Silvestr 2015

A je to tady zase… milí moji. Další rok v čudu, v naší blogové historii ten devátý, tak si pojďme do desátého roku něco popřát.
Co by to asi tak mělo být? 🙂
Především hodně povídek od skvělých autorů, spoustu úžasných překladatelů a aktivních komentátorů, protože to je to, na čem tenhle blog stojí. Taky hodně zdraví všem, mě nevyjímaje, abychom další rok v pohodě zvládli, no a v neposlední řadě aspoň trochu štěstí. To musí bejt. 😀 Bez něj by se člověk asi neobešel.
Snad bude ten desátý rok šťastný a veselý, všichni se tady na jeho konci sejdeme a oslavíme, že jsme ho přežili. 🙂
Rok 2015 byl z twincestního hlediska poměrně standardní, žádné zvláštní události se nestaly, kluci si užili svou dlouhatánskou tour a co se týče přiznání, zvítězil na závěr roku Gustav, když přiznal, že miluje Billův zadek a vlasy. Konečně je jasné, proč je pořád všechny plácá po zadku, je na ně nejspíš ujetej. (5:28 v následujícím videu) 😀 Co na to jeho manželka, to se asi nedozvíme.
Vlastně bude nejlepší, když nám kluci o tom uplynulém roce všechno řeknou sami, co já se tady budu vykecávat. 😀
Mrkněte na to:
(Díky Evuli za české titulky)
Krása, co? Já si je i po těch letech pořád užívám, jako by to bylo na začátku.
No a co na závěr? Když jsem hledala inspiraci, co do dnešního článku napsat, protože jsem na to nějak při silvestrovském ránu musela najít náladu, narazila jsem na svůj vlastní článek, který jsem psala na Silvestra v roce 2011. Pustila jsem se do jeho čtení a musím říct, že jsem se u něj skvěle pobavila. Většinu z toho, co jsem do něj dala, jsem si sama nepamatovala, takže to bylo naprosto objevné. Někdy je skleróza fajn. 😀
Pokud se chcete zasmát, máte možnost si ho přečíst TADY.
Užijte si oslavy, přežijte kocovinu, pokud zítra nějaká přijde, a mějte se prostě krásně. J. :o)

5 thoughts on “Silvestr 2015

  1. Tak jsem si znovu pustila to video kluků, k tomu jsem se začetla do vzpomínkového silvestrovského přání z r.2011, u kterého jsem se opravdu nasmála, a teď tady jen sedím a usmívám se.
    Opravdu moc bych si přála, abychom se tady příští rok všichni opět sešli, nejlépe i ve stejném počtu a úplně nejvíc doufám, že Janulce vydrží elán i energie k tomu, aby tenhle náš úžasný blog i nadále tak perfektně vedla!!! Děkuju ti, Janulko!
    Takže, lidi, pište, čtěte a hlavně komentujte, protože mám v zásobě ještě spousty překladů a proto doufám, že je i budu mít pro koho překládat! 😉
    Krásný nový rok!!!

  2. Video mi spustit nejde, skusim neskor na notebooku, ale clanok som citala a musim povedat, ze po tej poviedke som skoro rada, ze tu nie som od zaciatku. Ved to bol des!!! Ani nie dej ( kebo som to ani nedocitala ), a!e ta gramatika! Ved to bol des! Uprimne dufam, ze ta osoba uz nepise. Tak ci tak, mas moj obdiv a uprimnu vdaku za tvoju pracu. Ja bych na to nemala. A do noveho roku ti zelam, aby si mala co najviac takych prispevkov, ktore ta budu bavit a inspirovat! :-p

  3. Janulko, děkuji ti moc za všechno a  přeju ti, aby jsi byla šťastná, zdravá a aby se ti dařilo vše , co si přeješ.
    Článek z 2011 je boží, nejvíc se mi líbila anketa s vítězným- bill je hetero ale tom je vyjímka :´D :DD
    A tu povídku jsem normálně přelouskala , tenhle typ odpadu mě dokáže vrátit do puberty :DD

  4. Trochu neskoro, ale aj tak prajem do roku 2016 úplne všetko najlepšie, hlavne veľa zdravia a trpezlivosti. Ďakujem za to, ako sa o nás a tento web staráš. Som šťastná, že mám kam zablúdiť keď mám čas♥ si skvelá Jani a dúfam, že Ti to ešte dlho vydrží.
    Pri spomienkach som sa dobre bavila 🙂

  5. Haha, díky.:) Tak přesně ten tvůj článek z roku 2011 jsem hledala, taky jsem ho četla už dřív, ale dneska jsem si na něj vzpomněla a chtěla se znova zasmát, protože je perfektní!:D Tak děkuju:)))
    Btw. tady to video je perfektní. Je tam úžasně znát, jak se kluci posunuli. Heej a ten Georg s Gustavem na konci… to je taková symbolika, ten jejich krátkej proslov, takový dokonalý zakončení, nevím, jak to popsat, ale strašně mi to tam sedí!:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics