Bill’s daily dreaming 4.

autor: Luki
Ding dong, ding dong, ding dong, ding dong…

Tentokrát jsem neběžel ke dveřím, abych je co nejrychleji otevřel, protože jenom jedna osoba zvoní tímhle způsobem. Ale věděl jsem, že otevřít stejně budu muset, nebo se ten cvok opře o zvonek loktem. Pak jsem si všimnul, čím se zabavil Bubi. Okusoval Adama.

„Bubi, přestaň! Adam není hračka. Teda jo, je to hračka, ale pro dospělé, nemusíš do něho kousat.“

Ding dong, ding dong, ding dong…

Konečně jsem otevřel.

„Ahoj.“ Tom se vesele zubil, na svém vypracovaném těle měl překvapivě docela normálně velké tílko a dredy měl svázané v prapodivném uzlu v týle.
„Co chceš?“ Jeho dobrá nálada se dala vysvětlit jakkoliv.
„Chci, abys vyzkoušel nějaké zboží. Tohle.“ Nikdy nechodil kolem horké kaše. Takže ke mně okamžitě natáhl své ruce, aby mi podal… neoprenový oblek? Myslel jsem si, že prodávají jenom sexuální pomůcky.
Tom sebe i mě nacpal zpátky do mého bytečku a zavřel za námi dveře.

„No tak, vyzkoušej to.“ Hodil tím svým zadkem v pytlovitých kalhotách na můj gauč a nadšeně čekal, až se do toho nasoukám. Hm… tak mě napadá, že by byla ta pravá doba vyrazit si na pláž, když je venku tak krásně. Už jsem tam dlouho nebyl… pozorovat surfaře, hm…

„Hej, počkej!“ Adam v supersexy šortkách s odhaleným, vypracovaným hrudníkem, se mě s veselým smíchem snažil doběhnout.

„Chyť mě, jestli to dokážeš.“ Jasně, hrátky na pláži po celém dni vyčerpávajícího lenošení na dece. Adam mě samo sebou zachytil do svých mužných paží a zbavit mě jenom malých plavek nepředstavovalo moc velkou práci pro jeho šikovné a tolik nenechavé prsty.


„Ne, tam ne…“ roztažený v ještě horkém písku, s nohama široce od sebe a Adamovým penisem pevně zabořeným v mém zadečku jsem se vzmohl jenom na opravdu slabé protesty, „někdo nás uvidí.“
„Neměj strach. Nikdo tu není.“ Což nebyla tak docela pravda. I když už byla skoro noc a na nebe se vyloupnul měsíc, kousek od nás se pomalými pohyby posouvala obrovská mořská želva.
„Ale ta želva nás pozoruje!“ Postěžoval jsem si.
„Zapomeň na tuhle želvu a soustřeď se raději na tu moji, Bille.“ Mým tělem se rozestíralo vzrušivé horko, způsobené Adamovými pohyby v mém zadečku.
„Ách… ale že je tvá želva opravdu veliká, Adame.“

„Hej, Bille, tak dělej a oblíkni si to.“ Tom si mě nedočkavě prohlížel. Chtělo se mi ho praštit, že mě vyrušil z tak krásné představy.

Nasoukal jsem se do oblečku, který mi Tom přinesl.
„Ehm… co to je?“ Začal jsem si být víc než jistý, že to nebude neopren do vody, když jsem si ten černý oblek musel přetáhnout i přes obličej, takže mi z něj koukaly jenom oči. Navíc na něm byly zipy v oblasti bradavek a penisu, takže určitě nic, co bych potřeboval v moři.
„Gumový obleček, používaný při S&M. Nikdy jsme ještě nic takového neprodávali. Co si to tom myslíš?“ Tom si mě natěšeně prohlížel. Opravdu nevím, co očekával. K čemu bych to asi tak přirovnal? „Hele, půjdu na chvíli domů a pak mi řekneš, jaký jsi z toho měl pocity. Nikam nechoď, jo?“
Pitomeček Tom, jak bych v něčem takovém mohl kamkoliv jít? Sakra, ale je mi v tom pekelné horko a ta guma strašně smrdí.

„Přestaňte! Pusťte mě!“ Adamův hlas nebyl poznamenaný strachem, ale odhodláním. „Musím tuhle zásilku doručit panu Billovi ještě před jedenáctou!“ Statečně se vzpíral třem maskovaným mužům.

„Dost! Nechte toho!“ Tohle jsem přece nemohl nechat bez povšimnutí. „Gumový muž je tu!“ Několika zkušenými kopy jsem se zbavil všech otravných protivníků. „Jsi v pořádku?“ Musel jsem se ujistit, že se mému miláčkovi Adamovi nic nestalo.
„Ano, díky podivný maskovaný muži. Jak se jmenuješ?“
„Jsem gumový muž, ochránce míru. Ale…“ pomaličku jsem si stáhl masku z obličeje. „… pro tebe nechci být gumový muž, chci být tvůj milenec.“ Zahodil jsem masku a přistoupil blíže k Adamovi, který si mě nevěřícně prohlížel.
„Oh, ty jsi Bill… ten, co tak rád nakupuje online.“

„Hej! Prober se!“ Tom vyděšeně vykřikl, ovšem jeho hlas se ke mně nesl z velké dálky. Prostě jsem omdlel. „Raději to z tebe sundám.“ Doteky Tomových teplých dlaní, jak se mě snažil osvobodit z gumového oblečku, jsem vnímal jenom okrajově.

„Myslím, že je to docela nebezpečný. Tohle bysme asi neměli prodávat.“ Mumlal si Tom pod nosem, když si zkoumavě prohlížel tu odporně páchnoucí gumovou věc ve svých rukách.

Mně se docela motala hlava a nějak jsem neměl dost sil řešit, že se před Tomem válím v posteli jenom v boxerkách. Pak se Tomův pohled stočil ke mně, pohodil obleček k nohám postele a nadšením se mu rozsvítily oči. Z kapsy vytáhl dva kožené náramky poseté cvočky a spojené řetízkem.

„Hele, Bille, mohl bys vyzkoušet tyhle pouta?“
Kruci, nemám toho chlapa rád!

* pokračování příště *

autor: Luki

betaread: J. :o)

4 thoughts on “Bill’s daily dreaming 4.

  1. Tom je zřejmě hóóódně zapálený do své práce, dokonce testuje zboží ve svém volném čase. Bill ovšem není příliš nadšený, že mu dělá figuranta. Ale proč ho teda ještě neposlal do… někam? 😀
    Díky za kapitolku, těším se na další.

  2. Ten Tom mě baví, jak se s ničím nemaže. Prostě si vybral Billa za pokusného králíka a nic ho nezajímá. Kéž by tak Bill přestal snít o Adamovi a přeorientoval se na Toma. Snad to časem přijde.
    Děkuji za kapitolu zlato.

  3. Hahaha, a já už čekala, že jak byl Bill v tom oblečku, tak mu Adam zrovna přinese další zásilku 😀 Tak třeba příště 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics