The Giver 2/2

pokračování
Další spodní prádlo Bill dostal na jejich společné narozeniny. Pro jednou nebyli na tour, ale doma. Celou dobu přemýšlel, jestli Tom bude tak odvážný a dá mu takovýhle dárek i doma. Konec konců, pořád tam byli jejich rodiče, takže to bylo docela riskantní.
Poslední dárek našel Bill večer ve své posteli pod polštářem. Byl překvapený, že tentokrát byla na víku krabice krátká poznámka.
Přijď za mnou. Tom.
Billovo srdce začalo bít na poplach jako splašené. Věděl, že tentokrát to bude naprosto rozdílné od dřívějších dárků. Přeci jen to byly jejich narozeniny a Tom dost dobře věděl, jak je miloval.
Černovláska napadlo, že tentokrát to už možná bylo opravdu až moc, úplný vrchol všeho. Tušil, co Tom asi tak mohl právě dělat, a to ho děsilo. Mohl prostě krabici nechat zavřenou a předstírat, že se tohle vůbec nestalo?
Nemohl. Byl zvědavý a natěšený, co se asi tak může uvnitř krabice ukrývat.
Zpěvákovy štíhlé prsty sundávaly mašli z krabice pomaleji než jindy. Tahle krabice byla zatím největší, co kdy dostal, a on opět cítil v břiše motýlky jako na začátku celé téhle hry. Byl nervózní a chtělo se mu zvracet, protože tentokrát to byl opravdu dárek, navíc od jeho dvojčete, a ne jen nějaký hloupý vtip. Měl právo být nervózní.
Nemýlil se. Tom mu dal to nejkrásnější dámské prádlo, jaké kdy viděl. Úplně poprvé dostal korzet z jemného hedvábí. Jelikož neměl prsa, tak tam nebyly košíčky, což nebylo na škodu. Nicméně dole byla kraťoučká sukýnka. Kalhotky samozřejmě pasovaly ke korzetu, byl tam i podvazkový pás a punčochy. Vše v černé barvě.
Bill chtěl umřít. Tohle bylo už opravdu příliš a jemu se chtělo zvracet. Vše nacpal zpátky do krabice a schoval ji pod polštář, kde ji našel.
Co to k čertu dělal? Tom byl v pokoji vedle něj a rodiče odešli na večeři. Řekli jim, že jim dávají soukromí a nechali jim klíč od domácího baru. Od doby, co jejich kluci oslavili třinácté narozeniny, dost dobře věděli, že nejraději ze všeho se spolu opíjejí.
Bill cítil, že by opravdu nějaký drink potřeboval.
A jako by to nemohlo být všechno ještě horší, Billův telefon položený na nočním stolku oznámil příchozí esemesku. Aniž by se podíval, věděl, že ta zpráva je od jeho bratra. Dvojčata takové věci prostě vycítila.
Černovlásek se nadechl a opatrně vzal telefon do ruky.


Našel jsi můj dárek?
Mladší z dvojčat chvíli přemýšlel, jak se s touhle situací správně vypořádat. Bylo nad slunce jasné, že tentokrát Tom ohledně celé téhle věci nebude mlčet. Netušil, jestli ho děsil víc dárek nebo to, že o něm bude s Tomem muset mluvit. Dokud mlčeli, bylo to vlastně, jako kdyby se nic nedělo.
Jo.
Odpověď byla krátká, ale jelikož nebyl opojený alkoholem, který by ho zklidnil, na víc se nezmohl. Jeho telefon znovu zazvonil.
Krásné narozeniny, Billy.
Tom používal tuhle přezdívku jen v soukromí. Používal ji, když chtěl, aby se Bill cítil milovaný. Nepoužíval ji nijak často, jen při opravdu zvláštních okamžicích.
Bill přistihl sám sebe, jak se chvíli rozplýval a chvíli byl znechucený tím, že mu Tom opravdu dal takovou věc. Už to bylo mnohem víc než jen hloupá hra. Ne že by si to neuvědomil už dříve, ale teď tomu stál opravdu tváří v tvář. Už tak měl divné pocity, když pomyslel na Toma a on mu vlastně říkal, že by s ním chtěl pokračovat v jejich hře. Cítil se špatně a přemýšlel, jestli to celé nebyla chyba. Opravdu potřeboval drink.
Jakmile Bill otevřel dveře od svého pokoje a chystal se jít dolů, všiml si Toma, jak se opírá o rám svých dveří s telefonem v ruce. Rozhodně na něj čekal.
Tomovi stačil jeden Billův pohled, aby věděl, co se děje. Schoval telefon a přesunul se do bratrova osobního prostoru. Normálně neměli žádné hranice, nyní se ale Bill zakuckal a cítil se nepříjemně.

„Uhm, Tome,“ dostal ze sebe ztěžka.

„Jsi v pohodě?“
„Jo. Naprosto. Zrovna jsem si šel namíchat drink.“
Bill věděl, že v tomhle byl opravdu špatný, zvlášť když couval zpátky do pokoje, ze kterého před malou chvílí vyšel.
Tom se sice většinou choval jako pitomec, ale když přišlo něco ohledně Billa, byl jako vyměněný. Pomohl mu posadit se na postel a přisedl si k němu, bratra chytil za ruku.
„Bille, udělal jsem velkou chybu?“ chytil Billovu bradu. Ten tedy neměl na výběr a musel se dívat do očí svého dvojčete. Tom přesně věděl, jak se k Billovi chovat a co má dělat. Tomovy doteky byly příjemné a ochranitelské už od narození. Jemně pohladil Billa po tváři.
„Jen je to moc rychlé. Já vlastně vůbec nevím, co ve skutečnosti děláme. Nechci o tom ani mluvit. Je to děsivý.“
Billovy oči se rozšířily a zaplnily slzami. Tom nepotřeboval víc, aby pochopil. Pevně objal svého malého brášku a jen ho u sebe držel.
„Já vím. A ty víš, že jsem v takových věcech opravdu špatný. Já se jen snažil být romantický. Nedělej si starosti, dobře? Víš, že jsem tu vždycky pro tebe a nikdy se nic nezmění.“
To, že slyšel bratra říkat něco takového, způsobilo, že jeho žaludek povolil své sevření. Pořád potřeboval drink, pro který se chystal jít, ale už se mu alespoň nechtělo zvracet, což byla dobrá zpráva. Objal bratra nazpátek a podíval se mu do očí.
„Miluju tě. A máš opravdu dobrý vkus, co se týká spodního prádla,“ zrudnul.

Tom ho políbil, jen tak. Přímo na rty.

Neočekávané? Ano.

Zvláštní? Možná ze začátku.

Ukázalo se ale, že Tom opravdu skvěle líbá a Bill nemůže jen tak odolat. Dostal se do toho opravdu rychle. Bill zapomněl i protestovat, jak by pravděpodobně měl.

Nicméně jejich první polibek nebyl tak divný, jako to, když o pár hodin později vešel Bill do Tomova pokoje oblečený ve svém nejnovějším spodním prádle. Opravdu se styděl, Tom na tom ale nebyl o moc líp.
Tom se postavil, aby chytil bratra za ruku a znovu ho políbil.
„Nemůžu uvěřit tomu, že sis to opravdu oblékl na sebe.“
„To opravdu nejsi sám.“
„Vypadáš úchvatně.“
Bill mohl cítit, jak se mu tváře znovu zbarvují do červena. Tom byl prostě takový. V jednu chvíli jste se v jeho společnosti cítili opravdu debilně, poté se ale vaše srdce roztávalo jako zmrzlina v letním parnu.
Starší z bratrů jen stál, díval se na svého překrásného bratra a netušil, kam by měl položit své ruce. Bill byl zatraceně sexy.
„Tome?“
„Ano?“
„Co chceš dělat?“
„Toho je hodně, Bille.“ Miloval, když mohl vyslovit jeho jméno. Usmál se a vyslovil ho znovu.
„Ano?“
Tom prohrábl Billovy dredy. Kdyby Billa neznal, opravdu by si ho mohl jednoduše splést s dívkou. S plochou dívkou.
Billovy bradavky prosvítaly skrz jemnou látku hedvábí. Tom se nemohl ovládnout, aby nezajížděl dlaní pod korzet a nedotýkal se kůže, které se dotýkal téměř tak často jako svojí vlastní. Ovšem ještě nikdy se jí nedotýkal tak jako právě teď.
Bylo vtipné, že korzet byl z celého outfitu nejdražší, přitom ho Tom sundal tak rychle. Ale vidět své dvojče jen v punčochách a kalhotkách bylo mnohem více vzrušující. Konečně se dočkal. Viděl svého Billyho.
Způsob, jakým se Bill na Toma díval, ho nutil cítit se absolutně nejistě, nevěděl, co má dělat. Dalo se to přirovnat k získání klíče od zábavního parku, aniž by věděl, jak se atrakce ovládají. Rozhodně ale nechtěl tuhle jízdu přerušit, ne? Navíc, Bill byl pořád jeho malý bratr. Ten samý kluk, kterému dal do vlasů lepidlo, když byli mladší. Mohl to klidně znovu udělat příští týden a Bill by ho udeřil, tak jako vždycky, když mu něco provedl. Ale to, jak Bill vypadal teď… Měl opravdu tmavě namalovaná oční víčka a řasenku, jeho vlasy byly dokonalé. Tom se opravdu potřeboval ovládat.
„Tomi, přemýšlel jsi vůbec o tomhle?“
„Jo, ale je to úplně jiný. Je to reálný. Zvláštní.“ Zatímco Tom mluvil, zkoumal dlaněmi různé části Billova těla.
Boky. Hrudník. Krk. Vlasy. Bedra. Stával se sebejistějším. Když se konečně odvážil stisknout Billův zadek v kalhotkách, sklonil se a políbil ho.
Tomův jazyk Bill v Billově puse. Bill se do Tomovy náruče víc opřel, měl pocit, jako by se jeho tělo proměnilo v gumu. Byl to ten nejvášnivější polibek, jaký kdy Bill dostal. Pořád se obával a byl neklidný, ale zároveň se cítil bezpečně. Věděl, že je u Toma v bezpečí. Tom se o něj vždy staral a chránil ho.

Skoro to vypadalo, jako kdyby byl Bill atrakce v dětské zoo, kde si děti můžou pohladit domácí zvířata, jak se Tom choval. Bill se cítil tak báječně, mnohem lépe, než si představoval před několika hodinami.

Tom měl jednu ruku na Billově zadku, prsty druhé ruky měl zapletené v Billových vlasech a hladově ho líbal na krku. Vážně si přál, aby se mohl alespoň trochu ovládat.
„Řekni mi, kdyby to bylo až moc rychlé.“
Už jen z pomyšlení na to, že by Tom najednou přestal, se Bill skoro zadusil.
„Ne-e,“ to bylo vše, co ze sebe dokázal dostat.
„Seš si jistý?“
Zatraceně, jak by Bill vůbec mohl říct ne, když cítil Tomův horký dech u ucha? Zalapal po dechu, protože Tom ho jemně kousnul do lalůčku.
„Uh, jo.“
„Okay. V tom případě ti chci konečně sundat kalhotky. Chtěl jsem to udělat už dávno, když jsem viděl ty první. Vážně nemůžu uvěřit tomu, že sis je opravdu oblíkl.“
„Okay,“ zahuhlal Bill. „Okay.“
Tom položil bratra na svou postel a vytáhl se k němu, cestou sundal své obří tričko. Znovu se začali hluboce líbat. Bill se nemohl nabažit způsobu, jakým ho bratr líbal. Miloval tu známou chuť, Tomovu chuť. Vypadalo divně to tak říct, ale věděl, jak Tom chutná, protože občas použil Tomův zubní kartáček. A také Tomovu vůni. Také ji důvěrně znal, ale momentálně jako kdyby ho hypnotizovala, když ho měl tak blízko a byl jí kompletně obklopen.
Bill chtěl víc. Chtěl, aby se mu Tom opět věnoval, on namísto toho ale odstraňoval podvazkový pás a punčochy. Po chvíli měl na sobě už jen kalhotky. Byla přes ně vidět zřetelná erekce, přes kterou Tom jemně přejel dlaní. Bill zasténal a Tom to zopakoval.

„Proboha, Tome, to myslíš vážně?“

„Jasně, proč ne?“
„Udělej to znovu.“
Tom zasunul do kalhotek celou svou dlaň a hned ji omotal kolem Billova ptáka, jemně po něm přejížděl v pravidelném tempu. Od kořene ke špičce, kterou stiskl. Donutil tak Billa pokaždé dlouze zasténat. Pořád ho líbal, takže zvuk Billova sténání nebyl slyšet na celý pokoj, ale vždy zmizel v jeho ústech. Jak mu Bill do pusy vydechoval, přestával se soustředit a tempo nebylo tak perfektní jako ze začátku. Až moc jazyka. Jazyk a těžké vzdechy, oba měli zatemněnou mysl. Tom obkroužil Billovu ozdobu v jazyku a tím ho ještě víc vyprovokoval.
„Do prdele, Tome. Uděláš mě.“
„To udělám.“
„Já se udělám jenom… z tohohle,“ zavzdychal Bill jako v extázi. Poslední slova zněla jako škemrání. Tom nechtěl, aby už byl konec. Přestal a Bill nechápal. Nechápal, co se děje, dokud ho Tom nepřetočil na břicho. Polovinou těla byl v posteli a druhou měl venku. Byl si jistý, že kdyby ho Tom nedržel, že by se zhroutil na podlahu. Měl Tomovy prsty úplně všude. S každým dalším dotykem se Tom dostával blíže k Billově dírce. Kalhotky pomalu stahoval a začal Billa lízat a jemně kousat.
Do prdele. Když se Tom prvně dotkl jeho dírky, celé Billovo tělo se zachvělo. Potom se to ale stalo znovu. Tom roztáhl jeho půlky od sebe a on cítil, že se mu mezi ně ponořil. Bill dobře věděl, co Tom chce udělat. Když se to ale opravdu stalo, málem vykřikl. Tom jazykem přejel několikrát přes jeho malou dírku a najednou to byly mokré prsty, co cítil. Střídal je s jazykem, aby Billa připravil. Billův pták byl jako uvězněný, třel se proti matraci, potřeboval více pozornosti. Bolelo to, ale zatraceně se mu to líbilo. Tom Billa pořád lízal a zasouval do něj jazyk, ale najednou to byly Tomovy prsty, co cítil.
„Jo. Jo, Tomi.“
„Vážně?“
„Jo, hlouběji.“
Tom zasunul své dva prsty hlouběji a trochu přidal na síle. Trochu to pálilo, ale nebyl to nepříjemný druh bolesti. A taky věděl, že je Tom opravdu blízko k jeho bodu, takže když se ho dotkne, bude to ještě mnohem lepší. Dlouho mu nikdo nic takového nedělal. Překvapovalo ho, jak je Tom tam vzadu tak sebejistý, jako kdyby to zkoušel už někdy předtím.
„Tomi,“ vypískl Bill. „Prosím, víc. Dobře?“
Tom se na něj natáhl a nedbale ho políbil. Bill nad tím ale neměl čas přemýšlet, sotva dýchal. Tom totiž do něj přidal třetí prst.
„Tome,“ zavrčel Bill. „Vezmi krém nebo něco… Cokoliv.“
Tom přestal. „Kurva. Hned jsem zpátky.“
Chtěl Billovi ještě říct, aby se ani nepohnul, byl ale už pryč z pokoje, když si to uvědomil. Schody dolů do koupelny bral po dvou, aby tam byl, co nejrychleji to šlo. Prohrabával poličky ve skříňce, snažil se najít cokoliv, co by šlo použít namísto lubrikantu.
Když se vrátil, našel Billa, jak sedí na jeho polštáři a tře svou erekci pořád ještě přes kalhotky.
„Sundej si kalhoty,“ přikázal. „A taky moje kalhotky.“

Bill byl totálně vzrušený. Když ho Tom slyšel takhle mluvit prvně, byl totálně opilý. Bill se měnil tak trochu v děvku, když mu v žilách koloval alkohol. Tomovi nebylo cizí říkat mu provokativní řeči. Nikdy to ale nebylo tak jako teď. Ani se to k tomu zdaleka neblížilo.

Tom si sundal kalhoty tak rychle, jak jen to bylo možné. Natáhl se nad Billa a rozkročil se kolem něj. Znovu ho začal líbat. Jejich paže se propletly, jak se vzájemně hladili. Ani jeden nedokázal udržet myšlenku.
Jediný čas, kdy Tom trochu nad tímhle vším přemýšlel, byl, když se řítil jako tornádo do koupelny. Vlastně myslel jen na to, proč to neudělali už dřív, když je to tak zatraceně dobré. Celé dospívání mohli strávit tímhle. Bylo by to milionkrát lepší, než být sám se sebou a svou pravou rukou.
„No tak, Tome. Udělej to.“
Tom mu vtiskl poslední pusinku do koutku rtů. Bill uvolnil nohy, aby mu Tom mohl konečně sundat poslední část jemné látky.
Jakmile si Tom nanesl na penis dostačující množství krému, Bill si zasunul pod zadek polštář a dostal se do pohodlnější pozice. Tom se začal smát.
„Bille, vážně jsi ten nejlepší narozeninový dárek, co jsem mohl dostat.“
„To i ty,“ vrátil mu úsměv Bill. Věděl, co se o Tomovi povídalo. Bylo vážně bláznivé, že to konečně taky zažije a bude to mít z první ruky. „Pojď. Pojď už do mě.“ Trochu stáhl bratra dolů za nedávno upravené copánky. Nemohl tvrdit, že by nebyl smutný ohledně toho, že Tom dal pryč svoje milované dredy. V posledních měsících si ale často stěžoval, že už byly opravdu těžké a nepohodlné. Dal je tedy dolů a místo toho si je mohl nechat udělat Bill a Tom měl copánky. Bill si je naplétal na prsty a bratra políbil.
Zatraceně. Opravdu to byla už nějaká doba, co Bill pod někým ležel. Skoro zapomněl, jaké to je, když je někým vyplněný. Nepravidelně dýchal a sténal do Tomova krku, jak se do něj dostával.
„Kurva, kurva, Bille. Není to, jako když to dělám s holkou,“ zasténal Tom. „Myslím, že dlouho nevydržím.“
Bill se začal smát. „Nemusíš si dělat starosti. Uděláme to znovu.“
„Vážně?“
Bill se znovu rozesmál. „Samozřejmě. Koupil jsi mi zasrané množství kalhotek.“
Tom byl ohromený. Bill byl ohromený z toho, jak ohromený byl jeho bratr. Bill se Tomovi kompletně odevzdával a přejížděl prsty přes jeho hrudník.
Tom posiloval a ve srovnání s Billem měl opravdu nějaké svaly. Jemu by kalhotky neslušely. Prostě k němu nepasovaly tolik, jako pasovaly k Billovi. Bill byl opravdu hubený. Dokonale štíhlý. Tom si přál, aby se Bill oblékal víc ve stylu kalhotek. Zamyslel se, jak by Bill asi tak vzal, kdyby mu řekl, že je ta nejvíc sexy holka, se kterou to dělal?

Na Billovi toho bylo mnohem víc než na jakékoliv holce. Tom si dokázal živě představit, že by tohle mohl dělat už napořád a nikdy by ho to nepřestalo bavit. Byli dvojčata a tohle se zdálo správné. Opravdu správné. Nemohl uvěřit tomu, jaké štěstí vlastně měl. Sice toho bylo až moc na jednu noc, bylo to tak bláznivé a rychlé, dotkli se spolu zapovězeného vrcholu a nakonec skončili v posteli. Tohle jim nikdo nikdy nevezme. Když už nic jiného, budou to narozeniny, na které nebudou moct nikdy zapomenout. Tom se nezaobíral tím, že se Billovy nehty zarývaly do jemné kůže na jeho ramenou. Vzrušovalo ho to.

Bill se natáhl pro další polibky a Tom mu je ochotně věnoval. Miloval Billovu pusu. Mnohem víc, než si kdy myslel, že by mohl.
„Miluju tě. Víš to?“
„Vím to.“
„Opravdu, Bille. Opravdu tě miluju.“
„Tome… já… sakra. Promluvíme si o tom později. Prostě mě polib. Nebo šukej. Nebo obojí dohromady. Já… jsem tak zatraceně blízko!“
Tom chytil Billův penis, aby s ním pohyboval ve stejném tempu, v jakém byly jeho přírazy. Trochu se pohnul, a tak změnil směr svých přírazů, že narážel do Billovy prostaty. Způsobilo to, že se Bill udělal dřív, než Tom očekával. Jemu to ale taky netrvalo dlouho. Stačil mu Billův výraz a sevřel dlaně v pěsti, až mu zbělaly klouby prstů. Vyvrcholil do Billa.
Sice se vydýchal z nejlepšího orgasmu v životě, ale i tak měl potřebu Billových rtů. Líbal ho takovým způsobem, jako by na tom záležely jejich životy. Bill spokojeně vrněl a vydával jiné roztomilé zvuky, jak se o něj Tom jemně otíral. Pořád byl příliš citlivý. Tom už se ale nemohl držet od Billa dál. Vypadalo to, jako kdyby tohle dělali roky. Cítili z toho naprostou přirozenost. Nikdy necítili nic podobného, když líbali někoho jiného.

„Takže… Co ses chystal říct?“ zeptal se Tom po chvíli.

„Nevím, jestli to mám říct. Bude to znít… hloupě.“
Tom ho políbil na krk.
„To je v pořádku. Bylo to něco, co tě prostě jen tak napadlo?“
Tom se polibky přesunul z krku na bradavky. Bill si nemyslel, že je vhodný okamžik k tomu, aby to vyslovil. Ne, když Tom dělal tohle. Opět přicházel o dech.
„Já… chtěl jsem ti říct, že jsem do tebe zamilovaný.“
Tom přestal a podíval se na svého mladšího brášku. Rozhodně na něm bylo poznat, že měl před chvílí sex, jak byl celý rozcuchaný.
„Opravdu si to myslíš?“
„Co tohle znamená?“ vydechl Bill potichu. Doufal, že si Tom myslí o téhle situaci to samé, co si myslí on. Vždycky mysleli na to samé. Neustál by, kdyby Toma jen špatně pochopil. Na chvilku ho zachvátila panika. Nemyslel si Tom, že to byl jen sex, že ne?
„Samozřejmě, že to něco znamená,“ zazubil se Tom a Bill se opět uklidnil. Tomův výraz byl darebný, ale zároveň upřímný. I kdyby nikdo jiný nerozuměl, Bill ano.
„Prohrál jsi,“ Bill cvrnkl Toma do nosu.
„No… vlastně jsem vyhrál,“ Tom se usmál svým ďábelským úsměvem, který znamenal, že má něco za lubem. Bill věděl, že je jen otázkou sekund, kdy se mu bratr se svou myšlenkou svěří.
„Chci tě vzít na večeři.“
Bill nakrčil obočí, měl pocit, že snad špatně slyšel. Tohle bylo na Toma až příliš romantické. Nikdy nic takového neudělal.
„Opravdu chci. Budeme tam mít soukromí. Chci být s tebou sám.“
Černovlásek vytáhl obočí a usmál se. „Opravdu?“
„Jo. A můžeš si vzít, jakékoliv kalhotky chceš, protože se tě nebudu snažit obtěžovat. Prostě to chci udělat… správně.“
Tohle byl způsob, jakým Tom řekl, že je do Billa také zamilovaný. A Bill to pochopil. Znovu se políbili.
„Miluju tě, Tome.“
„Já vím.“
Tom líbnul Billa na špičku nosu a položil si hlavu na jeho hrudník. Cítil to samé co on.
„Já vím.“

autor: Ema21

překlad: Catherine
betaread: J. :o)

original na THF

9 thoughts on “The Giver 2/2

  1. Bylo to neskutečně dráždivé a vzrušující. Ty počáteční náznaky a provokace s kalhotkami byly dokonalé. Opravdu se mi to moc líbilo.
    Děkuji za krásnou povídku.

  2. Jediné, čo ma pri tomto napadlo je: Karma je zdarma! 😀 Od prvej vety som mala tušenie, že toto bude veľmi zaujímavá poviedka nemýlila som sa. Tie ich vzájomné provokácie a postupná gradácia boli super. Síce ma trošku prekvapilo, že bol Bill v jednej chvíli strašne vydesený z toho, čo sa medzi nimi deje a v druhej už ležal pod Tomom a dával mu rozkazy, ale je to jednorázovka, takže beriem 😀 Ďakujem za preklad a že za to, že si si túto poviedku vybrala, nakoľko sa na THF pohybujem už veľmi málo, takže by som o ňu inak prišla.

    A aby som ti ušetrila prácu, tak aj niečo pre autorku. 🙂

    The whole story in one sentence? Payback is bitch! 😀
    From the first words I already knew, that this story will be very unique. What should be a april joke ended like a life changing experience. I liked their mutual provoking and how they just couldn´t resist one another.
    Simply very good job and great idea, thanks for it.

  3. Wow, to bylo nakonec pěkně žhavé! 😀 Líbilo se mi, jak to začalo tak nevinně jediným náhodným dárkem, a postupně to vygradovalo až v tohle. Určitě by měli té fanynce, která Billovi ty první kalhoty původně poslala, hodně, hodně poděkovat :DD

  4. Jééé ♥

    Tahle povídka se mi strašně moc líbila! Začínalo to naprosto nevinnou legráckou, která přerostla úplně v něco jiného, aniž by si to jeden z kluků uvědomil. Dokonce se mi i líbilo, jak byli prvně ze sebe nervózní a nevěděli, co čekat, dělat a oba se styděli. To bylo strašně kouzelné. ♥ Začátky jsou prostě vždycky nejlepší, když se lidi oťukávají. 🙂

    Opravdu moc děkuji za překlad téhle povídka. Rozhodně mi zlepšila náladu! ♥

  5. Dopadlo to strašne krásne. Aj keby Billa Tom nepozval na ozajstné rande by to bolo skvelé, ale takto je to úúúúplne dokonalé. Oslava narodenín vzrušujúca až mi brala dych, vážne:)

  6. Kto druhemu jamu kope, sam do nej spadne. A Tom do nej spadol, a to pekne po hlave. Dobre mu tak. Robit si z Billa zarty! 😎Ale nakoniec to vsetko skvele dopadlo. Dakujem za poviedku aj za uzasny preklad.

  7. Tom neskonalý romantik ♥ mne bolo už od začiatku jasné, že Billovi v nohavičkách neujde a neodolá :)) krásny príbeh, veľmi rada čítavam príbehy kde dvojčatá žijú svoj reálny život (sú na tour atď). Ďakujem za preklad

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics