Soukromý majetek 12. (konec)

autor: adriandarc
Třešnička na dortu

Tom nikdy neviděl tak moc dortů na jednom místě. A nikdy nerozdal tolik dortu tolika lidem tak rychle. Vyprodali úplně celý obchod.

Nepřemýšlel nad dortem, přemýšlel nad něčím mnohem sladším, a byl připraven do toho zabořit vidličku. Nechtěl zopakovat svůj výkon z posledně, když se pokoušeli o sex, ale když zajel na příjezdovou cestu k jejich domu a Bill se už ocitl v jeho klíně s rukama po celém jeho těle, Tom si dělal starosti.
Dělal si starosti z toho, jak moc byl tvrdý, jak byl střízlivý, ale cítil se opile z Billových polibků, a jak Bill kňučel jako ztracené štěně.

„Přestaň,“ zasténal Tom a vytáhl Billovy ruce z místa, kde se mu pokoušely dostat do kalhot. „Bille, zastav!“

Bill na Tomově klíně znehybněl, našpulil rty a opřel se zády o volant. „Co?“
„Já nechci-„
„Prosím tě, jen mi teď neříkej, že se mnou nemůžeš být,“ vyhrkl Bill rychle. „Po celé té věci s lopatou, po těch ztrapňujících řečech a po tom, cos mě ochmatával před polovinou města.“
Tom rychle zavrtěl hlavou a vyjel dlaní vzhůru po Billově hrudi. „Nechci tě ojet v autě,“ řekl, s červenáním. „A přesně to udělám, pokud nepřestaneš. Chci tě ošukat v naší posteli.“
Bill se ušklíbl. „Všechny tyhle řeči s naše, my, nás… Tomasi, jsem ohromen. Myslel jsem, že se budeš bát závazků stejně jako každý jiný chlap na světě.“
„Jen počkej,“ odpověděl Tom. „Za týden budu k smrti vyděšený.“
Bill zasténal a praštil Toma do ramene, zatímco sklouzl z jeho klína. „Idiote,“ řekl, oči mu při tom zářily. „Tak pojďme do postele.“

Vystoupili z Tomova auta a Tom Billa vyprovodil k domu, nervy s ním pěkně mávaly. Byl více nervózní ze sexu s Billem, než byl, když poslal vydavatelům svou první knihu.

Když se dostali dovnitř, Bill se rozhlédl a zalapal po dechu. „Ty… tys uklidil. A… na stěnách jsou obrazy. A… závěsy?“
„Jo, našel jsem to všechno v podkroví,“ řekl Tom. „Začínalo to tu vypadat, jako by tu bydlel osamělý kretén.“
„Pěkné,“ poznamenal Bill a věnoval Tomovi drobný úsměv. „A-„
„Můžeme si promluvit později?“ Zeptal se Tom. Bill zvedl obočí a Tom už to déle nemohl vydržet. Bill vypadal stejně nádherně jako vždycky, a Tom byl vzrušenější, než si pamatoval, že by kdy dříve byl. Zavrčel a popadl Billovy paže, aby s ním zacouval ke dveřím.
„Ano,“ zasténal Bill. Pevně se na Toma pověsil a horce mu oddechoval na krk. Jejich těla se k sobě přitiskla a Tom se zazubil, když ucítil, že je na tom Bill naprosto stejně; jeho penis Toma šťouchal do břicha.

„Zatraceně, ty jsi tak… kurva…“ Tom Billa zvedl za zadek a přirazil ho proti dveřím, tělem se mu zasoukal mezi nohy. Bill vypískl, omotal nohy kolem Tomových boků a třel se o něj, jak nejlépe uměl. „Jsi nádherný,“ procedil Tom mezi zuby. „A já tě chci víc než Pulitzera. Víš, jak strašně moc chci Pulitzera?“
Bill zasténal a chytil Toma za ramena. „Co je to Pulitzer?“
„To je…“ Bill jej začal líbat na krk a přirazil svými boky kupředu. „Hm.“ Billovy dlaně sjely dolů po jeho hrudi až na břicho, kde mu vklouzly pod tričko. „C-cena. A…“
„To zní působivě,“ zašeptal Bill a přejel jazykem po Tomově uchu. „Co chceš víc… Pultozera, nebo svého ptáka uvnitř mě?“
Tom málem upadl, ale namísto toho Billa postavil, ignoroval jeho protestující zakňučení a vedl ho ke schodišti. Bill šlápl do květináče a rozčiloval se nad špínou, a když se Tom zasmál, zacouval při tom do zábradlí u schodiště a zasténal bolestí.

„Nahoru, nahoru,“ zasyčel Bill. „Ach bože, hlína na mých botách!“

„Je umělá, neboj,“ uklidnil ho Tom. „Já kytky zabíjím, víš. Nikdy si nepamatuju je-„
„Sklapni!“ Vydechl Bill.
Tom Billa vytáhl po schodech nahoru a přirazil ho ke zdi, zatímco sdíleli žhavý polibek. Zarámovaný obrázek majáku, který Tom dříve pyšně pověsil, spadl ze zdi a sklouzl po schodech dolů.
„Prostě to… zvedneme později,“ řekl Tom mezi Billovými polibky. Bill přikývl a zatlačil Toma posledních pár kroků, než vpadli do Tomovy kanceláře (Billova pokoje) a rozsvítili světlo.
„Ach můj bože,“ řekl Bill, pustil Toma a postoupil o několik kroků blíž k posteli.
Matrace byla pokrytá dinosauřím povlečením. Čerstvě povlečeným, čistým dinosauřím povlečením.
„Ty jsi… spal v mé posteli?“ Zeptal se Bill a pohlédl přes rameno na Toma.
Tom silně zčervenal. „Je to mnohem praktičtější, víš, moje kancelář… Ty polštáře voní jako ty, okay?“
„Žádné drobky?“
„No, už ne.“
Bill se zazubil a natáhl ruku, aby Toma zatlačil na postel. Tom dopadl na matraci a jeho oči při tom celou dobu sledovaly Billa.
„Tentokrát to uděláme správně,“ řekl Bill. Stál před Tomem a sundal si tričko, rozcuchal si tím své černé, lesklé vlasy. Tom se natáhl, aby přejel dlaněmi po Billově dlouhém štíhlém těle. Bill zasténal a Tom promnul palci jeho malé boky.

„Tak strašně moc tě chci,“ řekl Tom. Bill se usmál a odfoukl si z očí zakroucený pramen vlasů. „Přestaň být tak neúmyslně rozkošný.“

Bill se rozesmál a otočil se, povystrčil zadek. Tom omotal ruce kolem Billových stehen a přitáhl si jej na postel.
„Tome!“ Vyjekl Bill, když vklouzl do Tomova klína. „Chtěl jsem ti udělat striptýz.“
„Tohle je lepší,“ zamumlal Tom do Billova ucha. Sundal si své vlastní tričko, aby se jeho nahá hruď mohla dotknout Billových nahých zad. Přitiskl se k němu a přirazil proti Billovu zadku.
„Jsi tak tvrdý,“ zasténal Bill. „Ani si nepamatuju, jak vypadá, byl jsem tak moc opilý, ale zdá se, že je velký.“
„Je obrovský,“ řekl Tom. „Masivní.“
„Doufám, že se neotočím a nezničím tím celou tu iluzi.“
„Hej,“ řekl Tom a štípl Billa do pasu. „Buď milý.“
„Vždycky jsem,“ odpověděl Bill s mrknutím. Naklonil se dopředu a ruce natáhl dozadu k Tomovu opasku. „Vytáhni ho.“
Tom ztěžka polkl a zachytil Billovu ruku svou vlastní. „Ne, tys ho urazil.“
Bill protočil oči a znovu zatlačil zadkem proti Tomovu rozkroku. Tom zasténal a Billa odstrčil, zhluboka se nadechl. Neudělá se do kalhot, neudělá se do kalhot.
„No tak,“ zakňučel Bill. Vyprostil se z Tomova sevření a postavil se k němu zády. „Fajn, pokračuju bez tebe.“ Rozepnul si kalhoty a stáhl je k zemi, jeho boxerky tam zamířily taky. Byl před Tomem nahý.

Tom zíral na Billův dokonalý zadek. Neudělá se do kalhot, neudělá se do kalhot.

„Líbí?“ Zeptal se Bill plaše s pohledem přes rameno.
Tom znovu polkl. Vidět Billův zadek střízlivý, byla jedna z těch nejlepších věcí, které se mu kdy přihodily. „Moc,“ dostal ze sebe. Přitiskl dlaň k Billovu zadku a stiskl, až se Bill lehce zavrtěl.
Nedokázal zastavit své prsty od cestování dolů mezi Billovými půlkami a zatlačení proti jeho vstupu. Bill se otřásl a rychle se otočil, jeho penis byl tvrdý a červený přímo před Tomovýma očima.
„Nejsi jediný, kdo je tady vzrušený,“ řekl Bill s červenými tvářemi. „Víš, minule jsem se udělal stejně tak rychle jako ty… trochu trapné.“
Tom jemně přejel rukou přes Billův bok až na stehno. „Neměl jsem tušení, co dělám, nikdy předtím jsem… však víš… s klukem.“
„Bylo to dobré,“ řekl Bill. „A jestli jen tak maličko bylo dobré, tak vím, že hodně bude ještě lepší.“ Bill se sladce usmál a klesl na kolena na podlahu, Tomovi se sevřelo srdce. „Chci ho vidět zblízka.“
Tom zamrkal. „Okay,“ zachraptěl.
Bill rychle rozepnul Tomovy kalhoty, celou dobu se přitom červenal, a pak vsunul ruku dovnitř. Uchopil Toma skrz boxerky a oba zasténali.
„Já chci…“
„Ano,“ řekl Tom. „Cokoliv. Můžeš udělat, cokoliv chceš. Sakra, jestli mě chceš ojet, tak jsem s tím v pohodě.“
„Opravdu?“ Bill zvedl obočí.
Tomova tvář povadla. „Blafoval jsem.“
„To je dobře, protože chci, abys mě ošukal,“ řekl Bill. Zatahal za Tomův penis, jeho ruka byla horká a pevná kolem Tomova vzrušení.
„Panebože.“

Bill Tomovi stáhl kalhoty i boxerky. Nyní byli oba stejně nazí a kompletně vzrušení. Bill se naklonil blíž k Tomovu penisu a s přivřenými víčky se usmál.

„Je opravdu pěkný,“ zamumlal a díval se při tom na Toma. „Je… opravdu, opravdu pěkný.“
„Díky,“ řekl Tom, cítil se samolibě. Od Billa to považoval za vrcholný kompliment. Měl opravdu, opravdu pěkný penis. Byl to dobrý pocit.
„Mmm,“ zabroukal Bill a olízl si rty. „Můžu ho… olíznout?“
„Tak strašně moc to chci.“ Tom sebou trhl, když kolem něj Bill omotal své prsty. „Oh, jo… Tak dobré…“
Billovi zaplály oči a on se naklonil kupředu a vzal Tomův penis do úst. Tom vykřikl při prvním kousku vlhkého spojení a sevřel v pěsti dinosauří povlečení. Bill v tom byl zatraceně dobrý. Odtáhl se až příliš rychle a Tom zakňučel.
„Proč jsi přestal?“
„Nikdy předtím jsem to nedělal,“ řekl Bill. Pohladil Tomovu vlhkou erekci se lstivým výrazem ve tváři. „Líbí se ti to?“
„Co myslíš?“ Zeptal se Tom a přirazil svými boky vzhůru.
„Neměl jsi sex už roky, cokoliv, co udělám, ti musí připadat dobré,“ řekl Bill. Máchl jazykem proti špičce a Tom se zachvěl. „Jsi opravdu, opravdu vlhký, mmm.“

Tom zasténal a Bill se naklonil a znovu ho vsál do úst. Tentokrát Tom nepopadl dinosaury. Chytil Billovy vlasy a ty černé, hedvábné prameny mezi jeho prsty byly příjemné. Bill vzhlédl, jeho oči byly tmavé. Tom si pomyslel, že Bill vypadá dost dobře s plnými ústy kolem jeho penisu.

Tom Billa seshora obdivoval, silou vůle se držel, aby mu nepřirazil přímo do krku. Pomyslel si, že by to mohlo být neslušné. Pustil Billovy vlasy a lehnul si, zavřel oči a jen si užíval ten úžasný pocit.
„Hmm,“ zamumlal Bill, jeho hlas vibroval kolem Tomova penisu. „Chechmeteoje?“
Tom pootevřel jedno oko a podíval se dolů. „Cože?“
Bill se s mlasknutím odtáhl a přejel si rukou po rtech. „Řekl jsem, chceš mě teď ojet?“
„Ehm…“ Tom zasténal a zhluboka se nadechnul, jeho penis nad Billovými slovy zapulzoval. Chtěl vyvrcholit v Billovi, tentokrát hluboko uvnitř. „Jsi až moc dobrý a říkáš ty nejchlípnější věci. A ano. Rád bych tě teď, ehm, ošukal. Pokud je to v pohodě.“
Bill přikývl, jeho oči ztmavly. „Chceš to?“
„Možná jsem idiot,“ řekl Tom. „Ale…“ Zadíval se na Billa a těžce polkl. „Okay, nemám k tomu co duchaplného říct. Jo, Bille, chci tě ojet.“

Billovi zrůžověly tváře a on vylezl na postel za Tomem. Chvíli na sebe jen zírali.

Pak se Billova tvář rozjasnila a on se ocitl v Tomově klíně. Zavrtěl svým nahým pozadím přímo proti Tomovu penisu. „Ach bože,“ vydechl, jak Tomova erekce zavadila o jeho vstup.
Tom si Billa držel blízko, třel se proti němu a lapal po dechu. „Měl bych ho do tebe strčit?“
„Ano,“ řekl Bill. „Ale jestli se hned udělám, nesměj se, a neudělej se, nebo jestli jo, tak je to v pohodě, můžeme to udělat znovu. Nikam nejdu. Zůstávám tady… v našem domě.“
„Můžeme to udělat znovu?“ Zeptal se Tom nadějně. No, to bylo něco jiného. Rozzářil se směrem ke svému rozkroku a sklouzl rukama po Billových bocích, znovu přirazil proti Billovu zadku. „Takže…“
Bill se zavrtěl. „Jo, ehm…“
„Ty jsi expert,“ řekl Tom rozhodně. „Co mám udělat?“
„Dělal jsem to jednou!“
„To je o hodně více než já, a viděl jsi, co se stalo, když jsem to zkoušel posledně,“ řekl Tom a pokrčil rameny. „Nastala katastrofa.“
„Nebyla to katastrofa,“ zabručel Bill, slezl z Tomova klína a odkráčel. Opustil místnost a Tom se na posteli posadil a mračil se.
„Co jsem řekl?“ Zeptal se tiše svého rozkroku.
Bill se znovu objevil a v ruce držel malou lahvičku. Tváře měl růžové a jeho tělo bylo dlouhé, štíhlé a nádherné. Tom ožil a rozevřel pro něj náruč.
„No, okay, tady je, však víš, musíš na sebe něco dát,“ řekl Bill.
Tom otevřel pusu a plácl se do čela. „Ach můj bože, Bille, já se tak omlouvám. Úplně jsem zapomněl. Ale já nemám žádné kondomy, ne právě teď. No, mám jeden v peněžence, ale je tam od doby, co vyšla má poslední kniha, což nebylo zrovna nedávno. Ale možná bude fungovat, mohl bych pro něho zajít a-„

„Idiote!“ Zasténal Bill a posadil se na postel. „Ne, já ti věřím.“ Zvedl malou lahvičku a pousmál se.

„Aha…“ řekl Tom. „Ehm, co?“
„Krém,“ řekl Bill s červenáním. „Aby to bylo… hladší.“
Tom přikývl a lahvičku si vzal. „Chci dát trochu do tebe,“ řekl. Bill se zachvěl a Tom si pomyslel, že musel říct tu správnou věc. Otevřel lahvičku a natřel si prsty. „Sedni si mi na klín.“
Bill poslechl, z čehož byl Tom unešený až do konečků palců u nohou. Miloval, jak Bill dělal to, co mu řekl, bylo to víc než jen trochu sexy.
„Prosím, dotkni se mě,“ řekl Bill, než přerušil mezeru mezi nimi tím, že vlezl Tomovi do klína a vášnivě ho políbil. Tom do polibku vydechl a omotal paže kolem Billových zad, masíroval jeho teplou pokožku a konečky prstů směřoval dolů k Billovu zadku. Bill se na zlomek vteřiny napjal a pak se uvolnil, olízl Tomovy rty.
Sjel svými kluzkými prsty mezi Billovy půlky a přitlačil na jeho vstup. Bylo to tam horké a tak měkké. Nikdy dříve nepomyslel na to, že by takhle strkal někomu prsty do těla, nikdy nebyl v sexu příliš dobrodružný. Ve skutečnosti většina jeho pohlavních styků zahrnovala misionářskou polohu se zhasnutými světly.
Tato situace byla velmi odlišná. Světla svítila a Bill se mu svíjel na klíně a netrpělivě čekal na jeho prsty.
Přitiskl svým prstem hlouběji a cítil a oceňoval, jak těsné to tam bylo. V penisu mu nedočkavě zaškubalo, jak se napínal proti Billovu břichu. Vsunul prst ještě o trochu dál a Bill zasténal, téměř se celou svou vahou pověsil na Tomova ramena.
„Ach, ach,“ kňučel Bill. „Ach.“
„Jo?“
„Ach.“ Bill se kousl do rtu. „Jo.“
„Ehm, je to správně?“ Zamumlal Tom.
„Ano,“ vydechl Bill. „Ach, ano, ano, ano…“ Zabořil obličej do Tomova krku. „Tak dobré, Tome… Jsi přirozený talent.“
„To uvidíme,“ řekl Tom úzkostlivě. Opatrně přidal další prst a cítil, jak se kolem něj Billovy svaly výrazně stáhly. Tom zvedl obočí. Mohl se tam jeho penis vůbec vejít? Samozřejmě, že jednou se už (tak trochu) vešel, ale vejde se znovu? Uvolnil toho alkohol víc než jen emoce?
„Vím, nad čím přemýšlíš,“ řekl Bill. „A – oh, jo… a ano, vejde se.“
Tom se nervózně zasmál a otočil prsty vzhůru, hluboko uvnitř Billa. Bill vyjeknul a silně se kolem Toma stáhnul. Tom se zazubil, něco dělal správně.
„Hlouběji, ještě trochu hlouběji, hlouběji,“ blábolil Bill. „H-hlouběji… Ohni ty prsty trochu, ne, ne jako… ano, trochu jako takhle!“
„Kdy můžu…“ Tom se kousl do rtu a trochu své prsty zkroutil. „Kdy se můžu dostat dovnitř?“
Bill se mu v klíně třásl. „B-brzo, mmm, brzo. Ještě jeden prst, přidej další, Tomasi.“
„Jen Tome,“ řekl Tom, když se mu podařilo vtěsnat do Billa tři prsty. Bill vykřikl, zasyčel a zaryl nehty do Tomových zad. „Ale ty mi tak můžeš říkat. Je to sexy.“
„Mmm,“ bylo vše, co Bill řekl, zaklonil hlavu a přirážel proti Tomovým prstům. „Ošukej mě, ošukej mě, ošukej mě, jsem připravený.“
Tom těžce zčervenal. „Řekni to znovu.“
„Ošukej mě, Tomasi,“ řekl Bill žhavě.

To bylo ono. Tom pocítil ve svém břiše nával horka a vytáhl své prsty ven. Byl připravený ho ojet, a chystal se to udělat dobře. „Kde je ten krém?“ zamumlal.

Bill ho zvedl z postele a Tom si ho vzal a vymáčkl si do ruky dostatečné množství.
„Nech mě,“ zašeptal Bill, palcem setřel krém z Tomovy dlaně a natřel ho na Tomův penis. Tom nad tím dotekem zalapal po dechu a otřásl se. Bylo to studené, ale Billův dotek byl dokonalý.
„Ježíši,“ řekl Tom. Přirazil boky do Billova doteku a odplácl jeho ruce pryč. „Musím se dostat na tebe.“
„Do mě,“ řekl Bill chraplavě.
Tom Billa přetočil zády na postel a tyčil se nad ním, celý se chvěl a potil. „Jednu věc po druhé,“ řekl. Setřel si z dlaně zbývající krém a přejel prsty přes Billův vstup.
„Ach můj bože,“ povzdechl si Bill. „Opravdu budeme?“
Tom držel Billovy nohy rozevřené a přitlačil kupředu, jeho erekce sklouzla podél Billova zadku. Byl to zatraceně úžasný pocit, ale samozřejmě ne tak dobrý, jako až se dostane dovnitř.
„Ano,“ řekl Tom.
„Co když spolu nebudeme dobří?“ Vydechl Bill, pevně se držel Tomovy paže.
„Tak to zkusíme znovu,“ procedil Tom skrz zaťaté zuby. „Ale…“ Jeho penis zatlačil proti Billovu vstupu. „Já myslím…“ Špička pronikla dovnitř a celé to těsné teplo se otevřelo a vtáhlo Toma hluboko dovnitř. „Kurva!“
Bill se prohnul v zádech a zasténal. Strhnul přitom z postele dinosauří povlečení. „Ach!“

Nebyla žádná šance, že by spolu nebyli dobří. Nyní, po tom všem, čím si prošli, po všech těch válkách, snězených dortech a objevených pokladech, si nemohli pomoct, ale prostě pro sebe byli absolutně perfektní.

Stejně tak, jako většina věcí měla být, prostě do sebe zapadali. V tomto případě doslova.
Tomův penis silně přitlačil na Billův bod, a s tímto prvním přírazem byli nezastavitelní. Bill omotal nohy kolem Tomova pasu a nutil tak Toma, aby se do něj s každým přírazem dostával hlouběji. Tom byl ztracený, propadal se do Billova sladkého těla, rukama se jej přidržoval a oči se mu protáčely v hlavě.
Takhle naživu se necítil už roky a nikdy neměl na konci svého ptáka něco tak vzrušujícího. Bill se pod ním svíjel, užíval si z toho každou minutu, tisknul se k němu a nutil Toma, aby jej šukal tvrději a lépe.
Čelo postele začalo mlátit do zdi ve stejné chvíli, kdy se Billovo kňučení přeměnilo na hluboké hrdelní sténání.
„To je ono,“ řekl Bill po mimořádně lahodném přírazu. „Šukej mě.“
„Ano,“ podařilo se Tomovi říct skrz zaťaté zuby. „Ty jsi… ty jsi… kurva, nikdy tě nechci přestat šukat.“
„Nepřestávej. Pojďme udělat bordel z tohohle zasraného povlečení.“
„Už tak jsou strašné,“ zasténal Tom, „kurva hrozné.“
Tom přirazil a na okamžik se zastavil, pozoroval, jak se výraz Billova obličeje zkroutil do něčeho nádherného. Malý, trhaný výkřik unikl z jeho rtů a on otevřel oči, zamrkal na Toma a hluboce vydechl. Tom se znovu odtáhl a pak přirazil nazpět, poslal tím zachvění do všech jeho končetin a cítil, jak se v něm pomalu buduje orgasmus.
Znovu se do Billa hluboko vnořil a jeho boky se přitiskly k Billovu zadku. Naklonil se dopředu a přitiskl k němu svou hruď, Billův penis byl zachycen mezi jejich těly, tvrdý a horký. Tom se po něm natáhl a nešikovně ho pohladil, překvapen, že mít něco v ruce může být tak dobrý pocit. Miloval z Billa každý centimetr, miloval Billa dokonce i v metrických centimetrech, a když vyjel prsty až ke špičce Billova penisu, pocítil až stupidně bolestný pocit lásky.
„Dotkni se mě, ano,“ zalapal po dechu Bill. „Bože, tak dobré, tak zatraceně dobré, můj bože…“
Tom v břiše pocítil vlnu tepla a srdce se mu rozbušilo rychleji, když rukou pumpoval Billův penis. „Řekni mi, co mám udělat,“ řekl Tom bez dechu. „Pověz mi to.“
„Prostě pokračuj – mmm,“ sténal Bill. „Ano, já… Tome, polib mě, polib mě.“
„Jsi tak zatraceně překrásný,“ řekl Tom, než své rty přitiskl na Billovy a tvrdě a vlhce ho líbal. Bill se pod ním zavrtěl, stiskl svaly kolem Tomovy erekce a Tom už to téměř nedokázal vydržet.
Chtěl se udělat v Billovi, hluboko uvnitř něj. Chtěl Billa udělat svým a už nikdy ho nepustit.
„Ach!“ Bill odvrátil hlavu od Tomova polibku a pevně zavřel oči. Zatřásl se pod ním a stiskl stehna k sobě, přitáhl si tak Toma k sobě blíž a hlouběji než předtím. „Ach, ach, ach…“

A pak Tom ucítil na břiše teplou tekutinu. Bill mezi ně silně vyvrcholil, a zvuky, které při tom vydával, byly sladší než německý čokoládový dort.

„Oh ano,“ vydechl Bill, jeho tělo se kolem Tomova penisu silně sevřelo. Zavrněl Tomovi do ucha a přejel nehty dolů po jeho zádech.
Tomův hrudník přetékal pýchou. Chystal se každou vteřinou vybuchnout. Znovu přirazil a Bill zakňoural, hladil Toma po vlasech a tváři.
„Jsi tak dobrý,“ řekl Bill láskyplným hlasem. „Pokračuj, nepřestávej.“
„Už budu,“ zasténal Tom. Přirazil tvrději.
„Udělej se,“ řekl Bill. „No tak.“
„Ve tvém zadku.“
Bill se kolem Toma sevřel ještě pevněji. „Udělej to hluboko, opravdu, opravdu hluboko, Tome.“
Tom se napjal, všechny narůstající pocity v jeho břiše a srdci společně kolidovaly. Jeho ústa se rozběhla na autopilota, když vyvrcholil. „Miluju tě, miluju tě, jsi tak zatraceně perfektní a já tě miluju. Miluju tě. Prosím. Bože. Já tě, kurva, miluju. Ten dům je tvůj, jenom tvůj.“
Vyprázdnil do Billa kompletně všechno, co mu mohl dát, a zhroutil se kupředu, zamáčkl Billa do matrace, zatímco jeho penis byl stále hluboko v tom horku.
„Taky tě miluju,“ řekl Bill, přidržoval si Toma u sebe. „Neřekl jsi to jen proto, že ses zrovna udělal, že ne?“
„Kterou část?“ zeptal se Tom a nadzvedl se. Jeho vadnoucí penis vyklouzl ven a oba zalapali po dechu. Sperma se rozmazalo po Billových stehnech a zadku a Tom na to zíral, ve slabinách mu při tom pohledu znovu zaškubalo.
„Tu… část s domem,“ řekl Bill a štípl Toma do ruky.

Tom se rozesmál, zatlačil do Billa prst, jen aby jej mohl sledovat, jak se kroutí. „Víš, na smlouvě je pořád ještě moje jméno,“ řekl a prst uvnitř Billa zkroutil.

Bill zasténal a hodil hlavou dozadu. „Bastarde,“ řekl, láskyplně. „Ach, ano, pokračuj v tom…“
Tom zatlačil dovnitř dva prsty, opravdu se mu začala zamlouvat myšlenka na to, že by se dostal do Billa znovu. „Předpokládám, že to bude chtít zatracenou tunu papírů dostat na smlouvu tvoje jméno.“
„Přestaň mluvit o tom domě,“ zasténal Bill.
Tom vytáhl prsty ven a přejel svým nově tvrdnoucím penisem mezi Billovými půlkami. „Chci říct, že je pořád můj… kurva.“ Bill jej kousl do krku. „Zatraceně, Bille, není to, jako bychom snad byli svoji nebo tak něco.“ Přitiskl své rty na Billovy, spolkl tak Billův napůl pobavený zvuk protestu a už podruhé toho večera přirazil do jeho těla.
Když jej Billovo tělo uvnitř přivítalo a Billova ústa si nárokovala ta jeho, cítil, jak jej Bill popadl za ruku. Stiskl jej zpátky, ale pak se ústy odtáhl, když ucítil, jak mu něco vklouzlo na prst.
Zarazil se ve svých pohybech a zíral dolů na Billa.
Na jeho levém prsteníčku byl prsten Billovy pra-pra-prababičky.
„Vezmeš si mě?“ zeptal se Bill, v očích mu zajiskřilo. Nohy omotal těsně kolem Toma, nedovolil mu se vzdálit.
„Bille…“ Bill ho stiskl a on zaklel. „Ale co by nám pak zbylo, o co bychom se mohli hádat?“
„Dokázal bych vymyslet pár věcí,“ řekl Bill. „Tvoje psaní, například. A ta věc s lopatou. Dříve nebo později tu věc s lopatou budeme muset vyřešit. Takže jak to bude? Vezmeš si mě, nebo ne?“

Tom zíral na prsten na své ruce. Bylo to celé špatně, ale Bill byl celý v pořádku a on sám sebe nikdy nepovažoval za ženící se typ. A opravdu, když otevřel pusu, aby odpověděl, věděl, že všechno bude okay.

„Ano, Bille, vyhrál jsi. Vezmu si tě.“
Bill se usmál, a stejně tak Tom, protože v hloubi duše věděl jednu pravdu. Homosexuální manželství na Rhode Islandu nebylo legální.
A Bill to nevěděl a opravdu, na tuhle hádku se Tom těšil.
Jejich rty se srazily dohromady, a když čelo postele začalo bouchat do zdi v příjemném, pravidelném rytmu, v dálce zahoukal trajekt.

KONEC

autor: adriandarc

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

13 thoughts on “Soukromý majetek 12. (konec)

  1. Opravdu nádherná tečka za příběhem.
    Jen mám takový pocit, že ten jejich vztah bude pěkná "itálie". Ale zřejmě jsou s tím oba srozuměni a těší je to. Trochu zvláštní, ale zřejmě k sobě opravdu dokonale pasují.
    Děkuji za překlad téhle povídky. Opravdu jsem si ty dva bláznu skvěle užila. 😀

  2. Oh.. už je konec? To je škoda. Milá povídka. Docela by mě zajímalo jak jim to společné bydlení půjde.
    Moc děkuji za překlad.

  3. Ti dva jsou úžasní! ♥ I přes to, že se spolu hádají, tak mi to přijde všechno krásné a milé. Dokonce i ty jejich hádky jsem si užívala! 😛 Je trochu škoda, že si nemůžu přečíst, jak jim spolučné soužit prospívá a jak se jim vede, ale v nejlepším se má asi přestat. 🙂

    Tuhle povídku, jsem si už jako obvykle, zamilovala. Zuzu má čuch na výborné povídky a já zbožňuju naprosto každou, kterou kdy přeložila. ♥ Budu se zase opakovat, ale i tohle je povídka, ke které se budu velice ráda vracet, protože Tomův strach z lopaty a Billovo začáteční tajemství mají svoje kouzlo. A Billovy dorty! Ráda bych někdy nějaký ochutnala, ale to mám asi smůlu. 😀

    Závěrečný díl byl nádherný a vášnivý. Strašně moc děkuji, Zuzu! ♥

  4. Tak, teraz som dočítala a je to fakt nádherná pviedka! strašne sa mi oáčilo jak sa chceli ale navzájom boli k sebe odporní poznám tuto situaciu takže si to dokážem uplne život prestaviť <3 dokonalá vec:)

  5. Tak predsa len ostali spolu! A žiadny dramatický badend sa nekonal 😀
    Som rada, že nakoniec problémy medzi sebou vyriešili a budú mi chýbať tie ich hádky, pretože ten ich vzťah bude určite poriadne ohnivý 😀
    Ďakujem za preklad poviedk.y

  6. "Začínalo to tu vypadat, jako by tu bydlel osamělý kretén." 😀 😀 😀 vybuchla som smiechom, takéto perlenie milujem a táto poviedka je ho plná ♥♥. Bola veľmi príjemná, nenáročná, osviežujúca a aj zvláštna :)). Tom zanedbaný spisovateľ a Bill sexy cukrár sa proste musia vziať a žiť spolu šťastne až na veky vekov 🙂 Ďakujem za krásnu poviedku a teším sa na stretnutie pri ďalšej :-*

  7. Tak nejak se němužu zbavit dojmu, ze hlavním podtextem tehle povídky byl v podstate horkosladky příběh Billova nešťastného, ztrapeneho soukromého zivota a Tomova nabubrela povaha psycho kreatury spisovatele, ktery zije ve svem vlastním, odlišném světe. A ja milovala tenhle příběh naprosto okamzite. Po dobu čtení se mi dostával vic a vic pod kuzi a zaverem jsem pouze litovala toho, ze ma povídka jen 12 dílu. Obdivuju autorku, kolik vtipu a smíchu dokazala do povídky vložit, opravdu jsem se mnohokrát zasmala tak upřímně, az mi tekly slzy. Beru si z toho ponaučení – at je zivot sebevic na pendrek, neztracej smysl pro humoru, protoze to je nejvic pro pozitivni pristup – optimistický nadhled a smích, ktery léčí. Dekuju Zuzu ❤️.

  8. :rofl: tahle povidka byla kouzelna, uz dlouho sem se nenasmala tak jako u hlasek z tehle povidky. :heart_eyes: :thumbsup:D navic, kdyz sem si vvera přečetla dil s ananasovym dortem naruby, nebojaksekcertujmenuje, dostala sem na nej chut a to sem ho NIKDY nejedla :see_no_evil:. skoda ze u nas v Hrusse nemaj ananasovy kolecka. asi bych se hecla a zkusila ho upect i kdyz riskuju řvoucí nudící se dite 🥶, dort mu potom chutnat bude :rofl:, o tom sem presvedcena. OKY uz koncim. Krasna povidka s krasnym koncem. :thumbsup::heart_eyes:❤

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics