Lost Treasure 12.

autor: Becs

V těch prvních vteřinách po procitnutí si Bill nebyl jistý, co jej vlastně probudilo. Ležel na břiše, půlku tváře přitisknutou k měkkému polštáři. Za oknem se rozprostírala tma, takže byla očividně stále hluboká noc. Pokusil se otočit, když si uvědomil, že ho něco špendlí k matraci.

V tu chvíli si uvědomil, co byl prvotní impuls pro ukončení spánku. Po krku mu stékala kapka potu, a když se na to teď zaměřil, zjistil, že celé jeho tělo je navlhlé. Nikoliv však nepříjemným studeným potem, jaký míval po nočních můrách, jež ho občas obtěžovaly. Obklopovalo ho příjemné horko, které sálalo z těla jeho bratra. Tom ležel těsně přitisknutý téměř půlkou hrudníku na Billových zádech, ruku volně přehozenou až k jeho boku.

Bill se lehce zavrtěl ve snaze se vysvobodit. Ne, že by mu tato poloha byla nepohodlná, ale Tom mu prakticky drtil levou ruku pod svým tělem, až mu z toho mravenčila. Znovu se pokusil o další vyprošťující manévr, jediným výsledkem však bylo, že se Tom ošil a zamumlal ze spaní něco nesrozumitelného.

Bill si povzdechl a hodnou chvíli jen strnule ležel a přemýšlel jak z téhle situace ven, aniž by bratra probudil. Když v tom si uvědomil jednu potěšující a zároveň znepokojující věc. A to tu, že to, co se mu otírá o zmíněnou umrtvenou ruku, pravděpodobně nebude Tomův loket. Sevřel pravou ruku v pěst a kousl se do ní, aby nevydal žádný zvuk. Tomův penis byl plně ztopořený a téměř ležel v Billově rozevřené dlani.
Nevěděl jak s touto situací naložit. Kdyby se znovu pokusil vyprostit, pravděpodobně by jej probudil. Bezděčně, aniž by o tom přemýšlel, zahýbal prsty. Vzápětí si uvědomil, jaká to byla chyba. Tom i ze spánku zaznamenal tento nepatrný pohyb a jeho tělo na něj okamžitě zareagovalo. Začal se lehce třít o Billovu ruku. Krátkými pohyby přirážel do jeho otevřené dlaně. Nejdřív jen lehce, ale postupně přidával na důrazu. Občas slastně vydechl a mručel slova, kterým Bill nerozuměl.

Billa oblila nová vlna horka. Teď byl teprve v pasti. Z této situace se jen tak nedostane. Tom mu dýchal na krk, až se mu ježily vlasy v zátylku. Znenadání zjistil, že ani jeho tělo není imunní. To že byl bratr vzrušený, se zákonitě odrazilo i na něm. Kolébavé pohyby, kterými jej Tom obdařoval, rozhoupávalo i jeho tělo, a jeho penis se tak třel o matraci. Jeho tvrdnoucí penis, aby byl přesný.

„Ach bože,“ uniklo mu skrz rty. Jak to bylo dlouho, co si dopřál tohle uvolnění? Není divu, že jeho tělo se vzruší i při tak nepatrném náznaku něčeho intimního. Co se vrátil z nemocnice, na sebe nesáhnul, a to se muselo někde projevit. Nehodlal k tomu však využít svého nebohého spícího bratra. Pomaloučku se začal vysouvat z pod Tomova těla a modlil se, ať se neprobudí. Jeho prosby však vyslyšeny nebyly. Tom se ze spánku zavrtěl, popadl ho za úzké boky a přitiskl si jej na sebe. Za pár vteřin se však dostal do úplné bělosti, pustil jej a bleskově se posadil.

„Bille, jsi v pořádku? Jak ti je? Je ti zase zle?“ zmateně se rozhlížel.
„Ne, já jsem v pohodě. Už je mi dobře, ale ty…“ nedokončil větu a také se posadil, přikrývku namuchlanou na sobě. Pohledem sjel do Tomova klína, který překrývala jen tenká látka boxerek, a zřetelně se pod nimi tyčilo jeho vzrušení. Tom také sklouzl očima dolů a v ten okamžik zčervenal až po kořínky vlasů.
„Pane bože. Já jsem tě… Bože, promiň. Já…“ koktal Tom. Nebyl schopen ze sebe dostat souvislou větu. „Promiň, tohle jsem nechtěl. To je trapas,“ zahučel a složil si hlavu do dlaní.
„Tome, to nevadí. To se stává,“ usmál se mírně Bill, aby si nemyslel, že se mu vysmívá. „Vlastně bych ti chtěl něco…“ začal, ale Tom mu do toho vstoupil.
„Půjdu s tím něco udělat,“ vyskočil na nohy a kývl ke svému klínu. Vzápětí si uvědomil, jak hloupě to vyznělo a zoufale zaúpěl. Neměl v úmyslu Billovi přiznat, že si ho prostě musí jít vyhonit, jinak se toho nezbaví.

Bill se zachichotal a než stihl říct něco dalšího, Tom vystřelil pryč z ložnice. Když uslyšel, jak práskly dveře od koupelny, hodil sebou zpátky do polštářů.

„Možná jsi mě měl nechat to doříct.“ Na okamžik zauvažoval, že by mohl následovat bratrova příkladu a taky uvolnit napětí ve svých boxerkách. Pak nad tím nápadem zavrtěl hlavou. On si počká na jiné ruce. Potutelně se usmál a otočil se na bok. Za pár minut už upadl do klidného spánku, a když se do pokoje tiše vkradl Tom, byl už daleko v říši snů. Na tváři se mu rozléval spokojený úsměv. Tom vydechl úlevou, když zjistil, že nebude podroben konfrontaci. Spěšně si vlezl pod přikrývku a pro jistotu se otočil zády k Billovi. I jemu se podařilo do spánku vklouznout velmi lehce, při vzpomínce na to jak blízko Billovi dnes byl.

„Tome no tak. Sundej ze mě ty ruce,“ chichotal se tiše Bill, aby je nikdo neslyšel. „Musíš přestat. Máme zvukovou zkoušku a tu bez kytaristy a zpěváka neudělají.“

„Když já si nemůžu pomoct. Viděl ses v těchhle kalhotách? Bože, ta tvoje prdelka je k sežrání,“ zamručel Tom do Billova krku a rukama šmejdil po jeho těle.
„Kdo by to byl řekl, že to jsou teprve dva dny, co jsme se do tohohle pustili. Mám pocit, že ses mě za tu dobu stihl dotknout na všech částech mého těla,“ sténal Bill díky bratrově dokonalé péči. Zakláněl hlavu, aby měl lepší přístup k jeho labutímu krku a mohl mu tak vtiskávat žhavé polibky po celé jeho délce.

„A co jsem nestihl, mám v plánu dodělat teď,“ zavrčel slastně Tom. Před pár minutami popadl bratra za ruku a zatáhl je do jednoho z nejtemnějších míst pod pódiem, aby si ukradli pár společných chvilek. V temném koutě se k sobě tiskli a vyměňovali si něžnosti.

„Tomi, doděláš to večer po koncertě. Někdo nás tady uvidí,“ bránil se marně Bill. Vše však bylo bezvýsledné, protože jeho tělo se nemohlo bratrových doteků nabažit, takže mu ochotně vycházelo vstříc ve všem, co měl Tom v plánu.
„Nemůžu čekat. Ztratili jsme tolik let tím, že jsme kolem sebe jen chodili a nic nepodnikli. Nehodlám už ztrácet ani jedinou vteřinu,“ protestoval Tom a přimáčkl své dvojče zády na zeď.
„Ach,“ dokázal ze sebe pouze dostat Bill. Omotal ruce kolem bratrova krku a vášnivě se přitiskl k jeho rtům. Vklouzl jazykem do Tomových úst a zkoumal každé místečko.
Tom přirazil boky proti těm Billovým a potěšeně zjistil, že ho vítá bratrův tvrdý penis.

„Tome, ty v těch pytlovitých kalhotách nebudeš mít problém, ale na mě každý pozná, že mi stojí,“ zakňučel mu do úst.

„Pššt, teď nic neříkej,“ pronesl Tom hlasem podbarveným touhou. Popadl Billa za boky a přimkl se k němu ještě víc. Začal se třít proti bratrovu klínu a vysílal tak vlny slasti do obou jejich těl. Čelem se opřel o to Billovo, rty se jen něžně dotýkali a vzájemně si kradli dech. Bill zasténal, když se jejich penisy otřely přímo o sebe.
„Nemůžeme to udělat tady. Půjde to vidět, když se udělám,“ kroutil se Bill pod Tomovými doteky, ale nenašel v sobě dost síly, aby od sebe bratra odstrčil.
„Neboj se, nedojde to tak daleko,“ uklidňoval ho Tom. Bill jeho slovům zrovna dvakrát nevěřil, když viděl, s jakým zapálením se pohupoval proti jeho klínu a každou chvilku zoufale zasténal. Chytil Billa za zadek a tlačil jej proti svému vzrušení, nepřestávaje klouzat nahoru a dolů. Tím, že zvýšil tlak na jejich těla, zvýšil i míru vzrušení. Vtiskl Billovi krátký polibek a pak se plně soustředil na probíhající interakci. Zavřel oči a mírně zakláněl hlavu. Naprosto ztrácel kontakt s okolním světem a vnímal jen to místo, kde se na bratra tak dychtivě tiskl.

„Ach bože, udělám se,“ zakňučel a opřel si čelo o Billovo rameno. Tempo jeho přírazů začínalo být přímo vražedné. Bill si nebyl jistý, jak dlouho ještě v sobě dokáže zadržet hrozící výbuch.

„Pospěš si,“ zašeptal udýchaně. „Nebo se udělám taky a to nechci.“
„Jen ještě chviličku,“ zahučel Tom a plně se soustředil na pravidelný pohyb. Přivádělo ho k šílenství, že je od sebe dělilo jen několik vrstev látky. Stejnou měrou jej to frustrovalo, jako vzrušovalo.
„Jsi tak neuvěřitelně sexy,“ sténal si pro sebe. „Tak kurevsky sexy.“
Bill se prohýbal v zádech, aby Tomovi usnadnil přírazy na ta správná místa. Chvatně vsál Tomův spodní ret mezi ty své a začal jej hladově líbat, v pokusu tišit jeho stále hlasitější projevy.
Stačilo už jen pár zhoupnutí a Tom se udělal do svých boxerek. Celé tělo se mu roztřáslo a za zavřenými víčky mu vybuchovaly ohňostroje. Jak je možné, že s Billem bylo uspokojení tak dokonalé, a to ani nebyl v něm? Své zasténání se snažil skrýt tím, že se zakousl do Billova ramene. Ten jen strnule čekal, až bratra opustí poslední záchvěv právě prožitého orgasmu.

„Dobrý?“ zazněla Billova tichá otázka.

„Jo,“ vydechl Tom, na nic dalšího se nevzmohl. Vyčerpaně visel na Billově těle a funěl mu do trička.
Když, byl za pár okamžiků schopen normálního uvažování, odtáhl se od něj a pátravě se zahleděl do čokoládových očí.
„Nevadí, že jsem tě takhle…“ nedokončil.
„Vůbec ne,“ zasmál se Bill. Cítil, jak jeho penis stále mocně pulzuje. Tom sklopil oči k místu, kam se momentálně ubírala i bratrova pozornost a jedním prstem přejel po celé délce Billova vzrušení.
„Později ti to vynahradím,“ zavrněl smyslně. „Teď se musím jít převléct.“
„Jasně. Já se tady…“ polkl Bill, „…ještě chvilku budu vydýchávat.“
Tom jen přikývl, věnoval svému dvojčeti poslední žhavý polibek a odběhl pryč.

O několik minut později už oba vbíhali na pódium, připraveni na zvukovou zkoušku. Házeli po sobě potutelné úsměvy.

„Nejste sjetí?“ zeptal se zničehonic Georg, když je hodnou chvíli pozoroval.
„Huh?“ zahučel Tom, mezi rty svíral trsátko.
„LSD Tome, LSD“ zakřičel na něj. „Ptám se, jestli jste si něco nedali.“
„Hrabe ti?“ odbyl ho Tom a přehodil si popruh kytary přes rameno. Georg si jen něco zamumlal pro sebe a i on se věnoval své basovce. Tom zachytil Billův pohled a zazubil se na něj. S kytarou přitisknutou ke klínu udělal dva krátké výpady boky směrem dopředu, předstíraje tak přírazy. Doplnil to i patřičnou grimasou.

Bill se kousl do rtu, v ruce svíral svůj mikrofon, obemknul jej celou dlaní. Nenápadně se rozhlédl na obě strany, než se otočil ke Georgovi zády. Přidržel si mikrofon těsně před břichem, aby na něj basák neviděl, a párkrát po něm přejel nahoru a dolů. Předváděl tak perfektní ukázku dokonalého honění. Jazykem si při tom přejel přes horní ret. Tom jen zvedl oči ke stropu a zoufale zakňučel. V tom se ozvala hlasitá rána, jak Gustav praštil paličkou do jednoho ze svých bubnů.

„Můžeme už, kurva, začít?“ zakřičel rozladěně.
„Jasně,“ vyhrkl spěšně Bill, který při zvuku vyskočil málem metr do vzduchu. Zapomněl, že je může vidět i jejich bubeník. Doufal, že z tohoto malého představení nebude vyvozovat žádné závěry.
„Tak začni,“ kývl na Toma a věnoval mu rozzářený pohled.

autor: Becs

betaread: J. :o)

6 thoughts on “Lost Treasure 12.

  1. Jé, jé, už to vypadalo… Sakra a zase nic. Ale skutečnost, že spolu sdílejí postel, nabízí pár možností, že se ještě nějaké šance vyskytnou.
    Závěr kapitoly byl pěkně žhavý. 😀
    Děkuji za překlad a těším se na pokračování.

  2. To bylo pěkné, chudák Tom 😀 Ale Bill je najednou nějaký tajemný, že by si přece jen na něco vzpomněl??? Nechám se překvapit, ale vážně se už nemůžu dočkat dalšího dílu!

  3. Oh, prečo ho Tom nenechal dopovedať??? čo mu chcel Bill povedať??? žeby si uvedomil niečo o čom Tom ešte len sníva??? Ďakujem za kapitolu. Skvelú perfektnú super kapitolu♥

  4. Ohhh, mně bylo Toma tolik líto! 😀 Musel se cítit asi hodně blbě, když se probudil a Bill jej upozornil na takovou věc. Ještě ke všemu když to všechno Tomovi určitě chybí a ví, o co momentálně přchází..vždycky mě za něj píchne u srdce!

    Každopádně Bill byl nějaký moc v pohodě a byl nějaký tajemný. I bych řekla, že si na něco vzpomněl a nebo se v něm probudily nějaké nové city, těžko říct. Jednoznačně se ale těším na to, až se to společně s Tomem dozvíme. 🙂

    A o pohledu do minulosti snad ani nemusím mluvit. Dokonalost jako vždycky. ♥ Strašně moc děkuji za další báječný díl! 🙂

  5. Čekala jsem, kdy k tomu dojde:DD viz Billova ruka, jéžiš to bylo úsměvné:D Stejně mám tušení, že Bill něco tuší -jakože on jo, ale my ještě ne..! Sakra!:D
    Já ti ty vtipný scény tak žeru v těch flashbackách:D Tu s Gustavovo paličkou jsem opět četla dvakrát, abych si ji patřičně užila xD Ty scény jsou hrozně osvěžující a moc se líbí lehkost, která z nich vyzařuje, bezstarostnost, poznávání se…:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics