Brother’s help 1/3

autor: Becs

Dobře, tohle původně měla být jednohubka, ale tak trochu jsem se rozkecala, takže Vás nakonec oblažím hned třemi díly. Doufám, že se bude líbit.
Becs

Tom se už nejméně hodinu rozvaloval na vysezeném, ačkoliv stále pohodlném gauči, a znuděně sledoval právě probíhající fotbalový zápas. Nijak zvlášť ho to nebralo, jen zrovna neměl nic lepšího na práci. Z kuchyně se sem linula lahodná vůně, až se mu v puse sbíhaly sliny. Mamka se tam znovu překonávala ve svém kulinářském umění. Nemohl se dočkat, až ho konečně zavolá k jídlu, jenže to mohlo trvat klidně ještě půl hodiny.
Naklonil se přes okraj gauče a vytáhl zpod něj kelímek s mírně se rozpouštějící zmrzlinou. Lehce ho bodl osten viny, když si nabral vrchovatou lžičku sladké pochoutky a strčil si ji do pusy. Zmrzlina totiž nepatřila jemu, ale jeho mladšímu bráškovi Billovi, který byl momentálně někde venku se svým přítelem Jessem.
Tom zalétl pohledem k hodinám a zadoufal, že už Bill brzy rozrazí vchodové dveře a zabaví ho při nudném pátečním večeru. On sám by se touhle dobou vracel z fotbalového tréninku a nepotřeboval by rozptýlení, jenže polovina jeho týmu dostala mononukleózu po tom, co se líbali s Joan Deckerrovou. Díky bohu za to, že tehdy na jejím večírku chyběl, protože se Billovi nechtělo nikam jít. Pravděpodobně by teď potupně ležel v posteli a zdravá polovina týmu by se mu pochechtávala.

O pár vteřin později Bill skutečně hlučně prošel dveřmi a zařval: „Jsem doma.“ Jako by to snad všichni obyvatelé nevěděli i bez toho. Bill byl rozhodně ze všech nejhlasitější.

„Můj večer byl totálně na hovno. Co tvůj?“ řekl, aniž by pozdravil, když vešel do obýváku. Na křeslo hodil svou koženou vestu a pak se s hlasitým heknutím svalil na gauč vedle Toma.
„Asi ne tak špatný, co?“ povytáhl Bill obočí, když viděl v bratrově ruce svou zmrzlinu.
„Poumiň, měu sem na něuco chuť,“ zahuhlal Tom s plnou pusou.
„Dej to sem. Potřebuju to víc, než ty,“ zahučel černovlásek a vytrhnul mu dobrotu z ruky.

„Rande ti nevyšlo?“ zeptal se Tom, když se mu konečně podařilo polknout. Ztlumil televizi a otočil se bokem, aby se mohl bráškovi patřičně věnovat. Bill na sobě měl jeden ze svých odvážnějších modelů a skrz tenké tričko mu prosvítalo tetování na boku, upnuté džíny kopírovaly jeho štíhlé nohy, vysoké motorkářské boty měl rozvázané, ale byl líný si je vyzout.

„Úplně takhle bych to neřekl,“ zavrtěl Bill hlavou a nabral na špičku lžičky malinkaté sousto, než ho labužnicky vložil do úst.
„No tak co je? Nebudu to z tebe páčit,“ dloubnul do něj Tom špičkou nohy. Bill se jen zašklebil, když se ho dotkl holý palec.
„Je to trapné. Nechce se mi o tom mluvit,“ mávl rukou.
„Ani se mnou?“ nenechal se Tom odbýt.
Bill odložil kelímek na nízký skleněný stolek a rukou si prohrábl krátké číro. Jakmile ji spustil do klína, vlasy se mu okamžitě vyrovnaly jako vojáci na přehlídce. Ani jeden nevyčuhoval bokem.
„Myslíš si, že jsem sexy?“ zeptal se Bill a zátylkem se opřel o gauč.
„Jo,“ odpověděl Tom, aniž by o tom musel přemýšlet. Bill byl to nejkrásnější stvoření na světě, ačkoliv na to jako jeho dvojče neměl úplně objektivní pohled. Kdyby o něm řekl, že není sexy, prakticky by tím urážel sám sebe.
„Já vím, že jsem pěkný a všechny tyhle ty sračky, ale když se na mě podíváš, máš chuť strhat mi oblečení a vyšukat mi mozek z hlavy?“

„Ach, tak takhle to je,“ svitlo najednou Tomovi. „Jessie si pořád nechce nechat říct?“ Záměrně použil zdrobnělinu jeho jména, protože v jeho očích byl bratrův přítel ještě malý kluk. Nechápal, co na něm vidí.
„Nechce. Zkusil jsem už všechno, ale on se chce jen líbat a nic víc. Už mě to rozčiluje. Je mi šestnáct, brzo sedmnáct. Už nechci být panic,“ hudroval frustrovaně Bill a hodil nohy na stůl, za což by ho mamka jistojistě pokárala.
„Možná není chyba v tobě, ale v něm,“ přispěchal Tom rychle s rozhřešením.
„Nauč mě to, Tomi,“ narovnal se najednou Bill a oči se mu rozšířily nadšením. „Všechny holky ve třídě úplně šílí, jen aby sis jich všimnul. Div, že ti samy nelezou do postele. Řekni mi, jak to děláš.“
„Bille, to se nedá tak říct. To se prostě musí umět,“ zašklebil se samolibě Tom a polštář, který mu následně přistál na hlavě, si tak trochu zasloužil.
„No tak,“ dloubnul do něj Bill a zkoušel použít svůj štěněčí pohled.
„Nevím, co chceš slyšet. Prostě stačí vypadat takhle a všechno ostatní přijde samo. Nemám na to nějaký postup,“ pokrčil Tom rameny.

Z rozhovoru je vytrhl křik matky, která je volala k večeři. Na stole už stály dva talíře s nějakými těstovinami. Bill se ještě pořád na Toma škaredil a jeho výraz naznačoval, že se nenechá jen tak odbýt a hodlá se k tématu znovu vrátit.

„Tak, já odcházím,“ oznámila jim matka, zatímco se přehrabovala v kabelce a hledala klíče od auta.
„Pateční pokec s buchtama?“ zazubil se na ni Tom, než se posadil.
„Tome,“ zamračila se na něj pohoršeně.
„Buď doma do dvanácti a nedělej nic, co bych nedělal já,“ přidal se i Bill. „A rozhodně nedělej nic, co by dělal Tom.“
Bratr po něm střelil uraženým pohledem, ale protože měl zrovna plnou pusu, nemohl mu jeho útok oplatit.
„Vrátím se brzo,“ ignorovala jejich pošťuchování a za chvilku už byla pryč.

„No tak, Tome. Prosím,“ škemral ještě pořád Bill, v marné snaze bratra přesvědčit, aby mu pomohl se sexuálním nezájmem jeho partnera. Seškrabával zbytek večeře z talíře do hrnce a pak ho odložil do dřezu. Tom naproti tomu stále ještě seděl u stolu a právě se pouštěl do druhé porce večeře.

„Dej mi s tím konečně pokoj,“ zašermoval Tom vidličkou ve vzduchu, než si znovu nabral další sousto.
„Jsi sobecký. Jsem tvoje dvojče. Měl by ses se mnou dělit o všechno,“ založil si Bill ruce na hrudníku a opřel se o zeď jen kousek od Toma. Ten se ho pokoušel ignorovat a v duchu se proklínal za to, jak se těšil, až Bill přijde domů. Někdy dokázal být až pekelně otravný.
„Tome,“ zakřičel Bill, když jeho bratr nereagoval a jen se cpal.
„Co kurva?“ vypěnil a chuť na jídlo ho pomalu ale jistě přecházela.
„Řekni mi, jak na to,“ zopakoval asi po sté za ten večer.
„Řekl jsem ti, že to nejde říct. Nevím, co bych ti měl říct. Prostě to dělám,“ odseknul mu rozčíleně a zprudka odložil vidličku na stůl, až se kapky omáčky rozstříkly všude kolem.
„To jsou kecy. Ty jen prostě chceš být ten největší samec v okolí,“ vybuchl už i Bill a rozhodil rukama.

Tom zprudka vstal, až se jeho židle překlopila a jedním skokem byl u Billa. Ten sebou polekaně škubnul. V první chvíli si myslel, že ho Tom praští nebo mu minimálně skočí po krku. Naprosto ho ohromilo, když ho popadl za boky a přitiskl na stěnu. Namáčkl se na něj celým tělem, uvěznil jeho rty těmi svými a bez okolků mu strčil jazyk do pusy. Po krátké chvilce se od sebe odtrhli, vyděšeně na sebe hleděli a zhluboka oddechovali. Tom vypadal, že nevěří tomu, co právě udělal.

„Řekl jsem ti, že to nejde jen tak říct,“ vysoukal ze sebe znovu, protože ho nic lepšího nenapadlo. Připadal si jako idiot. Billovo otravné vyptávání ho zprudilo natolik, že prostě jen chtěl, aby zmlkl. A na žádný lepší způsob, jak ho umlčet, prostě nepřišel.
„Tak ses rozhodl, že mi to ukážeš?“ vypísknul Bill a hlas mu při tom přeskočil. Vypadal pomuchlaně, ale Toma mimoděk napadlo, že mu to tak sluší možná ještě víc, než když je perfektně vystylingovaný.
„Jinak bys nezavřel tu svou klapačku. Takže jo, asi jo,“ ušklíbnul se a dařilo se mu najít ztracenou rovnováhu.
„Jsi blbec,“ otituloval ho bratr a rádoby znechuceně si přejel hřbetem ruky po puse. „Už to nikdy nedělej.“
„Jak chceš,“ zakřenil se Tom, zvedl ze země židli a posadil se zpět ke své večeři. „Tak už se mě na to neptej.“
„Jdu spát,“ oznámil roztřeseně černovlásek, ale k odchodu se neměl. Ještě pořád nemohl uvěřit tomu, co se právě stalo.
„Dobrou,“ rozloučil se Tom, aniž by se na něj podíval.

Bill pozpátku vycouval z místnosti a pak rychle vyběhl schody do patra. Zabouchl za sebou dveře a pak se na ně zády svalil. Oči vykulené do houstnoucí tmy. Dvěma prsty obkroužil své rty a nedokázal ze sebe setřást ten pocit, který ho ovládnul, když se k němu Tom přimknul celým tělem. Tři vteřiny líbání s Tomem byly lepší než všechno, co zatím dělal s Jessem, a že toho nebylo zrovna málo. Jenže v tom nikdy nebylo nic tak žhavého a živočišného. Dělali to automaticky jako roboti, protože se tak nějak očekávalo, že když je jim šestnáct a chodí spolu, budou tyhle věci praktikovat.

„Do prdele,“ zaskuhral Bill a jednou nohou kopl do dveří. Jeho frustraci to nijak nezmírnilo. Rozhodl se, že si zajde do sprchy a pak události dnešního večera prostě zaspí. Ráno se určitě zase bude cítit normálně.

Když pak ležel ve své posteli a zkoumal všechny stíny na stropě, bylo mu jasné, že spánek se dneska jen tak nedostaví. Hlavou mu lítaly myšlenky, jedna za druhou a on se bál některou z nich uchopit a důkladněji prozkoumat. Bál se toho, co by v nich viděl.

Klapnutí dveří mu napovědělo, že Tom už se taky odebral do svého pokoje. Nemohl si pomoct, aby si nepředstavoval, jak si stahuje své pytlovité tepláky a zakopává je někam stranou. Jak si štíhlými svalnatými pažemi přetahuje přes hlavu tričko a posílá ho k teplákům. Jak rozhodí peřinu a pak se pod ní uvelebí s rukama založenýma za hlavou. Jeho pevné břišní svaly se mu napnou a jedna ruka mu zamíří k lemu jeho… Pane bože, na co to jen myslím, zarazil se Bill rychle. Vážně si teď v hlavě chtěl přehrát, jak si ho Tom vyhoní? To snad ne.
Přetočil se na bok a pohled zapíchl do zdi. Všemožně se snažil udržet své myšlenky dál od bratrova pokoje a donutit ruce, aby zůstaly nad pasem. Ne, to neudělá. Neuspokojí se jen hodinu po tom, co ho jeho bratr líbal.
Vztekle sebou zase hodil na záda a pěstmi bouchl do matrace. Zatracený Tom. Všechno to je jeho vinna. Půjde za ním a… No a nakonec proč ne? Tom tohle začal, že jo? Byl to jeho nápad. On s tím přišel jako první. Bill za ním prostě půjde a donutí ho, aby ho naučil, jak být chtěný po té sexuální stránce. Měl pravdu. Nechtěl mu to říct, tak by mu mohl něco ukázat. Vytříská z toho, co jen půjde. Pokud je to jediný způsob, jakým ho to Tom může naučit, je ochotný to přetrpět.

Po špičkách se přikradl k bratrovu pokoji a špicloval uši, jestli neuslyší nějaký zvuk. Všude bylo ticho jako v hrobě, takže opatrně zmáčknul kliku a strčil dovnitř střapatou hlavu.

„Tome?“ zkusil to opatrně.
„Jo?“ ozvalo se z rohu místnosti, kde stála jeho postel.
Bill vstoupil, zaklapl za sebou dveře a rozhodným krokem došel až k posteli. Sebevědomý však byl jen na venek, uvnitř něj byla malá dušička.
„Hele, Bille, k tomu, co se stalo dole,“ řekl Tom a nadzvedl se na loktech. Nebylo mu umožněno říct nic dalšího, protože si na něj Bill obkročmo sednul, a tak se jen jako žába rozplácl zpět na matraci.
„Co děláš?“ zkusil znovu začít rozhovor, ale odpověď nedostal. Bill se k němu sklonil a přitiskl rty na ty jeho. Tom ho chytl za ramena a odtáhl od sebe. „Co to děláš?“ zopakoval. Billovi se teď ale nechtělo mluvit, a tak popadl Tomova zápěstí a uvěznil mu je nad hlavou. Pak se znovu sklonil k jeho obličeji a několikrát přetřel jejich rty o sebe. Tom slastně vydechl a trochu se zavrtěl. Bill to bral jako signál, že tentokrát už se nebude bránit. Přitiskl se na Tomova ústa. Dlouho neotálel a strčil mu do pusy i svůj jazyk. Líbat uměl, to o sobě věděl moc dobře, takže se na to nijak zvlášť nemusel soustředit. Musel uznat, že i Tom líbal naprosto úžasně. To je asi něco, co mají v rodině. Prohloubil polibek a pak rozverně kousl Toma do spodního rtu.

„Ale teď už vážně,“ posadil se Tom, takže se Bill musel zaklonit a rukama se zapřít podél jeho nohou, aby neupadl. „Co to tady předvádíš?“

„Řekls, že mi to ukážeš,“ pokrčil Bill ledabyle rameny a už, už se chystal do Toma znovu zatlačit, ten ho však zastavil dřív, než se mu to povedlo.
„Jen jsem chtěl, ať zmlkneš.“
„Ale no tak, co ti to udělá? Jsme dvojčata. Je to, jako bys to dělal sám se sebou. Je to jako masturbace, jen si to neuděláš sám,“ rozumoval Bill. Vždycky uměl všechno perfektně okecat.
„Takže co? To si to tady prostě jen rozdáme?“ mračil se Tom, protože nemohl uvěřit tomu, co mu bratr právě navrhuje.
„Ne, to ne. Jen mi prostě ukaž, jak to udělat žhavé. To mi bude bohatě stačit,“ mudroval dál Bill.
„Bille,“ zaskučel Tom a zkřivil tvář.
„Ale přestaň. Není to se mnou tak hrozné. Cítím to. Tlačí mě to do zadku,“ popíchnul ho, protože jasně cítil, jak se mu o zadní stranu stehna otírá bratrova erekce.
„Fajn, dělej si se mnou, co chceš,“ švihnul sebou zpět do přikrývek a dlaněmi si zakryl tvář.
„Počkej, takhle ne,“ protestoval Bill a vylezl zpátky na bratra. „Musíš mě trochu nasměrovat.“
„Fajn,“ rozhodil Tom rezignovaně rukama. „V prvé řadě ze mě sundej tu peřinu a vysvleč si tričko. Jestli to chceš mít žhavé, musí to být kůže na kůži.“
Bill poslušně seskočil dolů a udělal vše, co mu bylo nařízeno. Pak se znovu uvelebil na Tomově břiše a chystal se sklonit dolů.
„Počkej, počkej,“ zastavil ho Tom. „Nemůžeš mi sedět na břiše. Budeš si muset sednout níž.“
„Ale nechci ti ho rozmačkat,“ bránil se Bill.
„Vážíš třicet kilo i s postelí,“ odbyl ho bratr. „Mimoto nemusíš sedat úplně na něj. Jen kousek pod. Chápeš. Abychom se dotýkali.“ Billovi bylo jasné, že je Tom červený až za ušima. Nebylo úplně jednoduché mluvit o tom, jak se váš penis bude třít o ten bratrův.
„Jo, chápu,“ přikývl Bill a pošoupl se níž. Pak se opět sklonil zpátky k Tomovým rtům a musel uznat, že je to tak mnohem lepší. Jakmile se začali líbat, Billovy boky se začaly samovolně pohybovat a jejich penisy se každou chvilku střetly.
„Vidíš. Takhle je to lepší,“ zalapal Tom po dechu, když se Bill sklonil a začal mu oždibovat krk. Nemohl si pomoct, a tak chytil Billa za zadek a několikrát ho na sebe přitiskl. „Je to pro tebe dost žhavé?“ zeptal se a doufal, že tahle lekce by mu mohla stačit. Bill si půjde po svých a on si ho v klidu vyhoní. A pochopitelně vůbec nebude myslet na to, co spolu teď dělali.
„Ne, sotva jsme začali,“ zavrtěl hlavou Bill a znovu se spustil dolů, aby mohl opečovávat bratrův krk a klíční kost. Tom měl nesmírně hladkou pokožku a krásně voněl. Ne, že by Jess nevoněl, ale bylo to jiné. Teď se v té vůni úplně ztrácel, zatímco se svým přítelem to bylo jen vzdáleně příjemné.

„Co dál?“ zeptal se Bill mezi jednotlivými polibky.

„Nevím, co bys rád,“ vysoukal ze sebe pracně Tom. Nemohl se soustředit na slova, když mu Bill svými rtíky pokrýval každičký kousek kůže a palci čas od času zavadil o bradavky. Ten Jess musel být úplný blázen, že si tohle nechával ujít. Bill byl to nejžhavější, co se kdy vyskytovalo v jeho posteli. A že už tam měl docela slušný zástup holek. Žádná ho nedokázala rozpálit takhle rychle.
„Dělám to dobře?“ ujišťoval se Bill a pomalu se polibky dostával přes Tomův hrudník až k jeho břichu.
„Jo,“ polknul Tom ztěžka, když se bráška nezastavil a ochutnával jeho kůži těsně nad lemem jeho boxerek. Snad se vážně nechystal udělat…
„Můžu?“ zašeptal Bill a upřel své oči na Toma s tichou prosbou.
„Jo,“ kývnul. Neměl v nejmenším úmyslu bráškovi v něčem bránit. Vypadalo to, že si nakonec dnešní večer docela užije.
Bill zhluboka vydechl a pak prsty zahákl za gumu bratrova spodního prádla. Snažil se to udělat co nejrychleji a potlačoval u toho pocit trapnosti. Takhle blízko se k jeho penisu nikdy nedostal a teď ho prakticky šťouchá do obličeje. Byl odhodlaný to teď nevzdat, když už došel tak daleko.
„Opravdu je nutné, aby ses tohle učil na mně?“ pokusil se Tom o malý vzdor, ale doufal, že se nesetká se zápornou odpovědí.
„Snad teď necouvneš,“ ohradil se Bill a jeho dech ovanul Tomovu erekci. Musel zatnout prsty do prostěradla, protože mu tělem projel záchvěv vzrušení.
„Tak pokračuj,“ procedil skrz zaťaté zuby a ze všech sil se snažil ovládnout. Kdyby se nejednalo o jeho malého brášku, už by ležel na lopatkách a Tom by do něj divoce přirážel. Nebyl zvyklý na tolik mazlení a líbání. Většinou to chtěl mít s holkama co nejrychleji odbyté. Rychle se udělat, oblíct a pryč.

„Jen mi řekni, kdybych něco dělal špatně. Nejsem si jistý, jak na to,“ přiznal Bill a úplně odstrčil do pozadí myšlenku, že se právě chystá vykouřit svého bratra.

„Jo, jen ho prostě vezmi do pusy a pak…“ k ničemu dalšímu se už Tom nedostal, protože ho Bill obemknul svými rty a on se okamžitě ocitl v nebi. Bill nepotřeboval nic učit, byl přirozený talent. Zkusmo Toma ochutnal, než se do toho pustil s plnou vervou. Sál ho a olizoval. Mručel tím správným způsobem a bylo znát, že si to opravdu užívá. Tom se snažil myslet na Anglii, jen aby se ihned nevystříkal. Nebyl si jistý, jestli to byl piercing, co tomu dodávalo tu dávku něčeho naprosto úžasného, nebo byl Bill prostě ten nejlepší v kouření na celičkém světě.
„Už budu,“ zavzdychal Tom po pár minutách něčeho, co se dalo nazvat jen naprostou slastí. Párkrát zakroutil prsty u nohou a pak už se jen propnul, odstrčil Billa, chytl svůj penis do ruky a dvěma tahy se udělal na břicho.
Uvolnil se a jen hlasitě oddechoval. Když se dal znovu do kupy, uvědomil si, že Bill je nějak potichu. Očekával příval otázek o tom, jaký byl. Nadzvedl hlavu, aby našel Billa, jak klečí mezi jeho koleny a nasupeně se mračí.

„Co je?“ zeptal se Tom.

„Nenechals mě to dokončit,“ čertil se Bill. „Odstrčil jsi mě. Udělal sis to sám.“
„To jsem se ti, kurva, měl vystříkat do pusy?“
„Jo,“ založil si ruce Bill přes hrudník.
„Och, tak promiň. Jen jsem si myslel, že by to pro tebe na poprvé mohlo být trochu moc,“ bránil se Tom a hledal kapesníky, aby si mohl otřít chladnoucí sperma.
„Neudělal jsem tě. Udělal ses sám,“ trucoval pořád Bill.
„Ale hovno. Kouřil jsem se snad sám?“ odbyl ho Tom a vytáhl se na posteli výš, aby se mohl pohodlně zapřít o stěnu.
„Bylo to aspoň dobrý?“ zmírnil své rozčilení Bill, i když se pořád tvářil jako bůh pomsty.
„Bylo to nejlepší, co jsem kdy zažil,“ přiznal Tom upřímně. Celé jeho tělo začínalo být vláčné a pociťoval únavu. Neměl v úmyslu Billovi něco nalhávat. Jeho pusinka byla malý zázrak.
„Fakt?“ rozzářil se okamžitě jako sluníčko.
„Co teď s tebou?“ kývnul Tom k bratrovu tvrdému klínu.
„No nevím, asi nic,“ pokrčil rameny a chystal se vstát. Tom ho však bleskurychle svalil zpět na postel a zatlačil do matrace.
„Tak to teda ne, bráško,“ zazubil se na něj, když na něj dolehl celou váhou. „Tom Kaulitz nezůstává nikomu nic dlužen.“ Přeplazil se po bratrově těle níž a sundal mu boxerky.
„Pane bože, ty mi ho vážně…“ koktal Bill.
„Jo, vážně ti ho vykouřím,“ potvrdil Tom, než olízl špičku bratrova přirození.

autor: Becs

betaread: J. :o)

12 thoughts on “Brother’s help 1/3

  1. Tak tohle je boží!!! Nejdřív jsem nevěděla, co od toho čekat a co se z toho vyklube. Pak, když Bill přemýšlel nad tím, že by mu to mohl Tom ukázat, když mu to nedokáže popsat, tak už mi začalo svítat, ale nakonec to bylo ještě lepší, než jsem doufala! U toho konce jsem se musela strašně smát tomu, jak se Tom pořád ještě snažil bránit, i když bylo jasné, že se vlastně vůbec bránit nechce a že si to nadmíru užívá 😀 A ještě to Billovi hezky oplatil, aby mu nezůstal nic dlužen. Super! Moc doufám, že tady bude další díl dřív, než příští čtvrtek!!! 🙂

  2. No mě nepřipadá, že by Bill potřeboval nějakou extra instruktáž. Jasně, ze začátku byl trochu bezradný, ale pak už mu to šlo úplně samo. Rozhodně si to užívali oba.
    Mám takový pocit, že Jessie právě propásl jedinečnou šanci, která se už nebude opakovat. 😀
    Díky, moc se těším, co bude dál.

  3. Jedním slovem nádhera. Mě se líbilo Tomovo pojetí umlčení otravného brášky 😀 a jeden by až nevěřil, k čemu to povede.

    Taky jsem si říkala, že Bill nebyl až tak bezradný. Řekla bych, že když to nechá na instinktu, bude to to pravé ořechové (Bí ale tahle chemie bude fungovat jenom v pevných pažích tvého Tomiho)

    A ten konec to totálně zabil… takhle se končí, brouku, kapitolky? :´(

    dokonalost, jako vždycky, zlatí

  4. No byt Tom muj bratr tak taky nic nerikam a vyprovokuju ho k tomuhle aktu 😀  preci jen rady ykusenejsi jsou fajn ale nejlepsi je to si to vyzkouset nebo ne? 😀
    Opravdu sem zvedava na pokracovani a jak je komentar nademnou .. takhle se opravdu neukoncujou kapitoly 😀
    Ale tesim se na pokracovani 🙂

  5. Skvělé a kdo je tu učitel a kdo žák? Jsem moc zvědavá na pokračování. Jo, jo, tyhle lekce budou opravdu žhavé 🙂

  6. Hm… Žhavé, xi… Ten Jessie ozaj nevie, o čo prichádza. Alebo to skôr nie je to práve na oboch stranách. Našťastie Bill má Toma… A Jassie môže ísť do čerta, :-p Ďakujem. Skvelý príbeh.

  7. Chudak Jess… ten uz asi ani prilezitost nedostane :'D beztak je to pako, mit Billa za pritele a neosustit ho hned za prvnim rohem.

  8. Tomovo umlčení otravného brášky nemělo chybu! 😉 Úplně jsem se u toho rozplývala. ♥ No a taková doučování Billa? To si nechám líbit! 😛

    Zbožňuji Tvoje psaní, Becs! Perfektně a čtivě dokážeš popsat naprosto všechno!

  9. Je to perfektné:) a strašne sa mi páčilo, že sa Tom prestal hrať na frajera a priznal Billovi, že to bolo to najlepšie čo zažil a že ho nenechal odísť…
    Ďakujem za perfektnú kapitolu.

  10. Je to naprosto skvělé 🙂
    Líbí se mi ta pohodová a zároveň žhavá atmosféra, přesně takhle to má mezi našimi dvojčátky být 🙂
    A věta: "A už vůbec nedělej to, co by dělal Tom." mě dostala 😀
    Díky, Becs!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics