Live my life 29.

autor: Neilinka
(Tom)

Vzpamatovával jsem se z intenzivního zážitku. Pořád mi to přišlo trochu mimo realitu, až jsem měl strach, zda se to skutečně stalo. Ale měl jsem ho u sebe, tak horkého a nádherného, že to zkrátka nemohl být přelud. Trochu mě vyděsilo, když začal popotahovat a pak dokonce ukápla nějaká ta slza. Ale upřímně jsem neměl ani ponětí, jaké to je, když je člověk ten dole, takže jsem se nechal ujistit, že mu nic není. Navíc poprvé to zkrátka doprovázelo hodně emocí.

Následně jsme diskutovali, chvílemi jsem se opravdu dobře bavil. Přišlo mi bláznivý a roztomilý zároveň, že se stydí, když říkám, jak miluju jeho projevy při sexu. Bylo to přece naprosto přirozený, ale tak nějak jsem chápal, že když s tím člověk nemá moc zkušeností, tak si na to bude muset teprve zvyknout, aby to z něj trochu opadlo. Každopádně jsem trošku chlípně doufal, že se budeme milování oddávat hodně často, protože když jsem už zkusil, jaké to je, měl jsem pocit, že bych si to nedokázal odpírat. Vážně jsem se modlil, aby na tom Bill byl stejně a třeba se nestáhl.

Vydali jsme se do sprchy společně, abychom se pořádně probrali a vymysleli nějaké plány na odpoledne. Lépe řečeno zbytek dne, protože jsme se probudili ve tři. Pořád jsem se na něj musel dívat, jemně sahat. Připadal jsem si jako majetnický šílenec, ale nemohl jsem si pomoct. Velkou část koupání jsme strávili líbáním a mazlením, ale vůbec mi to nevadilo.

Sušil jsem si vlasy, zatímco Bill se odebral do své ložnice vybrat si nějaké oblečení na ven. Přistihl jsem se, jak koukám do blba a přehrávám si před očima uběhlou noc. Musel jsem toho nechat, jinak bychom se nedostali z domu až do večera, protože bych se ho nepustil. Potichu jsem došel k jeho pokoji a skrz škvíru ve dveřích sledoval, jak si něco píše do kalendáře v mobilu. Vešel jsem a on sebou trhnul a aplikaci okamžitě zavřel.

„Copak děláš?“
„Nic.“
„Mhm… a od kdy k ničemu potřebuješ mobil?“ Ušklíbl jsem se.
„No tak jsem si něco psal do mobilu. Nic zvláštního, ne?“
Přikývl jsem.
„A co sis psal?“
„To máš jedno.“
„Co je? Proč mi to neřekneš?“
Začaly mu rudnout tváře. Přemýšlel jsem, co může být tak tajemnýho, že mi to odmítá sdělit.
„O nic nejde, Tomi. Prostě jsem si něco zapsal.“
„A já nesmím vědět co?“
„Nee…“
„Ne?“
„Ne… ne jako… že bys nemohl, ale…“
„Ale co?“
„No, prostě jsem si…“ Rukou jsem mu naznačil, ať pokračuje. „Dával jsem si poznámku do kalendáře… kdy jsme se… poprvé milovali.“
Skoro jsem se začal smát, ale udržel jsem to jen na úsměvu od ucha k uchu. Zakroutil jsem hlavou a sedl si k němu na postel.
„A proč s tím děláš takový tajnosti, trubko?“
„Nevím… měl jsem strach, že mě budeš mít za nanynku z červený knihovny.“
„Ale, prosím tě. Vlastně je to docela roztomilý a pochopitelný.“
„Vážně?“
Ujistil jsem ho kývnutím hlavy.

„Vlastně jsem taky uvažoval, že si to někam poznamenám. Mám na tyhle věci docela dobrou paměť, ale nechtěl jsem riskovat, že to náhodou spletu a přijdu za rok s kytkou na špatný datum.“

„S kytkou?“ Uculil se jako sluníčko.
„Jo. Snad sis nemyslel, že se ochudím o kupování květin jen proto, že chodím s klukem, co?“
Povalil jsem ho pod sebe a zahrnoval polibky jeho ústa a krk. Mazlili jsme se, až jsem kouknul v mezičase na hodiny a zjistil, že už to provozujeme přes půl hodiny.
„Už chápu, proč páry chodí všude pozdě.“
Zachichotal se, využil situace a vyklouznul mi ze zajetí. Lehce mě pleskl po zadku a utíkal si na střídačku vyfénovat vlasy. Pousmál jsem se. Blázínek můj malej. Pořád se mi nechtělo věřit, že mu to přišlo zvláštní. Celé fungování jeho mysli pro mě občas představovalo záhadu, ale postupně jsem si sestavoval manuál, co v které situaci může znamenat.
Mimika, gesta, různé úšklebky a pazvuky všeho druhu. To, jak se mu rozsvítily oči, když byl z něčeho nadšený a jak přimknul rty k sobě, když si nebyl jistý nebo se zlobil. Zdálo se to jako mapování neznámého území s horou nových druhů rostlin a zvířat. Všechno dohromady dávalo obrázek o dané zemi a o tom, zda se tam člověku bude dobře žít.
A mně se v té mojí žilo nádherně.

(Bill)

Tom mě musel snad za každou cenu škádlit. Někdy mi přišlo, že má na to nějaký zvláštní talent a ani se o to nemusí nějak zvlášť snažit. Jako by mu peprné otázky padaly na jazyk samy od sebe. Mimochodem to, jak uměl přijít v nejméně vhodnou chvíli, taky stálo za zmínku. Vážně jsem se bál, co si o mně bude myslet, když si do telefonu poznamenávám datum mé ztráty panictví. S poznámkou o kytičce mě ale hrozně potěšil.

Donutili jsme se na chvíli přestat oňuchňávat jeden druhého, abychom se vůbec mohli připravit, a kolem páté jsme vyrazili do města. Šli jsme procházkou k centru a zastavili se u břehu řeky, kde kotvily lodě. Pozorovali jsme ptáky všech druhů a velikostí, kteří se snažili vyloudit něco dobrého. U vody bylo příjemně, a tak jsme tam vydrželi skoro hodinu a povídali si zážitky z Tomova soustředění. Nemohl jsem uvěřit, jaké naschvály si Daniel dokázal vymyslet. Chápal jsem, že žárlil a možná se i domníval, že se k sobě nehodíme, ale nebyla to jeho věc a neměl se do toho plést. Hodně v mých očích klesl a přemýšlel jsem, jestli ho příště vůbec pozdravím. Tom stejně vypadal, že by mi za to zmaloval zadek do fialova.
Nakonec jsme se odebrali do kina na jednu letní komedii. Nebyl jsem úplný horký fanoušek tohohle žánru, ale nevadil mi a vlastně mi celkem vyhovovalo, že při takovém filmu toho člověku může dost utéct a stejně úplně neztratí pojem o ději. Předpokládal jsem totiž, že přítmí a sedačky úplně nahoře v rohu vybral můj partner zcela záměrně.
A nemýlil jsem se.

Jakmile se zhaslo, nenápadně se ke mně přitulil a položil mi ruku na stehno. Při každé příležitosti se ke mně nahnul a otřel se o mě, až mi to přišlo docela k popukání. Jako kdybychom spolu ještě nebyli a on zkoušel hranice, kam až ho pustím. Naštěstí se tenhle snímek už nějakou dobu promítal a nebylo tam moc osazenstva, protože když přišla erotická scéna, měl jsem toho na práci víc než hlavní hrdinové.

Tom si mě přitáhl k polibku a dral se do mých úst čím dál vášnivěji. Pravda, možná by trošku ubral, kdybych mu to tak ochotně neoplácel. Ale i já jsem cítil pnutí v kalhotách, když se na plátně začali osahávat. Váhal jsem, zda najdu tolik odvahy, ale nakonec mě adrenalin převálcoval. Nechal jsem ho, aby mi rozepnul zip a vysvobodil mého rytíře z temné kobky mých boxerek. Nervózně jsem se ohlížel po ostatních, ale zdálo se, že zaujatě sledují obrazy kmitající před nimi.
To mě povzbudilo a děkoval jsem tam nahoru, že byla celá naše řada prázdná. V dalším momentě si totiž ten darebák kleknul přede mě a nestydatě mě začal zpracovávat pusou. Nevěděl jsem, z čeho se zblázním dřív. Jestli z té slasti, z toho, že jsem nesměl ani pípnout, nebo ze strachu, že nás přes nějakou kameru šmíruje personál a co nevidět nás vyvedou ze sálu.

Opřel jsem si hlavu a tiše, ale zhluboka dýchal. Spíš jsem potichoučku funěl, protože jsem se bál, že když otevřu pusu, mohlo by mi z ní něco nepatřičného vyjít. Hladil jsem Toma po hlavě a občas mu zatnul drápky do ramen, když to bylo obzvlášť nesnesitelné. Bylo to šílené, maximálně vzrušující a krapet úchylné, ale strašně se mi to líbilo.

Ze zbytku kinematografického díla jsem neměl prakticky nic. S největším sebezapřením zvukových projevů jsem vyvrcholil. Trochu mě překvapilo, že to statečně polknul a usadil se zpátky na svoje místo. Celý zpocený jsem uklidnil svůj dech a stydlivě na něj kouknul. Na tváři měl svůj typický úšklebek a kromě něj se mu v kalhotách udělala pěkná vyboulenina.
Sebral jsem všechnu odvahu, co jsem našel, abych mu to mohl vrátit a netrápil ho. Troufl jsem si ale jen na ruční práce. I tak to vypadalo, že je náramně spokojený. Mručel a opíral se čelem o moje rameno. Chvílemi mi slastně vzdychal na krk a do ouška. Nikdy bych nevěřil, že k něčemu takovému svolím. Ale on měl na mě zvláštní nekalý vliv provozovat podobné aktivity.
Když jsem v dlani ucítil teplou tekutinu, věděl jsem, že je dobojováno. Vytáhl jsem z tašky kapesníček, aby se mohl upravit, a tiše se uchechtával. Schroupal jsem pár kousků popcornu a věnoval mu polibek.
Tušil jsem, že podobných dobrodružství budou ještě stovky.

autor: Neilinka

betaread: J. :o)

4 thoughts on “Live my life 29.

  1. No ti dva si teda užívají! 😀 Normálně jim závidím. Billův zápisek do kalendáře byl super roztomilý, hned jsem uhodla, co si to tam asi zapisuje. A mazlení ve sprše, v posteli a potom i v kině… No nádhera! Už jsem psala, jak moc tuhle povídku miluju? Klidně to napíšu znovu a znovu, protože na tuhle povídku se z celého týdne vždycky těším úplně nejvíc! 🙂

  2. Ja už ani neviem, čo k tejto poviedke písať. Väčšinu času sa cítim ako na nejakom obláčiku lásky 😀 Tí dvaja sú proste neskutočne rozkošní.
    To, ako si Bill dal pripomienku do mobilu a potom ten Tom v kine – no tak ten sa veru pekne rozbehol 😀
    Fakt krása a ja za ňu veľmi pekne ďakujem.
    P.S.: Páčia sa mi tvoje slovné obraty. Dnes napr. ten Billov temný rytier 😀 😀

  3. Ta Billova připomínka v mobilu byla super roztomilá! 🙂 A nejvíc když zrovna došel Tom a tak z něj doloval, co to tam kuje za pikle. Ten Tom taky vždycky musí vědět všechno! 😛

    Každopádně já si tuhle povídku náramně užívám! 🙂 Líbí se mi jejich krásný a pevný vztah, je to něco nádherného! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics