Sweet Desire 4.

autor: The_poltergeist
Ušel bych 500 mil a klidně i jednou tolik.

„Georgu, on řekl, že jsem roztomilý,“ rozplýval se Tom do telefonu. I když věděl, že ho nikdo nesleduje, zakrýval si rudou tvář dlaní. „Řekl, že jsem roztomilý,“ zopakoval nadšeně. Jeho žaludek se pořád stahoval.
„Tome, slyšel jsem to hned napoprvé,“ zasmál se Georg na druhé straně linky, Tom zrudnul ještě víc, dokázal si naprosto živě představit Georgův úšklebek na tváři. „Takže… Co jsi mu na to řekl? Poděkoval jsi?“

„Měl bych?“ zeptal se Tom, trochu zpanikařil. Hned po tom, co byl nazván roztomilým, začal vyšilovat a radši Billovi řekl, že musí vyřídit nějaké matčiny pochůzky. Cítil se blbě ohledně toho, že Billovi lhal, ale nevěděl, co jiného dělat. Tohle všechno pro něj bylo tak nové. Nikdy do něj nebyl nikdo zamilovaný; v tom případě nikdy neslyšel, že je roztomilý a rozkošný – kromě od mámy a ostatních rodinných příslušníků, ale to se nedalo počítat – to byl ten důvod, že nevěděl, jak reagovat, natož co odpovědět.
„Ne, nemyslím si, že očekává, že poděkuješ,“ Georg se znovu zasmál. „Ale řekl bych, že očekává, že mu řekneš něco podobného nazpátek. Nebo jen chtěl, aby ses červenal. Což já vím, že děláš. Jo a taky si nemyslím, že chtěl, abys šílel,“ dodal. Tom zafuněl. Někdy opravdu nesnášel, jak zatraceně dobře ho Georg znal.

„To nemůžeš vědět!“ vyhrkl Tom trochu hlasitěji, než myslel. „Netušíme, co si myslí. Pořád to může být jeho hra, aby viděl, jak daleko musí zajít, aby mě ponížil. Nevíme nic. Jak bychom to taky mohli zjistit?“ Tom se pořád obával. Bál se zjistit pravdu. Nebavil se s Billem dlouho, ale už nějakou dobu do něj byl zamilovaný. Přál si, aby jejich konverzace pokračovala, alespoň ještě na nějaký čas.
„Tome, o tomhle jsme se už bavili několikrát,“ Georg byl trpělivý. „Nikdy se v životě neposuneš dál, pokud se nechopíš šance. Prostě to s Billem zkus, dobře? Mluv s ním, buď k němu přátelský, dělej, cokoliv chceš a snaž se mu věřit. Pokud se ukáže, že je kretén, tak se osobně postarám o to, aby za to zaplatil. A pak ti pomůžu se přes to přenést.“

„Bože. Doufám, že si se mnou nehraje,“ zakňučel Tom a s očima rozšířenýma strachem zíral do počítače. „Myslím si, že to nezvládnu, pokud to bude vtip. Srdce mě bolí už jen z té představy,“ řekl a cítil, že se mu do očí tlačí slzy. Cítil se jako blbec, ale nemohl si pomoci. Všechno bylo tak děsivé, nové a neznámé.
„Tome, pokud tě jenom využívá, je to jeho mínus, dobře?“ řekl Georg. „Je to jeho chyba a on bude ten, kdo toho bude litovat. Teď se ale uklidni, zhluboka se nadechni a konečně mu odepiš!“

„Lhal jsem mu,“ doplnil Tom, cítil se provinile, jako když byl malé dítě. „Řekl jsem mu, že musím vyřídit nějaké pochůzky.“
„Cože jsi udělal?“ Georg se rozesmál a Tom se vyděsil.
„Nevěděl jsem, co jiného říct,“ vysvětlil Tom, celý se chvěl. „Jsem naprostý novorozenec, když dojde na něco takového, a ty to dost dobře víš. Nevěděl jsem, jak se zachovat…“ zamumlal. Zase cítil v obličeji horkost. Myslel si, že buď shoří, nebo se rozteče jak zmrzlina na sluníčku.
Kdyby mu někdo před dvěma týdny řekl, že ho jeho idol bude chtít poznat skrz Facebook a opravdu ho bude bavit si s ním povídat, pravděpodobně by vydal nějaký hloupý zvuk, zasmál by se, sesul se k zemi a umřel – a to bylo přesně to, co myslel, že se stane i teď.
„Blbče,“ uchechtnul se Georg. Tom věděl, že nad ním právě kroutí hlavou. „Poslouchej, co teď řeknu, protože přesně to uděláš. Zavěsíš náš hovor, vrátíš se na Facebook a budeš mluvit s tím klukem, nad kterým tak zasraně slintáš a pravděpodobně na něj myslíš, když si honíš péro.“ Georgovy instrukce zněly striktně a vážně, jako kdyby právě nenaznačil, jakým způsobem Tom na Billa myslí.
V okamžiku, kdy to Tom slyšel, se mu do obličeje zase nahrnula krev, tentokrát se mu ale spustila i z nosu.
„Kurva,“ zasyčel. Chytil telefon jen jednou rukou, zatímco si druhou zakrýval krvácející nos. „Idiote, kvůli tobě mi teče krev z nosu.“
„Oh, dobře víš, že to není moje chyba,“ Georg vybuchl smíchy. „Hele, já to teď položím. Něco udělej se svým nosem a jdi na Facebook,“ to byl jeho poslední příkaz, než hovor ukončil.
Tom zahodil telefon pryč a vstal, aby si vzal kapesníčky. Zacpal si nos a položil se na záda, modlil se, aby krvácení ustalo. Cítil se jako mimino, které nemůže udělat nic bez pomoci někoho dalšího. Ale upřímně, v takovéhle situaci opravdu pokulhával. Buď jen seděl, nevěděl co dělat, šílel a odešel od počítače, nebo volal Georgovi.

Jakmile krvácení ustalo a jemu se mu přestal točit celý svět, natáhl se pro počítač. Otevřel ho, a když chtěl otevřít Facebookovou stránku, zarazil se. Zhluboka se nadechl, znovu vzal do ruky telefon a poslal Georgovi esemesku, ve které se ho ptal, jestli si vážně myslí, že vše bude v pořádku, ať se stane cokoliv.

A když ani po dvaceti minutách Georg neodpověděl, bral to jako znamení. Zavřel oči a na Facebook se přihlásil. Žaludek se mu stáhl, jakmile viděl, že je Bill online. Sám pro sebe se usmál a najel na Billovo jméno, otevřel jejich konverzaci. Žaludek se mu kroutil. Čekal Bill, až se znovu přihlásí?
Ne, pravděpodobně ne. Zakroutil hlavou a přemýšlel, co by měl napsat. Měl by ho pozdravit? Nebo by měl začít o matčiných hloupých pochůzkách, na které se vymluvil? Nebo by měl jen prostě předstírat, že si nevšiml, že je Bill pořád online?
Ne, to nemohl. Nemohl Billa ignorovat a čekat, až mu napíše sám. Co kdyby mu už nikdy nenapsal? Ne, teď byl na řadě on, aby si Bill nemyslel, že ho ignoruje nebo že o něj nemá zájem.
Protože, zatraceně, on měl takový zájem, až ho to zabíjelo.
Doslova.

Pondělí 26/08/08

Tom Trümper:
Ahoj! 🙂 Jsem zpátky! Promiň, že to tak trvalo!

Stiskl enter a rozhodl se, že si projede novinky na hlavní zdi, zatímco bude čekat na odpověď. Předstíral, že je v klidu, i když to bylo vážně daleko od pravdy. Hlava se mu točila, srdce bilo jako splašené a on byl celý zpocený.

Pondělí 26/08/08

Bill Kaulitz:
Ahoj! V klidu 😉 Jaký to bylo? Proboha, celej den jsem se tak nudil… Nikdy se ale nenudím tolik, abych udělal své úkoly 🙂

Pondělí 26/08/08

Tom Trümper:
Bylo to v pohodě! Ale jsem rád, že jsem zpátky 🙂 Haha, přesně, to máme úplně stejně.

Zatraceně, Bill si opravdu musel myslet, že byl tak nudný. Pořád mluvili o domácích úkolech. Tom sám sobě nařídil, aby nadhodil nějaké téma, něco cool, ale jeho mozek odmítal spolupracovat. Mohl jen doufat, že Bill s tím něco udělá sám a přijde s něčím záživnějším.

Pondělí 26/08/08

Bill Kaulitz 😉
A nikdy se nepoučíme 😉 Takže… Řekneš mi něco o sobě? Téměř o tobě nic nevím.

Jak Tom zprávu četl, téměř se zadusil vlastní slinou. On… Cože… Oni… Proč?
O pár minut později, kdy si Tom pokládal pořád dokola tu stejnou otázku, se rozhodl předstírat, že se nebaví se svým idolem, ale jen s někým, koho potkal online. Cítil se hloupě, ale aspoň se trochu uklidnil. A možná by se mohl chovat uvolněněji.

Pondělí 26/08/08

Tom Trümper:
Upřímně, moc toho tady není. Jsme stejně staří. Chodíme do stejný školy. 🙂 A ve svém volném čase nedělám naprosto nic. 😛

Pondělí 26/08/08

Bill Kaulitz:
Awww, přestaň být nudný 😛 Začnu teda já: Nesnáším školu, ale všichni víme, že bez ní se nikam nedostanem. Moji nejlepší přátelé jsou Drake, Dean a Cindy, ale to asi už víš. Miluju nakupování, zmrzlinu a pivo. Mám hodně kamarádů a rád se s nima poflakuju, ale radši jsem doma 😛 Dobře, tohle není špatné, co? Teď mi řekni něco ty 😀

Pondělí 26/8/08

Tom Trümper:
Dobře, zkusím znít zajímavěji, než ve skutečnosti jsem 😛 Taky nesnáším školu, kdo ne? XD Můj nejlepší přítel je Georg, známe se od školky. Opravdu nevím, co bych bez něj dělal, jak bych vůbec fungoval. Taky jsem radši doma… Nejsem moc společenský typ.

Tom byl nabuzený a odeslal zprávu před tím, než ji zkontroloval. Do prdele, opravdu, OPRAVDU řekl Billovi, že neumí fungovat bez Georga? Dobře, to znělo… Kurva!

Sáhnul po svém polštáři a zakryl si jím obličej, hlasitě do něj zařval. Kurva, kurva, kurva!

Pondělí 26/08/08

Bill Kaulitz:
Oh, takže takhle se jmenuje? Jste k sobě doslova přilepení 😛 Myslím si, že někdo mi jeho jméno řekl, ale já takové věci vždycky zapomenu 😛 Jsem trochu zapomnětlivý, a jelikož ho moc neznám… Oh, jsem trochu roztěkaný XD Huh, nejsi moc společenský? To jsem pochopil.

Pondělí 26/08/08

Tom Trümper:
Já vím, opravdu jsme k sobě přilepení XD Máma mi to vždycky říká 😛 Pokud ti to pomůže, já jsem roztěkaný hodně… Pochopil jsi to? Jak?

Pondělí 26/08/08

Bil Kaulitz:
Řekl jsi, že jsi jedináček, takže… Co rodiče? Máma a táta? Jenom máma? Nevlastní táta a máma? Kočky?
Georg vypadá docela v pohodě. 😀 Jsem rád, že v tom teda nejsem sám… Moji přátelé mi říkají, že občas až moc mluvím a já sám si to uvědomuju, ale zkrátka nevím, jak přestat!
Protože jsi jenom s Georgem XD Nemluvíš s nikým jiným, ani se mnou, i když to zkusím 😛 A jednou jsi omdlel při chemii, pamatuješ si to?

Pondělí 26/08/08

Tom Trümper:
Žiju jenom s mámou, táta mámu opustil, když mi byly dva měsíce 😛 Máme se ale dobře i bez něj 😉 Máma hodně pracuje, nikdy se mnou neměla problém, je se mnou trpělivá 😀 Nemáme žádné zvíře… Jak jsem řekl, máma hodně pracuje a já se nedokážu postarat ani o Tamagotchiho, takže ne…
Nevadí mi, že jsi roztěkaný!
Proboha, přál bych si, aby sis to nepamatoval. Bylo to tak ponižující!

Pondělí 26/08/08

Bill Kaulitz:
Aww, to zní docela nudně a osaměle! Jsem si jistý, že se máte dobře, ale opravdu se necítíš sám, když máma tolik pracuje? Nechci být neslušný, jen se ptám 🙂 Moji sourozenci mě sice šíleně vytáčejí, ale bez nich by tu bylo hrozné ticho!
Hahaha! Pokud ti to pomůže, taky se nezvládnu postarat ani o Tamagotchiho! Beze srandy, včera jsem si chtěl udělat k večeři toast a skoro jsem podpálil celý barák.
Je mi líto, že tohle musím říct, ale nemyslím si, že na to můžu někdy zapomenout! A ne, nebylo to ponižující, bylo to roztomilý 🙂

„Přestaň říkat, že jsem roztomilý,“ zasténal Tom, zběsile si mnul spánky a houpal se dopředu a dozadu. Bylo to příliš a on se s tím nemohl zvládnout vypořádat. Opravdu si Bill myslel, že je roztomilý, nebo to byla jen součást vtipu, aby viděl, jak bude reagovat? Aby zjistil, jak naivní a hloupý je?

Tom si vzpomněl na to, co mu řekl Georg a snažil se vytlačit z hlavy své podezíravé myšlenky, aby mohl napsat další zprávu.

Pondělí 26/08/08

Tom Trümper:
Občas osamělý jsem, ale už jsem si na to zvykl. Navíc, to ticho, které tady je, není k zahození. Můžu spát, kdykoliv chci, aniž by mě někdo rušil a hudba mi může hrát nahlas, kdykoliv chci. Je to skvělý! Jsem zvyklý na to být sám, takže s tím nemám problém.
Hahaha, opravdu? Jednou jsme s Georgem málem podpálili koberec. Byli jsme trochu opilí a on upustil cigaretu a jen jsme se na to dívali… ale samozřejmě, po chvíli jsme si toho všimli a sebrali jí… bylo to fakt hloupý! XD
Vážně bych si přál, abys na to zapomněl! Nebylo to roztomilý! Co je roztomilého na nervozitě, kdy se málem posereš a pak omdlíš?! ;P

Pondělí 26/08/08

Bill Kaulitz:
Ah, fakt si dokážu představit, jak je ticho skvělý! Hraješ na kytaru, viď? 🙂
Nikdo by si neměl zvyknout na samotu *posílá extrémně smutného smajlíka*
Proboha, to je fakt horší než moje příhoda s toustovačem! XD
Prostě to roztomilé bylo… Byl jsi celý červený, vypadal jsi jako vyděšené štěně a bylo to fakt sladký! Nestyď se! 🙂

Pondělí 26/08/08

Tom Trümper:
Jo, hraju na kytaru, jak to víš? :O
Jsem na to zvyklý, fakt je to v pohodě 🙂
Stydím se tolik, že si to ani nedokážeš představit! XD

Pondělí 26/08/08

Bill Kaulitz:
Viděl jsem tě s obalem od kytary. Nemusím být vědec, abych si domyslel, co tam máš! 😀 Myslím si, že je to fakt cool! 😀
Hahaha, ahh, nechtěl jsem, aby ses styděl! Jen jsem ti chtěl říct, že se fakt stydět nemusíš! Pokud si to ale přeješ, už o tom nebudu mluvit!

Tom se téměř rozplýval, upřímně, Bill byl fakt hodný a všiml si, že hraje na kytaru. Spousta lidí to nevěděla. A ano, on nosil kytaru školníma chodbama, ale spousta lidí něco takového ani nezaznamenala. Znamenalo to snad, že si ho Bill všímal? Že se na něj díval? Tomův obličej se při tomto pomyšlení rozzářil, ale opět – jeho paranoidní myšlenky si našly cestu zpátky a vyhnaly ty pozitivní. Bill si ho pravděpodobně neprohlížel, pravděpodobnější bylo, že do něj Tom se svým kytarovým pouzdrem narazil nebo ho nutil obejít ho.
To znělo pravděpodobněji než cokoliv jiného.
Ale doufat mohl, ne?

~*~

Tomova a Billova facebooková konverzace trvala i následující týden. Tom se cítil v Billově přítomnosti pohodlněji, ale i tak si nebyl jistý, jestli mu může plně důvěřovat. Hledal jakýkoliv náznak, kdykoliv si psali, ve škole, ale pořád na nic nepřišel. Rozhodl se to tedy nechat být.
Každý den, když Tom přišel ze školy, připravil si sendvič a šel s ním do pokoje, aby si psal s Billem, než půjde spát. Nikdy nepřestali. Bavili se o všem – o počasí, o jejich šíleném městě, ošklivých botách, zájmech, rodinných problémech a o jejich škole.
Tom si nemohl pomoct, ale přišlo mu, že mu Bill něco naznačuje. Pořád mu skládal malé komplimenty jako například, že je roztomilý, vtipný a hodný. Tom se mu to snažil oplácet, ale bylo to pro něj těžké, jelikož si musel vzít každých pět minut pauzu, aby si připomněl, že musí pravidelně dýchat.

Také zaznamenal, že je všechno moc rychlé. Nebo možná taky ne. Upřímně, jak by to mohl vědět, když to nikdy předtím nezažil? Určitě spolu ale nekomunikovali déle než jeden týden, a zničehonic mu Bill skládal komplimenty. Proč?
Ve škole se ale pořád nic nezměnilo. Minimálně ne moc. Bill se na něj pokaždé usmál a choval se pořád stejně, on se mu během oběda vyhýbal. Pořád spolu ve skutečnosti nemluvili, ale občas, když Tom na Billa zíral, Bill mu pohled oplácel s divným výrazem ve tváři – výraz, který Tom nemohl za žádnou cenu rozluštit.
Bylo to pekelně děsivé, zasraně matoucí, ale Tom si užíval každou minutu.
Dobře, alespoň se o to snažil.

~*~

Úterý 02/09/08
Bill Kaulitz:
Nechci jít spát 🙁 Jsem tak nervózní z toho zítřejšího testu z chemie!

Úterý 02/09/08

Tom Trümper:
Ani já! Buď ale v pohodě, učil ses tři dny, budeš v pohodě. Ale chápu tě, já mám vygumováno.
Vážně ale musím jít spát, jinak padnu hlavou přímo do klávesnice! Promiň! 🙁
Hodně štěstí s testem! 😀
Dobrou noc! 🙂

Úterý 02/09/08

Bill Kaulitz:
Nejsem. Nenapíšu to! Pfff, ty budeš v pohodě!
Dobře. Odpočiň si, krasavče! Napíšem si zítra!
Tobě taky, hodně štěstí! ^^

Tom se usmíval jak měsíček na hnoji; nikdy nebude mít dost Billových komplimentů. Šílel a bylo mu naprosto jasné, že rozhodně neusne. Pravděpodobně bude vzhůru celou noc a bude myslet na Billa – okouzlujícího, sladkého a hodného Billa.
Odsunul svůj počítač a zahrabal se pod peřinu. Vzal svůj polštář, pevně ho obejmul a snažil se usnout.

~*~

Zhruba o tři bloky dál zavřel Bill Kaulitz svůj notebook a zazíval. Střelil pohledem po svojí nové webkameře, která mu přišla před dvěma dny. Sám pro sebe se spokojeně usmál.


autor: The_poltergeist

překlad: Catherine
betaread: J :o)

original

8 thoughts on “Sweet Desire 4.

  1. Miluju Georga! 😀 Ten kluk je tak cool a netuším, co by si Tom bez něho počal. Doslova. Ale povídka je o Tomovi a Billovi. Zatím se to vyvíjí moc pěkně. Jenom doufám, že Bill to myslí vážně. Ta webkamera… Máme se bát? 😀
    Děkuji za překlad a těším se na pokračování.

  2. Georg je strašně fajn kamarád! Je s Tomem neuvěřitelně trpělivý a vždycky má pro něj dobrou radu. Tom má štěstí na dobrého kamaráda. 🙂

    A upřímně? Billův přístup k Tomovi se mi moc líbí. Podle mě to od Billa není žádný podraz, prostě se mu Tom líbí a rozhodl se jej poznat nejprve online, když s osobním setkáním měl Tom doteď problém. Jde vidět, že mu Bill dává čas si zvyknout na to, že jsou kamarádi a mluví spolu o všem, než se pustí do normální interakce. Dokonce si i myslím, že web kameru má proto, že by si chtěl s Tomem skypovat? Možná?! Jsem je bláhová nebo to tak bude? 🙂

    Moc se těším na další vývoj! Moc děkuji za parádní překlad a skvělou povídku! 🙂

  3. Teď jsem popravdě trochu nervózní. Co má Bill za lubem s tou kamerou? Doufám, že na těch Tomových paranoidních úvahách není něco pravdy?
    Každopádně děkuju za překlad a těším se na další díl.

  4. Bill je malý diabol :)) určite sa bude pred Tomom procedurovať na webkamere a čakať ,kedy sa Tom osmelí a zapne si ju tiež 🙂 už sa na to veeelmi teším

  5. Zdalo sa mi, že je Bill úprimný ale prečo tá kamera a úsmev? Aký? Mám strach či si fakt z Toma nerobí srandu…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics