Photographs of an American Summer 18.

autor: AshesPashes
Jsou tohle zatracené žabky?!

Tom ležel na levém boku čelem k Billovi a sledoval, jak černovlasý muž spí. Vypadal tak klidně, jeho kůže byla mírně zarudlá a jeho oči se pohybovaly za zavřenými víčky. Tom se musel hodně přemáhat, aby se jej nedotkl. Chtěl se dotýkat svými prsty té jemně vypadající pokožky. Nakonec to vzdal a přejel jedním prstem přes Billovu čelist; pohyboval se od místa těsně pod uchem až ke křivce na bradě.

Bill se nevědomě přitulil blíže k Tomově hrudi a nos měl pod jeho bradou. Každý jeho výdech poslal lehký, teplý vánek přes Tomův krk. Přeběhl mu z toho mráz po zádech, ale miloval být u Billa takhle blízko a moct vdechovat jeho výraznou vůni, která byla všude kolem něj.
Když se o pár minut později podíval na hodiny, všiml si, že je teprve osm ráno. Věděl, že kdyby povolil, Bill by zůstal v posteli až do deseti nebo i déle. Tak opatrně, jak jen to bylo možné, Tom vyklouzl zpod Billova těla a ven z postele. Tiše se převlékl do šortek a trička, protože se rozhodl využít hotelovou posilovnu, jelikož venku bylo dokonce i takhle brzo příliš horko na to, aby si šel zaběhat. Zašněroval si tenisky, popadl kartu od pokoje a zamířil do posilovny.

~*~*~*~

Když se Bill probudil, natáhl ruku přes postel pro Tomovo teplé tělo, ale sevřel v dlani pouze chladnou přikrývku. Otevřel jedno oko a podíval se směrem k prázdné straně postele. Přetočil se na záda, zavřel oči a čekal, až se mlha v jeho mozku rozptýlí. Až poté uslyšel puštěnou vodu v hotelové sprše.

Bill sám se sebou diskutoval jen pár vteřin, jestli by se měl k Tomovi ve sprše připojit, než se odkryl a v celé své nahé kráse odklusal směrem ke koupelně.
Chvíli Toma sledoval za matným sklem sprchového koutu, než otevřel dveře a vstoupil za ním. Omotal mu paže kolem pasu a políbil jej na rameno.
„Dobré ráno,“ řekl a naklonil se blíž.
„Skutečně.“ Tom se otočil tváří k Billovi a políbil ho na rty.
„Jak se ti spalo?“
„Dobře, dokud jsem si neuvědomil, že nejsi… jsou tohle zatracené žabky?“ Zeptal se Bill a zíral dolů na Tomovy nohy.
Tom mírně v rozpacích zavrtěl prsty. „No, ano, nikdy nevíš, kdo tady naposledy byl a jestli to tu bylo správně vyčištěno.“
Bill se zasmál, ale ne zle. „Někdy mám pocit, že z těchhle tvých věcí zcvoknu. Kdo nad tímhle přemýšlí? Tohle není nějaká koupelna na vysokoškolské koleji, Tome. Jsem si jistý, že je v pořádku.“
„No, jsou tu šance, které nejsem ochoten přijmout.“
„Ty jsi tak divný, ale taky roztomilý.“


Bill se naklonil a rychle spojil jejich rty, než si Toma loktem odstrčil z cesty, aby si mohl umýt vlasy. Stál pod sprchou a nechával si vodu dopadat na vlasy, když v nich ucítil Tomovy ruce. Tom mu pomalu masíroval hlavu a roztíral mu šampon po delších pramenech na vrcholu, i po krátkých vlasech po stranách. Bill přivřel oči a užíval si ten škrábavý pocit Tomových krátkých nehtů ve svých vlasech.
„Budu – mmmm, to je dobré – potřebovat brzo ostříhat. Jen zkrátit po stranách.“
„Proč si nezajdeš v Kentucky? Jsem si jistý, že Gustavova manželka Vanessa ti může doporučit salon nebo tak něco.“
„Dobrý nápad.“
„Mám ještě další dobrý nápad,“ řekl Tom, když Billovi vyplachoval šampon z vlasů.
„Jo? A jaký?“ zeptal se Bill a pootevřel jedno oko.
Tom se naklonil, aby políbil Billův vystavený krk. Umíral touhou ho políbit od té doby, kdy Bill zaklonil hlavu, aby si umyl vlasy.
„Ty jsi dnes ráno prostě plný dobrých nápadů,“ vydechl Bill a znovu zavřel oči.
Tomův útok na jeho krk byl božský, zatímco mu jednou rukou dál masíroval pokožku hlavy. Druhou rukou mu putoval na hrudi, kde se zastavil, aby mu stiskl levou bradavku.

Zvuk Billova zasténání se rozléhal malým sprchovým koutem. Tom se jen zazubil proti jeho krku, zatímco rukou pokračoval dál dolů po jeho štíhlém těle. Bill se otřásl, když se ruka zastavila těsně nad jeho pánví. Když přitlačil svým tělem blíž k Tomovi a otřel se svou erekcí o jeho bok, doufal, že tou jedinou akcí vyjádřil přesně to, co chtěl.

Tom sáhl rukou dolů, aby Billa pevně uchopil a několikrát za sebou jej pohladil od špičky až ke kořenu. Bill zasténal a opět spojil jejich rty. Snažil se přesunout své ruce na Tomovo odpovídající vzrušení, ale byly okamžitě odstrčeny pryč.
Tom svou rukou plynule pohyboval a zvětšoval tak plamen, který hořel v Billově břiše. Tom věděl přesně, jak se jej dotýkat, aby z něj dostal steny a kňučení, které vyplňovaly malý sprchový kout. Zpomalil, škádlil jej. Bill řekl Tomovo jméno napůl se zasténáním a napůl s fňukáním a prosil ho, aby nepřestával. Tom se zasmál a znovu políbil Billovy rty, vtáhl jej do hlubokého polibku, kdy se jejich jazyky proplétaly. Netrvalo dlouho, než Bill lapal po dechu proti Tomovým ústům a jeho orgasmus byl nebezpečně blízko.

„Přestaň,“ vydechl Bill. „Udělám se.“

„Tak se udělej,“ řekl Tom a zrychlil své pohyby.
Byl to pro Billa boj, nesouhlasit s Tomem, chtěl víc, chtěl cítit Toma uvnitř sebe, ale chvění v dolní části jeho břicha bylo příliš silné na to, aby bojoval. Orgasmus, který ho ovládl, jej téměř poslal na kolena a on se pověsil na Toma, s nehty zarytými do jeho ramen, zatímco vyvrcholil na ruku svého milence.
Bill se snažil popadnout dech, když zvedl oči k Tomově tváři. Oči druhého muže byly tmavé, jeho zorničky byly tak rozšířené, že hnědá část jeho duhovky téměř nebyla vidět. Bill ho silně políbil a natáhl ruku k jeho vyrýsovanému břichu.
„Jsi na řadě,“ řekl Bill svůdným hlasem.
Přejížděl prsty škádlivě přes pevnou kůži, když ve vedlejším pokoji začal vyzvánět jeho mobilní telefon.
„Nechystám se to zvednout,“ řekl Bill a znovu Toma políbil.
Snažil se co nejlépe ignorovat neustálé zvonění, ale jakmile skončilo, začalo to znovu.
„Raději to vezmi, mohlo by to být důležité,“ řekl Tom a přerušil polibek.
Bill frustrovaně zavrčel a věnoval poslední pohled Tomovi a jeho hrdě se tyčící erekci.
„To raději ať je,“ popadl ručník a spěchal směrem ke stolku, kde v noci svůj telefon nechal.

„Haló?“ zeptal se mírně zadýchaně. Odkapávala z něj voda na podlahu, ale opravdu mu to bylo jedno. Doufal, že rozhovor bude dostatečně krátký, aby mohl zalézt zpět do sprchy k Tomovi a dokončit to, co začali.

„Bille, tady David Jost. Neslyšel jsem nic od tvého právníka, tak jsem jen chtěl vědět, jak to jde. Chtěl jsem se ujistit, že jste oba naživu a že nikdo nebyl nechaný někde u krajnice.“
„Proč si každý myslí, že se navzájem snažíme zabít?! Vycházíme spolu fajn. Našli jsme společnou řeč a cesta je v pohodě. Ještě něco dalšího? Byl jsem zrovna uprostřed něčeho.“
„Ne, ne, jen jsem se chtěl ujistit, že je všechno v pořádku, protože jste už za polovinou cesty.“
„Ano, všechno jde skvěle. Uvidíme se, až se dostaneme zpátky do LA. Čau.“
Bill rychle zavěsil a otočil se, připraven zamířit zpět do koupelny, když se setkal tváří v tvář s Tomem. Billův nadšený úsměv rychle poklesl, když si uvědomil, že copánkatý muž už není ve sprše.
„Doufal jsem, že se dostanu zpátky k tobě do sprchy,“ řekl Bill.
„Proč, už jsi byl čistý.“ Tom se snažil zadržet poťouchlý úsměv.
„Doufal jsem, že bych dostal šanci ti to oplatit.“
„Na to nemusíme být ve sprše.“
Tom zatahal za volně zavázaný ručník na Billově pasu. Pevně potáhl, nechal spadnout vlhkou látku na podlahu a políbil Billovy rty, zatímco jej dovedl k posteli, na kterou ho položil, aby se mohl vznášet nad ním. Bill jej líbal nazpět, zatímco zatáhl za Tomův ručník. Tom lehce nadzvedl boky, aby Bill mohl odstranit ručník úplně, než se jejich těla opět setkala, kůže na kůži.

~*~*~*~

Tom si neuvědomil, že usnul, dokud neuslyšel Billa zděšeně zalapat po dechu. Jeho oči se prudce otevřely a upřeně se na něj podíval.

„Co se děje?“ Zeptal se a rozhlédl se kolem.
„Máme 15 minut na odhlášení se z hotelu, nebo budeme platit za další noc.“
„Pak bychom si měli pospíšit,“ řekl Tom s pokrčením ramen, než vstal z postele a odkráčel ke koupelně.

Tom byl snadno připravený už za deset minut, protože neměl vybalených mnoho věcí. Popadl tašky, které byly připraveny, a zamířil do haly, aby je odhlásil. Bill souhlasil, že dokončí balení a zamíří dolů, jakmile bude hotový.

Zbytek dne strávili v New Orleans, kde pořídili ještě pár posledních fotek. Zatímco fotografovali v nákupní čtvrti, Tom si všiml hračkářství.
„Pojďme se tam zastavit a vybrat něco pro Jessicu,“ řekl Tom, vzal Billa za ruku a táhl jej k obchodu.
„Jaký druh věcí má ráda?“
„Je to velmi dívčí holčička, která miluje oblíkání,“ Tom vytáhl mobilní telefon a ukázal Billovi jeden z obrázků, který mu Gustav poslal, s rozkošnou holčičkou v princeznovských šatech. Bill si fotku důkladně prohlížel.
„Kde je její čelenka?“
„Jak já to mám vědět?“ Tom pokrčil rameny.
„No, pak nějakou potřebuje.“

Bill vlekl Toma zpět k polici plné růžového tylu. Netrvalo dlouho a Bill se marně snažil zúžit svůj výběr čtyř dárků do jednoho; nakonec vybral dva. Tom byl šťastný, že může dopřát jak Billovi, tak jeho neteři, tím, že koupí oba Billovy návrhy.

„Až odsud odejdeme, chceš se někde zastavit na večeři a pak se vydat směrem do Kentucky?“
„Zní to jako další z tvých dobrých nápadů. Jsi dnes opravdu ve formě.“
Tom se rozesmál, vzal Billa za ruku a vedl ho k pokladně.

autor: AshesPashes

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

original

7 thoughts on “Photographs of an American Summer 18.

  1. Je super pozorovat, jak se kluci sblížili, a jak si rozumí…a jsen za ně ráda, protože si myslím, že to oboum prospěje pro jejich vlastní dobro. Je hezké pozorovat vývoj jejich vztahu, když každý kolem očekává nějaké problémy, když na začátku se neměli rádi a nechtěli spolu jet. Všechny překvapí, zda-li z jejich vztahu na cestách bude něco víc nebo spíš pokračovat i po skončení cesty. Díky za překlad.

  2. Momentálne je to nádherná idylka. Páči sa mi čítať o tom, ako to medzi chalanmi klape, ako sa zbližujú a ako sa ich vťah stále vyvíja 🙂
    To, že každý čaká, že sa pozabíjajú, je vtipné 😀 Ale keď si vezmeme začiatok ich vzťahu, tak sa nie je čomu diviť. Skôr by sa všetci divili nad ich súčasným vzťahom.
    Ďakujem za preklad a teším sa na stretnutie s Gustavom a jeho rodinou.

  3. Krásně jim to spolu klape. Jen kdyby pořád nezvolnily ta telefony. 😀
    Díky, těším se na pokračování.

  4. Cmucham cmucham dalsi dil :O a co nevidim? Sprchove orgie :O Hned na zacatku dilu. Nekdo me chce zabit 😀 Ale vidim to tak, ze spis ja nekoho zabiju :O Pitomej David! Takova kravina, clovek si uziva ciziho poteseni, pak zazvoni telefon, na drate Jost a svet se ma zborit? Jeho bychom meli nechat u krajnicr! Jeste jsem se bala, kdovi kdo vola a co chce a on je to Jost… To me potes! Ma stesti, ze se kluci nenechali odradit 3:D
    Ten Bill se v princevznoskem obleceni nejak vyzna :DDDD Kde ma celenku 😀 Kdovi jestli si jako maly hral s autickama … Nemyslim si to 😀
    Co ty zabky? :O :O No to musel byt velmi eroticke 😀 Uz si predstavuju Toma v potapeckem obleceni, s zabkami, brylemi a rukavicemi v saune:
    Bill: "Co to mas na sobe?"
    Tom: "To je ochranna vyzbroj. Nikdy nevis, kdo v te pare byl pred nami! :O"
    Me uz by z nej je**lo :DDD Alespon nikde nechyti zadny virus 😀 Dneska se jich tu siri! HIV na kazdem rohu, Ebola nedej Boze za dvermi! MARS z Koreje na uteku, praseci a holubi chrpka na obzoru, nestovice, bradavice, … Tom je alr neohrozeny druh 😀
    Nuze tesim se na Gustava, Jessicu s novou celenkou a na Billa s Tomem samosebou taky!
    Moc dekuju za preklad a autorce za povidku, ktera je fakt uzasna 😀 Prej zabky :Dddd

  5. Neskutočne si túto poviedku užívam. Milujem také pohodové príbehy, kde nikto nikomu neubližuje a nikto nikoho netýra. Tom v žabkách v sprche ma pobavil, ale bolo to milé 🙂 a má pravdu, opatrnosť je dôležitá 😀 a hlavné je, že mu to Bill nesťažuje, pomáha mu v tej jeho fóbii, dokonca nosí so sebou vlhčené utierky hlavne kvôli Tomovi.
    Bill bol podarený ako sa vžil do nákupu darčeka pre malú princeznú:)

  6. Tyhle díly plné pohody a lásky prostě miluju! 🙂 Jen se trochu obávám, že by se brzy mohlo něco pokazit, protože je to tak vždycky! Kluci si užívají a pak bum a ějaká pohroma je na světě. Přitom já bych brala tyhle krásné a pohodové díly až do konce! 🙂 Tak strašně krásně se to čte!!! 😉

    A stejně mě hrozně moc baví, jak o ně mají všichni starost, že spolu nevycházejí. 😀 Samozřejmě se vůbec nedivím, i já měla ze začátku strach, jak to s nimi bude, ale teď, když vím, jak moc se mají rádi, mi to přijde úsměvné! 🙂

    A Tom se žabkami ve sprše? 🙂 Jako sice mi to přijde úsměvné, ale já moc nemám co říkat, protože na kolejích do sprchy chodím jen a pouze v žabkách, takže Toma chápu!!! 😀 Každopádně věřím, že se musel Bill culit, když jej tak viděl na hotelovém pokoji! 😀 😉

    Strašně děkuji za překlad téhle báječné povídky! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics