Lost to be found 50. (2/2) (konec)

autor: Muckátko :o*

A je to tady, vážení! Mám pocit, jako bych tuhle čtvrtou povídku začala psát teprve včera, a přitom je tu poslední díl s tím neoblíbeným slovem KONEC, které po přečtení dílu najdete jako poslední slovo, které bude patřit této povídce.

Děkuji všem, kteří povídku komentovali, nejvíce však těm, kteří komentovali opravdu pravidelně a poctivě. Užijte si poslední díl povídky Lost to be found a vzpomínejte na ni prosím v dobrém. 🙂
Vaše Muckátko :o*
Obvykle Bill chodíval v pátek z práce domů dříve než v jiné dny. Ostatně podobně to praktikovali všichni z jeho práce. Každý chtěl v pátek zmizet co nejdříve, aby si o několik hodin prodloužil víkend, což Billovi s Tomem přišlo náramně vhod. Těch několik měsíců, co bydleli spolu, si na pátek vždycky naplánovali nějaký program, který postupně protahovali přes sobotu i neděli, i když to bylo jen lenošení u spousty dobrot a filmů.
Tento týden však Bill musel v práci zůstat o pár hodin déle, takže nejen že nešel domů dříve, dokonce zůstával 3 hodin po pracovní době, aby dokončil svoji práci, která by do pondělí nepočkala, protože by polovinu svých nápadů zapomněl. Navíc mu po cestě domů volala máma, jestli by se za ní nemohl na chvilku zastavit. Už jej 3 dny neviděla a 4 dny s ním nemluvila ani po telefonu, proto se potřebovala ujistit, že jejímu chlapečkovi nic nechybí. Bill se ulakomil a na tři čtvrtě hodiny vydržel sedět v obýváku s čajem v ruce a trpělivě odpovídat na matčiny dotazy ohledně práce, stravy nebo jeho vztahu s Tomem. Po necelé hodině se však zvedl, poděkoval mámě za čaj a spěšně si nazouval boty, aby už mohl být konečně s Tomem, který na něj pravděpodobně už dávno čekal doma, protože Gordon přišel z práce krátce před Billovým odchodem, a jak Bill svého otčíma znal, odcházel z práce vždy jako poslední. Tom u něj dostal svoji první práci, aby získal praxi alespoň v nějakém oboru a měl něco málo do začátků. Jeho životopis se tak díky němu malinko rozrostl, i když se jednalo jen o administrativní činnost, která určitě nebyla žádným vrcholem pracovní kariéry, ale prozatím to stačilo.

Bill vyšel schody do druhého patra dvoupodlažního domku, ve kterém se nacházel jejich byt, a hned vpadl dovnitř. Zavřel za sebou dveře, odhodil klíče na poličku a padl zády proti dveřím, úlevně vydechuje, že je konečně doma. Po dnešním dni chtěl už jen Toma, jídlo a sprchu. Jediným problémem bylo, že nevěděl přesně, v jakém pořadí. Položil svoji tašku na botník a začal si sundávat své stylové tenisky.
„Tomi? Jsem konečně doma!“ zavolal do bytu a čekal, odkud jeho přítel vykoukne. Tajně doufal, že z kuchyně, aby mu dal polibek na uvítanou a pod nos mu podstrčil nějakou dobrotu, která by přímo žadonila, aby ji snědl na posezení.
Bill strčil svoji obuv do botníku a narovnával se z předklonu, když zaslechl něčí rychlé kroky, jak se spěšně blíží k němu. Otočil se čelem k Tomovi, který mířil s podivným výrazem přímo k němu.
„Aho- hmf,“ vykvikl Bill překvapeně, když se mu Tom vrhl dravými polibky na ústa a přišpendlil jej svým tělem zpět k vchodovým dveřím. Takové uvítání si Bill úplně nepředstavoval, ale rozhodně si nestěžoval, protože z Tomových naléhavých nájezdů jazyka bylo poznat, jak moc mu mladík celý den chyběl.
„Uch Tomi,“ vydechl, když mohl konečně popadnout dech, jak se Tomovy rty přisály k jeho odhalenému krku. „Oh! Tvoje ruka si nejspíš spletla pozici mého pasu,“ podotkl drobně, když se Tomova levá dlaň okamžitě ocitla v jeho rozkroku a dráždivě masírovala jeho penis. „Anebo je tvoje ruka zatraceně nemravná,“ dodal, když Tom na jeho poznámku nijak nereagoval. „Ach!“ zaklonil hlavu a zavřel oči. Jeho levá dlaň spočinula na Tomových bedrech, zatímco tou druhou si muže za zadeček tiskl k sobě a natáčel hlavu podle toho, kam se Tom přemísťoval svým obličejem.

Ve chvíli, kdy chtěl Bill Toma pobídnout, aby z něj sundal oblečení i za tu cenu, že to budou dělat opření o dveře v předsíni, starší muž setřepal Billovy ruce ze svého těla, v dlani stiskl tu Billovu a doslova jej táhl za sebou, jako když matka za sebou táhne neposlušné dítě, které ještě nechce odejít z hračkářství. Bill klopýtal za Tomem a díval se pod nohy, aby muži nepřišlápl paty, dokud se oba neobjevili v ložnici. Tom máchl dveřmi, které se za nimi hned zavřely, zvedl Billa ze země a společně s ním sebou praštil na matraci ještě do té chvíle ustlané postele. Dlaní položenou na Billův hrudník mladíka přišpendlil dolů a znovu se vrhl na jeho rty. Mezitím spěšně pracoval na svlékání Billova těla. Obvykle šel postupně od hlavy k patám, ale tentokrát se vrhl rovnou tam, kde potřeboval být co nejdřív. Kalhoty zmizely z jeho dlouhých štíhlých nohou, boxerky odkryly mírně vzrušený klín, a když je Tom stahoval přes kotníky, sundal Billovi i ponožky. Zabořil kolena vedle jeho nahých boků a v přímém očním kontaktu si stáhl tričko a poté se začal zbavovat svršků, které zakrývaly spodní část jeho těla, dokud nad Billem neklečel úplně nahý. Bill lačným pohledem sjel Tomovu hruď a sám se zbavil posledního kousku oblečení.

Stejnou dravostí, jakou Tom svoje laskání započal, se vrhl na Billův klín, který začal okamžitě silně sát, aby v jeho ústech ztvrdl co nejrychleji, protože už déle čekat nechtěl a ani nemohl. Jeho vlastní penis byl vzrušený, ale ne plně, protože na Billa už nějakou dobu čekal.

„Oh bože, co mi to děláš!“ zasténal Bill a vzepjal tělo, vycházeje vstříc Tomovým ústům, která sjížděla po jeho přirození a stíhala přitom ještě lovit tubu lubrikantu z nočního stolku. „Tomi, dost!“ vyhekl Bill a utekl svým klínem od Tomových rtů. Jeho vzrušení bylo tvrdé jako skála a Tom už dávno nepracoval na Billově vzrušení, ale na jeho vrcholu. Jejich ústa se znova spojila ve vášnivém tanci vlhkých jazyků. Bill nechápavě nakrčil čelo, když se svými prsty snažil dostat k Tomovu zadečku, aby jej mohl začít připravovat. Měl v úmyslu Toma nejdřív trochu škádlit, než najde lubrikant a bude moct prsty vniknout dovnitř, o to překvapenější byl, když Tom odmítl Billovy snahy jej připravit a vytrhl mu tubu z dlaní. Sám si vymáčkl dostatečné množství na prsty a rychle jej rozetřel po Billově mužství. Sklonil se k jeho tváři a dýchaje jako o závod, se začal tělem třít o to pod ním.

„Bille, prosím. Potřebuju tě. Vyndej to už,“ zasípal Tom nedočkavě. Jeho tělo téměř vibrovalo, jak se těšilo na spojení s druhým tělem. Bill nechápal, o čem Tom mluví a co má vyndat. Lubrikant už měli venku a kondom už dávno nepoužívali po tom, co se nechali oba testovat, a ukázalo se, že ani jeden z nich nemá žádnou nemoc.

„Já asi…“ začal Bill, ale v tom okamžiku Tom vzal Billa za ruku a navedl ji ke svému zadečku, kde ji umístil mezi své půlky. „Oh do prdele!“ vydechl Bill zaskočeně a neuvěřitelně vzrušeně, když nahmatal něco plastového, čím měl Tom zašpuntované tělo.
„Ne do. Ven,“ pověděl mu Tom s mírným úsměvem.
„Jak dlouho to v sobě máš?“ ptal se Bill zvědavě, když kroužil bříšky prstů kolem plastové věci, která kouskem čouhala z Tomova těla.
„Dost dlouho, abych byl připravený pro tebe. Tak už… prosím,“ zafňukal Tom a natlačil se zadečkem na Billovu ruku.
„Oh kurva, tohle je žhavý!“ zamumlal Bill, stiskl v prstech plastovou věc a pomalu ji poslepu začal vyndávat z Tomova těla. Tom zakmital řasami, když špička plastového vibrátoru vyklouzla z jeho otvoru, a zároveň zakňučel, když se jeho útroby uvolnily a naplnil je pocit prázdnoty. Bill přitáhl ruku zpět ke svému tělu, aby si prohlédl, co měl Tom tak dlouho v těle, a vzrušeně zasténal, když si vzpomněl, že mu s touhle erotickou hračkou pohřbenou ve svém těle přišel naproti do předsíně a laskal jeho tělo, zatímco vibrátor třel vnitřek jeho zadečku a nejspíš i chvílemi narážel do jeho prostaty. Kdyby tohle Bill věděl, nejspíš by vyvrcholil během vteřiny už u dveří v předsíni.
Sotva začal přemýšlet nad tím, jak něco tak nemravného mohlo vymyslet tak nevinné stvoření, hlasitě vykřikl a hračka mu vypadla z dlaně na matraci vedle jejich těl. To když Tom nepozorovaně hmátl mezi jejich těla, sevřel Billův penis, aby jej podržel ve správné poloze, při které kluzká špička narazila na jeho uvolněný otvor, a jedním sklouznutím Tom dosedl na Billův úd a zaklonil hlavu potěšením i překvapením, když se jeho tělo ještě o něco roztáhlo, protože Billovy rozměry byly větší než plastový předmět, který měl předtím v sobě.

„Sakra! Zatraceně! Do prdele!“ zanadával Bill, když jeho penis obklopil horký a těsný prostor.

„Oh bože ano!“ zasténal Tom blaženě a nad Billovým tělem se propnul v zádech.
„Kdybych věděl… uch… co mě tady čeká, asi bych dneska ani do práce nešel,“ zvládl se Bill tiše zasmát. Tom se nadzvedl a znovu sjel tělem po celé délce Billova přirození, dokud zadečkem opět nedosedl na jeho boky.
„Myslel jsem na tohle už od rána. Na tebe ve mně. Hlavně když jsem se uvolňoval svými prsty, a pak tím vibrátorem,“ zašeptal Tom toužebně a cítil, jak v něm sebou Billův penis škubl.
„Aahhh, příště se budu dívat. Jak se dotýkáš sám sebe. Donutím tě udělat to přede mnou,“ sliboval Bill a sípal pokaždé, co se Tom sám přirazil na jeho tělo.
„Nebudeš muset. Udělám to dobrovolně.“ Bill zaklonil hlavu a hlasitě zasténal.
„Tomi, hýbej se. Potřebuju to,“ zaskučel. Tom se usmál a podvolil se. Zapřel se pažemi o matraci, aby si pomáhal a pravidelně začal klouzat po penisu, který v něm jezdil bez sebemenšího odporu díky předešlé přípravě. Dosedal na Billovy kyčle a občas zatahal za svůj vlastní penis, který znovu nabýval na plnosti a tvrdosti. Vnímal, jak se mu Bill snaží svojí pánví nadbíhat, jak potřeboval zrychlit, proto v jednom okamžiku zatnul stehenní svaly a zastavil se v takové pozici, ve které měl v sobě pouze Billovu špičku.
„Udělej to, Billi,“ pobídnul jej. „Tak jak potřebuješ,“ dodal. Mladík se na něj podíval zpoza přivřených víček a děkovně přikývl. Popadl Tomovy boky, aby jim pomohl ustálit se v potřebné pozici a hned na to začal sám zvedat své boky z matrace a prudce přirážet do Tomova otvoru, který se vznášel nad ním.
„Oh ano!!!“ vykřikl Bill a sjel dlaněmi na Tomova tvrdá stehna. Začal mnout jejich zadní stranu a nepřestával rychle přisouvat své tělo k tomu druhému. Pro staršího muže bylo těžké držet své tělo ve stejné pozici, když netoužil po ničem jiném, než přirážet dolů na Billa a jezdit na něm tak, jak si představoval, už když několik hodin zpátky opatrně nasedal na vibrátor, který si pomalu zaváděl do těla. Představoval si, že je to Billův penis, který do něj klouže, ale ani tohle nebylo špatné. Billovy přírazy byly rychlé, prudké a hrubé a díky nim jeho úd narážel přímo do Tomovy prostaty. Sám sáhl do svého klína a stiskl se v dlani.

„Kurva, Bille!“ vykřikl, když jeden z jeho přírazů byl obzvláště silný a nekompromisní.

„Sprosté slovo? Neslušný Tom!“ zavrčel Bill dráždivě, ale potěšeně se zasmál. Když Tom začal při milování klít, bylo to jasnou známkou toho, že to bylo až příliš dobré na to, aby to Tom zvládl, což se v poslední době stávalo často.
„Když to je tak dobré,“ ospravedlňoval se Tom mezi zběsilým dýcháním. „Zasraně dobré! Bille!“ vykřikl náhle a vyvrcholil na Billův hrudník v několika vlnách. Jeho unavené ochablé tělo začalo klesat po mladíkovu penisu dolů, takže bylo pro Billa těžší a těžší přirážet. Omotal paže kolem Tomova pasu a přetočil je na druhou polovinu postele, zůstávaje zasunutý v jeho těle.
„Ještě chvíli. Ještě chvíli potřebuju,“ pověděl Tomovi omluvně, když se nepřestával pohybovat mezi jeho stehny. Tom chápavě přikývnul a omotal nohy kolem Billových beder, čímž mu nabídl lepší úhel pro pronikání do jeho těla. Pro Billa bylo vzrušující zasouvat svůj penis do Tomova skoro spícího těla, jak se muže zmocňovala posexová únava, kdy jeho tělo potřebovalo pár minut na regeneraci. Vypadal tak oddaně a ochotně.
„Tak dobrý, tak těsný,“ mumlal si Bill pro sebe, zatímco se mu zkracoval dech. Někde na hranici totálního vzrušení a úlevy po vyvrcholení rychle vyklouzl z Tomova těla a pokropil svým vrcholem Tomovo bříško, když dokončil své vyvrcholení několika rychlými pohyby pravé ruky na svém tvrdém penisu. „Oh bože!“ vydechl zmoženě. Přemístil se vedle Tomova těla, opatrně přisunul jeho nohy k sobě a položil na matraci a pak sebou vysíleně praštil na postel. „To bylo něco,“ pochvaloval si, pokládaje dlaň na svůj zběsile se zvedající hrudník.

Vesměs už vydýchaný Tom sáhl po vlhčených ubrouscích, které ležely na nočním stolku, a začal je oba čistit od čerstvého spermatu, který na jejich rozehřátých tělech začal rychle schnout.

„Proč jsi to neudělal do mě?“ zeptal se Tom zvědavě. Bill otočil hlavu ke svému milenci.
„Koukni na sebe,“ hodil hlavou k Tomovu hrudníku, který byl už z větší části očištěn. „Nezvládl bys to všechno udržet v sobě. Čtyři dny bez sexu udělaly své,“ zauvažoval a sledoval, jak Tom odkládá špinavé ubrousky bokem a sune se k jeho tělu. „Měli bychom to dělat denně. V tom lepším případě i několikrát za den, abych toho neměl tak moc, že bys to nezvládl přijmout,“ zahihňal se a Tom se trochu začervenal. Rychle položil svoji tvář na Billovo rameno a uspokojeně vydechl. „To bylo taaaaak špatné, Tomi!“ zasmál se Bill najednou.
„Proč?“
„Ještě před hodinou jsem mluvil se svojí mámou a teď tu s tebou ležím nahý po tom, co ses na mě vrhl hned po příchodu, pak jsi mě v téměř nulovém čase vzrušil, donutil mě vytáhnout z tvého zadečku vibrátor, což bylo mimochodem totálně žhavé, a pak jsi mě nechal, abych z tebe s každým přírazem vytřískal duši. Jak se tohle mohlo stát?“ zazubil se Bill a schoval Tomovo chladnoucí tělo do své náruče.
„Nevěděl jsem, že se budeš stavovat u mámy,“ broukl Tom. Bill se zasmál.
„Takže kdybych ti řekl, že jsem byl u našich, tak bys neměl ústa po celém mém těle?“
„Uhm měl,“ přiznal Tom zahanbeně. Bill mu vtiskl dlouhý polibek do vlasů.
„V každém případě to byl zatraceně dobrý způsob, jak mě po celém dni přivítat doma.“
„No… to mi připomíná – v troubě pro tebe mám rizoto,“ usmál se Tom stydlivě, že mu o jídle neřekl dřív.
„Udělal jsi mi večeři?“ zazářily mladšímu z nich oči.
„Chtěl jsem tě nejdřív nechat najíst, ale už jsem se tě nemohl dočkat. Omlouvám se.“
„Oh dávno opuštěno. Tvůj důvod stál za to.“

Tom se usmál a na posteli se posadil.

„Klidně ještě chvíle odpočívej. Půjdu ti to nandat na talíř,“ nabídl se Tom a začal se pomalu sbírat k odchodu.
„Půjdeš?“ posadil se Bill a zapřel se o obě paže.
„Hmmm,“ pokýval Tom hlavou.
„Nahý?“
„Huh?“
„Buď nahý. Jsem si jistý, že si vychutnám nejen to skvělé jídlo, ale i výhled, až se budeš zády ke mně sklánět k troubě,“ zakmital Bill obočím a hraně zasténal.
„Bille!“ vypískl Tom pohoršeně naprosto rudý v obličeji.
„Ohhh Tomi, přece by ses nestyděl po tom, co sis hrál sám se sebou, abys později do sebe mohl přijmout mě,“ dobíral si muže před sebou, který hledal svoje oblečení.
„Bille, prosím,“ kňučel Tom a zakrýval si dlaněmi obličej. Bill se zasmál, dostal se na matraci na kolena a připlazil se až k okraji postele, aby mohl Toma otočit čelem k sobě. Omotal své ruce kolem jeho těla a počkal, až muž sám od sebe spustí dlaně dolů a naopak je stydlivě přitiskne ke svému stále ještě nahému klínu, když si uvědomí, jak z blízka si jej jeho přítel prohlíží. Stalo se tak krátce na to, ale Bill jeho ruce přemístil kolem svého krku.

„Miluju tě, víš to? Miluju, jak dokážeš být v jedné chvíli divoký a vášnivý a z toho jsi stydlivý, červenáš se a utíkáš přede mnou,“ vrněl Bill spokojeně a pokládal na Tomův hrudník motýlí polibky.

„Jsem nemožný,“ oponoval mu Tom nešťastně.
„Hmmm,“ zamručel Bill souhlasně. „Jsi nemožně úžasný,“ dodal a schoval Tomovu levou bradavku do svých úst, aby si s ní chvilku pohrál.
„Bille, co to děláš?“ vydechl Tom ztěžka.
„Snažím se tě pomaličku vzrušit, protože až sním to tvoje úžasné rizoto, budu to já, kdo přijme tvoje úžasné tělo do toho svého. Nebo to zvládneš hned?“ uculil se Bill, když pohlédl do Tomova rozkroku, kam se pomalu ale jistě hrnula krev.
„Ne ne. Až pak. Až později. Mám hlad,“ drmolil Tom spěšně. Natáhl na sebe své boxerky a povalil svoji druhou půlku na matraci. Hmátl po jeho spodním prádle a rychle skryl Billovy intimní partie alespoň tou tenkou látkou, když už nemohl Billa donutit, aby byl cudný a zahalil své tělo kompletně. Bill se hlasitě zasmát, když se škrábal zpět na nohy.
„Jen ty jsi schopný mě násilně obléknout jako malé dítě, jen abys dosáhl svého a zahalil mě. Když máme na později nějaké plány, měl jsem v plánu zůstat nahý,“ zamrkal svůdně.
„Já vím. Právě proto jsem ti navlékl tvé spodní prádlo. Teď když už nejsme tolik nemravní, můžeme jít na večeři a slib mi, že mě nebudeš škádlit a popichovat,“ domáhal se.
„Tak já si to teda nechám až na potom. Až zase spolu budeme nemravní v posteli,“ olízl si rty.
„Domluveno,“ přikývl Tom spokojeně a měl v plánu vyjít z ložnice.

„Tomi?“ ozvalo se za jeho zády jemně. Tom se pro sebe pousmál. Vášnivý a dráždivý Bill byl pryč. Tohle byl jeho něžný láskyplný Bill, který se mu jistě bude snažit říct něco hezkého, co rozehřeje jeho nitro.

„Ano?“
„Pojď sem ještě na chvíli,“ požádal.
„Bille,“ oslovil jej Tom vševědoucně.
„Ne ne. Budu hodný, slibuju,“ dušoval se. Tom tedy udělal tři kroky zpět k Billovi, který stále postával u nohou postele.
„Copak?“ zeptal se. Bill přistoupil k němu a omotal své paže kolem Tomova krku a spokojeně zavrněl, když Tomovy paže naopak ucítil kolem svého pasu.
„Jen jsem chtěl, abys věděl, že tě moc miluju a že jsem strašně rád, že tě mám,“ pověděl mu polohlasem, protože měl ústa blízko Tomova ucha. Mužovo tělo se proti tomu jeho uvolnilo.
„To já přeci dávno vím, Bille, protože cítím to samé. Ukazuješ mi, že mě máš rád ve všem, co pro mě děláš, jak se na mě díváš, dokonce i když mi diktuješ nákup po telefonu, tak vím, že mi to říkáš s láskou v hlase,“ uchechtl se Tom, když uslyšel Billovo zabublání smíchu. Bill se mírně odklonil z jeho objetí, aby se podíval do Tomova obličeje.
„Já vím, že to víš, ale chtěl jsem ti to říct rovnou a osobně. Ne skrytě po telefonu, když ti diktuju nákup,“ zavrtěl pobaveně hlavou.
„I to pro mě má význam, věř mi. Každý náznak citu ke mně je pro mě důležitý a taky tě miluju. Pořád a každým dnem víc než na začátku,“ svěřil se mu. Bill trochu posmutněl.
„Já jen… někdy přemýšlím a přijde mi to občas tak neskutečné. To co mezi sebou máme. Vždyť se ani nehádáme,“ houkl.
„Ale hádáme.“
„Kdy?“
„Uhm naposled tak dva týdny zpátky? Kvůli nepořádku v ložnici?“ Bill zakoulel očima.
„To jsem předstíral, abys se mnou měl naštvaný sex,“ přiznal se zahanbeně.
„Bille!“ vykřikl Tom a zalapal po dechu.
„Omlouvám se, ale chtěl jsem to opravdu tvrdě,“ bránil se nevinně.
„O tomhle si ještě promluvíme, ale teď jsi slíbil, že budeš hodný. Takže už žádné slovo na S!“
„Co když budu chtít říct, že potřebuju sůl? Mám říct, abys mi podal úl?“ zeptal se Bill laškovně.
„Billeeee,“ zavrčel Tom varovně.
„Dobře dobře. Už jsem hodný.“

Tom si povzdychl.

„Hádám, že i tohle je tvoje stránka, kterou miluju,“ přiznal.
„Vážně?“
„Naprosto vážně. Pořád si stojím za tím, co jsem ti řekl zhruba před třemi lety.“
„Co to bylo?“ ptal se Bill na oko zmateně.
„Že jsi měl pravdu, protože jsi opravdu to nejlepší, co mě mohlo potkat,“ zopakoval mu.
„Nápodobně, Tomi.“
„Miluju tě, Bille.“
„A já tebe.“

A výtečné večeři ještě předcházelo upřímné vyznání lásky v podobě dlouhého hlubokého polibku osobě, která pro vás znamená svět a čas od času ta slova potřebuje slyšet.

KONEC

autor: Muckátko :o*

betaread: J. :o)

21 thoughts on “Lost to be found 50. (2/2) (konec)

  1. Bože, jsem šťastná, že jim to spolu tak klape. Tomovo přivítání bylo neskutečné. V první chvíli jsme se lekla, že se děje něco podivného, ale když pak vyšlo najevo, čím to bylo, málem jsem se smíchy potrhala. 😀
    Moc krásný konec, děkuji. Tu idylku jim přeji a doufám, že vydrží.

  2. Setrela jsem si slzicku dojeti nad uzasnym koncem a musim opravdu moc podekovat za tuhle povidku. Myslim, ze obavy jsou zbytecne, budeme na ni vzpominat s nadsenim a urcite -minimalne ja – se k ni vratime 🙂
    Tomovo privitani bylo dost dobre, takoveho si ho preci Bill pral, dracka co ho bez milosti ojede 😀 akorat tady ojel Bill jeho, ale to uz je vedlejsi. Pekne se na jeho prochod domu pripravil, Tom s vibratorem, ooo boze, to je predstava 😀 😀
    Moc dekuji, dalsi skvela povidka do sbirky :))) snad se tu objevi jeste nejake tve dalsi dilko, casem 🙂

  3. Tak tohle bylo nádherné! ♥
    Ačkoli konce nemám ráda, tak se přiznám, že jsem se na tenhle konec moc těšila. Ano, sice je mi líto, že se už s povídkou nebudu dále vítat novými díly, ale hádám, že si pomalu a jistě začínám zvykat, že všechno má jednou svůj konec. 🙂 Navíc jsem čekala, že poslední díl bude nádherný a láskyplný, takže i proto jsem se tak těšila. Nebylo pro mě žádným překvapením, že povídka skončila takhle, protože by to bylo tedy pěkně nefér, kdyby jim to po pár letech přestalo fungovat. Věřím, že tohle je vztah už na celý život! A nebo si to alespoň budu myslet! 😉

    Závěrečný díl jsem si tedy užila naprosto ukázkově! Moc se mi líbí, jak se Tom z toho plachého nevinného chlapce proměnil v dráčka. Bylo moc hezké si číst, že je Tom jednou ten plašší a nezkušenější než Bill, ačkoli si to úplně na živo nedokážu představit, že by to takhle bylo, tak je hezké si to představit. Čas od času mám opravdu ráda, že když si kluci ´prohodí role´ a je to Bill, kdo je tím, co popichuje a je nad věcí. 🙂 I když se Tom samozřejmě za ty roky změnil, stále si v sobě zanechává tu dětskou nevinnost (samozřejmě jen v některých oblastech! :-P) a to je na tom to hezké. Moc jsem se usmívala, když se styděl před Billem jak byl nahatý a navlíkal si na sebe spodní prádlo!

    Jsem na Toma strašně pyšná, že tenhl nový život zvládl parádně a dle všho si jej užívá po boku Billa. Byla by věčná škoda, kdyby se nového života zalekl a raději se rozhodl žít někde v ústranní. Hádám, že na tomhle všem měl možná podíl i Bill a ta jeho prostořekost nadšenost naprosto pro všechno, a celková jeho povaha, která Toma přiměla k tomu, aby vylezl z té své ulitky a i když věřím, že to bylo zpočátku dost těžké, tak si na všechno zvykl a začal si života užívat a konečně může mít všechno to, o čem v dětsví jen snil.

    Moc děkuji za nádhernou a další originální povídku. Zpočátku jsem nečekala, co mě bude v povídce čekat jak moc byla tajemná. Rozhodně je to jedna z dalších povídek, ke kterým se budu několikrát vracet a chci Ti za ni MOC poděkovat! Čtení každého dílu jsem si náramně užívala a budu doufat, že nás možná zase někdy od Tebe překvapí povídka nová! Já bych se rozhodně nebránila a jen bych další povídku od Tebe uvítala! ♥

    Takže ještě jednou moc děkuji! Jsi rozhodně jedna z nejlepších autorek!! ♥

  4. Jsem ráda, že všechno dobře dopadlo a kluci jsou stále spolu a šťastní, v nic jiného jsem ani nedoufala 🙂 Povídka byla moc zajímavá a s originálním námětem, ale musím přiznat, že když ses před nedávnem ptala, které tvé povídky máme nejraději, napsala jsem ti, že ty první dvě a stále to platí. Stále se k nim vracím a vážně mě baví.
    Tady se mi naopak některé díly už hodně táhly, protože byly dlouhé a nic moc se v nich nedělo a taky ta Tomova nevinnost mi přišla trochu přehnaná, protože přece jen je chlap a měl spousty let volného času, tak bych se divila, kdyby na sebe ani nesáhnul…
    Ale Bill byl pěkné třeštidlo a když se objevil, tak vše rozsvítil. Takže jsem ráda, že to dobře dopadlo a všichni jsou spokojeni.

  5. [6]: Jsem ráda, že se objevila i nějaká kritika 🙂 Sice nevím, které díly máš zrovna na mysli, že se táhly a o nic v nich nešlo, protože právě tomuto se vždycky vyhýbám a když zjistím, že bych zápletku jednoho dílu popsala jen na pár řádků a pak měla strávit další 3 stránky jen tlacháním, tak to raději nepíšu vůbec.

    Co se týče Tomovy nevinnosti, samozřejmě nejsem ani lékař ani psycholog, abych věděla, jak tyhle přirozené reakce těla probíhají v izolaci, ale tak nějak jsem si říkala, že kdyby byl Tom opravdu úplně mimo civilizaci a neměl žádnou možnost vidět něco intimního mezi dvěma lidmi (když vezmeme v úvahu, s jak starými lidmi žil), žádné erotické podněty by na něj neměly šanci působit ani podvědomě, protože je nikde kolem sebe neviděl. Člověk si sám od sebe nic nevymyslí, pokud to už někde neviděl nebo neslyšel, ale samozřejmě jsem více než otevřená k další diskusi. 🙂

  6. [7]: Co se týče té fyziologie, tak má Zuzu recht. Kluci už jako malá miminka mají každou chvíli "pohotovost", takže se mi kolikrát stalo, že mi syn ležel na pračce, najednou se to zvedlo a počůral stěnu za sebou, nebo se i trefil sám sobě do očí :-D. Ten čuměl 😀 Proto pro ně není nic nového, když se jim postaví. Nemá to co dělat s erotickými podněty, je to čistě fyziologická věc. Když pak přijde kolem 12-13 let věku první noční poluce, vědí přesně, na co se to dole používá a nepotřebují k tomu žádné další podněty a vysvětlování. Prostě to tak samo přirozeně přijde. 🙂 S prvním sexem je to už samozřejmě jinak, ale že by kluk nevěděl, jak s ním zacházet, to se stát nemůže 🙂 J. :o)

  7. Dobře 😀 Tak budeme všichni předstírat, že byl Tom svatý a bylo na něj nevědomky uvaleno dotykové embargo. Děkuji 😀

  8. [7]:  Zrovna jsem chtěla napsat, že mám dva mladší bratry a vím, že už od nějakých 3 let věděli, že se stím dají dělat i jiné věci, než jen čůrat, i když nechápali proč 😀 Ale Janule mě předběhla…
    Jinak už nevím přesně, o kterě díly šlo, tak abychom se nedohadovali, napíšu to příště hned pod díl a bude to 🙂

  9. Myslím, že už ani nemáš čo dodať. Všetko bolo napísané predo mnou alebo v prechádzajúcich kapitolách. 🙂 Akurát možno to, že na to, aký bol Tom nesmelý (keď mal to dotykové embargo), tak sa z neho stal pekne vášnivý a vynaliezavý chlap (viď riadky poslednej kapitoly :D).
    Ďakujem krásne za super poviedku s originálnym námetom. Určite sa k nej ešte niekedy vrátim a teším sa na ďalšie tvoje výtvory.

  10. U mňa je to s komentovaním trochu problém, pretože väčšinou si ju načítam na mobil niekde, kde je wiffina a potom ju čítam niekde, kde nie je, napríklad vo vlaku. Ale čítala som poctivo a páčilo sa mi. Ozaj neviem, kam chodíš na tieto nápady, ale dúfam, že ťa tak skoro neopustí. Predstava nevinného a neskúseného Toma bola úžasná a Bill ako učiteľ… no, miestami som si to predstavovala trošilinku inak, ale celkovo to bolo skutočne zábavné čítanie. A ten koniec – žiť s Billom je isto náročné, ale Tom je taký dobráčisko a skromný chlapec, že mu odpustí úplne čokoľvek. Stačí, že ho Bill neprestane milovať. Je to krásna poviedka s rovnako krásnym koncom. Ďakujem a želám ( nám aj tebe, xi ) ešte veľa inšpirácie do budúcnosti! :-p

  11. Na tuto povidku jsem narazila teprve pred par dny takze jsem ji precetla naraz na jeden zatah. Uzasne napsany a naprosto dechberouci pribeh. Diky ze jsem si neco takoveho mohla precist. Zapletka taky uzasna libilo se me jak se tom promenil. Mozna by se ty posledni dali trochu vic rozepsat. Ale i tak jsem si hezky pocetla. Poklad tady na blogu 🙂

  12. Moc hezky napsané. Když už se mi zdá, že byly všechny náměty použity, tak ty přijdeš s něčím novým. Ale… Change of lifestyle byla od tebe nejlepší 😀

  13. To je prekrásny koniec, ďalšej úžasnej poviedky od Teba. Zbožňujem príbehy, kde si Bill a Tom neubližujú a nikto ich nemláti a neznásilňuje. Práve preto bude aj táto poviedka ďalšia, ktorá poputuje k ostatným TOP:) Ďakujem za príbeh, ktorý hladil dušu a občas bral dych♥

  14. Musím říct, že to skončilo daleko líp než jsem od začátku téhle povídky čekala 🙂 Jsem moc ráda, že Tom je stále s Billem šťastný a nemá a ani neměl potřeboval po sexuální stránce poznávat někoho jiného, udělalo mi to velikou radost, protože jsem se toho dost obávala, konec konců by to nebylo nic neobvyklého, dnešní doba věrnosti moc nepřeje 😉
    Moc děkuji za nahlédnutí do jejich životů i po příjezdu domů, moc jsem si tu jejich pohodu užívala 🙂
    A konečně děkuji i za celou povídku, byla naprosto dokonalá, takže se moc těším na další tvou povídku, do které se hnedka chystám pustit, máš můj obdiv!! :*

  15. Při tomhle posledním dílu jsem se modlila ať nikdy neskončí. Takže shrnutí. Do povídky se mi vůbec nechtělo když si psala že se Tom objeví až po patnáctém díle, protože to je fakt hodně, ale nakonec mě to neodradilo. Těch prvních cca patnáct dílů bylo tak děsivých že jsem si musela rozsvítit lampičku abych neumřela strachem. I v tu chvíli jsem si říkala že to vzdám, že to za to nestojí. Nicméně jsem to neudělala a ještě že tak. Povídka byla super promyšlená, všechno popsáno do posledního detailu takže jsem měla v hlavě úplně živý obraz domu i všeho ostatního. Za tohle hluboký obdiv, opravdu to nebylo odfláknuté. Na druhou stranu některé díly bylo opravdu detailní až moc jak už tady holky zmiňovaly. A souhlasím i s tím co psala Zuzu. Že by byl Tom až tak nevinný se mi taky nepozdávalo. Ale to jsou jen drobnosti. Úžasná povídka, skvělé napsaná a  jsem ráda že jsem ji nepřestala číst. Je to teprve druhá povídka, kterou jsem od tebe četla. První byla Teach me a musím říct že se pro mě stala srdcovkou, možná proto jsem měla velké očekávání u téhle povídky, protože ta první nasadila laťku hodně vysoko. Ale každá tvoje povídka je originální, líbí se mi že v ní nenacházím podobnost s ničím jiným. Už teď patříš k mým top oblíbeným autorkám. Těším se až pustím do další povídky..

  16. Nádherná povídka. Příjemně překvapila, je to skvěle napsané a krásně se čte. Tohle si zaslouží nejvyšší hodnocení a velkou pochvalu. Ráda si to někdy zase znova přečtu.

  17. Po rokoch som sa opäť vrátila k tomuto príbehu a musím povedať, že je stále rovnako úžasný. Zo začiatku som sa nemohla dočkať, kedy sa konečne objaví Tom. Prekvapilo ma, aký bol odvážny pri svojom prvom stretnutí s Billom. Zvlášť keď bol väčšinu času taký nesmelý a citlivý. A úžasné bolo, že ostal taký nevinný aj po tých rokoch s Billom. Teda až na tie žhavé intímne chvíle, 😎. Je to úžasná poviedka a ja sa k nej isto ešte niekedy vrátim. Ďakujem.

  18. Děkuju za další krásnou povídku z tvojí dílny. Měla opravdu zajímavý námět a nesmělý, nevinný Tom byl příjemnou změnou. Konec byl vymyšlený naprosto dokonale a udělal mi ohromnou radost 🥰

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics