Roses are red 2/2

pokračování

Tom věděl, že každý mohl říct, že se mezi ním a Billem něco děje. Od svého příjezdu na místo konání sotva promluvili víc než podivná povrchní slova. Zvuková zkouška proběhla hladce a oni se měli před show setkat s několika fanoušky. Tom si ani nebyl jistý, proč je na něj Bill naštvaný, on by měl být ten, kdo byl naštvaný. S ubohým pocitem si Tom uvědomil, že není rozzlobený, protože prostě postrádá své dvojče.

Na druhé straně šatny mohl sledovat Billa, jak si pohrává s Pumbou a zjistil, že si přeje, aby Bill vzhlédl a zachytil jeho pohled. Být Billem ignorován bylo horší, než kdyby na něj křičel.
S rozhodnutím to prostě překousnout a omluvit se, se Tom natáhl pro telefon, zrovna když do místnosti vešel Georg.
„Myslím, že jsou na nás připraveni.“
„Sakra,“ zaklel Tom tiše, chtěl tuhle věc mezi ním a Billem napravit dřív, než půjdou. Spěšně odemkl svůj telefon a vyťukal rychlou zprávu svému bratrovi.
Omlouvám se, vynahradím ti to dnes večer?
Tom hodil pohledem po Billovi a cítil se sklíčeně, když nespatřil Billa ani zkontrolovat si svůj telefon, než vstal a vyšel z místnosti s Pumbou v patách.
„Jdeš?“
Tom vzhlédl, aby spatřil Georga, jak jej sleduje s očekáváním.
„Jo.“
Tom se zvedl ze židle a pomalu se loudal ke dveřím. Ještě neměl příliš zájem čelit hudbě.

Právě když překračoval práh, narazila do něj zpětná síla, spousta ostrých hran a vlasy, které měly na sobě až příliš mnoho produktů.
Oomph.“
Tom se málem převrátil, ale podařilo se mu zůstat na nohou, jak svíral Billa před sebou.
Naléhavé rty se přitiskly na jeho vlastní a poté se Bill odtáhl a místo toho Toma zahalila sladká vůně.
„Já se taky omlouvám,“ řekl Bill tiše. „Já vím, že momentálně blázním.“
Tom pokrčil rameny, chápal to.
„Ale dnes večer, jo?“ Zeptal se Bill dychtivě.
Tom se zazubil, natáhl se po jedné z Billových rukou a jemně ji hladil palcem.
„Jo,“ řekl. Někdo na ně znovu zavolal a Bill se naposledy naklonil, aby vtiskl otevřený polibek na Tomovu tvář.
Tom cítil, jak se červená a žasl, jaký na něj Bill dokázal mít efekt i po těch všech letech.

„Oooooo,“ Bill se zakroutil, když vpadli do svého hotelového pokoje. „To byla táááková zábava, fanoušci jsou k nám tak dobří.“ Tom se rozesmál a podařilo se mu za nimi zabouchnout dveře, než doklopýtal k Billovi a natáhl se pro něj. Bill se otočil, vytancoval z Tomova sevření a couval pozpátku. „Nejsou, Tomi? Nejsou?“

Tom se zazubil, oči měl napůl zamlžené ze všeho toho alkoholu. „Jsou,“ souhlasil. Pomyslel zpátky na jejich úžasnou show a na ještě více ohromující afterparty. Bylo to bouřlivé.
Ale teď měla začít ta skutečná párty. Když poprvé dorazili do klubu SLS, už měl nesmírnou chuť odejít, připraven splnit svůj slib Billovi. Ale brzy se uvolnil do jednoduchého komfortu alkoholu a po-koncertové euforie. Fanoušci pro ně byli dobří, pomyslel si láskyplně.
„Tomi,“ zapředl Bill a sklopil řasy, čímž věnoval Tomovi plachý pohled, díky kterému Tom málem zakopl o vlastní nohy v dychtivosti se k němu dostat.
„Bille,“ zamumlal nazpět dost při smyslech natolik, aby vyjádřil, co chtěl. Nebyl dokonce ani tak opilý, byl prostě jen tak zdevastovaně nadržený už po několik dní. Mělo by existovat pravidlo o neustálém nošení oblečení v autobuse, aby to Toma uchránilo od toho udělat ze sebe blbce.

„Chystáš se mi to vynahradit?“

Bill se svlékal, jeho tričko se rychle ztratilo ve stále rostoucí hoře oblečení na posteli.
„Ano,“ přikývl Tom, přičemž si svlékal vlastní tričko, otrávený, že musel nejprve rozepnout knoflíky, než bude moct být nahý. Následovaly džíny a Tom viděl, jak Bill dělá to samé, vážně se přitom nestaral, že Billa nesvlékal on sám. Dělali to už tisíckrát, dnes večer to bude rychlé a zběsilé a Tom se nemohl dočkat.
„Co se se mnou chystáš udělat?“
Bill už na sobě neměl žádné oblečení a vplížil se do postele s úšklebkem, zády proti plyšovým polštářům a s nohama napůl rozevřenýma.
Tom si vzal chvilku, aby jej mohl obdivovat. Jeho bratr byl dlouhý a hubený, kůži měl napjatou přes šlachovité svaly a zbarvenou spoustou krásných ilustrací. Palcem si přejel nepřítomně přes své vlastní klouby, když přistoupil k nohám postele a usmál se na Billa.
Bill mu úsměv opětoval, tvář mu z večera šťastně zářila a z očí mu svítilo příliš mnoho šampaňského.
„Tomi,“ zašeptal Bill. „Odpověz mi. Co se se mnou chystáš udělat?“
Tom zabroukal, jak zvedl jedno koleno na matraci a zarazil se.
Bill ze sebe vydal netrpělivý zvuk a bradou Tomovi pokynul, aby se k němu připojil.
Tom si koutkem oka všiml vysokých červených růží na stole. Jeho oči tam otálely jen na zlomek vteřiny, ale pak se zase dívaly přímo na Billa. Byl hloupý, žárlit jen kvůli nějakým hloupým kytkám. Tom věděl, že Bill je jeho, stejně jako on je Billův.

Někdy se prostě zdálo, jako by každý chtěl kus jeho bratra a Tom nedokázal snést to pomyšlení, že by patřil někomu jinému než jemu. Bylo to podělané, ale Tom se nedokázal přinutit, aby mu na tom záleželo, ne, když Bill ležel na zádech s roztáhnutýma nohama, tvrdou erekcí a tajemným úsměvem na rtech. To vše pro Toma.

„Zapomeň na ně,“ řekl Bill a kývl na růže.
„Už jsem zapomněl,“ řekl Tom a vylezl na postel. „Jsi můj.“
Bill přikývl a usmál se. „To jsem.“
Tom podržel své tělo nad Billovým, usazoval se mezi jeho nohama a pomalu se pohyboval, aby tak mezi nimi vybudoval ten jedinečný pocit. Jejich erekce se o sebe otřely a Tom slyšel, jak Bill usykl. Sledoval, jak se Billova víčka zachvěla a poté oči znovu otevřel.
„Chystám se tě ošukat,“ odpověděl konečně Tom a okusoval Billovu bradu, když svými boky přitlačil dolů.
Bill své nohy roztáhl ještě víc a prohnul se v zádech. „Ach, ano,“ přikývl horlivě. „Udělej to… ošukej mě.“
Tom ucítil dlaň na svém zadku, jak si jej přitahuje blíž. Všechno to mezi nimi přicházelo velmi rychle, bylo to už příliš dlouho, kdy na něco takového měli čas, a i přes všechnu tu jeho mánii v autobuse byl Bill stejně zoufalý jako on. Tom jej tvrdě políbil a oba je připravil o dech, když použil jedno koleno, aby ho zahákl pod Billovo a zvedl tak jeho nohu ještě výš.

„Chystám se tě ošukat tvrdě,“ řekl Tom a sotva od Billa odtrhl rty, když to říkal. Bill zalapal po dechu a zaklonil hlavu, čímž vystavil svůj krk a Tom se zhluboka nadechl.

„Udělej to,“ přikázal Bill. „Teď.“
Tom zavrtěl hlavou.
„Tomi,“ zakňučel Bill, popadl hrst Tomových vlasů a ostře zatáhl. „Ošukej mě.“
Panovačnou rukou Bill popadl jednu z Tomových a prostrčil ji mezi jejich těly, kde ji navedl přímo k jeho malému otvoru se vzpurným pohledem, jako by Toma vyzýval, aby se ani nepokusil odporovat. Tom uposlechl, samozřejmě, a dvěma prsty obkroužil Billův vstup. Při tom doteku sebou jeho vlastní penis škubnul, nedočkavý se tam konečně dostat. Přitiskl trochu silněji. Bill otevřel ústa s tichým zasténáním a jeho ruce byly zpátky v Tomových vlasech, prsty škrábaly jeho skalp.
„Ano, ano,“ lapal po dechu a svíjel se pod Tomem.
„Lubrikant?“ Chtěl Tom vědět a rozhlédl se, jako by čekal, že bude prostě ležet někde poblíž.
„Uf,“ zahučel Bill. „Kufr.“
Tom z něj v okamžiku slezl, což mu vyneslo otrávené zakňourání.
„Uklidni se,“ mávl Tom rukou přes rameno. „Hned budu zpátky.“
Bill ze sebe vydal tichý zvuk a poté byl zticha. Tom se probíral Billovým kufrem, věděl, že hledá malou černou taštičku, která obsahovala některé z Billových více osobních potřeb. S tichým vítězným pokřikem se narovnal, mezi prsty držel malou bílou tubičku.

Když se otočil zpátky k posteli, málem se zadusil. Bill měl dva prsty vtisknuté sám v sobě, navlhčené slinami, a roztahoval svůj malý otvor, až se růžově leskl.

„Počkej na mě,“ vyjekl Tom a usilovně se snažil dostat zpátky na postel, zpět mezi Billovy nohy, tam, kam patřil. Aniž by čekal na odpověď, Tom vytáhl Billovy prsty z jeho těla a s úžasem sledoval, jak vyklouzly ven. „Jsem na řadě,“ řekl, aniž by spustil pohled z Billova otvoru. Pevně uchopil vnitřní stranu Billových stehen, naklonil se blíž a nadechl se. Bill nepotřeboval, aby s ním bylo v posteli zacházeno jako s princeznou a Tom to věděl, takže neztrácel čas při ohýbání svého bratra vzad, dokud jeho nohy nebyly ve vzduchu a jeho zadek nebyl vystavený přímo před Tomem.
„Ach můj bože,“ zašeptal Bill. „Chystáš se?“
Tom po něm hodil rychlým úsměvem. „Řekl jsem, že ti to vynahradím, že?“
Tom věděl, že Bill se prostě dříve choval jako diva, Tom neudělal nic špatně, ale už mu to nevadilo. Vidět Billa takhle, stálo za to. Billova ústa byla pootevřená očekáváním a jeho hruď se prudce zvedala. Tom tohle dělal zřídka a nebyl si jistý proč. Miloval to. „Nehýbej se,“ zamumlal a přitiskl dlaň na Billův vstup, než se naklonil a vtiskl polibek na jednu Billovu půlku a poté na druhou.
„Aach,“ zakňoural Bill.
Tomův vlastní penis byl mezi jeho nohama tvrdý, ale on to ignoroval a místo toho se zaměřil na malý otvor před sebou. Pak umísti třetí polibek přímo doprostřed a kousek se odtáhl, jen aby mohl olíznout vlhký proužek mezi Billovými půlkami.

Bill sebou trhnul, jedna z jeho nohou sklouzla z Tomových ramen a ruce mu vylétly do Tomových vlasů, které pevně sevřel a nutil jej se vrátit zpět dolů.

„Ano, ano, ano, ano,“ skandoval a sevřel nohy kolem Toma pevněji.
Tom se zazubil a olíznul Billův vstup ještě jednou, než ho jemně vsál. Bill chutnal pižmově a sladce, stejně jako voněl, když právě vyšel ze sprchy. Na Toma to bylo příliš. Rukama svíral Billova stehna a napadlo ho, jestli by mohl zanechat značku. Ten nápad se mu líbil.
„Víc,“ zaskřehotal Bill a tlačil na Tomovu hlavu.
Tom mu dal víc, olizoval a sál, jeho jazyk vstupoval do jeho těla a škádlil jej. Bill se divoce zmítal, s rukama pevně zamotanýma do Tomových vlasů. Bylo to na hranici bolesti, ale Tomovi to nevadilo, dělalo to vše jen mnohem víc vzrušující. Jako by bylo možné, aby to bylo ještě víc vzrušující, než strkání jazyka do zadku vlastního bratra.
„Tome, Tome,“ lapal Bill po dechu. „Já nemůžu… už ne.“
Tom se odtáhl s vlhkým mlasknutím. „Myslel jsem, že jsi říkal víc?“
Billovy nohy se kolem Toma naposledy sevřely a celé jeho tělo se napjalo, jako by se chystal vyvrcholit. „Já… nemůžu…“
Tom sledoval, jak Bill lapá po dechu a snaží se ovládnout ve svém hrozícím orgasmu. Pomalu se uvolnil, otevřel oči a spodní ret si zachytil mezi zuby.

„Vypadáš žhavě,“ řekl mu Tom. Ačkoliv věděl, že není třeba to Billovi říkat, Bill to věděl.

Bez ohledu na to se Bill nafouknul, rukama si prohrábl vlasy a rozcuchal je, až divoce stály. Zadýchaně se zasmál.
„Okay…“ řekl. „Okay… okay.“
„Okay?“ Zeptal se Tom. Vyšplhal se na Billovo tělo a svými boky přirazil proti jeho. „Protože já jsem s tebou ještě neskončil.“
„Ach bože,“ zasténal Bill, rukama si přikryl tvář a nohy omotal kolem Toma. Tomovi se podařilo odpáčit jeho ruce pryč a přitiskl k němu své rty, aby mu otevřel ústa a přejel jazykem po tom jeho. Poté se opět posadil a dlaněmi zatlačil na Billovy nohy.
„Otoč se,“ řekl. Věděl, že Billovi se líbilo, když převzal kontrolu, že Bill miloval se Tomovi v ložnici zcela vzdát. Bill byl posedlý kontrolou, musel mít o všem přehled a vše mít podle sebe. Ale ne tady, ne, když to byli jen oni dva. Tady Bill mohl nechat vše jít a vzdát se Tomovi.
S Tomovou pomocí se Billovi podařilo se otočit, dokud nebyl na všech čtyřech se zadkem trčícím do vzduchu a zády roztomile prohnutými.
Pro Toma to bylo téměř až příliš, když mu Bill poslal přes rameno pohled s přivřenými víčky a lákavě zavrtěl zadkem. Tom jej připravil rychle, přirážel třemi prsty dovnitř a ven, dokud se Bill málem nezhroutil do polštářů a ruce se mu třásly snahou udržet sám sebe.

„Připravený pro mě?“ Zeptal se Tom, dlaněmi roztáhl Billovy půlky a díval se, jak zde byl červený a vlhký.

„Tak moc připravený,“ přikyvoval Bill horlivě a znovu se ohlédl, aby sledoval, jak Tom šťouchl proti jeho vstupu hlavičkou svého penisu.
Oba zasyčeli, když Tom zatlačil do Billova těla. Tom mohl cítit všechno. Zavřel oči a zaklonil hlavu, jak kolem sebe cítil Billovo těsné tělo.
„Ach bože,“ vydal ze sebe.
„Tomi,“ zasténal Bill a protáhl jeho jméno. „Hýbej se, šukej mě… tvrdě, tak jak jsi to slíbil.“
Tom přikývl neschopen slova, než se odtáhl a znovu přitlačil zpět. Bill se zhroutil kupředu, hlava mu skončila na jednom z jeho předloktí. Ten pohyb postrčil jeho zadek zpátky proti Tomovi a Tom zasténal, jak se kolem něj Bill pevně horce a těsně sevřel. Vždycky to bylo takhle, vždy se intenzita stupňovala, dokud oba neexplodovali ve změti propletených končetin a sdílených dechů.
Tomovy dlaně se roztáhly přes Billovy boky a držely jej pevně, zatímco přirážel dovnitř a ven, tvrdě a rychle, přesně jak to měl Bill rád, přesně, jako to oba potřebovali.
Tom dlaněmi uctivě přejížděl nahoru a dolů po Billových bocích, zarýval mu prsty do kůže a s každým přírazem si jej přitahoval k sobě blíž.
„Jsi tak dokonalý,“ supěl Tom.
Bill se otočil, aby na něj pohlédl zpod přivřených víček, čelo se mu lesklo potem. Tom nedokázal vymyslet obraz, který by před sebou viděl raději, Bill byl před ním skloněný, oči se mu leskly a jeho pokožka byla jemná. Společně se pohybovali, navzájem se přizpůsobovali přírazům, dovnitř a ven, dovnitř a ven. Bill si průběžně chytal spodní ret mezi zuby a tahal za něj a Tom zasténal, protože věděl, že ráno bude Bill litovat pohmožděného rtu.
Náhle Tom potřeboval být tím, kdo saje Billovy rty, a tak ovinul své ruce kolem Billova pasu a zvedl jej na kolena, až se Bill těžce opíral zády o jeho tělo. Letmo pohlédl dolů, kde byli spojeni, a lehce se mu zkroutil žaludek, když viděl svůj dlouhý penis, jak mizí uvnitř Billova těla s vlhkým plácnutím proti Billovu zadku při každém přírazu.
„Co vidíš?“ Zeptal se Bill zadýchaně a prohnul se v zádech, aby zadek povystrčil ven.
Tom to sotva dokázal vydržet. „Vidím nás dva, jak šukáme,“ řekl.
„Vypadáme dobře?“
Tom přikývl a zabořil nos do Billova krku a za ucho. „Tak zatraceně dobře,“ odpověděl chraplavě. Bill se mu třásl v náručí a Tom povystrčil jazyk, aby ochutnal svého bratra. Přejížděl po okraji jeho ucha a poté omotal prsty volně kolem Billova hrdla a přinutil jej se otočit, aby se mohli políbit.

„Tome,“ Bill se ostře nadechl. „Potřebuju tě.“

„Máš mě,“ ujistil ho Tom, stále se přitom pohybující uvnitř Billova těla. „Máš mě celého.“
Bill přikývl a obočí se mu svraštilo koncentrací.
Mělo se to brzy stát, Tom mohl cítit Billa všude kolem něj, jeho rty na svých, jeho ruce, kamkoliv mohly dosáhnout, jeho pevný zadek tisknoucí jej tak moc, až to téměř bolelo. Neschopen to déle vydržet, Tom Billa hrubě přehnul, jednou rukou mu tlačil do spodní části zad, zatímco druhou jej popadl za zadek.
„Ano,“ zasyčel Bill, jeho tvář byla přitisknutá do přikrývek, zatímco zadek měl stále ve vzduchu. Tom se nyní pohyboval nevázaně, držel Billa proti matraci a tvrdě do něj přirážel. Billovy svaly se kolem něj stiskly a Tom vykřikl jeho jméno a přirazil svými boky kupředu, když vyvrcholil uvnitř svého bratra. Vše se v něm napjalo, celým jeho tělem vystřelil orgasmus v návalu pocitů.
Kurva,“ málem se na Billa zhroutil, před očima se mu na moment zatmělo, než znovu našel dech. Uvědomil si, že Billa svírá tak pevně, až mu zbělaly klouby a Bill pod ním ještě lapal po dechu a snažil se jej přinutit, aby se pohnul.
V příštím okamžiku se Tom odtáhl a Billa pod sebou přetočil. Blýskl po svém dvojčeti úšklebkem, než jednou rukou popadl kořen Billova penisu a celou jeho délku vsál do úst. Bill sebou trhnul, nepotřeboval příliš mnoho a brzy Tom ucítil, jak horký proud zasáhl zadní část jeho krku.

„Tome! Kurva!“ Tomovi se podařilo poslat rychlý pohled ke svému bratrovi a spatřil, jak hodil hlavou vzad do polštářů a rukama horečnatě tahal za přikrývku.

Tom se odtáhl s vlhkým mlasknutím a polkl, slaná příchuť Billova spermatu v jeho krku byla trpká a lepkavá.
„Ach můj bože, ach můj bože… sakra,“ blábolil Bill. Tom sledoval, jak se jeho hruď zvedá a klesá, jak se snažil popadnout dech. Tom sám měl sotva čas na vzpamatování se ze svého vlastního orgasmu. Bylo to výbušné, a teď se Tom cítil ospalý a sytý. „Pojď sem,“ pokynul mu Bill s přihlouplým výrazem ve tváři.
„Okay?“ zeptal se Tom.
„Víc než to.“
Tom našel cestu zpět do Billovy čekající náruče a usadil se proti polštářům se svým dvojčetem. Několik minut leželi v družném mlčení, než postupně znovu získali cit v končetinách a srovnali svůj dech.
„Vyplatilo se počkat?“
Tom se zapřel o loket a zadíval se na Billa. „Raději bych nečekal,“ odpověděl upřímně.
Bill obrátil oči v sloup. „A to se říká, že romantika je mrtvá.“
„Jak myslíš,“ dobíral si jej Tom. „Prosil jsi o to.“
„Hmm,“ Bill otřel Tomovu bradu, kde zůstalo pár kapek jeho spermatu. „Já myslím, že to jsi byl ty, zlato.“

Tom se sklonil, aby jej políbil a jeho prsty našly cestu do Billových vlasů.

„Kolik show nám zbývá?“ Zeptal se Tom a už přemýšlel, kdy příště si na tohle najdou čas.
„Devět? Deset?“ Bill pokrčil rameny.
Tom zasténal.
„Hej,“ řekl Bill a jemně Toma políbil. „Pamatuješ, jak jsme bývali zvyklí proklouznout vzájemně k tomu druhému na palandu?“
„Samozřejmě,“ zazubil se Tom. „A myslím, že jsi zapomněl, žes to byl ty, kdo dělal tenkrát všechno to plížení.“
Bill zatahal za volný pramen Tomových vlasů. „Každopádně,“ řekl důrazně. „Co kdybys mě zítra večer navštívil?“
Tomovi se rozzářily oči a přikývl.
Bill se zasmál a přitáhl si jej k sobě pro další polibek.
„Zítra,“ slíbil.
Tom si znovu lehnul a držel si Billa na své hrudi.
„Jo, a Tome?“ Bill pozvedl hlavu, aby jej políbil na tvář.
„Jo?“
„Ty květiny byly od Georga.“
Tom se posadil s vykulenýma očima.
„Ten zmrd!“

autor: em_rose483

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

original

10 thoughts on “Roses are red 2/2

  1. Skvělé!! Skvělé!! Skvělé!! Miluji povídky, které jsou takhle žhavé a odvážné…ani nevím, jak to popsat správě, aby z toho bylo poznat, co myslim. 🙂 Je úžasné vyděz, i cítit jejich oddanost a vzájemné spojení…musím se přiznat, že takto podrobný popis se mi ani nezdá vulgární, protože z toho cítím skutečné emoce a to lze jen u dobře napsané povídky a dokonce autorka uměla do příběhu vložit i děj, takže to není jen žhavý sex a sex…což miluji…to propojení nevinnosti a vášně…díky za překlad.

  2. Hahaaaaa, love you Georg! 😀 funny story 🙂 poor Tomi, really horny Tomi :))) I like it, thank you so much em_rose 🙂
    Mno, moje anglictina je uboha, tak se vice vyjadrim cesky ^^ fakt jsem se neskutecne bavila, Tom byl tak komicky jak nadrzene zkousel Billa prinutit k nejakym intimitam. Ovsem nejvetsi prca byla jeho zarlivost na krasne cervene ruzicky. Byl totalne sladky <3 a ten konec to zabiiiil, Georg je proste borec.
    Dekuji nasi uzasne Zuzu za preklad a skvely vyber povidky ^^

  3. Kvetiny od georga :-))  pekne zvracena povidka mijuju ji!! Flowers from georg :-)) perverted story I love it!!

  4. Poor Tom. First he was frustrated, that he couldn't be with Bill in the way how he wanted and then was jealous of roses. 😀 And Georg is the best! Thanks for story.
    A samozrejme ďakujem aj tebe, Zuzu, za skvelý preklad a sprostredkovanie úžasnej poviedky.

  5. I never thought that roses could be from Georg! I expected to be a Bill´s suitor! 😀 But the most funny part was when Tom was so angry with Georg because of roses! Love jealous Tom! 😉

    And I love this story as well! So nice, funny and sexy! Thumb up for our Zuzu, ´cause this translation was brilliant!
    I totally enjoyed reading this story.

    This story definitely improved my exhausting day today! Thanks for that!

    And big, big THANKS  for Zuzu!!! 🙂

  6. Georg? Rada by som vedela, prečo dáva Billovi Geo ruže? Dohodli sa s Billom aby Tom žiarlil? Ale to by potom Georg o dvojičkách vedel viac ako by chceli… alebo to boli len ruže od kamoša za to, že má Billa rád?
    V každom prípade to bolo vtipné.
    A všetko ostatné, tá túžba, to zahrávanie si, odmietanie a nakoniec úžasný sex, bolo krásne vášnivé, láskyplné a dychberúce. Určite aj vďaka skvelému prekladu za ktorý ďakujem♥

  7. Prý “ten ZMRD” 😂😂😂. Yooo neměli to kluci jednoduché 😆. Ale bylo to zatraceně žhavé 🔥🔥🔥.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics