Safe from harm 13.

autor: elvisfan
Po sprše a několika extra silných Tylenolech se Tom cítil trochu lépe a šel hledat Billa.
Nebyl ve své ložnici.
Ani v obývacím pokoji.
Kuchyň byla také prázdná.
V okamžiku, kdy zjistil, že i terasa je prázdná, začala se k němu plížit panika. Vyhlédl z předního okna, aby se ujistil, že pronajaté auto je stále na místě, a vytočil Billovo číslo.

„Ahoj T-„

„Kde jsi?“ Dožadoval se Tom.
„Vlastně jsem hned vedle. Setkal jsem se s tvými…“
„Vrať se sem.“
„Hned jsem tam,“ odpověděl Bill až příliš sladce, než zavěsil.
Tom vyšel na terasu ve stejné chvíli, kdy Bill vyšel z lesa, který odděloval Tomův dům od domu staršího páru, který právě potkal.
„Co se stalo s: nechoď nikam, kam nepůjdu i já?“ Zeptal se Tom s rukama v bok, zatímco Bill přicházel na terasu.
„Ach, tak teď si chceš povídat?“ Bill obrátil oči v sloup, když prošel kolem Toma do domu. „Předpokládal jsem, že po celou dobu, co tady budu, budu mluvit s tvými dveřmi.“
„Neměl bys chodit…“
„Kamkoliv bez tebe. Jo, chápu. Ale nechtěl jsem jen sedět kolem domu a čekat na… cokoliv, co mi řekneš.“ Bill vešel do svého pokoje a Tom ho následoval. „Procházel jsem se kolem domu a tví sousedé mě viděli a řekli ahoj a začali jsme si povídat. Věděl jsi, že Dr. Warren byl 30 let srdeční chirurg, než odešel do důchodu? A jeho manželka je tak sladká.“
„Znám je celá léta, Bille. Opravdu nepotřebuju slyšet…“

„Podívej, omlouvám se, jo? Ale byl jsem jen pár kroků od domu a mám na sobě ten směšný převlek, který jsi mi dal. A jsme uprostřed ničeho, proboha.“ Bill dosedl na okraj své postele a podíval se na Toma, který se v současné době opíral o zeď s rukama v kapsách. „Tomi, nezlob se na mě, ano?“ Bill vydechl a svěsil hlavu. „Tohle… už půl dne mě to přivádí k šílenství. Prostě už mě zbav mého trápení, okay? Pokud jsi na mě pořád naštvaný, že jsem odjel, nebo pokud necítíš to stejné, co já, řekni mi to. Můžeme jen dokončit turné a pak si jít každý svou cestou. Nebo jestli chceš skončit hned, pochopím to. Jen mi to řekni, ať můžu přestat…“
Odmlčel se, když před ním Tom poklekl a vzal ho za ruku, palcem mu třel hřbet ruky.
„Miluju tě.“ Řekl Tom tak lehce, jako kdyby Billovi právě nezastavil srdce.
Bill se kousl do rtu a oči se mu rozšířily. „Opravdu?“
„Nikdy jsem úplně nepřestal,“ přiznal Tom, prsty teď přejížděl po jeho tváři. „Vždycky jsi to byl jen ty, Bille.“

Vsunul dlaň kolem Billova krku a přitáhl si ho k řádnému polibku, jejich rty se pootevřely a spojily se. Tento polibek byl pět let ve stavu zrodu. Tom přejel špičkou jazyka přes Billovy rty a požádal o vstup. Bill mu ho okamžitě poskytl a jejich jazyky se rychle setkaly jako dva dávno ztracení přátelé. Jakmile Tom ucítil Billova ochotná ústa, otevřel svá vlastní a jejich jazyky se propletly a ani na okamžik se neopustily, jak se znovu seznamovaly. Pobídnutý Billovým nezvučným zakňučením a rukama proplétajícíma se skrz jeho rozpuštěné vlasy, Tom pomalu vstal a položil Billa zády na postel.

Tom se na chvilku odtáhl a podíval se do Billových očí, nyní širokých a plných touhy.
„Chceš, abych pokračoval?“ Vydechl.
Bill omotal ruku kolem jeho krku a pomalu přikývl.
Tom se sklonil zpět dolů, zachytil mezi zuby Billův spodní ret a jemně ho okusoval, než vklouzl zpět do tepla Billových úst.
Ruce, už nadále nespokojené s pouhým hlazením Tomových zad, vklouzly pod Tomovo tričko a Billovy pěstěné nehty přejížděly přes jemné, teplé tělo, které tam našel. Mohl jen zajásat, když se Tom nadzvedl a stáhl si pytlovité tričko přes hlavu, čímž odhalil vypracované paže a dobře viditelné břišní svaly, na kterých tak tvrdě pracoval.

„Posilování přináší ovoce,“ zamumlal Bill.

„Jsem rád, že to schvaluješ,“ odpověděl Tom, jeho vlastní ruce vytáhly Billovo tričko nahoru a přes jeho hlavu. „Ale tohle si vážně užívám.“ Prostrčil svůj malíček kroužkem v Billově bradavce a lehce zatahal, než se naklonil a lehce vsál citlivou pokožku do úst.
Bill se zhluboka nadechl, ruce vsunul do Tomových vlasů a zatahal. Zavřel oči a zasténal, když ucítil teplá vlhká ústa sestupující mu dolů po břiše, vířící po hladké bledé pleti a nořící se do jeho pupíku, což ho proti jeho vůli rozesmálo.
„Stále lechtivý?“ Zeptal se Tom, aniž by ve svých pohybech přestal.
„Možná.“
Tom využil Billových pytlovitých džín a stáhl je dolů jen tak daleko, aby odhalil hvězdné tetování zdobící jeho bok, které olízl a políbil a vysloužil si tak od muže pod sebou zasténání.
„Tomi…“
„Ano?“ Bez varování Tom vklouzl zpět nahoru a po cestě vtiskával drobné polibky na Billovu hruď.
„Užíval jsem si ten směr, kterým ses ubíral, víš,“ ušklíbl se Bill a nastavil krk, aby umožnil Tomovi lepší přístup. Zahákl nohu kolem Tomových boků a vyklenul se vzhůru, čímž srazil dohromady jejich rychle vzrůstající erekce. Tom zasyčel, přitlačil dolů a způsobil tak tiché zakňourání z Billových pootevřených rtů. „Tomi, prosím?“
„Řekni mi, co chceš,“ zašeptal Tom, stále hledal v jeho očích i to nejmenší znamení zaváhání.
„Tebe!“ Vydechl Bill svíjející se pod ním. „Prostě tebe.“

Tom nepotřeboval nic přesvědčivějšího, zahákl prsty o okraj Billových boxerek a stáhl je dolů spolu s džínami. Opustil postele jen na tak dlouho, aby si sundal své vlastní kalhoty, a málem mu ukápla slina při pohledu na Billův penis stojící tvrdý jako skála proti jeho žaludku s lesknoucí se špičkou. S použitím každého kousku sebekontroly, kterou měl, se Tom sehnul mezi Billovy nohy a vsál kůži na vnitřní straně jeho stehen, až zanechal značku a způsobil, že se Bill na posteli prohnul do oblouku. Vsál si do úst prostředníček a vklouzl s ním mezi Billovy půlky, aby jemně promnul jeho vstup.

„Tohle je to místo, kde mě chceš?“
Bill se přetočil směrem k nočnímu stolku, popadl lubrikant a vrazil ho Tomovi do ruky.
„Připravený,“ Tom se obdivně ušklíbl, když si všiml také kondomu ležícího na místě, kde byl původně i lubrikant.
„Doufající,“ odpověděl Bill s pousmáním a už více roztáhl nohy.
Tom si potřel prsty a obkroužil Billův vstup, zatímco ho políbil na ústa, jeho jazyk a prostředníček vnikly dovnitř současně. Bill zalapal po dechu a nasál jeho jazyk, přičemž jej popadl za ramena. Tom ho pomalu hladil, protahoval a připravoval.

„Tak dobré, Tomi,“ zakňučel, dech se mu zasekl v hrdle, když ucítil, jak mu prst přejel přes jeho bod. „Hm, tady!“

„Přesně tady?“
Tom přidal další prst a přitlačil na Billovu prostatu.
„Bože, Tomi!“ Bill málem vykřikl, rukama sevřel prostěradlo. „Ty… Bože… do mě, prosím!“
Tom pomalu vytáhl prsty, natáhl se pro kondom, otevřel ho a nasadil si ho na svou vlastní bolestivou erekci, ruce se mu přitom jen nepatrně třásly. Popadl lubrikant, aby sám sebe natřel a nasměroval se k Billovu vstupu. Jejich pohledy se setkaly, když do něj plně, jediným hlubokým tahem vstoupil.
„Ach bože,“ zavrčel Tom se zaťatými zuby. „Bille…“
„Miluju tě,“ vydechl Bill, hruď se mu prudce vzdouvala.
„Taky tě miluju.“
Tomovy vlasy se kolem nich rozprostřely jako závěs a Bill do nich vsunul ruku, uhladil je zpět a hladil jeho zátylek, zatímco se Tom sklonil k jeho ústům. Zalapal po dechu, ale nepřerušil polibek a cítil, jak se Tom téměř kompletně vytáhnul, než se pomalu potopil zpět do jeho ochotného těla.

Místnost byla plná zvuků jejich oddechování a naříkání, zatímco se spolu pohybovali. Tom pomalu protáčel boky a ucítil Billovy nehty na svých zádech, když mu omotal nohy kolem boků a přitáhl jej zpátky pokaždé, když se odtáhl od jeho svíjejícího se těla.

Bill ho nutil pohybovat se rychleji a Tom byl připravený mu vyhovět. Zvyšoval své tempo, jak se vrhal do horkého těla pod sebou a narážel špičkou do jeho prostaty. Bill věděl, že je blízko, sklouzl rukou dolů a chytil svůj penis, aby jej hladil v souladu s Tomovými přírazy.
„Tomi, nepřestávej!“ Prosil.
„Bille… sakra, já…“ Tom zavřel oči a snažil se vydržet, chtěl, aby se Bill udělal jako první.
S očima doširoka rozevřenýma se Bill náhle prohnul a horce vyvrcholil na své břicho. Ten pohled Tomovi stačil, aby jeho tělo ztuhlo, když uvnitř Billa explodoval. Zasténal a zhroutil se na Billovo tělo, lapal po dechu do jeho ramene.
Bill odháknul kotníky a nechal své nohy klesnout zpět na postel, zatímco rukama přejížděl po Tomových zádech, nyní vlhkých potem.

„Panebože,“ vydechl, tlukot jeho srdce konečně začínal zpomalovat.

„Přesně mé pocity,“ uchechtl se Tom a vtiskl polibek na Billův krk.
Tom se zvedl na pažích a vytáhl se z Billova těla. Natáhl ruku, sundal si kondom a hodil ho směrem k odpadkovému koši, aniž by se staral, jestli trefil svůj cíl. Položil se zpátky na bok a Bill se k němu otočil.
„Jsi celý zpocený.“ Bill svraštil nos, ale stejně Toma objal a lehce ho políbil.
„Řekl bych, že bychom se mohli osprchovat, ale…“
„Ale stejně se zpotíme znovu?“ Zeptal se Bill s nadějí, zatímco prsty kreslil náhodné vzory na Tomovu hruď.
„Bože, v to doufám.“

autor: elvisfan

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

original

5 thoughts on “Safe from harm 13.

  1. Myslím, že teď si dám jeden vítězný taneček. 😀 Jenom doufám, že je tam nikdo při tom opětovném sbližování nikdo nevyruší.
    Děkuji za skvělý překlad a těším se na další kousek.

  2. Tak už konečne prebehlo konečné zmierovanie a opätovné zblíženie, len dúfam, že už sa medzi nimi nič nepokazí 🙂
    Ďakujem za preklad.

  3. Ďakujem za prekrásny preklad. Bol to zážitok čítať:) Som rada, že Tom popremýšľal a dal ich láske ešte šancu, snáď sa už na tom nič nepokazí. Mám strach čo sa stane, lebo ten hajzlík ktorý Billa ohrozoval určite neprestal, som zvedavá kto to je a ako ho chytia. Dúfam, že ho chytia.

  4. Jsem moc ráda, že se Tom rozhodl si s Billem promluvit a dát to zase dohromady. Věřím, že jej prvně zarazilo to, co Bill tehdy udělal..ale přece jen. jeden hloupý omyl přece nezkazí celý jejich vztah! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics