Duality 5.

autor: Diamondairways
Bill musel přiznat, s nechutí, že Tom je úžasný kytarista. Byli ve studiu už pár hodin a prošli všechny nejnovější písně, které budou hrát na turné. Bill do toho dával všechno, sto procent, když zpíval, a teď to nebylo jinak. Dal do zpěvu vše, vylil svou duši, a to byl jeden z důvodů, proč ukradl miliony srdcí po celém světě. Jeho kapela byla jeho život, jeho všechno, a on to bral velmi vážně, a proto také Dennis, který si myslel, že to byla jen zábavná jízda, byl odstraněn. Alespoň že Tom byl mnohem lepší než Dennis a nepodělal to. Ale jeho oblečení bylo směšné, Bill se snažil na kytaristu vůbec nedívat. Tom potřeboval stylistu a Bill se ujistí, že bude osvícen a přestane páchat módní zločiny.

Měli malou přestávku a Bill seděl zkroucený na gauči s poloprázdnou lahví vody v ruce. Georg, Gustav a Tom byli v režii, kde si pohrávali. Bill se podíval na okno, ale nemohl nic slyšet, spatřil pouze Tomovu směšnou žlutou čepici. Odvrátil se. Mohl si už Toma pořádně prohlédnout a musel přiznat, že pokud by ten člověk měl na sobě normální oblečení, že by mohl být sexy. Ale nejenže byl kytarista, ale také rádoby gangster, a to mu vzalo všechny sexy body, které mohl dostat. Několikrát Toma přistihl, jak na něj mrkl a otevřeně flirtoval, nad čímž se Bill mračil a podivoval. To byla ta poslední věc, kterou potřeboval, mnoho lidí, žen i mužů, s ním dennodenně flirtovalo a každý z nich od něj něco chtěl. Vždycky to byla nějaká pomoc k získání dalších kroků k úspěchu a Bill to nenáviděl. Byl opatrný, když přišlo na takové věci, a jako výsledek toho byl stále sám, navždy a jeden den k tomu. Už mu z toho bylo špatně, ale zároveň nedokázal překročit své zásady a vše, v co věřil, vzdát to chodit s někým, a zároveň u toho neustále přemýšlet, jestli ta osoba miluje jeho, nebo jen představu o něm. Nebo jestli je jen dalším krokem na schodišti k jejich snům.


David vběhl do live-místnosti a Bill protočil oči. Co tentokrát? Doufám, že to není další hloupý rozhovor, kde se mě budou ptát na ty stejné sračky. Jako by už dopředu neznali odpověď.
Položil své věci na konferenční stolek a zamračil se na Billovy boty, odpočívající na vrcholu leštěného povrchu. Ale nic neřekl, jen se s povzdechem svezl do křesla. Bill zvedl obočí a hlavu naklonil mírně na stranu.
„Jak šlo zkoušení?“ Zeptal se David. Zůstal jen na pár písní a pak se vydal na své pochůzky. Turné bylo na obzoru a bylo tam ještě tolik věcí, které bylo potřeba udělat.
„Dobře. Myslím.“ Bill pokrčil rameny. Prošli si písně a fungovalo to, zněli spolu ostře a dobře. „Máme pauzu.“
David se podíval na hodinky. „Za hodinu máte skupinový rozhovor. Je to ideální příležitost představit Toma jako nejnovější přírůstek do Duality. Už jsme to oznámili na webových stránkách, ale fanoušci ho samozřejmě chtějí vidět.“
Billovy nohy spadly ze stolu s hlasitým žuchnutím. „Co? Dneska? Ale… ale on tam nemůže jít v… tomhle!“ Bill divoce gestikuloval směrem k režii.

David si povzdechl. „Podívej, nemá ve smlouvě větu, která by říkala, že musí nosit to, co mu řekneme. V tomto ohledu si může dělat, co chce. Takže ho prostě nemůžu nutit, aby se převléknul, ano?“

„Ach můj Bože…“ Billova hlava klesla zpět proti gauči. Cítil, jak jej bolest hlavy pohlcuje jako mohutná vlna. Povzdechl si. „Alespoň mu řekni, aby držel hubu. Já budu mluvit.“
„Evidentně. Každopádně, auto přijde za hodinu, takže buďte připraveni. Jedeme do studia MTV, kde to natočí a zítra to pustí v novinkách.“
„Skvělé,“ odpověděl Bill mdle.
„Turné začíná oficiálně za deset dní, takže se ujisti, že budeš do té doby sbalený a připravený.“
„Jo, jo, jo,“ Bill mávl rukou. Byl velmi nadšený z toho, že jede na turné, ale vůbec nebyl nadšený z Toma vedle sebe. Ten kluk vypadal směšně. Bill se zvedl z pohovky a odešel do své šatny.

***

Byli společně v autě na cestě k rozhovoru. Tom byl trochu nervózní, okay, znova, byl neuvěřitelně nervózní. Mohl sotva sedět, ošíval se na svém sedadle, bubnoval prsty na své koleno nebo na sedadlo před sebou. A zrovna se stalo, že na tom sedadle seděl Bill, který se neustále otáčel a zlostně na něj zíral. Tom pak vždy přestal bubnovat prsty proti Billovu sedadlu, ale za pár minut zapomněl, sžíraný nervózní energií, a začal znovu.

„Mohl bys s tím, kurva, přestat?“ Zasyčel zpěvák a věnoval mu zlý pohled. Tom se kousl do rtu a rozpačitě se na něj usmál. Sepjal si ruce dohromady, položil je na kolena a zíral z okna. Snažil se uklidnit a získat zpět své obvyklé sebevědomí.
Tom věděl, že nebude příliš mluvit, pokud vůbec. Ale přesto, nikdy nebyl takhle před kamerami, natáčený, aby mohl být puštěný na největším hudebním kanále, kde jej uvidí tisíce lidí. Povzdechl si a doufal, že neudělá nic hloupého, nebo nebude vypadat jako pitomec. David mu řekl, že by tam mohlo být několik otázek zaměřených jeho směrem, protože byl nejnovější přírůstek do kapely, a lidé o něm chtěli vědět více. Jinak že Bill zvládne veškeré mluvení a oni budou jen sedět a dívat se. Přesto z toho Tom nevyšiloval o nic méně.

Brzy auto zastavilo a oni vystoupili a vešli do budovy. Prošli chodbou a jeli výtahem, ale pro Toma bylo vše rozmazané. Zoufale se snažil uklidnit. Bill šel vepředu, vysoký a téměř královský při svém držení těla. Usmíval se sladce na lidi, zdvořile zdravil, a celkově se choval jako přátelský, milý kluk, kterým vůbec nebyl. Ne podle toho, co zatím Tom viděl.

Bylo trochu zklamání zjistit, že nádherný zpěvák byl celkem diva, ale pak, Tom věděl, že by tím neměl být překvapený. Bylo to tak s většinou velkých hvězd, že v určitém bodě začali mít všeho po krk. Tom si povzdechl, doufal, že Bill bude stejně příjemný, jako býval v televizi, a ne Ledová královna, jakou byl ve skutečnosti. Jak teď vyhraje sázku? Stěží mohl říct Billovi jediné slovo, aniž by zpěvákovi nezačaly z očí sršet blesky.
Georg do něj šťouchl, a když Tom vzhlédl, věnoval mu křivý úšklebek a zašeptal: „Klídek, tohle je snadná věc.“
„Jo, pro tebe možná,“ Tom protočil oči. Vešli do jasné, velké místnosti s béžovou koženou pohovkou. Byly tam už nastaveny kamery a na stole stály lahve s vodou. Bill zamířil k pohovce a posadil se na ni, Gustav a Georg rychle obsadili křesla po stranách. Tom se zhluboka nadechl a šel se posadit vedle Billa, protože žádná jiná možnost nezbyla. Zpěvák si povzdechl a protočil oči.

David mluvil s několika lidmi v rohu a kameramani hledali ty nejlepší úhly, teď když už Bill seděl připraven. Tazatel ještě nedorazil a oni měli pár chvil k relaxaci. Tom popadl láhev s vodou, odšrouboval uzávěr a hluboce se napil. Otřel si čelo, upravil si čepici, už asi po milionté, a přál si, aby byl zpět v live-místnosti a hrál na kytaru, místo toho, aby tady seděl s Princeznou, která se stále pohrdavě ušklíbala.

„Pamatuj si, že mluvím já,“ zasyčel Bill a ani se na něj při tom neotočil. Díval se na kamery a kameramany.
Tom si povzdechl. „Jak myslíš,“ nebyl v náladě na jakýkoliv rozhovor s Billem.
Tazatel přišel, roztomilá dívka s dlouhými, sladce-čokoládově hnědými vlasy. Spadaly jí na ramena v jemných vlnách a rámovaly její obličej tvaru srdce, kterému dominoval pár zelených očí. Usmála se, napřáhla ruku Billovým směrem a ve tvářích se jí objevily dolíčky. Tom se ušklíbl, když se otočila k němu a uchopil její menší ruku do své.

„Ahoj,“ řekl a mrkl. Pomyslel si, že viděl, jak Bill protočil oči, ale nevšímal si ho a zaměřil se na dívku. Ona se alespoň usmívala a rozhodně příjemně.

„Ahoj, já jsem Linn, a ty jsi nový kytarista, že?“
„To je pravda,“ Tom přikývl a pohrával si se svým piercingem, „já jsem Tom.“
Myslel si, že slyšel Billa něco zamumlat, ale nedokázal rozeznat slova. Linn pozdravila Gustava a Georga a pak popadla mikrofon a usadila se v křesle naproti gauči. Kamery byly připraveny natáčet a Bill nasadil svůj jasný, oslňující úsměv, kterým byl známý.

Jakmile rozhovor začal, Tom se cítil trochu uvolněněji. Uvelebil se na gauči, opřel se a zaměřil se na Linn. Bylo to tak mnohem jednodušší, mohl tak předstírat, že není natáčen. Prvních pár minut Bill blábolil o albu, singlu, úžasném pódiu, které měl postavené pro toto turné, o svých kostýmech a o tom, jak nadšený je.

„Takže to bude opravdu show, víte,“ řekl zpěvák, „celá tahle produkce, naše vlastní pódium. Mám také navržené úžasné kostýmy, které jsou součástí show. Budeme mít oheň a další zajímavé efekty, bude to zatím ta nejlepší Duality show.“
„To zní opravdu skvěle!“ Linn se usmála, „je tady něco, nebo spíše někdo, o kom teď každý mluví. Máte nový přírůstek do kapely, Toma,“ otočila se k němu, a Tom si olízl rty. To bylo ono, teď byl v centru pozornosti, ale necítil se tak nervózně jako v autě. „Tome, řekni nám, co si myslíš o přidání se k tak velkolepé kapele?“
„No, je to skvělá příležitost, myslím, že je to opravdu vzrušující,“ promluvil Tom poté, co si odkašlal. „Nikdy dříve jsem s kapelou nehrál, takže je to nové. Ale, ano, jsem opravdu nadšený, že mám tu možnost,“ přikývl. „Myslím, že to bude velká zábava.“
„Máš dost jiný styl, máš rád i rockovou hudbu? Nebo posloucháš jen rap?“
„Víte, já poslouchám jen rap, ale miluju hraní na kytaru, takže, um,“ řekl s úšklebkem, „jsou tady některé rockové písničky, které se mi taky líbí.“

„Ty jsi takový dobře vypadající kluk, těšíš se, že budeš mít hodně fanynek? Nebo už máš přítelkyni?“ Linn na něj dělala oči a Tom koutkem oka mohl vidět, jak Billův úsměv opadává a koutky rtů mu klesají dolů. Zpěvákovy pěsti byly zaťaté, a Tom se snažil přijít na způsob, jak zabránit případnému výbuchu.

„Jo, miluju holky, chci říct, všechny typy dívek,“ vystřelil jazykem proti ocelovému kroužku. „Ano, těším se, až budeme na turné a potkám spoustu dívek. Já jsem tak trochu na jednonoční známosti, takže ne, nemám přítelkyni. Nejsem moc na celou tuhle věc s randěním, víte? Chci říct, že je tak mnoho žhavých dívek, proč se omezovat jen na jednu?“
„To je velmi odlišné tady od Billa,“ Linn se zářivě usmála. „Stále hledáš svou pravou lásku?“ Otočila se ke zpěvákovi. Billův úsměv byl napjatý, ale chytil se příležitosti odvést konverzaci od Toma.
„Ano. Nikdy ji nepřestanu hledat, dokud ji nenajdu, a myslím, že jednonoční známosti jsou nechutné. Chci vědět, že tu trochu volného času, který mám, trávím s někým, na kom mi záleží, s někým, komu záleží na mně a ne jen s náhodným cizincem, který se chce dostat do mé postele, jen aby se tím mohl později chlubit, nebo tak něco. Jednonoční známosti jsou odporné a hloupé, a nic pro mě.“

Tom těžce polknul a doufal, že do měsíce se Billův názor na toto konkrétní téma radikálně změní. Zbytek rozhovoru si přisvojil Bill svým nezastavitelným tlacháním, a dokonce se Linn i několikrát snažila namířit více otázek na Toma, ale neuspěla, protože Bill vše převálcoval svými argumenty a nebyl tam žádný způsob, jak získat slovo.

Jakmile byl rozhovor u konce, kamery vypnuty a daleko, vstali, poděkovali a rozloučili se. Linn Tomovi propašovala své číslo, a on viděl, jak Bill protočil oči, než vyšel ven z místnosti.

Opustili budovu a zamířili rovnou na focení. Mělo vyjit v příštím vydání Brava, kde se bude psát o turné a novém kytaristovi. David dokonce zařídil, aby bylo připraveno oblečení v Tomově stylu, a tak se Tom převlékl ze žluté a černé do bílé, šedé a černé barvy. Sundal si čepici i čelenku a vystavil tak na odiv cornrows. Opravdu měl rád svůj nový účes, a byl rád, že si ho nechal udělat.

Fotograf chtěl, aby stál vedle Billa a Tom mohl cítit, jak ze zpěváka ve vlnách vyzařuje nepřátelství. Ale pro fotoaparát se Bill usmíval, tvářil se, jako by se pro to narodil a posílal čočkám fotoaparátů smyslné pohledy.
„Dobře, teď vy dva spolu,“ řekl fotograf a odmávl pryč Georga a Gustava. Tom si povzdechl a pomyslel si, že slyšel Billa zasyčet. Dostal se blíže k sexy zpěvákovi a vzal na vědomí, že Bill nádherně voní. Z legrace dal svou paži kolem Billova štíhlého pasu a než zpěvák stihl zareagovat, fotografie byla pořízena. Bill jej hrubě odstrčil a zazíral na něj.

Jakmile byli hotovi, Bill ho odvlekl stranou. „Co to tam, kurva, bylo?“

Tom pokrčil rameny, aby dodal dojem svému nonšalantnímu vystupování. „Focení?“
„Už.Nikdy.Se.Mě.Nedotýkej.“ Vyprskl Bill. „Kdo si sakra myslíš, že jsi?“
„Tvůj nový kytarista?“ Ušklíbl se Tom. „Mimochodem, líbí se mi, když začneš být takhle kurážný, je to opravdu sexy,“ pohrával si se svým piercingem a mrkl na Billa. Zpěvák pootevřel ústa a kouřové oči se mu na zlomek vteřiny rozšířily, než sevřel rty.
„Ani to nezkoušej, pane ‚jednonoční známosti jsou úžasné a miluju holky‘,“ Bill se ušklíbl.
„No, ty tak trochu vypadáš jako holka,“ Tom znovu pokrčil rameny. Bill na něj zuřivě zíral. „Chceš si prohlídnout mou ložnici?“
„Kurva ne, drž se ode mě dál, své ruce si nech u sebe a pusu nech zavřenou.“
„No tak, princezno, nebuď takový. Mé ruce a pusa jsou moje nejlepší součásti! No, kromě mého ptáka…“
Bill zalapal po dechu nad Tomovou troufalostí a pak se prudce otočil na patě a zamířil pryč. Jedna-nula pro mě, pomyslel si Tom.

***

Bill seděl v obývacím pokoji s koktejlem ve své pěstěné ruce. Andreas byl rozvalený v křesle naproti a vyprávěl Billovi o katastrofickém rande naslepo.

„Kousala si nehty, bylo to tak nechutné. Její vlasy vypadaly jako sláma, a její hlas byl jak z kreslených filmů! Byl tak pisklavý a otravný, že jsem ji chtěl vypnout.“
„A co jsi čekal od rande naslepo? No tak, chodí na ně jen oškliví a nepříjemní lidé.“
„Já nevím, ale jo, už nikdy znovu na žádné nepůjdu!“
„Alespoň to nebyl čtyřicetiletý holohlavý motorkář s pivním břichem, žlutými křivými zuby a laciným, vybledlým tetováním.“
„To zní strašně detailně, osobní zkušenosti?“ Andy se ušklíbl a Bill po něm hodil polštář, ale usmíval se. Bylo dobré být doma a relaxovat na konci dne. A jaký vyčerpávající den to byl. Vzpomněl si na Tomovo drzé vystupování a arogantní postoj a tiše to v něm vařilo.
„Bože ne, ale stalo se to jednou Gustavovi,“ řekl a pohrával si se svou skleničkou.
„Do prdele, opravdu? Nevěděl jsem, že se mu líbí chlapi,“ Andy zvedl obočí.
„To je právě to. Nelíbí.“ Bill si odfrkl. „Přiběhl ke mně a celý večer mi brečel na rameni.“
„To určitě,“ ušklíbl se Andreas.
„No, ne, byl traumatizovaný, ale nebrečel. Gustav je moc velký tvrďák.“

„Tak, řekni mi o Tomovi,“ Andy si vzrušeně promnul ruce.

„Ach Bože, kde mám začít.“
„Na začátku?“
„Drž hubu,“ Bill si povzdechl, napil se svého drinku a pokračoval, „on je všechno, co nenávidím, zabalené v jednom balíčku,“ řekl zpěvák a nakrčil nos.
„Opravdu? Má růžové nehty, nosový hlas, příliš mnoho řasenky a chce tvé peníze?“
Bill se rozesmál. „To ne, díky, kurva. No, za prvé, je to kytarista a rádoby gangster a má rád jednonoční známosti s děvkama…“
„Hm,okay, co dál?“
„Je to kretén, arogantní a sebejistý. A vyjel po mně!“
„Oooh, tohle začíná být zajímavé, detaily.“
„Ty jsi taková holka, přísahám, že… OH! A nazval mě holkou. Už jen za tohle bych mu měl jednu vrazit. Bral jsem nějaké lekce boxu, víš.“
„Šel jsi na půlhodinový úvod do boxu, to se nepočítá B.“
„Drž hubu. Počítá. Praštil jsem do boxovacího pytle.“

„Jo, to bylo, když nám bylo kolik, dvanáct? A ten pytel se vrátil zpět a praštil tě do obličeje. Pamatuju si, že jsi měl týden na oku monokl! To byl důvod, proč jsi začal nosit make-up, pamatuješ? Ukradl jsi mámě oční linky a namaloval sis černě i druhé oko, aby to vypadalo stejně.“

„Mlč,“ Bill protočil oči, „to je lež. Bylo to na Halloween, když jsem šel za upíra.“
„Lháři,“ Andy se rozesmál, „to je fuk, on po tobě vyjel? Máš jeho fotku?“
„Sakra ne. Ale měli jsme dnes focení, tak si kup další Bravo a uvidíš ho.“
„Cool. Takže deset dní, co? Všichni bychom měli jít večer před turné někam na párty.“
„Hm, ne.“
„Ty jsi tak nudný. Vsadím se, že Tom by řekl ano.“
„Ani s tím nezačínej,“ Bill zvedl obočí, „pokud máme jít ven, on není pozvaný.“
„No tak, bude poblíž minimálně dva roky. Nemůžeš se mu věčně vyhýbat, kromě toho, budete mít společné turné. A možná, že je žhavý, tak si ho chci prohlídnout.“
„Fuj, nemusíš mi to připomínat. A to nemůžeš myslet vážně. Nechceš si ho prohlídnout. Nosí stany, které vypadají jako šaty, a má cornrows! Cornrows!“
„Kňučení, kňučení. Na cornrows není nic špatného, mimochodem. Každopádně, už musím běžet. Zítra brzo vstávám. Ale, udržuj mě v obraze, jo?“
„Ty víš, že budu,“ Bill vstal, aby jej následoval ke dveřím. „Volám ti asi tak pětkrát denně.“
„Jo, no není to smutné, že jsem tvůj jediný přítel?“ Andreas se ušklíbl. Bill jej plácl po rameni a skrýval úsměv.
„Lži, mám Nat, a Georga a Gustava a…“
„Toma,“ přidal Andreas. „Au, přestaň mě bít!“
„Ahoj Andy.“
„Čau, čau, zavolej mi!“ A s tím byl Andreas pryč ze dveří.

Bill zamkl dveře a vrátil se zpět do obývacího pokoje. Byt to byl pěkný, ale prázdný, žil sám. Byl jedináček, vychovaný svobodnou matkou a nikdy neměl velkou rodinu. Staví se za matkou těsně před turné, nenavštěvoval ji velmi často jako dříve. Žila hodinu cesty za městem v malém domě, kde Bill vyrostl. Někdy se cítil provinile za to, že je pořád pryč a ona tam byla sama. Přál si, aby znovu našla lásku, ale po tom, čím si prošla s jeho otcem, nebo spíše tím bastardem, který ho zplodil, o tom Bill pochyboval. Zaťal zuby při pomyšlení na toho člověka, který ji využil, přivedl do jiného stavu a pak nechtěl mít nic společného s ní ani se svým dítětem.

Bill vstal, protáhl se, a šel do ložnice. Bylo pozdě a ten den ho vyčerpal. Byla tvrdá práce, mít na tváři stále přilepený úsměv, mluvit s mnoha lidmi a předstírat, že je šťastný, i když nebyl. Bill si nemohl vzpomenout, kdy naposledy byl opravdu šťastný. Pořád hledal štěstí, ale to se mu vyhýbalo, bylo nepolapitelné a nikdy ne dostatečně blízko, aby ho chytil a držel, jako motýl.
Svezl se do polštářů na posteli a povzdechl si. Turné se blížilo a Tom byl definitivně problém s velkým T.

autor: Diamondairways

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

original

6 thoughts on “Duality 5.

  1. Krása a vtipné. Myslím, že Tom Billa rozhodně dostane a u obouch se toho hodně změní, po společném tráveném času. Díky za překlad.

  2. I přes tu Billovu veškerou aroganci mi je po tomhle díle více sympatický. Sama se tomu divím, protože takhle arogantní lidi opravdu nemám ráda, ale hádám, že jsem si už na Billa prostě zvykla? Nevím, svým způsobem mi jej je i líto, protože to vypadá, že má opravdu jen Adrease. Jo, má okolo sebe více lidí, ale myslím, že pravé přátelství má jen u Andyho, protože s Gustavem a Georgem se pravděpodobně moc nebaví. Stále doufám, že by se Bill mohl změnit k lepšímu, určitě by to pro něj bylo přínosnější, než být jen takový.

    A Tom opět zabodoval! 😀 Jsem prostě ráda, že dokáže Billa setřít. Alespoň je tu někdo, kdo Billovi odporuje a dokáže mu říct všechno na rovinu. Jen začíná mít strach z té Tomovy sázky. Nechci, aby Billovi jen více ublížil!

    Moc děkuji za překlad! 🙂

  3. Tom je podľa mňa, (ak chce získať Billa) príliš arogantný, ale možno mu jeho taktika vyjde… alebo ju možno radšej zmierni? Andy je zlatíčko, som rada, že ho Bill má, ale je mi smutno, že Bill nie je šťastný:( verím, že keď Tom prestane s tými kecami a vysvetlí sa aj tá stávka, potom bude aj Billy šťastný:) Ďakujem za preklad:)

  4. Bill sa dnes ukázal menej arogantný a je mi ho aj trochu ľúto, lebo to vyzerá, že aj keď svoj život hviezdy na jednej strane miluje, tak na druhej je strašne osamelý. Aspoň že má Andyho, ktorý je taký super pojašený 🙂
    Pobavilo ma, ako si Bill myslel, že Tom je sexi, ale ostatné veci okolo neho ho aj tak posielajú do mínusu na Billovej bodovej stupnici 😀
    A Tom – páči sa mi, že dokáže Billa zotrieť a nepodriadi sa mu, ako ostatní, ale myslím, že ak ho chce získať, tak bude musieť v niektorých prípadoch tú svoju aroganciu trošku zmierniť. A hlavne dúfam, že čoskoro odhalí Billovu pravú osobnosť a nakoniec mu pôjde o viac ako stávku – lebo ak sa Bill dozvie o tej stávke, tak veru neviem, ako to dopadne.
    Ďakujem za preklad.

  5. Tam to teda nejiskří, ale rovnou třaská! 😀 Zatím žádné sympatie, ani z jedné strany. Ale Tom se jednou vsadil, takže bude chtít svou sázku vyhrát. Jen jsem zvědavá, jakou chce použít taktiku, protože zatím svou princeznu jen rozpaluje doběla, v tom negativním smyslu. 😀
    Díky, už se moc těším na další kousek. 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics