Nájemník 13.

autor: Shefifty

Týdny utíkaly a Bill si každý z nich užíval ve společnosti Toma. Nemohl si vzpomenout, kdy dříve se tolik smál nebo byl tak šťastný. Tom mu ukázal úplně nový svět, kde se milovali pod otevřenou oblohou zcela bez zábran, pouze se stromy, které byly svědky něžných slov mezi nimi. Tom mu neřekl, že ho miluje, a ani Bill. Přesto si byl jistý, že to oba cítí. Když byli spolu sami, na ničem jiném nezáleželo. Bylo to, jako by zbytek světa právě v tu chvíli přestal existovat.

Jeden z Billových oblíbených okamžiků byl, když zůstali celou noc vzhůru, Tom seděl s překříženýma nohama a opíral se o strom a Bill ležel vedle něj na trávě s rukama pod hlavou, sledoval hvězdy a naslouchal Tomovi, který hrál jemné balady na svou kytaru – obvykle podle Billova výběru. Tom vždy brzy ztratil o svůj nástroj zájem a začal hladit Billovy měkké vlasy a lehl si vedle něj, aby místo toho hrál na struny Billova těla, dokud se mladší chlapec pod jeho dotyky nesvíjel. Tyto noci byly kouzelné a často skončily s nimi oběma nahými a vášnivými v náručí toho druhého.

Byli dole u pláže, která se stala jejich oblíbeným místem k trávení líných dnů, kdy bylo až příliš horko na to vůbec vstát, a kde se mohli ochladit v šumící vodě. Tom ležel vedle Billa zapřený o loket a líbal jej po přední straně jeho těla. Našel ztvrdlou, čekající bradavku, vzal ji mezi rty a masíroval ji špičkou jazyka. Bill si povzdechl a lehce se do toho dotyku prohnul, ruku zamotal do Tomových vlasů. Tom začal sát silněji a Billův penis odpovídal rychlým tvrdnutím uvnitř jeho plavek. Tom pokračoval vzhůru až k jeho krku a Billovy ruce následovaly jeho pohyby a posunuly se po zádech dredatého chlapce. Svaly pod jeho prsty byly tvrdé a vyrýsované a on přejížděl dlaněmi nahoru a dolů a pochvalně zabroukal, když se Tom vrátil k jeho rtům.

Nezaměnitelný zvuk blížícího se auta je vyrušil, ale byli příliš daleko od skutečného koupaliště, aby něco viděli. Nejdříve se motor auta vypnul a poté uslyšeli vzrušené hlasy malých dětí.

„Myslím, že budeme muset být velmi potichu,“ řekl Tom tichým hlasem. „Myslíš, že se dokážeš udržet a nekřičet moc nahlas?“ ušklíbl se na Billa.
„Já nikdy nejsem hlasitý,“ protestoval Bill, poslal Tomovi dotčený pohled a hravě ho udeřil do ruky.
„Ne? Měl by ses slyšet, zlato,“ Tom se zazubil a kousl do Billova krku.
Bill potěšeně vyjekl a okamžitě se plácl rukou přes pusu a utišil se.
Tom vědoucně pozvedl obočí, vzal Billa za ruku a zatáhl ho dál do lesa. Bill věděl, že by toho bylo potřeba mnohem víc než rodina s hromadou dětí, aby to Tomovi zabránilo v sexu, jakmile na něj pomyslel. Billovi se líbilo, že se ho Tom nikdy nedokázal nasytit. Cítil se speciální a žádoucí, i když věděl, že Tom je prostě Tom – neustále nadržený.

Tom se brzy zastavil a obrátil se k Billovi. Oči mu temně zajiskřily, když si přitáhl Billa k hrudníku. Bill pootevřel rty, jak Tom přiložil ústa nad jeho, a jeho dlouhé řasy se zachvěly, když ho políbil tak sladce, a zároveň tak hrubě v dokonalém mixu. Tom sjel rukou po jeho boku a přitiskla k sobě jejich rozkroky, než uchopil dlaní jeho zadek. Bill tiše zasténal, když ucítil, jak se jeho vzrušení otírá proti Tomovu, což jej vždycky vzrušovalo. Tom už věděl, co ho dokáže rozdivočit, a zatlačil proti němu znovu a znovu, dokud Bill nezaklonil hlavu a těžce oddechoval směrem k obloze.
Horečnaté ruce stáhly Billovy plavky k jeho nohám a Bill je odhodil stranou, a jakmile se Tom zbavil svých vlastních, tření bylo mnohem lepší. Tom ho otočil a zajel svou erekcí škádlivě pomalu mezi Billova stehna. Mladší chlapec zakňoural, roztáhl nohy a chtěl, aby se Tom dotknul jeho vstupu; prsty nebo penisem, bylo mu to jedno. Byl si tak vědom Tomových rukou a toho, jak se pohybovaly po jeho rozpálené pokožce, toužící, ale s impozantní trpělivostí. Snažil se nasměrovat prchavé prsty k místu, kam chtěl, aby se vydaly, ale Tom si dal na čas a prozkoumával i ty jeho části, které už nyní musel znát nazpaměť. Tom silně sál jeho krk, zanechal po sobě tmavou značku, a nakonec se rukou natáhl kolem něj, aby uchopil do dlaně Billovo vzrušení, zatímco třel vlhkou špičkou svého penisu mezi jeho půlkami. Bill se vzdal a hlasitě zasténal a Tom se mezi roztřeseními nádechy krátce zasmál a zamumlal mu do ucha.
„Probudíš v těch dětech zvědavost, aby se přišly podívat, co se to tady děje.“

Jen aby ze sebe nevydal další sten, za který by ho Tom mohl popichovat, si Bill žvýkal spodní ret a natáhl se dozadu, aby jednou rukou zajel do Tomových dredů, přitáhl si jej blíž, a Tom zasténal. Když si uvědomil, že svému příteli ubližuje, Bill okamžitě pustil Tomovy vlasy a místo toho našel podporu v mladé bříze, která se nacházela jen kousek před ním, uchopil ji oběma rukama a prohnul se v zádech. Tom nad tím vábivým pohledem zasténal.

„Řekni to,“ řekl Tom chraptivě, posunul ruku k Billovým bedrům a jemně stiskl.
Bill nechápal, co Tom chce, aby mu řekl, otočil hlavu a setkal se s přivřenýma temnýma očima a výrazem, o kterém si byl docela jistý, že se rovná tomu jeho. Dredatý mladík zvedl ústa k Billovu uchu a jeho slova byla horce zamumlána proti kůži. „Chci slyšet, jak o to žádáš.“
Bill cítil, jak se mu do tváří hrne barva. Byla jedna věc dělat s Tomem nemravné věci, ale prostě se nedokázal přimět k nemravné řeči; to prostě nebyl on. Měl slabé podezření, že se Tom více zajímá o to, aby zčervenal, než aby mu řekl ta slova.

Tom znovu šťouchl proti jeho vstupu, ale Bill věděl, že by nezatlačil dovnitř, dokud nebude promazán. V očekávání se Billovi trochu třásly nohy a pak Tom zvedl ruku z Billova boku, nasál si dva prsty do úst a sklouzl jimi dovnitř mladšího chlapce, zatímco pevně pohyboval druhou pěstí kolem Billova penisu, a Bill se rozhodl, že ta nemravná slova jsou přesně ta, která v tu chvíli chce říct, a tak je řekl.

S vědomím toho, že jsou nazí a mají sex tak blízko jezera, s rizikem, že někdo projde kolem nich a chytí je při činu, se Bill cítil neuvěřitelně vzrušený. Vlhkýma rukama se stále držel hrubého kmene stromu, zatímco Tom do něj pevně přirážel a těžce oddechoval touhou. Letní teplo způsobilo, že jejich těla se na slunci leskla. K tomu se přidávala jejich fyzická aktivita, takže oba byli tak kluzcí, že Tom neustále musel obnovovat svůj úchyt na Billových bocích. Bill se co nejvíce prohnul v zádech, aby Tomovi pomohl dostat se hlouběji, a zasténal rozkoší, když Tom přirazil až po kořen a zamumlal nadávku, když se snažil nevyvrcholit při pouhé vizi lákavé postavy černovlasého chlapce. „Takhle se na tebe dívat mě příšerně vzrušuje,“ zamumlal a sklouzl rukou obdivně po Billově páteři.

S lapáním po dechu Bill otočil hlavu a hledal Tomovy oči, ale byl až příliš zadýchaný, než aby něco řekl, a Tom jen sotva očekával odpověď; prostě učinil prohlášení.

Tom mu znovu omotal ruku kolem těla a chytil ho do dlaně, tentokrát za účelem vyvrcholení, a černovlasý kluk byl zcela ztracen. Nechal hlavu padnout vzad na Tomovo rameno a vykřikl, už se nestaral o to, jestli ho někdo uslyší.
„Tak pojď, zlato,“ naléhal Tom, když cítil, jak je Bill blízko, a honil ho rychleji, zatímco do něj rychle přirážel.
Billovo tělo ztuhlo a on několik vteřin nedýchal, nakrčil obočí a stiskl oči v bolestivém výrazu, než ze sebe vydal hlasitý sten a vystříkl svou nálož na své břicho a na bezbrannou břízu.
Tom zasténal a několikrát ještě přirazil, než ho následoval do extáze.

Když se z něj Tom vytáhl, ucítil teplo stékající mu po stehnech, a omámeně se rozhlédl po ručnících, které nedbale odhodili na zem, příliš daleko na to, aby jej tam jeho nohy v té chvíli donesly. Byl stále omámen ze svého orgasmu, když ucítil něco mokrého a teplého na zadní straně kolene, podíval se dolů a spatřil Toma, jak klečí za ním a olizuje vnitřek jeho nohy.

„Já tě očistím,“ řekl Tom, přejížděl jazykem přes Billovu slanou kůži a jejich oči byly vzájemně spojené.
Jen pohled na to, co Tom dělal, způsobil, že zakňučel s obnovenou touhou. Tom pokračoval pomalu po celé jeho noze, a když se jeho škádlivý jazyk dostal na Billovy hýždě, dredatý chlapec jemně přitlačil kupředu, aby mohl zajet až k Billovu narůžovělému vstupu.
„Ach bože,“ Bill se zachvěl a roztáhl nohy, aby Tomovi umožnil snadnější přístup. Tom nezaváhal, aby Billovi dopřál to, co chtěl, a jak jeho jazyk pronikl do Billova těla, Billovy nohy se začaly neovladatelně třást a Tom se odtáhl.
„Pojď sem,“ řekl a stál Billa dolů, aby stál na všech čtyřech s lokty zabořenými do země a se zadkem vystrčeným do vzduchu. Tom znovu zajel svým jazykem dovnitř a Billovi se zrychlil dech a dychtivě tlačil vzad proti Tomovi, cítil touhu navracející se do jeho slabin. Přišlo mu to neuvěřitelné, že jeho penis opět tvrdne tak brzy po jeho uvolnění, a prudce oddechoval do chladné trávy s čelem opřeným o předloktí. Věděl, že nakonec bude Toma prosit, aby si jej opět vzal, pokud už to Tom sám nemá v plánu.

Zdálo se, že Tom přemýšlí také tímto směrem, a když spolu leželi na zemi po svém druhém kole, Bill se snažil neusnout. Svědivá tráva pod jeho zády mu trochu pomáhala a on se snažil potlačit nepohodlí, zatímco se díval do Tomovy tváře, odkud na něj hleděly ty sametově hnědé oči po dobu, která mu připadala jako věčnost; Tom palcem přejížděl po Billově lícní kosti a spánku, než zapletl prsty do Billových hedvábných, černých vlasů v sladkém a láskyplném gestu. S lehkým úsměvem na něj Bill hleděl zpět a přemýšlel, co v tom okamžiku asi prochází Tomovi hlavou. Tom sklonil tvář a vtiskl mu lehký polibek na rty a Bill zvedl bradu, zavřel oči a málem pronesl svou následující myšlenku nahlas, když se Tom odtáhl, aby se na něj znovu zahleděl. Miluju tě.

Z nějakého důvodu se nedokázal přimět, aby to řekl nahlas. Měl vůbec povoleno se zamilovat? Neměli nějakou tichou dohodu, že tohle může trvat jen do konce léta? Bylo snadné ztratit přehled o realitě, když v dohledné době nebyla žádná škola, domácí úkoly ani povinnosti.
Billovy prsty si pohrávaly na Tomově zátylku a přitáhly si ho dolů, aby mu vtiskl sérii měkkých polibků na čelist, a Tom se zasmál, když Billův jazyk vykoukl, aby mu olízl krk.

***

Když se vrátili do Tomova domu a smáli se a drželi za ruce, Simone na ně čekala na verandě se zneklidněným výrazem ve tváři.

„Tome, potřebuju s tebou na chvíli mluvit,“ řekla a mnula si ruce.
Bill si všiml, jak odlišně vypadala od svého obvyklého veselého já a žaludek se mu zkroutil náhlou, nevysvětlitelnou obavou. Podíval se na Toma pro ujištění, že všechno je v pořádku, ale dredatý mladík nevypadal, že by si všiml toho, jak vážně jeho matka vypadá, a vtiskl mu rychlý polibek na tvář.
„Uvidíme se zítra?“ Zeptal se a Bill krátce přikývl, znovu se podíval na Simone. Její pohled se setkal s jeho a ona mu poslala rozpačitý úsměv, který nijak neuklidnil Billovo znepokojení.
Díval se, jak Tom zmizel v domě se svou matkou, zatímco on zůstal stát v zahradě, zamrzlý na místě, a srdce mu silně bušilo. Nevěděl proč, ale měl takový strašný pocit, že se stane něco opravdu špatného.

autor: Shefifty

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

8 thoughts on “Nájemník 13.

  1. Tak mraky se nám stahují, aby narušily tu nádhernou pohodu, kterou teď oba prožívají. Všichni jsme věděli, že to jednou přijde.
    Děkuji za překlad a s netrpělivým napětím budu čekat, co se bude dít dál.

  2. Tak nejdřív se namlsám 🙂 ti dva jsou spolu prostě zatraceně HOT a pak to byl můj totální pád na držku, teda ono se ještě nic moc dramatického nestalo, teda ale moje fantazie to rozjela na plné "koule", takže se děsím toho, to se pose.e 🙁
    díky za překlad zuzu, ty jsi fakt bohyně 😉

  3. Já mám strach, že se stalo něco vážného a Tom i se Simone budou muset odjet domů co nejdříve to půjde. :-/ Snad je to jen mylný pocit. Ale pokud ano, stejně se pravděpodobně stalo něco ne zrovna hezkého, takže mám docela strach!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics