Tattoo 4.

autor: Luki
„Některé bych si na tobě dokázal živě představit. Třeba tohle B z vět Wir hören nie auf zu schreien. Wir kehren zum Ursprung zurück (pozn. aut. Nikdy nepřestaneme křičet. Vracíme se k počátku). To se mi líbí.“ Natáhl ke mně ruku a svou dlaní zajel pod koženou bundičku. V tu chvíli mě na levém boku hřálo její teplo. „Třeba tady, co myslíš?“ Jeho slova mluvila o tetování, jeho pohled hovořil rozhodně o něčem jiném.
„Tak co vy dva? Už jste se na něčem domluvili?“ Do prostoru místnůstky nakoukla Geova vysmátá hlava.
Tom si podrážděně odfrkl a mně se nahrnula do tváří červená. Nechci vědět, co si Geo myslel, že jsme tam celou dobu dělali. Kdo ví, co tady Tom krom tetování provádí.
„Mysleli jsme s Geem, jestli bys nám nepomohl s návrhy. Víš, jako když zase nějaké budeš mít, jestli bys nám je mohl přinést ukázat. Neboj, nechceme to zadarmo. To bychom se domluvili. I za tyhle kousky, cos donesl dneska. Co ty na to, mladej?“ Tom se zaklonil ve svém křesílku a s úsměvem na mě koukal.
„No… proč ne. A jsem Bill.“ Nesnáším, když mi někdo, zvláště Tom, říká mladej. To, že mi je šestnáct ještě neznamená, že jsem batole.

„Sorry, kámo. Tom se už cítí starý, takže každý, kdo je mladší než on, je mladej.“ Geo se chechtal ještě vpředu a bylo slyšet, jak se něčemu smějou společně s Gustavem.

„Kreténe.“ Myslím, že si Geo z Toma nic nedělal. „Je to idiot, to neřeš. Takže jsme domluvení?“
„Jo… jo, jsme.“ Vstal jsem a chtěl se přidat ke svému kamarádovi, když mě zastavila Tomova ruka kolem pasu.
„Jak jsem říkal, některé kousky bych si na tobě dokázal představit. Přemýšlej nad tím. Moc rád bych ti to udělal já.“
Po tomhle prohlášení jsem se mu vymotal a doslova jsem utekl. Po cestě ven jsem jenom hrábnul Gustimu po ruce a houkl na Gea pozdrav a už jsme mizeli venku. Gustav se ze mě snažil celou cestu domů vytáhnout, co se stalo, že jsem zdrhal jako zajíc, ale já mu nemohl říct, že se mi postavil jenom z jednoho dvojsmyslu a podmanivého hlasu jednoho tatéra. Aspoň ne mimo soukromí mého pokoje.

„Ježiš, cos mu provedl. Ten chudák málem vysklil vchodové dveře, jak spěchal.“

„Řídím se tvýma radama. Snažím se a s citem. Můžu já za to, že jsem ještě nebalil kluka, který zčervená, jenom když na něj mrknu?“ Ale někde uvnitř mě to hřálo. To, jak mě Bill dokázal vnímat. Fascinovalo a lákalo mě to, jak na mě dokázal reagovat. Jenom jsem měl trochu strach z toho, jak byl mladý. Neříkám, že já ve čtyřiadvaceti jsem nějaký staroch, ale už je to dýl, co jsem chodil na střední a teprve jsem objevoval svou sexualitu.
„Šikula. Jenom abys ho moc nevyplašil. Ten jeho kámoš Gustav, to je týpek. Vypadá to, že možná budeš mít dalšího zákazníka. Docela se mu líbila ta kérka od Davida.“ Geo na mě vyzývavě koukal. Zmínka o mém bývalém určitě nebyla náhodná. „Ta, kterou ti navrhnul na lýtko.“ Tohle bylo přesně mířené. To tetování bylo docela symbolické pro náš vztah. To David mě přivedl k tatérskému řemeslu a ta kérka byla jeho projevem lásky ke mně. Nakonec zůstalo jenom u návrhu. Ani nevím, proč jsem si ten obrázek vyvěsil na zeď.
„Tak to je fajn, ne? Visela na té zdi už pěkně dlouho.“ Nechtělo se mi teď bavit o Davidovi. Byl to on, kdo mě vykopnul ze svého života. Takže vzpomínky na tři roky starou záležitost jsem aktuálně nechtěl oprašovat. Kdo ví, kde tomu zmetkovi byl konec. „Fajn, takže kolik lidí tam ještě dneska máme?“

Geo vzal na vědomí mou nechuť se o nadhozeném tématu bavit a s pokrčením ramen se vrátil na své místo za pultem. Měl jsem toho kluka rád. Nejen, že to byl můj kolega, ale byl to i můj nejlepší kámoš a spolubydlící v jednom. On si pamatoval naše první koupání v dětském bazénku před barákem mojí babičky a taky si pamatoval dobu, kdy jsem si procházel sebepoznáním a coming outem, který sice nebyl podle ideálního modelu, ale nebylo to na provaz, takže pohoda.
Teď ale čím je starší, tím má větší tendence kritizovat můj rozverný, staromládenecký, bisexuální život. Prý, když už on nemá štěstí v lásce, tak mně ho zajistí. Proto mě tak podporoval s Davidem a nejspíš z toho důvodu se teď tak upnul na Billa. Myslí to dobře, ale kdo ho má pořád poslouchat?
Závěs se odhrne a mám tu dalšího zákazníka.
„Ahoj, Tome. Mám další kousek. Uděláš mně to?“ Ria… a kurva drát.

„Zpomal, Bille. Letíš jak splašený kůň, ty pako. Bože, co jste tam dělali, že jsi z toho tak vydivočený? Něco na tebe zkoušel? Mám se vrátit a rozkopat mu prdel? Ne, to by se mu možná líbilo. Tak koule?“ Gustav se se mnou snažil udržet krok, a zároveň vysondovat důvod mého zběsilého úprku.

„Jsem pitomec, Gusti. Prostě jsem najednou zazmatkoval. Teď už se tam nemůžu nikdy vrátit. Musí si o mně myslet, že jsem úplně nezkušený a naivní ňouma.“ Zastavil jsem se a schoval si svůj obličej do dlaní. Jako malé dítě, které si myslí, že když si zakraje oči, není ho vidět. Ovšem tohle mi fakt nepomohlo. Pořád jsem byl tady a pořád se mi vybavovaly pocity, které mnou proudily, když se mě dotýkala Tomova dlaň, a co to se mnou udělalo, když pronesl Tom svá slova – moc rád bych ti to udělal já. V tu chvíli bych si od něj nechal udělat cokoliv, co by vymyslel. A to mě nejspíš vyděsilo nejvíc. Co když všechny takhle láme na potkání? Pořád mám ještě ve vzpomínkách Tomův téměř uslintaný obličej, když se díval na tu kačenu s napěchovaným hrudníkem.

„Ty jsi pako, fakt. Tak dozvím se už konečně, co se teda stalo?“

„Prostě se mnou flirtoval, ale ani nijak vlezle. Ptal se mě na ta tetování a že pár kousků by se mu na mně líbilo a že by mi je moc rád udělal. Jenomže to, jak to řekl… Gusti, mě se pohmmm…“ zbytek jsem už zahuhlal do dlaní. Cítil jsem, jak zase rudnu, jenom si na to vzpomenu. Trapas.
„Tobě se co?“ Gustav trochu nepochopil, což mu nebylo moc podobné.
„No, co asi se mi mohlo stát? Stan třeba?“ Naštvaný sám na sebe jsem se zase skoro rozeběhl domů.
Za mnou se nesl Gustiho smích. Už mu to došlo a královsky se bavil. Kretén.
„Bože, já už měl strach, že tě tam skoro znásilnil, a ty vyšiluješ, protože máš z něho stojáka? Bille, já vím, že jsi panic, ale-„
„Potichu, bože, to to můžu rovnou vyvěsit na fejs.“ Došli jsme k našemu paneláku. Bydlel jsem s našima až v pátém patře, ale Gustav bydlel už v přízemí, takže mě překvapilo, když se hrnul do výtahu se mnou.
„No co, tohle se musí probrat. Jak tě znám, budeš zbytek dne vyšilovat jako pako a já tě stejně budu mít na lince, takže takhle to bude pohodlnější. Navíc tvoje máti určitě uvařila zase nějakou mňamku, takže spojím příjemné s užitečným.“

A taky že jo. Mamka udělala Gustavovy nejoblíbenější lasagne, takže kamarád napadl naši kuchyň a při tom trpělivě poslouchal, co všechno se stalo, když jsem to pořád dokolečka rozebíral.

Večer, když už jsem byl konečně připravený jít spát, mi pípla textovka. Určitě se Gustav ujišťoval, že nebudu celou noc vzhůru. Jedna nová zpráva, otevřít.
Sladký sny, mladej. Tom. Doprdele.
Co teď? Po tom dnešku? Měl bych odpovědět? Co bych měl odpovědět? I tobě, staříku. Odeslat.
Váhal jsem, a kdybych neměl nedávno udělanou manikúru, jsem si jistý, že bych si snědl všechny nehty, jak jsem byl nervní. Nenaštve se?
Moje úvahy přerušila nová textovka LOL 😀
Zalezl jsem si pod deku a poslal poslední sms dne: Gusti, napsal mi na dobrou noc. Definitivně jsem v prdeli. Zítra to proberem. Brou 😉

„Tys tu dneska spal nebo co? Vypadáš, jako když tě to celého smetlo do sušičky.“

„Vole. Snažil jsem se zbavit jedné nejmenované potvory a dalo to dost zabrat. Takže vypadám, jak vypadám. Ani jsem si nestihl zajít domů pro nové hadry.“ Ria, moje noční můra. Snad ona jediná z ženských mi byla schopná způsobit kvalitní erekci, jinak teda mám raději kluky. Ovšem zbavit se jí…
„To mi neříkej, že jsi s ní-„
„Ale hovno. Vzal jsem jí ke Colinovi. Půlku noci jsem se jí snažil vysvětlit, že jediné, co ode mě dostane, je nová kérka. A ona do mě pořád hučela, že ze mě udělá heteráka. Dokonce se chtěla s Colinem vsadit. Nevěřila mi, že preferuju chlapy, tak jsme jí tam s Colinem předvedli malou show. No, byla pěkně nasraná a chvíli to vypadalo, že by Colinovi i vyškrábala oči. Nakonec se tak ožrala, že odpadla. Tak jsem jí posadil na taxi. Kámo, byl jsem úplně mrtvý a přespal jsem u Colina na gauči.“ Svalil jsem se do křesílka a z kapsy vylovil pomačkanou krabičku cigaret. Byla tam už jenom poslední nikotinová tyčinka. Shit.
„Jako, takhle tu dneska nebudeš. Když pominu fakt, že vypadáš, že ses s nějakým bezďákem podělil o jeho krabici, tak tak i smrdíš. Takže jedeme domů a otevíračku posunem na pozdějc. Hodím tě autem, abych měl jistotu, že to doma nezalomíš. Jenom doufám, že ses aspoň zbavil Rii coby zahřívací dečky své postele. Jinak to k ničemu nebylo. Nespi, sakra. Jdeme.“ Geův hlas nade mnou hartusil a mně se chtělo spát jak nikdy, ale nešlo to. I proto, že Geo měl pravdu. Na oblečení se držela snad každá vůně, se kterou jsem za posledních dvacetčtyři hodin přišel do kontaktu. Hnus.

„Jo a napsal jsem Billovi.“ Prošel jsem kolem Gea vchodovýma dveřma ven a počkal, až zamkne studio.

„Neříkej mi, žes mu napsal v ožraleckém záchvatu. Bože, nenapsals mu žádnou čuňačinu, že ne.“ Geo vytřeštěně čekal na mou odpověď.
„Ty jsi dement. Já měl včera jenom dva panáky. A to až po tom, co jsem mu napsal. Jenom jsem mu napsal na dobrou noc.“ Otevřel jsem si dveře od Geova auta a pohodně složil své tělo na místo spolujezdce. Na chodníku se ovšem Georg málem zlomil v pase záchvatem smíchu.
„To mě poser. Tom Kaulitz začal psát romantické smsky. To abych si začal dávat pozor na hlavu, protože teď už může z nebe padat prakticky cokoliv.“ Jednotlivá slova byla prokládána pokračujícím záchvatem smíchu. Jsem opravdu rád, že jsem svému nejlepšímu příteli evidentně prodloužil život nejméně o deset let.
„Peču tě. Jedeme, nebo to nebude mít dneska vůbec smysl se do studia vracet.“ Otráveně jsem sledoval rušný každodenní život venku na chodníku. „Navíc tys přišel s tím, že na něj mám jít pomalu. A já souhlasím. Nechci se chovat jako hovado, které mu bude psát, jak moc bych ho chtěl klátit, i když nepopírám, že tohle je jedna z věcí, na které se těším.“
Geo už naštěstí víc nekomentoval a tak jsem se v bytě rychle osprchoval, převlékl a s půlhodinovým zpožděním se vrátil do studia. Už jsem se mohl jenom modlit, aby Bill přišel rychle s něčím novým, čím bych mohl vyzdobit už tak plné zdi.



„Co to tam matláš? Ukaž… další návrh?“ Gustav se víc naklonil přes stůl pokrytý tácy s obědem a zadíval se do sešitu, který poslední dny vláčím všude s sebou.
„Tohle je mi nějaké povědomé, není-„
„Jo, sakra, vypadá to jako jeden z návrhů, které jsem už Tomovi dal. Prostě mě nenapadá nic nového. Pořád se motám na místě. Co mám dělat? Už tři dny se snažím ze sebe vydat to nejlepší a zatím mám nula, nula, prd.“ Bezradně položím obličej na stránku sešitu, která byla zatím ještě sněhově bílá, a nevypadalo to, že by na ni mohlo něco v dohlednu přibýt.
„Neboj, to přijde samo. Moc na to tlačíš. Hele, pořád si přejete na dobrou noc a dobré ráno?“ Gustavova slova mi vykouzlila úsměv na rtech.
„Jo, sem tam mi přes den napíše smsku, jestli pro něho už něco nemám. Zatím jsem vždycky odpověděl, že už na něčem dělám, ale pravda je, že nemám nic. Do háje. Co mám dělat?“ Odlepím obličej od papíru a s nadějí se kouknu na svého nejlepšího kamaráda. Gusti vždycky věděl, ať už šlo o cokoliv.
„Hele, dneska už to nech, jo? Moc nad tím dumáš. Chce to trochu inspirace, ne? Zavolám Theovi a zajdem někam na chvíli popustit uzdu fantazii, co ty na to? Stejně je zítra sobota. Můžeš přespat u mě, ať se nemusíš hrabat do pátého patra. Naši stejně dneska jedou někam za vlastní zábavou. Prej jsem už dost velký na to, aby mě museli v pátek večer hlídat a oni zase moc mladí, aby seděli doma. Buď jak buď, razíme ne?“
Něco na tom bylo. Proč ne?

autor: Luki

betaread: J. :o)

9 thoughts on “Tattoo 4.

  1. Ten Bill je takový sladký ňouma. Konečně má možnost být s Tomem chvilku o samotě a on totálně vyšiluje. Do příštích dílů bych mu přála pevné nervy, jinak ho z toho ranní mrtvice. A Tom je fakt charakter, že na to chce jít pomalu a zlehka. Chudák, s Davidem si asi taky musel prožít svoje, když o tom nechce mluvit. No a Ria? To ani nekomentuju. Holka, měla bys to už vzdát a prostě vypadnout. Slepice jedna.
    Moc děkuju za další super díl zlato. 😉

  2. Tom sa rozlúčil s Riou? Má u mňa bod k dobru. Len tak ďalej. Len by už mohol prestať s tým mladým, starček jeden.

  3. Opravdu mi se treba libi jak Tom rika Billovi mladej .. prijde mi to takove roztomile 🙂
    A opravdu  doufam ze Ria uz to konecne pochopila ze Tom ma momentane v hlave Billa .. ale podle me se ho tak lehce nevzda ..
    ale uvidime co se stane a Bille? inspirace ti prijde toho se neboj 🙂
    Tesim se na dalsi dilek 🙂

  4. Úplně se tady v Billovi vidím, já bych se chovala naprosto stejně. A navíc, kdyby šlo o Toma. To už bych asi nenakreslila ani čárku, protože by se mi nezdálo nic dost dobré… 😀
    Ale moc se mi líbí, že Tom je na tom dost podobně a Bill mu taky pěkně leží v hlavě 🙂 Jen tak dál, kluci!

  5. Bála som sa, že si Tom s Riou bude užívať len tak nezáväzne, strašne sa mi páčilo, že sa jej snažil zbaviť sa, dúfam, že sa mu to aj podarilo. Bill je zlatíčko. Zaslúži si romantiku a od takého niekoho ako je Tom sa to cení obzvlášť. Ďakujem za skvelú kapitolu.

  6. Moc moc děkuju za krásné komentíky, jste zlaté, pro vás se to píše úplně samo. Moc děkuju a snad se vám budou líbit i další kapitolky

  7. To je hezké jak si kluci občas napíšou! 🙂 A hlavně je strašně fajn, že je tím iniciátorem Tom, to mě na tom potěšilo asi nejvíc. A hlavně jsem ráda, že na Billa nejde nijak zhurta, ale prostě pomalounku!!! 🙂
    Děkuji za další díl!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics