Duality 14.

autor: Diamondairways
Bill Kaulitz se málem předávkoval kokainem v pařížském nočním klubu!


Křičely titulky a pod obrovským tučným textem byly zrnité fotky, jak vychází zadním východem z klubu s pomocí bodyguardů po jeho boku. Byl tam v pozadí také mračící se Tom a černé auto, které na ně čekalo. Bill odhodil noviny a povzdechl si.
V hlavě mu bušilo a cítil nevolnost, bylo příliš brzy na to být vzhůru, a poslední věc, kterou chtěl, bylo číst o sobě další stupidní zvěsti. Čekali na svůj let do Amsterdamu a všechno, co Bill chtěl právě teď dělat, bylo spát. Rozhlédl se a všiml si, že Georg si čte časopisy, Gustav je ponořen v knize a Tom zírá na obrazovku svého laptopu. Bill neměl energii na žádnou z těchto věcí, snil o lécích proti bolesti a měkké posteli.

Neměli toho v Amsterdamu moc naplánovaného, takže věděl, že bude mít nějaký čas na odpočinek, možná dokonce i na prohlídku města. Chystali se mít opět hotel, takže to znamenalo, že by mohli jít po show ven. Vrhl znovu pohled na Toma, přál si, aby s ním nemusel sdílet pokoj. Nebylo pochyb o tom, že si kytarista pravděpodobně přivede nějakou nechutnou fanynku a Bill přemýšlel, jestli by v tom případě musel jít přespat ke Georgovi. Ne, totálně je vyhodím, pomyslel si se sevřenými rty. V žádném zasraném případě si nebude vodit nějakou tlustou děvku do mého apartmá.

Bill si loupal lak na nehty a snažil se přijít na to, proč je jeho život tak vyšinutý. Někdy měl pocit, že je to neskutečné, jako kdyby jen sledoval, jak se to děje někomu jinému, jako ve filmu. Dokázal snadno připustit, že nemá jedinečný, úžasný hlas, ale z nějakého důvodu ho lidé uctívali a stavěli jej na piedestal. Ale také jej rychle tlačili dolů, kroužili kolem něj jako žraloci, stále čekající na svou šanci dostat se blíž, aby z něj mohli kousek ulovit. Tom se dostal až příliš blízko, uvědomil si Bill. Teď mezi ně prostě musí nastavit vzdálenost. A zasraně se na mě vsadil, jako bych byl nějaký druh prvotřídního majetku nebo panenka, jako bych ani nebyl člověk jako všichni ostatní. Jako bych neměl srdce a city, které by se daly pošlapat.



Jistě, Tom mu byl u prdele, ale být takhle využit bylo stále stejně hrozné. I když… byl už dost znecitlivený za tu dobu, jak roky plynuly, a množství lidí, kteří ho chtěli využít, exponenciálně rostlo, zatímco se probojovával ke slávě. Ale vždy to zanechalo hořkou pachuť v ústech, zjistit, že byl opět využitý. Opět, nikdo jej opravdu nechtěl pro jeho osobnost, neměli rádi Billa jako osobu, prostě se jim líbila představa o něm. Sláva a bohatství, to všechno přicházelo se svou vlastní horentní cenou.

***

„Kurva strašné!“ Bill odhodil stojan na mikrofon a zkřížil ruce na prsou. Za pár vteřin znovu zvedl mikrofon k ústům. „Zvuk je na hovno, nemůžu s tím pracovat. Jdu si zakouřit, spravte to, než se vrátím.“

Odešel z jeviště, mrzutost vyzařovala z každého jeho gesta, každého pohledu a otočení hlavy. Hluboko uvnitř si zpěvák uvědomoval, že se chová jako nějaká diva, ale bylo mu z toho všeho špatně. Zvuková zkouška nešla dobře, po většinu času nemohl slyšet sám sebe, jak zpívá, přerušovalo se to a vracelo, nemluvě o tom, že Gustavovy bicí zněly hlasitěji, než by měly, zatímco Georgova basovka, která měla mít stabilní rytmus, byla zcela přehlušena Tomovou kytarou. Billovi to trhalo uši a nervy, dokud už to nemohl vydržet. Prostě musel odejít.
Benjamin jej dohnal v hale, ale zpěvák stále odcházel, dokud nevyšel zadními dveřmi, kde byl čerstvý vzduch. Zkušeně si zapálil a potáhl.
„Kde je David?“ Zeptal se, než mohl druhý manažer vůbec něco říct.
„Hm, Švýcarsko. Setká se s námi v Berlíně.“
„Co to kurva?“
„Uklidni se, musím ti říct, že show v Curychu je zrušená, takže zítra odpoledne letíte do Berlína. Budete tam mít pár dní volno až do show. Poté bude turné pokračovat podle plánu.“
„Zrušená?“ Bill se otočil k Benjaminovi se zvednutým obočím. Co bylo špatně tentokrát? Absolutně nenáviděl rušení show, mnoho lidí tak bylo zklamaných, stejně jako on sám.
„Nedostal jsem všechny podrobnosti, ale je to něco s místem konání.“

Bill sevřel rty a odhodil zbytek cigarety. „Chci jít dnes večer ven. Zamluv VIP salonek v nějakém klubu,“ řekl manažerovi. Bill si chtěl odpočinout, dát si nějaké drinky a na okamžik na vše zapomenout. Hlavně na Toma.

„Ještě něco? Mohl bych pro tebe tady získat nějaké kvalitní věci,“ ušklíbl se manažer. Zvedl obočí a jeho modré oči po něm otevřeně klouzaly zainteresovaným pohledem. Bill se téměř nepříjemně zachvěl, ale zatnul zuby a zadržel zpátky veškeré emoce. Jeho tvář zůstala znuděná a jinak nečitelná.
„Ne.“
„Takže se chystáš vyzkoušet slavnou čtvrť červených luceren?“
„Ptáš se na příliš mnoho otázek.“ Billův hlas byl suchý, ale přinutil se k úsměvu. „Možná. Slyšel jsem, že tam holky stojí ve výlohách, sotva oblečené.“
„To je pravda. Jen jsem si nemyslel, že bys měl zájem,“ zasmál se Benjamin a znovu si Billa prohlížel. Zpěvák upustil od protočení očí, ale jen stěží.
„Nikdy nevíš,“ řekl a vydal se zpět k pódiu, cítil se ještě naštvanější.

Vešel do šatny, popadl láhev vody a klesl na gauč. Natálie se na něj podívala.

„Co je špatně tentokrát?“
„Uf, všechno. Myslím.“
„Je to zase Tom?“ Blondýnka se posadila čelem k Billovi, který si povzdechl.
„Nenávidím fakt, že ho pořád chci. Kurva směšné.“
„No, tomu nemůžeš pomoct,“ řekla vizážistka. „Neměl jsi celou tuhle věc začínat…“
„Já myslím…“ Billovy oči se zúžily, jak mu hlavou probleskl nápad. „Myslím, že se o to můžu pokusit. Ale budu potřebovat tvou pomoc,“ ušklíbl se. Natálie zvedla obočí, ale přikývla. Když jí řekl svůj plán, její obočí se stáhlo k sobě v mírném zamračení.
„Jsi si jistý? Bille…“ povzdechla si. „Samozřejmě, že ti ty věci seženu, ale,“ zavrtěla hlavou, „je to špatný nápad. Nemyslím si, že to pomůže, možná to pak pro tebe bude ještě horší.“
„Musím to udělat.“ Bill se už rozhodl a nic jej nemohlo odradit.

Mohl se Tomovi trochu pomstít. Pokud se to tak vůbec dalo nazvat, protože měl tušení, že ten hloupý, samolibý kytarista si to stejně užije. Ale Bill se nestaral, domyslel si, že tohle je jediný způsob, jak se zbavit své touhy po Tomovi. Ignorování moc nefungovalo, takže teď musel zkusit jiný přístup.

Možná by měl Toma prostě vyzvat, aby se mohli vzájemně zmlátit a nakopat do bezvědomí, ale popravdě, Bill dával přednost jiným taktikám. Byl si jistý, že většina kluků by považovala tento druh pomsty za holčičí, ale Billovi to bylo jedno. Už tak těsně lemoval hranici mezi tím, co bylo ženské a mužské, tak co mění jedna další věc? Cokoliv, pohlaví a přidělené role, všechno to jsou stejně jenom kecy, způsob, jak se přizpůsobit společnosti. No, seru na to, budu si dělat to, co chci já.

***

Tom se snažil soustředit na hraní a nezírat na Billa. Zpěvák si vykračoval po jevišti v záři světel a na sobě měl něco, co vypadalo jako kočičí oblek, celý z elegantní kůže, která se držela Billova pevného těla jako jeho druhá kůže. Zatraceně, je tak sexy. Tom si olízl rty, měl žízeň a potil se v té stupidní naducané vestě, kterou byl nucený nosit.

Jedna píseň za druhou, čas rychle plynul a Tom byl zachycen ve víru hudby, světla, tepla a touhy po Billovi. Rád by viděl, jak se zpěvák z tohoto oblečení svléká, pomalu a smyslně, jak věděl, že to Bill dokázal. Tom se kousl do rtu, odtlačil názorné představy ze své mysli a snažil se nesplést noty. Těžce polkl, zatímco hrál poslední akordy právě končící písně.

Byli pryč z pódia, pili vodu a otírali si pot ručníky, které byly poskytnuty místním personálem. Tom se zhroutil na pohovku v zákulisí, s úsměvem. Další úžasná show, nikdy toho nebude mít dost. Mohl by to dělat celou dobu, pokaždé to bylo poněkud odlišné, ale surová energie byla neuvěřitelná. Bylo to něco, co se prostě muselo pocítit, vyzkoušet, nemohlo to být nijak popsáno, dokud jste to neprožili, nemohli jste vědět, jaké to je.

„Skvělá show, chlapi.“ Benjamin vešel do místnosti s úsměvem. Tom na něj kývl. „Můžete jít dnes večer ven. Zítra letíte do Berlína. Je mi líto, že to musím říct, ale show v Curychu byla zrušena. David bude schopný vám o tom říct víc.“

„Chci jít zpátky do hotelu,“ promluvil Bill. Tom otočil pohled ke zpěvákovi, všiml si jeho zničeného make-upu, zarudlého obličeje a pootevřených rtů. Zachvěl se, ale ne chladem. Sakra, chtěl Billa víc než předtím. Jak to bylo možné? Nedávalo to smysl. Jakmile Tom dostal to, co chtěl, tak ztratil zájem, ale ne s Billem. Teď ho chtěl kdykoliv a kdekoliv. V každé pozici, se zpěvákem křičícím jeho jméno tak hlasitě, aby to každý slyšel.
Ale zpěvák jej po celý den ignoroval, z větší části. Kdykoliv se jej Tom na něco zeptal, Bill odpověděl a obecně byl přátelský, ale byl to zdvořilý druh přívětivosti. Toma to rozčilovalo, ačkoliv věděl, že to bylo jeho vlastní hloupou chybou. Jen netušil, jak to teď napravit, nikdy dříve v takové situaci nebyl. Obvykle holky běhaly za ním, i když Tomovi na nich nezáleželo. Ale není to tak, jako by mi na Billovi záleželo, uvažoval sám pro sebe, on je prostě jen ta nejžhavější věc. Sakra. Co mám teď dělat?
„Auto čeká, takže kdykoliv jste připravení k odchodu…“ řekl jim Benjamin. Tom byl rozhodně připravený odejít hned. Zoufale potřeboval sprchu a bylo by ještě lepší, kdyby tam s sebou mohl zatáhnout i Billa. Povzdechl si při tom pomyšlení, protože věděl, že zpěvák by mu nejspíš jednu vrazil. Opět. Tom riskl pohled na Billa, ale ten mu věnoval nulovou pozornost. Místo toho s lehkým úsměvem psal na svém telefonu. S kým vůbec klábosí? Tom přimhouřil oči ve tmavém vozidle.

Jakmile dorazili zpět do jejich společného apartmá, zpěvák zmizel do své ložnice a zavřel za sebou dveře. Tom vzal svou šanci na rychlou sprchu, než Bill obsadí koupelnu na bůhví jak dlouho. Když z koupelny vylezl, Bill jej beze slova vystřídal. Ve chvíli, kdy byl Tom připravený vyrazit ven, Bill se stále ještě neobjevil. Zaklepal tedy na dveře.

„Ty jsi tam umřel?“ Smál se. „Pojď ven, jdeme vyrazit do města.“
„Běž. Budu v klubu později, najdeš mě tam.“ Odpověděl Bill, ale dveře neotevřel. Tom se zamračil, ale pak pokrčil rameny.
„Okay. Uvidíme se později,“ řekl a zamířil do Georgova pokoje.

Po procházce ulicemi Amsterdamu se ocitli v nějaké zakouřené kavárně. Tom si ji prostě chtěl prohlédnout a Georg neměl žádné námitky. Měli s sebou jednoho bodyguarda, i když Tom si nemyslel, že by ho potřebovali. Ale i přesto je následoval jako stín, když vyšli z obchodu a zoufale vdechovali čerstvý noční vzduch. Lidé byli všude, procházeli se po dlážděných chodnících podél kanálů, které v nočním osvětlení zářily.

„Chceš se kouknout na holky?“ Georg se ušklíbl, když zahnuli za roh nějaké ulice. Tom tady ve městě nikdy předtím nebyl, a přesto měl malou představu o tom, kam by mohli jít.
„Jistě, ty víš, kudy jít?“
„Jo, byl jsem tady už dřív. Tak pojď.“ Georg jej vedl ulicemi a brzy vešli do tunelu mezi dvěma tyčícími se budovami. Byl tak úzký, že lidé nemohli jít ve dvou různých směrech najednou, v žádném případě se nemohli vzájemně míjet. Tomovi se zvýšila vzrušením tepová frekvence. Světla tady byla žlutá, tlumená a domy staré. Brzy prošli skrz a mohli spatřit dívky ve spodním prádle stojící ve výlohách na obou stranách. Tom otáčel hlavu doleva i doprava, zíral, jak mávaly a mrkaly na kolemjdoucí.

„Úžasné.“ Tom se zazubil. „Takže co, jsou tady jako na prodej?“

„Jo,“ přikývl Georg, když se obrátili, aby šli zpátky. „Můžeš jít dovnitř a vybrat si, jako v obchodě.“
„Cool.“
„Já nevím. Chci říct, že bych si nechtěl koupit holku.“ Georg pokrčil rameny. „Chci, abych se holce líbil já a ne moje peníze.“
„Jsi moc romantický, to je důvod, proč nikdy neuspěješ,“ zasmál se Tom, když znovu vyšli do širších ulic.
„Cokoliv, holky mají rády romantické kluky. To je důvod, proč nikdy nemáš skutečnou přítelkyni.“
„Žádnou nechci.“ Kytarista pokrčil rameny.
„Jo, ty jsi teď gay,“ uchechtl se Georg. „Jak to jde, mimochodem?“
„Mizerně. Ty sis nevšiml? Celý den mě ignoruje!“
„Ehm, opravdu ne.“ Basista pokrčil rameny. „Každopádně, co jsi čekal? Vsadil ses na něj.“
„Jo, no. To je teď minulost. Co mám, sakra, dělat? No tak, dej mi nějaké tipy, ty jsi jeho kamarád.“
„Vážně si myslím, že bys to měl prostě nechat být. Pro tebe je to jen fáze, ale Bill je seriózní kluk. Všechny ty řeči o pravé lásce nejsou jen kecy, víš. Chce něco vážného, ale ty, nemyslím si, že vůbec víš, co chceš.“
„Díky, doktore,“ Tom protočil oči. „Já vím, co chci. Chci jeho, ale nechci vztah. Myslím, že to prostě není moje věc.“
„Jo, no, pak na Billa prostě zapomeň. Najdi si na dnešek nějakou holku a jdi dál.“

Tom se zamračil. Myšlenka na to, aby si na noc našel nějakou holku, už pro něj nebyla příliš lákavá. Pokud by mu to někdo řekl před měsícem, tak by se mu vysmál a myslel by si, že je blázen. Připojení se k Duality jeho život velmi změnilo a on nelitoval, s výjimkou té stupidní sázky. Nyní s ním Bill nechtěl mít nic společného a Tom neměl ponětí, jak to změnit.

Zamířili do klubu skrz noční ulice, namísto toho, aby si vzali auto. Bill byl ve VIP salonku se stolem plným drinků. Vlasy měl sčesané dozadu, oči kouřově nalíčené a na rtech měl lesk. Na sobě měl těsnou košili s křiklavými šperky a vysoké boty. Kolem něj byli lidé, všichni se dožadovali jeho pozornosti, smáli se všemu, co řekl a snažili se pochytit jeho zájem. Tom chtěl všechny zahnat ze salonku, aby mohli jít na věc rovnou na tom stole, ale věděl, že se to nestane. Takže se s povzdechem svalil do křesla a natáhl se pro koktejl.
Bill mu věnoval jen letmý pohled a pak se obrátil zpět k blond chlápkovi po svém boku, který se k němu nakláněl. Tom si pomyslel, že ten chlap nemá tušení, co znamená osobní prostor, zamračil se. A vážně si myslel, že odbarvené vlasy vytvářejí dobrý vzhled?

Jak večer plynul, všichni se stávali postupně opilejšími. Tomovi se točila hlava a stále si pamatoval na trávu, kterou si koupil dřív. Byla tam nějaká bruneta, která se lepila k jeho boku a měla červenou rtěnku a modré oči, což Tomovi připadalo celé špatně, a tak ji odstrčil. Rozhlédl se a hledal Billa, než jej spatřil, jak uvolněně tančí. Tom se usmál, dokud jeho pohled nepadl na chlápka, se kterým Bill tančil. Co to sakra…

Tom se nejistě postavil a pokynul bodyguardům. „Odcházíme. Jděte pro něj,“ přikývl směrem k tančícímu Billovi. Pohlédl na místo, kde na gauči ležel Georg a strčil do něj. Vstávej. No tak.“
„Zůstávám tady.“
„Nemyslím si.“ Tom popadl Georgovy vlasy a zatahal.
„Co… Jdi do prdele!“ Ale basistovi se podařilo se posadit a zazírat. Tom mu poslal křivý úsměv.
Zpátky v hotelu Tom táhl Georga do jeho pokoje, než se mohl vrátit do apartmánu, který sdílel se zpěvákem. Basista mohl sotva chodit a Tom klel.

***

Jakmile bodyguardi odešli, Bill setřásl svůj falešný ožralý výraz. Stáhl si košili i kalhoty a nechal oblečení na hromadě u postele. Nyní, oblečený jen v těsných, černých boxerkách, si opět natáhl své boty a nechal je rozvázané. Dosahovaly sotva k jeho kolenům a on je miloval. Poté zkontroloval, jestli je vše připraveno na to, co má v plánu, a usmíval se.

Tom už byl tak opilý, že nebude vědět, do čeho se to dostal, a jakmile si to uvědomí, bude už příliš pozdě. Bill si nalil šampaňské a ztlumil světla, zatímco čekal na Toma, aby mohl začít se svou show.
Trochu se vylekal, když uslyšel odemykání dveří, takže rychle vstal a vklouzl do koupelny, dveře nechal lehce pootevřené.
„Jsi vzhůru? Billeee…“
„V koupelně. Vydrž.“ Bill vykoukl a sledoval, jak Tom narazil na gauč. Perfektní. Popadl chlupatá pouta a držel ruce za zády, zatímco čekal na správný okamžik, kdy se objevit. Ale nejprve potřeboval zjistit, jak moc opilý Tom je. Chystal se zeptat, když kytarista znovu promluvil.
„Kde jsi? Pojď sem.“
„Okay, ale mám překvapení. Udělej, co říkám, jo?“ Bill se kousl do spodního rtu a usmíval se. „Postav se, zavři oči a dej ruce za záda.“
„Co… ehm, okay,“ Tom vstal a udělal, co mu Bill řekl. Zpěvák tiše zajásal a rychle vyšel ze svého úkrytu.
„Žádné podvádění. Oči zavřené.“ Řekl Tomovi a sledoval, jak se jeho dlouhé, tmavé řasy chvějí. Pak přišel blíž, přitiskl se ke kytaristovi, natáhl se a rychle a efektivně jej spoutal.
Tom oči široce otevřel. „Co to…“
Zpěvák udělal několik kroků vzad a zubil se. „Jak moc opilý že to jsi?“
Sledoval, jak se Tom přemýšlivě kousl do rtu. „Bille, o co jde…?“

Bill si povzdechl. Tom byl příliš ožralý nebo možná příliš hloupý? Odstrčil jej, takže kytarista přistál zpátky na gauči a pak rychle zamířil do koupelny. Tam našel poloprázdnou lahev šampaňského, kterou okamžitě vyprázdnil do umyvadla a naplnil ji studenou vodou z vodovodu. Vrátil se, pohlédl dolů na Toma, který stále zmateně mrkal, než mu se smíchem nalil vodu přímo na obličej.

Kytarista vyprskl a zaklel, snažil se pohnout rukama a vypadal jako mrskající se ryba. Bill se nad ním tyčil a nesměle se usmíval. Brzy se v Tomových očích zablesklo uvědomění, když začal střízlivět a poté se mu Bill svalil na klín.
„Takže, dnes v noci budeš moje hračka.“ Sladce se na něj usmál. Příliš sladce. „Budu dělat cokoliv, co budu chtít a ty nemůžeš říct ne.“ Jeden špičatý nehet sjel dolů po Tomově hrudi, zatímco jej Bill sledoval. Miloval šokovaný výraz na kytaristově tváři a prostě věděl, že mu hlavou musí zběsile létat myšlenky. Znovu vstal a zatahal za Toma.
„Pojď za mnou,“ hodil rozkaz přes rameno, jak kráčel do ložnice.

***

Tom omámeně zamrkal, ale následoval troufalého zpěváka. Co jiného mu zbývalo? Každou minutou byl střízlivější a přál si, aby se mohl zbavit mokrého oblečení a pout a prostě Billovi ukázat, kdo tady ve skutečnosti velí. Přemýšlel, kde Bill schoval ten zatracený klíč.

„Na postel,“ nařídil Bill se samolibým výrazem. Tom se zamračil, ale pak mu vyhověl a vylezl na postel, což nebylo tak úplně jednoduché s rukama spoutanýma za zády.
„Na záda, Tome, no tak. Otoč se.“ Bill ho poplácal po zádech a Tom zavrčel, jak se snažil provést to, co mu bylo řečeno. Poslouchat příkazy v posteli bylo prostě příliš divné, nikdy dříve takové věci nedělal, ale byl šokovaný, když si uvědomil, že je vzrušený. Povzdechl si a vzhlédl k Billovi, který se k němu blížil s ďábelským úsměvem. Co měl v plánu? Tom si olízl rty. Ta pozice byla nepříjemná a ležení prakticky na svých rukou bylo nepohodlné, ale nevypadalo to, že by to Billa zajímalo. Tomův pohled klouzal po téměř nahém zpěvákovi. Prohlédl si jeho dlouhé nohy ve vysokých botách, drobné boxerky, které nechávaly jen málo k představivosti, a tmavou touhu tryskající z jeho očí. Tom ztěžka polkl, sotva věřil, že se toto opravdu děje a není to jen jedna z jeho nechutných fantazií.

„No tak, odemkni ta pouta, je to nepohodlné,“ zachraptěl. Bylo stále těžší dýchat a on prostě jen chtěl Billa popadnout, přetočit jej pod sebe a zašukat jej do matrace.

„Odemknu. Až s tebou budu hotový.“
Poté se Bill natáhl k nočnímu stolku a něco popadl. Ve vteřině byl Tom nejenom spoutaný, ale měl také zavázané oči. Zaúpěl. To nebylo fér. Teď už tu koketu nemohl vidět. Ale mohl cítit, jak jej Bill svléká. Během chvilky byla jediná věc, jež měl na sobě, jeho tričko, které Bill vyroloval až k Tomovým ztvrdlým bradavkám. Kytarista se zachvěl, přemýšlel, co Bill bude dělat dál. Musel přiznat, že to bylo vzrušující a každou vteřinou z toho byl tvrdší.
Ale zdálo se, že Bill nikam nespěchá, když se lehce dotýkal a hladil jeho horkou kůži. Zachvěl se ještě víc, téměř se svíjel takovým způsobem, jako ještě nikdy dříve, způsobem, o kterém si myslel, že to dělají jen holky. Tom zčervenal a pootevřel rty. Poté ucítil, jak se Billovo nahé tělo přitisklo na jeho a zpěvák mu zašeptal do ucha.
„Budu na tobě jezdit.“
Tom zasténal, když se mu za zavřenými víčky objevila názorná představa. „No tak, nech mě tě alespoň vidět,“ vydechl. Ale Bill se jen zasmál, když se na něj obkročmo posadil a zhoupl se. Tomovi se zatočila hlava a zanaříkal.
„Ne. Tohle je všechno jen pro mě.“
Neschopný vidět a pohybovat se, Tom mohl nyní cítit všechno mnohem intenzivněji. Horkou kůži Billova těla, hedvábně hladké lůžkoviny, na kterých ležel, jemný vánek foukající z otevřených oken, zoufalou touhu, která mu proudila v žilách. Tom hluboce zasténal, když ucítil Billovy prsty, jak mu nasadily kondom. Byl více než připravený, a cokoliv to Bill blábolil o tom, že měl být hračka, nezáleželo na tom, už teď věděl, že to bude neuvěřitelné.

***

Bill pomalu klesl dolů, dokud do něj Tomův penis zcela nevklouzl. Nemusel čekat příliš dlouho, než se začal pohybovat, anální kolík, který nosil celé hodiny, odvedl svou práci a teď Bill nasadil horečnaté tempo, jako by měl nastat konec světa. Nezadržoval své výkřiky rozkoše, nechal se tím plně pohltit a pohyboval se tak rychle, jak jen to bylo možné. Tomovo naříkání a steny jej ještě více nažhavily a Bill věděl, že brzy vyvrcholí, a to okázale. Zíral dolů na Tomovo zpocené tělo vystavené pro něj a zcela pod jeho kontrolou, tím více to bylo potěšení přinášející.

Jezdil na Tomově penisu, co to jen šlo, zvedal se a přirážel dolů, jeho nehty zanechávaly červené škrábance na Tomově břiše. Nedbale se dotýkal sám sebe v souladu s pohyby svého těla. Bylo to lepší, než si kdy myslel, že by mohlo, a mohl cítit oheň uvnitř svého těla vytvářející téměř peklo. Bill zakřičel, když tvrdě vyvrcholil a Tomův penis prostě dokonale udeřil do jeho prostaty. Orgasmus jím projel tak mocně, že dopadl na Tomovo tělo a téměř vzlykal nekontrolovatelnou rozkoší. Slyšel, jak kytarista zavrčel a tlačil vzhůru se snahou najít své vlastní uvolnění. Vteřiny pomalu ubíhaly a poté se Bill zvedl a sklouzl z Tomova klína, přičemž sebou lehce škubl.

Rozesmál se nad Tomovým žalostným kňouráním. „No, díky. Bylo to skvělé.“ Bill se kousl do rtu a uculoval se. Tohle bylo zatraceně to nejlepší a on z toho miloval každou minutu. Ale v žádném případě se nechystal Toma nechat vyvrcholit.

„Ale… nemůžeš… kurva. Sundej mi ta pouta, nebo přísahám, že jsi tak…“
S povzdechem mu Bill vyhověl. Věděl, že tu byla hranice, kterou už tak trochu překračoval a nechtěl, aby Tom přišel se svou vlastní pomstou. Zatraceně, měli bychom sjednat příměří nebo tak něco, nebo už nikdy nebudu moct znovu usnout.
Ustoupil a ostražitě sledoval, jak se kytarista posadil, zahodil šátek a protřel si zápěstí. Poté si stáhl tričko a zcela tak odhalil své tvarované tělo. Bill si ho uznale prohlížel. Tom sebou škubnul, jak si sundal kondom a odhodil ho nedbale na podlahu. Poté přistoupil k Billovi a olízl si rty.
„Měl jsi svou zábavu, teď já chci mít svou.“ Tom se zazubil jako šílenec a Bill znovu ustoupil směrem ke zdi. Sledoval, jak Tom přišel blíž a přitiskl jejich těla dohromady.
„No, jdi si ji užít někam jinam,“ řekl mu Bill a odstrčil jej. „Já se jdu umýt. Dobrou.“ Zpěvák se protlačil kolem Toma a odešel do koupelny, zanechávaje za sebou Toma, který na něj civěl.

Jestli si Tom myslel, že cokoliv dostane, tak se pletl. Každý, kdo byl někdy dost hloupý na to, aby jej pro něco využil, z toho jen tak nevyvázl. Bill si vždy našel způsob, jak vrátit úder, někteří to schytali hůř než ostatní a podle něj z toho Tom vyvázl celkem lehce. Zpěvák se protáhl a vstoupil do sprchy, nechal teplou vodu proudit přes své stále brnící tělo. Doufal, že teď už dostal vše kompletně ze svého systému a už se dál s kytaristou nebude muset obtěžovat. Mohli pokračovat jako kolegové a bylo to.

autor: Diamondairways

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

original

6 thoughts on “Duality 14.

  1. Pěkně mě štve, že dílek byl ukončen v tom nejlepším, protože si nemyslím, že Tom dnešní noc, kterou zažil, nechá jen tak neukončenou…chlapci by si to měli mezi sebou vyříkat, protože tohle k ničemu nevede…měli by si přiznat, že spolu chtějí mít víc než jen sex. Jsem zvědavá, jak to bude pokračovat…díky za překlad.

  2. No chudák Tom. Bude si musieť pomôcť sám 😀
    A Bill sa mu teda parádne za tú stávku odplatil, ale myslím, že kľud mať nebude, pretože Tom to tak isto nenechá 🙂
    Ďakujem za preklad.

  3. Tohle je způsob, jak "něco" dostat ze systému? 😀 Prdlačky! Řekla bych, že je to jen přilévání oleje do ohně.
    Ale bylo to vážně žhavé. 😉 Tom má teď jistý problém. Jsem zvědavá, jestli to nechá být, nebo na Billa vlítne.
    Díky, těším se na pokračování.

  4. Krásna pomsta, len keby aj fungovala na obe strany, verím, že Tom z toho bude totálne vyjavený a frustrovaný (dobre mu tak) ale neverím, že sa Billovi nejako extra uľaví. Teším sa na pokračovanie a strašne moc ďakujem za túto kapitolu.

  5. Bill teda zvolil velice zvláštní způsob pomsty, jen co je pravda. 😀 Ne že by mi to ale vadilo! 😛 Upřímě jak se tak Bill na Toma chystal, tak jsem si říkala, co tak asi plánuje a čekala jsem, že to bude nějaká blbost, ale tohle mě fakt nenapadlo. No, každopádně na Tomově místě bych Billa asi přerazila a to doslova! 😀 Tohle se dělá? 😀 Na stranu druhou je ale prada, že si to Tom zasloužil. 😀

    Ovšem nevím, zda tímhle Bill docílil toho, že by si byli kvit a mohli dojít ke smíru. 😀 Jak to tak vidím, tak se teď budou Tomovy citi k Billově osobě jen a jen rozvíjet, což je super. 🙂 Už posledních pár dílů jde vidět, že je pro něj Bill něco speciálního. 😛

    Moc děkuji za překlad! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics