Rumors 17. (konec)

autor: Bitter
Bill se natáhl po telefonu a otevřel mail, z něj byl automaticky přesměrován na prohlížeč, a než stihl zavřít stránku, kterou měl otevřenou na pozadí už předtím, zahlédl nadpis nového článku. Přelétl ho očima. Byl o něm, o Tomovi a o té červenovlasé modelce, jejíž jméno mu přišlo vtipné…

Všechny fanynky Tokio Hotelu zešílely.

Nedávno kapela navštívila L.A., kde měla údajně točit videoklip, který měl vyjít ještě před tour po Spojených státech.
To šlo ale stranou, když nejmenovaný losangeleský magazín přišel s informací o poměru Tokio Toma s tanečním choreografem a bývalým modelem Billem Lambertem (vlastním jménem Bill Landitz, pozn.red.).
Fanynky se chytly svého motta „Make some noise, Aliens!“ a udělaly skutečný virvál.
Tanečník totiž ukončil kariéru po vážném zákroku, který musel podstoupit jako následek dlouhodobého užívání drog ve spojení s anorexií.
Aliens se oprávněně začaly o svého idola bát a několik následujících dní nebylo slyšet o ničem jiném než o skandálech okolo bývalého modela.
Vše je ale jinak. Není to Bill, koho má Tokio Tom na svém radaru. Je to blízká kamarádka z modelingové branže Ria Sommerfield, bývalá Miss Filipíny.
Dvojce už se nějakou dobu zná a sešla se i v L.A.
Sama modelka popírá, že by kdy Tom o Lamberta projevil zájem a označila ho pouze za společného přítele.
K incidentu v klubu Insomniax, ve kterém byli všichni tři, se vyjádřila takto: „Bambimu se udělalo zle, má slabé srdce, byl unavený, zrovna zažíval těžké období se svým přítelem a my ho i tak vytáhli do klubu. Chtěli jsme, aby se odreagoval. Je to naše vina. Musel si vzít léky na utlumení a ty jsou velice silné, tak jsem poprosila Toma, aby na něj dohlédl. Jenže venku se to zvrtlo.“
Zároveň potvrdila, že se s Tomem už nějakou dobu vídají a vypadá to vážně. Že jsou s Tokio Tomem opravdu krásný pár, dokazují i fotografie z letiště, kde byl hudebník svou přítelkyni vyzvednout po náročném focení v L.A.

Zavřel blog i s odkazem na článek a přešel na rezervaci.

Zrušil ji.

O týden později

Bill se rozhlédl po prázdném bytě a zachumlal se do svého dlouhého kardiganu. Byla mu hrozná zima, i když venku patřilo slunce. S povzdechem vyhodil jističe a definitivně zavřel dveře. Na chvíli se ještě opřel o dveře a zkontroloval svoje příruční zavazadlo. Léky, telefon, doklady, letenka do Paříže. Jednosměnná. Vše bylo připravené…



***

„Otevřít tady stánek s občerstvením, tak na tom vašem kempu vydělám majlant.“ Ušklíbl se Andreas a Adam ho pokáral pohledem.

„Radši buď co nejvíc při zemi.“ Napomenul ho a nervózně se ošil. Tom stanům nevěnoval pozornost a dál zarytě zíral na cestu před sebou.
„Není jich víc než ráno?“
„Koho to zajímá…“ zabručel Tom a Adam znovu nervózně poposednul. Vyndal telefon a nenápadně zkontroloval fórum. Čisto.

„Doprdele, Adame! Kdo ti dovolil půjčit si rovera?“ Rozčílil se Tom, sotva vjeli do garáže a všiml si, že auto, které bylo včera v myčce, je zase celé zaprasené od bahna na příjezdové cestě.

Andreas se už nadechoval k odseknutí, protože Tom poslední dobou nedělal nic jiného, než že každého dořvával kvůli každé blbosti, ale Adamova ruka na jeho stehně ho zarazila.
„Neříkal jsem ti to?“
„Ne, tos teda neříkal.“ Odsekl Tom a spěšně vystoupil. Ne že by Adamovi nevěřil, nebyla jeho vina, že už jednou boural, ten debil ho vybrzdil, ale Tom prostě řídil líp. To věděl každý.
„Tome, dyť se nic nestalo. Vezmu ti ho zítra umejt, jo?“
„Vysvětli mi jedno, proč si na zařizování ve městě bereš mýho rovera, abys mě pak stejně vyzvedl tou svojí šunkou?“ Tom prudce otevřel dveře na straně řidiče.
„Jestli jsi mi v něm zas…“ udělal mrdník už nedopověděl, protože vůně, co ho obklopila, když do auta strčil hlavu, Adamova rozhodně nebyla.
V šoku od auta couvnul a podíval se na bratra, který se křenil od ucha k uchu.
„Jeho kufry se do tý mý šunky prostě nenarvou. I tak jsme na ně ještě měli taxíka.“

Tom se na patě otočil a beze slova pospíchal do patra. Hned nad schody se málem přerazil o řadu stříbrných kufrů. Vpadl do svého pokoje a zalapal po dechu.

Pumba chrápal v jednom prázdném kufru vedle postele, na které se vyjímala malá kráva od Vuittona. Dalších pět kufrů stálo u skříně. Na jednom nočním stolku byla tuba krému, sklenice a pouzdro s léky. Po celém parapetu za ním byly vyskládané řetězy, náramky, hodinky… Další kufry byly postavené u dveří do koupelny.
Bill stál naproti otevřené šatní skříni a tvářil se naprosto zoufale.
„Bee…“
„Bude potřeba větší skříň. Nevejdu se.“ Rozhodil oslovený rukama a otočil se k němu čelem.
„Ty jsi… jsi…“
„Tady.“ Dopověděl Bill a usmál se.
„Myslel jsem, že…“
„Ještě ráno jsem měl namířeno do Francie.“ Přiznal popravdě a přešlápl.
„A najednou jsem tady… Hrozně jsi mi chyběl…“ Že za to mohl bulvár, kterým z nudy listoval a kde viděl, jak se Tom líbá s tím nabarveným kusem bakelitu, už nepřiznal. Tom miloval jeho a on tý čůze ukáže, že to, co předvádí s ní, je opravdu jen divadlo. Škodolibě se na to už těšil. Než si to uvědomil, najednou seděl v letadle do Berlína, připravený bojovat. Nevzdat se. Ať je klidně vše proti. Tom je jeho.

„Bee…“ Oslovil ho Tom znova, stále neschopný se vzpamatovat.

Bill jen rychle setřel slzy, které mu samotnému vyhrkly do očí, a prudce Toma objal.
„Tak už mě sakra polib, Tome…“ Vyhrkl, ale Tom ze sebe jeho ruce sundal. Bill jen zaskočeně couvl a Tom zvedl kufr i se spícím buldokem a vystrčil ho na chodbu. Zavřel za ním dveře, zamkl a došel těsně k Billovi.
Ani jeden nedokázali najít další slova, která by řekli. Nebyla potřeba.
Když konečně Tom zrušil veškerý prostor mezi jejich rty, jako by protrhl hráz. Najednou byly ruce obou všude na těle druhého. Billova košile, doteď zastrčená v kalhotách do pasu, zasténala ve švech, když ji Tom prudce vytáhl. S knoflíčky se nezdržoval vůbec a pár jich odlétlo neznámo kam. Bill mu pro změnu zvětšil designovou díru vpředu na tričku, když o ni zavadil ve chvíli, kdy se Tom probojoval do jeho kalhot. Musel se začít smát, když si všiml, že díra už není dva na dva, ale tak dvacet na dvacet, a políbil ho.
„Uvolňuješ místo v šatníku?“ Broukl a stejně nevybíravě jako s halenkou skoncoval i s Billovými kalhotami a prádlem.
„Koupím ti nové…“ Odvětil Bill a škubl s přezkou na Tomově pásku. Kalhoty spadly samy a boxerky šly hned za nimi. Tentokrát to byl Bill, kdo převzal velení a Toma odstrkal na postel. Zatlačil na jeho ramena, aby si Tom sedl, a on se mu posadil obkročmo do klína. Znovu se začali hladově líbat a Tom zašátral pod polštářem pro ukrytou tubu gelu. Bill se nedočkavě trochu nadzdvihl a Tom se tomu do polibku zasmál. Evidentně Billovi chyběl ve více směrech. Chvilku jen kluzkými prsty kroužil kolem, a když jimi do Billa pronikl, Bill mu na triku zvětšil další díru.

„Můžeš ho třeba i normálně sundat, víš to?“

Hmmm bylo jedinou reakcí, kterou Tom dostal, a Bill se postupně dopracoval ke všem dírám, jak do něj Tom přirážel prsty a on se třel klínem o Tomův tím nejlepším způsobem. Když už nebylo co trhat a oba sotva popadali dech, povalil ho Tom do přikrývek. Bill si ho hned přitáhl k sobě a odmítal se vzdát jeho rtů. Tom mu dal ruku pod kolena, jako by ho chtěl vzít do náručí, natočil ho spodní částí těla na bok a zvolna do něj pronikl.
Bill táhle zasténal a rychle se Toma pustil, než mu stihl udělat škrábance po celých zádech. Tom hravě přitiskl obě jeho zápěstí k matraci nad jeho hlavou a rozpohyboval se pomalu a hluboko způsobem, který nutil Billa téměř křičet, a Tom tempo držel do poslední chvíle, kdy už Bill sotva vnímal něco jiného než jeho horké tělo nad sebou a rty šeptající jeho jméno vedle jeho ucha.
Poslední výkřik zůstal lapený Tomovými rty, a když se i on vyčerpaně zhroutil vedle něj, Bill ho objal tak pevně, že mohl sotva dýchat.
„Miluju tě, Tome…“

L.A Stars

Vypadá to, že budeme mít o zábavu postaráno dřív než kdy dříve. Hádejte, kdo se nám vrátil do L.A.? Náš starý známý kytarista Tokio Hotel Tom Kaulitz. Zdá se, že je chlapec naprosto ztracen a na varování nedá. Nastěhoval se do luxusního domu na pláži se svým bratrem a s nikým jiným než Billem Landitzem.
Jeho bývalé přítelkyni Rie Sommerfield tak zůstaly jen oči pro pláč.
Jak je vidět, Landitz dokáže získat opravdu vše, co si jen zamane.
Budeme bedlivě sledovat, co to bude dál. Nás svými nevinnými pohledy neoklameš, Bambi Bee…
KONEC

autor: Bitter

betaread: J. :o)

12 thoughts on “Rumors 17. (konec)

  1. Páni, aký nečakaný koniec. A to to už vyzeralo všelijako. A popravde, keď bolo na začiatku uvedené, že sú dvojčatá, čakala som, že to v príbehu bude mať aj nejaký význam. A ono sa to celé nejako stratilo. Tak či tak, som rada, že to nakoniec celé skončilo dobre, pretože ten úvod… No, ale našťastie Bill rád číta bulvár a je trochu ješitný. A tak sa naštval a prišiel. A urobil dobre. Skvelý koniec. Ďakujem.

  2. Taky jsem ještě nečekala konec, když ta záležitost s dvojčaty ještě není dořešená. Ale třeba ještě něco přibude…?
    Děkuji za zajímavou povídku.

  3. [3]: Hned jsem si říkala, že to takhle přece nemůžeš nechat a že je určitě v plánu nějaká druhá řada… Za což jsem samozřejmě ráda, protože je tady ještě spousta nedořešených věcí, které si zaslouží dořešit. Ale byla bych mnohem raději, kdyby bylo ještě pár dílů navíc a dořešilo by se to už tady… Obecně moc nemám ráda druhé řady, mám pak vždycky strach, že to budou autoři zbytečně až moc uměle natahovat… Tak snad to nebude tenhle případ.
    Každopádně díky za prozatímní krásný konec a těším se na pokračování 🙂

  4. Jo! Jo! Ja to tusila, ze nebude palicatej a nakonec zvitezi laska!;D Uf! Ale jako dokazalas' i ten posledni dni napnout, ze jsem si myslels, kdyz se Tom hned nechtel libat, ze spusti salvu reci o tom, jak je to "takhle lepsi", kdyz spolu nejsou atd atd. Nastesti to dopadlo nejlip, jak mohlo, byla jsem zvedava, jestli Bill poleti, a kdyz jsem videla tu Francii, tak jako wtf, co jako, jde tam hledat novej zivot nebo, hmm? Krasny romanticky nakonec Berlin<3 A zminka o vuni<3 Tomeeer jo!^^ A Pumba v kufru, nemela by tam bejt spis kocka? Pobavil me mrdnik v aute, coz taky velice rada a casto pouzivam, ostatne jako cela braskovska konverzace, to jsem si v povidce pokazdy uzivala!;D Heh a na zacatku, jak byly ty stany… tak ja zapomnela, kde to predtim byli, pak mi to samozrejme doslo, ale rikala jsem si, jestli jsou na nejakym festaku xD
    Jinak super povidka, druha rada je nutnost!! Citim nejaky dramatko, ze by mohlo byt jeste:D… Divim se, ze se nikomu nelibila ta superkjut fotka s Bee (ze nikdo nic k tomu..:D) Shrnuti nazvu povidky – o tom to cely je! Se mi libi, kdyz o tom povidka je a neni to naky nahodily "zrovna-se-mi-chtelo-tak-jsem-to-tak-pojmenovala-i-kdyz-to-nedava-smysl":D Tesim se na dalsi Rumors; dalsi akce, vic drama, vic nebezpecny, vetsi zuby! (emm, to posledni jsem si neodpustila:D) Diky za povidku!

  5. Woooow! Tak tohle jsem skutečně nečekala! Už jsem měla připravené i kapesníčky na to, jak budu slzet u posledního dílu, protože jsem si byla téměř jistá, že to špatně dopadne. Nějaká malá naděje na záchranu tam sice byla, ale byla tak malinkatá, že jsem si ani nedovolila v to doufat.

    A pak čtu, čtu a čtu a jsem v tom ještě více utvrzelá, že konec bude špatná. Ale on nakonec Bill místo Francie skončil v Berlíně. 🙂 Nemůžu ani uvěřit, že jsem se nakonec doopravdy dočkala dobrého konce a samozřejmě na druhou řadu se moc těším! 🙂 Rozhodně věřím, že je tady ještě spousta věcí, o kterých se dá psát a já se na to moc těším, tak snad se tady objeví brzy. 😛

    Děkuji za tuhle hezkou, vtipnou a emocionální povídku! 🙂

  6. Takze konecne jsem mela cas to docisz. Moc se omlouvat uvam ze az ted. Ale mas vlastne stesti protoze kdybych to xetla prubezne tak jsi uz asi milionkrat mrtva. Tohle byla vazne sila. Ty fans jsou neskutecny a je to desivy. A nejdesivejsi na tom je ze to ma zaklad v realite. Ulevilo se mi! E to ma stastny konec. Kdyz zrusil rezercaci letenky tak jsem skoro odpadla hruzou. Meli to kluci opravdu narocne. Ted uprimne premyslim zda se pustit do te druhe rady protoze po stastnem konci tam na me urcite zase ceka nejaka infarktni zalezitost. Mas ale jedno velike minus…..nedockala jsem se zadne sexualni akce Bill/Adam 😁😁😁 to mi budes muset vynahradit 😂😂😂

  7. Áááááá stastny konec 🥰❣️ Bozi povídka ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Omlouvam se, ze komentar bude takhle prosticky, ale ja proste okamzite skáču na dvojku 🤤💦⛱… A mas to, holt nesmis psat tak dobre Bitter 😅😂🤣!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics