Rumors 10.

autor: Bitter
Odpoledne byl Bill ještě odtažitější než ráno. Během celých dvou hodin, co s nimi nacvičoval, se prakticky nehnul od Adama a pomalu se na Toma ani nepodíval. Zato Tom z něj pomalu nespustil oči a kazil, co se dalo. Nebyl sám, Bill dělal chyby taky.
Celá zkouška byla o ničem, a v šatně ještě dostal Tom sodu od géček, kteří automaticky předpokládali, že je to jeho vina. Tom je poslal do háje a na Adama byl nejhorší. Ani nevěděl, jestli je víc podrážděný kvůli mobilu, který mu Adam rozbil, nebo kvůli tomu, že Bill věnoval pozornost jemu a ty samé kroky, které spolu tančili oni, teď cvičil s Adamem.
Málem se neudržel a šel ho seřvat, když si všiml, že Adam chytil Billa za ruku s modřinou a jak Bill stiskl rty, ale tančil dál.

Ani když se konečně vyloudal z šaten, neměl možnost s Billem mluvit. Byl už dávno pryč a poslední byla ve studiu Anna, která za ním zamkla.

Ráno byl před studiem marně, a když Billovi napsal ze svého nového telefonu, přišla stručná odpověď, že je na preventivní prohlídce. Odpoledne nepřišel vůbec. Důvod? Nové léky, po kterých mu není moc dobře a bude pár dní radši doma.

Tu samou lež napsal Bill i Bec. Nenáviděl, že se vymlouval na své cizí srdce, ale jiné východisko neviděl. Potřeboval odstup. Nemohl teď vedle Toma fungovat. Adam ho sice zaměstnal víc než dost, ale co chvilku, když se Tom nedíval, zíral on na něj a kazil, co se dalo. Každý pohled na Toma, jak tančí, posílal mravenčení napříč celým jeho tělem a obrazy jejich soukromého tance ne a ne zmizet z jeho mysli. Ani nevěděl, jestli má větší vztek na sebe, že se nedokáže ovládat, nebo na Annu, která Toma převzala a které se teď Tom dotýkal. Chtělo se mu ze všeho křičet. Co to s ním, proboha, bylo?

Po nácviku doslova utekl, aby se s Tomem nedej bože nesetkal, protože si byl jistý, že by ho nenechal odejít. A Tom by zůstal, o tom nepochyboval. Jenže tohle si nemohl dovolit. Ne, pokud byla šance vrátit věci s Alexem do normálu a tentokrát tím správným směrem. Alex byl jistota. Co by získal tím, že by Tomovi podlehl? Pár krásných nocí, než by se kytarista vrátil do Německa. Nic víc.
Jestli si to dovolí a bude teď s Tomem, bude potom sám. Jeho cizí srdce by to uneslo, ale jeho srdce se rvalo na kusy už teď, po jednom dni v parku a jedné noci. Každá chvilka navíc teď by ho zabíjela potom.
Ve čtvrtek už to nevydržel a na zkoušku dorazil. Sice s nimi cvičil jen chvíli, ale hned věděl, že byla chyba být těch pár dní mimo. Jeho perfekcionalistická povaha šílela z detailů, které Anna přehlédla, a z ústupků, co si kluci vyhádali. Okamžitě je srovnal do latě a soustředěný na práci dokonce dokázal mluvit i s Tomem, a dokonce konečně Bec kývl na dlouho odkládané setkání.

Bill se s Bec krátce objal na přivítání a nechal se políbit na obě tváře. Způsobně jí přidržel židli a uvelebil se naproti ní.
„Na to, že bys měl slavit, že jsme se konečně zbavili Luthora (padouch ze Supermana Lex Luthor), se tváříš jak na pohřbu.“ Zhodnotila jeho rozpoložení.
„A to nemluvím o tom, že sis nabrnknul mladšího Kaulitze. Vážně ti ho závidím, zlato. Rozhodně nešetři detaily.“ Zazubila se a poposedla na židli.
„Nebo byl sex katastrofa, a proto ten výraz?“ Bill jen sklopil oči a zavrtěl hlavou.
„Ne… bylo to to nejlepší, co jsem kdy zažil.“ Přiznal popravdě a Bec málem zatleskala.
„To je úžasný, zlato…“
„Ne, to není úžasný, Bec. Všechno se tím jen zkomplikovalo. Neměl jsem vůbec dovolit, aby k tomu došlo.“
„Co se zkomplikovalo? Ještě v pátek jsi o něm básnil jako o princi, a sex byl podle tvých slov ten nejlepší, tak co se stalo? Byl k tobě pak hrubý?“
„Ne, to rozhodně ne…“ Bill se chtě nechtě začervenal. Ne, Tom byl všechno, jen ne hrubý. Ne k němu. Tolik doteků a polibků během milování i po něm, než usnul, nepřijal za celý život. Připadal si v tu chvíli jako střed galaxie.
„Sakra, tak co se stalo?“
„Víš, jakou má pověst?“
„Zlato, vážně se zrovna ty chceš bavit o bulváru?“

„Řekl mi, že je to z poloviny pravda. A víš co ještě? Že všechno hrál. To, že neumí tancovat, byla jen zástěrka, aby se ke mně dostal. Tancovat umí a umí to sakra dobře. Mělo mi dojít hned, jak to bylo. Jenže já idiot si v tu chvíli myslel, bůhvíjak to není romantický, že se kvůli mně ztrapňoval. Jenže šlo jen o postel.“

„To ti řekl taky? Že je to jen sex? Protože to je krapet na hlavu. Podle toho, co jsi říkal, by mu stačilo, kdyby na tebe kývl už kdykoli předtím. Divím se, že nic nebylo už v tom parku.“ Bill jen uhnul pohledem. Alex měl pravdu. Cukroval s Tomem už předtím. Stačilo, kdyby se Tom víc snažil. Možná ani to ne. Bylo mu ze sebe zle.
„Bille… řekl ti to tak? Že chce jen sex?“
„Ne…“
„Tak o čem tady proboha spekuluješ? Kolik ti je? Zeptej se ho.“
„Teď už je to jedno. Byl za mnou Alex…“
„Ty jsi padlej na hlavu! Jdi do háje! To mi jako chceš říct, že ses radši vrátil k tomu hajzlovi?“
„Bec, ztiš se…“ Sykl na ni, když se na ně půlka restaurace ohlédla.
„Tak to sakra ne, protože jestli mi hodláš říct, že jsi zazdil Kaulitze jen kvůli tvojí smyšlený teorii a tomu kreténovi, tak přísahám, že tě tady předevšema profackuju jak haranta.“
„Bec, tys ho neviděla… On mě miluje… řekl mi to…“ Oponoval jí zoufale a sám slyšel, jak chabě a uboze to zní.
„Miluje? To nemyslíš vážně… on miluje tvoje peníze, to je to, co miluje, ty mu seš úplně u zadku. Koho chceš obelhat? Víš, že je to chyba, víš, že je to hajzl, že tě jen využívá. To se opravdu tak bojíš se konečně úplně rozhodovat sám za sebe? To prostě jen vyměníš matku za tohohle grázla a budeš si nalhávat, jak jsi šťastný? A co Tom? Bille, on o tebe opravdu stojí. To vážně všechno zahodíš jen proto, že se bojíš? Jenže to máš smůlu, chlapečku. Já končím. Na tohle se dál dívat nebudu. Jak dlouho si myslíš, že to vydržíš? Zabije tě a to nedovolím.“ Prudce se odstrčila od stolku, až málem převrátila židli, a jen tak tak, že neporazila servírku, která k nim šla.
„Bec, počkej! Co chceš dělat?“ Ignorovala ho a vyběhla na ulici. Bill jen klesl zpátky na židli a schoval obličej do dlaní.

***

Tom pomalu nevěděl, co tady dělá. Seděl u hotelového baru a čekal na Bec. Když k němu do pokoje naběhl Adam, že s ním jeho kamarádka chtěla nutně mluvit, měl sto chutí ho poslat do háje. Nebyl na ni zvědavý, ale prý se jednalo o Billa a Alexe, takže kývl. Navíc už nechtěl být na Adama horší, než už byl. Několikrát se mu sice omluvil, jak na něj v pondělí vystartoval kvůli tomu telefonu, ale stoprocentní to ještě nebylo a nepřidávalo tomu, že Adam řešil své vlastní malé drama ohledně čerstvě svobodného Andrease, který měl svého ex beztak jen, aby ho mohl házet Adamovi pod nos, kdykoli k tomu byla příležitost, a dával mu tím vyžrat to, jak lehce se jich Adam vzdal, když společnost, pro kterou dělali, pohrozila. Že to lehké nebylo, věděl jen Tom a nevěděl, jestli z vidiny, že se ti dva k sobě možná vrátí, je nadšený, nebo ne.

„Dneska jsem na roztrhání.“ Ozvalo se vedle něj a uragán Bec se doslova svalila vedle něj. Rozhodně nebylo pochyb, proč je Billova a Adamova kamarádka. Tihle dva měli evidentně talent lákat k sobě šílené ženské, co se i v dospělosti chovají jako poloviční puberťačky.

Krátce si s ní potřásl rukou a ona pak spustila. Nečekal, že se dozví něco jiného, než to, co si už beztak myslel, ale to se mýlil. Hodně se mýlil.
Alex se na Billa nalepil zhruba dva roky po tom, co zakotvil v L.A. Potkali se v klubu, a i když se Bec snažila Billovi Alexe vymluvit, protože už věděla, že je to jen obyčejná pijavice, bylo to marné.
Bill měl za sebou své první dva roky na svobodě a vše pro něj bylo nové, intenzivní a nádherné. Nedělal si s ničím hlavu a Alex mu říkal přesně ty věci, které chtěl slyšet. Bill se do něj naprosto zbláznil a jen co se s ním Alex vyspal, po půl roce, kdy si s ním hrál a nechával ho v nejistotě, zamiloval se do něj naprosto bez výhrad. Automaticky přijal vše, co mu Alex tvrdil jako svatou, čistou pravdu. Přibližně rok to i chvíli vypadalo, že by to i mohlo fungovat. Alex se nechal vydržovat, sekal dobrotu, ale poslední měsíce připomínaly spíše boj o přežití. Bill začal mít podezření, začal žárlit, a konečně se k němu probojovalo i to, co Bec říkala celou dobu. Jenomže Alex vždycky použil páku, o které věděl, že na Billa platí, a Bill přileze jako zpráskaný pes. Bill neměl nikdy žádný důkaz a klub, ve kterém si Alex užíval, mu skrz svá omezení a opatření, která zajišťovala soukromí klientů, nahrával do karet.

Alexovi stačilo udělat divadlo o tom, jak je Bill stejný jako ostatní a věří všemu, co kde slyší, a přitom sám věděl nejlíp, jak daleko jsou pomluvy od pravdy. Trochu na něj zakřičel a Bill se vždy stáhl a poslušně se omluvil. Pak začal sám sebe přesvědčovat o tom, jak by měli s Alexem krásný vztah, kdyby se jim do něj ostatní nepletli. Začal odmítat poslouchat i Bec, a teď se chystal dát mu znovu šanci i přes to, že ho Alex uhodil. A podle vzorce jeho chování brzo nezůstane jen u facek. Tomovi bylo hned jasné, že tomu musí zabránit za každou cenu. Buď to, nebo půjde a jednoduše toho bastarda zabije.

Domluvil se s Bec, co udělají, a uvedl kolečka do pohybu ve chvíli, kdy poslal Adama druhý den ještě před lekcí za Billem, aby ho umluvil na dnešní večer.
Bill souhlasil. Neviděl past, která se kolem něj stahovala, ani ve chvíli, kdy ho vyzvedl samotný Tom s tím, že kapela je už na místě.
Ve chvíli, kdy Bill začal tušit, kam jedou, už byla smyčka pevně utažená.
„Tome… jak se jmenuje ten klub, kam jedeme?“\

autor: Bitter

betaread: J. :o)

8 thoughts on “Rumors 10.

  1. A já myslela, že je středa a už se těšila na Lykaru. No, nevadí. 😀
    Alex je vypočítavý hajzl a Bill je moula. Víc k tomu nemám co dodat. Snad jen, že Bec byla úžasná jako vždy. 😀

  2. Moment moment moment, jaká past?! Dnešní díl mi tak trochu vyvrátil dojem, který jsem získala v minulým díle o Alexovi, jenže konec mi to totálně celý rozvířil… takže teď vůbec nevím, co si mám myslet. Ráda bych věřila, že je Tom tak čistej, jak je a jak to Bill popisuje (že to byla nejkrásnější noc, jakou kdy zažil, já mu to věřím  a všechno, když se člověk zamiluje…), ale nehraje mi tam ten konec. Nakonec si je Alex všechny koupí nebo… OMG… past… něco mi možná došlo… vážně ho vyzvedl… TOM? Jeho Tom??? Protože… Bitter! ty hovado, není to to, co myslím?!  Ježiš to… připomíná výbuch neutronový bomby, není to vidět, ale následky jsou enormní… bože, jsem šokována! Protože ten klub… Alex s ním má kontakty a… pecka je to, sakra, schválně, jestli se to potvrdí, JÁ CHCI JEDENÁCTKU!!!!!!!!
    Um, a dřív, než tě uškrtím, děkuju pěkně za díl.O:)

  3. A to já mám takové podezření, že ho berou právě do toho klubu, kde Alex vyhazuje Billovi jeho peníze za členství, a že tam Tom a Bec berou Billa právě proto, aby mu ukázali, jak si tam Alex užívá s jinými… A opravdu moc doufám, že mám pravdu a že jim to vyjde!!!

  4. Doufám že tam Alex bude a Bill konečně otevře oči a ne že bude tak blbej a dál bude věřit Alexovi honem prosím jedenáctku.

  5. Myslím, že Tom a Bec zvolili dobrou strategii. Kdyby na Billa tlačili, jenom by se zatvrdil, všechno by šlo do kopru. Určitě by bylo fajn, kdyby Alexe nachytali přímo v akci, i když věřím, že člověk jako on bude mít vysvětlení na všechno.
    Díky za kapitolu  a těším se na pokračování.

  6. Tak a doufam ze debilni Alex tam bude a slizne poradny vyprask. Ten Bill je tak blby az to boli. Jen aby ho tam dostali…a aby nebyl tupec zabednenej jako je do ted

  7. Dúfam, že sa Bill na Toma a Bec nenaštve, keď zistí, že mu len chceli dať dôkazy o Alexovi… Snáď sa mu konečne otvoria oči…

  8. Tak to jsem docela zvědavá, co přinese další díl! Vypadá to, že by jej Tom s Bec možná mohli vzít do toho baru, kde by evidentně měl být Alex…a pokud mám pravdu, tak jim jenom tleskám a jsem pro! Bill by to konečně měl vidět na vlastní oči!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics