Nájemník 6.

autor: Shefifty

Tom shlížel dolů, kde na jeho posteli ležel opilý černovlasý chlapec, chodidla měl na podlaze a kolena lehce roztažená. Tom vypadal pobaveně Billovým neobvyklým chováním, a ačkoliv se usmíval, jeho oči se třpytily chtíčem.

Billovi z alkoholu příjemně bzučelo v hlavě a jeho tělo hořelo touhou po dredatém chlapci. Pomalu táhl prsty vzhůru po svém břiše, vytahoval si přitom i tričko a díval se na Toma postelovým pohledem. Cítil se více než připravený postoupit s Tomem o další krok.
„Dotkni se mě, Tomi,“ prosil.
Tom s úsměvem zavrtěl hlavou.
„Jsi opilý, zlato. Nechci toho zneužít.“
Billova ruka byla položená na zapínání jeho opasku, připravená ho pro dredatého chlapce rozepnout. Svůdně si olízl rty a snažil se Toma přimět, aby se k němu na posteli připojil. Kdyby byl střízlivý, byl by sám sebou zděšený.

„Prosím, Tome…“

Tom zíral dolů na ten pohled před sebou, oči měl černé chtíčem.
„Kurva,“ zamumlal, „neděláš mi to moc jednoduché.“
Bill se zahihňal. Cítil se žádoucí, jak byly Tomovy oči na jeho těle jako přilepené. A zoufale chtěl vědět, jaké by to bylo, kdyby byli spolu nazí.
„Tomi…“ zabroukal.
Tom znovu rozhodně zavrtěl hlavou.
„Nemůžu, sám sebe bych nenáviděl,“ trval na svém, než svůj hlas ztišil. „Ale nikdo neříká, že nemůžeš ty.“
Bill to nepochytil. Přejel si jazykem přes rty, chtěl od Toma další polibek.
Tom zůstával stát nemilosrdně vedle postele, aniž by se posunul o jediný centimetr.
„Udělej to,“ požádal tiše, oči mu svítily. „Dotkni se sám sebe.“
Bill se zahihňal, trochu přiopile, a znovu si prsty pohrával s páskem.
„Pak ty to uděláš taky,“ řekl.
„Oh, mám to v plánu,“ odpověděl Tom směle.

Uzamkli spolu pohled, zatímco si Bill začal uvolňovat pásek a rozepínat džíny. Sklopil svůj pohled k Tomově erekci, špatně ukryté uvnitř jeho kalhot, a přikývl k ní.

„Teď ty.“
Tom se krátce usmál nad Billovou neochotou být první, a bez váhání si rozepnul kalhoty a postoupil mezi Billova rozevřená kolena, díval se dolů na něj. Vytáhl si své tvrdé mužství a pomalu se začal hladit.
Billovy oči sledovaly Tomovy prsty, a on polknul. Tomova ruka pokračovala v pumpování, palcem si přejížděl přes vlhkou špičku a rozmazával po ní první kapičky, zatímco upřeně sledoval Billovu tvář.
„Chystáš se mě tady nechat jet sólo?“ Zeptal se Tom se sarkastickým úsměvem. Bill zvedl pohled k Tomově tváři a cítil rozpaky, že tak otevřeně zíral na jeho penis.
Potlačil touhu se natáhnout a dotknout se ho, místo toho zasunul ruku do svých boxerek a nechal své prsty jen nepatrně dotknout své bolestivé tvrdosti. Pouze lesknoucí se špička se sem tam ukázala, jak začal sám sebe váhavě honit.
„Žádné podvádění,“ řekl Tom; jeho hlas byl nyní mnohem temnější než předtím. „Chci vidět, jak sám sebe uděláš.“

Bill polkl. Cítil se celým tímto scénářem neuvěřitelně vzrušený. Nikdy předtím tohle s nikým nedělal, i když věděl, že spousta kluků to takhle někdy ve svém životě dělalo. Ale tohle bylo jiné – Tom ho chtěl, chtěl jeho tělo. Zaháknul prsty o okraj boxerek a stáhl si je dolů, aniž by se podíval Tomovi do tváře. Ostražitě začal napodobovat Tomovy pohyby a odvážil se na něj rychle pohlédnout. Viděl, jak Tom sleduje způsob, jakým si Bill sám přiváděl potěšení, než si rychle navlhčil rty a zvedl pohled k Billově tváři.
„Máš vůbec představu, jak neuvěřitelně žhavě vypadáš?“ Řekl Tom chraplavě.
Bill se cítil povzbuzován pohledy, které mu Tom dával, a zpevnil své sevření, tiše sténal jak z činnosti své vlastní ruky, tak i ze sledování Toma, který zrychlil své tempo.
Místnosti byla tichá s výjimkou zvuku jejich zrychlujícího se dýchání a brzy Bill už nedokázal udržet otevřené oči, jak se začal třást, prohnul se v zádech s bradou vystrčenou do vzduchu, a jeho rty opustilo potlačené zasténání.

Když ta bolestivá rozkoš v jeho rozkroku dosáhla svého vrcholu, jeho kolena s trhnutím narazila do Tomových nohou a on vystřelil svůj náklad na své holé břicho.

„Kurva,“ zamumlal Tom, díval se, jak černovlasý chlapec prožívá doznívající orgasmus, než namířil na Billovo už tak vlhké břicho a s posledními několika horečnatými tahy ze sebe dostal své vlastní uvolnění.
Bill byl překvapený, když ucítil úder teplé tekutiny, a pak spatřil poslední výstřik z Tomovy lesknoucí se hlavičky. Když přistál na jeho žaludku, Bill vzhlédl a jejich pohledy se na pár vteřin uzamkly, než se Tom sklonil, zapřel se dlaněmi po obou stranách Billova těla a olízl trochu tekutiny jeho potřísněného těla.
„Tohle překoná jakékoliv honění u porno časáku,“ ušklíbl se Tom a vydal se po rukách po posteli výš, dokud nedorazil k Billovým rtům. Chuť jejich smíchaného spermatu byla pro Billa nová, ale rozhodl se, že se mu to líbí a políbil ho nazpět, líně omotal paže kolem Tomova krku a přitáhl si ho dolů.

„Mmm, dostaneš to i na mě,“ řekl Tom do polibku, ale zůstal přitisknutý proti Billovu tělu. Pak se na Billa obkročmo posadil, stáhl si své nyní vlhké tričko a prohlídl si ho.

„Jak tohle vysvětlím mámě, až bude příště prát?“
Oba se rozesmáli a Tom vstal z postele, aby se svlékl a připravil se na spaní. Bill byl až příliš spokojený na to, aby se hýbal, takže se spokojil s tím, že jen sledoval vyrýsované svaly na Tomově plochém břiše a mužný hrudník.
„Chceš, abych ti pomohl sundat oblečení?“ Zeptal se Tom a Bill s úsměvem přikývl.
Tom otřel zbytek spermatu z Billova břicha svým mokrým tričkem a přetáhl mu přes hlavu jeho červený vršek. Bill byl až příliš ospalý, aby mu nějak pomohl. Pouze mírně zvedl boky, když mu Tom stahoval kalhoty.
Oblečeni pouze ve spodním prádle oba vklouzli pod přikrývku a Tom si Billa přitáhl k hrudi a pevně jej zezadu objal.
Bill si v Tomově objetí spokojeně povzdechl a vdechoval jeho vůni.
„S tebou jsem šťastný, Tome,“ zamumlal Bill unaveně, oční víčka mu těžkla.
Tom kolem něj pevněji sevřel paži a přitiskl se k jeho jemným, černým vlasům.
„Dobře,“ zívnul, jemně odfoukl pramen vlasů, který ho lechtal do nosu.
O méně než dvě minuty později už oba spali.

***

Druhý den ráno se Bill probudil do vůně smažených vajec a rozespale se posadil; v hlavě mu neúprosně bušilo, až zasténal a vložil si obličej do dlaní. Trvalo mu několik vteřin, než si uvědomil své místo pobytu a než se k němu vrátily události včerejšího večera – párty, sebeuspokojování před Tomem – tváře mu zrudly, ale nelitoval toho.

Opět si lehnul a poslouchal zvonivý zvuk příborů umisťovaných na stůl, a navzdory své bolesti hlavy se usmál. Tom připravoval snídani.
Znovu nabyl své síly, našel své oblečení úhledně složené na židli a oblékl se. Přejel si prsty po vlasech a na chodbě pohlédl do zrcadla; zasténal nad tím, co uviděl. Oči měl červené a jeho vlasy vypadaly, jako by mu v nich někdo vybudoval ptačí hnízdo.
Tom otočil hlavu a usmál se, předpokládal, že to byla Billova bolest hlavy, která jej přinutila zasténat.
„Jak se cítíš?“ Zeptal se, když se Bill posadil ke stolu a dlouze zívl.
„Tak, jak si zasloužím, hádám.“
Tom vytáhl z ledničky mléko a položil ho na stůl.
„Já se taky necítím moc úžasně,“ připustil Tom a vtiskl Billovi rychlou pusu na tvář, když prošel kolem něj zpátky ke sporáku.
Bill si všiml, že má na sobě Simoninu zástěru, a usmál se. Docela se to tlouklo s jeho pytlovitýma džínama a nahou horní částí těla.

„Vypadáš celkem domácky,“ zazubil se Bill.

Tom se usmál a přinesl na stůl vejce.
„Ach, jednou budu pro někoho skvělou hospodyňkou,“ řekl s úšklebkem.
Bill si to nedokázal tak úplně představit a předpokládal, že Tom žertuje jako obvykle.
Začali jíst, zatímco Tom vylovil z kapsy svůj iPhone a s úsměvem na tváři si prohlížel fotografie z předešlého večera. Bill s červenými tvářemi hleděl na svůj talíř. Věděl, že na některých z nich byl trochu nemravný.
Nakonec se zdálo, že Tom našel tu, kterou hledal, a podržel ji Billovi před obličejem a přiměl ho, aby se na ni podíval. Byl to záběr na jeho tvář, kde se sladce a trochu přiopile usmíval přímo do telefonu.
„Tuhle si vyberu jako tapetu, aby mi připomínala toho krásného kluka, kterého jsem toto léto potkal,“ zazubil se Tom a Billovi se opět sevřela hruď. Přál si, aby tam mohl být přímo on, kdo by to Tomovi připomínal, namísto nějaké fotky.
Poté, co skončili s jídlem, vložili nádobí do dřezu.

„Půjdu si dát sprchu,“ řekl Tom a pohrával si prsty s Billovou rukou. „Chtěl bys jít taky?“ Tázavě nadzvedl obočí.

Billova tělesná teplota se rychle zvýšila, ale přikývl a následoval druhého chlapce chodbou do koupelny.
Tom pustil vodu, zatímco se oba svlékli, a odtáhl pro ně sprchový závěs. Stydlivý zůstat stát před Tomem zcela nahý, Bill přijal Tomovu ruku, jak vstoupili do sprchy, a jejich těla byla díky malému prostoru nevyhnutelně velmi blízko u sebe.
Tom se natáhl pro mýdlo, nabral si trochu do dlaně a podal ho Billovi. Bill obrátil lahev vzhůru nohama, aby si nabral své vlastní mýdlo, když ho Tom překvapil tím, že začal mydlit jeho ramena i paže. Billovy oči překvapeně doputovaly k Tomově tváři. Počítal s tím, že si umyje své vlastní tělo, ale Tom to zřejmě považoval za svou práci.
„Otoč se,“ nařídil mu Tom, když byla přední část Billovy vrchní části těla pokryta pěnou, a on vděčně poslechl. Čím níž Tomovy ruce pracovaly po jeho těle, tím více začal Billův penis tvrdnout, až byl zcela vztyčený. Nebylo to něco, co by byl zvlášť dychtivý ukázat Tomovi.

„Jsi na řadě,“ řekl Tom, když bylo Billovo tělo umyté.

Bill věděl, že musí Tomovi čelit, a držel svůj pohled sklopený, když se otočil. A pak uviděl, že Tom je stejně tvrdý jako on. Tom mu věnoval malý úsměv, když Bill znovu zvedl lahev a zopakoval Tomovu péči s trochu větší opatrností. Pocit Tomovy kůže pod jeho prsty byl mnohem erotičtější, než počítal, a brzy se jeho ruce druhého chlapce spíše tajně dotýkaly, než aby ho skutečně umývaly.
Ty nesmělé doteky na jeho těle Tomovi neunikly. Vzal Billovy ruce do svých a přitáhl si jej blíž, než se sklonil, aby zachytil jeho ústa do svých.
Jak voda dál dopadala na jejich těla, Bill zavřel oči do toho nejjemnějšího polibku, který mu Tom kdy dal. Jejich jazyky spolu pomalu kroužily a Tomovy ruce se jej jen sotva dotýkaly po cestě dolů po jeho zádech. Přistály na jeho bocích a lehce je sevřely, než k sobě blíže přitáhly jejich těla. Bill otevřel oči, když ucítil, jak jejich erekce narazily do sebe, ale Tom se nepohnul ani o centimetr a ani nedával nijak najevo, že by ten polibek měl brzy skončit. Bill oči znovu zavřel, nechal Toma pokračovat v té jemné péči a doufal, že to nikdy neskončí.

Zvedl ruce, položil je na Tomův pas a vyjel s nimi až kolem jeho krku, zatímco se nechal svádět polibkem. Tom přesunul jednu ruku na Billova záda a mezi jeho lopatky, jako by chtěl dát Billovi něco, o co by se mohl opřít. Jeho druhá ruka opustila Billův bok a místo toho klouby přejela přes Billovo vzrušení. Bill otevřel oči a našel Toma, jak se na něj dívá s nevyslovenou otázkou. Bill polkl a plaše přikývl.

S jemnými prsty a dalším vlhkým polibkem jej Tom vzal do dlaně a masíroval ho tak úžasně, až Bill zvrátil hlavu a vzdychl do padající vody. Nechal Toma, aby rukou několikrát zapumpoval, než sám našel dostatek síly, aby přiložil ruku k Tomovu stejně tvrdému penisu. Jen sotva pocítil pod prsty tu hladkou kůži, než Tom rukou jeho zvědavé prsty odstrčil.
„Jen ty,“ zašeptal a pokračoval ve své činnosti.
Bill v tu chvíli neměl žádnou vůli k tomu, aby se dohadoval, a přitiskl se k Tomovi, když cítil, jak se jeho orgasmus rapidně blíží. Bylo skoro trapné, jak rychle jej Tom dokázal přivést k vrcholu, a když zrychlil tempo, Bill zasténal a zvrátil hlavu ještě víc, než vyvrcholil do Tomovy ruky.

Cítil, jak jej Tomova silná paže drží, zatímco se navrátil zpátky z oblaků, a jejich rty se setkaly v dalším sladkém polibku. Bill měl pocit slabosti, a zároveň i úplné blaženosti. Pohlédl na Tomovu stále vzpřímenou erekci a uvažoval, jestli by se měl odvážit o další pokus, když zaslechli otevření dveří a Simonino zvolání.

„Jsem doma, drahoušku. Jsi vzhůru?“
Tom se na Billa zazubil a vypnul vodu.
„Jsem ve sprše,“ zavolal nazpět, než podal Billovi ručník.
Osušili se a oblékli, společně opustili koupelnu, a když Simone spatřila oba chlapce s vlhkými vlasy, její ústa se zformovala do tichého ´oh´.
„Neměla jsem v úmyslu vám přerušit sprchu,“ řekla rozpačitě.
„To je v pohodě. Už jsme byli hotoví.“
Po těchto slovech se Simone zdála být ještě více v nesnázích a zamumlala něco o vybalení svých věcí.
Tom doprovodil Billa ke dveřím, kde ho políbil.
„Děkuju ti,“ zašeptal, zatímco Billa naposledy něžně pohladil po pažích.

Když se Bill vracel domů ke své babičce, která si pravděpodobně myslela, že její vnuk spí ve své posteli a zatím ho nepostrádala, uvažoval, za co přesně mu to Tom děkoval.

autor: Sheefifty

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

9 thoughts on “Nájemník 6.

  1. Tom mě teda překvapil, a rozhodně mile. Opravdu jsem spíš očekávala, že využije šanci. A nebylo by divu, vždyť Bill se mu vysloveně nabízel. Ale přesto to bylo krásné, pokud odmyslíme fakt, že jednou přijde konec léta. A ten trapas s Tomovou mámou? No prostě klasika. 😀
    Díky za překlad a těším se na pokračování.

  2. To bylo nádherný. Tome, jsi nejlepší. Teda, jak jsem si myslela, že Tomovi jde jenom o letní úžívačku si, tak po dnešním dílku je mi jasné, že to není takový ten frajírek, který loví kluky na jednu noc a nebo jestli jo, ale rozhodně ne s Billem a to by znamenalo jenom jedno jediné, že konec léta bude krušný pro oba a stejně tak i pro nás…
    každopádně to mezi kluky krásně jiskří
    moc děkuju za překlad 🙂 parádní

  3. Tohle by bylo naprosto dokonaly,jen nevedet, ze leto skonci…
    Tom je tady neskutecne uzasny a presne takovy jak to Bill potrebuje.
    Dekuju

  4. Ešte stále je to dokonalo krásne. Vôbec by mi nevadilo, keby to pokračovalo až do konca príbehu:) Veľmi pekne ďakujem za preklad Zuzu.

  5. Chudak Simone 😀 😀 😀 smejem sa ked si predstavim jej vyraz 😀 moja svokra by asi tazko predychala keby vychadzam z kupelne v uteraku s jej synom :D. Tom je tak nezny a zaroven divoch ze tu omdlievam :). Toto nemoze byt len letny flirt, vsak? Dakujem za preklad

  6. Tom mau me velike plus ze nezneuzil Billova stavu. Myslim ze tohle jejich posunuti vpred bylo dostacujici a velice zhave. Libi se mi jak je Bill nesmely a postupne se uci a poznava. Jen se trochu bojim jak tohle muze skoncit. Jejich cesty se rozdeli a to ja asi obrecim…ne asi…urcite

  7. Trochu mě nervují veškeré ty narážky o tom, že tohle je pravděpodobně jen na léto, protože kluci od sebe bydlí daleko. Sama jsem zvědavá, zda se nakonec rozhodnou, že to bude jen letní vztah a nebo se pak nakonec pokusí to spolu nějak přestát? 🙂 Jsem doopravdy zvědavá! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics