Hříšné manželství 14.

autor: Adriandarc
„Tohle byl tak dobrý nápad,“ zasténal Tom. Projížděl rukama skrz Billovy jemné vlasy a dál sténal, jak byl nasáván do těch horkých, vlhkých úst.
„Dělám to jen proto, že ty léky proti bolesti ještě nezabraly,“ připomněl Bill Tomovi. „Byl jsi zlobivý kluk.“
Tomovi bylo jedno, že si během návštěvy nemocnice pořád na něco stěžoval, jediné, o co se staral, byl Bill, který sál jeho penis, a ten úžasný oblak, na který jej vynesly léky proti bolesti. Ovázaný nos ho už nebolel, k čertu, vůbec ho necítil.
Ale to, jak jej Bill olizoval, to cítil.
„Mmm,“ zabroukal Tom, sklouzl níž a ruce si zvedl k hlavě. Na tohle by si mohl zvyknout, sledovat Billa, jak pohlcuje jeho penis, cítit kolem sebe to těsné horko, projíždět prsty skrz jemné, černé vlasy, zatímco se Billova hlava pohybovala dopředu a dozadu, nahoru a dolů.
Myslel na to, že tohohle se nikdy nenabaží, ani když budou oba staří a šediví.

„Je to dobré?“ Bill vzhlédl s vážností v očích, vůbec poprvé vypadal nejistě. Tom přejel rukou přes jeho černé vlasy a omámeně přikývl.

„Je to… nejlepší, mmm,“ zamumlal Tom s těžkými víčky a hřejivým pocitem. Bill se usmál a znovu polkl Tomův penis, téměř se dotkl až zadní části jeho krku. Tomovi v žaludku stoupalo horko, rozpaloval se v něm ten dobrý pocit, který měl pouze ve chvílích, kdy byl kolem něj Bill. „Oh… Bille, ano…“
Bill se rozzářil, jeho rty byly téměř přitisknuté ke kořeni, a stále zpracovával Tomovo vzrušení. Tom zvedl ruce, aby si zakryl tvář, tak moc to bylo dobré, a v tom se praštil do nosu. „Ah, do prdele!“
„Do prdele?“ Bill se odtáhl.
„Do prdele!“ Tom jednou rukou gestikuloval ke svému penisu, zatímco druhou si svíral nos.
„Ach, ty chudáčku,“ rozesmál se Bill a znovu jej vsál. Toma samým vzrušením bolel žaludek, a ucítil, jak se mu stáhl podbřišek, chystal se udělat v rekordním čase a neměl v sobě ani dostatek soudnosti, aby se za to cítil trapně.
„Bille,“ sténal. „Ano. M-miluju tě.“

Bill nasál extra silně a Tom přirazil vzhůru jednou, podruhé, a vyvrcholil přímo do Billova krku. Orgasmus zanechal Toma úplně nepoužitelného, sklouzl zády podél polštářů a zasténal, když se Bill odtáhl. Nikdy dříve se necítil tak blaženě. Brněly ho i pace u nohou, měl pocit, jako by se jeho tělo potápělo do matrace, a pomyslel si, že to bylo jen částečně díky lékům. Ta hřejivá bolest v jeho srdci byla definitivně Billova práce.
Nechal Billa, aby se k němu přitulil, a přetáhl přes jejich těla přikrývku. Bill se natáhl a zhasnul lampu na nočním stolku. Tma způsobila, že se Tom cítil ještě ospalejší, oči dokázal jen stěží nechat otevřené. Políbil vrchol Billovy hlavy a spokojeně vzdychl.
„Opravdu?“ Zeptal se Bill po chvilce ticha.
„Hmm?“
Bill Toma políbil na krk. „Miluješ mě?“
Tom si k sobě Billa přitiskl blíž a usmíval se přitom jako idiot. „Tak moc, že ani nemáš tušení.“
„Ale proč?“ Zeptal se Bill.
Tomův úsměv se proměnil v široký úšklebek a on zamumlal: „Protože jsem s tebou šťastný,“ než pomalu vklouznul do bezvědomí.

***

Tom zíral na svůj mobilní telefon, který bzučel s dalším novým voláním. Už v bytě odpojil pevnou linku, takže jediný způsob, jak ho zastihnout, byl přes mobil.

„Chystáš se to zvednout?“ Zeptal se Bill zběžně, zatímco se rozcvičoval na podlaze před pohovkou. Udělal téměř úplnou roznožku a Tom ho pozoroval ohromen tím, jak je pružný.
„No, ne,“ řekl Tom a hodil telefon na konferenční stolek. „Prostě… se s tím ještě nechci vypořádávat.“
Bill věnoval Tomovi pohled a přitáhl si kolena k hrudi. „Jednou si s Josephine budeš muset promluvit.“
„Je to Genevie,“ řekl Tom bez přemýšlení. „Já vím. Věř mi, já vím.“
Bill si kolena pevně objal. „Nezměnil jsi názor, že ne?“
Tom se přikrčil. „Oh… Bille. Já se tak omlouvám, ale… ano. Jen jsem ti prostě nechtěl ublížit, jsi tak milý kluk a… Dnes večer odlétám do Paříže, abych byl s ní. Pokusím se ji ohromit, znovu získat její srdce a zahřát ho z jeho ledového krytu.“

Nastalo krátké ticho.

„To ani nebylo vtipné,“ řekl Bill s kamenným obličejem.

Tom pokrčil rameny. „Jsi náročný zákazník.“
Bill se pousmál. „No tak, kdy se jí chystáš dát kopačky?“
„Kopačky?“
„Však víš, postavit ji na ulici vedle odpadků z minulého týdne.“
Tom zasténal. „Není tak špatná.“
„Odkopnu ji místo tebe, jestli chceš?“ řekl Bill, předklonil se a přitiskl břicho ke koberci, nohy měl přitom zcela roztažené.
Telefon znovu zabzučel, tentokrát nějak naléhavěji. Tom věděl, že ji nemůže ignorovat věčně, ale komu ublíží několik dalších minut?
„Jak tohle vůbec děláš s tím vymknutým kotníkem?“ Zeptal se Tom.
„Ach,“ Bill zrudl. „Zapomněl jsem ti říct… Můj kotník už je v pohodě.“
„Tys mi to zapomněl říct?“
„Možná jsem se z toho prostě snažil vyždímat co nejvíc,“ řekl Bill s úsměvem.
„Přinutil jsi mě jít přes celé město, abych vyzvedl tvé věci od toho lidoopa, a pak je táhnul celou tu cestu zpátky!“ Řekl Tom. „Říkal jsi, že tě ten kotník moc bolí na to, abys mi pomohl.“
„Bushido není lidoop,“ řekl Bill. Postavil se a udělal most, Tom začínal pomalu slintat. „Je jen trochu drsnější kolem okrajů.“
„Pokusil se mě zabít,“ řekl Tom podrážděně, „když jsem tam šel. Víš to?“

Tom sledoval, jak se Billovo tělo zkroutilo, a nedokázal v sobě najít sílu, aby se zlobil. Bill se vrátil zpátky na nohy a sehnul se, aby se prsty dotkl svých chodidel, jeho zadek byl přitom v úrovni Tomových očí.

„Nechceš… nechceš to dělat tady u mě?“ Zeptal se Tom. Bill dvakrát zavrtěl zadkem a narovnal se.
„Aha, takže teď, když už je můj kotník lepší, tak chceš, abych ti ukázal, co dalšího dokážu?“ Zeptal se Bill. Přešel ke gauči a zvedl nohu, zapřel ji o opěradlo hned vedle Tomovy hlavy.
„Já vím přesně, co ještě dokážeš,“ řekl Tom pomalu. „Na to si vzpomínám velmi jasně.“
Bill se naklonil blíž. „To říkají všichni.“
Tom zavrčel a přitáhl si Billa na sebe, sjel dlaněmi po jeho zádech, až stiskl jeho zadek, a přiměl jej vyjeknout. Náhle byl Tom hnán čirou potřebou, a potřeboval Billa. Zvedl jej, a Bill se mu zavrtěl na klíně a otřel tak o sebe jejich nově probuzené erekce.
„Bože, ano,“ vzdychl Bill s očima dokořán. „Ano, ano, na tohle si taky vzpomínám.“
Tom se naklonil a olízl Billův krk, přitiskl rty na tu teplou, měkkou kůži, a silně sál. Chtěl si Billa označit, i když oba věděli, že Bill už je jeho. Chtěl to vidět i fyzicky. Bill začal vyvádět a tlačil rukama proti Tomovu hrudi, smál se a přirazil svými boky kupředu.

„Tomi,“ zasténal hezky.

A byla to ta nejhezčí věc, jakou Tom kdy slyšel, své jméno prakticky svévolně vytrysklé z Billových rtů. Tom vklouzl rukama pod Billovy kalhoty a stáhl je dolů, odhalil přitom, že mladší muž pod nimi nic nemá. Jeho dlaně našly jemnou, krémovou pokožku, kterou stiskly, až Bill vyjekl.
Tom odhodil Billovy kalhoty stranou a sevřel jeho boky, aby si ho usadil zpátky do klína. Billův penis byl tvrdý a růžový, lesknoucí se s prvními kapkami vzrušení. Tom přejel palcem přes špičku a poté si zvedl ruku k ústům, aby ochutnal.
Bill si povzdechl a zápasil s Tomovým opaskem, málem ho roztrhl, čelist měl přitom sevřenou soustředěním. Tom se zapřel a sledoval, jak Bill udělal krátký proces s jeho kalhotami, stáhl je dolů, až byl Tom také vystavený a jejich erekce po sobě klouzaly rychlými, trhanými pohyby.
„Ach, kurva, to je tak dobré,“ sténal Bill a dál se třel proti Tomovi. „Představ si, jak dobré to bude uvnitř mě.“
„Já si to představuju,“ řekl Tom, jeho hlas byl hluboký a chraplavý. „Myslím na to od chvíle, kdy jsme se setkali. Sakra, já vím, jak dobré to bude.“

Bill se zasmál a přejel nehty po Tomově hrudi, strčil mu ruce pod tričko a štípl jej do bradavky. Tom při tom zacházením se svým tělem zasténal a sevřel Billův zadek, aby vedl jeho pohyby. Prsty vklouzl mezi jeho půlky a dotkl se Billova malého vstupu, o kterém už fantazíroval až příliš dlouho.

„Ježíši,“ vydechl Bill. „Jestli v tom budeš pokračovat, tak se na místě udělám.“
Tom Billa plácl po zadku a na oplátku dostal silný štípanec do bradavky. „Ošukám tě,“ řekl Tom. „Ošukám tě v každé místnosti.“
Bill se o Toma začal otírat rychleji a lapal po dechu, jak oba začali být ještě tvrdší, vlhčí. „Chceš udělat rekord, jak vidím,“ vzdychl Bill. „Kurva, prostě ho do mě strč, Tomi.“
Tomovi to nebylo třeba říkat dvakrát. Dychtivě zatlačil prst do Billova těla a Bill hlasitě vykřikl, skoro se nad Tomem třásl. Tom se třásl taky, věděl, že to oba chtěli už dlouhou dobu. Budovalo se to mezi nimi po celý týden, něco malého, co začali v Las Vegas, a co se táhlo přes celou zemi až do Tomova střešního bytu.
Nyní se společně svíjeli, když Tom přidal další prst, nasucho s nimi Billa šukal, a Bill zakláněl hlavu, svíral Tomova ramena a kňoural.

„Jak moc to chceš?“ Zeptal se Tom, protože to potřeboval slyšet. „Jak moc?“

„Mmmgh,“ sténal Bill. „Tak, tak zasraně moc, Tomi, prostě mě ošukej, prosím.“
„Bille, zpomal, musím pro kondom,“ řekl Tom zadýchaně. „Nebo… možná pro pět kondomů.“
„To mě nezajímá, jsme manželé, jsem čistý,“ odpověděl Bill. „Věřím ti.“
Tom se nadmul pýchou a přitáhl si Billa vpřed, jejich hrudníky se srazily. Nejdřív zajel svým penisem mezi Billovy nohy, přirážel tam a cítil to horko mezi Billovými stehny, a pak jeho penis šťouchl do Billova vstupu. Pevně stiskl Billovy boky a zajel špičkou dovnitř.
„Ach, do prdele!“ Zakňučel Bill s velkým úsměvem na tváři.

Ten moment byl tak nádherný, že ani jeden z nich neslyšeli otevření vstupních dveří. Neslyšeli ani cvakání podpatků po dlažbě, ani si nevšimli Genevie stojící v klenutém průchodu do obývacího pokoje.

„Panebože,“ zalapala po dechu, rukou si zakryla ústa, udělala krok vzad a narazila do jedné z jejích masivních keramických váz.

Tom byl první, který si všiml, a hlasitě zaklel. Jeho první instinkt měl být Billa ze sebe shodit, ale místo toho si jej hloupě přitáhl blíž.
„Ach, Tomi, tak dobré, pojď hlouběji,“ sténal Bill se zavřenýma očima.
Zvuk tříštění keramiky o parkety je oba probral a Bill se od Toma odtrhl, oči měl široce rozevřené, zatímco Genevie stála nad nimi s červenou tváří a třesoucími se pěstmi.
„Ze všech věcí, které jsem od tebe nikdy nečekala, že bys mi provedl!“ Zahulákala. Tom si zakryl svůj rozkrok ve strachu z jejích jehlových podpatků.
„Gen, můžu to vysvětlit, já-„
„Tys mě podvedl!“ Zaječela. „Se svým bratrem!“
Bill, očividně nestoudný, ze sebe vydal to nejmenší zachichotání. Geneviiny oči ztmavly a ona si z prstu strhla zásnubní prsten a hodila ho po nich obou. Prsten trefil Toma přímo do nosu a on byl až příliš zaneprázdněn bulením jako malé děcko, aby slyšel její poslední poznámku.
Další rozbitá váza a litanie nadávek. „Jdi do prdele!“ Zaklela, tvář měla rudou vzteky. „Oba dva jděte do prdele, jste úchylní! Tohle je nechutné!“
Věnovala jim oběma poslední znechucený pohled a vyběhla z bytu, jeden z jehlových podpatků se jí po cestě zlomil. S poslední barvitou tirádou nadávek byla venku ze dveří, které za sebou zabouchla. Dva obrazy na zdi se zakymácely a spadly na zem, sklo se roztříštilo všude kolem.

Tom zíral na zásnubní prsten na podlaze. Jistě, nestál ho zase tak moc, alespoň ne pro něj, ale něco pro něj znamenal.

Minimálně něco matoucího.
Vzdychl a znovu si natáhl kalhoty. Bill se vedle něj třásl.
„Za to se omlouvám,“ řekl Tom tiše. „Je mi líto, že ona-„
Bill vybuchl smíchy, otřásal se a vibroval na gauči vedle Toma, stále bez kalhot. Omotal si ruce kolem svého těla a odkulil se mezi polštáře, téměř mezi nimi zmizel, z krku mu od smíchu unikl vzlyk.
Tom na Billa zmateně zamžoural. „Ha, ha?“
„Ach, můj zasraný bože,“ dostal ze sebe Bill. „To… to…myslela si, že jsme… incest!“ Znovu se zkroutil a nekontrolovatelně se chechtal. „Jak to pro ni muselo vypadat! Do prdele, přál bych si, abych měl kameru.“
Tom shlédl ke svému rozkroku. Nálada zničená, libido zabité. V tom byla Genevie vždycky dobrá. Zapnul si opasek a zamračil se, předklonil se a upřeně zíral na prsten. I v tom matném světle zářil, vysmíval se mu. „Kurva,“ zamumlal.
„Ale no tak,“ řekl Bill, stále s chichotáním. „No tak, brácho.“
Tom potřásl hlavou. „To není vtipné.“
Bill Toma šťouchl do boku. „Tomi…“
„Bille, já opravdu nemám náladu,“ vyštěkl Tom. Bill vykulil oči a přestal se smát. „Právě teď se cítím jako obrovský blbec. Měl jsem se ovládnout, aby tohle nemusela vidět. Neměl jsem… Neměl…“

Bill se posadil a přitáhl si do klína polštář, vlasy mu spadaly do obličeje. „Omlouvám se.“

„Jen prostě potřebuju chvilku,“ řekl Tom a znovu zavrtěl hlavou. „Není to tak legrační.“
„Máš pravdu,“ řekl Bill. Jemně přejel prstem po okraji Tomových vlasů a usmál se, jen aby byl Tomem odstrčen.
„Vážně, potřebuju chvilku,“ řekl Tom podrážděně.
Billova tvář potemněla. „Fajn,“ řekl, vstal a popadl svoje kalhoty. „Prostě tě nechám o samotě, abys mohl hluboce dumat nad svou snoubenkou.“
„Bille, ani s tím nezačínej.“
„Ne! To je v pohodě,“ odpověděl Bill energicky. Vydal se ke dveřím z obývacího pokoje a překročil rozbité kusy keramiky. „Budu ve svém pokoji.“
„Bille…“
Bill se otočil a opustil místnost. Tom byl nyní o samotě se snubním prstenem, bolavým nosem a hromadou rozbité keramiky. V srdci měl zvláštní pocit, jako by konečně na něco přišel, ale nepřipadalo mu to na sto procent okay.

autor: Adriandarc

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

6 thoughts on “Hříšné manželství 14.

  1. Tom to mal doriešiť hneď ale keďže sa na to vykašlal, nemal sa navážať do Billa. Najprv mu vyzná lásku a potom je celý posratý zo svojej snúbenky. Chvála bohu už len bývalej. Billa mi je teraz fakt ľúto.

  2. Zato já se na Billa docela zlobím za jeho chování na konci dílu! Chápu, že jemu mohlo přijít vtipné to všechno s Genevií, ale Tom s ní sakra strávil nějakou dobu a i když spolu nikdy neměli perfektní vztah, svým způsobem ji měl rád. Jednoho času si ji chtěl dokonce vzít za ženu, i když tehdy reagoval přehnaně jen proto, že se snažil ze sebe střepat vinu, ale vztah s Genevií mu nikdo nesmaže a Bill se podle mě zachoval docela sobecky a rozmazleně. Navíc mu Tom dal jasně najevo, že má po náladě a potřebuje chvíli sám pro sebe a Bill neustále vyrypoval. Je jasné, že Toma trápí to, jak na to Genevie přišla. Má ji rád a pravděpodobně jí nechtěl nijak ublížit a rozhodně si nepřál, aby jej nachytala, jak ji podvádí. Je jasné, že se z toho Tom potřebuje dostat, protože teď je to oficiální a Bill myslel jenom na sebe. Možná jsem jediná, kdo má takový názor, ale Bill mě docela namíchnul. Naprosto chápu Toma a to, že jej to všechno mrzí, a to i přes to, že Billa miluje. Konce vztahů nejsou nikdy jednoduché a je škoda, že to Tom už nevyřešil dávno, protože by k tomuhle nemuselo dojít. Bohužel, škoda se už stala a nejvíc to odnesla chudina Genévie, které je mi momentálně dost líto. Nikdo nechce nachytat svého partnera v takové chvíli.

    Snad kluci tuhle rozmíšku vyřeší a nebudou se dlouho trápit! 😉 Je strašná škoda, že celkově nádherný díl byl zakončen naštvaným Billem, ale nedá se nic dělat. Ne všechno může být růžové.

    Moc děkuji za překlad Zuzu! 🙂

  3. Já bych zas Toma nelitovala zavařil
    si to sám a místo aby to řešil tak jen čekal a Bill měl jej litovat možná to přehnal ale každý reagujem jinak.

  4. Ja naopak s komentárom č. 2 nesúhlasím ani trochu. Dobre, Genevia za nič nemohla a nemala sa do dozvedieť takýmto spôsobom, ale… Pokiaľ si dobre somínam, Tom ju chcel požiadať o ruku už pred odchodom do Vegas, lenže sa mi zdá, že na to zabudla aj sama autorka, aj čitateľky, pretože sa potom stále omieľa už len to, že ju o ruku požiadal, aby sa prestal cítiť vinný. Chcel ju požiadať už pred tým, lenže to neurobil, lebo mal pocit, že ona to berie ako samozrejmosť a jemu sa to nepáčilo. Čož by samozrejme hovorilo v prospech komentáru 2 ( myslím tým že má právo sa hnevať na Billa a cítiť sa zle a tak, nič osobné samozrejme ), lenže bol to on, kto sa rozhodol že už s ňou nechce byť, že mu s ňou nie je dobre a presvedčil Billa, že ho miluje a chce s ním ostať. A áno, možno nebolo vhodné, aby sa Bill správal takto veselo. Ale potom sa predsa uvedomil a nie, nevtiera sa, skôr som mala pocit, že sa svojim gestom chcel ospravedlniť a ponúknuť Tomovi podporu. To Tom sa naopak správal, akoby všetko oľutoval. Tým všetkým mám na mysli že oľutoval, že sa s Gen rozišiel a dal sa dokopy s Billom. A Bill mal právo sa nahnevať a odísť, pretože práve v tejto chvíli tak úplne nevie, na čom je. Celé toto bolo Tomovo rozhodnutie a on jediný musí zaň niesť aj zodpovednosť. On, nie Bill. Bill chcel predsa odísť, stratiť sa z jeho života, bol to Tom, kto ho zavolal späť. A Bill sa teraz môže vážne obávať, či to neľutuje. Uf, toto bol snáď najdlhší komentár, aký som kedy napísala, ale Tomovo správanie ma naštvalo. Som zvedavá, čo si to tam na konci uvedomil. Ďakujem za preklad a teším sa na ďalšiu časť.

  5. Uf, tak to je krajně nepříjemná situace. Nedokážu si představit, že bych byla v kůži Genevie. Přijít domů a najít snoubence jak si to rozdává s bráchou. Blbý. A Bill se k tomu taky nepostavil zrovna nejlíp. Měl by být trochu chápavější. Tak trochu sobeček no. Snad jim to nepokazí vztah.
    Děkuji za překlad Zuzu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics