Live my life 14.

autor: Neilinka
(Bill)

Celý zbytek dne po zápase byl naprosto super. Tom se hodil do klidu, když jsme opustili Daniela, a zase to byl on. Ten starý, známý, věčně provokující kluk. Nákupy byly opravdu vydařené jak atmosférou, tak úlovky, které jsme naskládali do auta, a následně je se Simone naaranžovali do mého nového příbytku.

Strašně se mi to líbilo. Všechno bylo podle mých nynějších představ a aktuálního vkusu. Můj starý pokoj doma jsem taky zbožňoval, protože jsem ho pravidelně updateoval, ale tenhle byl zkrátka momentálně TOP.
Večeře byla famózní a na mém vrstevníkovi byla už dosti patrná silná nervozita, jak se nemohl dočkat, až přijde čas, kdy se odebereme nahoru do patra. Dal jsem mu najevo, že vím, co jsem mu slíbil a hodlám to dodržet.

Skočil jsem si na rychlou sprchu do druhé koupelny, a taky jsem se trochu výrazněji nalíčil. V pokoji jsem už jen doladil všechno, co jsem potřeboval, párkrát na sebe stříknul voňavku a ulehl pěkně do postele. Bylo to akorát, protože o pár minut později už klepal pan Nedočkavý.

Nechal jsem ho vejít a koukal na něj co nejvábivějšími pohledy. Evidentně to zabíralo. Suverénně odkládal svršky, ačkoli jich nebylo zrovna hodně. Hltal jsem jeho nahé tělo pohledem a provokoval jsem ho odhaleným lýtkem. Schválně jsem si strčil ruku pod peřinu a nahodil vzrušený výraz. Skoro se div neurazil a zalezl si pod přikrývku. Laskání nohou a především stehen mě přivádělo k šílenství. Proto jsem v okamžiku, kdy jsem měl pocit, že už to nevydržím, odklopil deku.

(Tom)

Zíral jsem na velké fotoalbum. Chvíli mi trvalo, než jsem se vůbec vzpamatoval. Vylezl jsem a nechápavě koukal. Vlastně už bych si troufal tvrdit, že docela zoufale. Rozkrok jsem měl tvrdý. Toužil jsem pokračovat.

„Překvapení. Přivezl jsem si s sebou fotoalbum z dětství a rodinných výletů.“
Ne. Neee. Nééééééé!
Kdykoli jindy by mi to nevadilo, rád jsem si prohlížel fotky a Billova minulost spojená s rodiči mě samozřejmě zajímala. Klidně bych se na to podíval. Ale ne s penisem z titanu!
Tohle bylo krutý, hodně krutý. A nejkrutější na tom bylo, že jsem věděl, za co to mám. Za ty věčné narážky a popichování. Jo, já vím, že jsem ho tím občas dostával do prekérních situací, které těžko rozdýchával, ale tohle zkrátka nebylo fér! To mi prostě nemohl udělat! Ne teď!
„Billi.“
„Mmm?“
„To je… vážně zajímavý, opravdu. Fuuu… Mám nápad. Co kdybych teď pokračoval, a potom si můžeme prohlížet fotky třeba do rána?“
„Doufal jsi, že se s tebou vyspím?“
„Ano. Teda ne. Tedy… Ah… Bille… ty jsi nádhernej kluk. Nikdy mě žádnej kluk tak nepřitahoval jako ty. Já vím, že jsem se zatím jen líbal a osahával, ale prostě… Jsem si jistej, že s tebou bych chtěl zajít mnohem dál. Moc se mi líbíš. Zbožňuju, když tě můžu zlobit a to, jak se potom červenáš. Strašně ti to sluší, jsi roztomilej a k sežrání. A chci říct… líbí se mi na tom i to, že jsi kluk.“

(Bill)

Ten Tomův pohled byl k nezaplacení. Koukal strnule, jen mu sem tam škublo obočí. Užíval jsem si, že mám konečně taky navrch. Skoro to vypadalo, že bude koktat, ale nakonec mluvil klidně a srozumitelně, leč trochu nevěřícně. Ovšem ten jeho proslov mě úplně dostal.

„Tome, nebudu ti lhát. Sám dobře víš, jak se mnou cloumáš. Jenže… jsem měl strach. Lépe řečeno, pořád ho mám. Známe se krátce, je to krásný a výjimečný. Bojím se, abychom to nepokazili. Když se jednou pustíš do vztahu, tak se hodně špatně couvá. A někdy to nejde už vůbec. Navíc. Já bych chtěl právě… přítele. Oficiálního. Ne jen do postele. Jsi na to připravenej? Pokud vím, tak o tom asi nikdo z tvýho okolí neví, že bys někdy něco měl s klukem. Dokážeš si představit se mnou chodit? Vodit se před lidma za ruce, líbat mě, přijímat případnou kritiku a tak dále? Samozřejmě mi lichotí, že ti nejsem lhostejnej. Ale pořád se nemůžu zbavit pocitu, že to máš jako nějakou misi. Teď tě pohání vášeň a chtíč ohledně nepoznaného, ale co bude potom? Co když se budeš chtít vrátit zpátky na svůj bezpečný heterosexuální břeh?“

„Máš pravdu. Moje okolí to neví. Jak by mohlo. Jedna pusa po mejdanu mě nepřiměla ke coming outu. Přiznám se, že jsem o tom asi tak dalece nepřemejšlel. Ale risk může být i zisk, nebo ne?“

Přemítal jsem.
„Budeš se zlobit, když se nepomilujeme?“
Zavrtěl hlavou, že ne.
„Já nejsem na takovýhle hurá akce. Potřebuju si bejt jistej, víš? Rozhodně nejsem frigidní, to ne, ale chci poznávat svého kluka postupně a… až pak ho nechat mě připravit o panictví.“
„Takže… ty jsi vážně?“ Zmateně mrkal a koukal na mě s otevřenou pusou.
Přikývl jsem.
„Neměj mi to za zlý. Prostě je to moc krátkej čas. Neříkám ano ani ne. Ale pokud mě chceš, musíš mě chtít se vším všudy, jako partnera. A na to nestačí pár týdnů. Přemýšlej o tom, co opravdu v životě chceš. Vím, že je nám teprve sedmnáct, ale… uvědom si, že se mnou mít děti nemůžeš. A taky se zamysli nad tím, že pro vaše i pro naše, jsme oba jako jejich synové. Myslíš, že se přes to jen tak jednoduše přenesou? Že bychom byli spolu? Že by ani od jednoho z nás neměli vnoučata? Nemysli si. Víš, tvoji praví rodiče, se kterýma vyrůstám, jsou úžasný. Nikdy mi nevyčetli ani půl slova o tom, že jsem gay. Ale vím, že by chtěli být jednou babička s dědou. A vím, že já jim to nedám. A je mi jasný, že s tebou jim svitla nová naděje. A to je něco, co jim nemůžu jen tak uhasit. Takže tu nejde jen o mě nebo o tebe. Je to mnohem složitější a právě proto chci, aby sis všechno pořádně rozmyslel. Klidně si to i vyzkoušej s někým jiným, já proti tomu nic nemám, nebudu ti to mít za zlý. Ty na rozdíl ode mě jsi svůj sexuální život začal a chápu, že by bylo obtížný v tom nepokračovat, když já tě odmítám. Urovnej si to, dej tomu čas a pak si o tom můžem znova popovídat, jo?“

Viděl jsem, jak ho to docela vzalo. Jenom přikývnul. Asi k tomu neměl co dodat. Beze slova si vzal album a otevřel ho na první stránce. Němě si prohlížel fotky a já ho nechal. Naštěstí bylo dostatečně tlustý a kolem první třetiny už bylo patrné, že se trochu oklepal a víc vnímá obsah.

„Kdo je tohle?“
Přisunul jsem se blíž, abych viděl.
„To je můj nejlepší kamarád, Andreas. Bohužel teď bydlí v jiným městě, ale vídáme se pořád.“
„Vypadáte jak andílek a čertík. Až na to, že povahově to asi bude obráceně, co?“
„Jak jsi to poznal?“
„Má takovej šibalskej výraz.“
Pousmál jsem se.
„No, je to tak. On byl vždycky neřízená střela. Co si ho pamatuju, tak si vždycky všechno dokázal zařídit. A když náhodou ne, rychle se z toho vzpamatoval a už vymýšlel další plány.“
„Seznámíš nás někdy?“
„Jasně. Tomu se nevyhneš. Myslíš, že si nechá ujít moje osmnáctý narozeniny?“
„Taky pravda.“

Vzal mě jemně kolem ramen a společně už s mými komentáři jsme pokračovali v obrazovém průvodci mým životem. Skončili jsme kolem jedný ráno. Oba už jsme zívali a byli utahaní.

„Děkuju, bylo to pěkný překvapení.“
„Vážně? Takže nejsi zklamanej?“
„Um, představoval jsem si něco jinýho, to jo. Ale, jsem rád, že máme teď jasno a ty fotky byly krásný. Opravdu.“
„Tak to jsem moc rád.“
„No, asi se už odeberu k sobě, jinak ti tu vytuhnu.“
Zvedl se a hodil na sebe župan, prádlo strčil do kapsy. Jemně se na mě usmál a otevřel dveře.
„Dobrou, Bille.“
„Hezky se vyspi.“
„Ty taky.“
„Dobrou.“

Jakmile za ním zaklaply dveře, zhasnul jsem a uvelebil se pořádně v posteli. Zíral jsem ještě do stropu a znovu si přemítal průběh celé jeho návštěvy. Možná jsem ho opravdu trochu zasáhl, ale musel jsem si připomenout, že to bylo mým cílem. Potřeboval jsem, aby se maličko probral z toho loveckého módu.

Neměl jsem tušení, jak to celé dopadne. Možná jsem ho tím nadobro odradil a zůstaneme jenom tak, jak jsme teď. Třeba to z něj skutečně po pár měsících vyprchá a ztratí zájem. Lhal bych, kdybych tvrdil, že by mě to nemrzelo. Že by se potvrdily ty skeptičtější domněnky a nakonec to byl jen pouhopouhý sexuální pud.
Nezbývalo, než čekat. Nic jiného jsem v téhle chvíli dělat nemohl. Některé věci zkrátka potřebují prostor a dějový odstup. Doufal jsem, že si všechno pořádně protřídí a srovná si priority.
Kvůli nám všem.

(Tom)

Ve chvíli, kdy jsem opustil jeho pokoj, jsem se cítil nadmíru zvláštně. Ať jsem čekal dnes večer cokoliv, tohle to rozhodně nebylo. Nemohl jsem ale ani identifikovat, jak se přesně cítím. Jasně, čekal jsem odměnu, byl jsem natěšenej jak malej kluk. Ale teď, když jsem byl zase u sebe, jsem si uvědomoval, že to, že jsme spolu nespali, mě nemrzelo tolik, jako že jsem Billovi připadal jako prostý Casanova, který ho uhání na každém kroku a chce jen to jedno.

Opravdu jsem se tak choval? Možná jo. Jenže něco v něm mě k tomu pořád nutilo. Byl jsem od přírody netrpělivej a chtěl všechno hned. Kolikrát mi to rodiče říkali. Bill byl po nich. A navíc byl opravdu nevinnej, jak mi už několikrát přišlo z jeho reakcí. Teď se to potvrdilo. To celé umocňovalo jeho opatrnost. Bylo mi jasný, že když čekal tak dlouho, bude opravdu mít dostatek trpělivosti a vůle, aby hledal toho pravýho.
Můžu to být vůbec já? Já, kterej bych měl spíš bejt něco jako jeho brácha. Já, koho vždycky bavily holky a kdo si nedokáže představit život bez sexu. Celý se mi to začínalo slejvat a přestával jsem se vyznávat sám v sobě.
Teď jsem byl vděčnej Billovi, že mě zastavil.
On byl poslední, komu bych chtěl svojí zbrklostí ublížit.

autor: Neilinka

betaread: J. :o)

7 thoughts on “Live my life 14.

  1. Album fote! Já padnu. Dokážu si představit Tomův výraz… Šok, překvapení, zklamání a kdo ví, co ještě. 😀 Léčba šokem v Billově podání.
    Ale zdá se, že to fungovalo. Bill má pravdu v tom, že do toho nemůžou vlítnou jen tak bez rozmyslu. Oni se totiž nikdy nemůžou klasicky "rozejít". Už navždy spolu budou nějak spojeni a nepovedený sexuální vztah by to mohl celé pokazit.
    Jsem zvědavá, jak se s tím Tom popere.
    Díky, těším se na pokračování.

  2. Bill je trochu moc přemýšlivý, nejak uplne nechapu, proc chce uz v sedmnacti kluka na "az do smrti"… vsak neni moc dvojic, u kterych tohle funguje. Nehlede na to, ze je kluk a pubertak – mel na Tom skocit xD to album byl podraz! 😀 chudak nadrzeny Tomi. Ja doufam, ze brzo prestanou s myslenim a poddaji se okamziku a ne cekani na budoucnost.
    Diky za dilek 😉

  3. Tak tohle byl snafd úplně nejlepší díl ze všech! Možná nebyl až tak vtipný, jako ty ostatní ale strašně se mi líbilo, jak to Bill celé pojal. Minule mě maličko zklamal, protože už jsem se v jednu chvíli lekla, že by Tomovi nakonec vážně jen tak vlezl do postele, ale dneska má u mě jedničku s hvězdičkou! Fotoalbum :DDD To bylo boží, chudák Tom….
    Asi maličko souhlasím s Lexi, že Bill o tom přemýšlí trošku až moc a divím se, že tou zmínkou o dětech Toma nevyděsil, přece jen, je jim vážně jen sedmnáct. Ale apoň nad tím začne Tom opravdu přemýšlet a přestane se chovat jen jako nadržený puberťák, který by Billa nejraději ohnul na každém rohu.
    Ale protože Tomovi věřím, že to s Billem myslí vážně, tak mu držím palce, aby si to v hlavě rychle srovnal a o nejrychleji o tom přesvědčil i Billa! 🙂

  4. Som strašne rada, že Bill Toma tak trochu pribrzdil a povedal mu čo čaká a že chce ozajstný vzťah. Vysvetlil to krásne rozumne a dospelo, a som rada aj tomu, že Tom to prijal a premýšľal o tom. Teším sa na pokračovanie:) Ďakujem za kapitolu.

  5. Fotoalbum 😀 😀 😀 Tak to by mě nenapadlo ani ve snu! 😀 😀 Jsem se fakt musela smát, když jsem si to přečetla!

    Ale jsem vážně ráda, že mě Bill nezklamal. Ačkoli jsem si myslela, že by jen tak Tomovi hnedka nepodlehl, tak i tak jsem si říkala, že třeba nakonec jo, jistá jsem si nebyla. Proto u mě Bill získal miliony bodů navíc! 🙂 A já Billovo přemýšlení chápu! 🙂 Sice je fakt, že přemýšelt v 17 o dětech je i na mě moc, ale tak Bill to myslel dobře. Především s ním souhlasím v tom, že tohle není jen o nich, ale i o jejich rodinách. Protože oni by se i po nevydařenm vztahu museli potkávat a bylo by to strašně těžké, když jsou jejich rodiny spojeny silným poutem. Takže naprosto chápu, že o tom takhle přemýšlí.

    Navíc si myslím, že Tomovi nasadil brouka do hlavy a já doufám, že si Tom dřív nebo později uvědomí, že Billa miluje. Moc bych jim to přála! A Ačkoli tohle nebyl zvláště vtipný díl jako ostatní, i tak se mi neuvěřitelně líbil a jsem moc zvědavá na pokračování! 🙂
    Díky moc! 🙂

  6. Tak toto Bill totálne zabil!! 😀 To bolo tak super 😀 Chudák Tom, takéto niečo fakt nemohol čakať ani vo sne 😀
    Ale potom mu to Bill pekne vysvetlil a všetko sa vyriešilo. A priznávam, že aj keď ma na jednej strane trošku prekvapilo, že Bill o vzťahu premýšľa už takto vážne – ako štýl deti a podobne, tak na druhej strane chápem, že sa do toho nechce s Tomom vrhnúť, lebo tí dvaja proste nebudú mať možnosť sa len tak rozísť, kedˇže sú tak rodinne zviazaní.
    Tým vysvetlením pekne nabúral Tomove zmýšľanie a ten si uvedomil, čo všetko by vzťah s Billom obnášal – že tam proste nemôže ísť o jednorázovú záležitosť. Dúfam, že sa Tom veci poriadne premyslí a čoskoro si uvedomí, že Billa miluje a chce s ním byť bez ohľadu na okolnosti, spoločnosť… 🙂
    Ďakujem za časť.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics