New Teacher 3.

autor: Bína
„Kurva!“ Běhal jsem už deset minut po bytě a snažil se posbírat co nejvíce věcí do školy. Zaspal jsem. Neuvěřitelný! U školy jsem stál jen 5 minut po zvonění, to nebylo tak strašné. Vběhl jsem do třídy a za improvizace se dal do matematiky. Na dnešní den jsem měl ve všech třídách naplánované opakování, aby byli připraveni na písemky. Což stejně nebudou.
Po první hodině jsem se konečně dostal do svého kabinetu, kde na mě překvapivě čekala bonboniéra a tucet bílých růží, které krásně voněly. Lísteček u toho nebyl a ani netuším, jak se sem kdo dostal, bylo zamčeno. Divný. V rychlosti jsem si vyházel věci, popadl papíry a zrovna zvonilo na další hodinu. Dnes jsem měl všechny hodiny v mladších ročnících a hodina s mojí třídou mi odpadla, čekala mě první porada. Pokud vím, nikdo si na mě nestěžoval, měl bych být v suchu. Vlastně celý den jsem tak nějak nestíhal. Přestávky byly extrémně krátké a hodiny jakbysmet. Oběd jsem skoro nestihnul a na poradu jsem málem přišel pozdě. A kdybych přišel pozdě, asi by se nic nestalo, nic důležitého jsme tam neprobírali a tak nějak ani o nic nešlo. Po půlhodině nás ředitel pustil domů. Došel jsem do kabinetu a konečně si dopřál pět minut klidu. Byly to spíše dvě a půl minuty klidu, než někdo zaklepal.

„Ano?“ Ve dveřích se objevila Jessica, sakra, co chce?
„Díky bohu, že tu jste. Kluci se poprali.“
„Jací kluci?“
„No od nás ze třídy přece! Pojďte.“ Tak jsem tedy šel.
„Můžeš mi říct, o co jde?“
„Tom, Mark, Tony a Sebastian se porvali.“ Tom?
„Proč?“
„Tony a Mark se do mě naváželi a Tom zakřičel, že na jeho holku si nikdo nebude vyskakovat a…“ Zbytek jsem neslyšel, zato jsem viděl rudě. Ten hajzl jeden a já jsem takový kretén. Nejraději bych hlavu vrazil do země a vylezl příští jaro, možná. Když jsme došli na hřiště, Tony a Mark seděli na trávě, smáli se, ale oba vypadali celkem pomláceně.
„Jste v pořádku, kluci?“
„Brej, pan učitel. Jasňačka.“ Chechtal se na mě Tony a Mark přitakával.
„Támhle, pane učiteli.“ Jessica mě tahala za ruku a táhla mě o kus dál, kde na trávě ležel Tom a krvácel z pusy, Sebastián vypadal v pořádku.


„Jsi v pořádku?“
„Jo jsem, Tom to schytal nejvíc, snažil jsem se je od sebe odtrhnout.“ Jen jsem kývnul a zvedal Toma ze země. Jessica mi ochotně pomáhala dovést ho až ke mně do kabinetu, přičemž celou cestu špitala něco Tomovi do ucha.
„Tak ukaž.“ Tom se ke mně natočil, abych mu mohl ošeřit natržený ret. Krvácel hodně, ale nebylo to tak zlé, jak jsem původně myslel.
„Tomi, lásko ty jsi tak statečný. Tohle pro mě ještě nikdo neudělal.“ Je to můj kabinet, mám právo ji vyhodit. Tom jen přikyvoval a nechával se od ní líbat.
„Můžete se krotit?!“ Ups. „Potřebuju to Tomovi ošetřit.“ Tom na mě povytáhnul obočí, ale Jessica pochopila. Pořádně jsem mu na to připlácnul desinfekci, se mnou si nikdo zahrávat nebude. Tom měl najednou v očích dosti nenávistný pohled.
„Díky, pane učiteli, teď už to zvládneme.“ Zvednul se, sebral Jessicu za ruku a s prásknutím dveří odešel. Co mu je? Já se na to můžu vysrat. Zlostně jsem si posbíral věci a vydal se domů. Tohle nemám zapotřebí. Po cestě k autu jsem ještě potkal Jessicu a Toma, jak se pusinkují, a to už se mi málem obrátil žaludek.

Přes noc jsem to tak nějak promyslel a ctihodný pan Kaulitz mi může prdel políbit. Cožpak mám zapotřebí riskovat kariéru kvůli nějakému študáčkovi, co mě vodí za nos? Ne! Takže jsem na první hodinu přišel na minutu přesně, ani pohledem nezavadil o Toma, rozdal písemky a čekal, co ty skvělé, bystré hlavy vyplodí. Jak jsem neočekával, i Tom se vyhýbal jakémukoli kontaktu se mnou, a dokonce poslal Sebastiána, aby za něj odevzdal písemku. Hned se zazvoněním vypadnul ze třídy a až do konce dne jsem ho neviděl. Což teda nechápu, protože ten nasraný tu jsem já. On na to nemá jediné právo. Hned po obědě jsem se dal do opravování písemek. Skončily líp, než jsem očekával. Především potom Tom. Zrovna když jsem zíral na jeho písemku, někdo zaklepal.

„Jo?“ Když jsem se otočil, stál za mnou Tom. To si dělá prdel!
„Tome? Co tady děláš?“ Vypadal celkem nasraně.
„Můžeš mi laskavě říct, proč jsi TY nasranej na mě?“ Přitom TY mě píchnul do žeber. Au.
„Já? Tak moment, já mám důvod být na tebe nasraný, kdybys tady necukroval s Jessicou a nerval se kvůli ní, nemusím mít já kvůli tobě problémy. Takže se laskavě seber, jdi si cukrkandlovat s Jessicou a pokud něco chceš ode mě, ať se to týká učení!“ Teď jsem mu to nandal.
„Já s Jessicou? Co?“ Vtom chytnul neuvěřitelný záchvat smíchu. Bezva.
„Můžeš. Můžeš se přestat smát? Není tu nic směšnýho.“ Jo, on se smál dál jak smyslů zbavený.
„Bille, ty jsi směšný! Já se nerval kvůli Jessice, ale kvůli tobě, to za prvé. A za druhé, ty jsi cukrkandluj s kým chceš a se mnou mluv, jen pokud se to týká školy.“ Tak teď už ho nechápu vůbec.
„Co?“ Stál jsem tam, já, autorita, učitel a čuměl jsem jak péro z gauče.
„Hele, chápu, chtěl jsi se pobavit se studentíčkem, já debil ti na to skočil, ale mohl jsi aspoň ze slušnosti říct že někoho máš.“ Vypadá vážně.
„Co?“
„Ty kytky, Bille.“ Aha!!
„Ale ty já nevím, od koho jsou, myslel jsem od tebe. Včera ráno jsem přišel pozdě a byly tady.“ Tom si založil ruku v bok a druhou se poškrábal ve vlasech.
„Takže ty kytky nejsou od tvého přítele?“ Podezřívavě si mě znovu prohlédnul.
„Ne. Nemám páru, od koho jsou.“ Pokrčil jsem rameny a vtom se na mě Tom vrhnul. Přitiskl své rty na mé a jazykem se snažil probojovat mezi ně.

„Tak prrr.“ Odstrčil jsem ho od sebe.
„Však jsme si to vyjasnili.“
„Ne. To teda vůbec. To, že ty máš debilní úsudek, neznamená, že najednou bude vše ok. Jak jako, že ses porval kvůli Jessice?“
„Já se ale vůbec neporval kvůli ní, ale kvůli tomu, co řekla. Navážela se do tebe a Mark s Tonym ji ještě podporovali. Takže dostali oni.“ Bože, bude mě bolet hlava.
„Tome, tohle se nám vymyká z rukou. Nemůžeme pokračovat.“ Sednul jsem si do křesla a promnul si spánky. Tom si ke mně přikleknul a pohladil mě po tváři.
„Billí, no tak, těším se na náš společný víkend. Vím, že to bude těžké, dělat, že se neznáme, nedotýkat se sebe, ale zvládneme to.“ Už jsem jen přikyvoval.
„Co kdybychom šli k tobě?“
„Tome, co když nás někdo uvidí?“ On je blázen.
„Neuvidí, vem si věci, jdeme.“ Fajn, fajn. Posbíral jsem písemky a s Tomem v patách se vydal k autu. Nikdo nás neuvidí, vždyť je jen plné hřiště lidí!!
„Tome, ty už jdeš?“ Doslova na něj zaječela Jessica.
„Pan učitel mě vezme, takže jo.“ Mávnul na ni a dál si jí nevšímal. Nastoupili jsme do auta a já se nadechnul.
„To jsi nedýchal celou cestu? Jsi dobrý.“ Jen jsem ho zpražil pohledem a vyjel jsem.

„Tak vidíš, nikdo nás neviděl.“ Zasmál se Tom, jen co jsme vešli do bytu.
„Jasně, moji dva sousedi a polovina školy!“ Bolí mě hlava. Zhroutil jsem se na gauč.
„Ale no tak.“ Tom si na mě sednul a líbal mě na krku.
„Tome.“
„Doufám, že to vzdycháš slastí.“ Tomu jsem se zasmál.
„Ty jsi neuvěřitelný.“ Rukama jsem zajel pod jeho tričko a jemně ho škrábal po zádech.
„A to jsi ještě nic nezažil.“ Jemně mi skousl kůži na krku a svléknul triko.
„Měl jsi těžký den?“ Jen jsem přikývnul, zavřel oči a užíval si každý jeho dotyk. Něžně mě hladil po bocích a sem tam zaryl nehty, polibky mi dělal vlhkou cestičku od krku až k podbřišku. Začal mi rozepínat pásek a v tom někdo zaklepal.
„Ne. Ignoruj to.“ Pobídl mě Tom. Šibalsky jsem se na něj usmál a položil se zpět. Jen jsem trochu nadzvednul zadek, aby mi Tom mohl stáhnout kalhoty, a zrovna jsem si ho přetočil pod sebe.
„Ahoj, pane učiteli.“ Ušklíbnul se a políbil mě. Zase někdo ťukal.
„Ahoj,“ Usmál se jsem se a kousl ho do ucha, na to samé místo jsem ho líbnul a dalšími polibky jsem zahrnul jeho krk. Tentokrát někdo zvonil. Svléknul jsem mu triko a kalhoty následovaly.

„Bille, okamžitě otevři ty zpropadený dveře, nebo je vyrazím.“
„Kdo to je?“ Oba jsme ztuhli.
„To je Dany.“ Šeptal jsem.
„Co tady chce?“
„Nemám ponětí.“ Hladově jsem se vrhnul na jeho rty.
„Chceš si to rozdat, když tvůj bývalý stojí za dveřmi?“ Udiveně se na mě podíval.
„A ty ne?“ Povytáhnul jsem obočí.
„Strašně!“ Hned se na mě zase vrhnul.
„Bille, okamžitě otevři, viděl jsem tě, jak jdeš domů.“ On mě šmíruje?
„On tě šmíruje?“ Jen jsem pokrčil rameny. Přejel jsem Tomovi jazykem po podbřišku a svléknul mu boxerky.
„Ou, Bille. Prosím.“ Byl tolik vzrušený, že se mi ho skoro nechtělo trápit. Skoro. Pomalu jsem ho obkroužil jazykem a potom se vrátil zpět k němu nahoru a políbil ho.
„Bille!!! Nebuď hajzl! Včera jsme se usmířili, pamatuješ?“ Co?
„Cože?“ Tom mě od sebe prudce odstrčil.
„Přisahám, že nevím, o čem mluví.“ Podezřívavě se na mě díval.
„Dal jsem ti tvé nejoblíbenější.“
„Ty kytky.“
„Ty byly od něj?“ Podivil se Tom. Divil se stejně jako já.
„Asi jo, ale jak se dostal ke mně do kabinetu?“
„Bille, vyhodím ho.“ Už, už se zvedal.
„Ne, prosím. Stačilo, že jsi měl rozbitou pusinku včera.“ Přitáhnul jsem si ho k sobě zpět.

Tom si mě vysadil na klín a drobounkými polibky mne líbal na krk. Zaklonil jsem hlavu dozadu pro lepší přístup, ruku jsem vsunul mezi nás a nahmatal Tomovo mužství.
„Mmm.“ Zamručel mi to krku, zrovna když se ozvalo bouchání. Třel jsem ho a nechal ho narážet do mé ruky.
„Tomi.“ Vzdychl jsem mu do ucha a jemně stiskl zuby. Tom mi vzdychal do krku a přirážel mi do ruky čím dál divočeji. Párkrát jsem ho zachytil a zmáčknul mu špičku, přičemž vždy vykřiknul.
„Bille, ještě.“ Přitáhnul si mě co nejblíž. Jemně jsem mezi zuby stisknul jeho kůži na krku a s dalším přírazem se mi udělal na bříško. Zhluboka oddychoval a přitiskl se ke mně.
„Okamžitě otevři ty dveře!!!“ Ozvalo se znovu, a to už jsme se oba začali smát.
„Bille, s tebou to bude ještě sranda.“ Uculil se na mě Tom.
„Myslím, že cokoli, ale sranda asi ne.“ Povzdechnul jsem a políbil ho do vlasů. Ty mi zkomplikuješ život, Kaulitzi.

autor: Bína

betaread: J. :o)

3 thoughts on “New Teacher 3.

  1. Á, takže už jsem zaznamenala výrazné rozdíly oproti původní povídce. 😀 Jsem zvědavá, jestli se budeš držet původní dějové linky, nebo to nakonec bude úplně něco jiného.
    Jenom jsem nepochopila to s Jessicou. Bill je přece viděl spolu, nebo to ho jen šálil zrak?

  2. Neviem, čo si mám o tých dvoch myslieť. Evidentne je medzi nimi obrovská príťažlivosť, ale na druhej sa bohvieko nepoznajú a to potom vyúsťuje do tých žiarlivých situácií, keď robia závery bez toho, aby poznali všetky fakty. A ku tomu ešte to, že sú učiteľ a jeho študent… no pekne prekérna situácia.
    S ten Deny sa mi absolútne nepáči. Ako sa dostal do Billovej zatvorenej kancelárie? A to ho vážne sleduje? Magor! Trochu sa obávam toho, čoho všetkého je schopný (hlavne, keď viem, čo vyviedol v tej druhej poviedke), takže som zvedavá, čo pre nás chystáš tentoraz.
    Ďakujem za časť.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics