Love (Touch) me like you do 3.

autor: Sisa

Kočky, veľmi pekne ďakujem za komentáre a vážim si ich 🙂 Zuzu: Bohužiaľ nie 😀

Bolestné výkriky pretínali hrobové ticho parku, no bez výsledku. Neprišiel nikto, kto by mu pomohol. Nikto, kto by ho zachránil.
„No tak, malý. Vezmi si ho do tej pusinky poriadne!“ sykol jeden z mladíkov a pevne zovrel korienky Billových vlasov, aby mu za ne zvrátil hlavu dozadu a poriadne prirazil do jeho úst. Druhý z nich pevne zvieral chlapcove útle boky a neľútostne prirážal do krehkého tela. Po bledej tvári mu stekali potôčky sĺz. Zo všetkých síl sa snažil vytrhnúť z pevného zovretia, ale nemalo to vôbec žiadny účinok. Videl rozmazane a chvel sa. Bolel ho každý pohyb. Tlmene vykríkol, keď zacítil obzvlášť tvrdý príraz v zadočku a chvíľku na to už mu mužovo semeno stekalo po stehnách. Vzlykol, keď bol nemilosrdne zhodený na zem. Zaprel sa o zem a pokúsil sa vstať, no niečia noha ho pevne zatlačila k zemi.


„Na čo čakáš, Slayer? Máš ho tu jak na zlatom podnose. Takú malú nadržanú kurvičku.“ Uchechtol sa jeden z mužov a strelil pohľadom k tretiemu, ktorý sa až doteraz držal v úzadí. Oslovený pomaly prešiel bližšie a chlapca preletel krátkym pohľadom, kým ho vytiahol na nohy a bruškom pritisol k stromu. Stisol jeho boky a naplno vnímal silné chvenie krehkého tela.
Obmotal si dlhé čierne vlasy okolo dlane a zaklonil jeho hlavu dozadu.
„Prosím, prestaňte.“ Zašepkal Bill uplakane a neprestával sa chvieť. Bolel ho každý dotyk. Srdiečko mu bilo tak silno, že jeho údery až boleli a strach mu nedovoľoval dýchať.

Slayer pevnejšie stisol úzke boky a pritisol chlapcove telo na svoj vypracovaný hrudník. Prešiel nosom po laňom krku a naplno vdýchol jeho omamnú vôňu. Prstami kĺzal po jeho drobnom, dokonalom tele. Skutočne netúžil po ničom inom, ako si ho vziať. Tvrdo a majetnícky. Chcel mu ukázať, kto je tu pán. Zviazať ho, vziať domov a šukať celé hodiny. Tak veľmi to chcel, ale vedel, že na to nie je správny čas.

„Nájdem si ťa, maličký. Nájdem a vezmem ťa so sebou a potom uvidíš, čo je skutočný život.“ Zašepkal mu do ucha a prstom obkreslil jeho malý zadoček. „Budem ťa šukať znova a znova až do bezvedomia a ty budeš škemrať o viac.“ Zavrčal a odstrčil ho od seba. Nechal ho dopadnúť na zem a zamieril von z parku. Ignoroval šomranie ostatných. Vedel, že pôjdu za ním.

Bill ešte dlhé minúty nenabral odvahu sa pohnúť. Ticho sa krčil do klbka a bez prestania plakal. Chvel sa a nedokázal chytiť dych. Mal by cítiť úľavu, že je po všetkom, no mužove slová mu nahnali obrovský strach. Ustrašene vstal na tenké nohy a so vzlykmi pomaly zamieril domov. Bolel ho každý pohyb, ale musel odtiaľto preč. Skôr ako sa stane znova niečo zlé.

***

Boli to viac ako tri dni, čo odmietal vyliezť z postele. Mal strach a jeho psychický stav sa zhoršoval zo dňa na deň. Nejedol, nepil a Simone sa obávala toho, že ani nedýcha.

„Zlatko, prosím, vylez už z tej postele. Mám o teba strach. Si tam už celé dni.“ Prosila ho matka úpenlivo. Jemne stisla jeho drobnú dlaň. „Ja viem, snažím sa pochopiť, ako sa cítiš, ale takto tu zomrieš, zlato.“ Zašepkala so slzami na krajíčku. Stisla jeho zápästie a smutne sa zadívala do uplakaných očí.
Bill ticho zavzlykal a pevne ju objal okolo pása. „Odpusť mi, mami, ale ja… mám tak obrovský strach.“
„Poznám niekoho, kto nám pomôže.“ Odpovedala ticho a pevne ho k sebe pritiskla.

autor: Sisa

betaread: J. :o)

10 thoughts on “Love (Touch) me like you do 3.

  1. Tak to už je opravdu pech. Bill si to prostě musel vyžrat až do konce. Jsem zvědavá, kdo je ten Slayer. A pevně doufám, že ta slíbená pomoc bude něco platná. Jen aby to nebylo ještě horší, u téhle povídky bych se nedivila ničemu.
    Díky, těším se na pokračování.
    PS: Ty kapitoly jsou tak zoufale krátké… ach jo.

  2. Není tohle už trochu moc? V každém díle Billa stíhají nové a nové pohromy a každá z nich je horší než ta předchozí. A pokud Slayer splní svoji výhružku, tak už bude vážně v háji…
    Zajímalo by mě, co má Simone v plánu. Nevím, jestli to byli ohlásit na policii, ale možná by měli. Ti šmejdi by šli do basy a byl by pokoj. Snad. Protože dokud si budou klidně běhat po světě, tak Bill nebude mít nikdy klid.

  3. Tak tohle se mi četlo opravdu hodně špatně! :-/ Nechci ani myslet na to, co se Billovi stalo, protože jsem fakt celou dobu čekala, že tam dorazí Toma zachrání jej! 😀

    Jen doufám, že Simonina pomoc bude co platná a doufám, že ten Slayer není jen Tomova přezdívka! :-O

  4. Prečo to bolo také krátke?!
    Chudáčik Bill. 🙁 Vážne som čakala, že sa tam objaví Tom a zachráni ho, ale ako vidím, tak si sa rozhodla Billa pekne potrápiť. Dúfam, že sa tam už čoskoro objaví ten Tom, napr. ako tá pomoc o ktorej hovorila Simone a zmení Billov život k lepšiemu. A tiež ho ochráni pred Slayerom, pretože mám pocit, že s ním sa ešte stretneme.
    Ďakujem za časť.

  5. Chudáček Billy:( takhle mu ubližovat, to se přece nedělá… Doufala jsem, že přijde Tom a zachrání ho, ale tak nic no. Docela by mě zajímalo, kdo je ten Slayer.
    Snad se to dozvíme v dalším díle.
    Díky za kapitolku:)

  6. Opravdu doufám, že ta slibovaná pomoc bude Tom, ať už v jakékoliv podobě buď psychologa, nebo jen nějakého dobrého kamaráda…
    Je mi Billa opravdu líto 🙁

  7. Teda, jsem asi dost velký zvrhlík, ale líbí se mi představa, že by Slayer byl Tom. Ten by si Billa pěkně unesl a doma by si z něj udělal domácí kurvičku.

  8. :O :O :O :O tak a ja mam toooolik teorii o co go :O Ten Slayer nebo jak se jmenoval byl Tom :O a Bill se ted da doporadku, pokud je to mozne, u nejakeho doktora a pak se s Tomemm setka znovu pri nejake prilezitosti, budou spolu neco pect a pak se Bill dozvi, ze ten posuk byl on :O :O A NEBO: ta pomoc bude Tom :O A NEBO: se Tom objevi jindy a tohle nema spojitost s jeho malickosti :O Kazdopadne, at je to jak je to, to ted nezjistim, Billa je mi ohromne lito :O Obrovsky! Ja bych takove hnusne, perverzni, oplzle, skarede, nechutne, hnusne, brutalni, hrube parchanti strilela! Jak tohle muze nekdo udelat?!!! Jak? Proc? Do haje! Kastrovat takove "lidi"!!! Fuj!
    No nic, ja se tu nebudu vztekat, jsem zvedava, co se bude dit dal 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics