Rumors 9.

autor: Bitter
Tom otráveně zašátral po svých kalhotách za doprovodu nevybíravých nadávek na adresu toho, kdo ho tahal z postele tak brzo.
Napoprvé mobil ignoroval, protože vzbudil i Billa a ten se v první chvíli neznámého zvuku lekl. Nechal mobil zvonit, a raději se jal uklidňovat rozespalého choreografa, kterému vlasy trčely do všech směrů, a Tom musel konstatovat, že to je ten nejvíc sexy účes, co na něm viděl.
Jenže volající Toma evidentně potřeboval. Jen co se Tom nad Billem uvelebil a začal ho líbat, rozeřval se telefon znova a Bill se rozesmál nad tím, jak Tom zabušil pěstmi do polštáře jako malé děcko.
„Adam.“ Zabručel a hovor přijal. Bill jen pobaveně sledoval, jak schlípl ramena, když si od bratříčka vysloužil kapky za ignorování. Zamotal se do přikrývky a vylezl z postele.
Tom ho chytil za ruku a přitáhl ho k sobě. Bill ho políbil na čelo a prohrábl mu rozpuštěné vlasy. Tom zaklonil hlavu a Adama vnímal spíš na polovinu poloviny. Spíš vůbec, a nenápadně se snažil vmanévrovat ruku pod přikrývku a propašovat ji na Billův zadek.

„Tak sakra vnímáš mě?!“ Ozvalo se z telefonu a Bill si skousl ret, aby nevyprskl smíchy.

„Kafe?“ Naznačil ústy a Tom kývl. Pustil Billa a ten se odšoural ke kávovaru. Hlasitě zazíval, protáhl se, přičemž mu spadla přikrývka a Tomovo obočí vystřelilo nahoru, když ji Bill nechal ležet a natáhl se pro hrnky. Pak ji jakoby mimochodem zvedl a zase ji kolem sebe ledabyle omotal. Strčil hrnek pod trysku a vyhrabal kapsle. Že se nemusí obtěžovat, zjistil téměř hned. Když se Tom začal s Adamem hádat kvůli neplánovanému focení a rozhovoru, na který měli jet Tom a Georg. Bill kapsle zase uklidil a opřel se o stolek čelem k Tomovi. Doufal, že alespoň ráno stráví spolu. Tom hovor ukončil a schlíple se k němu došoural. Bill rozhalil přikrývku a zamotal Toma k sobě.
„Práce… Budu si hrát na modelku.“ Ušklíbl se a opřel se čelem o Billovo.
„Uvidíme se později?“
„Navečer odjíždím mimo město a vracet se budu až zítra v noci. Jedna má svěřenka má důležité vystoupení. Nemůžu to odvolat.“ Zatvářil se stejně zkroušeně jako předtím Tom, a ten ho jen stiskl v náručí.
„Takže až na naší lekci?“
„Potřebuješ ji?
„Jistě že… úplně jsem zapomněl, jak se to dělá!“ Vyjekl Tom pobouřeně a Bill ho poškrábal ve vousech podél jizvy.
„Ty jsi taková kecka…“
„Pro taneček s tebou… cokoliv…“ Zapředl mu Tom do ucha a Bill se začervenal.
„Dobře… na naší lekci… taneční… lekci.“
„Jistěže taneční…“ Broukl Tom a stiskl Billovy boky.
„Neměl bys jít?“
„Myslím, že bych se měl předtím osprchovat. Mám tvoje šminky všude…“ Broukl Tom a políbil ho dřív, než mohl pobouřeně protestovat.

Bill sbíral ze země svoje věci, které včera nechali povalovat se v sále, a nedbale je hodil navrch svojí obrovské kabely. Když zvedl halenku, musel k ní přivonět. Byla cítit po tabáku, alkoholu, i když on nepil, a po Tomovi. Uculil se a hodil ji k ostatnímu. Tiše u toho broukal a houpal boky do rytmu melodie v jeho hlavě. Pak napsal Bec, že se uvidí v pondělí a zarputile ignoroval bombardování esemeskami a dožadování se podrobností. Kdyby jí přiznal, že s Tomem přece jen spal, a ne jednou za všerejšek i dnešek, i když tvrdohlavě tvrdil, že to neudělá, dokud nevyřeší pořádně a jednou pro vždy Alexe, neodjel by. Musel by jí hezky vylíčit všechny detaily, a že bylo co líčit.
S Tomem to bylo dokonalé. Žádný rozpačitý a váhavý první sex, jak to obyčejně bývá. Jejich doteky a pohyby byly naprosto dokonale sladěné, přesné jako roky nacvičovaná choreografie.
Usmál se na sebe do zrcadla, když si vzpomněl na něžné oslovení „Bee“ od Toma, když mu dával poslední možnost vycouvat. Bylo to v tu chvíli nemyslitelné a stejné to bylo i teď. Měl doslova závrať z toho, jak se začínal vůči Tomovi cítit. Tak intenzivní to bylo.

Úsměv mu z tváře zmizel, když zahlédl v odraze dveří postavu. Prudce se otočil a proklel se, že nešel za Tomem zamknout a místo toho ještě zůstal v posteli.

„Alexi…“
„Viděl jsem ho odcházet… spal jsi s ním?“
„Do toho ti už nic není.“ Bill založil ruce na hrudi a podvědomě vysunul bradu.
„Ne… hádám, že není. Zkazil jsem si to sám.“ Bill jen překvapeně zamrkal nad poraženým tónem jeho hlasu a ruce mu klesly podél boků.
„Jen jsem ti přišel říct, že už mám sbaleno, ale jedu teď pryč na týden na služebku. Nebude vadit, když si ty věci vyzvednu až potom?“
„Ne, nevadí. Kdykoli se ti to bude hodit.“
„Mrzí mě to, Billy… ale nejsem idiot, vím, že si za to můžu sám. Zvoral jsem, co se dalo.“
„Alexi, já…“
„Ne, nemusíš nic říkat. Byl to můj boj a já ho projel. Měl jsem si dřív uvědomit, co cítím, a nebát se toho. Nehrát si pořád přede všema na něco, co nejsem. Jen mi prosím slib, že si na něj dáš pozor. Co jsem o něm četl… nic… já, měl bych jít.“ Otočil se a vyšel na chodbu.
„Ale… Alexi…“ Bill udělal krok k němu ve chvíli, kdy se Alex zarazil a vrátil se k němu. Než si stihl Bill uvědomit, co se děje, Alex ho políbil.
„Miluju tě, Billy.“ Vydechl do polibku, prudce se otočil a odešel.
Bylo to poprvé, co od něj Bill ta slova slyšel.

Když Tom v pondělí objevil Billa v kanceláři nad papíry a ne v sále v tanečním úboru, hned poznal, že je něco špatně. Bill vypadal unaveně a měl strniště.

„Hey, Bee… Ahoj.“ Ťukl na futro a usmál se na něj.
„Ahoj.“ Bill k němu zvedl pohled, ale úsměv neoplatil.
„Nebyl jsem si jistý, jestli přijdeš. Dej mi minutku, jen to dodělám.“ Dodal a podepsal se na konec dokumentu. Tom mu další papír, který vzal do ruky, sebral, aby ho donutil se na něj znovu podívat.
„Bee… co se děje?“
„Mělo by se něco dít?“ Odpověděl rádoby nevzrušeně a Tomovým očím se vyhýbal.
„Bee, podívej se na mě… Hele, jestli jde o to, že jsem se celej víkend neozval, tak přísahám, nebyla to moje vina. Adam mi domršil mobil úplně, a sám víš, že jsem pak byl mimo s Georgem a Adama jsem viděl až včera navečer. Nechtěl už jsem ti pak volat, abych tě nerušil při řízení. Měl jsem za to, že to nevadí, když se hned ráno uvidíme.“ Když viděl, jak se blonďák po jeho vysvětlení zatvářil, a zrozpačitěl, došlo mu, že to není jen kvůli telefonu. Nevěděl, jak to mohl takhle najisto vědět, ale byl si jistý, že po tom, co Bill z mlčení z Tomovy strany znervózněl, jal se porozhlédnout po tom, co je vlastně Tom zač.

„Neříkej, že zrovna ty…“ Vyjekl a musel se zasmát. Větší důkaz než Billův výraz nepotřeboval. Ten si s povzdechem prohrábl vlasy a hned na to je zase začal uhlazovat.

„Promiň, jsem idiot. Já prostě… Měl jsem zavolat Adamovi, když jsi byl nedostupný.“
„Tak povídej. Co píšou tentokrát.“
„Tome, nenuť mě to říkat. Je dost strašný, že jsem takhle šmejdil a beztak je to jen kupa hnoje.“
„No… něco tam pravdivýho je. Svatej nejsem. Ale co si pamatuju, jednu dobu se i psalo, že spím i s Adamem. To fakt nee. Brácha chrápe.“ Zasmál se Tom a mávl nad tím rukou.
„No, je to jedna jedna. A co jinak víkend?“
„Jinak fajn. Jen jsem unavený z cesty. Vyjel jsem dýl, než jsem plánoval, a přijel až po půlnoci.“
„Nepřipadá v úvahu, aby se teď tancovalo.“ Zhodnotil Tom a starostlivě zavadil pohledem o jizvu vykukující z výstřihu napůl zaplé Billovy košile.
„Ale jo, tancovat budeš, neboj. Už jsem mluvil s Annou. Půjdeš na odpolední lekci s klukama. Já tam musím taky. Potřebuje pomoct s Adamem.“
„Dobře… ohledně těch lekcí… točíme takový epizodky z toho, co děláme, jak to probíhá před koncertama a tak, nevadilo by kdyby se na jedný lekci objevila kamera? Žádný jména a tebe vynecháme. Jen pár záběrů na kluky v elasťákách.“
„To není problém. Kdy?“
„Dal bych ještě lekci dvě s klukama, ať tam nejsem za idiota. Ve středu?“
„Dobře. Dohodnu to s ostatními.“ Přitakal Bill a natáhl se pro napůl vychladlý čaj. Už se viděl v posteli před odpolední lekcí. Napil se a chystal se Tomovi omluvit, ale Tom mu skočil do řeči.

„Ještě jedna věc. Kluci jsou tak trochu uražený, že jsem tě defakto odtáhnul a neměli víc možností s tebou hodit řeč. Líbíš se jim,“ Tom se musel usmát nad tím, jak to znělo, jako by mu říkal, že mu ho rodiče schválili, „takže v pátek s náma zase musíš někam vyrazit. Gustav je pořád v šoku z toho, že jsi měl za celý večer jen decku vína a ani jsi ji nedopil ve finále. Musíš ho to prej naučit. A to bys fakt měl. Je to fotr od rodiny, ale chlastá z nás nejvíc. Doma je vzornej papínek, ale jak se někam jde, nebo na tour, to je jak urvanej ze řetězu. Nedávno málem poblil fanynky na meetku.“

„Uvidím.“ Pousmál se Bill a potlačil zívnutí.
„To nebyla otázka. Prostě jít musíš. A teď půjdeš hezky do postele.“ Usmál se Tom, obešel stůl a vytáhl ho na nohy. Když ho ale chtěl konečně políbit, Bill ho zastavil dlaní na hrudníku, kterou ho odtáhl.
„Ne, Tome…“
„Be…? Já myslel, že jsem ti to vysvětlil…“ Bill se vymanil z jeho náručí a přešel k oknu.
„Byl tady Alex, po tom, co jsi odešel.“ Pronesl tiše a Tom byl ve vteřině u něj a otočil ho k sobě.
„Jsi v pořádku?“
„Proboha, Tome, není to násilník. Jistěže jsem v pořádku.“ Odsekl mu prudčeji, než plánoval, a založil ruce na hrudi.
„Ty a on… jste zase…?“
„Ne. Je teď služebně pryč.“
„A až se vrátí?“
„Já nevím. Všechno se to stalo tak rychle… Potřebuju čas si to srovnat.“
„Kdybych se ozval…“
„Nic by to nezměnilo, Tome.“ Lež…

autor: Bitter

betaread: J. :o)

9 thoughts on “Rumors 9.

  1. Oh, super, komplikace!:D Ne, že bych jim něco přála, to vůbec, ale líbí se mi, když se to zamotává a já zas musím přemejšlet, jak z toho vybruslí a o to je to napínavější!
    Alex mě dostal – ta krátká scéna u Billa – nečekala jsem, že bude takhle reagovat a posype si hlavu popelem. Stoupl u mě v očích a zdá se, že nakonec vážně nebude tak špatnej a to uhození Billa byl výjimečnej zkrat, kterej se (doufám) už nebude opakovat. Působil rozumně a přiznal chybu, řekl Billovi, že ho miluje (jediný negativum je, že to neřekl už dřív, ale asi si to dřív nepřiznal nebo to tak necítil… teď je už trochu pozdě, no..)
    Nějak mi tam nesedí ty drby v časopisech o Tomovi – může mít Alex pravdu v tomhle (a nemyslí to zle, prostě má o Billa strach), i když to teda Tom vyvrátil…? Tohle bude pro Billa ještě těžký, bude se rozhodovat mezi oběma…? Prostě v tomhle díle se to zase obrací, že Alex bude snad nakonec ten, koho budu litovat. Jo, trochu mi ho líto je, ale Toma taky. Je na řadě Bill, aby si to v tý hlavince srovnal, vůbec mu tu situaci nezávidím. Na druhý straně, Alex už je oficiálně pryč, má tam u něj jen věci, v podstatě  je Alexovi jasný, že Bill něco měl s Tomem a že už do jeho života nepatří. Bill by mě tedy teď mít volný pole s Tomem. Jenže ty emoce, ta minulost a to, že už s Alexem něco prožil a teď se mu chlapec přiznal, že ho miluje a dal mu prostor, čímž mu dal najevo, že ho respektuje a to to Billovi všechno ztíží… Fakt, co by asi dělal člověk v takový situaci, když by měl před sebou dva, který ho milujou a jemu samotnýmu taky není lhostejnej ani jeden..? Co když se rozhodne špatně a udělá celoživotní chybu?:O Bitter, tohle je… perfektní. Perfektní drama a řekla bych i téma přesahující rámec povídky, protože tohle by mě zajímalo i v praktickým životě, jak z takovýho dilematu ven (ne, že bych to potřebovala řešit teď, ale jeden nikdy neví:D) Chci fakt vědět, jak to ti tři vyřeší a co bude ten důvod, proč se Bill rozhodne pro toho jednoho.
    No a pro odlehčení mě rozesmálo to s tím, že brácha chrápe. Dobrej důvod, proč nespat s vlastním bráchou:D A o Gustavovi, jak málem poblil fanynky na meetku, oujé, to je vizitka, Gusti!:D
    Děkuju za díl, líbí se mi, jak se tam ty vztahy zamotávají a jsem zvědavá, s jakým pokráčkem přijdeš příště!^^

  2. A to já Alexovi to pokání něvěřím ani trochu. Podle mě to bylo jen perfektně sehrané divadýlko, protože věděl, že si tím ty dvířka u Billa zase trošičku otevře a jak je vidět, Bill už je pěkně nalomený… 🙁 Ach jo, copak nevidí, že s Tomem má už od první minuty daleko silnější spojení, než měl kdy s Alexem? …. Já bych měnila hned, ale chápu, že to asi nebude tak jednoduvé, ach jo… 🙁

  3. Přikláním se k názoru Zuzu. Alex se mi jeví jako pěkně vypočítává mrcha a ti jeho náhle uvědomění mu nežeru. Billa by měl někdo popadnout za ramena a pořádně s ním zatřást, aby se vzpamatoval. Alex nee Billy, Tom ano.

  4. Přesně tak Alex je vypočítávi zmetek a jestli se Bill k němu vrátí tak je blb jsem moc zvědavá co bude dál.

  5. Ten Alex je takový šmejd! Teď hraje na city, zmetek, a Bill mu to bohužel baští. Tohle mě prostě ničí, ale vím, že v životě to tak často chodí.
    Díky za kapitolku.

  6. Bille ty jsi takovej naivni debil ze to ani neni mozny. Co si myslis? Zeti Alexbude snaset modry z nebe?prober se. Uhodil te jednou udela to zas. Jeho slova jsou jen volani do vetru. Je jasny ze ho chce obmekcit aby neprisel o pohodlnej zivot. Presne jsem vedela ze ten Alexovec bude delat problemy.boze boze…kolik Billovi je ze je tak slepej. Myslim ze si v zivote prozil dost aby nemel ruzovy brejle. Doufam ze se vzpamatuje!!! Jinak bude mit na svedomi moje nervy a autorky zivot 😀

  7. Chápem Billa, že cúva, keď sa objavil bývalý a Tom sa nesnažil trošku viac… len nech sa to nepokazí.

  8. Jejda, je ten Bill normální? On by se vážně vracel k Alexovi po tom, jakou scénu ztropil? Já nevěřím tomu, jak se choval, podle mě to byla šílená přetvářka a nic jiného. Asi čekal, že to na Billa zabere a jak jde vidět, asi Billa dost zná, protože ten teď uvažuje i o návratu….no, snad se to nakonec nestane!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics