Nájemník 8.

autor: Shefifty

Jakmile Tom nastartoval auto, obloha rychle ztmavla. Ze západu se nakupily těžké mraky a Bill byl rád, že jsou v bezpečí uvnitř auta. Bylo jen otázkou času, než se spustí déšť, a i když to bylo potřeba, Bill by upřednostňoval, kdyby to ještě jeden den počkalo.

„Zeptal jsem se Georga, jestli bychom mohli použít jeho byt, abychom mohli být sami. Je to v pohodě? “ Zeptal se Tom a pro jednou se mu podařilo vypadat zcela nevinně. Bill pochyboval, že je, ale způsob, jakým s ním Tom doposud zacházel, ho nutil jen chtít více. Přikývl a usmál se.
„Víš jistě, že mu to nevadí?“
„Jo, řekl mi to. Stejně stráví celý víkend s Mel,“ ujistil ho Tom.

Když Tom odemkl dveře a vstoupili do Georgova bytu, Billovi motýli v břiše se probudili z dočasného spánku. Prostě věděl, že se mezi nimi dnes večer něco stane. Tom se ani nesnažil skrýt, že má o to velký zájem, a Bill se ani nepokusil hrát si na nedobytného.

„Měl bych objednat nějaké jídlo?“ Zeptal se Tom a podíval se na jídelníčky z nedalekých restaurací, které byly připevněné na ledničce.
„Nemám moc hlad,“ řekl Bill a hádal, že za to můžou ti motýli. Nikdy nemohl jíst, když byl nervózní. Sledoval Toma, který si pročítal nabídku jídel různých restaurací. Líbilo se mu, jak měl Tom dnes svoje vlasy. Vypadalo to více mužně nebo dospěle. Tom si soustředěně pohrával se svým piercingem a Billův pohled se dotýkal těch plných rtů, které tak rád líbal. Jeho oči cestovaly dolů po tónované hrudi a ramenech, jen stěží viditelných přes velké černé tričko, a jeho vnitřnosti se kroutily. Moc dobře věděl, co se pod tím tmavým oblečením skrývá a toužil to znovu vidět – viděl a cítit to svými prsty. Pro něj byl Tom mimořádně nádherný, a kdyby starší chlapec chtěl, aby se dnes večer vydali celou cestou, Bill věděl, že by neřekl ne.

Nakonec Tom zřejmě ztratil zájem o jídlo a obrátil se k němu.

„Myslím, že bych radši oždiboval tebe,“ usmál se Tom a několika kroky zrušil vzdálenost mezi nimi.
Tentokrát jeho polibek nebyl něžný nebo pomalý. Bill cítil, že je toužebný, než je Tom nasměroval k pohovce, kde Bill poslušně dopadl na záda a vzhlédl k druhému chlapci pohledem, ve kterém byla i přes jeho nervozitu vidět touha.
„Mohl bych tě celého sníst,“ zavrčel Tom a hravě Billa kousnul do krku. Lechtalo to a on se začal smát a snažil se ho odstrčit. Tom se tiše zasmál a odmítl se pohnout. Zachytil Billova zápěstí, aby mu zabránil v boji, a ustálil se na něm. „Já přestanu,“ slíbil Tom s uchechtnutím, pak zvážněl. Pevně ​​držel Billovy ruce, přimáčknul ho na pohovku a sklonil hlavu, aby ho políbil. Bill zavřel oči a líbal ho nazpět. Necítil žádné obavy ani hrozbu z toho, že jej Tom držel. Pokud něco, tak se mu krev v žilách rozběhla rychleji. Když ho Tom donutil se takhle podřídit, Bill se mohl úplně poddat, protože věděl, že stejně nemůže nic dělat. Jeho penis rychle tvrdnul a on zasténal, když ho Tom znovu políbil – tentokrát téměř agresivně.

„Líbí se ti to?“ Zeptal se tlumeně Tom a kývl na své ruce kolem Billových zápěstí.
Billovy oči se zdály být napůl plaché, napůl vzrušené, když se podíval na Toma a přikývl. „Ano.“
Tom se pomalu usmál a oči se mu jiskřivě rozzářily. „Máš chuť si hrát?“
Bill neměl ani tušení, co má Tom v plánu, ale právě teď byl pro cokoliv, co by ten dredatý chlapec navrhnul. Znovu přikývl.
Tom ho pustil a zvedl se z gauče, přičemž vzal Billa za ruku. „Pojď.“
Vedl Billa do ložnice, kde se mladší chlapec váhavě posadil na okraj postele a díval se, jak Tom otevřel Georgovu skříň a očividně hledal něco konkrétního. S vítězným úsměvem se Tom vrátil a v ruce nesl dvě kravaty.
„Normálně je vůbec nepoužívám, ale myslím, že v takovýchhle chvílích můžou být užitečné.“

Bill měl docela dobrou představu, že Tom nepřinesl kravaty proto, aby si je obě oblékl, a jeho srdce začalo bít rychleji. Dredatý mladík si opřel koleno vedle Billa a uchopil lem jeho trička. Přetáhl mu ho přes hlavu a přiměl ho, aby si lehl.

„Řekni mi, kdyby to bolelo,“ řekl, když zvedl jednu z Billových rukou k posteli, kde ji pevně přivázal. „Není to moc těsné?“
„Ne,“ promluvil tiše Bill. Nevěděl, jestli je víc nervózní nebo vzrušený z toho, co se bude dít dál, ale s tím, jak sebou jeho penis v kalhotách škubal, byl víc než ochoten vidět Tomův další krok.
S oběma rukama přivázanýma nad hlavou Bill ležel roztažený na Georgově posteli a vzhlížel k Tomovi.
„Víš, že je to jen hra,“ řekl mu Tom. „Pokud budeš chtít přestat, řekni mi to. Okay?“
Bill přikývl a polkl. „Okay.“

Tom se znovu zvedl nad něj a začal ho hladit po bocích, zatímco ho pomalu a svádivě líbal. Brzy opustil Billovu tvář, aby se svým zkušeným jazykem přesunul na jeho krk, klíční kost a bradavky.

Billovo dýchání se začalo přeměňovat v jemné kňourání a opakovaně si olízl rty, ztrácel se pod Tomovými dotyky a bez možnosti se Toma dotknout nazpět.
Když se Tom dostal až k lemu Billových džín, zamumlal proti jeho kůži.
„Nemůžu uvěřit, že tě ještě nikdy nikdo nevykouřil?“ Tomův jazyk pokračoval v dráždění kůže okolo Billových kalhot. „Nevíš, o co jsi přicházel.“
Billova erekce se zachvěla pod Tomovými slovy, když si uvědomil, co plánuje. Představa dredatého chlapce, jak se k němu blíží, ho neuvěřitelně vzrušovala. Prsty sevřely jeho džíny, připraveny je rozepnout, když Tom vzhlédl k jeho tváři.
„Nechci na tebe tlačit nebo tak něco,“ řekl a přejel jazykem kolem citlivé kůže na Billově břiše. „Ale rád bych tě ochutnal.“ Tomovy oči se třpytily. „Kromě toho mi bylo řečeno, že jsem v tom dost dobrý.“

Bill nevěděl o ničem, co by chtěl víc, a musel se držet, aby o to Toma nezačal nestydatě prosit. Souhlasně přikývl a podíval se dolů, když mu Tom začal svlékat zbytek oblečení. Nohy měl stále volné, a tak zvedl boky, aby mu Tom mohl stáhnout kalhoty přes stehna.

Když jeho boxerky zmizely stejným způsobem jako jeho džíny, Tom se okamžitě sklonil a olíznul ho po celé délce, zatímco se na Billa díval.
Chvění proběhlo celým Billovým tělem a on držel svůj pohled spojený s Tomovým, zatímco dredatý chlapec pootevřel rty a nasál ho do úst.
V tom okamžiku musel Bill zavřít oči, aby nepřišel o nic z toho intenzivního potěšení a uvolnil hlavu zpátky do polštáře. Bylo to ještě lepší, než si představoval, a trvalo mu dost dlouho, než znovu získal dostatek sebekontroly, aby znovu otevřel oči a podíval se dolů na velmi vzrušující pohled na Tomovy rty obklopující jeho vzrušení.
Tom mu nelhal; byl dobrý a očividně postrádal dávicí reflex, protože Bill nebyl nijak drobný a Tomovi se bez problémů podařilo vzít jej celého do úst.

Bill musel bojovat proti blížícímu se orgasmu; chtěl, aby to trvalo tak dlouho, dokud jen Tom mohl pokračovat. Nebyl si vědom toho, že jeho ruce tahaly za kravaty, nebo že se jeho boky zvedaly a přirážely hlouběji do Tomových úst. Vzduch byl naplněný zvukem těžkého dýchání a vyčerpaného sténání a on hádal, že to musí pocházet od něj, jelikož Tomova ústa byla příliš zaneprázdněna na to, aby způsobila takový hluk.

Cítil, jak Tomova ruka opustila jeho hýždě, a cuknul sebou, když jeden prst náhle přejel mezi jeho půlkami. Překvapeně otevřel oči a na okamžik ztratil svou koncentraci. Pak ucítil, jak do něj prst pronikl, zatímco jej Tom silně sál, a Bill trhaně vydechl. Zvedl hlavu a se zrudlou tváří pohlédl dolů na Toma.

„Co to děláš?“ Zeptal se bez dechu.

Tom nechal Billův penis vyklouznout ze svých úst a pousmál se.
„Nelíbí se ti to?“ Tomovy rty byly červené a nateklé a Bill cítil nutkání je znovu políbit.
„Jo, ale…“ začal váhavě. Cítil se trapně, že se mu to líbilo.
„Prostě mi věř. Neublížím ti,“ ujistil ho Tom a Bill nechal svou hlavu klesnout zpátky na polštář s očekáváním toho, co se bude dít dál. Potěšení z Tomových talentovaných úst se znovu navrátilo a Bill cítil, že už není schopný svůj orgasmus potlačit, jakmile do něj opět vklouzl ten zkoumavý prst. Tentokrát se snažil pod tím neznámým pocitem uvolnit, a když s ním Tom začal pohybovat dovnitř a ven, Bill se kolem toho prstu sevřel a vyvrcholil do úst druhého chlapce dřív, než ho stihl varovat.
Tom vyšplhal po jeho těle vzhůru se spokojeným výrazem na tváři a naposledy si jazykem přejel po rtech.
Bill těžce oddechoval a pohlédl mu do očí. Uvědomil si, jak je nahý a zranitelný.

Dredatý chlapec se položil vedle něj a uvolnil mu ruce, zatímco jej začal hladově líbat. Bill jej líbal nazpět, trochu omámený v doznívání svého orgasmu. Přirozeně měl Tom ještě svou vlastní touhu, takže se Bill rozhodl, že je čas dát Tomovi vědět, že chce i dávat a ne jen brát. Vklouzl dlaní pod Tomovo široké tričko a nechal své prsty tancovat po jeho plochém břiše. Ten pocit pevných svalů pod jeho prsty jej vzrušoval a jeho hlazení se stávalo odvážnějším. Tom se posadil a pomohl mu se toho trička zbavit, než se znovu položil a vrhl se opět na jeho rty.

Billovy oči doputovaly na viditelné vzrušení v Tomových kalhotách a pomalu mířil svými prsty jižněji. Byl plný vzrušení dotknout se Toma na tak intimním místě, a zároveň tak nervózní, že zadržoval dech, když se dotkl pasu Tomových džín. Tom do polibku zabroukal, popadl Billa za jedno stehno a skoro ho zvedl, aby si k sobě nahého chlapce přitáhl blíž. Billovy prsty si chvíli váhavě pohrávaly se zapínáním Tomova opasku a nerozhodně kolem něj kroužily.
Tom se nadechl nosem, aniž by opustil Billova ústa, zatímco obě jeho ruce zamířily dolů, kde rychlým pohybem rozepnul pásek a následně i své kalhoty.
Bill nervózně polkl. Tom ho nemohl požádat o to, aby se jej dotkl, o nic jasněji.
S volnou cestou bez jakýchkoliv překážek se vydal rukou do Tomových boxerek, a když se dotkl prsty pulzujícího penisu, Tom zasténal a nasál do úst Billův jazyk.

Tom byl v jeho dlani objemný a hladký a v Billovi to probudilo novou, divokou touhu, až zapomněl být nervózní z toho, že by Toma náhodou správně neuspokojil. Jeho ruka dychtivě pracovala a hladila Toma stejným způsobem, jako býval zvyklý zpracovávat sám sebe, a s potěšením přijímal ty tiché zvuky, které u toho druhý chlapec vydával.

Jedna z Tomových rukou sklouzla na Billův nahý zadek a stiskla ho, téměř zoufale. Bill odpověděl tím, že začal rukou pohybovat rychleji a se stejnou vášní odpovídal na jeho horečnatý polibek. Tom přejel prsty mezi Billovými půlkami a zasténal.
„Kurva, Bille,“ vydechl těžce, jeden prst zabořil hlouběji a pohladil Billův vstup. „Tak strašně moc chci do tebe.“
Náhlé horko v Billově břiše jej přinutilo zadržet dech, ale Tom se nepokoušel následovat svá slova. Dál jej prstil a černovlasého chlapce to natolik vzrušovalo, že se v Tomově sevření posunul, aby na něj lépe dosáhl. Tom zajel prstem hluboko do Billova těla a zasténal mu do úst.

Billovo dýchání se rapidně zrychlovalo a pumpoval Tomův penis téměř zuřivě. Byl tak nabuzený, že chtěl Toma uvnitř sebe taky. Pokusil se přetočit na záda a přitáhnout si Toma na sebe, aby mu ukázal, že je svolný, když se všechny svaly na Tomově štíhlém těle napjaly a on vyvrcholil Billovi do dlaně.

Těžce oddechovali a jen leželi vedle sebe a pomalu se uklidňovali. Billova ruka byla pokryta spermatem, ale nechtěl od Toma odejít, aby se v koupelně opláchnul, a ani nechtěl zašpinit Georgovo povlečení, takže si diskrétně otřel ruku o své břicho.
Nakonec se Tom zapřel o loket a podíval se na něj. S jemnými pohyby odhrnul černé prameny z Billova obličeje a spokojeně se usmál.

„Jsi úžasný, víš to?“ Řekl Tom a vtiskl rychlý polibek na Billovy rty. Posadil se a podal Billovi oblečení, než si sám nasadil zpátky své tričko.

Když byli oba oblečení, jen tak tam spolu leželi a mluvili a mluvili, a naslouchali dešti bubnujícímu proti oknu, dokud nebylo pozdě večer, a teprve v tu chvíli si uvědomili, jak jsou oba hladoví.
Opustili Georgův byt, jakmile uklidili postel a ujistili se, že tam nezůstaly žádné stopy, které by Tomovu bratranci prozradily, co tam prováděli.
Tom to vzal přes Burger King, aby uspokojil jejich kručící žaludky, a pak vzal Billa rovnou domů.

Bill vystoupil z auta a vyšel nahoru po schodech, kde se otočil, aby Tomovi zamával. Pomyslel na slib, který sám sobě dal, aby se s tím klukem příliš emocionálně nezapletl, zatímco sledoval, jak Tom obrátil auto a poslal Billovi jeden ze svých úsměvů. V tu chvíli věděl, že už je na takový slib příliš pozdě. Byl v tom až po uši, propadl tomu klukovi a jeho nepopiratelnému kouzlu. Ale léto bylo dlouhé; nemusel přemýšlet nad tím, co se stane, až skončí. Právě teď si chtěl užívat být poprvé ve svém životě zamilovaný.

autor: Shefifty

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

9 thoughts on “Nájemník 8.

  1. Překvapuje mě, jak se Tom stále drží zpátky. A to už jsem si myslela, že dneska to vezmou z gruntu. Ne že by mi vadilo, že to tak protahují, spíš naopak. Celé léto mají před sebou. 😀
    Děkuji za překlad a těším se na pokračování.

  2. Tohle je snad ta neuzasnejsi verze Toma! Je dokonaly ,💙💙💙💙
    Do nej nejde se nezamilovat! Ach Bille, to bude krute az leto skonci…

  3. K sežrání. Tom je naprosto úžasný. Zatím se jeví jako totálně dokonalý příklad toho, jak má přítel vypadat. Přiznám se, že opravdu za každým jeho gestem hledám a čekám nějakou známku toho, že si s Billem jenom pohrává, ale s každou kapitolkou mě přesvědčuje víc a víc, že není hajzlík, který si chce jenom užít. A nebo možná si opravdu jenom chce zpříjemnit léto a na Billovi mu záleží, ale uvědomuje si, že by to nemělo delšího trvání až léto skončí, ale rozhodně se chová k Billovi nádherně, a myslím, že kdyby se už neměli nikdy vidět, měl by Bill vzpomínky na to nejkrásnější léto v jeho životě… jako znáte někdo lepší způsob, jak zjistit pravdu o své orietaci, než to, co s Billem provádí Tom?
    Asi jsem to napsala trochu zmateně, ale doufám, že jste mě pochopily 🙂

    Super dílek a já jsem ti zuzu neskonale vděčná, že sis tuhle povídku, i přes autorčino nepřání si to, vybrala k překladu… je to poklad 🙂

  4. Aj ja chcem svojho Toma 🙂 je perfektny, az nerealny. Bill zaziva svoju krasnu prvu lasku, dufam ze sa nic nepokazi, to by bola velka skoda

  5. Smankote…o vikendu jsem nemela cas cist a ted v praci to nebyl nejlepsi napad 😀 velmi vzrusujici kapitola 🙂 jo Bille…ja to rikala ze uz je pozde.

  6. Sú rozkošní obaja a Tom je strašne skvelý ako sa drží späť. Veľmi pekne ďakujem aj za túto kapitolu.

  7. To je tak hezké, jak opatrný a něžný Tom je. 🙂 Strašně hezky se to pak čte, když kluky nečekají žádné nástrahy a děj hezky plyne a oni si jen užívají sebe samotných! 😉

    Moc děkuji za překlad! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics