Divine Intervention 28.

autor: ophelia_seven
Poslední tanec

Oblečený opět do pohodlného oblečení – boxerek a starého, obnošeného trička – Bill zamířil do postele a setkal se tam s Tomem, přitulil se k jeho boku pro teplo a pohodlí. Večer sám o sobě neproběhl podle plánu, ale také nebyl úplný propadák. Bill dostal možnost ukázat Toma těm lidem, na kterých záleželo, a dokonce i těm, na kterých ne. Dostal možnost pocítit Tomovu lásku k němu tím, jak daleko byl pro něj ochotný zajít, a dokonce dostal tanec, proti kterému celý večer bojoval. A teď měl Bill Toma ve své posteli, přituleného proti sobě a značkujícího jeho prostor svou vlastní speciální vůní. Chlapeckou, ale sladkou. Nebeskou.

Billův prst přejížděl přes vzorek na Tomově břiše, špičkou nehtu zajížděl do vyrýsovaných údolí.
„Děkuju, že jsi mě dneska bránil,“ řekl tiše, jakmile si jej Tomova paže přitáhla do objetí. „A že jsi mě donutil jít.“
Bezpečně uvelebený proti Tomovu boku Bill otočil hlavu, aby se podíval na chlapce ležícího na jeho polštáři, a Tom se natáhl, aby trochu více naklonil Billovu bradu a vtiskl mu měkký polibek do koutku úst. „Bylo mi potěšením,“ řekl anděl. „Tak trochu jsem to chtěl udělat už od té noci.“

Malátně se Bil nadzvedl tak, že se vznášel nad Tomem, změnil polohu svého těla s jistým účelem. Narazil bradou proti Tomově a pak se jejich ústa setkala, Bill zatahal zuby za Tomův piercing. „Bylo to vážně sexy,“ pochválil ho Bill, přehodil jednu nohu přes Tomovy boky a posadil se mu na stehna. Naklonil se dopředu a sklonil ústa pro další polibek s hlavou na stranu tak, aby se jejich nosy nesrazily. Jeho vlasy zahalily jejich tváře a udržovaly jim tak soukromí.

Tom se zasmál a chytil Billovi zápěstí, když přejížděl po jeho nahých bocích. „Najednou jsi tak asertivní,“ řekl a zvedl ruku, aby Billa něžně pohladil po vlasech. „Kdy se to stalo?“
„Když jsi mi slíbil sex,“ odpověděl Bill a opět rukama lehce našel Tomovy boky, více než nezávazně v tomto okamžiku. Prsty škrábal přes Tomovu hřejivou a čím dál teplejší kůži.
„Nic takového jsem ti neslíbil,“ popíral Tom, ale jeho tón byl měkký, a jeho slova teplá a plná citu. Byl do Billa blázen a to se nedalo popřít.

„Říkal jsi, cokoliv chci,“ připomněl mu Bill sladce, jak se vzpřímeně posadil, aby mohl přesunout dlaně na Tomovo břicho. Zastavil je nad gumičkou jeho boxerek a podíval se na anděla ležícího pod ním. „Chci sex.“ Z pohledu do Tomových očí se Billovi zkroutil žaludek, a ne nutně v dobrém slova smyslu. „Ty to nechceš?“
„Chci,“ opravil se Tom rychle. Oči se mu zavřely a vypustil ze sebe povzdech. Billovy prsty nepřítomně kreslily obrazce přes jeho břicho, rozdmýchávaly v něm nejrůznější pocity a zvyšovaly průtok krve do jižních oblastí. Natáhl se a zachytit Billovu ruku do své vlastní, aby se jeho mozek více soustředil na mluvení, než na snahu nepřirazit boky vzhůru proti chlapci nad sebou. „Opravdu ano, ale nechci, abys to dělal jen proto, že si myslíš, že by to mohla být naše jediná šance.“
Nejen kvůli tomu,“ odporoval Bill, a i když se Tom chtěl dohadovat a mluvit o tom o něco více, Billova ruka se vrátila a sevřela jeho tvrdnoucí penis skrz tenký materiál jeho spodního prádla.
Anděl se roztřeseně nadechl a opět zavřel oči. Už tohle dělali dříve mnohokrát, ale teď to bylo desetkrát, dvacetkrát, stokrát lepší, než si Tom kdy dokázal představit. Neměl ponětí proč, co bylo jiné, ale hluboký cit, který cítil k chlapci sedícímu nad ním, byl sám o sobě dostatečný, aby ho poslal přes okraj. Několikrát se zhluboka nadechl, aby se uklidnil, než došel k závěru.

„Okay,“ souhlasil Tom skrz zaťaté zuby a dech se mu zasekl v hrudi, jak Bill zahákl prsty o gumičku a stáhl jeho boxerky dolů jen natolik, aby ho osvobodil ze sevření látky. Jeho penis ještě více ztvrdl, když se kolem něj omotaly Billovy teplé, spalující prsty a rychle pumpovaly od kořene ke špičce a zase zpátky dolů.

Už cítil, jak se mu v břiše hromadí teplo a věděl, že se musí připravit na později, zatímco mohl ještě aspoň trochu jasně myslet. „Bille,“ otřásl se, když se Bill naklonil dopředu, olízl mu kruh kolem pupíku a foukl přes našpulené rty. „Ugh,“ zavrčel a zvedl boky, skoro v rozpacích, jak silně jeho tělo reagovalo. „Budeme potřebovat-“ Tom polkl, když se Billova ústa přesunula níž a obkroužila základnu Tomova penisu, než si vsunul špičku mezi rty. „Bude potřebovat nějaké věci,“ podařilo se mu ze sebe dostat.
„Hmm,“ zahučel Bill na souhlas, rty stále sál Tomovu erekci. S mlasknutím se odtáhl a oči mu hořely touhou, které Tom u něj ještě nebyl svědkem, ani u nikoho jiného, když už na to přijde. To zažehlo oheň v jeho vlastním břiše, protože věděl, že on je terčem Billovy žádostivé nabídky, že on je příčinou ohně v jeho očích. „Je tu tělové mléko tam nahoře,“ řekl Bill a prstem ukázal na noční stolek u postele.

„Ještě kondom,“ vydechl Tom, slepě se natáhl k šuplíku a vytáhl láhev krému.

„Ten nepotřebujeme,“ odpověděl Bill a opět se sklonil, aby zabalil rty kolem Tomova penisu. Stejně tak moc, jako jej Tom chtěl znovu cítit, tak ucukl, zděšen Billovým posledním prohlášením.
„Samozřejmě, že ho potřebujeme,“ zasyčel a jeho hlas byl tak rozpálený, až se Bill zarazil a koukl na něj zpod hustých řas. Billovy rty se sevřely až do zamračení, ale Tom byl pevně rozhodnutý se nevzdat. „Myslím to vážně. Nebudu riskovat, že ti ublížím.“
„Mají snad andělé takové věci, jako jsou pohlavní nemoci?“ Vyzval jej Bill, a Tom, ačkoli oficiálně neznal odpověď, předpokládal, že ne. Andělé by neměli mít sex, tak proč by se museli starat o takovéhle věci? Jeho krátké ticho jen přililo olej do Billova ohně. „To jsem si myslel. A já jsem se chránil, když… však víš, takže jsem čistý.“
„Musíme mít kondom,“ Tom se snažil být přísný. Ačkoli Billova logika byla rozumná, nezdálo se mu správné riskovat. Byl určen, aby chránil Billa před vším, dokonce i před andělem samotným.
„No, já žádný nemám,“ zavrčel Bill, zkřížil si ruce na prsou a Tom najednou pocítil chlad bez Billových hřejivých prstů na svém těle. Bill vyčítavě povytáhl obočí. „Ty s sebou nějaký máš?“

Tom zavrtěl hlavou proti polštáři. Žádný neměl, protože andělé je nepotřebovali. Bill žádný neměl, protože byl stále tak nevinný. Tom mohl jít nějaký sehnat, ale jeho žaludek sotva zvládal myšlenku, že tam Billa zanechá úplně samotného, a to ani na minutu. Zničeně si povzdechl a Bill ztěžka oddechoval nosem, frustrovaný, že Tom pořád ještě mlčky bojuje s daným problémem.

„Prosím, Tome,“ prosil, nevěřícně, že vůbec musí. Jeho velké laní oči se zaměřily přímo na polonahého anděla pod ním. „Prosím, dej mi tohle.“
Tom polkl kolem vzniklého knedlíku v krku a vypustil další povzdech. „Dobře,“ souhlasil, ale věděl, že by si nikdy neodpustil, kdyby Billovi ublížil.
S uděleným povolením Bill opět sklonil hlavu, aby vzal Tomovu erekci zpátky do úst, sál a lízal a přejížděl rukou nahoru a dolů po celé délce. Anděl zavřel oči a nechal Billa mít svůj okamžik zkoumání. Natáhl ruku, aby mu zabořil prsty do vlasů a Bill přitiskl nos k jemné kůži na Tomově vnitřní straně stehna, prakticky předl pod tím měkkým, opatrným dotekem.

Tom zkroutil palce proti matraci, jak Bill jednou naposledy silně zatáhl a nafoukl tváře, než se s vlhkým mlasknutím odtáhl. Tom nemohl popřít, jak moc chtěl více, jak chtěl oplatit vše, co mu bylo dopřáno. Byl vyděšený, ale nebyla snad tahle noc právě o tomhle: o nedržení se zpátky a dávání Billovi všeho, co chtěl? Všeho…

„Chci na tom sedět,“ zachraptěl Bill, když se natáhl pro lahev krému, kterou Tom položil vedle své hlavy, a anděl prudce otevřel oči a rychle vyhledával pohled chlapce nad sebou. Bill klečel na kolenou, rychle se zbavil svého trička i boxerek a jeho tvrdý penis přišel na odiv během několika vteřin.
Tom se zvedl, zapřel se o lokty a zběsile vrtěl hlavou. Bill už začal pracovat na svém plánu, vymáčkl si krém na prsty a natáhl se za sebe. „Ne, ne, ne,“ vykřikl Tom a natáhl se po Billově zápěstí, ale to už bylo mimo dosah. Snažil se zpod něj vykroutit, ale Bill na něm obkročmo seděl a držel jej přitisknutého k posteli. „Bille, já budu ten dole. Bude to bolet. Já nemůžu-„

Billovy oči byly divoké a odhodlané, když se zaměřily na Toma. „Říkal jsi cokoliv, co budu chtít,“ připomněl sladce chlapci pod sebou, ačkoliv jeho oči se blýskaly něčím méně nevinným. I když Tom neočekával, že vytáhne právě tuto kartu, cítil se hloupě za to, že byl překvapený. „Chci to takhle.“

Tom to nenáviděl, nenáviděl to, jak jednoduše podlehne každé Billově žádosti, i když věděl, že to nebylo to nejlepší. Ale Tom mu slíbil cokoliv, co bude chtít a nebyl jedním z těch, kdo dělali sliby, které neměli v úmyslu dodržet.
„No, tak mě alespoň nech, abych tě připravil trochu víc,“ připustil, nebyl si jistý o přesných technických detailech, ale věděl instinktivně, že jít na to jen tak by bolelo. Anděl prostě nedokázal snést myšlenku, že by spatřil dokonce i jen záblesk utrpení v Billových očích. Bylo to špatné mít moc způsobit mu takový druh bolesti – ne jako jeho strážný anděl, ale jako někdo, kdo ho miluje. To prostě nemohl udělat.
Bill zahučel, ale svolil. Přesunul se na okraj postele vedle Toma a umožnil tak svému příteli, aby se plně posadil a přezval od něj lahev. „Jak budeš…“ Začal Bill a kousl se do rtu. Takhle zblízka Tom mohl vidět obavy na jeho tváři, a to jej nutilo chtít vzít zpátky to, co řekl o tom, že nechá být Billa dole. Jen ta nervozita Tomovi způsobovala, že se mu žaludek svazoval do uzlů.

„Lehni si na záda,“ přikázal tiše a Bill rychle poslechl a roztáhl nohy, nepatrný ruměnec se mu vplížil na krk. Bill byl tak bez rozpaků, tak ochotný, tak… jiný, než když se s ním Tom poprvé setkal. Tom ho změnil, a nějak se mu to stalo přímo pod nosem.

Tom se usadil mezi Billova stehna a vstřebával pohled, který se mu naskytl. Bill byl… no, byl krásný, a žijící nebo ne, Tom měl nutkání nalít všechnu svou lásku do chlapce před sebou. Tom přejížděl dlaněmi po Billových bocích, což způsobilo, že se Bill na matraci zavrtěl.
„Žádné škádlení,“ zamumlal, ale světlo v jeho očích nutilo Toma přemýšlet, jak moc vážně to skutečně myslel.
Nicméně, ta žádost už byla venku, takže Tom využil svých rukou, aby si vytlačil krém na prsty a jedním vklouzl do Billa, zatímco druhou rukou uchopil Billův penis. Bill zasténal, prohnul se tím dotekem v zádech a anděl se navzdory všemu usmál. Na hraně, nervózní z toho, že by mu ublížil, byl napjatý a opatrný, ale zvuky, které z Billa dokázal vyloudit, v něm vyvolaly vlnu sebevědomí a tak svědomitě pokračoval v práci, aby Billa kousek po kousku otevřel, dokud neměl uvnitř jeho těla tři prsty, kolem kterých se Bill zcela uvolnil.

„Tome,“ vydechl Bill, jeho oči byly neodolatelně přivřené a mátožné.

Tom tak chtěl zůstat navždy.
„Do mě,“ zašeptal chlapec a jeho rty se ještě několikrát nehlasně pootevřely, zatímco obracel hlavu na polštáři sem a tam.
Tom nedokázal říct ne. Dokonce i kdyby chtěl, tak krev řítící se směrem do jeho erekce, jej tím směrem prakticky táhla proti jeho vůli. Použil na sebe další extra várku krému a pak zvedl oči a pohlédl na Billa. „Pořád to chceš udělat… tam v té poloze?“ Zeptal se, neschopen při tom zastavit zčervenání tváří. Doufal, že odpověď bude ne, ale slíbil Billovi cokoliv, co bude chtít.
Bill mátožně přetočil hlavu na stranu a svůj toužebný pohled dál držel zaměřený na Toma. Jeho oči byly soustředěně otevřené, ale malátné a Tom věděl ještě dřív, než to dokonce věděl Bill, jaká bude odpověď. A pocítil úlevu.
„Prostě jen takhle,“ zamumlal Bill a nadzvedl boky, intenzivně a vyzývavě.
„Řekneš mi, když to bude moc bolet,“ přinutil Tom Billa slíbit a Bill pokýval hlavou, spodní ret měl přitom stisknutý mezi zuby, takže vypadal hříšně a svádivě. Oba věděli, že by Tomovi nikdy nic neřekl.

Anděl se držel nad Billem, opíral svou váhu o jednu ruku a loket, aby si nezranil svou poraněnou ruku, a držel Billův pohled. Bylo toho tolik, co se dalo říct, tolik pocitů a věcí ke sdílení, ale oba se shodovali v tom, že existoval jen jeden jediný způsob, jak skutečně říct všechno, co je potřeba, aby bylo řečeno. Pokud tohle byly poslední okamžiky, které Tom s Billem kdy bude mít, chtěl si být jistý, že to uslyší všechno, dokonce i ta slova, která nikdy neprojdou přes jeho rty.

Tom se opatrně nasměroval k Billovu vstupu a zatlačil dovnitř. Zastavil se pokaždé, když se Bill napjal, a posunul se o kousek dál, jakmile se uvolnil, dokud nebyl zcela uvnitř; jeho srdce v tu chvíli tlouklo, jako by uběhl maratón. Byl to tak ohromující pocit, který se nedal srovnat s ničím, o čem si Tom dokázal vybavit, že by kdy cítil někdy dříve.
„Jaké to je?“ Zeptal se a ani se nestaral, jestli jej tato otázka nutila znít, jako by byl holka. Nestaral se o nic tak dlouho, dokud byl Bill v pořádku.
„Je to jako ty,“ vydechl Bill a zkroutil prsty kolem Tomových ramen. „Je to pocit, jako že mě miluješ.“ Znělo to směšně, dokonce i v jeho hlavě, a on nikdy nebyl ten, kdo by opravdu oceňoval přihlouplost a naivitu ve filmech a knihách, ale Tom to vše změnil. Tom jej nutil cítit a říkat směšně věci, jen aby jej viděl usmívat se tak, jako se právě usmíval.

Anděl sklopil bradu k hrudi, jak se snažil ukrýt zazubení, ale Bill už spatřil jeho záblesk. Už to bylo uloženo v jeho paměti. Bude tu vzpomínku navždy opatrovat.

„Můžeš se pohnout,“ řekl Bill a trochu více roztáhl nohy pro větší pohodlí. Prudce se nadechl přes zuby, když ucítil, jak je Tom kompletně uvnitř jeho těla. „Potřebuju to.“
Tom se váhavě odtáhl a přitlačil zpátky, stále nevěřící, že tohle s Billem skutečně dělá, a Bill pod ním zakňučel. Vystrašený, že udělal něco špatně, nebo že má Bill bolesti, se opět zcela zastavil, ale Bill proti němu zvedl své boky a pobídl ho, aby pokračoval. A tak Tom poslechl a celou dobu jej při tom bedlivě sledoval.
Jeho penis klouzal dovnitř a ven jen s malým odporem a Bill přitom tiše vrněl a kňoural. Většinu z těch zvuků dokázal Tom jen těžko rozpoznat a identifikovat, ale kdykoliv se jen přiblížil k myšlence, že by zastavil, Bill mu zaryl nehty do ramen, přitlačil svými boky vzhůru a natočil hlavu na druhou stranu, čímž Toma nutil chtít zabořit tvář do odhaleného krku, který byl před ním vystaven.

Bill se natáhl mezi jejich těla, aby uchopil svou erekci, a pokaždé, když Tom přirazil dovnitř, Billovy klouby se otřely o jeho napnutou kůži. Tom se přistihl, jak podléhá více a více, dokud si nebyl jistý, že se v každém okamžiku udělá. S ostrým nadechnutím zabořil tvář do Billova krku a zasténal. „Ach, Bille, zlato.“

Billovi se vrátila vzpomínka na noc s Georgem, kdy z úst toho cizince padlo stejné oslovení, a jak neupřímné to bylo, jak chladně a nechutně jej to nutilo se cítit. S Tomem to bylo hřejivé a upřímné, způsobovalo mu to brnění v konečcích palců u nohou.
Také při tom pociťoval bolest, protože nevěděl, kolikrát ještě bude mít možnost slyšet, jak mu tak Tom říká.
Pln výčitek, protože chtěl, aby to trvalo věčně, ale věděl, že v žádném případě nemohlo, Tom cítil, jak už je blízko. Z místa, kde měl položenou hlavu vedle Billova krku, naklonil ústa, až jeho dech polechtal Billa na uchu. „Je to až příliš dobré,“ řekl a poté svou tvář odtáhl a pohlédl na Billa, pro kontrolu, aby se ujistil, že tu zprávu dostal čistě a jasně. „Jsi – je to v pohodě?“

Billovy oči byly rozšířené, když na něj pohlédl nazpět a zvedl dva prsty, aby s nimi přejel přes Tomův obličej a odstrčil dredy, které mu bránily v cestě kolem jeho čelisti. „Je to dobré,“ vydechl s lehkým přikývnutím, vlasy měl rozprostřené na polštáři kolem hlavy jako svatozář. Jeho úsměv byl zářivý, ale jeho oči byly vlhké a Tom zpanikařil a okamžitě zastavil veškerý svůj pohyb. Otevřel ústa, aby něco řekl, ale Bill jej zarazil a zapřel se o lokty, aby přikryl Tomova ústa rychlými, krátkými polibky. „Přestaň si o mě dělat starosti, okay?“ Řekl Bill pevně, a Tomův instinkt byl oponovat. „Nejsem ze skla.“

„Ale já ti nechci-„
„Bolí to,“ přiznal Bill, neschopný skrýt škubnutí pokaždé, když se trochu pohnul a ucítil, jak jej Tom zcela vyplňuje, „ale je to i opravdu dobrý pocit. Jsem jen…“
„Jen co?“ Zeptal se Tom a okamžitě se vnitřně proklínal, když Billovi zčervenal nos a popotáhl.
Bill na tu otázku zavrtěl hlavou, padl zády zpátky na postel a hluboce si povzdechl. Překryl si oči zápěstím, než ho Tom chytil svou zraněnou rukou a propletl jejich prsty vedle Billovy hlavy. „Jsem dojatý.“
„Zlato,“ zamumlal Tom, a bylo to tam zase. To hraní na city, které Billovi vhánělo slzy do očí. Kousl se do spodního rtu a zvedl boky. Potřeboval více podnětů, více doteků, více něčeho. Více Toma.
Nikdy nebude mít dost.

„Miluju tě,“ vydechl Bill do prostoru kolem nich a Tom to jako ozvěna zopakoval, zapečetil ten sentiment naléhavým polibkem přitisknutým k Billovým pootevřeným rtům.

Tom rozpletl jejich prsty a natáhl svou poraněnou ruku mezi spodní poloviny jejich těl, kde odstrčil Billovu ruku a sám stiskl jeho penis. Bill zalapal po dechu nad tím přidaným pocitem – Tom držící jej, Tom uvnitř něj, Tom na něm – a prohnul se do toho doteku, až Tom vklouzl do jeho těla hlouběji a pod jiným úhlem. Bylo to jiné, ale perfektní, a Bill hlasitě vydechl nosem.
„Už jsi blízko?“ Zeptal se Tom tiše a jeho dech ovanul Billovu holou kůži. Doufal, že odpověď bude ano, protože on sám už byl připravený a nebyl si jistý, jak dlouho to ještě vydrží. Bylo to až příliš dobré a rozuměl Billovu sentimentu. Přes všechno, co až do této chvíle udělali, ten pocit z toho být spolu takhle, byl ohromující. Vydal ze sebe úlevné vydechnutí, když Bill přikývl, olízl si rty a stiskl kolena kolem Tomova pasu.
Nebylo cesty zpět.

Tom roztáhl nárazově prsty přes Billovu erekci a pohyboval jimi nahoru a dolů v malých půlkruzích. Každý pohyb, který Billa přinutil se kroutit, Tom záměrně zopakoval. Měl v hlavě jasný cíl, a ten cíl byl přivést Billa – přivést svého přítele – k orgasmu.

Ochránce ucítil, jak se kolem něj Billovy svaly sevřely a Tom bojoval s nutkáním přirazit až nadoraz bez ohledu na následky. Místo toho si udržoval pomalé a rovnoměrné tempo, aby se ujistil, že Bill bude v bezpečí, dokonce i když měl snahu jej připravit o řeč. Tom se sklonil, políbil Billův krk a jazykem mu přejel kolem ucha. Bill se ostře nadechl, ale vzduch se mu zasekl v hrudi, než jej mohl vypustit.
„Tome,“ vzdechl, zvedl boky z postele a přitiskl je blíže k andělovi. Uchopil dlaněmi Tomův zadek, zatímco anděl pokračoval v pohupování tam a zpátky uvnitř jeho těla a dotýkal se přitom všech míst, o kterých neměl Bill ani tušení, že existovala.
Bylo to tak směšně dobré, že nevěděl, proč se více lidí nepřipojilo do hnutí těch dole. Nebo možná to bylo proto, že Toma miloval. Opravdu ho miloval a nedokázal si představit, že by s kýmkoliv jiným mohl být sex tak dobrý. To, co zažil s Georgem, se k tomuto ani nepřiblížilo. Ale zase, ten kluk z párty nebyl k Billovi tak opatrný a váhavý, nesnažil se, aby to bylo dobré, ne tak, jako se snažil Tom.

Bill ucítil, jak spodní částí jeho těla projel záchvěv rozkoše a nadzvedl se, aby vtiskl polibek mezi Tomovo soustředěním nakrčené obočí. Omotal prsty kolem Tomových ramen a přitáhl si jej zpátky k sobě dolů, aby jejich těla byla v jedné rovině a dotýkala se vzájemně každým centimetrem, zatímco Tom zůstal věrný svému tempu.

„Už budu,“ vzdechl Bill varovně a o několik vteřin později se mu zkroutily prsty u nohou, napjala stehna a zadek se zvedl z postele. Potřísnilo je sperma, pokrylo Tomovy prsty i Billovo rychle se zvedající břicho. S uspokojením se hlasitě rozesmál, když vlna orgasmu ustoupila, a Tom udělal ještě několik dlouhých přírazů, jak opatrně naháněl stejný orgasmus, ke kterému dospěl i Bill.
Tom zavrčel a pohnul se, aby se kompletně odtáhnul, ale Bill to předpovídal a zvrátil ten pohyb dříve, než jej Tom mohl udělat. „Zůstaň uvnitř,“ zaprosil zpod závěsu Tomových dredů, a ačkoliv se zdálo, že se Tom chce dohadovat, skutečně nebyl v postavení, aby tak učinil. Bill kolem něj stiskl svaly a Tom se zhluboka nadechl.
„Bille,“ zasténal a zavřel oči, jak se soustředil na svůj úkol. Bill přejel palcem přes vrásku na obočí svého přítele a poté zahákl prsty kolem Tomových uší. Obdiv, který cítil k chlapci nad ním, z něj vycházel ve vlnách, rozprostíral se nad nimi a utápěl je v moři lásky a spokojenosti. Dokud se nemuseli starat o to, co se stane zítra, až vyjde slunce, tak byli v pořádku.

„No tak, Tome,“ naléhal Bill tiše. „Udělej to pro mě.“

Jakmile ta slova opustila Billova ústa, Tom se napjal, prudce přirazil a přišpendlil Billa k posteli. Bill zabroukal, když ucítil, jak Tom vyvrcholil, tak nejvíce mimo kontrolu svých vlastních činů a emocí, jak jen si kdy pamatoval, že by svého anděla viděl.
„Tome,“ vydechl Bill v úžasu, a dokonce i se zavřenýma očima Tom okamžitě našel Billovy pootevřené rty a vtiskával polibky tam i po celé jeho tváři. „Miluju tě,“ vydechl Bill, než Tomovy rty opět našly jeho vlastní a jejich jazyky se propletly v dozvucích toho nejdokonalejšího tance, jaký kdy zažili. „Zůstaň se mnou.“
„Celou noc,“ odpověděl Tom, protože nemohl slíbit věčnost a nikdy nedával sliby, o kterých si nebyl jistý, že je mohl dodržet.

autor: ophelia_seven

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

original

5 thoughts on “Divine Intervention 28.

  1. Konečně ta dokonalá noc na kterou jsme všichni čekali. Prosím, prosím, prosím ať není poslední.
    Opět děkuji Zuzu za skvělý překlad.

  2. Pobavila mě ta pasáž s kondomem. Taky si myslím, že anděl by měl být na 100% zdravotně nezávadný. 😀
    Noc štěstí máme za sebou a já se pořád obávám nejhoršího.
    Díky za překlad a těším se na pokračování.

  3. Bolo tak strašne krásne a teraz mi je do plaču lebo je to možno pre nich jediný a posledný raz. Veľmi dúfam, že sa to predsa nejakým spôsobom dorieši a budú spolu… Ďakujem za kapitolu♥

  4. Tohle je tak strašně smutné!!! 🙁

    Na jednu stranu byl tohle přenádherný díl, ale abych se přiznala, na konci mi už kapaly slzičky, a to jsem je po celou dobu zadržovala. Pořád jenom vidím to, že až tahle noc skončí, může být po všem a Bill s Tomem se už nikdy neuvidí. Nechci si číst, jak oba dva moc trpí a trápí se pro druhého. Celou dobu jsem tuhle jejich noc brala v pohodě a užívala si to s nimi, ale tohle mi prostě přišlo strašně smutné, protože jde vidět, že si oba dva uvědomují, že tohle může být naposled. Já to fakt nezvládnu, jestli tohle skončí špatně! 🙁 😀

    Samozřejmě když opominu všechno to smutné okolo toho, tak musím napsat, že tenhle díl byl báječný. ♥ Tom je s každým dílem více ochranářský a moc se mi líbí, jak něžně a s láskou se k Billovi chová. ♥

    Moc děkuji za překlad. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics