Fuck 1.

autor: Becs

Ahoj všichni, takže pokračujeme v krasojízdě v podobě další povídky. Jedu jako drak, co? 😀 Poprvé jsem se vydala na neznámou půdu, protože tentokrát kluci nejsou bratři. Doufám, že to na kvalitě nebude ubírat a povídka se bude i tak líbit. Užijte si čtení. 🙂
Becs
Hustý těžký kouř halil celý klub, až jsem cítil, jak se mi usazuje v plicích, ale bylo mi to jedno. Seděl jsem na baru se svým nejlepším kámošem Georgem a momentálně jsem se totálně oddával sebelítosti.
„Stojí to za hovno, brácho,“ řekl jsem ten večer už asi po sté a Geo jen protočil oči ke stropu, neochotný mě v mém rozpoložení podporovat. Předstíral, že mě neslyšel a upil ze své láhve s pivem. „Geo, no tak. Trochu účasti,“ dloubl jsem do něj loktem, až mu pivo zaskočilo a on po mně hodil zlý pohled.
„Kurva,“ zaklel a otíral si tekutinu z brady. „Poslouchám to tvoje fňukání už měsíc, ty kreténe, a opravdu mě to už nebaví. Sofie byla kráva. Ždímala z tebe prachy a nechtěla ti dát. Tak se přes to prostě přenes. Najdi si nějakou pěknou kočičku a ojeď ji. A už mi s tím dej pokoj.“
Na chvilku mezi námi zavládlo ticho. Teď jsem byl pro změnu uražený já. Georg byl tak necitlivý. Sofii jsem miloval a ona mě opustila kvůli nějakému týpkovi, kterého potkala v posilovně.

„Artur má plán, Tome. Chce v životě něčeho dosáhnout, stejně jako já,“ pronesla povýšeně a dlouhými zlatými nehty klepala o naleštěný povrch své designové kuchyně. „Ty nikam nesměřuješ a mě už vážně nebaví čekat, až dospěješ a začneš se o něco snažit.“

A takhle skončil náš roční vztah. Jako lusknutím prstů. Bylo tak těžké pochopit, že jsem se v tom chtěl trochu nimrat? Opustila mě kvůli chlapovi, co je osobní trenér a jmenuje se Artur. Trapněji mi ani být nemůže. To jako vážně? Osobní trenér? To je nějaká kariéra? Ani hovno. Její nezájem o sex s mou maličkostí se tím nicméně rázem vysvětlil. Rozdávali si to spolu už nejméně dva měsíce před naším rozchodem. „Protože Artur má mnohem lepší kondičku než ty,“ oznámila mi a vrazila mi tak rozžhavený pohrabáč do mého už tak zlomeného ega. Mrcha. Geo má pravdu. Bude mi bez ní líp.

„Byla to kráva,“ zopakoval jsem Georgova slova a pozvedl svou láhev, abych si s kamarádem mohl přiťuknout. Ten mou nabídku přijal, očividně spokojený, že s ním souhlasím. Smradlavý hromotluk, který seděl po mé levici, se zvedl a odešel. Periferním viděním jsem zaznamenal, jak jeho místo nahradilo něco hubeného a blonďatého.

„Dám si teď od holek trochu pauzu a budu se věnovat sobě,“ pronesl jsem moudře a očekával, že mi to Geo schválí.
„To je ta největší kravina, jakou jsem kdy slyšel,“ vyvedl mě velmi rychle z omylu. „Kurva Tome, jsi svobodný. Běž a ojeď všechno, co má dvě nohy a dvě ruce. To je ten nejlepší lék na hnusný rozchod. Prostě se nevaž a užij si to. A navíc ti sex chybí už teď. A je vidět, že ti z toho solidně hrabe. Prostě běž a něco ojeď.“
„Bože, jak mně chybí sex,“ zaklonil jsem hlavu dozadu a pronášel to spíš k bohu, než ke kamarádovi. „Fakt potřebuju něco ojet,“ dodal jsem. Najednou jsem uslyšel podivné hekavé zvuky doléhající ke mně z levé strany. Ten blonďák se dusil vlastním světle modrým drinkem a pravděpodobně za to mohlo mé odvážné prohlášení. Jeho kamarád mu mohutnou rukou bouchal do zad, ale upřímně to bylo spíš na škodu, protože se ten hubeňour pod jeho ranami přímo klátil.
„Promiň,“ usmál jsem se na něj omluvně.
„To nic,“ vysoukal ze sebe, když se konečně zvládl nadechnout a celý rudý mi úsměv oplatil.
Otočil jsem se zpět na Gea a klukovi už nevěnoval pozornost.

Večer plynul podivným tempem. Chvilkama se mi nepříjemně vlekl, a vzápětí uběhla hodina, aniž bych si toho všimnul. Přinutil jsem se sebrat poslední zbytky své uražené pýchy a šel tancovat do davu. Netrvalo dlouho a začala se kolem mě ovíjet hubená černovláska. Bylo příjemné držet v rukou její pružné tělo a vdechovat sladkou vůni vycházející jí z vlasů, ale nějak jsem se nemohl přimět k žádné akci. Po pár tanečcích jsem to vzdal a bez jediného slova jsem ji nechal stát uprostřed parketu. Její zklamaný výraz se brzy proměnil ve zlostný škleb. Strávila se mnou tolik času a asi čekala, že z toho aspoň něco vytříská. Když už ne pozvání na rande, tak aspoň drink a rychlovku u ní doma. Bohužel, krásko, dneska si mě do postele neodvedeš.
Posadil jsem se k baru a marně se rozhlížel po Georgovi. Už před nějakou chvíli jsem ho viděl, jak se snaží uplatnit své balící triky na malou baculku s roztomilým obličejem. Objednal jsem si další pivo, ale sotva se ho dotkl. Ucítil jsem závan kokosu a potlačil touhu se znechuceně zašklebit. Přesně takhle voněla i Sofie. A přestože dívka, která se na mě usmívala, byla opravdu krásná, zabilo to veškeré mé choutky na nějaké seznamování.
Opustil jsem netknutou lahev a rozhodl se, že si skočím na záchod opláchnout obličej a pak se vydám rovnou domů. Dnešní večer stál za hovno a nic se na tom nedalo změnit. Půjdu domů, tam si ho vyhoním a usnu spánkem spravedlivým. To zní jako dost dobrý plán.

Když jsem spatřil svůj obraz v zrcadle, úplně jsem se zhrozil. Divím se, že se na mě nějaká holka vůbec podívala. Vypadal jsem jako zombie. Oči úplně červené od cigaretového kouře a pod nimi tmavé kruhy, jinak bledý jako smrt. Znechuceně jsem se ušklíbl a chrstl na sebe plné dlaně vody. Osušil se papírovou utěrkou a přemýšlel o své bídné existenci. Jak je možné, že jeden stupidní rozchod člověku rozhází názor na celý svět? Najednou jsem pochyboval úplně o všem. Měla Sofie pravdu, že jsem se o nic nesnažil? To, že nejsem prací posedlý magor, neznamená, že nikam nesměřuju, ne? Můj job mě baví a netoužím po nějakém postupu. Pracovat v prodejně pro motorkáře není závratná kariéra, ale cítím se tam jako ryba ve vodě. Nemluvě o tom, že seženu spoustu dílů na své kočičky (tím pochopitelně myslím své motorky) prakticky za hubičku. Toho bych se nikdy nedokázal vzdát. Nějaká vysportovaná mrcha mi nebude říkat, co dělám špatně.

„To teda ani náhodou,“ řekl jsem nahlas a můj hlas se ozvěnou nesl prostorem. V tom jsem uslyšel zarachocení v jedné z kabinek. Myslel jsem si, že jsem tady sám, ale bezpochyby jsem se pletl.

„Ahoj,“ ozvalo se za mnou a zpoza pomalovaných dveří vyšel ten blonďatý kluk, co jsem ho měl málem na svědomí.

„Čau,“ odpověděl jsem mu překvapeně.
„Vyrušil jsem tě při nějakém povzbuzovacím rituálu?“ povytáhl na mě upravené obočí, a přestože jsem nebyl na kluky, musel jsem uznat, že je opravdu krásný.
„Ne, já jen… Ne,“ breptal jsem hloupě a připadal jsem si s každou další vteřinou jako totální imbecil.
„Jak jde lov?“ vyptával se, zatímco si umýval ruce a prohlížel si svou alabastrovou tvář v zrcadle. Tak jak mně studené světlo ze zářivek propůjčovalo podobu zombíka, jemu podtrhovalo všechny rysy a působil křehce jako anděl. Dal jsem si imaginární pohlavek, abych se vzpamatoval a usměrnil své myšlenky.
„Je to bída,“ přiznal jsem a potlačil nutkání celou situaci nějak zlehčit hloupým fórkem, jak jsem to měl ve zvyku.
„Možná hledáš v nesprávných vodách,“ pronesl zvláštním hlasem, zatímco se utíral do ručníku. Zdálo se mi, že je vzduch v malé místnůstce najednou hustý a těžko dýchatelný. Ten kluk líným krokem došel až ke mně a jednou rukou se zapřel o umyvadlo, u kterého jsem ještě pořád stál. Dělilo nás jen několik centimetrů, takže bych byl prakticky schopen spočítat mu řasy. Párkrát jsem zamrkal, abych se ujistil, že se mi to jen nezdá, ale blonďák tam byl i po tom.

„Co tím myslíš?“ zašeptal jsem a bezděčně sjel k jeho rtům, takže jsem stihl zaznamenat, jak si je olízl. Odpovědi jsem se nedočkal, protože proti mně vykročil a přimáčkl naše těla k sobě. Bez nějakých rozpaků nebo zaváhání se mi přisál na pusu a zaútočil na mě jazykem. Celý jsem ztuhl a v hlavě se mi ozývalo: „Tohle se ve skutečnosti neděje. Tohle se ve skutečnosti neděje.“ Pořád a pořád dokola.

A pak k mému velkému překvapení se mi něco pohnulo v podbřišku. Jako by se tam právě probudil horký had a potěšeně se protáhl. Byl to tak nečekaně příjemný pocit, že jsem zapomněl na všechno okolo, umlčel výkřiky v mysli, které mě nabádaly, ať toho okamžitě nechám, a chytil jsem toho kluka za boky. Pootevřel jsem pusu, aby mi do ní mohl strčit jazyk plnohodnotně, a dočkal jsem se spokojeného zamručení. Když se na jazyky poprvé na přímo přetřely, byl to tak nepopsatelný pocit, až se mi z toho zamotala hlava. Po páteři mi přejelo mravenčení, když mě začal dráždit kovovou kuličkou.

Chytil mě za zátylek a určoval tempo našeho líbání. Zabořil jsem mu prsty do horké kůže pod tričkem a přitiskl si ho na sebe. Nějakým zvráceným způsobem mě potěšilo, že je ze mě úplně tvrdý. Jeho pevné mužství se mi otřelo o tříslo a já znovu nacházel své pošramocené sebevědomí. Sjel jsem mu rukama až na kostnatý zadek a promnul jej v dlaních. Neodolal jsem a rozpustile ho plácl.

„Au,“ vyjekl a odtáhl se. Šibalský úsměv na jeho rtech ale prozrazoval, že se ve skutečnosti nezlobí. Hravě mě kousnul do spodního rtu a kousek ode mě poodstoupil. Na vteřinu mě v břiše bodlo zklamání, že je to konec naší malé interakce. Pak mi ale zahákl ukazováček za okraj džínů a pozpátku vykročil k otevřené kabince. Přibouchl za námi dveře a s překvapivou silou mě odstrčil proti zdi.
„Pomalu,“ pokáral jsem ho, ale on mou poznámku ignoroval. Znovu zaútočil na mou pusu a dlaň mi přitiskl na rozkrok. Stačilo pár šikovných pohybů jeho drobné ručky a můj kámoš se probral k životu. Nemohl jsem uvěřit tomu, že se mi právě postavil díky dotekům nějakého chlapa. Byl jsem tak moc hetero, jak jen to bylo možné. Dokonce jsem ani neměl žádné gay kamarády nebo podivné sny o tom, jak si to rozdávám s někým stejného pohlaví.

„Ach bože, je obří,“ zašeptal roztouženě ten kluk a v jeho očích se lesklo nadšené očekávání. V duchu jsem se zatetelil štěstím. Sofie mi ho nikdy nepochválila. Vím, že je to povrchní, ale v tu chvíli jsem se cítil jako pán světa. „Musím ho vidět,“ vydechl dychtivě, a hned se mi začal dobývat do kalhot. Byl jsem tak v šoku, že jsem si ani nestihl rozmyslet, jestli to vlastně chci. To už mi ale stáhl kalhoty i s boxerkami až ke kolenům a hleděl na mě skoro s posvátnou úctou.

Bez meškání si klekl a přitiskl mi jazyk na špičku. Ten kluk se s tím opravdu nemaže. Horkost jeho úst, když si mě vzal celého, mě vystřelila přímo do výšin blaženosti. Připadal jsem si jako školák s roztřesenými koleny. Jeho pusinka byla přímo dokonalá, bral si mě tak hluboko, až jsem měl dojem, že se ocitám v nebi. Očividně to nedělal poprvé. Hlavu jsem měl naprosto prázdnou a soustředil jsem se jen na to, jak šukám pusu toho neuvěřitelného zázraku přede mnou. Mručivé zvuky, které přitom vydával, byly jen třešničkou na dokonalém dortu, o kovové kuličce ani nemluvím. Nikdy by mě nenapadlo, že je s piercingem možné tohle všechno provádět. A když mi levou rukou promnul koule, byl jsem si jistý, že se okamžitě udělám.

„Už budu,“ zahučel jsem nepřítomně a jen matně si uvědomoval pocit trapnosti, z toho že jsem hotový po pár minutách. Pokusil jsem se odtáhnout, ale blonďáček jen na protest něco zamručel a znovu se mě zmocnil. Snad nechce, abych se mu udělal do pusy. Jakmile se mi ta představa promítla pod zavřenými víčky, přestal jsem se ovládat a zabořil mu ruce do hebkých vlasů. Zvrátil jsem hlavu dozadu, takže jsem se praštil do zátylku o kachličky, a s hlasitým výkřikem prožil svůj nejsilnější orgasmus. Přísahám, že jsem na pár vteřin ztratil vědomí a ocitl se někde ve vyšších sférách. Dokázal jsem se soustředit jen na horké vibrující vlny, které mi projížděly tělem a sbíhaly se v jednom místě. V mém klíně.

Sestoupil jsem z výšin extáze a pohlédl do té krásné tváře. Jak někdo tak nevinně vypadající, dokáže s pusou takové zázraky? Blonďáček si právě otíral rty, kde mu ulpělo pár kapek mého semene. Pak vstal a přisál se mi na pusu. Mělo by mě to znechucovat, vím, že ano. Ale to, jak jsem na jeho jazyku ochutnával svou vlastní chuť, bylo zvláštním způsobem naprosto vzrušující a erotické.

„Jsi úžasný,“ vysoukal jsem ze sebe a opřel si o něj čelo.

„Já vím,“ zazubil se sebejistě. „Ale ještě jsme neskončili.“
Upřímně nevím, co ode mě očekával. Právě jsem se vystříkal jako nikdy v životě. Budu se muset dávat ještě hodně dlouho do kupy, než budu schopný nějaké další akce. Trochu mi zatrnulo, když si začal rozepínat pásek kalhot. Snad neočekával, že mu ho teď taky vykouřím. I když jsem v sexu nikdy nebyl sobec, tohle na mě bylo trochu moc. Nemohl jsem jen tak vzít do pusy něčí péro. Ještě jsem si ani nezvykl na myšlenku, že jsem zažil nejlepší kuřbu v životě a měl to na svědomí chlap. Něco z mých úvah se mi muselo zrcadlit i v obličeji protože se potichu zachichotal a řekl: „Netvař se tak vyděšeně.“

Pokusil jsem se usmát, ale můj obličej odmítl spolupracovat. Klučina si mezitím vyzul boty a teď si stahoval nohavice kalhot přes kotníky. Pak je zakopl někam bokem a dál se o ně nestaral. Když si sundal černé boxerky, musel jsem na chvilku zatajit dech. Poprvé se ocitnu v tak malém prostoru s dalším odhaleným penisem. Byl jsem nervózní jako před prvním sexem, i když bych to nahlas nikdy nepřiznal.

„Sedni si,“ poručil mi a mě ani nenapadlo, že bych ho neposlechl. Vypadal, že ví, co dělá a já byl prakticky zelenáč, takže jsem mu do toho nechtěl kecat. Posadil jsem se na zavřený záchod a očekával, co bude. Blonďáček se ke mně sklonil a věnoval mi hluboký polibek, při kterém se mi zježily vlasy vzadu na krku. Pak se mi zahleděl do očí a já v nich viděl tisíc emocí. Některé šly dešifrovat jen stěží, protože nad nimi přebíral nadvládu chtíč. Během toho jednoho pohledu jsme si toho řekli víc, než bychom byli schopni vyjádřit slovy během stovek hovorů. A najednou už jsem se ničeho nebál. Cítil jsem, že jsem právě tam, kde mám být. Všechny pochybnosti rázem zmizely a byly jen vzdálenou vzpomínkou. Takový pocit správnosti jsem ještě nezažil. Ty oči mě ujišťovaly, že je všechno v pořádku.

„Jak se jmenuješ?“ zeptal se a pořád na mně visel očima.

„Tom,“ odpověděl jsem krátce.
„To já jen, abych věděl, jaké jméno mám sténat, až mě budeš šukat,“ vysvětlil chlípně, až mě z toho zamrazilo. Úplně jsem ztratil schopnost být taktní a na jeho jméno jsem se nezeptal.
Blonďáček si na mě sedl obkročmo a znovu mě hluboce políbil. Nevím, co to na těch jeho polibcích bylo, ale brzy jsem z něj začal šílet. Ten jeho šikovný jazýček byl dílo boží. Přišoupl se ke mně blíž, až do sebe naše klíny narazily. Můj penis očividně nebyl tak znavený, jak jsem si myslel, protože na to opatrně zareagoval. Chytl jsem svého nového kamaráda za zadek a donutil jej se o mě otřít. Během několika málo minut ze mě udělal úplného gaye, toužícího jen po jediném. Po doteku našich pér. Rozhodl jsem se, že tuhle záhadu budu řešit později a vychutnám si to, co je přede mnou.

Zkusmo jsem ho pohladil po přirození a očekával, že mi to bude nepříjemné. Opak však byl pravdou. Nebylo to divné, naopak se mi to dost líbilo. Hladil jsem ho tak, jak to mám sám rád, a podle blonďákových trhaných výdechů jsem usuzoval, že to dělám správě.

„Přestaň,“ chytil mě za zápěstí, aby můj pohyb zastavil. „Nebo se udělám dřív, než to bude zajímavé.“
Vstal a udělal něco, co jsem si nedokázal představit ani v nejdivočejších snech. Strčil si do pusy dva prsty a chvilku je žmoulal, aby je naslinil. Pak se ke mně otočil zády, takže na mě prakticky vystrčil zadek. Přejel si prsty mezi půlkami, až docela snadno zmizely uvnitř. Na něco takového jsem absolutně nebyl připravený, takže jsem dokázal jen s otevřenou pusou a tvrdým pérem zírat. Dnešek byl dnem plným překvapení.
Neovládl jsem se a položil tomu klukovi ruce na boky a jen sledoval, jak se prstí. Dle jeho vzdychání se mu to dost líbilo. Pokoušel jsem se v sobě najít odvahu, abych mu prsty odstrčil a nahradil je vlastními, ale nakonec jsem se nepřinutil, takže jsem jen z první řady sledoval to úžasné představení.

Po několika minutách klučina prsty vytáhl a otočil se ke mně. „Nemám lubrikant, takže buď ze začátku opatrný,“ poučil mě. Na odpověď jsem se nevzmohl, takže jsem jen přikývl. Vstal jsem a nechal jsem blonďáka, ať mě znovu vezme do úst. Snažil se na mně nechat co nejvíce svých slin. Nemohl jsem si pomoct, abych si tu jeho pusinku znovu neužíval. Pak si stoupnul, otočil se ke mně zády a vyšpulil na mě prdelku. Rukama se zapřel o kachličky a řekl: „Pojď do mě.“

Bylo to to nejvíc vzrušující, co jsem kdy slyšel, a to počítám všechny věci, které mi do ucha šeptala Sofie. Nemínil jsem marnit čas. Chytil jsem si péro a pomalu jej nasměroval na to správné místo. Už jen, když jsem hlavičkou přejel to měkké místo, sevřel mi podbřišek záchvatem touhy. Hrozně se mi třásly ruce, ale snažil jsem se to potlačit. Jen s matnou představou o tom, co mám dělat, jsem pomalu přitlačil boky dopředu a vstoupil do něj. Jeho tělo mě přijalo až nečekaně lehce. Prohnul se proti mně jako kočka a já měl co dělat, abych do něj prudce nepřirazil.
„Kurva,“ zaklel jsem, abych uvolnil napětí.
„Nic takového jsi ještě nezažil, co?“ rýpnul si spokojeně blonďák. „Teď se začni pomalu pohybovat.“

Opět jsem ho poslechl a začal s krátkými přírazy. Po chvilce jsem už o ničem nemusel přemýšlet a vše dělal prakticky instinktivně. Klučina se přede mnou svíjel a vycházel mi pohyby vstříc, takže jsme se brzdy sladili do stejného tempa. Říct, že to bylo úžasné, nebylo dostatečné. Sex s holkama se s tímhle vůbec nedal srovnávat. Všechno bylo mnohem těsnější. A pak, když už jsem si myslel, že to nemůže být lepší, jsem narazil na něco, díky čemu se blonďák prohnul v zádech a hlasitě zanaříkal. Na okamžik jsem se lekl, že jsem udělal něco špatně a nějak mu ublížil.

„Pokračuj. Ještě,“ vydechl nezřetelně, takže všechno bylo pravděpodobně v pořádku. Znovu jsme se dostali do tempa a oba sténali a oddychovali.
„Pane bože, Tome. Ty tak skvěle šukáš,“ blábolil ten kluk. Rád bych mu kompliment nějak oplatil, ale musel jsem k sobě tisknout zuby, jak jsem se soustředil, abych se neudělal. Kolena se mi třásly jako po dvouhodinovém běhu, ale nevěnoval jsem tomu pozornost. Jediné, na čem teď záleželo, jsem byl já, to dokonalé stvoření a hlavně naše spojení.

Jen okrajově jsem si všiml, že blonďák uchopil do ruky svůj penis a začal si ho honit. Bral jsem to jako znamení, že už brzo budu moct nechat vyjít na povrch své uspokojení.

„Budeš už? Já už brzo,“ vysoukal jsem ze sebe.
„Ach ano, Tome. Šukej mě. Udělej mi to,“ naříkal. Oba jsme se dostali do přímo vražedného tempa. Cítil jsem, že mám celé tělo orosené potem a v ústech jsem měl sucho. Pak se v jednom nečekaném okamžiku blonďák zarazil a mocně se proti mně ohnul. Všechno uvnitř něj se sevřelo a způsobovalo mi to pocity, které jsem dřív nezažil. S mým jménem na svých rtech se udělal a já ho okamžitě následoval.
Minutu nebo dvě jsme tam bez hnutí stáli a oba zhluboka dýchali. Nechtělo se mi z něj vystupovat ven. Chtěl jsem jej držet v objetí a tisknout se k jeho kostnatým zádům celou noc. Zalitoval jsem, že jsme tohle nedělali v posteli, protože jediné, co jsem si přál, bylo stulit se do klubíčka a usnout s ním v náručí.

Nepohodlí nás nakonec přinutilo se od sebe odtáhnout. Posadil jsem se zpět, popadl ho za ruku a stáhl do klína. Blonďák to očividně nečekal, protože na mě překvapeně zazíral. Chytil jsem ho zezadu za krk a přitiskl se mu na rty. Všechno, co jsem zažil se Sofií, mi připadalo jako hodně vzdálená vzpomínka. Připadalo mi směšné, že jsem po ní tak tesknil.

„Jak se jmenuješ?“ zeptal jsem se ho konečně.
„Bill,“ vyřkl proti mým ústům.
„Bill,“ zopakoval jsem jen, abych si vyzkoušel, jak bude to jméno znít, když ho řeknu i já. Stulil se mi ke krku a já ho malými kroužky hladil po zádech.
„Co kdybychom se oblíkli a dali si něco k pití?“ navrhl jsem nesměle. Nevěděl jsem, jaká je správná posexová konverzace s někým, koho jste právě poznali. Obvykle jsem si jen oblíknul kalhoty a vypadnul. Z nějakého zvláštního důvodu jsem si však nedokázal představit, že bych měl od Billa teď odejít.
„Dobře,“ přikývnul a oba jsme se začali oblíkat.
„Počkám na tebe u baru,“ slíbil a vystřelil pryč dřív, než jsem jej stihl zarazit.

„Kurva Tome, spousta lidí, si tady vykládá, že někdo souloží na záchodě, a pak si vylezeš ty a tváříš se, jako bys právě někomu vyšukal mozek z hlavy. Kterou si ojel? Tu brunetu?“ vrazil mi Georg pěstí do ramene. Ignoroval jsem ho a prodíral se davem k baru. Rozhlídl jsem se na obě strany, ale Billa jsem nikde neviděl.

„Nezahlídl si tady toho blonďáka, který předtím seděl vedle mě?“ zeptal jsem se kamaráda a mohl si hlavu vykroutit.
„Ani nevím, jak ten kluk vypadal,“ odbyl mě. „Tak kterou si ojel?“
„Georgu, ojel jsem toho kluka.“

autor: Becs

betaread: J. :o)

13 thoughts on “Fuck 1.

  1. OMG, OMG, k..va drát, tohle musím vydýchat… teda velkolepě masakrální úvod. Zlatí, jestli bude čtení každé kapitolky probíhat stejně (totálně jsem zapomněla dýchat) tak mě máš na svědomí 😛

    Sofie je kráva vymatlaná, jako vyměnit Tomiho za Artura, to vypovídá o všem 😀 když ho Tomi má obřího 😉

    a ta scéna na toaletách… kalamita, můj chlap je dneska v práci :´( 😀 děkuji pěkně 😉 a musím říct, že to bylo neskutečně žhavé, i když koukám, že bezpečný sex jim moc neříká 😀 ale když to na jednoho přijde, Bill vypadal, že je docela zkušený a rozhodně nadržený

    škoda jenom, že to vypadalo na konci, že mu jeho žhavé rande uteklo 🙁 doufejme, že na sebe kluci ještě "narazí" a dost brzo, Tomovi se bude sakra stýskat 😀

    a taky je mi líto, že jsem nemohla vidět Geův obličej po Tomově prohlášení 😀 sakra, to musel být pohled pro bohy

    brutální dokonalost… zlatí, ty prostě víš, jak na mě, díky, díky, díky

  2. 'Sofie mi ho nikdy nepochválila'… HAHAHA :DDD U téhle věty jsem skoro brečela smíchy!
    A jinak celkově naprosto perfektní! Vůbec jsem nečekala, že to půjde takhle rychle. Skoro se divím, že se vůbec dostali k těm jménům, když, jak už podotkla luki, po nějaké ochraně ani nevzdechli. Ale Tomovi se ani nedivím, ten byl tak mimo, že nakonec nejspíš sám sebe přesvědčí, že se mu to jen zdálo. Kdo ví, jestli mu vůbec Georg bude věřit 😀
    Škoda, že se Bill zdejchnul. Podle mě ho trošku vylekala ta Tomova reakce, asi nečekal, že by mohli následovat ještě nějaké drinky a důkladnější seznamování…
    Strašně moc se těším na další díl!

  3. Tak tomu říkám rozjezd na plný plyn! Pobavilo mě, že se Tom prostě rozhodl v tuhle chvíli neřešit svoji orientaci a užít si, co se mu nabízí. Jenom mě mate, proč se Bill vytratil.
    Rozhodně jsem zvědavá na pokračování. 😉

  4. Tak tohle je vražedné tempo! Jak to asi pofrčí v takové páté kapitolce? (doufám, že jich bude víc). Ty ses prostě rozhodla nás zničit hned nazačátku, viď? Jsi naprosto úžasná. Takže, jen houšť a větší kapky. Jen nám dej co se do nás vejde.
    Díky za dnešní dílko, jdu se pokusit usnout, neb zítra brzy vstávám, ale už teď vím, že se mi to jen tak nepovede. Naprosto jsi mě rozsekala!

  5. Práve som sa zamilovala! Mám novú Best of…. 😀

    Sakra…. píšeš to tak úžasným štýlom, že som sa celý čas smiala jak sprostá 😀

  6. Ten začiatok bol… Proste že waw! Dokonale vystihol názov. A Tom je podarený v tom svojom šoku a zároveň v ochote pre jeden "šuk" zmeniť celý svoj život od základov. Len som zvedavá, čo si to pre nich prichystala za des a hrôzu, keď ti je to teraz skoro ľúto. No, uvidíme. Teším sa na pokračovanie. Som zvedavá, či bude Tom opisovať Geovi, aké úžasné to bolo.

  7. 😮 😮 no to je mi nejaky fofr. Tady se s tim nekdo nemazli 😀 ne ze bych si stezovala. Ja tuhle zivocisnost miluju 😛 no to jsem na to zvedava. Hadam ze Georg ted omdli 😀 takovy priznani by asi zamavalo i se mnou 😀 Bill se nejak vyzna. Ze by takova mala cubka? Vypada to ze nema problem se vyspat s kymkoliv a kdykoliv. Az jsem se musela znovu podivat zda se jedna o vicedilku. No jestli to takhle pujde dal tak to bude neco pro me. To se pomeju blahem 😛

  8. Fu… to bolo… neskutočné, dychberúce a skvelé. A z Tvojho komentu sa desím čo na tých dvoch chudákov chystáš:D Vážne to bolo desivo krásne.

  9. Páni, tak tohle byl tedy pěkně rychlý rozjezd! 🙂 Vážně jsem si to užila, protože jsem v tom celém viděla i nějaké ty city, ačkoli je to zvláštní. 😀 Mám ale pocit, že Tom je jasný. Na Sofii zapomněl v mžiku a mám dojem, že se téměř znova zamiloval, ač s Billem pořádně ani nepromluvil. Bylo to pro něj všechno tak silné a nové, že zapomněl na okolní svět, a to se mi na tom líbilo asi nejvíce. 😉
    Tak trošku jsem čekala, že se Bill možná sebere a odejde, ale vypadalo to, že by v tom také mohl vidět něco více, tak jsem čekala, že na baru skutečně bude. Je to děsná škoda, protože mám strach, že jej teď bude Tom dlouho někde hledat, než se zase uvidí.

    A jsem docela dost zvědavá na Georgovu reakci! 😀

    Moc děkuji za další povídku, která rozhodně vypadá skvěle!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics