Nájemník 4.

autor: Shefifty

Druhý den, když vstoupil do nyní už známého chalupy, měl Bill potíže podívat se Simone do očí, když ho přivítala u dveří. Věděla o tom, že ho její syn líbal, nebo měl Tom dost slušnosti, aby si tyto věci nechal pro sebe? Když šlo o tohoto mladíka, člověk nikdy nevěděl.

„Tom je ve sprše. Můžeš na něj počkat v jeho pokoji, jestli chceš,“ řekla, a její úsměv byl vřelý jako vždy. Měla na sobě zástěru a z kuchyně se linula božská vůně. Tom měl štěstí; jeho matka se zdála být vynikající kuchařka.

Bill se posadil na Tomovu postel, několikrát překřížil nohy v kotnících, zatímco čekal. Vedle něj ležela Tomova peněženka a iPhone, a Bill se na ně podíval, ale úporně se držel, aby si neprohlédl Tomovu schránku. Pokud tam byly nějaké zprávy obsahující sprosté a oplzlé řeči od kteréhokoli Tomova přítele, radši o nich vědět nechtěl.

Vzhlédl, když se dveře otevřely a čerstvě vonící Tom vstoupil s ručníkem kolem boků. Těžké dredy mu visely kolem ramen a právě si je chtěl svázat do svého obvyklého ohonu. Svaly v jeho pažích se napjaly, když je zvedl až k hlavě a svazoval si vlasy.
Billovy oči vstřebávaly ten pohled. Bože, ten kluk vypadal tak dobře.

„Hej… jak krásné překvapení, najít tě, jak čekáš v mé posteli,“ ušklíbl se Tom, než si začal vybírat čisté oblečení ze skříně.

„Nejsem ve tvé posteli; jsem na ní, „obhajoval se Bill s růžovými tvářemi, i když věděl, že ho Tom úmyslně škádlil a on byl dost hloupý, aby mu na to skočil.
„To se dá lehce napravit.“
Bill se snažil prostě nevstat z postele, protože věděl, že by to Toma rozhodně pobavilo, a místo toho opětoval úsměv, který získal od druhého chlapce, a tvářil se tak neochvějně, jak jen mohl. Srdce mu začalo bít rychleji, jakmile Tom vstoupil do místnosti a skutečnost, že se Tom před ním znova převlékal, tomu moc nepomáhala.
Věnoval plnou pozornost svým nohám, dokud Tom opět nebyl decentní. Dredatý mladík se posadil vedle něj, položil mu ruku na stehno a naklonil se k němu blíž.

„Chyběl jsi mi,“ řekl tiše a Bill cítil, jak taje. Vůně, která ho obklopovala, mu způsobovala trochu závratě a on se podíval dolů na šlachovitou ruku, která spočívala těsně nad jeho kolenem.
„Chyběl?“ Řekl a jeho hlas zněl jinak. Myšlenky na dredatého chlapce celý den okupovaly jeho vlastní mysl, zatímco pomáhal babičce na zeleninovém záhonku. Nebyla to práce, ze které měl nějaké zvláštní potěšení, protože se mu dostala pod nehty špína, které se téměř nemohl zbavit. Ztratit se ve fantaziích o Tomovi a soustředit se na to, že ho brzy uvidí, byla jediná věc, která mu bránila v tom, aby začal bláznit.
Tom se pomalu usmál a oči se mu jako vždy zatřpytily.
„Právě jsem strávil ve sprše deset minut navíc, kdy jsem myslel na tebe. Co ti to říká?“
Billovi pěkně zčervenaly tváře a musel sklopit pohled nad Tomovou upřímností. „Ach.“
Nebylo pochyb, o čem se to Tom zmiňoval, a přestože Bill včera v posteli udělal stejnou věc, Tomovi by o tom nikdy neřekl.
„Jsi roztomilý, když se červenáš,“ řekl Tom a přiložil ruku k Billově bradě.

Bill Toma nechal, aby mu pootočil hlavu a přitiskl k sobě jejich rty. Ucítil na svých rtech jazyk a pustil Toma do svých úst. Zdálo se, jako by věděl, jak je Bill rád líbán, a pocit toho vlhkého tepla způsobil, že mu z krku vyšlo jemné zasténání.

Toma ten zvuk nejspíš povzbudil, protože jeho ruce se dostaly do Billových vlasů a na krk, a přitiskl Billa tvrdě proti sobě.
Bill se snažil zablokovat myšlenku na to, že Simone hned za dveřmi vaří večeři, a zavřel oči, jak se Tomův jazyk a rty stávaly náročnějšími.
„Mmm, chutnáš tak dobře,“ zašeptal Tom a přinutil Billa, aby se lehce zapřel vzad o své dlaně, zatímco mu druhý chlapec plenil ústa.
Billovi šuměla v uších proudící krev a cítil, že mu z Tomových projevů vášně dochází dech, ale v žádném případě nechtěl přestat. Tom zkroutil své tělo, takže jeho stehno bylo umístěno přes Billa, a následoval ho, když Bill postupně přistál na zádech. Tom přikryl jeho tělo a stále ho hladově líbal.

Billovi se točila hlava z těch spalujících polibků, a když se Tom trochu posunul, aby zasunul mezi Billovy nohy jedno ze svých kolen, černovlasý chlapec pocítil, jak se mu všechna krev náhle nahromadila ve slabinách. Držel oči zavřené a jen ochutnával a nechával se být ochutnáván a mlčky přemýšlel, jak se mu může dít něco tak úžasného.

Tom se přesunul tak, až byl úplně nahoře, líbal ho a pomalu pohyboval boky, aby se jemně třel o Billův bok. Pokračoval v práci jazykem hlouběji do Billových úst a tmavovlasý chlapec vydechl, protože jeho vlastní erekce byla vystavena proti Tomově pohybujícímu se tělu. Bill cítil, jak mu pod tričko vklouzla ruka, pohladila jeho bok a přesunula se na jednu z bradavek, po které mu opakovaně přejížděla palcem, až tiše zakňoural. Tom proti jeho rtům tlumeně zasténal a lehce se zvedl, aby mohl rukou zamířit k Billovu rozkroku.
Najednou Bill zpanikařil a polibek přerušil.

„Tome, počkej,“ vydechl proti Tomovým rtům. Tohle všechno pro něj bylo trochu příliš rychlé a se způsobem, jakým mu Tomovy ruce tancovaly po těle, potřeboval chytit dech. Rychlé tempo, které Tom nastavil, jasně ukázalo, že jeho pohled na sex je mnohem liberálnější než Billův.

„Co je?“ Zeptal se Tom a trochu se odtáhl, aby se podíval dolů na Billův zarudlý obličej. Dredatý chlapec těžce oddechoval a jeho hlas byl chraplavý, a Bill mohl snadno cítit jeho vzrušení, které mu tlačilo do stehna. Nebylo to tak, že by to Bill nechtěl. K čertu, jeho tělo toužebně křičelo po tom s dychtivostí nechat Toma pokračovat v jeho dotycích.
„Co když přijde tvoje máma,“ zašeptal Bill, aby ho zpomalil.
Tom se spokojeně usmál. „Ona ví, že by nebyl dobrý nápad sem neohlášeně vpadnout.“
Bill nevěděl, co má říct dál. To Tom vždy s někým novým takhle rychle skočil do postele? Rozhodně to tak vypadalo. Bill věděl, že rozhodně ještě není připravený zajít tak daleko.
„Já…“ vydechl a vyklouzl zpod Toma, který vypadal, že si všiml, že něco není v pořádku, okamžitě se od něj odkulil a zapřel se o loket, tvářil se kajícně.
„Omlouvám se, jestli jsem to vzal trochu moc rychle,“ řekl omluvně.

Trochu?

„Zapomněl jsem, že jsi nikdy dříve s klukem nebyl,“ pokračoval Tom.

Nebyl nikdy dříve ještě s nikým, ale Tom to samozřejmě nevěděl a Bill necítil ochotu mu říct, jak nezkušený ve skutečnosti je.
„Ne, to je v pohodě. „Já… chci se učit,“ řekl Bill stále bez dechu. Přestože se cítil otřesený, jeho tělo bylo stále v jednom ohni.
Tomovi se rozzářily oči a pobaveně se usmál.
„Učit se? Není to tak jiné, než být s holkou.“
„Jak to můžeš vědět? Říkal jsi, že nejsi na holky,“ zeptal se ho Bill s lehkým úsměvem.
„Jo, ale musel jsem je vyzkoušet, než jsem to zjistil,“ odpověděl Tom se zazubením.
Bill si nebyl jistý, že chce slyšet, s kolika lidmi Tom předtím přesně byl, a tak si znovu lehl na záda a přitáhl si Toma ke svým rtům.
„Můžeme jen postupovat trochu pomaleji?“ Zeptal se.
Tom nepotřeboval další povzbuzení, než vklouzl svým jazykem zpátky do Billových úst a znovu z něj vylíbával duši.
„Můžeme jít tak pomalu, jak jen budeš chtít,“ zamumlal mu proti rtům. „Ale jen abys věděl, neplánoval jsem dělat cokoliv víc, než se tě jen dotýkat. Kurva, moje máma je hned tady za dveřmi,“ zasmál se.

Při těch slovech se Bill cítil uklidněný a více než jen trochu vzrušený myšlenkou, jak se jej Tom dotýká.

„Jen… se drž dál od nebezpečných zón,“ požádal zadýchaně.
„Nebezpečných?“ Tom se usmál do dalšího polibku. „Koušou?“
Nechte to na Tomovi, aby zničil náladu svými vtípky. Bill se rozesmál a přerušil polibek.
„Ty víš, co tím myslím.“
Tom hravě popadl Billova zápěstí a zvedl jejich ruce nad Billovu hlavu, zatímco se na Billa položil.
„Tak co když je oba necháme tady nahoře?“ Řekl a uvěznil mladšího chlapce pod svým tělem.
Bill zasténal, jak ho Tomova tělesná hmotnost zatlačila do matrace. Ten pocit, že je zachycen v této poloze, jej vzrušoval, a on naklonil hlavu, když mu Tom olíznul na krku vlhký proužek. Tom se znovu zavrtěl, jejich erekce se nevyhnutelně přitiskly k sobě a Tom pohnul boky, aby mezi nimi vytvořil nějaké tření.
„Počítá se tohle jako dotýkání?“ Zeptal se a znovu přitlačil boky dolů.
Bill vzdychal a nedobrovolně se prohnul v zádech s rukama stále nad hlavou.
„Ano, já… Ach, bože!“ zasténal tak hlasitě, až se Tom zastavil a tiše se rozesmál.
„Uslyší tě,“ zašeptal varovně, jeho dech byl horký proti Billovu uchu.

Bill byl vyděšený, když mu došlo, že ten hluk způsobil on. Co mu to Tom, sakra, provedl, když ho dokázal přinutit chovat se a znít tak bez zábran, což se mu vůbec nepodobalo?

Tom ještě jednou přirazil svými boky a tvrdě ho políbil, aby ven neunikl ani jeden zvuk, a Bill se obával, že se udělá do kalhot, jestli to takhle bude pokračovat.
Zaklepání na dveře následované Simoniným hlasem je oba přimrazilo na místě.
„Večeře je připravená, kluci.“
Tom okamžitě pustil jeho zápěstí, sklouzl z něj a blýskl po něm svým obvyklým úsměvem.
„Máš hlad?“
Bill se posadil, jeho vlasy byly rozcuchané a penis tvrdý jako kámen. Cítil závrať a nedostatek vzduchu a nejvíce ze všeho – cítil se bolestně neuspokojený. Jídlo nic z toho nevyřeší, ale přesto kývl hlavou.
Tom se zvedl z postele a silně přitiskl dlaň naproti vlastnímu rozkroku, s úmyslem zbavit se své erekce. Obrátil se k Billovi s pozvednutým obočím a úsměvem, který sliboval, že to v žádném případě nebylo naposledy, kdy tohle dělali.
„Jdeš?“

Bill se postavil na trochu nestabilní nohy, a následoval ho do kuchyně, kde se posadil téměř jako v transu. Zrovna když uvažoval, zda Simone dokázala odhadnout, co cítil ohledně jejího syna, nebo co jen před pár minutami dělali v Tomově pokoji, Tom se natáhl k Billově sklenici a podíval se na něj.

„Chceš mléko nebo džus, zlato?“
Bill polkl a pohlédl na Tomovu matku, která se snažila skrýt svůj úsměv, zatímco mu podávala bramborovou kaši.
„Ehm, džus prosím,“ řekl téměř šeptem z rozpaků.
Tom mu naplnil sklenici, zjevně nijak neobtěžován tím, že ho takhle oslovil před svou matkou. Bill věděl, že by nikdy nemohl udělat to stejné u své babičky. Pravděpodobně ani nevěděla, že by láska mezi dvěma muži mohla existovat. Mohla by dokonce navrhnout, že ho vezme k lékaři, aby opravil, co je s ním špatně.

Když později zamířil domů, Tom ho kousek doprovázel a držel ho za ruku, jakmile se cesta rozšířila natolik, aby mohli jít vedle sebe. Bill byl za společnost vděčný, obzvlášť při chůzi kolem staré chatrče, a pocit Tomovy ruky v té jeho jej zevnitř hřál. Den byl téměř u konce a slunce zabarvilo jejich kůži dozlatova, jak zapadalo za obzor.

Když se rozdělili, Tom vzal jeho telefon a vyměnili si čísla. Bill dostal další omamný polibek a zbytek cesty už šel sám, sám pro sebe se usmíval.

Svlékl se ve svém pokoji a vklouzl pod přikrývku, ale věděl, že v nejbližší době nebude schopen spát. Telefon mu zabzučel na nočním stolku a on se okamžitě posadil, aby zkontroloval novou zprávu. Přál bych si, abys tu byl. Jsem tvrdý a nemůžu spát.

I když to nebyla ta nejromantičtější zpráva, kterou mohl dostat, stále mu to na tvář přineslo úsměv a on si přál, aby k němu dnešní sny přišly ve formě dredatého chlapce.

autor: Shefifty

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

10 thoughts on “Nájemník 4.

  1. Pane bože Janičko, co mi to děláš? Jak můžeš v jeden den dát dvě takové povídky? Chceš abych dostala infarkt? Tohle bylo teda zatraceně žhavé. Teď to asi budu muset jít rozdýchat někam na čerstvý vzduch.
    Díky za překlad Zuzu

  2. Mam take neblahe tusenie, ze pre Toma je to len letny flirt,chce si uzit sex s peknym mladikom a potom ciao adios 😀 to sa urcite Billovi pacit nebude (a ani mne) , dakujem za preklad 🙂

  3. To se nám to pěkně rozjíždí. Tom je tááák úžasný, takže je jasné, že Bill v tom bude za chvíli až po uši. 🙂
    Děkuji za překlad a těším se na pokračování.

  4. Z Toma opravdu umřu… po tom, co spolu prováděli v jeho pokoji, si naprosto v klidu a pohodě Billa nasáčkuje ke své matce do kuchyně na jídlo a totál pohoda, i když ví, jak na tom je Billův kamarád v kalhotách a řekla bych, že na tom bude stejně a přitom se chová tak ležérně, musela jsem se smát 😀 mazec a Simone je taky skvělá, super mamka 🙂

    Ovšem mám taky trochu obavy, že to pro Toma je jenom příjemné zpestření prázdnin a bojím se o Billovo křehké, zamilované srdíčko…

    už se moc těším na další pokračování 🙂 a děkuju moc za překlad zuzu 🙂

  5. Ja nechci byt nijak skepticka nebo privolavat katastrofy, ale mam hroznou obavu ze se neco posere. Ten prubeh a vyvoj je tak dokonaly ze se bojim ledove sprchy. At uz ve forme babicky ktera se to dozvi a skutecne bude mit potrebu tento problem "lecit" nebo ji rovnou rani mrtvice a nebo….a to by bylo vubec nejhorsi…si Tom jenom hraje a Bill bude jeste hrozne nestastny. No doufam ze maluju certy na zed zbytecne a bude se to takhle dokonale vyvijet i nadale az do stastneho konce.

  6. Tiež sa obávam, že niečo zlé musí prísť, asi by to nemohlo byť tak krásne bezstarostné a romantické až do sladkého konca… ďakujem za preklad zuzu.

  7. Tom dává Billovi šíleně zabrat. 😀 Bill je chudák takový nevinný, a To se na něj vrhá a před matkou mu říká zlato a pak mu píše takové sms. 😀 😀 Ale ačkoli na tohle Bill není zvyklý, myslím, že si na to zvyká dost rychle a ještě mu to samozřejmě imponuje! 🙂

    Strašně moc si zatím tuhle povídku užívám. Děkuji za překlad! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics