Body Language 5.

autor: firelucy
Čtvrtek

„Drž hubu!“ Tom se s trhnutím probudil, když Georgův naštvaný hlas dolehl k jeho uším. Bylo čtvrteční ráno a on měl celou novou kapitolu na čtení. Usmál se sám pro sebe a vyklouzl z postele, aby zamířil do koupelny.

„Drž, KURVA, hubu!“ Billovo chichotání upoutalo jeho pozornost, a tak popadl svůj kartáček na zuby, než se vydal směrem k hlasům a skončil v malé autobusové kuchyňce.
„On nic neříká, Georgu.“ Gustav promluvil svým klidným hlasem, zatímco měl hlavu zabořenou hluboko v té ´bažinaté věci´, což byl nový název, který dal Tom jeho knize. „Nemá to povolené.“
„No, ale sere mě,“ zabručel Georg a posadil se, mračil se na Tomova malého bratra, který seděl na horní části kuchyňského pultu. Tom neviděl, co tam bylo tak vtipného, dokud se Billovy rty nepohnuly a nenaznačily slovo ´víla´.
„DRŽ HUBU!“ Tom se zahihňal a šel zpátky do koupelny, aby provedl svou ranní rutinu a mohl opět začít číst.

„Co jsi udělal tentokrát?“ Zeptal se Tom hravě basisty, když jeho dvojče právě v tom okamžiku pomrkávalo svými řasami a předstíralo, že má křídla, ke Georgovu zděšení.

„Neudělal jsem vůbec nic.“ Georg dokázal být občas stejně tak tvrdohlavý jako Bill, a Tom se ušklíbl, otočil se ke Gustavovi a zvedl obočí.
„Přehodil si vlasy,“ odpověděl mu Gustav, aniž by zvedl pohled od knihy a Bill se na svém místě chichotal. „Bylo to docela roztomilé.“
Tom se rozesmál a uskočil Georgově paži, jak se jej basista snažil praštit. Pak zamířil k Billovi, aby si s ním plácnul. „Jsem na tebe pyšný, brácho.“
Bill se na něj usmál a na okamžik s Tomem uzamknul pohled, než sklopil řasy a zapřel se dozadu o své ruce, čímž nevědomky vystavil kousek té mléčně bílé pokožky těsně pod svým tričkem.
Tom se usmál, rozloučil se se zbytkem kapely a šel najít svou knihu, měl jisté rande s kapitolou nazývající se ´sexuální přitažlivost´.

oOoOoOo

Sexuální přitažlivost je možná jedním z nejnebezpečnějších aspektů lidského chování, druhý pak láska. Není snadné ji ovládat a dokonce i v případě, kdy člověk ví, jak se má chovat, jeho tělo ne. Když je člověk sexuálně vzrušený, jeho tělo možná vysílá signály, kterých si sám člověk není vědom. To je další trik, jak zjistit, zda někdo skrývá své skutečné pocity.

V této konkrétní části přitažlivosti mezi lidmi je tělo nastaveno na plné využití. Ať už je to schválně nebo ne, je to tělo, které danou osobu prozradí, když přijde na tuto záležitost. Způsoby vábení se liší podle země, věku, pohlaví a tak dále. Ale je tu jedna věc, která je společná, a tou je sexuální chování. To samozřejmě může znamenat spoustu věcí, ale budeme mluvit o nečastěji používaných krocích.

„Tome?“ Tom v tu chvíli mohl proklínat Gustava až do horoucích pekel, že jej přerušil. „Dneska zkouška kapely, nezapomeň.“

Nikdy nebyla chvíle, kdy by nechtěl hrát na kytaru, ale v tento okamžik se přistihl, že si přeje, aby to možná jednou mohlo počkat. I přesto se vydal na cestu do společenské místnosti, kde už na něj čekali zbývající členové kapely.
„Co budeme hrát?“ Tohle byla chvíle, kterou nazývali zkouška kapely, ale ve skutečnosti to bylo jen hraní pro dobro hudby. Do Tomova klína si našla cestu akustická kytara, zatímco Gustav měl postaveno několik bubnů v rohu.
„Zkuste na to přijít.“ Georg zahrál první akord na svou kytaru a Tom jej brzy následoval, jak píseň okamžitě poznal. Gustav se přidal a brzy byli všichni ztraceni ve svých nástrojích.
Ale něco tam chybělo a Tom si nedokázal uvědomit, co to bylo. Rozhlédl se po místnosti a uvažoval, proč jeho kytara nezní tak dobře jako obvykle. Bill seděl nasupeně u stolu a Tom si to najednou uvědomil.
Bill nezpíval, a to bylo přesně to, co chybělo. Bill si všiml, že jej Tom pozoruje a lišácky se na něj zazubil, aby se ujistil, že Tom ví, že na něj Bill za tohle není naštvaný.

Tom se usmál a pokračoval v hraní, nechal prsty tančit podle jejich vlastní vůle, zatímco byl zaneprázdněný sledováním svého dvojčete. Bill se krátce zachichotal a na vteřinu povystrčil jazyk, objevil se malý stříbrný odlesk.

Píseň skončila a Gustav udeřil prvních pár taktů té další. Tom se přidal, ale už nevěnoval příliš velkou pozornost tomu, co hráli, jeho ruce věděly, co mají dělat. A Bill byl v tuto chvíli stejně daleko zajímavější.
Bill zvedl ´bažinatou věc´ a listoval stránkami, tu a tam se krátce zastavil, aby si skutečně přečetl část textu. Tom sledoval, jak se Billovi na tváři objevil znechucený výraz a přemýšlel, co tam jeho dvojče spatřilo.
Billovo dlouhé tělo bylo decentně roztaženo na gauči a jeho majitel každou chvíli vzhlédl k Tomovi, aby se setkal s jeho pohledem a opětoval mu úsměv, než se vrátil ke knize. Tom se necítil rozpačitě, že takhle zíral na svého bratra, Bill byl zajímavý.
Tom nevěděl, jak se to stalo, ale v jednu chvíli sledoval, jak si Bill třel krk a znovu povystrčil jazyk, a v dalším okamžiku se ozval nápadný zvuk prasknutí struny a ucítil palčivou bolest na svých kloubech.

„Do prdele!“ Struna mu udělala červenou značku přes celou ruku a pálilo to jako čert. Tom proklínal sám sebe za to, že nebyl s kytarou více opatrný, ale věděl, že struna byla stejně stará, takže to nebyla tak úplně jeho vina.

Jemné prsty přejely přel jeho ruku, jak si Bill klekl vedle něj a vzal jeho zraněnou končetinu do své péče. Billovo obočí bylo svraštěné obavami, když značku pečlivě zkoumal.
„Budu v pořádku.“ Odpověděl Tom na otázku, kterou Bill nikdy nepoložil a jeho bratr se na něj zazubil, než vstal. „Půjdu zpátky ke své knize, kluci.“
„Knihomole,“ zamumlal za ním Georg, když Tom zamířil směrem k palandám.
„Vílo.“
„DRŽ HUBU!“

oOoOoOo

Pózování je pravděpodobně nejznámější činnost, jak někoho svést. Může to být jakýkoliv postoj, který vyzařuje sexuální vibrace a je většinou používán u žen. Důležité věci k zapamatování jsou udržovat svůj krk, tělo a nohy co nejdelší. Náznaky kůže jsou daleko více vzrušující, než vše hned ukázat, a důležité je se oblékat lákavě. Pózování je něco tak rafinovaného, že je těžké vědět, jestli je zaměřeno na vás, nebo na někoho jiného poblíž.

Výmluvnější aspekty jsou doteky něčí vlastní kůže, pomrkávání řasami u žen a pohledy plné chtíče u mužů. Věc, která je s největší pravděpodobností stejně dobře známá jako pózování, je práce s ústy. Rty a jazyk jsou velmi sexuální aspekty lidského těla a jejich využitÍ může způsobit silné reakce. Olizování rtů, nebo dokonce jejich kousání jsou pohoštěním pro něčí provokaci, a zároveň naznačují vlastní myšlenky na toto téma.

Tom odtrhnul oči od textu, když jeho dvojče odhrnulo závěsy na palandě a vyšplhalo se dovnitř, než za sebou závěsy opět zatáhlo. Bill jej pozdravil širokým úsměvem, ale Tom neodpověděl.

Ale zdálo se, že si Bill nevšiml Tomova rozrušení, když se vedle něj posadil a zvedl mu ruku. Tomovy oči sledovaly každý Billův pohyb, zatímco jeho mozek pracoval na plné obrátky, nikdy v celém svém životě nebyl tak zmatený.
Některé z věcí, o kterých se kniha zmiňovala… Tom se zachvěl, jen když na to pomyslel. Pózování, Tom si jasně vybavil Billa, jak sedí na kuchyňském pultu s kouskem odhalené kůže, o kterém si myslel, že jeho bratr netuší, že jej vystavuje.
Způsob, jakým si jeho bratr jezdil po své vlastní kůži ten den, kdy Tom spal na jeho palandě, pomrkávání řasami a klopení očí. Bál se Bill dívat na Toma příliš dlouho? Bál se, že by Tom možná spatřil věci, o kterých Bill nechtěl, aby věděl?
A záblesk Billova piercingu v jazyku, když si olízl rty, Tom už teď věděl, co se předtím stalo. Bill naklonil hlavu a promnul si krk, zároveň si jazykem přejel po rtech a Tom sebou trhnul. Nebo spíše Tomovo tělo sebou trhlo, aniž by si Tom uvědomil proč.

A nyní Billovy prsty hladily červenou značku na jeho kůži tak velmi opatrně a Tom nevěděl, co dělat. Nemohl své dvojče odstrčit, a dokonce i kdyby mohl, tak nechtěl. Bill byl to nejcennější, co Tom měl a vůbec neměl v úmyslu jej někdy ztratit.

„Bille?“ Bill vzhlédl na Toma skrz sklopené řasy a Tom se zachvěl. Vědělo jeho dvojče, co Tomovi dělá? Dělal to schválně, nebo spolu jen komunikovalo Billovo tělo a Tomova mysl?
Tom se jej nemohl zeptat, ne teď. Nevěděl, jestli jeho předpoklady byly správné a pokud byly, nevěděl, jestli by zatím dokázal zvládnout odpověď. „Nic, jen jsi dnes večer strašně tichý, to je všechno.“
Bill se zamračil a hravě jej udeřil do ruky, než se zazubil a uvolnil tím napětí, které Tom cítil. Nechal se unést zábavnou osobností svého dvojčete a strávil zbytek večera hraním války s gumovými medvídky, každého medvídka, který zemřel, mu Bill vložil do úst.

oOoOoOo

Stejně jako lidé mohou vysílat signály, aniž by o tom věděli, vaše tělo je registruje, aniž byste si toho byli vědomi. Pokud na sobě budete své reakce pozorovat, brzy přijdete na to, co vás přitahuje. Pokud například mrknutí vaším směrem způsobí, že se vám zkroutí žaludek, je to jasné znamení, že je to pro vás lákavé. Předložíme vám seznam věcí, které byste měli hledat.

Zkroucení nebo zatřepetání žaludku se obvykle objeví po pohledu nebo jakémkoli náznaku toho, že daná osoba vzala na vědomí vaši přítomnost. Škubnutí nohy nebo paže naznačuje, že vás svým přístupem vylekala. Ruměnec a potřeba sklopit váš pohled říká ostatním, že oceňujete jejich gesta a přijdou vám, pokud ne trochu trapná, sexuálně vzrušující. Nejbezpečnější způsob je studovat své vlastní tělo a zjistit, jak reaguje kolem ostatních a poté si ujasnit své pocity.

Tom zíral na strop nad svou palandou, vzpomínal na události dnešního dne a jeho vlastní reakce na… věci. Jediné, na co mohl myslet, bylo, jak sebou jeho prsty škubly, až praskla struna, bylo to docela děsivé.

Reagovalo jeho tělo na Billovo chování, nebo si s ním jen zahrávala jeho představivost? Jediné, co věděl jistě, bylo, že kniha mu přinesla více zmatku, než aby měl jasno, co se týkalo řeči těla.
Jak dlouho k němu Billovo tělo mluvilo a proč si toho, proboha, Tom nevšiml dříve. No, s největší pravděpodobností proto, že vždycky viděl Billa jako svého nevinného malého bratra. Pekelně doufal, že se to teď nezmění, když si byl vědom reakcí svého vlastního těla.

„Gustave?“ Tichý šepot přicházející z místa Georgovy palandy přerušil ticho a Tom pohlédl na hodiny nad svou palandou. Přemýšlel, co dělá basista vzhůru ve dvě ráno.

„Gustave?“ Zavolal Georg znovu a Tom se ušklíbl, byl rád, že zhasl světlo už před několika minutami. Přemýšlel, co Georg potřeboval říct, že to bylo tak důležité, aby čelil svému strachu a probudil spícího bubeníka v tuto hodinu.
„Grrrrmph.“ Gustav nebyl příliš veselá osoba, když přišlo na to být probuzen, a to zejména v případě, kdy budící osoba byla Georg. „Co?“
„Nemůžu spát.“ Tom se málem rukou plácl do čela, bože, Georg byl tak hloupý. Tohle mu Gustav nikdy neodpustí. Ale k Tomovu maximálnímu překvapení si Gustav do tmy pouze povzdechl.
„Co je to tentokrát?“ Hlasy šeptaly velmi tiše a Tom musel téměř přestat dýchat, aby dokázal rozeznat slova.
„Je to… sen… já nemůžu.“ Georg zněl najednou vystrašeně a Tom měl nutkání se rozchechtat. Georg, velký mužný Georg měl noční můru.
„Víš, ty jsi vážně podělaná víla.“ Gustav se tiše uchechtl a Tom slyšel, jak Georg uraženě zahučel.
„Prostě… Nechystám se tě o to prosit, Gusi.“ Toma více a více zajímalo, o čem to jeho dva přátelé mluví a na chvíli zapomněl na své dřívější úvahy o svém dvojčeti.
„Tak pojď sem, ty srabe.“ Tom rozeznal zvuk otevírajícího se závěsu a pak kroky po podlaze.
Tomovi prakticky vyskočily oči z důlků, když uslyšel druhý závěs a pak nezaměnitelný Georgův hlas. „Posuň se.“
Gustav se znovu uchechtl a bylo tam nějaké šustění přikrývek, než autobus opět upadl do ticha, i přes příležitostně jemné zvuky Tomova spícího dvojčete.

Tohle bylo pro Toma téměř příliš mnoho a on se tak strašně moc chtěl nahlas rozesmát. V jaké směšné situaci se to ocitl? Georg spal na Gustavově palandě pro spánkový komfort a Tomovo dvojče bylo celé tajně svádivé a přinutilo Toma reagovat, aniž by si toho byl vědom.

„Vílo.“ Slovo tiše vypuštěné z Gustavových úst Toma málem přinutilo vybouchnout smíchy, ale podařilo se mu ovládnout se. Dokonce i když se ozvalo jemnější zachichotání od Georga.

autor: firelucy

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)


original

6 thoughts on “Body Language 5.

  1. Taky by mě zajímalo, zda-li Bill ví, co dělá anebo ne…velmi zajímavé, už se těším, jak to nakonec bude pokračovat. Jinak, krásný dílek…díky za překlad.

  2. Taky by mě zajímalo, jestli je na tom Bill stejně jako jeho bratr, to znamená, že všechno dělá naprosto nevědomky, aniž by mu došlo, že jejich vztah už přerostl rámec bratrské lásky… Anebo… jestli to ví, a svádí Toma zcela záměrně.
    Géčka opět překvapují. 😀
    Díky, těším se na pokračování.

  3. To je zlaté akí sú všetci so svojimi citmi neuveriteľne podarení. Od Gustava bolo strašne milé ako aj napriek tomu, že sa Georgovi tak trochu posmieval za nočné mory a ufňukanosť, vzal k sebe Vílu a ochránil ju pred zlými snami:)
    Tom postupne zisťuje, že signály ktoré k nemu jeho brat vysiela, ho vzrušujú takým nebratským spôsobom. Verím tomu, že Bill to robí nevedomky, on pôsobí tak strašne nežne a nevinne, že to nemôže byť schválne:) ale Tom mu to vďaka knihe možno pomôže vysvetliť:) dúfam, že ich to nevyplaší. Tom to zatiaľ berie celkom pekne:) Strašne sa mi páčilo ako skonštatoval, že Bill je preňho najvzácnejšia bytosť na svete:) Milujem ich pekný vzťah… či už v poviedkach alebo aj ten skutočný, je to nádherné. Ďakujem za kapitolu.

  4. Jéé, tak po tomhle jsem celá rozněžnělá! Já jednoduše tenhle dvojčecí vztah miluju! Tak strašně moc se mi líbí, jak je ta jejich láska strašně čistá, nevinná a hlavně pravá! ♥ To mě vždycky dostane! 🙂

    Ohledně Georga s Gustavem pořád nevím a váhám, co mezi nimi je! 😀 Možná jsou opravdu jen strašně dobří přátelé, kteří prostě k sobě mají maličko blíž, protože si nedovedu představit, že by kluci, které znám a jsou už dlouhou dobu nejlepší pčátelé, spolu spali v jedné posteli jen kvůli noční můře. 😀 Taky je otázka, co to měl Georg za sen a jestli to souviselo s něčím, o čem třeba my ani nevíme? No, a nebo mezi klukama taky něco je? Upřímně sázím na tu druhou možnost! Proto jsem srašně zvědavá, jak to tedy je. Jen mě maličko děsí, že už povídka bude končit! Přitom si myslím, že by toho bylo ještě více k řešení! 😀 No, ale tak ne každý je tak šíleně posedlý všemi podrobnostmi jako já, že… 😀

    A z Toma nemůžu! 😀 jde vidět, jak jej kniha totálně posedla a jak díky ní naprosto všechno analyzuje! Znám to z vlastní zkušenosti. Každopádně jsem strašně ráda, že Tom není zděšen ohledně toho, co si začíná uvědomovat ohledně vztahu se svým dvojčetem. Já upřímně si myslím, že Bill všechny ty věci rozhodně nedělá úmyslně! Nevěřím v to! 🙂 Ale podvědomí pracuje za něj! 😉 A stejně mě zajímá, jak to všechno bere Bill. jestli je na tom stejně jako Tom, který ještě před pár dny nic netušil a nebo ví, že má Toma více nežjen sourozenecky rád? Upřímně bych řekla, žei jemu tenhle čas nemluvení prospěje stejně jako Tomovi čas s knihou. Bill tak nebude mít čas pořád jen mluvit, mluvit, mluvit, ale má čas na sebe a na své myšlenky a myslím, že díky tomuhle ´tichému období´ by si mohl uvědomit, že Tom pro něj není jen dvojčetem?

    Strašně moc děkuji za báječný překlad, Zuzu! ♥ Jsi nejlepší!!! ♥♥♥

  5. Jaj, chudák Tom, tá kniha ho pekne zblbla 😀 Páči sa mi, ako postupne nachádza rôzne signály správania a že sa nedesí toho, čo mu Billovo telo naznačuje. Teraz ešte aby si pomaly ujasnil svoje pocity a bude to 🙂

    A Géčka – no tak na tých nemám slov. Georg je fakt víla 😀 a to, ako prišiel za Gustavom kvôli zlému snu 😀  pričom to určite nebolo prvý raz. No som zvedavá, čo sa z toho nakoniec vykľuje 🙂
    Ďakujem za preklad.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics