Brother’s help 2/3

autor: Becs
O několik dní později Tom ležel ve své posteli příjemně unavený po prvním z nových fotbalových tréninků. Někteří spoluhráči ještě stále jevili známky únavy, ale to byl konec konců jejich problém. Neměli se všichni oblizovat s infekční holkou. Snad se dají do kupy před velkým zápasem, který je čekal na konci měsíce.
Tom se otočil na bok a byl zcela připraven odevzdat se do rukou spánku, když bouchly hlavní dveře. Zběžně mrkl na budík, aby zjistil, že je jen pár minut po desáté. To teda neznačilo nic dobrého. Bill z domu odešel ve chvíli, kdy se on sám právě soukal z bot a jen mu v rychlosti oznámil, že má schůzku s Jessem a že by to dnes konečně mohlo vyjít.

Po tom, co si Bill s Tomem vzájemně ulevili, se vrátili k jejich normálnímu vztahu. Tom sice měl obavu, že by se mezi ně mohla vkrást jakási rozpačitost, ale k ničemu takovému nedošlo. Bill byl pořád ten malý otravný bráška jako obvykle, ačkoliv se to ráno po tom tvářil velmi spokojeně. Ani jeden už o noci nepromluvili a Tom očekával, že to byla jen jednorázová záležitost. Prostě Billovo zahřívací kolo, než se do toho pustí se svým oficiálním přítelem.

Když vrzly dveře i od jeho pokoje, bylo mu jasné, že jeho poklidný večer je u konce. Přestože ho bolely svaly na nohou a spánek byl velmi žádaný, jeho bráška měl vždycky přednost.

„Tak pojď sem a povídej,“ povzdechl si, když zahlédl Billovu hlavu vykukující zpoza dveří.
„Není toho moc, co by se dalo povídat,“ bručel bratr, když procházel pokojem. Následně sebou mrsknul na postel a Tom shledal, že to nejsou jen jeho nohy, co ho bolí. Vlastně ho bolel úplně celý člověk. Mírně se odsunul směrem ke zdi, aby udělal bráškovi trochu víc místa.
„Takže zase nic,“ zkonstatoval Tom a bylo to spíš oznámení než otázka.
„Vůbec mě nechce. Jsem z toho fakt frustrovaný. Líbali jsme se a já už myslel, že se do toho dostáváme, ale pak… já nevím. Když jsem mu nasměroval ruku do svého klína, aby pochopil, co se mnou dělá, tak najednou ucukl a řekl, že je to na něho moc. A tak jsem odešel.“
„To mě mrzí,“ zahučel Tom a měl co dělat, aby udržel oči otevřené.
„Asi něco dělám špatně,“ zakňučel Bill a sjel na posteli trochu níž, aby se uvelebil.
„Nic neděláš špatně. Tvůj přítel je idiot, to je vše,“ zamumlal Tom. Napadlo ho, že Billa okřikne, ať se u něj moc nehnízdí, protože tady rozhodně spát nebude, ale nakonec od toho upustil. Bill mu v posteli až tak nevadil. Hezky voněl a hřál.
„Vážně si to myslíš?“ ujišťoval se Bill. Otočil se na bok a zkoumal bratrův profil.
„Jo,“ řekl Tom už v polospánku.
„Tomi?“ zkusil to Bill opatrně.
„Hmm?“
„Ty spíš?“ testoval, ale odpovědi už se nedočkal. Sedl si, aby skopnul boty, a pak se rozhodl, že si stáhne i kalhoty. Neměl v úmyslu nikam odcházet, když už měl Tom postel pěkně rozehřátou. Opatrně, aby brášku nevzbudil, se nasoukal pod jeho přikrývku a byl připravený usnout. Bohužel tady byl jeden malý problém, který se neodbytně dožadoval pozornosti. Bill se s Jessem sice nažhavil, ale k jeho smůle neuspokojil. Ne, že by byl v pozoru, ale byl tady ten zvláštní pocit, který ho tlačil v břiše.

Doširoka otevřel oči a zvažoval, jestli má jít k sobě do pokoje a vyhonit si ho. Pak ho ale napadlo něco lepšího. Jedním jediným prstíčkem začal Tomovi přejíždět po odhaleném břiše. Bratr se jen mírně zavrtěl, ale jinak na jeho ochmaty nereagoval, a tak se osmělil.
Rozprostřel celou dlaň a přejížděl po Tomových svalech. Pak úplně opatrně začal vsouvat ruku pod jeho boxerky. Konečky prstů narazil na bratrův penis a něco uvnitř něj se zatetelilo blahem.
„Co děláš?“ zamumlal rozespale Tom a přetočil se na bok čelem k němu, aby mu jeho dráždění ztížil. Ač nerad, Bill musel ruku vytáhnout. „Zlobíš,“ dodal Tom a vypadal, že se chystá znovu usnout.
„Kdo si hraje, nezlobí,“ řekl šibalsky a už, už spouštěl ruku dolů, aby se pustil do dalších nekalých aktivit, když ho bráška překvapil. Chytl ho kolem pasu, přitáhl blíž k sobě jako plyšového medvídka a uvěznil jeho ruce mezi jejich těly.
„Dobrý pokus,“ zašklebil se Bill. Stačilo naklonit se sotva pár centimetrů, aby přitiskl své rty na Tomovy. Myslel si, že se bude muset potýkat s počátečním odporem, ale bráška se zapojil docela rychle. Nevinné oždibování brzy přerostlo ve žhavou hru jazyků.

Tom se rychle probíral ze své apatie, a přestože ho celé tělo bolelo, najednou jako by to nebylo tak důležité. Překulil se na Billa tak, že byl nucený roztáhnout nohy, a on se aspoň mohl vměstnat mezi jeho stehna.

„Co to tady zkoušíš? Snad se nechceš zase něco naučit?“ pozlobil ho Tom a celou spodní částí těla se k němu přitiskl.
„Ani ne,“ zaculil se Bill. „Jen jsem si myslel, že bychom si mohli navzájem trochu pomoct.“
„Jinými slovy, že bych já mohl pomoct tobě. Protože o sebe jsem se postaral už ve sprše,“ odpověděl Tom a pravidelnými pohyby se proti bráškovi zhoupával, až z toho usykával.
„Hmm, tak asi jo,“ přikývl Bill a naprosto se ztrácel v tom, co na něm Tom prováděl. Byl přímo lačný po kontaktu s druhou osobou. Ručních prací už si užil dost. Chtěl se posunout dál a začít si užívat všech výhod, které mu puberta přinášela.
„Na to zapomeň,“ zavrněl mu Tom sladce do ucha předtím, než ho do něj kousnul.
„Tomi, prosím,“ skuhral Bill. Nedokázal si představit, že by dokázal zvládnout být odmítnut dvakrát za sebou.
„O co prosíš?“ dráždil ho dál Tom.
„O cokoliv,“ zafňukal a míra jeho frustrace ještě vzrostla.
„A co kdybych chtěl všechno?“ Tomova slova zazněla a vypadalo to, jako by se teď vznášela a rozpínala nad nimi. Už se chystal říct, že si dělal srandu, když Bill sotva slyšitelně řekl: „Tak jo.“
Tom okamžitě ztuhnul a nadzvedl se nad ním, aby se mu mohl pátravě zahledět do obličeje.

„Vážně?“ zeptal se pochybovačně a hledal v Billově tváři stopy po nějakém humoru.

„Jo, chci, abys to udělal,“ našel Bill ztracený hlas a rozhodně přikývl.
Tom se svalil bokem, aby ho nerozptylovalo Billovo přirození otírající se o to jeho. Zapřel se na jednom lokti a pořád si bratra důkladně prohlížel.
„Bille, je ti jasné, o čem tady mluvím?“ ujišťoval se. „Chci ho do tebe strčit a ošukat tě. Připravit tě o panictví.“
„Jo, to si uvědomuju,“ přikývl Bill a začal se cítit trochu nepohodlně. Když na něm Tom ležel celou vahou a vytvářel mezi nimi svými pohyby to příjemné teplo, byl by ochotný souhlasit úplně se vším, ale teď když leželi vedle sebe a hleděli si do tváře, bylo to úplně jiné.
Nakonec to ale byl jen Tom a ten by mu přece nikdy neublížil, ani by ho nenechal cítit se trapně nebo divně.
„Chceš to vážně udělat? Chceš mít svoje poprvé se svým bráchou?“ kroutil hlavou Tom a byl skoro přesvědčený, že do toho nepůjde.
„Chci mít svoje poprvé s někým, komu věřím a s kým mi je dobře. A taky to chci už mít za sebou a toho se od Jesse asi nedočkám. Prostě mi jen pomůžeš,“ pokoušel se ho utlouct svými argumenty.
„Ty ses úplně zbláznil,“ zakroutil Tom hlavou, ale navzdory svým slovům se znovu vyškrábal na Billa. „Zbláznil, zbláznil, zbláznil,“ opakoval a po každém slově dal Billovi malou pusinku na čelo, na líčka a nakonec i na rty. „Nechceš si radši povídat?“ navrhnul mu nakonec.
„Všechno, jenom to ne,“ odfrknul si Bill, protože jeho přítel byl na povídání expert. Často mu skákal do řeči a nenechal ho dokončit myšlenku. Ne jako Tom, který trpělivě čekal, než se vyblábolí a vysype ze sebe všechno, co potřebuje.

„Okey, pak za mnou ale nechoď brečet, jo?“ šťouchnul ho Tom do žeber. Natáhl se k nočnímu stolku a vytáhl z něj poloprázdnou tubičku od lubrikantu.

„Na co to máš?“ zarazil se na okamžik Bill.
„Myslel jsem, že nechceš kecat,“ zachechtal se Tom, aby se vyhnul otázce.
„Tome, vážně. Na co to máš?“ nenechal se černovlásek odbýt a rozpačitě se zavrtěl. Nikdy si nevšiml, že by si bráška domů přivedl nějakého kluka, nebo že by ho snad jen balil. Jestli bude mít mamka oba syny gaye, tak to asi nepřežije.
„Uklidni se,“ odbyl ho Tom, protože mu bylo jasné, co se odehrává za Billovým zamračeným čelem. „Někdy si ho s ním honím, když to chci mít trochu mokřejší.“
„Wow, a je to dobrý?“ zaujalo to Billa a hned se začal sápat po tubičce.
„Takže si ho chceš radši jen vyhonit?“ navrhnul Tom a doufal v únik z toho, co se chystali udělat.
„Ne, to ne,“ upustil Bill lahvičku, jako by ho popálila. Chytl brášku oběma rukama za tváře a přitáhl si jej k polibku. Tom se bez protestů nechal opečovávat Billovými šikovnými rtíky, pak se ale odtáhl a znovu z něj sklouzl dolů a musel se pousmát nad jeho rozmrzelým výrazem.

„Promiň, ale jsem rozbitý po tréninku. Jestli to chceš, budeš si muset vyskočit nahoru,“ řekl a byl si téměř jistý, že tentokrát už Bill konečně couvne. Jeho bráška ho však opět dokonale připravil o řeč. Vyškrábal se na kolena, přetáhl si přes hlavu tričko, postaral se o boxerky jich obou a pak už se pohodlně usadil na jeho stehnech.

„Budeš se muset trochu připravit,“ ukázal Tom mezi Billovy nohy.
„Tome, z nás dvou jsem tady já ten gay. Myslíš si, že nevím, jak to chodí?“
„Už jsi to někdy dělal?“ zeptal se Tom a očekával zápornou odpověď, Bill však jen přikývl a vzal do ruky lahvičku.
„Ne, ne,“ nadzvedl se Tom na loktech. „Ty už ses někdy prstil?“
„Naposledy dneska odpoledne, protože jsem čekal, že k tomu s Jessem konečně dojde a chtěl jsem být aspoň trochu připravený,“ přiznal a cítil, jak ho pálí rudé tváře.
„Tak na to už se těším,“ promnul si Tom ruce, než je složil za hlavou a lehl si. Ani v nejdivočejších snech ho nenapadlo, že s Billem bude sdílet něco tak intimního.
Černovlásek se snažil potlačit pocit studu a vymáčkl si na prsty dostatečné množství gelu. Na Toma se ani nepodíval a bez okolků si začal mnout pevný kroužek svalů mezi půlkama.

Tomovi se začal zkracovat dech a jeho ochablé přirození se znovu začalo hlásit o svou pozornost. Užíval si pohled na bratra, který se úplně ztrácel v tom, co sám sobě prováděl. Přivíral oči, hlavu zakláněl dozadu, rty mírně pootevřené.

Když už měl pocit, že to trvá až moc dlouho a nevydrží to, Bill toho konečně nechal. Vytlačil lubrikant i na Tomův penis, a pak už se nad ním nastavoval do správné pozice.
„Poslední šance z toho vycouvat,“ pronesl Tom varovným tónem, protože mu bylo jasné, že jakmile bude jednou uvnitř, nebude schopný přestat. Už to bylo nějakou dobu, co si užil sex. Částečně i jeho abstinence možná byla důvodem, že Billovi na všechno tak snadno kývnul.
„Já necouvám. Ty?“ obrátil otázku na bratra. Tom se zmohl jen na zakroucení hlavou. Položil si ruce na Billova stehna a pak už jen čekal, co se stane. Byl odhodlaný celou dobu jen ležet a veškerou práci nechat na Billovi. Jakmile na něj ale nasedl a ucítil tlak svírající jeho penis, nebyl schopen zůstat v klidu. Bill vůbec nepůsobil jako začátečník. Dělal všechno velmi důkladně a až moc dobře. To, s jakou lehkostí do sebe Toma přijal, bylo skoro šokující.

„Do prdele,“ zaklel Tom a zatnul nehty do bratrovy kůže.

„To bylo nemístné,“ zachichotal se Bill, až se mu stáhly svaly a nevědomky tak Toma přiváděl k šílenství.
„Začni se hýbat, nebo se neovládnu a převezmu kontrolu nad situací,“ varoval ho Tom a zněl tak vážně, že se Bill neodvážil neposlechnout. Zapřel se rukama vedle bratrových ramen a v dlouhých tazích se pohyboval nahoru a dolů. Věděl, že to bude nepříjemné. Byl však odhodlaný nedat na sobě znát jakoukoliv známku bolesti. Měl strach, že by Tom potom už nechtěl pokračovat, protože je to mnohem složitější než sex s holkou.
„Dobrý?“ zeptal se a Bill jen přikývl. Zuby pevně tiskl k sobě a dýchal zhluboka nosem. Počáteční nepohodlí povolovalo a on byl ochotný si zvyknout na myšlenku, že by si to časem mohl začít i užívat.
„Kurva,“ zaklel pod ním bratr, který si to evidentně užíval až moc. Bylo vidět, že se musí hodně ovládat, aby nevykřikoval slastí. Koneckonců mamka byla jen o jednu ložnici dál.
„Ach bože. Tohle je neskutečné,“ kňučel Tom a propínal se jako luk.
„Neuděláš se hned, že ne?“ ujišťoval se Bill. Nechtěl, aby bylo po všem dřív, než z toho sám něco začne mít.
„Pokusím se,“ slíbil Tom. Po slepu hmátnul po bratrově penisu a doufal, že mu trochu pomůže udělat to všechno příjemnější.

Bill se soustředil pouze na to, aby se nepřestal pohybovat. Nahoru, dolů. Nahoru, dolů. A pořád dokola. Po chvilce mu došlo, že už necítí to nepříjemné pnutí a znovu se o slovo hlásí jeho vzrušení. Konečně byl na správné cestě. Pokud by se na Tomovi takhle pohupoval dost dlouho, mohlo ho to nakonec přivést k vrcholu. Už se viděl, jak se na bratrovi svíjí dlouhé minuty, když Tom narazil svým penisem na něco uvnitř něho, co ho nutilo se prohýbat a žádat si o víc.

„Tak to je pecka,“ přiznal Bill a pokoušel se znovu trefit to místečko.
„Už to dlouho nevydržím,“ přiznal Tom a zrychlil pohyby rukou, aby tak popohnal i Billa. Svíjeli se na sobě a za zavřenými víčky se věnovali spíš jen sami sobě a svým pocitům. Pak v jeden okamžik oba otevřeli oči a zahleděli se na sebe, a to celou hru povzneslo na novou úroveň. Všechno, co spolu doteď dělali, bylo úžasné, vůbec se to ale nedalo srovnávat s tím, když si při tom hleděli do očí.
Bill se sklonil dolů a s otevřenými ústy Toma políbil. „Už jen chvilku.“

Klouzali po sobě v přirozeném rytmu a pak, když napětí dosáhlo vrcholu, v Billově břiše vybuchl ohňostroj a dopřál mu nekonečnou vlnu uspokojení. Jen okrajově vnímal, že jej Tom následuje a se zatnutými pěsti uvolňuje i své napětí.

Billovy nohy se začaly nebezpečně třást, takže opatrně slezl dolů a lehnul si vedle Toma. Oba hlasitě oddechovali a hleděli při tom do stropu.
„To bylo něco,“ přiznal Tom.
„To teda,“ souhlasil Bill. Mezi nohama stále cítil horké pulzující něco, ale nebylo to nepříjemné.
„Jsem totálně mrtvý. Myslím, že brzo usnu,“ upozornil Tom. Bill mu podal kapesníčky a oba se rukama, pořád ještě roztřesenýma, očistili.
„Můžu tu zůstat?“ zakňoural Bill svým prosícím hlasem. Nechtělo se mu odcházet do prázdného studeného pokoje.
„Hmm,“ zahučel Tom. Omotal kolem Billa dlouhé paže a vzápětí usnul. Bill ještě pár minut přemýšlel o tom, co se vlastně stalo. Už nebyl panic. Konečně měl sex. A nakonec se toho dočkal s člověkem, kterého na světě miluje ze všech nejvíc. Pořád čekal, že se dostaví nějaké divné pocity, ale nestalo se tak. Blažený výraz z tváře mu nemohlo nic sebrat. Vmáčkl se trochu blíž do Tomova objetí a pak taky spokojeně usnul.

autor: Becs

betaread: J. :o)

9 thoughts on “Brother’s help 2/3

  1. Jesse je ledový král všech palblbů, mít v náručí něco tak žhavého jako je Bill a on ucukne? Idiot.

    Zato Tomi, to je zářný příklad obětavého bratříčka 🙂 a zároveň typického chlapa 😀 protože ti i když už fakt nemůžou a jsou na pokraji sil, sex vždycky ještě můžou 😀

    Ale super, jak dával Billovi možnosti k úniku. Taky zbožňuju, jak jsou oba v pohodě. Že se zbytečně netrápí nějakými pocity trapnosti, ale prostě si to naplno užívají. Ten pocit komfortu, který si můžou nabídnout… zavidím 😉

    První polovina kapitolky to byla taková něha… byli spolu takoví roztomilí ňuňánci (Bill a jeho nenechavé packy :D)

    A ten zbytek jsem si samosebou zvrhle užila 😉 I když většina práce zbyla na Billovi 😀 nutno dodat, že si to užili oba a my všichni s nima 😀

    Děkuju moc za tuhle lahůdku 😉 po těžkém dni super pohlazení

  2. S tím Jessem jednoznačně není něco v pořádku. Který kluk v tomhle věku odmítne tak očividnou nabídku sexu, a navíc s Billem? Pokud není heterák jak poleno… Není impotent? 😀
    Děkuji za krásnou kapitolu a těším se, co bude dál.

  3. Toto by prebralo aj mŕtveho…. teda okrem Jessa, nechápem…ale je fajn, že to nechal na Toma:) Bolo to super, aj keď by som od Toma chcela viac aktivity. Skvelá kapitola 🙂

  4. Strašně moc se mi líbí, že ani jeden nijak  nevyšiluje, a to hlavně Tom, že nemá strach o svoje ego, když se vyspí s vlastním bráchou – klukem. V tomhle díle bylo krásně vidět, jak moc má Billa ve skutečnosti rád, a nad tím jsem se úplně rozplývala.
    Mám takové tušení, že Jesse se v příštím díle už konečně rozhoupe k nějaké té akci, ale nakonec ostrouhá, protože Bill si už za něj dávno našel lepší náhradu. Dobře mu tak… 😀

  5. Ty Billy, s tebo taky neni neco v poradku vid? Jestli po tomhle pujdes za Jessem, treba jen oprit o nej kolo, pretrhnu te 😀

  6. Tak to šlo tedy rychle! 😀 Ale rozhodně si nestěžuji! 🙂

    Souhlasím s holkami, Jess je prostě divný! Já mám takový pocit, že možná nakonec ani nebude gay, protože odolat Billovi je podle mě nemožné. 😀 Ovšem tím líp pro Toma s Billem. 😛 Je docela příjemné, že se kluci nikterak nezaobírají svými pocity, ale stejně mě zajímá, zda třeba ráno po probuzení je to netrkne..? Ačkoli oba dva se mají rádi, a i když překročili jistou hranici, oni jsou spokojení, rozumí si i beze slov, tak proč něco vehementně řešit…

    Skvělá povídka, Becs! ♥

  7. Tak, kdo je tu gaye a kdo ne? 🙂
    S Jessem to moc nevypadá.
    To nám ovšem nevadí. My jsme si užili večer s dvojčaty, že?
    Bezvadná povídka, už se těším na další pokračování. Díky

  8. Tahle povídka je tak úžasně milá a pohodová a zároveň sexy 🙂 Miluju ten vztah mezi dvojčaty a hlavně Tomovu roli ochránce a staršího brášky, který by svému milovanému Billovi nikdy neublížil. Jsem moc zvědavá na třetí část 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics