Nájemník 5.

autor: Shefifty

Byl pátek večer a Bill se konečně chystal opět za Tomem. Dredatý chlapec byl dva dny se svou matkou pomáhat její sestře a jejímu manželovi a Bill se ještě nikdy necítil tak osamělý. Nemohl uvěřit, že by mohl tak strašně moc postrádat někoho, koho sotva poznal, ale bylo to tak.
Většinu času během těch dní strávil sněním o Tomovi, a když mluvil po telefonu s Andreasem, téměř mu o svých citech k dredatému chlapci řekl. Nebyl si jistý, jak by Andreas zareagoval, kdyby mu jeho nejlepší kamarád, kterého znal celý svůj život, přiznal, že je gay. Ale Bill si nemyslel, že by to mezi nimi mělo něco změnit. Alespoň v to doufal.
Tom mu řekl, že bude doma úplně sám, protože jeho matka zůstala na noc u své sestry. Motýli mu v břiše řádili jako šílení při pomyšlení, že bude s Tomem úplně sám, zejména vzhledem k Tomově očividnému zájmu posunout jejich vztah na další úroveň.

Když už měl tu půvabnou chalupu na dohled, Bill si všiml neznámého auta zaparkovaného na stejném místě, kde obvykle stával Simonin Ford. Zaslechl smích přicházející z verandy a spatřil několik lidí, kteří seděli u stolu, s velkým množstvím lahví před nimi. Bill zpomalil tempo a znejistěl. Tito lidé vypadali starší, než byl on, a byl si jistý, že žádného z nich ještě nikdy dříve neviděl.

„Bille!“ Zavolal Tom a mával na něj, aby sestoupil ze svahu.
Bill se na něj usmál a snažil se nevypadat příliš zklamaně, že Tom není sám, jak říkal. Mladík s dlouhými, hnědými vlasy a dvě dívky otočili hlavy, aby se podívali na nově příchozího. Donesly se k němu sporadické pozdravy, zatímco šplhal po schodech na verandu, aby se k nim připojil.

„Lidi, tohle je Bill. Bydlí tady kousek,“ vysvětloval Tom, Bill jim oplatil jejich úsměvy a proklínal svou nesmělost. „A tohle je můj bratranec Georg,“ vysvětlil Tom a kývl k druhému chlapci, který už nebyl žádný chlapec, ale úplně dospělý muž. Georg se na něj usmál a kývnul.

„On a tady jeho přítelkyně Melinda se rozhodli, že se staví a přivezou dárky,“ zazubil se Tom a zdvihl lahev piva, kterou držel v ruce. „Tahle holka je Melindina kámoška Nicole, která nejspíš slyšela, jak je život tady v lese vzrušující, a chtěla přijet. Mám pravdu?“ Tom na dívku mrkl a ta se na něj usmála.
„Když mi Melinda řekla, že její přítel má dobře vypadajícího bratrance, rozhodla jsem se zjistit, jestli náhodou nelže,“ Nicole poslala Tomovi troufalý pohled a hleděla mu přímo do očí. „S potěšením jsem překvapena, když vidím, že nelhala.“

Bill chtěl protočit oči nad tím, jak Nicole s Tomem nestydatě flirtovala, ale místo toho se mu podařilo usmát, a svou averzi k této dívce si držel pro sebe, když se se všemi pozdravil a posadil se na prázdnou židli vedle Melindy. Tom se natáhl přes stůl, podal mu neotevřenou lahev a mrkl na něj. Bill mu úsměv oplatil a ochutnal pivo. Na rozdíl od jeho otce, Billova matka byla velmi přísná, když šlo o alkohol, a rozhodně by mu jeho pití neschválila. Naštěstí byla doma a celé léto pracovala, protože Bill cítil, že potřebuje malou pomoc, aby se uvolnil.
Tom mu šíleně moc chyběl, a teď ten dredatý chlapec seděl u stolu naproti němu, ale ne dostatečně blízko, aby se mohli dotknout. Bill počítal s tím, že bude dnešní večer alespoň jednou políben, ale s těmito cizími lidmi se to nezdálo být moc pravděpodobné.

Tomův bratranec vypadal jako milý kluk, a jeho přítelkyně byla velmi sladká a to, jak se vzájemně láskyplně dotýkali a ztráceli se ve svých pohledech, svědčilo o pravé lásce. Georg se nezdál být schopen držet své ruce dál od toho, aby je neustále nezamotával do Melindiných dlouhých kaštanových vlasů, a ona na oplátku používala rameno svého přítele, aby se o něj velmi často opírala.

Netrvalo dlouho, a Billovi už začínalo být špatně z toho, jak se Nicole co nejvíce snažila Tomovi podlézat, očividně ji nezajímalo, že je o několik let mladší než ona sama. Tom byl vždy koketní, když mluvil, ale pokud Billovi nelhal o tom, že je plnohodnotným homosexuálem, nemohl se o tuto dívku skutečně zajímat. Tom se pokoušel zapojit Billa do rozhovoru, ale mladší chlapec díky své nesmělosti nikdy neodpověděl víc než jen pár slabik.

Georg mu podal další pivo a Bill ho vypil, aniž by přemýšlel o tom, co by alkohol mohl udělat s jeho tělem. Příliš se nestaral o tu hořkou chuť, ale chůze k Tomovi v tomhle horku způsobila, že měl takovou žízeň, že vypil tři flašky, jako by to byla voda.

S nutkavou potřebou vyprázdnit svůj močový měchýř se Bill jen o dvacet minut později omluvil a vstal, jen aby ucítil, jak se mu točí hlava a zachytil se opěrky židle, aby se na chvíli uklidnil. Po cestě musel projít kolem Toma a Nicole a co nejvíce se snažil, aby se nedíval na ruku, kterou položila na Tomovo předloktí, když se naklonila kupředu a dávala dredatému chlapci možnost spatřit její hluboký výstřih, zatímco mu vyprávěla nějaký ubohý vtip.
Tom se rozesmál a vzhlédl zrovna ve chvíli, kdy Bill procházel kolem jeho židle. Rychlým pohybem ho pevně chytil za zápěstí. Černovlasý chlapec ucítil odhodlané zatáhnutí za ruku, než neohrabaně přistál na Tomově klíně.

„Hej, ne tak rychle, zlato,“ řekl Tom a srazil dohromady jejich rty ve žhavém polibku, než své sevření povolil. „Tyhle lahodné rty jsem neochutnal už dva dny,“ zazubil se.

Přestože byl Bill velmi v rozpacích z šokovaných pohledů, které oba dostávali od ostatních, jeho srdce se nadmulo radostí a úlevou.
Georg se zasmál a zavrtěl hlavou.
„Okay. Tohle jsem nečekal.“
Nicole na ně jen zírala a Bill ucítil pokušení přinést zrcadlo, aby viděla, jak hloupě vypadá.
Zvedl se z Tomova klína a obdržel hravé plácnutí po zadku následované dalším úšklebkem od Toma, než Bill zmizel uvnitř domu.
Tím, že odešel, neslyšel reakce přicházející od ostatních, ale dokázal odhadnout, že je minimálně jedna dívka, která tím polibkem nebyla příliš nadšená. Bill nedokázal potlačit šťastný úsměv způsobený jak pivem, tak i Tomovým nečekaným útokem na jeho ústa.

Když znovu vyšel na verandu, jeho oči okamžitě hledaly Toma, ale na židlích seděly pouze Melinda s Nicole. Melinda chabě schovávala své pobavení, zatímco jí Nicole nadávala, že ji přitáhla kamsi doprostřed ničeho, jen aby se setkala s klukem, kterému mohlo být zjevně úplně putna, jak úžasně její postava vypadá v tom novém, zabijáckém outfitu.

„Říkala jsi mi, jak dobře ten kluk vypadá a jen tak ti přitom vyklouzlo, že je zároveň i gay?“ Zasyčela Nicole.
Melinda se rozesmála a pokrčila rameny.
„Upřímně, neměla jsem o tom ani tušení. Georg svého bratrance potkal za celý svůj život jen dvakrát,“ bránila se. „Bydlí od sebe moc daleko na to, aby Toma znal tak dobře.“
Nicole si znovu odfrkla a překřížila si paže na hrudi.
„Cítím se hloupě. Můžeme už jet domů?“
„Ne, nemůžeme. Georg chce strávit nějaký čas s Tomem. Tvoje zraněná pýcha to přežije, to jsem si jistá,“ řekla Melinda suše, pak spatřila Billa a obrátila se k němu se sladkým úsměvem.

„Takže, Tom nám řekl, že jste se zrovna potkali,“ řekla a pokynula mu, aby se posadil, takže to Bill udělal.

Zpoza rohu domu se ozvaly hlasy a Tom s Georgem vyšplhali po schodech, aby se k nim připojili. Někteří muži zřejmě nepotřebovali záchod, aby si ulevili.
Bill se rychle podíval Tomovým směrem.
„Ano, před týdnem,“ odpověděl se vzrušující bolestí v žaludku, jako vždy v Tomově přítomnosti.
„Rozhodně tvoříte roztomilý pár,“ usmála se a zvedla bradu, aby dostala od svého přítele polibek, když se znovu posadil vedle ní. „Je to vážné?“
Tom se zastavil za Billovou židlí a položil mu ruce na ramena.
„Jak to může vědět teprve po týdnu?“ Usmál se na Melindu. „Mohlo by mu být ze mě za chvíli tak špatně, že se nebude moct dočkat toho, až léto skončí a já se vrátím domů.“ Blýskl po Billovi úsměvem, ale černovlasý chlapec se nedokázal přinutit k tomu, aby mu ho oplatil. Hrudník se mu nepohodlně sevřel a srdce mu pokleslo až do žaludku. Nechtěl, aby se Tom vrátil do San Diega.

Veselé klábosení pokračovalo, ale Bill už ho neposlouchal. Řekl si, že se do Toma nemůže zamilovat. Tohle byl jen letní úlet a brzy to skončí. On a Tom se vydají rozdílnými směry a možná by se mohli jednou za čas spojit po telefonu, ale dokonce i to nakonec skončí. Nepřítomnost toho druhého jim pomůže zapomenout na to, co kdysi měli.

Natáhl se pro novou láhev, odhodlaný si letošní léto užít bez ohledu na následky. Poté, co vyprázdnil ještě několik lahví, už necítil takové obavy a šťastně se smál, dokonce začal s Tomem flirtovat, když na něj dredatý mladík přes celý stůl mrknul.
Billova oční víčka brzy ztěžkla a slyšel, jak se Tom se svými přáteli loučí. Vstal ze židle s odhodláním jim zamávat, když mu poklesla kolena a Tom ho musel zachytit, než se stihl složit k zemi.

„Myslím, že jsi trochu přebral, zlato,“ zasmál se Tom a pevně držel Billa kolem pasu. Bill se chichotal a opřel se o Tomovo rameno pro podporu. Teď se cítil skvěle.

Jakmile auto odváželo ostatní po silnici, Tom Billa jemně posadil na židli a láskyplně ho pohladil po vlasech.
„V tomhle stavu nemůžeš jít domů,“ řekl Tom a posadil se vedle něj. „Myslíš, že by to bylo u tvé babičky v pohodě, kdybys tady zůstal přes noc?“
Bill přikývl. Přestože si myslel, že Tom přehání, bylo by hezké zůstat v noci s Tomem; spát vedle něj a ráno se vedle něj i probudit.
„Přinesu ti trochu vody,“ řekl Tom a postavil se.
„Já nemám žízeň,“ protestoval Bill a zatahal za Tomovu ruku, aby ho znovu posadil.
„Věř mi, zítra mi poděkuješ,“ pokračoval Tom a vešel dovnitř.
Bill se poslušně napil ze sklenice, kterou mu Tom podal, a jakmile byla prázdná, Tom vztáhl ruku k Billově tváři a odhrnul mu pramen vlasů z očí.

„Jsi tak zatraceně krásný,“ řekl a podržel ruku na Billově tváři, než uchopil jeho bradu a lehce ho políbil na rty. „A taky dobře chutnáš,“ dodal.

„Chutnám jako pivo,“ řekl Bill s grimasou.
„Mám rád pivo,“ usmál se Tom, postavil se a vytáhl černovlasého chlapce na nohy. „Pojď, pomůžu ti dovnitř, aby sis lehnul.“
Bill nic nenamítal, když ho Tom bral do své ložnice, kde s úsměvem dopadl zády na postel.
„Víš, ty jsi taky hodně pil,“ řekl Bill.
„Neříkám, že jsem úplně střízlivý,“ zasmál se Tom. „Ale aspoň nepotřebuju pomoc, abych šel rovně.“
Bill se na dredatého chlapce zadíval s vědomím, že dnes v noci bude spát ve stejné posteli jako on. Ta myšlenka ho nyní vzrušovala, alkohol jeho počáteční nesmělost zcela odboural. Místo toho pocítil touhu po vzájemném dotýkání s Tomem.
Svůdně se usmál, zatímco na něj Tom shlížel, a snažil se mu dát vědět, že je připravený na cokoliv, co by s ním chtěl Tom dělat.
Dredatý chlapec ho mlčky sledoval, než si zajel rukou do kapsy a vytáhl svůj iPhone.

„Nehýbej se,“ řekl, když s úsměvem pořizoval fotografii mladšího chlapce, který ležel s horní částí těla roztaženou na Tomově posteli, ale s nohama stále na podlaze.

Bill se zachichotal a zvedl se na loktech, poslal Tomovi další úsměv a Tom neotálel a pořídil další záběry s Billovým oslnivým úsměvem a spíše vyzývavými pózami.
„Teď si můžu vychutnat tvou krásnou tvář a nádherné tělo, i když nejsme spolu,“ řekl Tom a položil svůj iPhone na noční stolek, než se otočil směrem k Billovi. „Víš, neměl by ses na mě takhle dívat, jinak bych se taky nemusel ovládnout,“ varoval ho s úsměvem.
Bill se zachichotal a jednou rukou pomalu sjel po svém těle, jak se snažil Toma dál dráždit.
„Možná nechci, abyste ses ovládnul,“ řekl odvážně.

autor: Shefifty

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

10 thoughts on “Nájemník 5.

  1. Jeeej, zas to skončí v tom nejlepším. Další infarktová povídka. 😀
    Ani nemůžu slovy popsat jak se těším na to, co bude dál. 😀
    Děkuji za překlad Zuzu

  2. Musela jsem se smát, jak Tom vytřel zrak Nicole. To muselo být ukrutné zklamání, ale aspoň to trochu vynahradilo Billovu počáteční nejistotu a rozčarování, že s Tomem nebude sám. Letní lásky bývají intenzivní, ale krátké… ach jo, ale většinou stojí za to a zůstanou po nich krásné vzpomínky. Ale tajně doufám, že tohle nebude ten případ… snad. 🙂
    Děkuji za překlad a těším se na pokračování.

  3. Chuderka Nicole 😀 Tom jej to riadne natrel, ja byt nou to rozdychavam este velmi dlho :P. Najprv som si myslela, ze sa nebudu k sebe priznavat ale Tom ma milo prekvapil, bravoo 🙂 este si aj nasu divu pofotil, som v nemom uzase 🙂 sup sup dalej

  4. Nechci byt staromodni ale trochu doufam ze na sex nedojde. Chapu ze Billlovi je ted vsechno jedno ale Tom by mohl mit dost rozumu aby vedel ze by to urcite nebylo nejlepsi. Druhy den bude mit Bill akorat kocovinu a z nocniho zazitku si bude pamatovat jen zlomek pocitu nez by citil za strizliva. Myslim ze pokud Tomovi nejde jen o to Billa osoulozit (zkusim to rict slusneji nez jsem mela v planu) mel by to nechat na strizlivy moment. Nicmene daji se delat ruzne jine veci ktere jsou naopak v alkoholovem opojeni mozna lepsi nez za strizliva 😀 tak jsem nato zvedava.
    Btw Bille…nesmis se zamilovat? Trochu pozde ne?

  5. Tahle povídka je boží. Totálně mě to baví. Chudák Nicole 😀 stejně jako všechny tyhle mindy se snaží chlapa utáhnout na svůj výstřih a on dá nakonec přednost vyhublému klukovi 😀 myslím, že její ego dostalo ránu na solar, ovšem Tom jí v jejich snahách vůbec nebrzdil, takže jak si to taky mohla domyslet, že 😉

    jinak souhlas s Doris, nebránila bych se nějakému bližšímu poznávání, ale sexík bych raději oželela, alkohol je v tomhle dost zrádný, navíc Bí není zvyklý pít, takže snad má Tomi dost sebeovládání 😀

    Každopádně moc moc děkuju za překlad, paráda

  6. Tom ma svojím prehlásením potešil a dúfam, že Billovu opitosť nevyužije… Je to tak pekné, že sa v kuse bojím kedy sa idylka skončí… Ďakujem Zuzu.

  7. No jo, alkohol hold pomáhá se všemi zábranami! 😛 Jen trošku doufám, že by toho Tom nemusel využít a mohli by si to nechat na jindy. 😛 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics