Rumors 11.

autor: Bitter & Becs
„Insomniax? Tome, kdybys mi to řekl dřív, ušetřil bys, jsem v diamantový zóně. Znám majitele už roky, je to syn toho hotelového magnáta, Kaulitz. Taky Tom mimochodem, vtipný, co?“ Bill se zasmál a rozhlédl po přeplněné ulici. Jen zakroutil hlavou. Insomniax už měl zajetá pravidla o vstupu, novinářích a stejně tady bylo pořád plno lidí, co neměli šanci se dovnitř dostat.
„Ostatní tady ještě nejsou.“
„Možná jsou už v klubu. Jdeme?“
„Jo, ale ne do fronty, pojď.“ Chytil ho za ruku, automaticky odvedl k muži u dveří klubu, zatímco naprosto ignoroval frontu lidí čekajících na vstup. Nahlásil jejich jména a okamžitě byli vpuštěni. Tom se jen modlil, aby i vše ostatní proběhlo hladce. Dělalo se mu zle z toho, co na Billa de facto připravili za podraz, ale Bec měla pravdu, potřeboval otevřít oči. Dokud to neuvidí, bude Alexovi odpouštět znovu a znovu, dokud nebude pozdě. Čert vem, že ho chtěl pro sebe, i kdyby ho po tomhle už Bill nikdy nechtěl vidět, bude šťastný, že ho dostal od toho hajzla.
Nechali si připnout náramky a Tom si všiml rozhovoru mezi Billem a mužem, který mu připínal ten jeho. Billův postoj se hned změnil a jeho ramena se napjala.

„Tome, já… já se jdu zeptat, jestli můžeme do diamantové všichni, když jste měli zaplacenou jen zlatou, o.k? Myslím, že by to neměl být problém, přinejhorším bych zkusil zavolat přímo Toma, jestli tady je. Běž se zatím podívat po klukách, jo?“ Vyhrkl, a než ho stihl Tom zastavit, zmizel mu v davu lidí a prodíral se do své zóny.

Trochu mimo Tomův plán teď měli jít hledat společně a samozřejmě nenajít, pak by čekali na baru, kde se měli sejít s Tinou. Jestli se Bill zašije do boxu a Alex bude u baru, nebude mít šanci ho přesvědčit o tom, že je chyba zkusit mu dát další šanci, jak se chystal. Pochyboval, že by se mu povedlo dotáhnout Billa na parket, když bude v pohodlí své zóny. Bill s ním nebude chtít jít tancovat, když by ho mohl vidět kdokoliv, zatímco Alex je na údajné služební cestě. Bill se mu chystal dát další pokus, a až mu Tom řekne, že kluci nedorazí, bude to další důvod k tomu, aby nevylézal.
Zanadával a hodlal jít najít Becinu kamarádku, která jim potvrdila, že Alex opravdu dorazil a vesele si užívá, zatímco na Billův účet zase zve všechny, kdo se kolem něj na baru mihnou.

Bill ani nevnímal, jak se dostal ke dveřím z neprůhledného skla. Když mu oznámili, že pan Claster je již tady, málem vystřelil hned, aniž by si pro Toma vymyslel výmluvu, ale teď váhal. Alex tady neměl být… byl na služební cestě…

Prohrábl si pečlivě sčesané vlasy a ignoroval, jak si účes poničil. Začal se chvět. Bec měla pravdu a on to věděl. Měl by vypadnout, dokud bude schopný to ignorovat, a dál se obelhávat, protože jinak bude po všem. Bude sám. Otočil se zády ke dveřím připravený odejít. Na něco se vymluví, Tom beztak za dva dny odlétá a pak se vše vrátí tam, kde to bylo předtím. Byl přece šťastný…

Koho chceš obelhat? Víš, že je to chyba, víš, že je to hajzl, že tě jen využívá. To se opravdu tak bojíš se konečně úplně rozhodovat sám za sebe? To prostě jen vyměníš matku za tohohle grázla a budeš si nalhávat, jak jsi šťastný? A co Tom? Bille, on o tebe opravdu stojí. To vážně všechno zahodíš jen proto, že se bojíš?


Bec… Bec měla pravdu. Bál se… Zarazil se po pár krocích a prudce se otočil, než si to mohl rozmyslet. Ve chvíli, kdy otevřel svůj box, věděl, že je konec.
„Jak to, že nevíš, kde je? Myslel jsem, že jste s Bec domluvené.“
„Zlato, to bych vážně ráda, ale nemůžu ho celý večer hlídat, mám i jiné věci na práci. Prostě se někam zašil, klub neopustil, to můžu říct jistě, ale víc ne. Nejspíš bude v boxu. Budete si ho muset najít. Zkus to u gogo tanečnic, naposledy se bavil s nimi.“ Tom si připadal, že se proti němu všechno spiklo. Alex byl v nedohlednu. Provozní si musela odskočit a ztratila ho z dohledu. Navíc už byl klub tak narvaný, že bude trvat věčnost ho někde najít tak, aby to vypadalo jako náhoda. Chápal Tinu, de facto to nebyla její věc, ale jestli Bill na vlastní oči neuvidí, jak ho Alex obelhává, on odjede a všechno bude v háji.

Bill vycouval z otevřených dveří. Bylo to horší, než čekal. Celý se roztřásl neschopný uvěřit tomu, co vidí. Alex si to rozdával s nějakou dívkou přímo na stole boxu. Na zemi se válela prázdná flaška drahého šampaňského a dvě rozbité skleničky.

Čekal, že Alex nebude v boxu sám, a možná byl na vteřinku ochotný uvěřit nějaké historce o známé nebo známém, ale tohle byla realita v té nejčistší formě. Žádné výmluvy. Konec.
„Kurva, kdo…!“ Rozkřikl se Alex a pak si všiml Billa. Prudce se narovnal a začal se rychle zapínat. „Co tady děláš?!“ Rozkřikl se na něj a Bill jen zamrkal neschopný odpovědi. On měl ještě tu drzost na něj křičet… On byl v jeho boxu, tu štětku nalil za jeho peníze, a ještě na něj křičí…
„Ty zasranej bastarde! Bec měla celou dobu pravdu!“
„Svatá Bec… No jasně, sakra, dyť ta kráva po mně jela celou dobu.“
„Lháři!“ Vykřikl Bill a zalapal po dechu. Podlaha se pod ním zhoupla a jemu se udělalo na omdlení. Jeho cizí srdce bilo jako splašené a bolelo. Lapal po dechu a měl pocit, že se dusí. Nevnímal, co na něj Alex křičí, ani dívku, která pro změnu křičela na Alexe. Matně zaznamenal mladého bodyguarda, který se k nim snažil dostat přes hlouček lidí kolem.
Tom… zahlédl Toma a chtěl se po něm natáhnout, ale nemohl se pustit zábradlí. Každý nádech tak bolel. Pak už jen vnímal, jak ho někdo zvedl do náručí a nesl pryč. Tom to nebyl. Tom voněl jinak.

Tom se rozhodně dral dopředu hloučkem lidí, kteří blokovali vstup do diamantové části boxů, a předem věděl, že tohle není dobré. Mělo ho to napadnout hned. Neměl ho nechat samotného odejít. Proč ho hned nenapadlo, že by Alex mohl být v boxu? Zpětně to bylo tak jasné. Chtěl být s ním, nechtěl riskovat, že si Bill při konfrontaci ublíží. Měl ho jen vidět, nic víc, pak ho měl Tom odvést domů, jenže ve chvíli, kdy se ještě s Tinou domlouval, aby mu dala nějak vědět ohledně Alexe, se k nim přihnal vedoucí ochranky a oznámil Tině, že je v diamantové rozruch, věděl, že jde o Billa.

Když se mu konečně povedlo prodrat se dopředu, naskytl se mu ten nejhorší pohled v jeho životě. Bill se křečovitě držel zábradlí a vypadal, že co nevidět omdlí, a Alex stál jen kousek od něj a křičel na něj.

„Přestaň ze sebe dělat ještě většího ubožáka, větší herečku jsem nikdy neviděl! Divíš se mi, že jsem ti lhal? Dyť se na sebe podívej! Jsi naprostej ubožák! Chudinka Billy má slabý srdce, nemůžeme na něj být zlí, jinak se nám sesype…!“ Pitvořil se a Billovy slzy, chvění a lapání po dechu ho rozčilovaly ještě víc.

Tom nezaváhal ani vteřinku, odtáhl ho od něj, přirazil na stěnu a vrazil mu pěstí do nosu. Alex zařval a okamžitě se po Tomovi ohnal nazpět. Zasáhl Toma do hlavy, ale tomu to bylo jedno, nic nevnímal. Chytil ho za triko a smýkl s ním stranou, pak se znovu rozpřáhl a další ranou do obličeje ho poslal na stolek v boxu, který jeho váhu nevydržel.
„Tome…“ Bill sotva šeptal mezi jednotlivými nádechy, ale Tom z neznámého důvodu jeho prosbu slyšel, nebo spíš věděl, že se ho Bill snaží zavolat. Otočil se k němu a ta chvilka zaváhání stačila Alexovi, aby se na něj vrhl a srazil ho k zemi.

„Tony,“ zavřískla Tina na staršího mohutného bodyguarda, kterému se konečně podařilo prodrat se mezi lidmi až k nim. „Roztrhni je od sebe.“

Tony ji bez váhání poslechl. Zorganizoval mladší kolegy a za chvilku už drželi Alexe s rukama za zády o kousek dál. Jeden z nich dokonce pomohl Tomovi na nohy.
„Vyhoď toho hajzla ven,“ ukázala na Alexe a ve tváři se jí mísilo rozčílení i zděšení.
Jakmile se prostor trochu vyčistil, Tom se vrhnul k Billovi. Bill naprosto nevnímal, jen lapal po dechu a držel se za tetování srdce na klíční kosti. Tomovi se ani nepodařilo mu sundat druhou ruku ze zábradlí. Tohle bylo zlé, tohle bylo moc zlé. Jeden z bodyguardů Billa jako nic od zábradlí zvedl a opřel ho o sebe.
„Tino, potřebujeme ho uklidnit, musíme… musíme…“
„Pojďte ke mně do kanceláře. Budeme tam mít klid,“ navrhla Tina. Už se chystala odejít, když se ještě otočila na gogo tanečnici, která s vykuleným výrazem stála na sedačce. Ruce měla přitisknuté na ústa a vypadala, že jí tak úplně nedochází, co se vlastně stalo.
„Ty jdeš taky. A hned,“ štěkla po ní hrozivě.

Jeden z bodyguardů je provedl davem čumilů a druhý Tomovi pomáhal přidržovat Billa. V kanceláři ho usadili na nízký gauč a odešli pryč. Jakmile za nimi zaklaply dveře, Tina se pustila do gogo tanečnice. „Ty jedna blbá krávo, můžeš mi říct, cos to tam prováděla?“

„Já jsem nevěděla, že on je…“ zakoktala se a ukázala směrem k Billovi. Pravděpodobně tím chtěla naznačit, že netušila, že je už zadaný.
Bill sám nic okolo nevnímal a Tom se přehraboval v jeho kabelce, aby našel nějaké léky.
„Do prdele, o to teď vůbec nejde. Sex se zákazníkem? V pracovní době? To si se úplně pomátla? Měla bys tím svým zadkem kroutit nahoře na pódiu a ne před nějakým chlápkem. Soukromé tanečky neděláme, pokud vím,“ běsnila Tina a na moment se musela zastavit a zhluboka se nadechnout, aby se trochu uklidnila.
„Sbal si věci a vypadni,“ řekla mrazivě.
„Cože?“ vykula dívka oči, div, že jí nevypadly z důlku.
„Pane bože, Kim, cos čekala? Co sis vůbec, ty huso, myslela?“
Kim si založila ruce na hrudi, jako by se snad chtěla bránit, ale dřív, než stihla něco říct, Tina proti ní znovu vystartovala. „Nebo chceš nechat Toma, aby to vyřešil za mě?“
To na dívku očividně zabralo. Představa, že by musela přežít konfrontaci s majitelem klubu, se jí zcela jistě nezamlouvala.
„Uniformu nech v šatně,“ přikázala ještě Tina, než za sebou stihla prásknout dveřmi.
„Pane bože, Tom mě zabije,“ vjela si rukama do vlasů a zdálo se, že si je začne zoufale trhat.

Na chvilku zvedl pohled od Billa a podíval se na ni.

„Och, nemyslím tebe. Myslím našeho Toma. Majitele. Zabije mě, až tohle zjistí. Bože, to mu nemůžu říct. Musím to dát všechno do pořádku, než přijede. Zabije mě,“ blábolila jako smyslů zbavená.
„Škody zaplatím…“ Zamumlal Tom a vzal Billův obličej do dlaní.
„Bee… podívej se na mě… Bee… musíš si něco vzít? Máš v tašce dvoje léky, nevím, co ti dát… mám zavolat doktora?“
Bill jen zavrtěl hlavou. Ještě chvilku mu trvalo, než na Toma zaostřil.
„Doktora ne… dej mi tu žlutou… Je tady Tom?“
„Bee, jsem tady… hey…“
„Ne ty… musím… musím se mu omluvit…“ Zamumlal a vzal si od Toma tabletu.
„Ty se musíš dát do pořádku, o.k? To ostatní vyřeším já, nech to na mně.“ Otočil se k provozní, která vypadala, že by tabletou taky nepohrdla.
„Můžeme se odsud nějak dostat? V tomhle stavu nemůžeme předem. Nechám vám tady i kontakt skrz vyrovnání, nebo se zavolá policie a sepíše protokol?“
„Ne, proboha, jen to ne. Žádna policie. Pokud na tom teda netrváte. Byla bych radši, kdybychom to vyřešili v klidu. Žádná policie ani novináři,“ s nejistotou se dívala na bledého Billa. „Vážně nemám volat záchranku? Nevypadá moc dobře.“
„Ne… chci jen domů… Nic mi nebude, mám to srdce už pět let, vím, co vydrží… Je tady Tom?“ Podíval se na Tinu a snažil se alespoň narovnat. Věděl, že musí vypadat bídně. Cítil se tak. Ani nevěděl, z čeho víc, jestli kvůli Alexovi, nebo kvůli srdci. A ještě udělal průšvih klubu. Pokusil se z tváří setřít rozmazaný makeup, ale docílil opaku.
„Ne, Tom tu není. Právě teď je v New Yorku, kde otvírá svůj další klub. Dobře, zavolám ochranku. Dovedou vás dozadu. Máme tam auta. Odvezou vás, kam budete potřebovat, a ven se to vůbec nemusí dostat.“
„Můžeme tady chvíli zůstat? Chci mít jistotu.“ Zeptal se ještě Tom.
„Jistě.“

Tom po odchodu provozní vytáhl z Billovy tašky vlhčené ubrousky a otřel mu obličej.

„Tys to věděl, že tady bude.“ Zamumlal Bill a Tomova ruka ztuhla.
„Jak to víš?“ Bill jen pokrčil rameny.
„Vypadáš provinile, ne překvapeně.“
„Mluvil jsem s Bec.“ Přiznal po chvíli a naposled otřel Billovy oči. Bill je nechal zavřené a opřel se o opěradlo.
Tom si váhavě sedl vedle něj a přitáhl si ho k sobě.
„Nechtěli jsme ti ublížit…“
„To ne vy…“ Chvíli jen zůstali sedět a Tom s úlevou zaznamenal, že Bill se přestátá chvět. Promnul mu tetování na klíční kosti.
„Pojedeme?“
„Nemůžu domů… Když tam přijde…“
„Proč ne? Čí je ten byt?“
„Můj.“
„Je tam hlášený?“
„Ne.“
„Pojedeš domů, musíš odpočívat. Budu tam, jestli chceš. Jestli přijde, budu tam.“ Bill jen vydechl a kývl. Léky začínaly působit a on chtěl jen spát. Když se zvedl, zavrávoral a Tom ho radši vzal do náručí.

Ozvalo se zaklepání, a pak dovnitř znovu strčila hlavu provozní. „Po Alexovi ani stopy. Pokud už jste připraveni, Tony vás dovede k autu. Už tam na vás čeká řidič.“

„Jo, jsme.“
„Ne, počkej… Chci zrušit členství. Nechci, aby měl kvůli mně klub další nepříjemnosti. Alex nemá na to tady být za svoje.“ Tom jen kývl a znova ho posadil.
„Můžem to zrušit rovnou?“
„Určitě, není problém. Jen je to škoda. Postarám se o to, aby měl Alex zakázaný vstup už navždy. Už nebude moct využívat žádný z boxů. Nejsme bordel, do háje,“ vracel se jí původní elán a už ani nevypadala tolik otřeseně. Přešla ke stolu a ťukla do klávesnice notebooku, aby ho probudila k životu. „Uzavřu vám účet a všechny informace pošlu mailem, abyste se tím teď nemuseli zabývat. Byla bych vám vděčná, kdybyste účet srovnal do čtrnácti dnů,“ mumlala si spíš pro sebe a ťukala do přístroje. „Kdybyste si to rozmysleli, určitě by se dalo nějak zařídit obnovení členství.“ Obrátila se k nim s nadějí vepsanou do tváře. Pravděpodobně nebyla nadšená z představy, že ztratí tak velkého klienta.
„Asi by nebylo možné dohledat, kolik utratil? Nemůžu říct, že bych chtěl platit ještě za tu štětku.“ Odsekl a litoval, že nebyl schopný dát se do kupy alespoň na tak dlouho, aby jí mohl taky něco říct. Tom se chtě nechtě musel pousmát, Billovi se trochu pletl jazyk a najednou mluvil se silným německým přízvukem.

„Omlouvám se, pane Lamberte, ale já nejsem schopná určit, co jste tady utratil vy a co váš přítel. Box je bohužel vedený na vaše jméno,“ zatvářila se rozpačitě a kousla se do rtu. „Můžu vám vyjet celkový účet, ale budete si to muset vyřídit přímo s ním.“

„Byla tady nějaká akce s modelkama, na tu už jsem nešel, šlo by to vyjet od té doby?“ Věděl, že ty peníze už nikdy neuvidí, jen chtěl vědět, kolik ho vlastně jeho blbost stála. Nikdy se o peníze nestaral a tady už vůbec ne. Vše svěřil svému finančnímu poradci a věděl, že ten je nějak investuje a z toho má další zisky krom úroků, ale tohle vědět chtěl. Pokryl Alexe zlatem. Chtěl vědět, kolik podle toho grázla láska stála.
„Asi vím, kterou myslíte. Victorias secret, ta se nám vryla do paměti všem. Vyjedu vám to od toho data,“ zaměřila svou pozornost zpět k obrazovce. „Páni, je tu toho spousta,“ vydechla překvapeně a zatvářila se omluvně, jako by to byla ona, kdo s Alexem popíjel. „Můžu vám to hned vytisknout, nebo taky poslat na mail.“
To, že se provozní tvářila téměř vyděšeně, ho mělo varovat. Když viděl sumu, málem Toma požádal o další tabletu. Nepokryl ho zlatem. Pokryl ho diamanty. Vlastně doslova. Diamantová zóna, diamantový milenec.
Rychle účet zmuchlal a uklidil do tašky, než si to stihl Tom přečíst.

„Když mě pustíte k tomu notebooku, budu vám to moct poslat hned.“ A pak se půjdu zastřelit. Cítil se ponížený ještě víc, než když na něj Alex křičel před boxem. Slabost svého cizího srdce ovlivnit nemohl, tohle ale ano a schválně to přehlížel.

Když mu provozní uvolnila místo, jeho ponížení zase vzrostlo, protože už byl napůl mimo a Tom ho musel chytit, aby nespadl.
„Myslím, že to budete moct poslat na mail.“ Zarazil ho Tom a drze si půjčil od provozní ze stolu bloček a propisku. Naškrábal na sebe kontakt a připsal jí osobní vzkaz, ať Billovi pošle jen platby do té akce a zbytek jemu přičte ke škodám. Adam ho zabije, protože měli účet společný, ale na tom mu teď nezáleželo. Pak zase Billa vzal do náruče.
„Půjdeme.“
Tina najednou působila tak profesionálně, jak se jí to za celou dobu nepodařilo. Během chvilky do místnosti vstoupili dva bodyguardi. Jeden podepřel Billa a druhý je měl provést mezi lidmi.
„Gary je připravený?“ zeptala se toho staršího, který už jim předtím pomohl.
„Připravený. Auto je přistaveno hned u vchodu,“ potvrdil jí.
„Tak pojďte, doprovodím vás,“ vyrazila ven z kanceláře. Prošli kolem hlavního baru, kde se po nich pár lidí zvědavě ohlédlo, jinak jim nikdo nevěnoval žádnou větší pozornost. Zabočili do temné chodby a za okamžik už se nacházeli na prostorném dvorku.

„Je to tohle auto,“ ukázala Tina na luxusní bílý vůz. Opatrně do něj Billa nasoukali. I bodyguard, který ho podpíral, se tvářil dost vyděšeně, když viděl, jak je zesláblý a sotva pletl nohama.

„Do prdele,“ zahřměl druhý z mužů a všichni se polekaně otočili. Okamžitě jim došlo, proč se přestal ovládat. Skrz otevřenou bránu sem pronikla hrst fotografů a dychtivě mačkali spouště svých přístrojů.
„Bille, Bille, Tome,“ překřikovali se jeden přes druhého.
„Tony, jak se sem dostali?“ zaúpěla zoufale provozní, ačkoliv bylo zcela zjevné, že někdo nejenže zapomněl zavřít bránu, ale navíc ji nechal absolutně nechráněnou.
Tony nečekal na žádné příkazy a proti dotěrným fotografům se rozběhl. Sám proti nim neměl prakticky žádnou šanci. Jakmile před ním jeden ustoupil, dva další se probojovali o kousek blíž k nim.
„Rychle. Sedněte do auta a jeďte,“ přikazovala Tina a vypadala, že se každou chvilku rozpláče. Její záměr všechno ututlat se teď rozpadal na prach.
„Někdo jim musel dát echo,“ řekl bodyguard, když uložil Billa na zadní sedačku a rozběhl se svému kolegovi na pomoc.
Bill se snažil přikrýt si obličej, ale bylo pozdě. Tom ho přetáhl k sobě a před dalšími blesky ho chránil pod svou mikinou.
Bec… co jsme to provedli…
L.A. Stars
Náš cukrouš Tom nám otevírá klub kdesi v New Yorku, jeho sladký bratříček obráží se svými koncerty celé Státy a nám je po té dvojce trochu smutno. Jak je ale vidět, ne na dlouho. Další Tom Kaulitz přijel do města. Jedná se o kytaristu německé skupiny Tokio Hotel, jenž se zde rozhodl rozházet trochu peněz, které jistě má. Celá Evropa z něj šílí. Člověk by vedle toho hezouna čekal zástupy modelek, jak je ale vidět, on dává přednost modelům, i když teď neměl šťastnou ruku. Díky spolupráci s Billem Landitzem (ukrývajícím se v L.A. pod pseudonymem Lambert), se nachomýtl ke rvačce, kterou v Insomniaxu bývalý model vyvolal, a podle zdroje za tím byly drogy. Landitze dokonce museli z klubu vynést, jak se zřídil.
To se našemu cukroušovi líbit nebude. Na to má Insomniax přísná pravidla. Nebo ne? Jak si vysvětlit, že model vlastní box v diamantové zóně? Že by něco mezi jím a naším cukroušem z dávné minulosti? Ti dva se totiž znají řadu let a podle všeho byl i cukrouš Tom na modelově radaru. No tak kluci, co nám to skrýváte?
Z blízkého modelova okolí k nám zavítaly dosti znepokojivé informace a náš německý rváč by si měl dát pozor, dokud ještě nějaké peníze na rozhazování má.
Landitz se podle všeho nechává rád rozmazlovat dárečky. Poměr měl s nejedním módním návrhářem, a jak se zdá, nikdo mu neodolá. Ani německý rváč, byl to totiž on, kdo Billa do auta odnesl a následně dopravil domů. Jeho byt neopustil celou noc a pozdě odpoledne odešli z Landitzova bytu společně.
Jestlipak ostatní členové skupiny vědí, s kým tráví kytarista noci?
Doufejme, že nám Němec brzo neskončí sám a bez prostředků jako Landitzova matka a bývalá managerka, kterou model naprosto zničil…

Ahoj všichni, doufám, že jste si naše epické dílo užili. Já moc děkuji Becs, že mě s mým záměrem pocuchat jí klídeček v baru nevyrazila stejně jako Tina Alexe. Moc jsem si psaní tohohle dílu užila, a jsem nadšená nad detaily, které mně samotné naprosto utekly a Becs je nádherně doplnila a ze všeho, co vzešlo dál. No a vy se těšte na další pomluvy, které můj Bill s Tomem právě spustili nejen v L.A Stars 🙂 A jak je to s tou minulostí mého Billa a Toma z Insomniaxu? I to se brzy dovíte. Otázka je, budete věřit našim klukům, nebo pomluvám?

Bitter 🙂

autor: Bitter & Becs

betaread: J. :o)

9 thoughts on “Rumors 11.

  1. Byl to Insomniax, já to věděla! 😀
    Ale ten zbytek mě moc netěší. Je sice dobré, že Bill si konečně naplno uvědomil, jaký je Alex hajzl, ale co následovalo, je jako noční můra. Nic bych za to nedala, že ty paparazzi a pochybné informace v bulváru má ne svědomí právě on. Ten článek byl přesně takový, aby Billovi co nejvíc ublížil. Nejen pomluvy o drogách, ale i odhalení jeho identity… Co k tomu dodat. Billa to položí. Doufám, že se Alex bude jednou smažit v pekle.
    Díky za kapitolu, nemůžu se dočkat pokračování.

  2. To je jasné že to byl ten hajzl Alex kluci to nebudou mít lehké jen doufám že to Tom ustojí aby pomohl Billovi.

  3. Jo jo, insomniax, taky jsem předpokládala, že to bude ono 😉 Jsem ráda, že tam Bill Alexe tak hezky načapal on sám, i když už ví, že to tak kluci plánovali. Samozřejmě je mi ho líto, ale přece jen už to všechno dávno věděl a žádný šok to pro něj nebyl… Teď už by si jen měli s Tomem pořádně promluvit o tom, co od toho vztahu oba očekávají, aby se už Bill konečně mohl přestat tak bát, že mu Tom zmizí navždy zpátky do Německa…

  4. Já si díl tak užila! Návrat do Insomniaxu, který je hned po Fontáně (disco, na kterým jsem vyrostla:D) mým nejoblíbenejším klubem, dodal tomu všemu ještě víc šťávy (ne, že by jí v Rumors bylo málo;) ). A dramatu!
    Takže to nebyla past Alexova na Billa, jak jsem si představovala, ale Tomova a Becina (sorry, ale mám takovou chuť napsat Becsina, jak mi to tam sedí víc;D) na Alexe. Naprosto rozumím Billově strachu, do poslední chvíle bych totiž věřila tomu bastardovi Alexovi taky – ač se mi mimochodem jeho jméno tolik líbí. Mám dojem, že bych se z toho zhroutila úplně stejně jako Bill a to mám srdce svoje. Bec s Tomem udělali to nejlepší, co mohli – to, že se to takhle zvrtlo, s tím nemohl nikdo počítat. Bůhví, jestli nemá Alex konexe s L.A. Stars. A mimoto ta Alexova zmínka o tom, že Bec po něm celou dobu jela – to je tak ubohý, jestli je to blbost, jakože na 99% věřím, že jo (ale čemu člověk vlastně má teď věřit?) Jak se vůbec v L.A. Stars dozvěděli, jak dlouho byli kluci v bytě?! To je snad museli sledovat nebo já nevím!
    Bože, je mi z Alexe zle. Ti fotografové jsou určitě jeho práce, vsadím se, že to bude mít ještě možná dohru – Alex by to tak nemusel nechat, že najednou se mu uzavře kohoutek…
    V tom autě vypadá Bill vyděšeně… Já strašně doufám, že se to vyvine k lepšímu a Tom bude pokračovat v ochraňování Billa. Zatím se chová vážně hezky, ještě, že ho tam Bill má. Doufám, že tohle Billovo "probuzení" (Alex = nakonec vážně hajzl) bude stát za to i přes ty novináře a přes to všechno, co v klubu viděl – doufám, že se to všechno vyplatí do budoucna a Bill opravdu už nebude mít sebemenší důvod rozmýšlet mezi Tomem a Alexem.
    Jo a u scény, jak mu dal Tom do čumáku, jsem se neovládla a nahlas zahučela do monitoru "Jooo!":D Tom je dobrej prostě!^^
    Tenhle díl je jedním slovem hardcore. Nemám z něj veselý emoce, ale aspoň toho Alexe už si může Bill "odškrtnout".
    Děkuju za tenhle díl, holky, to se povedlo. Těším se na další část, už mám zase hlad po romantických scénách..:D

  5. Wow, takže to přece jen byl Insomniax. To bylo taaaak nečekané. 😀
    Teď vážně. Psaní tohohle dílu společně s Bitter mě neuvěřitelně bavilo. Jsem moc ráda, žes mě kvůli tomu oslovila.
    Alex je pryč s my se můžeme těšit na věci příští.

  6. *sedí na gaučíku, hihňá se a mne si ruce nad těma věcma příštíma* 😀
    Holky, děkujeme, doufám že si užijete i zbytek 🙂

  7. Skvelé prepojenie dvoch perfektných poviedok. Veľmi sa mi to páčilo. Je mi ale ľúto Billa dúfam, že neskolabuje…

  8. Billa je mi doopravdy strašně líto, ale jestli mu to mělo konečně pomoci k tomu, aby prozřel a opravdu se už nikdy k Alexovi nevrátil, pak to rozhodně stálo za to!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics