi lepšie, lebo by to bolo fakt rýchle.
    Ten Deny vyzerá byť poriadne neoblomný a pravdepodobne ešte spôsobí pekné problémy.
    No a tí Tomovi spolužiaci… Chudák Bill, že ho chcú takto zničiť. Aspoň, že ho Tom "zachránil", aj keď zo začiatku to fakt vyzeralo, že je s nimi. Dúfam, že ich Tom pomaly nejako spracuje, aby dali Billovi pokoj – hlavne, keď sa ich vzťah rozvinie. 🙂
    Ďakujem za časť a som zvedavá, čo plánuješ ďalej.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics