Nájemník 24.

autor: Shefifty
V devět dvacet Jörg projížděl kolem jejich školy a Bill pohlédl na prázdnou ulici, plně si vědom toho, že má zpoždění o celé hodiny, a všechna ta naděje, že spatří vysokou postavu bezstarostně se opírající o cihlovou zeď nebo sedící na chodníku, byla už dávno pryč.
Vrátil se k slepému zírání z okna, bylo mu mizerně a na hrudi jej tížil těžký balvan. Vzali to kolem Andreasova domu, aby ho vysadili, a o necelé tři minuty později Jörg zaparkoval na jejich příjezdové cestě. Světla svítila a Bill věděl, že jeho matka na ně čeká a touží slyšet o všech jejich zážitcích. Nedostal ani šanci otevřít dveře, když vyšla ven a přivítala se s ním na verandě.

„Tak moc jsem se bála!“ Zvolala, a Bill se sklonil, aby přijal její objetí. V některých rodinách bylo objetí tou nejpřirozenější věcí na světě, ale kdykoliv jeho matka vynaložila to úsilí, bylo to prostě divné. Ani jeden z jeho rodičů nebyl takzvaně vřelý, spontánní člověk, a jakýkoliv pokus o projevení nějaké náklonnosti se namísto toho nakonec proměnil v rozpačitou zkušenost.

„Kvůli čemu?“ Zeptal se a narovnal se do své plné výše. „Uvízli jsme v zácpě, ne při nehodě.“ Bill se nuceně usmál. Bylo těžké předstírat, že je celý šťastný a veselý, když jeho srdce se uvnitř hrudi lámalo.
„No, chci slyšet vše o New Yorku a o tom, jak si natěšený tam začít chodit, ale nejdřív…“ řekla, přiložila dlaň na spodní část jeho zad a nasměrovala ho ke kuchyni, pryč od schodů, ke kterým mířil, aby se vyhnul dalšímu rozhovoru, „…máš tady společnost.“

Bill k matce tázavě vzhlédl, než vstoupili do kuchyně a jeho oči přistály na postavě sedící u kuchyňského stolu s šálkem kávy před sebou, a oči se mu překvapením rozšířily. „Tome?“

Mladík se postavil a pousmál se. „Ahoj.“
Bill nedokázal ovládnout to naprosté štěstí a úlevu, kterou při pohledu na druhého chlapce pocítil, a ze rtů mu unikl překvapený smích. „Co tady… Chci říct, jak jsi…?“ Bill se snažil vyjádřit slova své zmatenosti, ale selhal.
„Zrušil jsem svou letenku,“ vysvětlil Tom s pohledem uzamknutým s Billovým. „Nemohl jsem odejít bez…“ Poslal pohled směrem k Billově matce a ta sklopila hlavu, zatvářila se trochu nepohodlně a zamumlala cosi o tom, že její manžel určitě potřebuje pomoct.
Oba sledovali, jak odešla, a Bill se ohlédl přes rameno, očekávaje, že jeho otec každou vteřinou projde dveřmi. „Můžeme jít někam, kde si promluvíme?“ Zeptal se a chtěl zmizet dřív, než se objeví Jörg. Tohle nebyla rozmluva, kterou chtěl vést v přítomnosti rodičů.
„Absolutně,“ řekl Tom a popadl ze židle svůj tmavomodrý kabát. „Co třeba Georgův a Melin byt? Mám klíč.“
Bill přikývl, nemohl se dočkat, až vypadnou pryč z domu. „Tak pojďme.“

Když oba chlapci procházeli kolem dvojice venku, Jörg tázavě pohlédl ze svého syna na Toma, a Bill instinktivně zrychlil tempo. „Nebudu pryč moc dlouho,“ prohodil přes rameno. Zaslechl protest přicházející od Jörga, ale ignoroval ho.
Jakmile byl dům z dohledu, Bill se na Toma rozzářil, neschopný zamaskovat, jak je radostí bez sebe. „Tys strávil celý večer s mou mámou?“
Tom mu úsměv oplatil a polovičatě pokrčil rameny. „Je dobrá společnost,“ řekl. „I když bych daleko raději byl s tebou.“
Bill zčervenal a sklopil pohled. „Já taky.“
Tom pozvedl obočí. „Takže kdyby nebylo té zácpy, tak by ses dneska ukázal?“
Bill se setkal s jeho pohledem a přikývl. „Ano,“ přiznal s plachým úsměvem. „Všechno, na co jsem dokázal po celý víkend myslet, byl návrat domů, abych tě mohl vidět.“
Tomova tvář se při těchto slovech rozsvítila a on natáhl svou ruku směrem k Billovi. Mladší chlapec se na ni podíval a pak vzhlédl zpátky k Tomově tváři, než vzal jeho ruku do své. Jeho obvyklé rozpaky z veřejného projevu náklonnosti k jinému muži byly nahrazeny intenzivním přáním ukázat celému světu, jak moc pro něj tento mladík znamená.

Ale ulice byla v tuto chvíli zcela prázdná s výjimkou mourovaté kočky, která se tiskla k zemi při pokusu se před nimi schovat, takže nikdo nebyl svědkem toho, když Tom přejel palcem přes Billovy prsty a přitáhl si jej blíž, aby se mohl láskyplně přitisknout k jeho krku. Bill se zachichotal, ale naklonil se do toho doteku.

„Tohle mi tak strašně moc chybělo,“ zamumlal Tom se svými rty blízko Billovy kůže.
„Mně taky,“ zopakoval Bill a zvážněl. Vdechoval Tomovu vůni a cítil, jak se jeho roztřepené srdce začíná znovu zacelovat.
Tom se odtáhl a přesunul svůj pohled k Billovým vlasům. Fascinovaně popadl mezi prsty několik pramenů a lehce za ně zatahal. „Jak to proboha děláš, že ti to takhle zůstane stát?“
Bill se rozesmál a pokrčil rameny. „Spousta a spousta laku,“ vysvětlil.
Znovu spojili své ruce a pokračovali v cestě k bytu.
„Co ti řeknou, když se zítra neukážeš v práci?“ Uvažoval Bill.
Tom se netvářil příliš znepokojeně, když řekl: „Zavolal jsem, že jsem nemocný.“ Pozvedl obočí a v očích mu zajiskřilo, jak pokračoval. „A můžu být nemocný celý týden, pokud bys chtěl? Georg a Mel se vrátí ze svatební cesty až za dva týdny, takže máme byt celý pro sebe.“
Bill se plaše usmál a zčervenal. „To by se mi opravdu líbilo.“

Ačkoliv v tomto případě to bylo obrovské podhodnocení, protože byl naprosto uchvácený představou, že bude s Tomem trávit čas, aniž by se musel starat o to, kdy mu letí letadlo, nebo kdy on sám musí být někde, kde nebude Tom. Tento týden se rozhodl vynechat některé hodiny, aby mohl být se svým přítelem. Až doposud byl docela dobrý student. Jeho známky si určitě mohly dovolit, kdyby si pro jednou zahrál na záškoláka.

V Georgově a Melině bytě Tom sundal Billovi černobílou koženou bundu a pověsil ji na háček, než si sundal svůj vlastní kabát. Bill se snažil kontrolovat své prsty před nervózním ošíváním, zatímco sledoval, jak se Tomova široká ramena pohybují pod jeho tričkem, když se k němu druhý chlapec otočil.

Stále si dokázal Toma představit bez trička, v ničem jiném než jen v širokých džínách, kráčejícího vedle něj dolů k jezeru, jako by to bylo minulý týden namísto loňského léta. Podle toho, jak mu srdce v hrudi zuřivě bušilo, mohl říct, že jeho city k Tomovi jsou stále stejně silné jako tenkrát, ale jejich čas strávený odděleně způsobil, že se cítil plaše, jako by to bylo jejich první rande. Připadalo mu to jako věčnost od chvíle, kdy se líbali a dotýkali. Jeho oči setrvaly na Tomových černých copáncích a on si musel připomínat, že tohle je ten stejný mladík, se kterým si zahrával v trávě; stejný mladík, se kterým se poprvé miloval.

Když se k němu Tom otočil a blýskl po něm svými perfektními zuby v širokém úsměvu, probudilo to v Billově břiše neklidné motýly. Propletl dohromady jejich prsty a vedl Billa do obývacího pokoje, který se velmi podobal tomu, který se nacházel v Georgově starém bytě. Bill měl podezření, že Tomův bratranec neměl příliš velký zájem o dekorace, a zatímco jeho předchozí byt byl hezký a čistý, vypadal trochu pustě a mnohem méně útulně.

Ale Bill věnoval nábytku a zbytku místnosti jen krátký pohled, protože jediná věc, na které mu záleželo, byl mladík stojící před ním, který se na něj díval s takovým obdivem, až Bill zčervenal.
Tom ho jemně pohladil rukou po tváři. „Bože, jsi tak nádherný,“ řekl tiše, omotal volnou ruku kolem jeho pasu a přitáhl si jej blíž. Bill si navlhčil rty a potíval se Tomovi do očí, na rtech měl plachý úsměv plný očekávání.
Tom se naklonil blíž a spojil dohromady jejich nosy, jeho rty se téměř dotkly Billových. Mladší chlapec pozvedl bradu, aby jejich ústa spojil, a konečně znovu ochutnal Tomovy rty, ale starší chlapec se odtáhl jen natolik, aby mu unikl, a Bill trochu rozpačitě sklopil hlavu. Tom s úsměvem hravě promnul vzájemně jejich nosy a Bill hlavu zase pozvedl, ale už se nepokusil Toma políbit.

Tom upevnil svůj stisk Billova pasu a přitáhl si jej tak blízko, až Bill mohl cítit pevné svaly na Tomových stehnech, které se k němu přitiskly. Když Tom konečně vyhledal jeho rty, Bill s očekáváním zadržel dech. Polibek byl zpočátku jemný a něžný a z pocitu Tomových plných rtů proti jeho se Billovi točila hlava.

Polibek brzy zesílil a Tom rozevřel jeho rty a přidal svůj jazyk. Bill vydal z hrdal tichý zvuk a také povystrčil jazyk. Jejich vlhké teplo se střetlo a zavířilo, když Tom hluboce zasténal a zamumlal mu do úst. „Oh, do prdele, ty sis pořídil jeden z těchhle.“
Potěšený Tomovou reakcí se Bill v dalším polibku ujistil, aby co nejvíce zapojil svůj piercing v jazyku, a byl odměněn dalším stenem od staršího chlapce.
S nezvyklým projevem sebeovládání starší mladík polibek přerušil. Těžce oddechoval a opřel se o Billovo čelo. Bill si rychle navlhčil rty a snažil se po jejich žhavé chvilce opět získat vlastní dech. „Omlouvám se,“ zamumlal Tom proti jeho rtům. Odtáhl se a podíval se na mladšího chlapce, zatímco mu věnoval jeden ze svých úsměvů. „Celý den jsi seděl v autě. Musíš umírat hlady. Můžu ti něco rychle ukuchtit,“ navrhl, ale Bill zavrtěl hlavou s rukama stále na Tomových bocích.
„Před dvěma hodinami jsme se stavili na pizzu, takže nemám hlad,“ ujistil ho rychle Bill. Všechno, co chtěl, bylo vrátit se k líbání.

Tom to musel zaregistrovat, protože se k němu znovu přitiskl blíž. Vdechl nosem u Billova krku a hluboce si povzdechl. „Už jsem zapomněl, jak dobře voníš.“

Bill souhlasně zabroukal a naklonil hlavu, aby dostal jejich ústa blízko k sobě. Tom okamžitě odpověděl Tím, že jej políbil tak náruživě, až to Billa zaskočilo. Sotva měl čas se mezi vášnivými polibky nadechnout, a pevně se na druhého chlapce pověsil, zatímco Tomova ústa překrývala ta jeho.
Doklopýtali vzad směrem k pohovce a Bill na ni dopadl. Roztáhl se zády do polštářů a vzhlédl na druhého mladíka, zatímco se kousal do rtu. Jeho paže byly roztažené a jeho malé černé tričko vyjelo nahoru a odhalovalo tak část jeho plochého břicha.
Tom zůstal několik vteřin nehybně stát a jen na něj shlížel. Hrudník mu rapidně stoupal a klesal, jak si pohrával se svým piercingem ve rtu, když v tom mu pohled padl na černou hvězdu vykukující zpod opasku Billových džín, a z hrdla mu vyšel další sten.

„Kurva, co se mi to snažíš provést,“ řekl zastřeným hlasem a vklouzl vedle mladšího chlapce. Zvědavě odhrnul látku Billových džín, aby viděl kompletní umělecké dílo zdobící jeho kyčle. Bill těžce polkl nad chtíčem v Tomových očích, který odrážel jeho vlastní touhu, a doufal, že Tom bude pokračovat v těch žhavých polibcích, kterých se nikdy nemohl nabažit. Starší chlapec přejížděl lehkými, pečujícími prsty po hvězdě a Bill se pod tím dotekem zachvěl. Bylo to tak erotické, být hlazen jen centimetry od svých slabin, a jak očima sledoval Tomovu ruku, mohl vidět tu velmi nápadnou vybouleninu ve vlastních kalhotách, a věděl, že Tom ji musí vidět taky. Tom naposledy přejel palcem přes tetování. „Kouřový make-up, piercing v jazyku a nemravně umístěné tetování,“ okomentoval a pozvedl obočí. „Co se stalo s tím stydlivým panicem, kterého jsem potkal loni v létě?“

Bill se nesměle pousmál. „Je pořád tady,“ odpověděl. „No, možná trochu míň panic,“ dodal odvážně a Tom se uchechtl a znovu ho políbil.
„Tu část si pamatuju opravdu dobře.“ Oči se mu zatřpytily a krátce opustil Billovy rty, aby místo toho prozkoumal jeho čelist.
Bill uchváceně zvedl ruce k Tomovu krku, přejížděl přitom po horní části jeho těla a mohl na jeho zádech a ramenech cítit pevné a vyrýsované svaly. Bylo to sexy a on byl plný očekávání spatřit Toma nahého v celé jeho slávě. Starší chlapec se zdál být rozhodně vypracovanější, než si Bill pamatoval, a přemýšlel, jestli tak i vypadá.

Tom se přesunul nad něj a stále pronásledoval jeho ústa a Bill opětoval každý polibek se stejnou vášní. Všechny ty věci, o kterých chtěl mluvit, najednou vypadaly méně naléhavě, jeho budoucí plány, které by pro jejich vztah přinesly velké změny, byly náhle zapomenuty a jediná věc, na které záleželo, byl Tomův dotek.

Ztracen v jejich vášnivém okamžiku, začal třít svou pánví proti Tomovi, zatímco mu z hrdla unikalo tiché kňučení. Jeho prsty si našly cestu pod Tomovo tričko a tančily přes jeho hrudník, mohl cítit ty napjaté svaly a hladkou kůži a jeho ruce byly náhle nenasytné. Tom vydal tlumený zvuk proti jeho kůži a odtáhl své rty, aby se mohl přisát k jeho krku. Bill vydechl, jak Tom zatlačil boky proti němu, zatímco se znovu potopil do jejich zadýchaného polibku. Bill hlasitě zasténal, když jeho bolestně napjaté vzrušení narazilo do Tomova, a vzhlédl k druhému chlapci s přivřenýma očima. Prsty pevně svíral Tomovy boky, aby mezi nimi udržel to úžasné tření.
Tom znovu přirazil, než sklouzl z Billova těla a vytáhl nahoru jeho tričko, aby odhalil většinu jeho hrudi. Povystrčil jazyk a poškádlil jednu jeho bradavku a Bill se do toho doteku prohnul v zádech, oči se mu rozkoší zavřely. Tom se posouval níž a níž a špičkou jazyka lechtal Billovu kůži.

„Tomi…“ vydechl Bill a jeho štíhlé tělo se třáslo pod Tomovým opečováváním. Už teď měl trapně blízko k tomu, aby se udělal, a toužil cítit kůži na kůži.

Tom zareagoval na jeho hlas a pomocí dlaní se vyšplhal zpátky nahoru pro další polibek, a Bill se rozhodl jít do toho. Přesunul své chvějící se prsty na knoflík Tomových džín, zatímco držel jeho pohled. Staršímu chlapci to trvalo méně než dvě vteřiny, než odpověděl nadzvednutím boků, aby mu poskytl lepší přístup, zatímco zároveň posunul svou vlastní ruku ke kovové lebce na Billově pásku a obratně ho rozepnul.
Naléhavě odtlačili své kalhoty a boxerky do půli stehen a Tom se nad něj znovu sklonil, přitiskl k sobě jejich těla a intenzivně přirážel. Bill znovu zasténal, jeho boky sebou škubly vzhůru, aby se otíral proti Tomovi. Po tolika měsících, kdy neměl pro potěšení nic jiného než jen svou vlastní ruku, už zapomněl, jak dobré to bylo, být intimní s Tomem.
Tom proti němu dál přirážel, zatímco mezi polibky mumlal projevy lásky, a brzy Bill vyvrcholil, přitiskl se k Tomovi, jak mu intenzivní rozkoší ztuhlo celé tělo.
Tom jej následoval s přiškrceným stenem a horce vyvrcholil na Billovo břicho.

Oba chlapci jen leželi a několik minut prudce oddechovali, než z něj Tom sklouznul. Vtiskl líný a spokojený polibek na Billovu tvář a omotal paži kolem jeho štíhlého pasu. Leželi spolu na úzkém gauči jako sardinky v plechovce, ale Billovi ten nedostatek prostoru vůbec nevadil. Dokázal by tak šťastně zůstat celou noc.

Zdálo se, že Tom si myslí, že čas na spaní je ještě daleko, takže poté, co si dali společnou sprchu, ve které se více než půl hodiny těžce muchlovali, Bill stál v kuchyni oblečený pouze v Tomově velkém tričku, které mu sahalo téměř až ke kolenům. Jeho make-up byl pryč a stejně tak i jeho načesané vlasy. Díval se, jak jim oběma Tom připravuje na sporáku horké kakao a na okamžik se cítil, jako by byli zpátky na chatě, kde se prvně potkali. Vzhledem k tomu, že Bill si uzmul jeho tričko, vypadal Tom nyní velmi přitažlivě ve svých modrých džínách a opálenou, svalnatou vrchní částí těla, po které se Bill pásl pohledem.
Když z nápoje začala stoupat pára, Tom zvedl hrnec ze sporáku a nalil kakao do dvou keramických hrnků.
Bill ho oběma rukama zvedl a opatrně se napil, zatímco držel Tomův pohled. Jako by byli neschopni držet od sebe ruce dál, Tom udělal krok blíž a vklouzl volnou rukou pod tričko, které měl Bill na sobě, a jemně stiskl jeho zadek, než si ukradl další kakaový polibek. „Mmm,“ zabroukal pochvalně. „Měl by ses takhle oblékat po celou dobu, když jsme spolu sami,“ navrhl s ušklíbnutím. Bill sklopil pohled k Tomovým vyrýsovaným hrudním svalům a v očích se mu zalesklo.
„Stejně tak ty.“
Tom se zasmál a znovu mu stiskl zadek. „Domluveno.“ Spustil ruku níž, aby přejel prstem podél zadní strany Billova stehna, až se Bill zachvěl a vyskočila mu husí kůže.

Se rty přitisknutými k sobě Tom nadále kreslil neurčité vzory na jeho kůži a Bill zatápal po kuchyňském pultu za Tomovými zády, aby odložil svůj šálek, než ho pustí. Tom následoval jeho příkladu a prohloubil polibek, zatímco si mladšího chlapce přitáhl blíž.

Bill se nacházel vysoko ve stavu blaženosti. Poprvé za dlouhou dobu neměl žádné obavy, které by tížily jeho mysl. Měl Toma zpátky ve svém životě a ve své náruči, a tentokrát nebyl smutný, že starší chlapec odjede, protože Bill ho bude brzy následovat. Zavířil jazykem dychtivě kolem Tomova a zasténal, když sevření na jeho bocích toužebně zesílilo.
Se spojenými rty začali klopýtat směrem k ložnici, neschopni sundat ruce z toho druhého, a to ani jen na pár vteřin.
Vedle obrovské manželské postele ho Tom krátce pustil, aby Billovi přetáhl tričko přes hlavu a odhodil ho bezcílně někam stranou. Náhle nahý Bill sklopil ruce, aby si pokorně skryl své intimní partie, zatímco si Tom stahoval džíny. Těžká látka klesla na podlahu se šustivým zvukem a Bill spontánně pohlédl na jeho vzrušení, už se necítil tak rozpačitě za svou vlastní erekci. Když se k němu Tom přiblížil, propletl dohromady jejich prsty a lehce znovu spojil jejich ústa, až se Billovi zkroutily palce na nohou do koberce.

Tom ho jemně navedl, aby se položil na matraci a Bill sám sebe našel, jak sleduje nahého staršího chlapce, jak se za ním plazí pod přikrývku na manželské posteli. Tom přejel rukou po jeho boku a přiblížil se k němu, aby k sobě přitiskl jejich rty. Tom si dal na čas a líbal, oždiboval a olizoval celé jeho tělo. Bill se jen bezmocně třásl a prohýbal se proti němu v zádech. S očima ztmavlýma chtíčem opětoval doteky svého přítele a přejížděl dlaněmi nahoru a dolů po jeho zádech. Jeho dech byl mělký a zrychlený, jak zarýval nehty do Tomových paží a téměř zoufale se k němu tiskl. Chtěl Toma cítit v sobě. Bylo to už tak dlouho a on nevěděl, jak dlouho to ještě dokáže vydržet.

Nakonec Tom vklouzl na něho a Bill roztáhl nohy, aby mu udělal místo. Jejich vzrušení se znovu setkala a Bill úmyslně vyklenul boky proti Tomovu břichu, což způsobilo, že erekce staršího chlapce vklouzla mezi jeho půlky.
Tom zasténal a přirazil proti jeho zadku. Bill zalapal po dechu pod tím návalem rozkoše, který prošel skrz celé jeho tělo, a dychtivě vyšel tomu pohybu vstříc. Starší chlapec ještě několikrát přirazil, než ho krátce políbil na ústa a odtáhl se. „Počkej tady,“ zamumlal a vylezl z postele a zmizel ze dveří.
Bill, náhle strádající, sevřel prsty kolem svého penisu a několikrát za něj frustrovaně zatáhl, zatímco čekal, až se Tom vrátí.

Slyšel zvuky prohledávání koupelny. Dokázal odhadnout, co Tom hledá, a modlil se, aby to našel. Krátce na to se Tom vrátil a hodil vedle nich světle modrou tubu. Pak zakryl Billova ústa svými, zatímco se vtiskl zpátky na své místo.

Když se jejich těla konečně spojila, Tom se celý zatlačil dovnitř v jednom pomalém pohybu. Bill zakňučel a kousl se do rtu. Oči měl spojené s pohledem staršího chlapce a Tom pohnul svými boky do dalšího hlubokého přírazu, aniž by přerušil jejich oční kontakt.
Sex s Tomem byl vždycky vášnivý a často se zuřivou potřebou nasytit jejich vzájemný chtíč. Dnes večer se s ním Tom miloval tím nejsladším způsobem.
Poté ještě dlouhou dobu leželi a vychutnávali si doznívající orgasmus, spokojeni, že mají toho druhého znovu ve svém náručí. Bill ospale přejížděl špičkami prstů po Tomově hrudi, zatímco poslouchal tlukot jeho srdce.

„Co kdybych se sem přestěhoval?“ Zeptal se Tom po několika minutách vzájemných líných dotyků.

Bill zvedl hlavu a podíval se na svého přítele s rozšířenýma očima. „To bys udělal?“
Tom se obrátil na bok, aby k němu ležel čelem, a láskyplně jej pohladil po tváři a krku. „Už jsme vyzkoušeli dlouhou vzdálenost a bylo to pekelně frustrující,“ řekl Tom, zatímco dlaní sklouzl na Billova bedra a stehna velmi smyslným způsobem. „Chci být s tebou a nevidím tady žádný jiný způsob.“
Bill cítil na těle mravenčení v místech, kde se jej Tomova ruka dotkla, jeho touha milovat se s klukem, ze kterého mu tak moc bláznilo srdce, se již obnovila.
„Doufejme, že se můžu nechat přeřadit do tvé školy, nebo alespoň do nějaké blízko té tvé,“ pokračoval Tom dál, zatímco prstem přejížděl po Billově plochém břiše a obkroužil jeho pupík.
Billovi trvalo několik vteřin, než rozrušený dotekem svého přítele vstřebal jeho slova. Tázavě nadzvedl obočí, než si vzpomněl, že mu Tom už před dávnou dobou řekl o svých plánech jít na vysokou školu, až mu jeho rok volna skončí.
„Takže jdeš na podzim taky na vysokou?“
„Mhm,“ potvrdil Tom. „Chris i já jsme se oba dostali na UCLA.“
Bill vykulil oči a Tom se zasmál, nesprávně pochopil důvod jeho překvapené reakce.
„Já vím, že? Kdo by si pomyslel, že by nějaká škola byla dost šílená na to, aby přijala Chrise?“ Zeptal se Tom.
Billův obličej se rozzářil v jasném úsměvu a zachytil Tomovu bloudící ruku, aby propletl jejich prsty dohromady.
„Nějak si nemyslím, že budeš muset žádat o to přeřazení,“ usmál se zářivě na svého přítele.

autor: Shefifty

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

9 thoughts on “Nájemník 24.

  1. No tak to mě po… Tohle jsem vůbec nečekala. Tipovala jsem že přijde pár tragických dílů, kdy se Bill bude trápit a ono ejhle. Ne že bych si stěžovala, takhle je to ideální. Jen aby se už nic nepokazilo.

  2. Všetko to vyzerá priam ideálne. Až na to, že Bill doslova ušiel z domu otcovi pred nosom a to rovno s chalanom, ktorý naňho čakal niekoľko hodín. A hoci sľúbil, že príde za chvíľu, je evidentné, že bude preč minimálne niekoľko hodín. Už len dúfať, že si Jorg nespojí Toma s tým chalanom na nete, lebo už teraz majú namále. Bill po návrate domov dostane minimálne poriadny sprdung, ak nie niečo horšie. Teda, nechcem maľovať čerta na stenu, ja sa len obávam, že sa to zas pokazí. Ale dúfam, že nie. Aspoň nie natoľko, aby ich to rozdelilo. Budem im držať palce.

  3. Čekala jsem, že teď bude Bill nahánět Toma po všech čertech, a on zatím celou dobu dřepěl u nich doma. 😀
    Billovu mámu docela obdivuji, a chápu, že byla na nervy. Mě by taky švajclo, kdybych musela celé odpoledne dělat společnost cizímu člověku. 😀
    Ale už se blýská na lepší časy. Já doufám, že to s tou vysokou vyjde.
    Díky za překlad a těším se na pokračování.

  4. Tom je vysnený princ pre Billa,  pekne čakal s maminkou u nich doma, milujem hooo. Ešte by som hrozne chcela vedieť, o čom kecali s mamkou :D. Krásne to dopadlo, myslela som si, že tento diel nezvládnem bez sĺz, čakala som že sa Bill s Tomom nespojí a bude sa vo svojich myšlienkach týrať atd ale opak je pravdou 🙂 ♥ ďakujem za krásny diel Zuzu

  5. OMG, jooooooo. Bože, mě se chtělo poskakovat na místě a pištět, když jsem zjistila, že Tomi na svého miláčka počkal u nich doma. Ovšem musela jsem se krotit 🙂

    V každém případě OMG je na místě, jsem z nich nadšená. To jejich vítání 🙂 a Tomova péče s přípravou kakaa.
    Ovšem ten konec mi udělal největší radost, vypadá to, že budou oba na stejné škole a to je přesně vývoj událostí podle mého gusta.

    fajn, jisté obavy tady mám u Billova otce… myslím, že mamka si asi leccos domyslela během Tomova čekání na Billův návrat a Billovo taťka taky nevypadá jako pitomec… uvidíme, jak se tohle ještě vyvrbí, ale třeba nás všechny překvapí 🙂

    krásná kapitolka a já opět moc děkuji za perfektní překlad 🙂

  6. Jééé 🙂
    Tak teď tady mám obrovský úsměv od ucha k uchu! Vůbec bych nečekala, že tam Tom prostě zůstane, protože chtěl od Billa slyšet jeho verdikt. Vážně jsem to nečekala a málem mi vytryskly slzy do očí, když jsem se dozvěděla, že Tom čeká u nich doma, aby mohl Billa vidět a promluvit s ním. A teď to plánování budoucnosti? Bože, to je krása, že jsou oba dva ochotni se kvůli sobě přestěhovat, jen aby byli spolu. Dělá mě to opravdu šťastnou!♥

    Moc moc děkuji za překlad. ♥

  7. Neskutočne ma potešilo to, že Tom by bol ochotný presťahovať sa za Billom, takto je to úplne dokonalé. Dúfam, že sa už nič nepokazí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics