Nájemník 3.

autor: Shefifty

Dva chlapci procházeli úzkou a vinutou cestou dolů k jezeru. Tom kráčel těsně před Billem a na sobě měl obrovské džíny, ale byl bez trička. Jeho nohy byly bosé, stejně jako Billovy, a oba občas mumlali nadávky, když šlápli na nějakou ostrou větev nebo kámen zrádně ukryté v trávě. Černovlasý chlapec vdechl vůni pocházející z druhého mladíka. Nebyl to parfém nebo mýdlo, ale osobitá chlapecká vůně, která tak dobře voněla, až Bill chtěl zabořit nos do Tomova krku a nestydatě ho očichávat jako pes. Díval se na ty dlouhé dredy, které poskakovaly s každým krokem, který mladík udělal, a přál si, aby se mohl rukou alespoň jednoho dotknout, ale nějak měl podezření, že by si Tom myslel, že je to divné, a tak si držel ruce u sebe.
Mohli slyšet zvuk vody, která narážela do písečné pláže, ještě dřív, než dokonce spatřili jezero, a Tom zvedl láhev s vodou k ústům a napil se a pak ji nabídl Billovi. Černovlasý chlapec hltavě polykal. Nenapadlo ho si cokoliv vzít s sebou, a to horko mu úplně vysušilo ústa.
Když došli na konec mola, Tom se podíval na Billovu horní část těla a zatahal mu za tričko.

„Radši si to sundej, jestli se chceš hezky opálit,“ navrhl a Bill přikývl a přetáhl si tričko přes hlavu. Jeho kůže by rozhodně snesla více slunce, přestože už se mu párkrát vystavila při práci na zahradě jeho babičky. Tom si ho otevřeně prohlížel, a přestože Bill věděl, že se nemá za co stydět, bylo těžké si zvyknout na Tomovo otevřené chování. Nikdy se nesetkal s člověkem tak upřímným a přímočarým.

Tom se posadil na okraj mola a vytáhl si nohavice svých velkých džín až ke kolenům, aby se nezmáčely, když si nohy ponořil do vody. Vydal ze sebe spokojené zasténání, o kterém si Bill myslel, že znělo zcela sexuálně, a mírně se zčervenal, když se posadil vedle něj a své vlastní kalhoty si vyhrnul, co nejvíce to šlo.
Tiše seděli na můstku a pohupovali nohama, občas je náhodně otřeli proti sobě, a z horka byli příliš líní na to, aby mluvili. Billovy vnitřnosti byly stále sevřené z toho včerejšího polibku. Nebyl zvyklý se takhle cítit kolem jiného člověka, a hlavně ne kolem jiného kluka. Tom se zapřel dozadu o své dlaně s hlavou nakloněnou vzad a nechal si sluneční paprsky dopadat na obličej. Když se Bill snažil napodobit jeho uvolněnou pozici, jeho ruka neúmyslně přistála na Tomově. Rychle ji odtáhl, ale Tom už otevřel oči a pobaveně se na něj podíval, než znovu zavřel oči a na tváři měl úsměv.

Bill byl brzy téměř uspán zpěvem ptáků a šuměním vln, když ucítil, jak se jeho obličej ocitl ve stínu, a otevřel oči, aby spatřil Toma, který seděl a díval se na něj s nádechem úsměvu. Bill pochybovačně nakrčil čelo.
„Jsi hezký,“ řekl Tom a Billovi se překvapeně rozšířily oči.
„Hezký?“
Tom se pomalu usmál. „Ano, moc hezký.“
Bill sklopil hlavu a zčervenal.
„Děkuju,“ řekl a přál si, aby měl odvahu říct, že si myslí, že Tom je taky moc hezký. Ale možná by to bylo špatné slovo, když by popisoval Tomův vzhled, ale první věc, která mu přišla na mysl, bylo sexy, a to mohl jen těžko říct klukovi.
Bill se odvážil k dalšímu upřenému pohledu na druhého chlapce, který se nyní opíral o lokty a spokojeně se rozhlížel po jezeře, jako by právě teď nesložil Billovi kompliment, ze kterého mladšímu chlapci zčervenaly tváře. Jeho nahý hrudník byl pevný a vyrýsovaný, a spolu s těma nádhernýma tmavýma očima, které se tak trýznivě třpytily, způsoboval, že se Billovo srdce rozbušilo rychleji. Ano, Tom byl rozhodně pohledný a sexy, rozhodl se Bill.
Najednou Tom hravě zatahal za Billovy vlasy a postavil se.

„Tak pojď. Půjdeme si zaplavat,“ navrhl a díval se s nadějí na druhého chlapce.

„Nevzal jsem si nic na sebe,“ řekl Bill a zůstal sedět.
„To je jedno. Lidé sem chodí jen zřídka. Riskneme to,“ řekl Tom a začal si rozepínat džíny.
Bill se na něj podíval právě ve chvíli, kdy si Tom najednou stáhnul své velké kalhoty spolu s boxerkama. Rychle odvrátil pohled a zavrtěl hlavou.
„Ne, já ne,“ řekl a doufal, že jeho rudé tváře mohly být považovány za důsledek působení toho horkého slunce.
Tom se jen zasmál a přistoupil k okraji mola. „Zbabělče,“ ušklíbl se, než se elegantně potopil do chladné vody.
Bill sledoval, jak se vynořil mnohem dál a zamával, když Tom zvedl ruku nad vodou.
„Měl by ses přidat. Voda je perfektní,“ zavolal Tom, ale Bill se zasmál a znovu zavrtěl hlavou.
„Možná příště.“
„Beru tě za slovo,“ usmál se Tom a znovu zmizel pod vodou.
Bill sledoval, jak chvíli plave sem a tam, než se zdálo, že už toho má dost a vrátil se k molu, aby se vyšplhal po žebříku zpátky na místo, kde seděl Bill.

Jak Tomovo tělo s každým krokem na žebříku stoupalo z vody, Bill sklopil pohled, aby to nevypadalo, že se snaží pokukovat po Tomových intimních partiích. Dredatý mladík byl očividně zcela neobtěžován svou vlastní nahotou v přítomnosti Billa a pobaveně se usmíval nad Billovou viditelnou ostýchavostí. Mírně se nad chlapce s havraními vlasy naklonil a vyždímal si vodou nasáklé dredy nad jeho nahou hrudí a radostně se rozesmál, když druhý chlapec vyskočil na nohy a vykřikl.

„To máš za to, že jsi se mnou nešel do vody,“ řekl Tom s širokým úsměvem.
Bill mu poslal úsměv zpátky, ale jelikož byl Tom stále ještě nahý, obrátil se k němu zády a našel si další suché místo k sezení.
„Příště půjdu,“ slíbil a dodal, „ale ne nahý.“
Tom se opět zasmál. „Jak myslíš.“
Bill slyšel, jak se Tom začal znovu dostávat do kalhot a boxerek, a cítil úlevu. Na trávení času s dredatým chlapcem si bude muset ještě zvyknout.
Správně oblečený Tom si lehl vedle něj a Bill ucítil jeho prsty na své paži. Nevěděl, co očekávat, a tak otočil hlavu a uviděl, jak Tomovy oči přejíždějí po horní části jeho těla.

„Začínáš se připalovat a já jsem tak trochu mokrý,“ řekl Tom a znovu se narovnal. „Měli bychom se vrátit.“

Bill se na sebe podíval a uviděl, že jeho kůže má načervenalou barvu.
„Myslím, že máš pravdu,“ řekl, a byla mu podána Tomova láhev s vodou, když se vyškrábal na nohy. Vděčně se napil, ale dal si pozor, aby Tomovi nechal stejné množství, kdyby byl tak žíznivý jako on. Když mu ji podal zpátky, prsty druhého chlapce pomalu a záměrně sklouzly přes jeho, než Tom odtáhl ruku i s lahví. Dopil zbytek vody a při tom se na Billa dál zamyšleně díval. Billovi se zachvělo v žaludku, ale přesto nedokázal přerušit spojení jejich očí.
Na Tomových rtech se vytvořil drobný úsměv a rukou ukázal směrem, odkud přišli.
„Až po tobě, krasavče.“
Bill skryl stydlivý úsměv a rozešel se po cestičce, která je dovede domů. Zvykne si vůbec někdy na ten flirtující způsob, který byl prostě Tomovský? A byl tam nějaký význam za jeho činy, nebo to byla jen nepodstatná slova? Přál si, aby mu na tom tolik nezáleželo.
O několik minut později bylo dočasné ticho mezi nimi přerušeno.

„Bille…?“

Tomův hlas ho přiměl se na místě zastavit, otočil se, aby zjistil, co druhý mladík chce, a byl překvapený, když ho náhle popadl za ramena a přitiskl ke stromu. Jejich pohledy se krátce setkaly a Billovi se zadrhl dech v krku. Dříve než si uvědomil, co se to děje, se Tom naklonil a zakryl Billova ústa svými vlastními, zatímco jedna jeho ruka doputovala na Billův bok a druhá na jeho krk, aby přidala do polibku větší tlak. Billovy oči se zpočátku široce rozevřely, ale jeho rty Tomovi poslušně odpovídaly a trvalo jen několik vteřin, než oči zavřel a sám sobě dovolil ztratit se v tom, co si po celý den tajně přál. Tomův jazyk proti jeho byl horký a Bill se opřel o kmen stromu, který mu pomáhal zůstat rovně stát, jak se zdálo, že jeho vlastní síla se pomalu rozplynula.
Když Tom pomalu uvolnil své sevření a odtáhl se, Billovy oči vypadaly plaše a plné naděje.

„Tohle jsem chtěl udělat už od včerejška,“ řekl Tom a blýskl po něm úsměvem. „Doufám, že jsem nepřekročil nějaké…“

Bill rychle zavrtěl hlavou. „Ne, vůbec ne.“
Tomův úsměv se rozšířil a stejně tak i Billův.
„Tak pojď, půjdeme domů,“ řekl Tom, a tentokrát se ujal vedení.
Na křižovatce, kde se jejich cesty rozcházely, se Tom k Billovi otočil.
„Uvidím tě zase zítra?“ Zeptal se, a Bill s úsměvem přikývl.
„To bych byl moc rád,“ řekl, a setkal se s Tomovýma očima.
„Tak zase zítra,“ Tom se usmál a koketně na něj mrkl. Byl pobavený, jak snadno dokázal, aby se ten hezký mladík začal červenat.

***

Tu noc v posteli Bill ležel plně vzhůru a nemohl přestat přemýšlet o Tomovi a o tom polibku. Tom řekl, že si myslí, že je Bill hezký, a když se od něj ten dredatý mladík odtáhl poté, co jej uvěznil proti stromu, Bill si všiml, že další části Tomova těla reagovaly na ten polibek stejným způsobem jako Billovo vlastní tělo. Jeho okamžitá erekce jej přivedla do rozpaků, i když jeho džíny byly tak těsné, že Tom neměl šanci ji spatřit. Tom na druhou stranu nevypadal, že by se nějak staral o to, že jeho volné kalhoty lehce odhalovaly jeho vyboulený rozkrok. Pouze poslal Billovi jeden ze svých okouzlujících úsměvů, než pokračoval po cestě a nedbale si pískal.

Bill natáhl ruku pod přikrývku, stiskl svoje vzrušení a snažil se představit si, jaké by to bylo, kdyby to byla Tomova ruka, která ho hladila. Zavřel oči a zrychlil, to vše, zatímco si představoval Tomův okouzlující úsměv. S těžkým oddechováním si v hlavě začal přehrávat jejich vášnivý polibek a způsob, jakým se kolem něj omotaly Tomovy paže a tiskly je oba k sobě. Jak hřejivě a silně působily kolem jeho pasu, a jak Tomova nahá kůže voněla létem, sluncem a vodou. Trvalo mu méně než dvě minuty, než se kousl do rtu, aby neudělal žádný hluk. Nepotřeboval, aby babička, která spala ve vedlejším pokoji, slyšela, jak silně vyvrcholil do své dlaně.

autor: Shefifty

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

10 thoughts on “Nájemník 3.

  1. Líbí se mi, že Tom na Billa nijak zvlášť netlačí. On se evidentně ještě úplně neztotožnil s tím, že by mohl být na kluky. Uvidíme, kam to povede.
    Díky za překlad a těším se na pokračování.

  2. Já už se tak těším na léto. Úplně to na mě z toho dýchá.
    No Bill už je očividně ztracený a Tomovi taky není úplně lhostejný. Vypadá to, že si společné prázdniny užijou.
    Děkuji za překlad Zuzu

  3. Nemůžu se zbavit dojmu, že mi to je nějaké povědomé. Možná jsem to už četla někde v originále. Ale s jistotou to říct nemůžu. Ale zda se mi to hodně povědomé 🙂 nicméně to nic nemění na tom, že se mi to velice líbí. ach jo takvé letní romance…kdo by si je nepřál a neprožil je že. Uplně jim to závidím. jejich společné odvážnější chvilky jsou vzrušující ale nenásilné. to je prostě skvělé.

  4. Ja si predstavujem, že v realite je to opačné 🙂 Tom ako hanblivka a Bill ako nestydatý holotrt :D. Uplne sa tu krutim na stoličke pri čítaní, Tom je úžasne uvolnený a milujem ked prevezme kontrolu. Teším sa dalej ♥♥♥

  5. Miluju to jiskření mezi nimi. Tom je brutální 🙂 naprosto bez zábran 😀 chuďátko Bill, ten teprve testuje vody své nově zjištěné orientace a Tom do ní před jeho očima skočil naprosto po hlavě a na Adama 😀 Opravdu božsky se bavím a moc děkuju za překlad zuzu 🙂

  6. Páči sa mi Tomova bezprostrednosť, Bill je chúďatko tak  neskúsený, potrebuje niekoho, kto mu s tým trochu pomôže:) Ďakujem za preklad Zuzu♥

  7. Tahle povídka se mi začíná líbit čím dál víc! 🙂 Tom je neuvěřitelně sladký s tím, jak si dělá co chce, není stydlivý a dává všechno jasně najevo. Je to ohromně příjemné a myslím, že i Billovi tohle imponuje. Příběh se nám pomalu začíná rozjíždět a mě se líbí ta krásná pohodovost!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics