Photographs of an American Summer 16.

autor: AshesPashes
Krátká Zastávka

Tom se probudil mírným tlakem na svém pravém boku. Otevřel oči a našel Billa ležícího přes něj; jednu nohu měl přehozenou přes jeho vlastní a paži měl omotanou kolem jeho pasu. Usmál se na něj a pomyslel si, že je to docela vtipné, jak se spolu najednou cítí tak neuvěřitelně pohodlně. Když otočil hlavu směrem k hodinám, všiml si, že je 8 ráno a vstát a jít si rychle zaběhat se zdálo jako dobrý nápad. Pomalu se začal posouvat a vymotávat zpod Billova těla.

Billova paže se utáhla kolem jeho pasu.
„Kolik je hodin?“ Bill měl oči stále zavřené, zatímco promluvil.
„Osm.“
Bill nad tou informací nakrčil nos. „Kam jdeš?“
„Myslel jsem, že bych si šel rychle zaběhat. Můžeš tady zůstat a spát.“
„Ne, ty bys tady měl zůstat a spát.“
„Fajn,“ řekl Tom, uvelebil se zpátky do postele a obrátil se čelem k Billovi.
„Wow, myslel jsem, že se budeš víc bránit,“ řekl Bill a krátce Toma políbil, než se k němu znovu přitulil.
Po několika okamžicích, kdy sledoval Billa, jak upadá zpátky do spánku, jej brzy následoval.

~*~*~*~

Tom se probudil to ráno podruhé, ale tentokrát to bylo měkkými polibky dopadajícími na jeho krk.

„Mmmm, dobré ráno i tobě.“ Tom roztáhl dlaně přes Billova záda a cítil teplo jeho kůže přes tenké tričko.
Bill jen pokračoval v prolíbávání si cesty přes Tomovu čelist až k jeho ústům, kde rovnou podnítil polibek. Tom spolupracoval a políbil jej nadšeně zpět. Líbali se několik minut, sotva se od sebe odtáhli na dost dlouho, aby se nadechli. Bill zajel dlaněmi pod Tomovo tričko a přejížděl prsty přes mírně vyrýsované svaly. Odtáhl se od Toma a zatahal za tričko, které měl na sobě.
„Dolů.“
Tom poslechl a přetáhl si tričko přes hlavu, hodil ho někam za sebe a natáhl se pro Billovo. Přejížděl dlaněmi přes jeho boky, téměř uctivě, dotýkal se inkoustem zdobené kůže. Jeho oči se setkaly s Billovými a oba se naklonili ke spojení jejich rtů. Tom palcem hladil Billův hrudník a přejel přes propíchnutou bradavku. Za to si vysloužil od druhého muže hluboké zasténání a to jej pouze vyzvalo k tomu, aby tu akci zopakoval.

Bill prohýbal záda při každém doteku a vzdychl, když se Tomovy rty přestěhovaly na jeho klíční kost. Jejich těla byla přitisknutá k sobě a Tom mohl cítit Billovo tvrdnoucí vzrušení proti svému boku. Zasténal a nechal jednu svou ruku cestovat po Billově plochém břiše.

Tom jej jemně uchopil přes materiál jeho pyžamových kalhot. Bill přitlačil proti jeho ruce, ale vzápětí se odtáhl.
„To nemůžeme,“ řekl, ačkoliv jeho tělo křičelo ano.
„Nemusíme, jen mě nech se tě dotknout.“
Bill se kousl do rtu a souhlasně přikývl. Tom jej znovu políbil, tentokrát na rty, zatímco jeho ruka zůstala na Billově žaludku a vykreslovala tam na kůži jemné kruhy. Bill se do polibku snadno uvolnil a pokračoval ve svém vlastním průzkumu napjaté kůže na vyrýsovaných svalech na Tomově hrudi. Cítil Tomovu teplou ruku, jak zajela pod okraj jeho kalhot a hladila jeho stehna. Bill se zachvěl, předvídal okamžik, kdy se jej skutečně dotkne.
Tomův dotek byl jemný, když přesunul ruku k Billově erekci a pevně ji uchopil. Bill roztřeseně vydechl, ani nevěděl, že zadržoval dech, a rozpouštěl se pod tím dotekem. Tomova ruka klouzala nahoru a dolů plynulým pohybem. Bill si pomyslel, že Tomovy lehce mozolnaté prsty vytvářejí úžasný pocit, když se palec přesunul na jeho vrcholek.

Bill hlasitě zasténal, omotal znovu paže kolem Tomova těla a přitáhl jejich boky k sobě. Tom zasténal, když jeho odpovídající vzrušení přejelo přes Billův bok. Cítil, jak Bill rukou tahá za materiál jeho kalhot a snaží se mu je stáhnout přes boky.

„Bille,“ řekl Tom, odtáhl se zpět a podíval se černovlasému muži do tváře. „Nemusíme dělat víc.“
„Já tě jen chci cítit proti sobě.“
Smyslný tón, který Bill použil, stačil, aby si Tom své kalhoty úplně sundal, než Billovi ty jeho stáhnul přes boky. Billovy oči sledovaly každý jeho pohyb, ale Tom nemohl odtrhnout pohled od Billovy tvrdé erekce, kterou právě osvobodil z kalhot.
Tom se přesunul těsně nad Billovo tělo. Než se ho mohl znovu zeptat, jestli si je jistý, byl stáhnut dolů a tvrdě políben. Billův jazyk se mu protlačil do úst a přejížděl piercingem proti jeho vlastnímu jazyku. Tom snížil své tělo k Billovu. Jejich těla k sobě perfektně pasovala.

Bill Toma překvapil, když zvedl své boky, čímž způsobil, že se jejich třísla vzájemně otírala. Bill přerušil polibek, aby zasténal a zopakoval předchozí pohyb. Tentokrát mu Tom vyšel svými boky naproti, aby přitiskli svá těla k sobě.

Pohybovali se takhle spolu několik dlouhých minut, zatímco se líbali a dotýkali navzájem. Tomovy rty putovaly po Billově krku a klíční kosti a v náhodných okamžicích se zastavovaly a olizovaly různá místa. Teplota v místnosti způsobila slabou vrstvu potu na jejich tělech, která se pohybovala téměř jako jedno.
Netrvalo dlouho, než Bill zvedl nohy, aby je omotal kolem Tomova pasu a zvýšil tak tření jejich těl. Tom se sklonil, aby znovu políbil jeho rty a ztlumil tak sténání, které bylo hlasitější a hlasitější.
Tom vklouznul jednou rukou mezi jejich těla a chytil Billovo mužství. Pokaždé, když se pohnuli, Billův penis se třel o Tomovu ruku a vytvářel tak ještě větší tření. Bill zaklínil svou ruku mezi ně a uchopil Tomův penis stejným způsobem, jakým byl držen jeho vlastní. Jejich prsty přejížděly proti sobě a jejich orgasmy se rychle blížily.

Bill vyvrcholil jako první, jeho tělo se otřásalo s každou vlnou, která jím prošla. Celou dobu se při tom díval Tomovi přímo do očí. Netrvalo to déle, než další dva přírazy a Tom vyvrcholil také, zatímco lehce kousal do klíční kosti, kterou dříve líbal.

Tom se naklonil, Billa znovu políbil, než se přesunul, aby se natáhl vedle svého společníka. Popadl několik ubrousků z nočního stolku a jeden podal Billovi. Leželi vedle sebe, pomalu uklidňovali svůj dech a přitom se lehce líbali.
Neuběhlo ani pět minut, když uslyšeli zaklepání na dveře pokoje, který měl být Billův, a poté další zaklepání na Tomovy dveře.
„Snídaně je připravená, pokud budete chtít přijít dolů a dát si něco k jídlu,“ řekla Susan přes dveře.
Bill se na Toma zazubil. „Myslíš, že nás slyšela a klepala na mé dveře, jen aby předstírala, že nás neslyšela?“
„Pravděpodobně stála celou dobu za dveřmi,“ rozesmál se Tom.

~*~*~*~

Poté, co se očistili a převlékli, zamířili společně dolů, do kuchyně. Susan připravila vafle, vajíčka a slaninu. Vytáhla z chladničky mísu čerstvého ovoce a postavila ji před Toma.

„Uvědomila jsem si, že asi nebudete jíst vejce, a tak jsem si myslela, že byste ocenil něco extra.“
„Díky. Moc si toho vážím.“
„Anthony volal dnes ráno, už je na cestě.“
„To je skvělé,“ řekl Bill s plnou pusou vaflí. „Myslím, že se trochu projdeme kolem a uvidíme, co bychom mohli vyfotit.“
„Anthony mi řekl, že jste fotografové. Ale chůze není moc dobrý nápad, všechno je tady od sebe dost daleko. Vezměte si moje auto,“ Susan naplnila jejich hrníčky kávou a položila nádobu zpátky na hořák.
„To nemůžeme,“ řekl Tom, zatímco plácl do Billovy ruky, aby ji dostal pryč od své mísy s ovocem.
„Samozřejmě, že můžete. Neopustíte oblast s mým autem tak dlouho, dokud jsou vaše věci u mě, takže si s tím nedělám příliš starosti. Vezmete si ho a tečka.“

~*~*~*~

Bill naprogramoval GPS na Tomově iPodu a nasměroval Toma nejprve k jediné bance ve městě. Potřebovali vybrat hotovost, aby zaplatili za svůj pobyt. Podle GPS bylo obchodní středisko jen kousek dál po silnici. Sledovali silnici, dokud se před nimi neobjevila cedule Domácí středisko obchodu.

Nebylo to úplně přesně to, co očekávali, když zaparkovali a vystoupili z auta. Vypadalo to jako dlouhá stodola, zatímco oni si představovali spíše malý obchod s potravinami. Vešli dovnitř a byli přivítáni přátelským prodejcem.
„Vítejte v Domácím středisku obchodu, domovu všech vašich nouzových potřeb. Je tady něco, co vám dnes mohu pomoct najít?“
Bill se rozhlédl kolem na všechny batohy, potravinové balíčky, výstroje na filtraci vody, záchranná vybavení a soupravy první pomoci. Tom něco pověděl prodavači, ale Bill ho neslyšel. Byl příliš zaneprázdněný přemýšlením, jestli červený kyblík s otevřeným černým víkem měl v nouzových situacích sloužit také jako záchod. Trochu se otřásl a nechal své oči sledovat jiné věci.

Prošli si dokola celou místnost a prohlédli si různé sady, než zamířili zpět do vypůjčeného auta.

„Myslel jsem, že bychom mohli zajít dovnitř pro nějaké sladkosti na občerstvení, a ne pro nějaké pilulky jodidu draselného, abych ochránil svou štítnou žlázu při jaderném výbuchu. Možná bychom si jen pro případ měli nějaké vzít.“
„Stejně na tom nezáleží, Bille, ta malá pilulka by nikdy tvé tělo neochránila před jaderným výbuchem. Prodávají je, aby ti dali falešnou naději,“ řekl Tom ledabyle, jak zamířili zpět na silnici.
„Děláš si srandu, že?“
Tom pohlédl na Billa se vší vážností. „Ne, nedělám si srandu, věř mi, ty malé pilulky tě neochrání před jaderným výbuchem.“
„Bože, myslím, že z tebe začínám být paranoidní.“
„Co kdybych ti to vynahradil nějakou zmrzlinou?“ Zeptal se Tom se smíchem, když zastavili před cukrárnou. Nebyl překvapený tím, kolik tam bylo lidí, vzhledem k tomu, že bylo téměř poledne a počasí se blížilo k vlhkým 35 stupňům Celsia.
„Zmrzlina tohle nezlepší.“ Bill si dal ruce v bok a postavil se čelem k Tomovi.
Tom se naklonil dopředu, rty přejel přes jeho ucho a zašeptal: „Můžu ti pomoct zapomenout později.“ Usmál se a vzal Billovu ruku, aby jej přivedl k frontě na zmrzlinu.

Za celé odpoledne opravdu nenašli příliš mnoho věcí k vyfocení. Většina lidí byla uvnitř svých domů a vzdálenost mezi jednotlivými místy dělala celou věc složitější. Tom pořídil pár záběrů smějícího se Billa, zatímco jedl svou jahodovou zmrzlinu, ale jinak tam příliš věcí nebylo.

Naplnili nádrž v Susanině autě a po cestě minuli starou ženu v houpacím křesle na verandě. Tom zastavil auto a pořídil několik snímků ženy, zatímco Bill se díval z auta. Tom se ženou promluvil několik slov a vrátil se k autu s úsměvem. Podal Billovi fotoaparát a řekl mu, aby se podíval na digitální náhledy.
Žena se nedívala do objektivu, místo toho hleděla do dálky. Tom ji zachytil z několika úhlů a výsledky byly úžasné.

~*~*~*~

Nějak se ocitli v obývacím pokoji se Susan pracující na puzzlích. Oběd byl připravený, když se vrátili, a poté Susan trvala na tom, že jí pomůžou s puzzlemi, se kterými měla nějaké potíže.

Před domem se ozvalo zatroubení, následované zaklepáním na dveře, což odvedlo jejich pozornost od puzzlí a horké kávy.
„Dovolil jsem si přivézt vaše auto sem, namísto toho, aby musel přijet pro vás, a vzít vás zpět do svého obchodu.“
Bill byl nadšený z představy, že se dostanou zpátky na cestu a pryč z toho malého městečka. Zamířil do Tomova pokoje, kam si ráno přestěhoval všechny své věci. Tom vyrovnával se Susan a Anthonym účty, zatímco Bill kontroloval zádveří i šuplíky, aby se ujistil, že tam nic nenechali. Když vstal poté, co zkontroloval i místo pod postelí, omotaly se mu paže kolem pasu. Vydal ze sebe zženštilé vyjeknutí a rychle se otočil, aby spatřil pochechtávajícího se Toma.
„Zkontroloval sis i svůj pokoj? Aby ses ujistil, žes tam nenechal nic během celých těch pěti minut, které jsi tam strávil?“
„Ha-ha, jo, zkontroloval.“
„Dobře, pak můžeme vyrazit.“ Tom sladce políbil Billovy rty a odtáhl se. Políbil jej ještě jednou, než se otočil a zamířil k nově opravené Escaladě.

autor: AshesPashes

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

original

7 thoughts on “Photographs of an American Summer 16.

  1. Pravděpodobně stála celou dobu za dveřmi," rozesmál se Tom. – já bych tam rozhodně stála 😀 Ale Tome, tebe bych pak pleskla… Protože dát Billovi 'kopačky' kvůli domorodcům, o kterých je milion a padesát dokumentů a každý ví, jak načervenale vypadají a jak divné mají šperky a jak ženy vypadají jako muži až na povislá prsa… Tak to si zaslouží facku :O Já myslela, že Tom na takovýhle věci nehraje, že fotí, páč ho to naplňuje a ne pro nějakou cenu… A aby se nemusel o slávu dělit s nějakým super sexy chlapem, kterýho by nejradši vo**** a toť vše… Toť můj názor…
    Moc děkuju za překlad, páč… ježkovy zraky, ti američani neumějí psát smysluplně :O Kdo se v tom má vyznat? Na to potřebujete veeelikánskej mozek a nejmíň 3 slovníky!

  2. Myslela jsem si, že tohle uvíznutí jim pomůže se sblížit. A jsem ráda, že se to skutečně povedlo. 🙂 Bill je roztomilý, jak se snaží jít na to pomalu a opatrně. Sice ho chápu, ale divím se, že to vydrží, když je Tom tak sexy. 😀 Díky za překlad.

  3. Skvelá kapitola. Bolo to tak krásne ako sa ráno prebúdzali a ako Tom neodišiel behať a ako…. úžasne krásne prekladáš tie scénky, tak prirodzene a citovo.
    Teraz to už vyzerá, že pokročili ďalej:) Teším sa z toho.
    Veľmi pekne ďakujem za krásny preklad♥

  4. Já mám takovou radost z pokroku jejich vztahu! ♥ To je tak hezké, jak krásně se k sobě chovají a všechny ty Tomovy narážky, doteky a polibky. 🙂 Nemám slov, vážně. Hnedka je ta povídka veselejší, když se mají kluci rádi! 🙂 Jsem za ně tolik šťastná! 🙂

    Snad to takhle bude pokračovat i nadále, protože takhle krásné díly bych si nechala líbit už napořád! 🙂

    Strašně moc děkuji za báječný překlad, Zuzu! ♥

  5. Tak nakonec se tam přece jenom nějak zabavili. 😀 A šlo jin to náramně.
    Díky, těším se na pokračování.

  6. Mne sa tak strašne páči, ako sa tí dvaja zbližujú 😀 Celé je to také ľahučké a proste nádherné. A nakoniec sa im tak to podarilo v tom meste zabaviť 😀
    Dúfam, že im to tak vydrží čo najdlhšie.
    Ďakujem za preklad.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics