School reunion 6.

autor: Becs
Tom

„Pokaždé to tak hrozné nebylo,“ chlácholil mě Bill, ale oba jsme věděli, že jistou dobu jsem nežil pro nic jiného než pro chlast, a když odešel, jen jsem se k tomu přirozeně vrátil. Od té doby, co mě Gustav našel ležet za hospodou celého od bahna, jsem se nenapil. Věděl jsem, že moje dno se blíží a je jen otázkou času, než od sebe všechny odeženu. Kamarád mě naložil do auta a odvezl k sobě domů. Dva dny jsem prospal, aniž bych vstal z postele kvůli jídlu nebo hygieně. Potřeboval jsem to. Moje tělo toužilo po regeneraci. Třetí den jsem celý probrečel, když na mě dopadla tíha toho, že už tady Bill není. Že se nevrátí. Že už mu na mně nezáleží a vybral si život beze mě.

Gustav se neptal, co se děje, ale myslím, že měl dost jasnou představu. Když jsem se konečně zvládl doploužit do koupelny, upřímně mě vyděsil ten přízrak, co na mě hleděl ze zrcadla. Skutečně je tohle ten kluk, se kterým chtěla chodit hlavní roztleskávačka? Teď by mi tak akorát hodila pár centů, protože jsem vypadal jako bezdomovec.

„To je dost, kámo,“ usmál se na mě Gustav, když jsem přišel za ním do kuchyně a posadil se. Jako jedni z mála jsme neodešli na vysokou, protože jsme byli přesvědčeni o tom, že akademické vzdělání pro nás není důležité. Georg i Becky odjeli společně někam do Kalifornie a slyšeli jsme o nich jen málo. Vždy přijeli na pár dní v létě na náš tradiční táborák, i když teď už jen jako přátelé, protože jejich vztah nepřežil první ročník.

Kde skončil Bill, jsem zatím nevěděl, protože mi to nikdo nechtěl říct.
„Takže s tím tvým flákáním je konec. Musíme vymyslet něco smysluplného, čím se zabavíš. Už ti nedovolím klesnout tak hluboko,“ poučoval mě, ale jeho vážný pohled mi zabránil v protestech. V duchu jsem si říkal, že od něj to sedí, když v podstatě taky nic nedělá a nechá se živit rodiči. Ten rozhovor pro nás ale byl velkou motivací. Začali jsme si hledat práci, a když jsme oba s křikem a nadávkami opustili už třetí zaměstnání, rozhodli jsme se, že se uděláme sami pro sebe. Začali jsme se živit jako Hodinoví manželé a slavili jsme obrovský úspěch. Oba jsme byli docela šikovní, a co jsme neuměli, jsme se brzy naučili. Po všech těch letech těžké práce jsme se s Gustavem dost vypracovali a bylo to už hodně dávno, kdy jsem se i já musel ušpinit při nějaké činnosti.
Byl jsem si jistý, že Bill nic z toho neví. On byl v naší rodině ta hvězda, já jsem byl prostě jen kluk, kterému to náhodou vyšlo.

Oba jsme se znovu ztráceli v myšlenkách, tentokrát ticho mezi námi nebylo nepříjemné. Prostě jsme potřebovali pár minut na to, abychom se srovnali s novou situací.
Ze zadumání mě vytrhlo upištěné dívčí trio, které se seběhlo kolem Billa, a s poskakováním se s ním vítaly. Rachel, Bea a Rose byly bráškovy kamarádky, i když já si byl jistý, že se s ním baví jen proto, aby mohly říkat, že mají za kamaráda gaye. To je tedy čeká dost trpké zklamání. Prakticky jsem nerozuměl tomu, co říkají, protože přešly do vysokého tónu, který kdokoliv, kdo má v sobě špetku testosteronu, prostě nedokázal rozluštit.
Billovi se jejich pozornost očividně líbila, protože jim zapálené odpovídal a pronášel při tom slova jako Chanel, Birkinka a Hermés. Měl jsem opravdu jen mlhavé tušení, o co jde, takže jsem se do rozhovoru nijak nemíchal.
Pocítil jsem zklamané bodnutí v žaludku, když mi brášku odvedly na taneční parket. Hodil po mně omluvným pohledem, ale nijak se nebránil.
„Jo, teď bych si dal rozhodně panáka,“ zamumlal jsem si pro sebe, až se po mně barman překvapeně otočil. Z celého srdce jsem ty holky nesnášel. Na střední patřily k roztleskávačkám a chovaly se k Billovi jako k maskotovi. Tahaly ho do kina a na nákupy a okrádaly mě tak o čas, který jsem s ním mohl strávit. Byly dost chytré na to, aby to na mě nezkusily, protože věděly, jaký na ně mám názor. Někdy se mi zdálo, že byly stvořeny jen proto, aby mi znepříjemňovaly život.

Bill

Leželi jsme s Tomem u obřího bazénu a užívali si slunečních paprsků, které nám postupně připalovaly záda. Rozhodli jsme se, že se si uděláme den jen pro sebe a tentokrát nepozveme nikoho z kamarádů. I když se nám maturita kvapem blížila a všichni si chtěli užít co nejvíce času spolu, než se rozprchneme na vysokou, my dva jsme tak nějak potřebovali čas o samotě. Pár posledních týdnů bylo podivných a já se poprvé po dlouhé době cítil příjemně.

Otočil jsem hlavu směrem k Tomovi. Ležel na břiše, víčka semknutá a ústa mírně otevřená. Řekl bych, že upadl do dřímoty a já tak měl pár minut na to si ho beztrestně prohlížet.

Od události v ložnici Georgových rodičů už uběhla pěkná doba a ani jeden z nás se o tom nezmínil. Tom se ke mně však začal chovat jinak. Najednou jsem v něm zahlédl záblesk toho hodného brášky, jakým byl dřív. Byl ke mně pozorný a do ničeho mě netlačil. Mnohem více se se mnou mazlil, i když dravost z jeho chování v těchto chvílích úplně nevymizela. Občas to na mě zkusil, ale když se dočkal záporné reakce, okamžitě se stáhl.

Když tady tak ležel a vypadal nevinně, pocítil jsem v břiše zvláštní touhu. Možná, že už jsem začínal být připravený. Trvá to mezi námi už delší dobu a Tom pořád odmítá všechny ostatní nabídky, kterých není zrovna málo. Mou důvěru si tedy rozhodně zaslouží. Na druhou stranu jsem měl obrovský strach ze samotného aktu. Nikdy jsem to nedělal. Jasně, viděl jsem gay porno, takže základní znalosti jsem měl, ale dělat to doopravdy bylo úplně něco jiného.
Přesto ta palčivá touha v mých útrobách byla tak neodbytná, že zastiňovala můj strach. Bylo na čase udělat další krok.

„Tomi,“ zašeptal jsem dost důrazně, takže sebou bráška škubnul.

„Jo?“ nadzvedl se o pár centimetrů, aby se ujistil, že mi nehrozí žádné bezprostřední nebezpečí. Když viděl, že je všechno v pohodě, zase se položil zpátky a zavřel oči.
„Chci ti něco říct,“ přiznal jsem tlumeně. Tom jen zabručel na znamení, že poslouchá. „Myslím, že už jsem připravený. Chci to udělat.“
Nebylo nutné mu vysvětlovat, o čem mluvím, vzhledem k tomu, jak se jeho oči rozšířily, bylo zjevné, že pochopil. Zapřel se o lokty a dychtivě na mě hleděl. Jeho tělo bylo opálenější a vyrýsovanější než moje, takže bych byl blázen, kdyby mě nepřitahoval, jak tam ležel a jeho kůže se leskla v odpoledním slunci.
„Myslíš to vážně?“ ujišťoval se a já měl dojem, že celé jeho tělo najednou žhne chtíčem. Kdyby měl tu možnost, pravděpodobně by po mně skočil hned tady. Jediným mým štěstím bylo, že sex na veřejnosti ho očividně nelákal.
„Jo, myslím to vážně,“ potvrdil jsem. Tom se přímo zatetelil blahem a přišoupl se blíž ke mně, takže jsme se prakticky dotýkali rameny.
„Kdy?“ vydechl netrpělivě. Jeho zorničky byly roztažené, jako by si šňupnul koks nebo něco podobného.
„Co nejdřív. Třeba hned dneska večer.“ Když už jsem se jednou rozhodl, nebylo na co čekat. Jak se znám, byl bych schopný si to rozmluvit a vycouvat. A takové trápení jsem mu připravit nechtěl.
„To je super. Naši jdou na tu výstavu. Vrátí se až pozdě v noci,“ přikyvoval Tom s těžko skrývanou radostí. Div, že nevstal a nezačal provádět vítězný taneček.

„Ale bude to po mém,“ varoval jsem ho. „Chci to mít se vším všudy. Pěknou atmosféru. Chci se cítit příjemně.“

„Zlato, udělám ti to tak úžasné, že na to nikdy nezapomeneš,“ pronesl Tom svým sexy chraplákem, takže to znělo spíš oplzle než romanticky. Lehli jsme si zpátky na předloktí a hleděli si do obličeje. Na Tomově tváři se značilo tolik emocí, že jsem měl chvilkama dojem, že si to tady rozdáváme pomocí pohledů.
„Takže, ehm. Jak to chceš udělat?“ zeptal jsem se rozpačitě, když už to napětí mezi námi bylo neúnosné. Nějaký návod by mi přišel vhod, aspoň bych nebyl tak vyděšený.
„Chceš, abych ti popsal postup?“ zašklebil se na mě Tom, ale v jeho očích jsem zahlédl dychtivost.
„No, třeba nějak stručně. Pokud vím, tak s klukem jsi to ještě nedělal.“
„Nemyslím si, že by v tom byl nějaký rozdíl,“ pokrčil Tom bezstarostně rameny. „Řekl bych, že postup je zhruba stejný.“
„To je tak trapné se o tom bavit. Jako by nám bylo znova dvanáct a našli jsme u strejdy jeho playboye,“ schoval jsem si obličej do osušky pod sebou, protože jsem cítil, jak mě polévá červeň.
„Víš, musím se ti k něčemu přiznat,“ chechtal se Tom. „Já už jsem věděl, jak na to, daleko dřív. Zasvětili mě starší kluci ze školy.“
Tohle přiznání jsem naprosto ignoroval, protože jsem měl plnou hlavu toho, co se chystáme večer podniknout.

„Máš nějaký lubrikant?“ osmělil jsem se a položil mu otázku, která mi byla dost nepříjemná.

„Mám,“ potvrdil a zase se šklebil jako idiot. Takhle šťastného jsem ho neviděl už opravu dlouho.
„Tys ho někdy používal s nějakou holkou?“ zamračil jsem se, protože představa, že to děláme s lubrikantem, který už něco zažil, se mi nelíbila.
„Ne, koupil jsem ho, až když jsme si spolu začali. Jen tak pro jistotu,“ osvětlil mi situaci. „A neboj, je neparfémovaný, protože vím, jak jsi na pachy citlivý, a rozptylují tě.“ Teď byla řada na mně, abych se usmál. Pozornost, jakou věnoval detailům, mě dojímala.
„Chceš to udělat u mě nebo u tebe?“ navázal Tom na předchozí diskuzi. O tom jsem musel chvilku přemýšlet. Většina toho, co jsme dělali, se odehrála v jeho pokoji, když nepočítám ochmaty na gauči nebo chvilky ve sprše.
„Radši bych to udělal u mě,“ rozhodl jsem. Chtěl jsem mít výhodu domácího prostředí, a navíc jsem miloval, když moje postel voněla po Tomovi. Po něčem takovém ho z přikrývek ucítím ještě dlouhou dobu.
„Dobře,“ odsouhlasil mi to.

„A jak to uděláme? Ty to uděláš mně, nebo já tobě?“ Červeň v mých tvářích teď už určitě dosahovala vrcholu. Nebyl jsem nijak prudérní a nedělalo mi problém bavit se o sexu, ale teď když už to začínalo být reálné i pro mě, cítil jsem se hodně nesvůj. Náš rozhovor mi až příliš připomínal nějakou trapnou teenage komedii, ale zkrátka jsem si nemohl pomoct.

„No, když si ho honím, tak si vždycky představuju, že ho do tebe strkám,“ pronesl Tom na plnou pusu. On očividně nebyl tak ostýchavý jako já.
„Ty na mě myslíš, když si ho honíš?“ Nevím proč, ale tahle informace mě zkrátka potěšila. Tom by si to ve snech mohl rozdávat prakticky s kýmkoliv, ale i tam mi zůstával věrný.
„Jsi ten, kdo mě vzrušuje nejvíc, tak na koho jiného bych měl myslet?“ Tahle jeho upřímnost a otevřenost mě dostávala. Přál bych si mít aspoň kousek jeho odvahy.
„Takže ho do mě strčíš?“ Tohle byl rozhodně vrchol mé troufalosti, protože na nic odvážnějšího jsem nebyl schopný se zeptat.
„Uděláme to, jak budeš chtít,“ pohladil mě Tom po ruce, abych se zklidnil. Pravděpodobně vytušil, že pokud se nebudu cítit pohodlně, vycouvám z toho. „Teď o tom nepřemýšlej. Prostě to zkusíme, a když se ti to bude zdát divné, přestaneme. A zkusíme to jindy.“
On prostě věděl, co říct, aby se mi hlavou přestaly honit divoké myšlenky. Není to závod. Nemusíme doběhnout až do konce. Prostě uvidíme, jak to půjde. Máme dost času zkoušet to znovu a znovu. Teď když už jsem došel k tomu rozhodnutí, jsem to opravdu nechtěl pokazit.

Prohlédl jsem si znovu Tomovu pružnou postavu a musel jsem se usmát. Byl jsem si stoprocentně jistý, že se tak břichem tiskne k ručníku jen proto, že je jeho penis v pozoru z toho, co jsme právě probírali.

„Bille,“ vykřikl někdo mé jméno a já se chtě nechtě musel odvrátit od té perfektní podívané. „Nevěděly jsme, že tady budeš.“ Zamířily k nám mé tři kamarádky Bea, Rachel a Rose. Každá si pod paží nesla velkou plážovou tašku a na nosech jim trůnily obří brýle.
„Můžeme se přidat?“ zeptala se Rachel, ale neobtěžovala se počkat na odpověď. Všechny tři se začaly usazovat po mé pravé straně a vesele si o něčem štěbetaly. Tom se jen znechuceně odvrátil zády k nám a nevěnoval jim žádnou pozornost.
„Slyšel jsi o tom dnešním večerním výprodeji? Všechno zboží za půlku,“ otočila se ke mně Rose a upřela na mě prázdný pohled. Často jsem uvažoval, jestli je skutečně tak hloupá, jak působí, nebo jestli to jsou ty její obří oči, které můžou za to, že vypadá duchem nepřítomná.
„Neslyšel,“ zakroutil jsem hlavou a sledoval, jak se všechny tři synchronizovaně mažou opalovacím olejem. Všude se rozprostírala vůně kokosu a popravdě mě z toho začala bolet hlava.
„Ach bože, rozhodně tam musíš jít s námi,“ rozhodla rázně Rachel. Byla něco jako vedoucí party a Bea i Rose k ní vzhlížely přímo s fanatickým odevzdáním. Co Rach řekla, to také platilo.
„No víš, já mám jiné plány,“ zkusil jsem to opatrně a cítil jsem vztek, který začal vyzařovat z bráchy.
„Nesmysl. Tenhle výprodej je jen jednou za rok a budou tam i kousky od návrhářů. Byl bys blázen, kdyby sis to nechal ujít. Jakékoliv jiné plány se dají přesunout,“ nenechávala prostor pro diskuzi.
„Ale,“ zkusil jsem se chabě bránit, ale utnula mě jediným vražedným pohledem. Začaly se bavit o nějakém klukovi, který se Rose líbil, a tak jsem se odvážil otočit na Toma. Pořád ležel, ale teď na mě zíral tvrdým pohledem zpod staženého obočí.
„Promiň,“ šeptl jsem, takže to slyšel jen on. Odfrkl si a znovu se ke mně otočil zády.

„Bille, támhle je Sam Anderson. Slyšely jsme, že je gay. Co kdybychom ho zašli pozdravit? Vy dva byste byli tak roztomilý pár,“ vyhrkla Rose a ukazovala přes vodu na druhou stranu bazénu.

Než jsem stihl něco odpovědět, Tom si zase odfrkl a vstal.
„Kam to jdeš?“ ptal jsem se bázlivě. Doufal jsem, že mě tady nenechá samotného, protože nějaký Sam mi byl úplně ukradený.
„Do vody,“ odsekl a odcházel podél bazénu pryč.
„Je nějaký nepříjemný,“ zkonstatovala Rachel povýšeně a já měl chuť ji praštit do toho jejího snobského nosíku. Nakonec jsem se ovládl a nijak její výrok nekomentoval.
Přes světle modrou hladinu bazénu se k nám doneslo šílené vřeštění, jako když někdo vraždí štěně. Všichni jsme se poplašeně posadili a otáčeli hlavy, abychom našli strůjce toho nelidského řevu. Já byl první, kdo si všiml Sama Andersona, který seděl na okraji bazénu a byl mokrý od hlavy až k patě. Kousek od něj se z vody vynořil Tom a se škodolibým úsměvem odplaval pryč.

autor: Becs

betaread: J. :o)

9 thoughts on “School reunion 6.

  1. Bill dal nakonec přednost nákupům před Tomem? Tak to se nedivím, že je Tom naštvaný. Ale ten jeho kousek v bazénu mě rozesmál. Trochu dětinské, ale jak to člověka potěší, že jo? 😀
    Díky, těším se na pokračování.

  2. Bill ma dosť naštval, že nedokázal odmietnuť debilné nákupy a dal im prednosť pred Tomom, ja by som na Tomovom mieste nebola ani tak naštvaná ako skôr zranená 🙁

  3. Jen ho zacne clovek krapet litovat, uz mam zach chut mu lajsknout. Tome, ty zatim vedes 😀 body navic za bazen 😀

  4. Oni jsou paka oba. Jako vážně. Billa bych nakopla… tak on Toma nejdřív totálně navnadí, ten se podle mě už viděl v pozici samce, jak dělá z brášky velkého chlapa a Bill si pak jde nakupovat? Jako chápu, někdy se některým lidem nedá odporovat, ale do prdele (v tomhle případě teda ne doslova, k Tomově škodě), když už se k něčemu takovému odhodlám, tak si za tím stojím, nejdu nakupovat s takovýma kráčmerama
    A Tomi byl na konci sice dětinský, ale pořád k sežrání… Sam Anderson je asi hoooodně růžový kluk, což? 😀
    Moc děkuju za nádherný dílek 🙂 opět jsem si ho maximálně užila :-*

  5. Tímhle teda Bill zklamal a naštval i mě… Vůbec se nedivím, že si svou zlost vybil alespoň na tom Samovi, když už jinak nemohl, ale já bycj nejraději zakroutila krkem Billovi!

  6. Tenhle dílek mi úplně skvěle kontrastoval s tím předchozím – 90% času se tu tak nějak šklebím, usmívám a schovávám obličej do dlaní nad tou úžasnou roztomilostí a vtipností jejich prvotní konverzace o sexu!:D Jako bonus  Tom už měl zkušenosti od kamarádů, jak dělat gay sex, hmmm:D  Bože tohle se povedlo, to je tak věrně popsaný –
    když člověk neví pořádně, co říkat, ale snaží se a "nějak" se prostě k podstatě věci dostane (oni dva, já z nich nemůžu:DDD "Řekl bych, že postup je zhruba stejný." – ano, asi jako když jako chemik vysvětluje namíchání ingrediencí do nějakého pokusu..:D) Supeeer!

    Zbylých 10% času mám zvedlý obočí a opravdu ošklivej nevěřící úšklebek (nechceš ho vidět, to mi věř), jak se tohle krásný mohlo takhle zvrtnout. WTF?!! Ten Bill je fakt takovej tupec nebo už potřebuju brejle, že čtu blbě?! Aarrrrrrrgghhhhh jak ho mohlo napadnout dát přednost těm pindám! Je tak manipulovatelnej nebo je fakt idiot od přírody? Se zcvoknu, to není možný. To je jako když zvrací jednorožec, ta scéna, takovej z ní mám pocit:D Tome, seš borec, jooooooooo! ^^
    Děkuju Becs, tohle je lepší než televize už hodně dlouho!;D

  7. Hahaha, ten konec mě docela rozesmál, jak Tom šel a svůj vztek si alespoň trochu vybil na Samovi. Já bych na to sice odvahu neměla, ale chápu, proč to Tom udělal. Tak snad mu to alespoň trochu pomohlo zpracovat svůj vztek. 😉

    A Bill Toma jako vážně vymění za nákupy? 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics