Little White Lies 9.

autor: HollyWoodFix
Tom byl kompletně v šoku. Tohle ani v nejmenším nečekal. Ale když se Billovy rty dotkly jeho vlastních, něco to v něm zažehlo. Nedokázal ten pocit vysvětlit; bylo to něco, co nikdy předtím nezažil. V průběhu víkendu políbil Billa několikrát jako součást jejich ´šarády´, ale tohle bylo nějakým způsobem jiné. Z toho, jak se v tu chvíli cítil, byl nadšený, a zároveň vyděšený, a jeho myslí probíhaly miliony otázek. Ale všechny je prostě odtlačil a nechal se vést svými instinkty.
Položil ruku na zadní stranu Billovy hlavy, přitáhl si ho ještě blíž a začal ho líbat nazpět. Cítil, jak se Bill nejdříve napjal, ale rychle se uvolnil a ztratil se v polibku.
Oba chlapci ztratili veškerý pojem o čase a prostoru až do chvíle, kdy někdo vykřikl: „Nechte si to do soukromí“, což je konečně probralo.
Pomalu se od sebe odtáhli a hleděli na sebe s tolika otázkami… ale dřív, než kterýkoli z nich mohl říct jediné slovo o tom, co se právě stalo, Georg ten okamžik přerušil, když přišel vedle nich a hodil ruku kolem Tomových ramen.

„To byla teda pusa. Vsadím se, že vím, co byste si přáli právě teď dělat…“

„Georgu!“
„Věřte mi, je to přesně to, co bych si přál teď dělat s támhletou,“ řekl a ukázal směrem k Natálii.
„Ty vole!“ Tom byl oficiálně vytržen z toho okamžiku tou nešťastnou představou.
„Dneska večer budeme mít tolik šíleného sexu, nemůžu ani říct…“
„Pak to neříkej, ty idiote!“
„Do prdele! Omlouvám se, ani jsem nepřemýšlel nad tím, s kým to mluvím!“
„Nepovídej…“ řekl Tom očividně nepobavený.
„Chci říct, že je to žena a tak, a vy na tohle nejste… celá ta myšlenka je pro vás asi dost nechutná, co?“
„Je to… moje… sestra…“ řekl Tom pomalu, překvapovalo ho, jak někdo může být tak hloupý.
„Já… vím…“ odpověděl Georg posměšně, nijak mu nedošlo, co tím Tom myslel. „Každopádně, než se každý ještě víc opije, fotograf chce udělat ještě několik fotek svatebčanů, takže ti ho na chvilku budu muset ukrást,“ řekl Georg, poslední slova směřoval směrem k Billovi, který stál po celou tu dobu rozpačitě stranou.
„Okay, setkáme se tam,“ řekl Tom otráveně, šťastný, když Georg konečně odešel.

Obrátil se zpět k mladšímu muži a otevřel ústa, aby promluvil, než je zase rychle zavřel. Teď když měl šanci něco říct, neměl tušení, co vlastně chtěl říct. Jak by vůbec mohl začít vysvětlovat, co se to právě stalo, když ani on sám si tím nebyl jistý. Ještě nikdy v životě nebyl tak zmatený.
„Běž. Promluvíme si později,“ řekl Bill. Oba je tak zachránil od zvětšujícího se trapného ticha. Tom jen přikývl, děkoval Bohu za tu únikovou cestu, než se otočil a zamířil k čekajícím svatebčanům.
Bill nevěděl, co dělat sám se sebou, když Tom odešel, najednou se cítil tak nemístně. Náhle si byl velmi dobře vědom toho, že tam vůbec nikoho neznal, a rozhodně neměl náladu na seznamování a bezduché klábosení o ničem. A tak se obrátil k odchodu, ale byl zastaven, a ke svému zděšení, Simone.
„Kam máš namířeno, Bille?“ Zeptala se až příliš nevinným hlasem.
„Přemýšlel jsem, že už bych zamířil do postele,“ odpověděl Bill upřímně, v tom okamžiku neměl energii lhát.
„Ale je pořád tak brzy! Pojď si se mnou dát něco k pití!“ Řekla Simone a vedla ho k baru. Bill byl definitivně zmatený, myslel si, že bude víc než ráda, když někam zmizí, ale přitom se ho očividně snažila přimět, aby zůstal.
Ale opět, Bill neměl sílu se s ní dohadovat, kromě toho, jeho mysl byla až příliš zaměstnána jinými věcmi, než aby se snažil přijít na to, co může mít Simone za lubem.

~*~*~

„Už jen pár záběrů a bude hotovo,“ řekl fotograf a Tom měl pocit, že už to slyšel tak potřetí nebo po čtvrté. Chtěl tam odsud prostě vypadnout a vidět Billa. Stále si nebyl jistý, co přesně cítí, nebo co se chystal říct, pouze věděl, že ho opravdu moc chtěl vidět a čím dříve, tím lépe.

„A je to, lidi,“ řekl fotograf nakonec k Tomově úlevě. Otočil se a namířil si to rovnou pryč, když omylem vrazil do jedné z družiček. Držela sklenici šampaňského, stejně jako všichni ostatní pro několik posledních záběrů, a díky Tomovi si ji rozlila po celé přední části svých šatů.
„Do prdele! Já se tak omlouvám!“ Tom se začal omlouvat, byl úplně ztracený v tom, co by měl dělat. A byl šokovaný, když se dívka začala smát. Byla to družička, kterou Tom znal pravděpodobně nejméně. Podle všeho to byla nějaká Natáliina kamarádka z vysoké školy, ale Tom ji před tím víkendem nikdy dříve neviděl. Byla průměrné výšky, štíhlá, s jasně červenými vlasy.
„Nedělej si s tím starosti, Tome. Fotky jsou hotové, večer už je téměř u konce, a mezi námi,“ ztišila svůj hlas do šepotu, „tyhle šaty, které nás Natálie přinutila si vzít, jsou hnusné!“ Zachichotala se, zjevně lehce přiopilá. Ale Tomovi se ulevilo, očekával záchvat vzteku nebo něco podobného.
„I tak je mi to opravdu moc líto! Byl jsem roztržitý a nedával jsem pozor na cestu.“
„Jak už jsem řekla, nedělej si s tím starosti.“
„Jsi si jistá? Není tady nic, co bych mohl udělat, abych ti to vynahradil?“
„No, když už o tom mluvíš,“ usmála se, „necítím se moc dobře a jsem tak trochu mimo. Možná bys mi mohl pomoct a doprovodit mě zpátky do mého pokoje?“

Ta žádost se zdála být docela nevinná a on se stále cítil špatně za to, co se stalo, navzdory jejímu ujištění, a tak rychle souhlasil. Kromě toho, její pokoj byl pravděpodobně na stejném patře jako ten jeho a Billův, takže jakmile ji tam dostane, bude mít daleko blíže k Billovi i k pokusu o zjištění, co přesně se to vlastně stalo.

~*~*~

„Chceš ještě jeden, Bille?“

„Už jsme měli dva drinky… Jsem už dost unavený, Simone,“ řekl Bill a snažil se skrýt podráždění ve svém hlase. Nechtěl být nezdvořilý, ale už měl její společnosti pro tento večer definitivně po krk. Prostě se chtěl vrátit do svého pokoje a počkat, až se k němu připojí Tom.
Byl díky Simone tak rozptýlený, že ani neměl čas zpracovat, co se to mezi ním a Tomem stalo. Cítil k němu Tom něco více než přátelství? Nebo jen předváděl show pro všechny přítomné?
Bylo to rozhodně jiné než všechny ostatní chvíle, kdy se ´políbili´, ale Bill nevěděl, jestli to, co cítil, bylo skutečné, nebo jen důsledkem jeho zbožného přání. Koneckonců, jeho nejlepší přítel byl na holky… nebo si to o něm alespoň vždycky myslel.
Všechny tyto otázky ho přiváděly k šílenství a on potřeboval vidět Toma. Ať už by dostal odpovědi, které hledal, nebo ne, bylo mu to jedno, prostě potřeboval vidět Toma.
„Půjdu už spát, Simone,“ řekl Bill pevně.
Dokázal říct, že se chystala protestovat, když v tom se její výraz náhle změnil.
„Dělej, cokoliv chceš,“ pokrčila rameny a odkráčela, takže zanechala Billa ještě zmatenějšího, než když ho poprvé požádala, aby si s ní dal drink. Ale bylo mu to jedno, v tomto okamžiku byl až příliš rozptýlen svými myšlenkami, aby si všiml toho, jak si Simone vyměnila pohled s někým na druhé straně místnosti.

~*~*~

Bill trpělivě čekal, až se dveře od výtahu otevřou na jeho patře. Čím blíže se k jejich pokoji dostával, tím nervóznější byl, protože na něj začala dopadat realita celé té situace.

Ten polibek byl tak skutečný. Co když Tom opravdu cítil to, co cítil on? Mohl cítit, jak se mu zkroutil žaludek a srdce se mu při té myšlence silně rozbušilo.
Dříve své pocity vždycky popíral a potlačoval jakoukoliv myšlenku na ně, protože vždycky předpokládal, že představa jeho a Toma pohromadě je neuskutečnitelná a on nechtěl skončit ublížený. Ale po tom polibku se nedokázal zastavit, aby o tom nepřemýšlel. Aby nepřemýšlel o tom, jak byl do Toma zamilovaný, co si jen pamatoval. Jak vždycky snil, že jednoho dne by mohli být spolu. A po tom polibku se tyto sny náhle zdály být možné.
Dveře výtahu se otevřely a Bill vstoupil do chodby tak plný naděje. Ale v jediném okamžiku byly všechny tyto naděje rozdrceny, a on si v tu chvíli pomyslel, že může doslova cítit, jak se mu láme srdce.
Přímo před ním, uprostřed chodby, stál Tom… a nějaká červenovlasá dívka, kterou nepoznával. Její ruce byly kolem jeho krku, a její rty byly přitisknuté k těm jeho.

autor: HollyWoodFix

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

12 thoughts on “Little White Lies 9.

  1. Tři, dva, jedna… je 16:00!:D Miluju těšit se na Sweet Desire & Little White Lies..!

    Simonin plán. Simonin plán!!! Ta mrcha. Celé to zosnovala! Tohle bude složité vysvětlovat… Tuším, že tímto chtěla Simone zajistit, aby Bill,ni kdyby měl k Tomovi nějaké hlubší city, na něj v tu chvíli zapomněl. Mám pocit, že Simone ani nechce, aby její Tom s Billem byl. Najednou to není podle jejích představ, když by teoreticky mohlo mít jedno z jejích dětí SVŮJ vlastní vybraný vztah – zřejmě nesnese, aby věci měly svůj vlastní průběh (nehledě na to, jestli si myslí nebo nemyslí, zda to hrají – ona prostě nechce, aby se něco rozhodlo bez ní a to ji neskutečně sere). Přijde mi, že je posedlá tím, mít nad věcmi svojí 100% kontrolu. Trochu jak stalker a psychotický magor dohromady. Je to neskutečně silný charakter v téhle povídce, i když v tom negativním slova smyslu, fakt silný.

    Bože a Georg… přišel vážně trochu nevhod:/ A ještě ty řeči:DDD Úplně cítím, jak nevhodné to v tu chvíli muselo být a Billa mi bylo následně strašně líto. Nejen, že ho tam Tom nechal (chápu, kvůli focení to byla nutnost, ale… mohl si ho vzít s sebou, aby někde počkal třeba.. koukal se na ně?), ale poté si ho vzala do "parády" Simone, což je další zmatek v Billově hlavě a nakonec uvidí Toma s tou flundrou… x((( Třešnička na dortu prostě. Sakra, je to blbý, když takhle někoho polijete, cítíte se mu nějakým způsobem dlužni, i když se podle dotyčného nic nestalo. Je to ošemetná situace. Tom byl doslova zahnán do kouta, protože nemohl odmítnout udělat nějakou laskavost pro ni! Ach jo, to je definitivní, nebo jak to popsat..:/ V podstatě z toho nemohl vycouvat, nemohl vidět v nevinném gestu takovou podlost. Ať mi nikdo neříká, že v tom psychotička nemá prsty… Ta holka byla pro Toma neznámá určitě z dobrého důvodu… přece si Simone nenasadí někoho, koho by Tom znal, když už měl rande s tolika holkami díky Simone, a mohl si tak spojit dvě a dvě dohromady (že by jeho minulé holky mohly chtít něco víc, když se opijí). Aha, takže Simone si prostě myslí, že ona dokáže, aby Tom skončil z jednou z JEJÍCH, opět domluvených, holek. Řekněte mi, že to není pravda!

    Konec vyjádřených emocí!:D Dneska nemám na rtech po přečtení známý široký úsměv a nadšený výraz v obličeji, ale jsem řádně namíchnutá. I to však k povídce patří. Miluju emoce, když z povídky vyzařují, tady se povedlo dokonale!<3
    Děkuju moc a moc za překlad a těším se na další část!^^

  2. Tak to Simone dosť prehnala… A tá opitá červenovlasá družička sa môže hanbiť 😀 !! Škoda, že sa radšej ten výťah niekde nezasekol 🙁 chudák Bill má v hlave pekný zmätok a vďaka tomuto určite vyvodí mylné závery 🙁

  3. Tak Simone zašla ještě dál než bych čekala! Ona prostě musí prosadit svoji pravdu a kdyby se náhodou spletla, tak musí ublížit Billovi! Je mi jasné, že to měla přesně takhle v plánu, aby Bill viděla, jak se po Tomovi plazí nějaká holka, a pak jen čekat, co to s Billem udělá. Je šílená! Doopravdy! Je mi sice jasné, že kluci si tohle celé doopravdy vymýšlí, ale přijde mi docela hnusné, že s tím Simone až tak počítá. Co kdyby se náhodou pletla? To by chtěla zničit Tomův vztah? Ta ženská je šílený nezmar!

    A chuďátko Bill! Po takovém polibku člověk čeká, co bude, ač se ojí následné promluvy, ale vidět po jejich polibku něco takového musí být tedy zážitek….Já pevně věřím, že se slečna na Toma prostě jen přilepila a on nic takového nechce..i když..těžko říct. Tom byl vždycky na holky, tak aby si teď nechtěl dokazovat, že tomu tak skutečně je.

    Na další díl se samozřejmě neuvěřitelně těším, ale zároveň se i docela bojím, co bude. 🙁
    Moc děkuji, Zuzu! ♥♥♥

  4. Kdybych něvěděla, že Simone tomu divadlu co kluci hrajou nevěří, tak bych si začala myslet, že se je snaží rozeštvat…
    Až doteď se snažila kluky prostě nachytat, ale tahle její hra jak z nějaký blbý telenovely měla jiný cíl: ukázat Billovi "podívej, můj syn je na holky !"
    Taky mi z toho vychází, že si frajerka přestává být jistá v kramflekách. Proč by se jinak snažila Billa takhle odradit, kdyby si myslela, že u jejího syna nemá žádnou šanci ?
    Díky za překlad

  5. Obavy se naplnily, tak se to Simone podařilo. Nevím, jak k tomu došlo, ale Tom se evidentně líbal s holkou. A zrovna tak příhodně ve chvíli, kdy ho mohl vidět Bill. Simone zřejmě čekala na signál, že to klaplo, takže ho milostivě propustila ze svých spárů. Skoro se bojím, co se bude dít v následujícím díle.
    Děkuji za skvělý překlad a netrpělivě vyhlížím pokračování.

  6. Jáj Bille seber se. To si nepamatuješ jak ti Simone vyhrožovala, že to budeš ty kdo ostrouhá. Slečnu vzít za rudý vlasy a dotáhnout až k Simon do hotelovýho pokoje ať si ji nechá. Vždyť co jinýho s takovýma dvěma. Upřímně doufám, že nakonec to bude Bill kterej přijde za Simon a řekne.  Někoho to tady bude dost bolet a já to nebudu 😀 Jejda Bille jen do ní. Přeci se nedáš. Máš ho rád tak bojuj.

  7. Našťastie som ju prečítala no prvý krát, ked som prečítala tú časť, plakala som… uplne som plakala , proste tak som sa do toho vžila že aj mne sa zlomil srdce…

  8. Aj ja si myslim, ze Simon ani tak nevadi Bill a moznost, ze by bol Tom gay, ako skor fakt, ze mu Billa nevybrala ona. Ale to co vyviedla teraz to uz je za hranice. Realne by da mal Tom odtrhnut a zastavit to hned v zarodku, ale ako to uz v knihach a filmovh byva, bude " taky sokovany, az nebude schopny nicoho ". Hovadina. No nic, musime si pockat na dalsiu cast. A ja dufam, ze sa ani na minutu nebude vyvyjat podla Simoninych predstav.

  9. Bila je mi moc líto. Ovšemže se dalo předpokládat, že se Simone postará o to aby si to Bill vyžral, když u Toma nepochodila.  Však on si to chudáček malý nakonec uvědomí, jenomže proto to nebude bolet míň.  Tom bude mít hodně těžké chvílký.  Až si uvědomí, že Billovi ublížil a až si začne uvědomovat co k němu cítí….. No nezávidím mu. Jen doufám!že Simone sklidí co zasila.
    Díky za překlad

  10. Strašne moc potrebujem teraz pre Billa vysvetlenie, je mi ho tak strašne ľúto. Simone je hnusná mrcha odporná.

  11. Kurnik aj s tou Simone! Tak toto bol ten jej úžasný plán! Ja nechápem, prečo si nemôže dať konečne pokoj a nechať Tomovi voľnosť? Potom by sa nemuseli diať takéto scény a Bill by nebol zranený – jej vinou!!!
    Som zvedavá na Tomov pohľad na celú vec, aj kď sa bojím, že Bill zdrhne skôr, ako mu to bude môcť Tom vysvetliť.
    Ďakujem za preklad.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics