Rumors 8.

autor: Bitter
„Máme na dnešek něco v plánu?“ Zazubil se Tom na zbytek skupiny, který našel nasáčkovaný u Adama v pokoji a spokojeně se uvelebil do volného křesla. Pumba se mu uvelebil pod nohy a pořád ještě žmoulal Billovu čepici.
Adam jen zavrtěl hlavou. Kde byl jeho ranní bratr, netušil.
„Nei, nějakej nápad, kapitáne?“
„Jop, jdeme do klubu, a vy tři dementi mě naučíte tu Billovu choreografii. Alespoň to, co už umíte.“
Georg se ušklíbl a Adam vtáhl hlavu mezi ramena.
„Nevyšlo ti to, co? Prokouknul tě.“
„Promiň, Georgetto, ale vyšlo. A má hezčí zadek.“ Georg jen uraženě našpulil pusu.
„Můj zadek je perfektní, debile. Jednou ti dojde, že děláš chybu.“
„Jo, a pak na mě naběhne ta tvoje stíhačka.“ Ukázal na basistu fakáče a otočil se na bratra.
„No? Slíbil jsem Billovi, že ho vyzvedneme v devět. Musím se to naučit, tak pohyb.“
„Na něj nekoukej, voře, co může, a dneska málem zmrzačil holku, co s nim tancuje.“ Ušklíbl se Gustav a Adam provinile kývl.
„Je to těžký…“ Broukl na obranu.
„Je uraženej, že Lambert dává soukromý lekce tobě.“ Gustav zabubnoval do opěradla a pak ukázal na Adama. Od toho si vysloužil fakáče.

„Adame?“

„Ježiš v klidu, jo líbí se mi, ale do zelí ti nepolezu, snad mě znáš.“ Zpěvák jen zakroutil hlavou.
„Jo, a navíc dneska hodinu cukroval s Andreasem.“ Snažil se ho obhájit Georg a Adam zrudl.
„Proč jsi mi neřekl, že ty a Andy zase…“
„Protože není, co říct, o.k… jen jsme kecali.“ Odvětil Adam, ale Tomovi to bylo hned jasné. Jeho bývalý byl vždycky ožehavé téma a oni kolem sebe pořád kroužili jako dva tygři v kleci.
„Ani mně to tak nejdeeee! Asi umřu…“ Zapitvořil se Georg.
„Mohli byste na chvíli všichni držet huby? Nechtěl náhodou Tom tancovat?“ Ohradil se a Georg uhnul před kopancem.
„Pravda, neboj, Tome, naučím tě všechno podstatný, z těch zoufalců jsem jen já hvězda.“ Poslal mu vzdušný polibek a zakroutil vedle Toma boky v parodii na Shakiru.
„Pecka, natočte to někdo, ať to Lambert přidá do choreografie!“ Vyjekl Gustav a Tom basistu plácl po vystrčeném zadku, načež Georg vypískl a pohodil vlasy.

~*~

Zase přišel dřív, ale tentokrát to Bill čekal a byl dokonale připravený. Jen v rychlosti zkontroloval obsah svého psaníčka, nad kterým Tom jen nenápadně zavrtěl hlavou, protože tohle a Billova halenka rozhodně nebylo unisex nebo pánské.

„Můžeme?“
„Můžeme.“
„Sluší ti to.“ Zamumlal ještě Tom a způsobně mu položil dlaň na kříž, když ho odváděl k autu. Bill se jen začervenal a kousl se do rtu. A to se bál, že to přehnal.
Tom si od něj vzal sáčko, jeho psaníčko a otevřel mu dveře zadního sedadla.
„Neřídíš?“ Zeptal se Bill překvapeně, když nastupoval.
„Ne, to bych tam pak musel zůstat, než vystřízlivím…“
„Jo, a to by klidně mohla být otázka dní.“ Ozval se zepředu Adam a kývl na něj. Bill se na něj usmál, aniž by věděl, že Adam právě v duchu bratra vraždí, protože… bože, Billovi to vážně slušelo. Vlasy měl pečlivě sčesané dozadu, kouřové stíny a jemná linka. Dokonalá pleť, hladké tváře, poloprůhledná černá blůzka s puntíky a vázankou, která byla uvázaná nedbalým uzlem, volné kalhoty s vysokým pasem se širokým páskem. Žádný prsten ani jiný kov kromě piercingů. Byl dokonalý. Vypadal jako panenka, s kterou by si rozhodně chtěl hrát, ale to by nesměl vidět, jak se na choreografa dívá Tom. Zajímalo ho, jestli si to vůbec bráška uvědomoval. Ten se se spokojeným úsměvem vedle Billa uvelebil, a jen tak tak, že mu automaticky nepoložil dlaň na stehno.

Adam si toho všiml a ušklíbl se na něj do zpětného zrcátka. Bill jen sklopil oči do klína. Tom měl sto chutí vyhodit jak bratra, tak řidiče, a Billa namístě zlíbat a odvést úplně jinam než do klubu.

Těšil se jako malý kluk, a když konečně vystoupili před klubem, alespoň Billovi podal ruku, aby mu pomohl vystoupit, i když to bylo zbytečné. Billovo psaníčko a sako vrazil Adamovi, nezdržoval se tím, aby zjišťoval, jestli už je tady zbytek kapely, a doslova Billa vlekl, dokud se neztratili ve víru tance. Bill se celou dobu smál jeho dychtivosti. Na to, jak evidentně Tom tanec nesnášel, se těšil až moc.
Překvapeně vyjekl, když si ho k sobě Tom otočil zády, chytil ho za boky a zhoupl se do rytmu. A znovu.
Bill mu položil ruce na jeho, ale Tom je nekompromisně odstrčil a prudce ho otočil k sobě. Zhoupl se proti němu, položil mu ruku na hrudník, poslal ho do mírného záklonu, aniž by přestal hýbat boky, a sjel otevřenou dlaní téměř až k jeho rozkroku. Pak znovu Billa otočil zády, dvakrát se s ním zhoupl, a pak mu položil jednu ruku na břicho a druhou vjel do Billových světlých vlasů na temeni. Nejdřív stáhl Billa do záklonu, zhoupl se prudčeji, a pak ho lehkým tlakem na zátylek donutil předklonit se, zatímco ruka doteď spočívající na Billově břiše vyjela výš a přejela po krku, který jen lehce stiskla a zmizela ve vlasech. Bill klesl na kolena a otočil se k němu. Vypadalo to, jako by ho Tom nahoru vytáhl za vlasy, než ho k sobě přitiskl a znovu rozhoupal jejich boky, tentokrát už do rytmu toho, co hrál DJ.

„To… to byla…“

„Tvoje choreografie.“
„Ty tančíš.“
„Umím to sakra dobře.“
„Ale…“
„Prostě jsem to hrál. Věděl jsem, že budeme tancovat všichni.“ Billa to překvapilo tak, že vypadl z rytmu, a Tom se začal smát.
„Ale proč…“
„Nic tě nenapadá?“ Zazubil se a byl si jistý, že se Bill červená.
„Umím toho rozhodně víc, než jen přešlapovat.“
„Tak mi to ukaž…“

Tančili vteřiny, minuty, hodiny… věčnost a Tom Billa jen velice neochotně vodil na přestávky, aby mohl odpočívat. Bill ho sice ujistil, že si o jeho cizí srdce nemusí dělat starosti, ale on by nerad přiznával, že to ani tak nebylo kvůli tomu, ale spíš proto, že kdyby ho měl ještě o něco déle tak blízko, odtáhl by ho do nejbližšího prázdného kouta nebo na záchody a nic takového neměl s Billem v plánu. Ne, s ním to bylo jiné. Pár dní, a přesto věděl, že tohle je výjimečné. Bill není další rychlovka během tour nebo zpestření party.

Byl s ním jiný, lepší, a kolikrát za sebe dokončili myšlenku, když se bavili? Líbily se jim stejné seriály, jedli stejné jídlo, měli stejné auto, smáli se stejným věcem. Jestli existovalo něco jako osud, tak ten jeho byl právě teď tady v jeho náručí, s rukama za jeho krkem a boky tak nebezpečně blízko, až to bolelo.
Bill se začal zadýchávat stále častěji a nerad to byl on, kdo Toma vedl odpočívat. Nechtěl, aby tenhle večer někdy skončil. Ještě nikdy si při tanci s nikým tak perfektně nesedl. A nebyl to jen tanec. Čím víc si uvědomoval, že Tom celý je, jako kdyby jeho tajné představy a touhy sestoupily a daly vzniknout někomu skutečnému.

Překvapeně zakoktal, když Tom vzal jeho věci a za ruku ho táhl k východu a venku mávl na taxi.

„Kam jdeme?“ Tom mu přehodil přes ramena sako, dal mu jeho kabelku a za vázanku si ho přitáhl blíž.
„Do bezpečí.“ Vydechl Tom proti jeho rtům a celého zmateného ho posadil do taxíku. Zmátl ho ještě víc, když řidiči nadiktoval adresu tanečního studia. Bill počítal s tím, že pojedou do Tomova hotelu.
„Máš málo tance?“
„Mám ho až moc.“ Vydechl Tom a skousl si piercing ve rtu. Billovy oči neomylně sklouzly k jeho klínu a mimoděk udělal to samé, co Tom. Zavřel oči a spokojeně vydechl, když zase ucítil Tomovy prsty ve svých vlasech. Účes už mu byl ukradený dávno.
„Jak tohle děláš.“ Zašeptal a otevřel oči. Zadíval se přímo do těch Tomových.
„Na to už ses jednou ptal.“
„A tys pořád neodpověděl.“ Tom ho pohladil po tváři a Bill se do toho doteku opřel.
„A co děláš ty se mnou?“ Zeptal se Tom a Billovy oči sjely na jeho rty a v příštím okamžiku už Tom držel v prstech jeho vázanku a prudce ho líbal. Billovo tělo se chvělo a jeho to nutilo nahnout se nad něj a chránit jej tím svým. Jen tak tak se zarazil, aby nestiskl jeho nadloktí, a přesunul svou ruku na jeho vytetované srdce pod tenkou látkou. Když taxi zastavilo, musel se od něj odtrhnout téměř násilím. Bill vystoupil a natáhl k Tomovi ruku. Ten zůstal sedět.

„Ty nejdeš?“

„Nemůžu. Tohle bylo… ztrácím nad sebou kontrolu. Chtěl jsem tě odvést sem, abys mohl v klidu odpočívat a přemýšlet. Neuspěchat to…“
„Tome…“
„Jestli vystoupím, nebudeme tančit.“
„Já vím.“
„Nechci tě do ničeho vmanipulovat, dneska… bylo by to moc rychle…“
„Je mi šestadvacet a nejsem opilý. Vím, co chci a co ne. Vystup, Tome.“ Tom se nenechal pobízet dvakrát.
Billovi pro změnu málem vypadly klíče, jak se mu chvěly ruce, když odemykal dveře do chodbičky, a sotva zamkl, Tom mu shodil sako z ramenou a přitiskl ho ke stěně. Bill upustil psaníčko i klíče a omotal ruce kolem Tomova krku. Prsty začal Tomovo tričko shrnovat nahoru a Tom si ho ochotně sundal. Nasměroval je ke dveřím do sálu, o které Billa znovu opřel a políbil ještě prudčeji než předtím. Bill do polibku zasténal a oba málem spadli, když Bill nečekaně dveře otevřel. Vklopýtali do setmělého sálu, který osvětlovalo jen světlo z venku a malé bodovky v zásuvkách.
Jejich siluety se odrážely od zrcadel naproti a Tom k němu Billa otočil čelem. Zachytil v něm jeho lesknoucí se oči, a zatímco Billovy ruce našly jeho boky, on se začal znovu lehce pohupovat a zatáhl za vázanku Billovy halenky.
„Tanči se mnou.“ Vydechl do Billova ucha a vtiskl mu lehký polibek těsně nad límeček. Pak prsty přesunul na uzel, který hbitě zrušil, a začal pomalu rozepínat knoflíčky. Bill stiskl jeho boky ještě pevněji, ale ani na vteřinku nevypadl z rytmu, který Tom určil.

Když narazil na pásek, vyhrnul zbytek látky zastrčený v kalhotách. Bill se k němu otočil, aniž by se přestal pohupovat, a Tom mu látku přetáhl přes hlavu. Zbývající knoflíčky by už nejspíš nepřežil. Chopil se pásku a rty přitiskl na Billovo vytetované srdce. Ten zasténal a přejel nehty po Tomových zádech a bocích. Když se mu povedlo pásek sundat, stáhl mu kalhoty i s prádlem, vzal ho za ruku, aby se mohl vyzout, a pak boty i se zbytkem oblečení odkopl. Znova k sobě Billa otočil zády a vyhledal jeho pohled v zrcadle. Přejel po nápise na Billově boku, který tvořil velké „B“, minul palmu a zlehka ho pohladil v rozkroku. To už Bill vypadl z rytmu a zamžikal.

Tom opustil jeho oči v zrcadle a víc se k němu přitiskl. Sjel jazykem po Billově krku, uchopil jeho erekci a začal líně pohybovat dlaní. Bill usykl, neschopný odtrhnout oči od zrcadla.
Tomova druhá ruka vyjela po břiše nahoru a líně ho laskala na hrudi, krku a ramenou. Bill se chvěl, až měl Tom pocit, že se mu co nevidět sesype k nohám. Sklouznul znovu na jeho břicho, opsal hvězdu na jeho podbřišku a stiskl v dlani jeho zadek.

„Jsi tak nádherný…“ Zašeptal a Bill se pokusil otočit k němu čelem, aby ho políbil. Marně. Tom ho uvěznil a jemu se to vlastně líbilo. Tak hrozně moc se mu líbilo, co dělal.

„Tome…“ Zavzdychal a otřel se zadečkem o Tomův klín. Bylo mu jedno, že narušil jejich „tanec“.
Tom usykl, skousl si piercing a na vteřinu úplně ztuhl. Vyhledal v zrcadle Billovy oči a pak ho k sobě prudce otočil čelem a políbil. Bill vyjekl, když ho chytil pod zadkem a nadzdvihl ho ze země. Tom ho odnesl do kanceláře a uložil ho na rozložený gauč. Uvelebil se mezi jeho nohama a líbal ho čím dál dychtivěji. Bill mu zatím rozepl jeho pásek a zbavil ho kalhot, jak jen to šlo. Tom se na chvíli vzdálil, aby je stáhl úplně, a Bill se zatím natáhl ke kufru vedle postele, kde měl masážní olej na svaly. Tom mu ho hravě sebral a ukradl další polibek, při kterém se nad něj nahnul tak, aby ho donutil si znovu lehnout. Podal si polštář, kterým si Billa vypodložil, a uvelebil se na něm. Bill mu vymotal z vlasů gumičku a vjel mu do nich prsty.
Ani na vteřinu nezrušili oční kontakt, když Tomovy prsty kluzké od olejíčku pronikly do jeho těla a Billovy rty opustil táhlý sten. Tom ho znovu začal líbat a volnou ruku zahákl pod Billovo lýtko, aby měl lepší přístup.

Billovy ruce zatím vytvářely obrazce na jeho zádech a ramenou. Naprosto nad sebou ztratil kontrolu. Chvěl se a jeho steny připomínaly zoufalý nářek. Když sjel dlaněmi po Tomově břiše níž, Tom musel cuknout. Pro jeho sebekontrolu bylo téměř maximum se na něj jen dívat.

„Bee… ještě mě můžeš poslat pryč… Pak už ne…“ Varoval ho.
„Tanči se mnou… Tome…“ Zasténal Bill a Tom z něj opatrně vytáhl prsty. Opřel se čelem o Billovo a opatrně do něj začal pronikat. Bill zvrátil hlavu dozadu a Tom stiskl v dlani jeho vlasy.
„Bee.“ Zopakoval měkce, orámoval jeho obličej dlaněmi, aby mu neunikl jediný výraz jeho tváře, a ustálil jejich boky v tom nejvášnivějším tanci ze všech. Hudbu tvořily jejich steny a na světě neexistovalo nic než ten gauč, který byl po zbytek noci jejich parketem…

autor: Bitter

betaread: J. :o)

12 thoughts on “Rumors 8.

  1. A už je ruka v rukávě ;D
    Ne, dělám si legraci. Byla to taková nádhera, že mám z toho až husí kůži. Bylo to, jako bych to tam všechno prožívala s nimi a nevěřím tomu, že by po tomto zážitku Bill ještě někdy byť jen vzdychnul Alexovým směrem!!! Ať se opováží, přijdu mu to vysvětlit! 😀
    A moc díky za tu LP, já ji miluju, takže ji můžu kdykoliv a kdekoliv, i když dějově ta písnička k tomuto dílu zrovna dvakrát nesedí…. Ale co, LP není nikdy dost. Já v autě už měsíc v kuse poslouchám dokola jen její album a nic jiného 😉

  2. [1]: taky ji miluju! Nesedi, ale ta melodie atd… Proste to vidim kdykoli ji slysim. Other people a Muddy waters uplne zeru <3
    A jinak dekuju 😘

  3. Právě jsem se rozpustila. Bitter, drasťáky ti jdou na jedničku, to ty víš. Ale kam se to hrabe na tohle? Wow. Hned mám taky chuť si jít zatancovat. 😀

  4. Není co dodat, je to nářez!
    Jinak, plně souhlasím s Becs, myslím, že bys měla přesedlat na tento žánr. 🙂
    ( pokud tvé příběhy ořvu, tak tady mě způsobuješ úplnou zástavu srdce. 🙂
    Díky jsi perfektní!

  5. Občas trvá, než naleznu slovo, kterým začít. Ale tohle je extrém, vážně tu sedím s vyplněnými iniciály a říkám si už hezkou chvíli, co na to říct…:D Protože hodnocení "Dobrý" je za tři, "Dokonalost" to zase nevystihuje tak, jak bych chtěla – je to víc než dokonalost! Tam, kam to patří, pro to už neexistuje stupnice! Možná "oooooo!" nebo "woooow"? Byla jsem připravená na hot taneček a nějaký cukrbliky kolem toho, ale TOHLE… způsob, jakým jsi vypracovala každej jednotlivej detail jejich pohybu, až by se z toho dal udělat tutoriál— a wau, samotnej výběr těch pohybu/dotyků byl pro mě osobně originální, profesionální a nečekaně hot. Vlasy a to všechno. Nevím, kdes to zažila nebo viděla či ti to přistálo v hlavě ve snu a ráda bych to věděla, odkud to máš:D, ale tohle překonalo všechny moje dosavadní představy o tom, jak může tanec vypadat. To je jedna věc. Druhá, o tanci je známo, že když člověk tancuje, nevědomky tím předpovídá, jakej asi bude v posteli. Tom tady předvedl famózní výkon – v obou, vlastně ve třech případech (parket jedna, parket dva, kancl:D) Ta jistota ve všem, co udělal, šarmantnost, spontánnost, dominance, respekt… přesně tenhle Tom je jedno velký WOW (a plus za to, že ho rovnou pak neodvezl někam -ehm-, ale že Billa v podstatě požádal o svolení – od začátku se k němu chová tak, že si ho váží víc než jako nějaký flundry na jednu noc a to je dobře). Nějak se mi vybavil Zorro :))
    A pak, všechny ty jejich krátký, ale úderný, výmluvný konverzace… "Máš málo tance?" – "Mám ho až moc." Tohle je další bod, co udělal jejich scénu na parketě ještě víc vzrušující – méně slov, ale zato přesně hodících se, více napětí.
    No a Billovu vázanku… musím ji zmiňovat, jak efektní v téhle části byla?;D  Omg, a ty zrcadla… to NĚCO… to tam bylo celou dobu, co byli sami v tom tanečním sále. Ta intimita.
    Nádherná symbolika na konci s tou hudbou.
    Jinak v úvodu, abych nezapomněla, mě pro změnu zase pobavila jejich konverzace…"Vy tři dementi mě naučíte tu Billovu choreografii.":DDD Oooh jak je miluje:DDD
    A jen tak na okraj… zajímalo by mě, kde v tom klubu nechali zbytek tý jejich crew a co na to Adámek…:D (oh, jipí, Andreas na scéně, paráda, že Adam nezůstane na ocet;D)
    Abych to nějak shrnula… Bitter? Budu zvažovat, jestli se s tebou dál bavit, protože po tom, co jsi předvedla v dnešním dílu, se mi to zdá nebezpečný. Ummm…:D
    Takže děkuju za perfektní část a pokračuj tak!^^

  6. Já si to prostě musím přečíst ještě jednou! To bylo tak… nemám slov. Opravdu sis pohrála se slovíčky, a výsledek je skvost. Smekám klobouk.
    Moc se těším na pokračování děkuji.

  7. Oh….dokonale. Ok neni to s Adamem ale je to skvele. Jsem zvedava jak se to bude dal vyvijet. Jeste porad Tomovi uplne neverim. A na scenu se urcite vrati ten Bílovo exdement. Citim v tom jeste velke trable.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics